Van Laynie Rose

De beste slaapmiddelen

Na overleg met artsen en het onderzoeken van klinische studies, kwamen we erachter dat het onderzoek naar gemeenschappelijke remedies voor rusteloze nachten, zoals melatonine en valeriaan, vaak tegenstrijdig is. Om de beste slaaphulp te vinden , is het be>

De 3 beste slaapmiddelen

De beste slaapmiddelen: samengevat

Source Naturals Melatonine 1 mg Niet gearomatiseerd
Gaia Herbs Valeriaanwortel Vloeibare Phyto-Caps
Good Sense-tabletten voor nachtrust
Best voor
In slaap vallen
In slaap blijven
Een >
Prijs
Vanaf $ 8,99
Vanaf $ 22,03
Vanaf $ 5,62
Prijs per pil / capsule
$ 0.09
$ 0.37
$ 0,17
actief ingrediënt
Melatonine
Valeriaanwortel
Doxylamine (antihistamine)

Source Naturals Sleep Science Melatonin 1mg

Best voor
In slaap vallen

Bron Naturals
Een snel oplossende, lage dosis melatonine tablet.
Pros
Helpt je in slaap te vallen
Goede dosering
Snel reagerend
Nauwkeurig label
Cons
Niet voor > Onderzoek is onduidelijk
Kan interageren met dagelijkse medicijnen

Waarom we ervoor kozen

Helpt je in slaap te vallen

Als in slaap vallen uw probleem is, vertelde Dr. Serena Goldstein, een natuurgeneeskundige arts , ons dat melatonine een voorsprong lijkt te hebben op opties zoals valeriaan. Onderzoek suggereert dat dit supplement nuttig kan zijn als je bijvoorbeeld tegen jetlag vecht - of als je soms tot 2 uur 's nachts moeite hebt om weg te drijven.

Goede dosering

Als u kiest voor melatonine, is het be>Dr. Goldstein benadrukte dat melatonine een hormoon is - en een onbalans kan verstrekkende gevolgen hebben voor je lichaam.

"Bij volwassenen kan melatonine de lichaamstemperatuur verlagen en prolactine produceren (een hormoon dat de lactatie verhoogt), wat verschillende hormonale problemen kan veroorzaken, van onregelmatige menstruatie tot een laag libido," vertelde ze ons.

was one of our only finalists not to exceed Dr. Breus's recommended 0.5 mg to 1.5 mg range. Source Naturals was een van onze enige finalisten om het aanbevolen bereik van Dr. Breus van 0,5 mg tot 1,5 mg niet te overschrijden. De meeste producten waar we naar keken, boden 3 mg per pil - met een aantal klokken bij maar liefst 10 mg.

Snel reagerend

Deze kleine zuigtabletten zijn bedoeld om op te lossen onder je tong, wat betekent dat je lichaam ze sneller zal absorberen.

"Gewoonlijk worden producten die u onder uw tong legt, sneller opgenomen omdat dat deel van uw mond erg viskeus is," verklaarde Dr. Breus, "in tegenstelling tot de pil die u doorslikt die in uw maag moet worden afgebroken, waar u maagzuur zal de helft ervan opeten. ”Dit geeft het een voorsprong op kauwtabletten of gummies, die beide moeten worden gekauwd en ingeslikt.

Nauwkeurig label

, which offers a very strong burst of citrus (though no medicinal taste at all). LabDoor gaf de hoge cijfers van Source Naturals voor melatonine voor etiketnauwkeurigheid, met een score van 82.3 van de 100. Merk op dat deze score voor Source Naturals Melatonine 1 mg Sinaasappelsmaak is , dat een zeer sterke uitbarsting van citrus biedt (hoewel helemaal geen medicinale smaak) ). instead — or you can try the peppermint formula. Als u geen fan bent van citrus, raden we u aan in plaats daarvan de natuurlijke gearomatiseerde melatonine van Source Naturals te gebruiken - of u kunt de pepermuntformule proberen. Met $ 0,06 per portie is elk van deze smaken een betaalbare optie.

Punten om te overwegen

Niet voor >

Dr. Goldstein vertelde ons dat ">

Onderzoek is onduidelijk

Het is be>steeds vragen om grondiger onderzoek. Met andere woorden, de jury is er nog steeds niet uit hoeveel melatonine zal helpen.

Kan interageren met dagelijkse medicijnen

Als u dagelijks een medicijn gebruikt, raden we u aan om met uw arts te praten voordat u melatonine in uw routine opneemt. De Mayo Clinic merkt op dat melatonine kan interageren met een aantal veel voorkomende medicijnen, van bloedverdunners tot anticonceptie.

Gaia Herbs Valeriaanwortel, Veganistische vloeibare capsules

Best voor
In slaap blijven

Pros
Goed om in slaap te blijven
Veilige dosering
Weinig vulstoffen
Milde geur
Cons
Vertraagd effect
Prijzig
Kan interageren met SSRI's

Waarom we ervoor kozen

Goed om in slaap te blijven

Valeriaan veroorzaakt waarschijnlijk de volgende dag geen slaperigheid of levendige dromen, dus het kan een betere optie zijn als je moeite hebt om in slaap te blijven. Sommige studies suggereren ook dat valeriaan leidt tot verhoogde > (of "diepe slaap"), hoewel deze bevindingen zijn betwist.

Veilige dosering

Volgens Goldstein ligt de optimale dosis valeriaan tussen 250 mg en 500 mg. 's recommended two-capsule serving delivers a solid 450 mg. De aanbevolen portie van twee capsules van Gaia levert een vaste 450 mg.

Weinig vulstoffen

Als u kiest voor valeriaan, Drs. Breus en Goldstein hebben ons allebei verteld dat het het beste is om een ​​supplement te kiezen met zo min mogelijk vulstoffen. Gaia onderscheidt andere, anders competitieve supplementen dankzij een ingrediëntenlijst die slechts drie items bevat: valeriaan, plantaardige glycerine en plantaardige cellulose.

Milde geur

De meeste valeriaan-supplementen geven een sterke geur af die sommige mensen kan afschrikken. Je krijgt een vaag aardachtige geur als je een fles Gaia opent, maar we merkten dit pas toen we onze neus in de fles staken. Anderen daarentegen gaven een >

Punten om te overwegen

Vertraagd effect

Valeriaanonderzoek is meer tegenstrijdig dan dat met betrekking tot melatonine. Eén valeriaanstudie vond geen voordeel voor het nemen van het kruid op de 14-daagse mark maar ontdekte dat het na 28 dagen "de slaap aanzienlijk verbeterde". Dr. Goldstein bevestigde dit en merkte op dat, hoewel valeriaan voor sommige "supergevoelige" mensen zal werken de eerste keer dat ze het gebruiken, voor anderen het misschien weken in hun systeem moet opbouwen voordat ze veranderingen beginnen op te merken (hoewel ze merkt op dat hetzelfde is gezegd over melatonine).

Prijzig

Gaia is een premium-optie voor $ 0,30 per portie. De valeriaan is echter afkomstig van de biologische boerderij van het bedrijf in North Carolina, en elke fles wordt geleverd met een ID-nummer waarmee u de batch kunt volgen en meer informatie kunt vinden over de bron van uw supplement op de website van de fabrikant. Als je bewust bent van biologische producten, is de prijs misschien de moeite waard, maar weet dat er goedkopere valeriaanopties zijn.

Kan interageren met SSRI's

Hoewel valeriaan over het algemeen als veilig wordt beschouwd, waarschuwt Dr. Goldstein dat zelfs kruiden nog steeds interacties kunnen veroorzaken met andere geneesmiddelen, vooral SSRI's. Zoals met elk kruid, is het het beste om eerst met uw arts te praten.

GoodSense-slaapmiddel Doxylaminesuccinaat-tabletten

Best voor
Een >

Goed gevoel
Een antihistaminicum dat u helpt te slapen, maar u ook suf kan maken.
Pros
Helpt je te slapen
Kostenefficiënt
Cons
Bijwerkingen

Waarom we ervoor kozen

Helpt je te slapen

Voor wanhopige tijden is een medicijn op basis van antihistamine misschien uw beste keuze. Antihistaminica werken - niemand betwist hun vermogen om slaperigheid te veroorzaken.

Kostenefficiënt

is much cheaper than our valerian option and cheaper than the other antihistamine options we looked into, too. Met $ 0,12 per portie is GoodSense veel goedkoper dan onze valeriaanoptie en goedkoper dan de andere antihistamine-opties waar we ook naar hebben gekeken. Andere merken verkopen maximaal $ 0,50 per portie voor exact hetzelfde actieve ingrediënt .

Punten om te overwegen

Bijwerkingen

Deze tablets zijn niet gebouwd om zes of acht uur mee te gaan - ze zijn gebouwd om twaalf uur mee te gaan. Dat is te >

Dr. Goldstein waarschuwde echter dat de slaap die u krijgt van een antihistaminicum niet zo herstellend zal zijn als niet-medicinale slaap. "Het is als alcohol," vertelde ze ons. "Je krijgt slaap, maar je wordt niet wakker met hopen energie." Dr. Zammit legt uit: "Als je een verdovende antihistamine gebruikt, kan de REM-slaap aan het begin van de nacht worden onderdrukt. Maar dan kaatst het terug aan het einde van de nacht, en dit kan leiden tot levendige, intense en soms verontrustende dromen. ”

Gids voor slaapmiddelen

Hoe u de juiste slaaphulp voor u kunt vinden

Zoek uit wat je slaapprobleem is

Het slaaphulpmiddel dat nuttig voor u is, is afhankelijk van het probleem dat u ondervindt. Wil je gewoon iets om je een extra duwtje te geven op een >

Praat met uw arts

Slaapproblemen kunnen vaak worden herleid tot een onderliggend probleem. Toen we dr. Breus vroegen om zijn eerste keuze bij het behandelen van slaapproblemen, vertelde hij ons: 'Het is nooit een pil. Ik zou de oorzaak willen weten. Er kan een angstcomponent zijn waarbij cognitieve gedragstherapie nuttig kan zijn. ”Als u regelmatig slapeloosheid tegenkomt, is het de moeite waard om met uw arts te praten over onderliggende oorzaken.

Probeer magnesium

"Magnesium is mijn aanbeveling voor patiënten met slaapproblemen," zegt Dr. Goldstein. "Het is de relaxer van de natuur." Magnesium speelt een be>

Veelgestelde vragen over slaaphulp

Is het placebo-effect echt?

Ja. Dr. Zammit zegt zelfs dat de meest voorkomende reden waarom het testen van slaapmiddelen mislukt, is omdat de groep deelnemers die de placebo gebruiken vaak goed reageert, waardoor het moeilijk is om de superioriteit van het medicijn aan te tonen.

Kun je verslaafd raken aan slaapmiddelen?

Het hangt van het slaaphulpmiddel af. Consumer Reports schrijft dat hoewel het antihistamine-difenhydramine niet fysiek verslavend is, het psychologisch verslavend kan zijn. Aan de andere kant zegt Mayo Clinic dat het onwaarschijnlijk is dat je bij kort gebruik afhankelijk wordt van melatonine. Nogmaals, het is het beste om met uw arts te praten om erachter te komen welke optie het beste voor u is.

Is het veilig om een ​​slaapmiddel te nemen als ik al andere medicijnen gebruik?

Hoewel veel opties voor slaaphulp, zoals valeriaan, doorgaans als veilig worden beschouwd, is het altijd verstandig om uw arts te raadplegen voordat u een aanvulling op uw routine toevoegt. De actieve ingrediënten van een slaapmiddel kunnen een wisselwerking hebben met SSRI's, bloedverdunners, anticonceptie of andere dagelijkse medicijnen.

Misschien vind je dit ook leuk