Anne Dennon Technology and Finance Writer Door Anne Dennon Technology and Finance Writer

Anne heeft twee jaar voor grmajo.net geschreven. Ze is geïnteresseerd in de digitale transformaties van thuis en geld en in technische ethiek.

De beste gazonverzorgingsdiensten

Een weelderig groen gazon is praktisch de Amerikaanse droom. Omdat een mooi gazon een gezond gazon is, neigen de beste zorgverleners voor het gazon naar de holistische gezondheid van uw tuin - de bodem, de voedingsstoffenbalans, de nuttige insecten die er doorheen graven. We vergeleken nationale gazonverzorgingsbedrijven om te ontdekken welke ecologische landschapspraktijken het beste combineren met betrouwbare klantenservice.

De 3 beste gazonverzorgingsdiensten

Beste full-service gazononderhoud

Lawn Doctor
Een doordachte reeks services zorgt ervoor dat u alleen de gazonverzorgingselementen kunt kiezen die u echt wilt.
Pros
Aanpasbare behandelingsopties
Grondige ongediertebestrijdingsdiensten
Uniek grasmaaieronderhoud
Cons
Niet beschikbaar in 10 staten

Waarom we ervoor kozen

Aanpasbare behandelingsopties

boasts high customer service ratings on sites like Trustpilot and Yelp, and at least one reason for the company's success is its spread of services. Lawn Doctor heeft hoge klantbeoordelingen op sites als Trustpilot en Yelp, en ten minste één reden voor het succes van het bedrijf is de verspreiding van diensten. Behandelingsopties zijn gevarieerd en aanpasbaar. U kunt kiezen welke specifieke service het beste aansluit op uw behoeften op het gebied van gazonverzorging , of kiezen voor het onderhoudsprogramma voor gazononderhoud. Dit jaarprogramma combineert alle populaire diensten van Lawn Doctor (bemesting, onkruidbestrijding, ongediertebestrijding), aangepast aan de individuele behoeften van uw gazon. Dit plan is ook beschikbaar voor biologische producten die uitsluitend met plantaardig en dierlijk afval zijn gemaakt.

Grondige ongediertebestrijdingsdiensten

Terwijl zowel TruGreen als Weed Man USA de producten en knowhow hebben om veel voorkomende plaaginsecten zoals muggen te bestrijden, breidt Lawn Doctor ongediertebestrijding uit naar een heel oefenterrein. Het bedrijf beweert IPM (geïntegreerd ongediertebestrijding) te hebben toegepast >

Deze holistische visie op ongediertebestrijding probeert vervelende beestjes te dempen in plaats van ze volledig uit te roeien. Hiermee behandelt Lawn Doctor de insecten die op uw eigendom ronddwalen wanneer hun seizoen rijp is: muggen, teken, vuurmieren, larven, legerwormen, keverwormen, mollen, en "perimeter-ongedierte" zoals mieren, spinnen, klaverbeten, vlooien en lieveheersbeestjes. (Bekijk onze review over ongediertebestrijding voor een uitgebreidere bespreking van IPM.)

Een andere ongediertebestrijdingsservice van Lawn Doctor waar we van houden: Special Event Sprays . Als u een receptie of reünie in uw achtertuin houdt, laat dan muggen van de gastenlijst achter met de Lawn Doctor's Yard Armor-behandeling.

Uniek grasmaaieronderhoud

Zoals de meeste gazonverzorgers, zal Lawn Doctor uw gras niet maaien. Maar Lawn Doctor gaat een stap verder dan de concurrentie door een unieke service aan te bieden op geselecteerde locaties: het onderhouden van uw persoonlijke maaier. Het onderhoud van de grasmaaier omvat het reinigen en winterklaar maken van de motor en de tank, evenals het slijpen van de messen. Deze laatste stap is de sleutel. De scherpe tranen van een saaie grasmaaier maken gras kwetsbaar voor rot en ziekte. Met andere woorden, het maaien van uw gazon zonder een goed geslepen mes kan de gazononderhoud waar u voor betaalt, saboteren.

Punten om te overwegen

Niet beschikbaar in 10 staten

Alaska, Hawaii, Idaho, Maine, Nevada, North Dakota, Oregon, South Dakota, Vermont en Wyoming wachten nog steeds op een Lawn Doctor-buitenpost. Inwoners van alle bovengenoemde staten behalve Alaska, Hawaii en Vermont kunnen terecht bij TruGreen. De resterende drie staten moeten met behulp van onze gids zoeken naar lokale gazononderhoud.

Beste jaarlijkse gazonverzorgingsplannen

TruGreen
Een stap vooruit op jaarplannen en een natie van tevreden klanten. En als u bewijs van zijn werk wilt zien, kijk dan op het golfkanaal: het is de officiële leverancier van grasverzorgingsproducten van de PGA.
Pros
Uitstekend jaarplan
Beschikbaar in het grootste aantal staten
Cons
Geen natuurlijk plan
Jaarplannen worden automatisch opnieuw opgestart

Waarom we ervoor kozen

Uitstekend jaarplan

's four 12-month lawn care plans are some of the best in the business. Als uw gazon vanuit vele invalshoeken hulp nodig heeft, zijn TruGreen 's vier 12- maandsonderhoudsplannen een van de beste in de branche. Elk plan biedt verschillende combinaties van beluchting, pH-balancering, bemesting, onkruidbestrijding en verzorging van bomen en struiken. Alle omvatten negen bezoeken verspreid over een jaar, plus vier extra bezoeken als u kiest voor de grotere plannen met boom- en struikverzorging inbegrepen.

Andere bedrijven bieden vergelijkbare >Healthy Lawn-garantie belooft terugkerende bezoeken van een technicus tussen geplande bezoeken telkens wanneer u denkt dat uw gazon hulp nodig heeft. Als u niet wilt investeren in een jaar gazononderhoud (uw eerste bezoek is een deal van $ 29,95, maar latere bezoeken zullen waarschijnlijk $ 40 tot $ 50 kosten), biedt TruGreen à-la-cartediensten zoals beluchting, doorzaaien, zelfs muggenverdediging .

Beschikbaar in het grootste aantal staten

Elke staat behalve Alaska, Hawaii en Vermont kan gazononderhoud krijgen van TruGreen. Hoewel TruGreen's nationale en multimarktaire houding haar diensten minder persoonlijk laat lijken, biedt de website een kijkje in de lokale aanpak van het bedrijf met seizoensgebonden voorzorgsmaatregelen en herinneringen op basis van uw locatie. Voer uw postcode bovenaan de TruGreen-startpagina in om de informatie voor u relevant te maken.

Punten om te overwegen

Geen natuurlijk plan

Als u geïnteresseerd bent in het integreren van natuurlijke gazonverzorging (denk aan organische meststof en geen pesticiden), dan is TruGreen misschien niet de beste keuze. Hoewel de website op een pagina met veelgestelde vragen beweert een organisch programma met de naam TruNatural te bieden, wordt het programma niet vermeld naast andere services en moet je wat zoeken om meer informatie te vinden. Voor nu is natuurlijke gazonverzorging waarschijnlijk beter beveiligd door een bedrijf dat het voorop stelt.

Jaarplannen worden automatisch opnieuw opgestart

Tenzij u persoonlijk de service annuleert voordat uw 12 maanden durende TruGreen-abonnement afloopt, zal het bedrijf u automatisch voor een ander jaar aanmelden. Als u regelmatig bezoek wilt blijven ontvangen, zal deze automatische voortzetting een zegen zijn. Maar als u gazononderhoud als een oplossing en niet als een beheersysteem beschouwt, wilt u de kalender van volgend jaar in de gaten houden of kosten voor verrassingen in rekening brengen.

Beste natuurlijke gazonverzorging

Weed Man USA
Een groeiend franchisebedrijf met een focus op residentiële gazons die groen worden door groen te worden.
Pros
Moedigt een natuurlijke tuin aan
Goed geleid en bloeiend
Cons
Geen commerciële services beschikbaar
Niet beschikbaar in 15 staten

Waarom we ervoor kozen

Moedigt een natuurlijke tuin aan

Milieubewuste gazonverzorging stimuleert de groei van inheemse en ongediertebestendige planten en probeert gras alleen te laten groeien waar gras hoort - van steile dijken en uit de buurt van schaduwrijke gebieden. checks these boxes with organic lawn dressing options, targeted weed removal services, and affiliation with the EPA's Environmental Stewardship Program . Weed Man USA vinkt deze dozen aan met opties voor organische gazonveredeling, gerichte onkruidverwijderingsdiensten en aansluiting bij het EPA's Environmental Stewardship Program .

Goed geleid en bloeiend

Weed Man USA stond twee van de afgelopen drie jaar op de lijst van Forbes magazine van Best Franchises . De lijst weegt systeemduurzaamheid, systeemvraag, investeringswaarde, franchisegeverondersteuning en franchisegroepstabiliteit om ranglijsten te maken en Weed Man werd uitgeroepen tot een van de beste.

Bijdragen aan dit be>

Punten om te overwegen

Geen commerciële services beschikbaar

In tegenstelling tot onze andere topkeuzes, neemt Weed Man USA niet expliciet gazononderhoud op in het servicemenu. Weed Man is een op woningen gericht bedrijf en geeft uw persoonlijke onroerend goed de volledige aandacht. Maar als u op zoek bent naar een aanbieder met ervaring in het omgaan met commerciële accounts, biedt Weed Man mogelijk niet de expertise die u nodig hebt.

Niet beschikbaar in 15 staten

Inwoners van Alaska, Arizona, Delaware, Hawaii, Nevada, New Mexico, New Hampshire, North Dakota, Maine, Mississippi. Rhode Island, South Dakota, Washington, Wyoming en Vermont hebben nog geen toegang tot een lokale vestiging van Weed Man USA.

Gids voor gazonzorgdiensten

Hoe vindt u de juiste gazononderhoudsservice voor u?

Verzamel citaten

Terwijl landschapsarchitecten vaak afraden om een ​​aanbieder te kiezen die ongezien offertes aanbiedt, bieden veel goede gazonverzorgers een online offerte in combinatie met een gratis gazonconsult. Als het be>biedt Home Advisor een lijst met typische kosten .

 • Maaien - $ 270
 • Bemesting - $ 350
 • Beluchten - $ 450
 • Doorzaaien - $ 1.200

Controleer de inloggegevens van uw provider

Tuinarchitecten zijn niet verplicht om een ​​officiële vergunning te hebben, maar ze moeten wel hun eigen verzekering afsluiten en met hun tuinbouwopleiding kunnen spreken. Naast kennis van inheemse groei en de functies van gemeenschappelijke grondafdekkingen, moeten ze ook vertrouwd zijn met geïntegreerd ongediertebestrijding. Het beheren van invasieve plagen zonder de natuurlijke omgeving van uw gazon te schuren, is een hoeksteen van verantwoord landschapsarchitectuur.

Wees duidelijk over je verwachtingen

Als je wilt dat ze de klaver bewaren, vertel het ze. Als je wilt dat ze zich aan biologische producten houden, vertel het ze. Eventuele wensen voor het behandelingsproces en de resultaten ervan moeten worden doorgegeven aan uw zorgverlener. Net als een tattoo-artiest of kapper is het hun verantwoordelijkheid om je te vertellen of je visie niet zal verlopen zoals je zou verwachten.

Wees er wanneer ze zijn

Als u zich zorgen maakt dat uw provider de taken op de juiste manier uitvoert, kunt u bezoeken plannen wanneer u thuis bent. Weet alleen dat sommige bezoeken kort zullen zijn - vijf tot 10 minuten. Uw provider trekt niet snel; niet elk bezoek vereist actie. Met snelle bezoeken kan uw provider controleren hoe eerdere stappen worden uitgevoerd.

Veelgestelde vragen over gazononderhoud

Wat is het beste gras voor mijn gazon?

Voortplanting van grassen die natuurlijk aangenaam zijn voor uw plaatselijke klimaat, vermindert overmatige water- en bemestingsbehoeften. Maar u wilt ook rekening houden met uw verwachtingen voor uiterlijk, gevoel en onderhoud, evenals uw standaard voetgangersverkeer. Als je gras tegen een stootje kan, heb je stevig gras nodig, hoewel deze soorten meer onderhoud vereisen.

Deze afbeelding van Lowe toont de beste zones voor koele seizoensgrassen (blauw) en warme seizoensgrassen (oranje). De overgangszone (groen) kan het beste worden beplant met een mix van koele en warme variëteiten. Als je in deze regio woont en met één grassoort wilt blijven, ga dan met een koel seizoen.


Warmseizoen grassen

 • Bahia: Een ruw, stevig gras dat geschikt is voor warme en vochtige omgevingen
 • Bermuda: bestand tegen zowel onkruid als droogte, is bermuda-gras een eigenzinnige groeier en kan groen blijven in de winter met doorzaaien
 • Buffalo gras: Nog een ruw en stevig gras dat veel zon en weinig water nodig heeft
 • Duizendpoot: een robuust, laaggroeiend gras, bestand tegen zowel onkruid als ongedierte, dat het beste groeit in zuidelijke staten en hun zure grond
 • St. Augustinus: een uitgelezen grasmat met een blauwgroene kleur die in de winter >
 • Zoysia: een onderhoudsarm gras dat de trifecta vereist: warmte, zon, drainage. De uitbetaling is het pluche gras van zomerdromen

Koelseizoen grassen

 • Bluegrass: Prime grasmat voor het noorden, met een uitstekende uitstraling als je het veel licht en water geeft
 • Fijne zwenkgras: een gras met slank blad dat koele temperaturen, schaduw en zelfs koude winters kan verdragen. De term "fijne zwenk" omvat ten minste vijf variëteiten: harde zwenk, schapenzwenk, kauwzwam, kruipende rode zwenk, slanke kruip en rode zwenk. Alle vijf worden meestal verkocht in een mix die vooral geweldig is voor gazons met een koel klimaat met veel bomen

Koel- of warmseizoen

 • Engels raaigras of wilde rogge: dit gras kan snel opstijgen, kan tegen een stootje en is meestal gemengd met andere rassen. Doorzaaien houdt het groen tot in de winter

Hoe vaak moet ik mijn gazon water geven?

Geef uw gazon minder vaak maar dieper water - in plaats van snelle, dagelijkse douches, week uw gazon >Gazononderhoudsexperts raden ook aan uw gazon zo vroeg mogelijk in de ochtend water te geven.

Het is ook meer dan goed om uw gazon bruin te laten worden tijdens de heetste delen van de zomer. Gras kan zonder water van een volledige maand terugveren. Gedurende die tijd komt het in een onschadelijke periode van rustperiode. Als het gras van bruin naar bleek wordt, weet je dat het tijd is om de sprinkler aan te zetten.

Hoe vaak moet ik bemesten?

Memorial Day en Labor Day. Als je in het zuiden woont, iets eerder aan beide uiteinden van de zomer. Vergeet niet dat het gebruik van organische meststoffen met trage afgifte de standaardopdracht is van modern landschapsarchitectuur. U zult ook de kans verkleinen dat u uw gazon beschadigt als u een even gematigde benadering van onkruidbestrijding kiest. Mulchen van grasresten dient een dubbele taak als voedingsstofdrager en onkruidbestrijder. En als je worstelt met bestaande paardebloemen of andere ongewenste spruiten, probeer er dan maïsglutenmeel op te strooien in plaats van in de winkel gekochte onkruidverdelger of ruw steenzout. Deze remedie voor bijproducten van maïs werkt door de wortelgroei van ontkiemende planten te remmen.

Wat gebeurt er als ik mijn gazon overbemest?

De beste gazonverzorgingsdiensten: samengevat

Lawn Doctor
TruGreen
Weed Man USA
Het beste
Full-service gazonverzorging
Jaarlijkse gazon zorgplannen
Natuurlijke gazonverzorging
Staten beschikbaar
40
47
35
Gratis gazononderhoudsbeoordeling
Bodemonderzoek
Mol controle
Onderhoud grasmaaier
Commerciële gazonverzorging

Onze andere beoordelingen voor thuisdiensten

U neemt veel aankoopbeslissingen als het gaat om uw huis. Telkens de beste optie kiezen is een hele opgave - maar we kunnen u een boost geven. Bekijk enkele van onze beoordelingen voor thuisservices hieronder:

Misschien vind je dit ook leuk