Door Nicole Dieker

De beste autoverzekeringsmaatschappijen in Michigan

De premies voor autoverzekeringen in Michigan zijn de hoogste in het land, met inwoners van Detroit die meer betalen dan wie dan ook in de staat. Dat komt vooral door het onbeperkte medische voordeel van de verplichte PIP-dekking (Michigan Injury Protection) van Michigan. De beste autoverzekeringsmaatschappijen in Michigan zullen echter meer doen dan alleen u beschermen. Uitgebreide verzekeringsdekking kan uw auto beschermen tegen het strenge winterweer en slechte wegen van Michigan.

Hoe we de beste Michigan autoverzekeringsmaatschappijen hebben gevonden

We hebben zes van de grootste autoverzekeringsmaatschappijen in Michigan geëvalueerd met dezelfde methode die we hebben ontwikkeld voor onze beoordeling van landelijke autoverzekeringsmaatschappijen . Eerst hebben we gekeken naar de financiële stabiliteit van elk bedrijf door middel van ratings van AM Best, Moody's en S Global om te bepalen of de aanbieder de financiële middelen had om uw verzekeringsclaims te betalen. We hebben ook klanttevredenheidsbeoordelingen van JD Power en Consumer Reports beoordeeld om te bepalen hoe gemakkelijk het claimproces is en hoe snel u waarschijnlijk uw geld krijgt. Vervolgens hebben we de verschillende dekkingen en kortingen van elke aanbieder vergeleken - kunt u een lager verzekeringstarief krijgen als uw auto een antidiefstalapparaat heeft? Zijn er speciale kortingen voor tienerbestuurders ? Ten slotte hebben we gekeken naar de tools die elke verzekeraar bood om u te helpen een veiligere bestuurder te worden, inclusief apps die u kunt gebruiken om uw rijgedrag te volgen en extra kortingen op uw premie te verdienen.

De 6 beste autoverzekeringsmaatschappijen in Michigan

Beste bedrijven voor
Michigan Auto Verzekering
Auto-eigenaren verzekering

Auto-Owners Insurance was een prijswinnaar in JD Power's US Auto Insurance Study 2018 en ontving de hoogste klantenserviceclassificaties voor verzekeraars in de regio North Central. JD Power gaf autoverzekering een vijf op vijf in algemene tevredenheid en een vier op vijf in schadetevredenheid; Consumentenrapporten weergaven deze hoge ranglijst met een uitstekende beoordeling in zowel de eenvoud van het claimproces als de snelle betaling van claims. Autoverzekeringen ontvingen ook de hoogst mogelijke ranglijst van AM Best en behaalden een A ++ in financiële stabiliteit.

We waren ook onder de indruk van het bereik van de dekking van het bedrijf. De aanvullende dekkingsopties van de autoverzekering omvatten huurdekking en dekking >na een ongeval. Als u uw dekkingsopties wilt maximaliseren, meldt u zich dan aan voor het Personal Automobile Plus-pakket, dat meer dan 10 aanvullende dekkingen combineert in een concurrerend tarief en u beschermt tegen kosten als gevolg van identiteitsdiefstal, opnieuw vergrendelen van sloten en meer.

Auto-Eigenarenverzekering biedt ook verschillende kortingen. U kunt korting krijgen voor het volledig betalen, op tijd betalen en online betalen, of voor het bezitten van een auto met veiligheidsvoorzieningen zoals airbags. Jonge bestuurders hebben de mogelijkheid om extra kortingen te verdienen - studenten kunnen een korting ontvangen als ze een B-gemiddelde behouden of als ze naar scholen gaan op meer dan 100 mijl van huis, en tieners die de autoverzekering laten rijden via GPS komen in aanmerking voor zelfs meer kortingen zo>

Beste bedrijven voor
Michigan Auto Verzekering
Allstate

Allstate verdiende een eervolle vermelding in onze review van landelijke autoverzekeringen. Het behaalde een A + financiële stabiliteit rating van AM Best en drie van de vijf punten in zowel algemene tevredenheid als claims tevredenheid van JD Power. Consumentenrapporten beoordeelden het claimproces van Allstate als Zeer goed en gaven het een uitstekende betalingssnelheid voor claims.

Qua kortingen biedt Allstate net zoveel geadverteerde kortingen als autoverzekering - er is zelfs een manier voor studenten om op school te sparen. Bovendien kunt u ook korting krijgen voor het verzekeren van een nieuwe auto, een korting die Auto-Owners niet bieden.

Allstate biedt minder aanvullende dekkingsopties dan Auto-Owners, hoewel het een be>dekking voor het delen van rides . Michigan vereist dat Lyft- en Uber-chauffeurs een aanvullende verzekeringsdekking hebben boven het minimum 20/40/10; hoewel de staat geen bestuurders vereist om specifiek een ritverzekeringsverzekering af te sluiten, is het de moeite waard om met uw agent te praten over hoe de dekking u ten goede kan komen. Allstate heeft ook aangekondigd dat het samenwerkt met Uber om een ​​commerciële autoverzekering voor Uber-bestuurders aan te bieden, die waarschijnlijk nog meer dekkingsopties zal omvatten.

Om u te helpen veilig onderweg te blijven, biedt Allstate de optie van twee apps. Drivewise is een gratis app die uw rijgedrag bijhoudt, feedback geeft - een geweldige functie voor volwassenen en een uitstekende functie voor tienerbestuurders en hun ouders - en waarmee u kortingen kunt verdienen voor uw veilige rijgewoonten. Je kunt ook Cellcontrol kopen, waarmee stuurprogramma's (of de ouders van tienerbestuurders) tijdens het rijden sms'en en telefoontjes kunnen uitschakelen. (We moeten ook vermelden dat je niet eens Allstate-klant hoeft te zijn om Drivewise of Cellcontrol te gebruiken; de apps zijn voor iedereen beschikbaar.)

Beste bedrijven voor
Michigan Auto Verzekering
Staatsboerderij

State Farm behaalde een A ++ rating voor financiële stabiliteit van AM Best, waarmee het boven Allstate en op gelijke voet met autoverzekering in dit gebied komt - maar we rangschikken State Farm onder die twee bedrijven omdat het in een periode van financiële krimp zit. Na een verzekeringstechnisch verlies van $ 7 miljard op het autobeleid in 2016, heeft State Farm de tarieven verhoogd en kantoren in het hele land gesloten. Het kantoor in Kalamazoo, Michigan, zal naar verwachting ergens in 2019 worden gesloten. Sinds 2016 heeft State Farm 3,8% van zijn polishouders in Michigan verloren , waardoor het tarief met 2,1% daalde.

Momenteel biedt State Farm een ​​grondige lijst met kortingen, inclusief kortingen voor beleid met meerdere regels, antidiefstalapparatuur en goede studenten. U kunt extra kortingen krijgen als u zich registreert bij de Drive Safe Save-service van State Farm, die OnStar of uw mobiele apparaat gebruikt om veilig rijgedrag bij te houden. Je krijgt ook korting als je je aanmeldt, maar je kunt nog meer besparen door (je raadt het al) veilig rijden.

Als u op zoek bent naar specifieke dekkingsopties, biedt State Farm niet zoveel aanvullende dekkingen als de andere providers op onze lijst. U kunt echter dekking voor huurvergoeding en pechhulp krijgen, evenals dekking voor het delen van ritten als u voor Uber of Lyft rijdt.

Beste bedrijven voor
Michigan Auto Verzekering
Progressief

In tegenstelling tot Allstate en State Farm ontving Progressive twee van de vijf sterren van JD Power voor zowel algemene tevredenheid als claimtevredenheid. Dat gezegd hebbende, Progressive had nog steeds een fatsoenlijke show met Consumer Reports, verdiende een zeer goede beoordeling voor het claimproces en een uitstekende voor snelle claimbetaling. Progressive behaalde ook een A + financiële stabiliteit rating van AM Best, waarmee het op gelijke voet met Allstate staat.

De Snapshot-app van Progressive bevindt zich echter niet op hetzelfde niveau als de Drivewise of All Farm Drive's Drive Safe Save-apps van State Farm. Wanneer u zich aanmeldt voor Snapshot, gaat u ermee akkoord om uw rijgedrag gedurende een beperkte periode te laten controleren - meestal ongeveer zes maanden. Na die periode beschouwt Progressive uw Snapshot-programma als "voltooid" en kent u een korting toe. Drivewise en Drive Safe Save bieden u daarentegen de mogelijkheid om uw rijgedrag te blijven verbeteren en mogelijk uw korting te verhogen.

Positief is dat Progressive meer kortingsopties adverteert dan Allstate, State Farm of Auto-Owners Insurance. Helaas is dekking voor ritten delen - die te vinden is bij Allstate en State Farm - daar niet een van. Er zijn nog steeds dingen die u via Progressive kunt doen die u bij veel andere aanbieders niet zult vinden, waaronder dekking voor huisdieren, die uw huisdier verzekert als het betrokken is bij een voertuigongeluk. Als u vaak met huisdieren in uw auto rijdt, is het zeker de moeite waard om een ​​offerte van Progressive te krijgen.

Beste bedrijven voor
Michigan Auto Verzekering
AAA

De Auto Club Insurance Association, ook bekend als AAA, ontving uitstekende beoordelingen van Consumer Reports in zowel het claimproces als de betalingssnelheid van claims. JD Power gaf het echter slechts twee van de vijf punten voor algehele tevredenheid en drie van de vijf voor schadetevredenheid, en het ontving de laagste financiële stabiliteitsbeoordeling van onze finalisten: een A- van AM Best.

In tegenstelling tot Allstate, State Farm en Progressive heeft AAA geen app om u te helpen een veiligere bestuurder te worden. De website van AAA is ook het minst duidelijk in termen van dekking en kortingsopties: wanneer u de kortingspagina bezoekt, toont deze een handvol van de gebruikelijke kortingen (multi-policy, goede student, veilige chauffeur) gevolgd door "En meer!" We weten die AAA probeert je te verleiden om je aan te melden voor een offerte, maar het is moeilijk om verzekeraars te vergelijken als het bedrijf niet met informatie komt.

AAA biedt geen dekking voor ritten delen, maar u kunt dekking voor huisdierletsel en uitgebreide dekking voor externe reparatieopties (OEM) krijgen, die is ontworpen om u te helpen de buitenkant van uw auto te repareren (hoewel de dekking alle glazen en mechanische onderdelen uitsluit).

Het enige opvallende gebied van AAA is natuurlijk zijn hulp bij pech onderweg. Als uw verzekering uitgebreide en aanvaringsdekking omvat, kunt u na een ongeval contact opnemen met AAA en meteen het claimproces starten; nadat aan onmiddellijke behoeften zoals het slepen van voertuigen is voldaan, zal AAA met u samenwerken om reparaties in te plannen bij een AAA Direct Repair Shop, waar het garant staat voor reparaties voor de levensduur van het voertuig.

Beste bedrijven voor
Michigan Auto Verzekering
USAA

USAA is het beste van het beste als het gaat om JD Power, Consumer Reports en AM Best. Het bedrijf heeft vijf van de vijf ratings in elke categorie van JD Power, samen met vlekkeloze ratings in de verwerking van claims en tijdige betalingen van Consumer Reports. Bovendien heeft het de hoogste financiële sterkte van AM Best die een bedrijf kan krijgen: A ++. Dus waarom staat het niet hoger op de lijst? Omdat het niet voor iedereen is.

In feite bedient USAA alleen actieve serviceleden, veteranen en hun families. Als je jezelf kunt tellen als een van de 2.088 actieve dienstleden en 14.934 reservisten die in de Wolverine State wonen, is USAA zeker de moeite van het bekijken waard.

Hoewel USAA mogelijk niet zoveel kortingen biedt als Progressive, zijn de manieren om te besparen meer gericht op de dagelijkse behoeften van een servicelid. Stel bijvoorbeeld dat u op het punt staat te worden ingezet en dat uw voertuig moet worden opgeslagen voor de duur - USAA biedt een korting tot 60% wanneer u een verzekerde auto opslaat. Er is ook een korting van 15% wanneer leden hun voertuigen op basis opslaan.

Voor dekking, alle dingen die we in onze vorige picks geprezen, zijn hier, inclusief uitgebreide, botsing, aansprakelijkheid, en enkele andere must-haves zoals pechhulp, huurteruggave en vergeving van ongevallen.

Gids voor Michigan Auto Insurance

Zorg ervoor dat u voldoet aan de minimale aansprakelijkheidsvereisten van Michigan

De minimale verzekeringsdekking die nodig is om in Michigan te rijden, is ongeveer gemiddeld. Dit is wat je nodig hebt.

  • $ 20.000 dekking voor lichamelijk letsel per persoon
  • $ 40.000 dekking voor lichamelijk letsel per ongeval
  • $ 10.000 dekking voor materiële schade per ongeval

Mogelijk ziet u deze nummers als 20/40/10 geschreven. Waarschijnlijk wilt u echter extra dekking kopen boven dit minimum. De staat Michigan heeft een autoverzekeringsgids die uitlegt waarom extra dekking be>aanrijding en uitgebreide dekking willen betalen voor reparaties aan uw auto als deze een kuil raakt of wordt getroffen door een hert.

Koop PIP- en PPI-dekking

Naast de minimale aansprakelijkheidsvereisten, vereist Michigan ook dat chauffeurs twee extra dekkingen hebben: PIP-dekking ( Personal Injury Protection ) en PPI ( Property Protection Insurance ). Deze dekkingen betalen voor schade die u aan uzelf of aan andermans eigendom toebrengt.

Vergelijk citaten

Het is essentieel om meerdere offertes te ontvangen voordat u uw verzekeraar kiest. Een groep onderzoekers heeft on>krijgen bij sommige aanbieders bijvoorbeeld hogere tarieven dan investeringsbankiers. Geslacht, opleidingsniveau en werkgelegenheidsstatus kunnen allemaal van invloed zijn op uw verzekeringstarieven, hoewel de studie opmerkt dat niet alle verzekeraars met elke factor rekening houden; State Farm en Allstate omvatten bijvoorbeeld uw baan of opleidingsniveau niet bij het bepalen van uw premie. Als u niet bent afgestudeerd, raden we u aan offertes van die twee providers te krijgen voordat u een beleid aanschaft.

Veelgestelde vragen over Michigan Auto Insurance

Is het verplicht om een ​​autoverzekering te hebben in Michigan?

Ja, het hebben van een autoverzekering is een wettelijke vereiste in de Wolverine-staat. Het is ook een gezond verstand. Zoals we eerder hebben vermeld, is de minimale autoverzekering in de staat Michigan 20/40/10, wat inhoudt:

  • $ 20.000 dekking voor lichamelijk letsel per persoon
  • $ 40.000 dekking voor lichamelijk letsel per ongeval
  • $ 10.000 dekking voor materiële schade per ongeval

Rijden zonder deze minimale dekking (hoewel u eigenlijk voor meer dan minimum moet kiezen) kan leiden tot boetes van maximaal $ 500, tot een jaar gevangenisstraf of, als de rechter een echt slechte dag heeft, beide. Bovendien kan uw licentie worden geschorst of ingetrokken totdat u het bewijs van verzekering kunt tonen.

En alleen omdat Michigan een staat zonder fouten is, betekent dit niet dat er geen ernstige gevolgen zijn voor een ongeval. Als u geen verzekering heeft en uw passagier is gewond, kunnen ze u ook aansprakelijk stellen voor hun medische kosten.

Uiteindelijk is het beter om iedereen (inclusief jezelf) een plezier te doen en zonder autoverzekering door Michigan te rijden. Het is niet alleen wettelijk verplicht, maar het kan u ook redden van financiële stress en hartzeer als u bij een ongeval betrokken bent.

Wat zijn de gemiddelde tarieven voor autoverzekeringen in Michigan?

De autoverzekeringspercentages van Michigan behoren tot de hoogste van het land - chauffeurs in Michigan betalen gemiddeld $ 1,364 per jaar, vergeleken met het landelijk gemiddelde van $ 1,009. Hoeveel u betaalt, kan echter variëren, afhankelijk van uw auto, de dekking waarvoor u kiest en uw adres. Gebruik onze tool bovenaan de pagina om uw beste tarieven te vinden.

Waarom is een autoverzekering in Michigan zo duur?

Michigan is een schadevrije staat , wat betekent dat mensen verantwoordelijk zijn voor het betalen van hun eigen medische rekeningen, ongeacht welke bestuurder het auto-ongeluk heeft veroorzaakt. Omdat dat medische voordeel onbeperkt is, kunnen artsen en ziekenhuizen verzekeraars in wezen zoveel in rekening brengen als ze willen.

Wat is een foutloze autoverzekering in Michigan?

In Michigan verwijst een foutloze verzekering naar hoe uw "persoonlijk letselbescherming" of "PIP" -dekking werkt wanneer er problemen optreden. In het geval van een auto-ongeluk, ongeacht wie het ongeval heeft veroorzaakt, worden uw medische behandelingskosten en contante uitgaven gedekt door uw verzekeringsdekking.

PIP-dekking omvat:

  • Alle noodzakelijke medische zorgkosten als gevolg van het ongeval
  • Verloren lonen (tot drie jaar) door letsel
  • Een dagelijkse vergoeding van $ 20 om hulp te helpen bij huishoudelijke taken die u niet kunt uitvoeren
  • Uw begrafenis- of begrafeniskosten (tot $ 5.000) moeten het ergste gebeuren

De voordelen van PIP-dekking gaan ook verder dan de verzekeringnemer en omvatten ook gezinsleden die onder hetzelfde dak wonen als de verzekeringnemer.

De beste Michigan autoverzekeringsmaatschappijen: samengevat

Auto-eigenaren verzekering
Allstate
Staatsboerderij
Progressief
AAA (Auto Club Insurance Association)
USAA
Onze review
Onze review
Onze review
Onze review
AM Beste financiële sterkte rating
A ++
A +
A ++
A +
EEN-
A ++
JD Power 2018 Auto Insurance Study klanttevredenheidsscore (Noordelijke Centrale Regio)
5/5
3/5
4/5
2/5
2/5
5/5
Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

Misschien vind je dit ook leuk