Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste LED-gloeilampen

LED-lampen staan ​​bekend als energiezuiniger en gaan >vonden we een paar favorieten voor verschillende behoeften.

De 5 beste LED-gloeilampen

De beste LED-gloeilampen: samengevat

Philips SceneSwitch 60W equivalente LED
Philips 464487 Hue White and Color Ambiance A19 60W
SYLVANIA 60W equivalente zachte witte lamp
Sunco Lighting Dimbare schijnwerper LED
Feit Electric 6.5 W Vintage Style LED
Het beste
LED voor veelzijdigheid
Slimme LED
Budget LED
LED buiten
Decoratieve LED
Prijs per bol
$ 7.63
(verpakking van 3 stuks)
$ 44,07
(1 lamp)
$ 0.95
(24-pack)
$ 3.30
(10-pack)
$ 13.98
(1 lamp)
lumens
800, 320, 80
800
800
850
250
Kleurtoon
2700K, 2500K, 2200K
2000K, 3000K, 4000K, 6500K
2700K of 5000K
2700K, 3000K, 4000K of 5000K
2150K
Vorm code
A19
A19
A19
BR30
ST19
Wattage
60
60
60
65
40
Levensduur
15 jaar
23 jaar
10 jaar
23 jaar
13,7 jaar
Garantie
5 jaar
2 jaar
3 jaar
3 jaar
2 jaar
Consumentenwaardering
4,7 / 5
4.8 / 5
4,4 / 5
4,5 / 5
4,4 / 5

Philips SceneSwitch 60W equivalente LED


Beste LED voor veelzijdigheid

Philips
Een lamp waarmee u op elke normale armatuur van tint of helderheid kunt wisselen.
Pros
Aanpasbare lichtinstellingen
Auto-geheugen voor dagelijks gebruik
Een >
Cons
Onverenigbaar met dimmers en drieweglampen
Soms niet gesynchroniseerd

Waarom we ervoor kozen

Aanpasbare lichtinstellingen

gives you all the benefits of a dimmer switch or three-way bulb but without a specialty fixture. De Philips SceneSwitch LED biedt u alle voordelen van een dimmer of drieweglamp, maar zonder een speciale armatuur. De SceneSwitch-lijn biedt verschillende lampopties. De van kleur veranderende lamp kan wisselen tussen zacht wit, daglicht en warme gloeitinten. De dimmerlamp (aangeboden in daglicht of een zachte witte tint) stelt u daarentegen in staat om drie helderheidsniveaus aan te passen.

Het beste deel van de SceneSwitch? Het werkt als een gewone gloeilamp, geen dimmer of speciale hardware vereist. Nadat u de lamp hebt geschroefd, schakelt u eenvoudig de schakelaar om tussen elke optie te wisselen. Met de SceneSwitch-lamp kunt u overal in uw huis kiezen voor verschillende sferen en sferen. Het is een geweldige optie als een slimme lamp je aanspreekt, maar je een goedkopere (en eenvoudiger) oplossing voor aanpassing wilt.

Auto-geheugen voor dagelijks gebruik

Als u de voorkeur geeft aan één instelling voor het grootste deel van uw lichtgebruik, onthoudt de SceneSwitch-lamp uw laatste instelling - als de schakelaar >

Een >

Philips biedt vijf jaar garantie op het product wanneer u het koopt. Bovendien kunt u kiezen voor een verlenging van 10 jaar wanneer u het product online registreert (binnen 60 dagen na aankoop). Dit is veel >

Punten om te overwegen

Onverenigbaar met dimmers en drieweglampen

Hoewel SceneSwitch-lampen gewone armaturen in dimmers of een driewegkleurwisselaar veranderen, zijn ze niet compatibel met speciale dimmers en drieweglampen. Technisch gezien kunt u de lamp in een van deze speciale armaturen plaatsen, maar het aanpassen van de dimmer op een speciale dimmer heeft geen effect. Als u op zoek bent naar een drieweglamp voor uw drieweglamp (of een dimmerlamp voor uw dimmer), is dit niet het product voor u - maar omdat het een dimmer en van kleur veranderende lamp wordt genoemd in winkelsites , dit kan een verwarrend punt zijn voor consumenten.

Soms niet gesynchroniseerd

Als u de lamp voor meerdere lampen onder één schakelaar koopt, hebben recensenten gemeld dat veel lampen niet synchroon vielen - bijvoorbeeld twee lampen in een slaapkamerarmatuur die opstartte met twee verschillende lichtinstellingen. Je kunt dit oplossen door de lichten een paar keer aan en uit te zetten, dus we zouden het geen dealbreaker noemen, maar het is een irritante gril om je ervan bewust te zijn.

Philips 464487 Hue White and Color Ambiance A19 60W


Beste slimme LED

Philips
Volledige controle over uw verlichting voor hogere kosten.
Pros
Eindeloze slimme functies
Indrukwekkende integratie
Vele vormen en maten
Cons
Een dure investering
Geen solo-aankoop

Waarom we ervoor kozen

Eindeloze slimme functies

smart bulbs offer no limits to your lighting. De Philips Hue slimme lampen bieden geen grenzen aan uw verlichting. Met de Philips-app kunt u dimmen, helderder maken, kleuren wijzigen (16 miljoen opties) en synchroniseren met muziek. Geef je lampen een naam, sla je favoriete verlichtingssamenstellingen op of kies uit presets zoals "Read" voor een warme gloed of "Honolulu" voor een peachy zonsondergang. Philips kan zelfs herinneringen tot leven brengen door een foto te analyseren en de verlichting erin te matchen met behulp van een beeld-naar-licht-algoritme.

Philips Hue elimineert ook de noodzaak voor afzonderlijke lichttimers. Het biedt op schema gebaseerde instellingen, schakelt lichten aan wanneer je thuis bent en uit wanneer je weg bent (en gaat door met de cyclus wanneer je op vakantie bent). Je kunt de tint ook instellen als een alarm om de zonsopgang of zonsondergang na te bootsen.

Films, muziek en gaming kunnen ook worden gesynchroniseerd met de Hue. De lichten veranderen in overeenstemming met de beat, scène of omgeving van uw entertainment.

Indrukwekkende integratie

Philips Hue is het enige slimme verlichtingsmerk dat werkt met alle be>meer . Ongeacht het niveau van smart home dat je hebt gebouwd, past Hue naadloos in.

Vele vormen en maten

Als je meer gecompliceerde armaturen wilt uitrusten, biedt Philips Hue slimme verlichting in elke vorm en maat. U kunt slimme lichtstrips, lichtbalken, buitenspots, padverlichting, vloerlampen en plafondlampen integreren.

Punten om te overwegen

Een dure investering

Het slimme Philips Hue-licht is veruit onze duurste keuze met bijna $ 50 per lamp. Dat is vijf keer duurder dan de Philips SceneSwitch. bulb is a fine alternative at $30; Als je goed bent met de meer basismogelijkheden van de SceneSwitch maar een slimme lamp wilt, is de Hue White- lamp een prima alternatief voor $ 30; maar houd er rekening mee dat het de kleurverandering van de tint en mooie synchronisatie mist.

Geen solo-aankoop

De kosten vooraf van de Hue eindigen niet bij de lamp zelf; . Je moet ook de Philips Hue Bridge kopen . Zonder de $ 50-bridge heb je geen toegang tot de Philips-app en alle slimme aanpassingen van de lamp - wat betekent dat je minstens $ 100 moet laten vallen om volledig te profiteren van deze slimme lamp. Er zijn goedkopere slimme lampen die geen extra hub nodig hebben, maar ze bieden een beperktere reeks slimme functies en minder integratieopties. Onze aanbeveling , which provide you with four bulbs and the bridge for $200 (for total savings of $50). Bekijk de Hue- starterkits , die je voorzien van vier lampen en de bridge voor $ 200 (voor totale besparingen van $ 50).

SYLVANIA 60W equivalente zachte witte lamp


Beste budget-LED

SYLVANIA
Een onverslaanbare prijs op een betrouwbare, dagelijkse LED-lamp.
Pros
universeel ontwerp
Minder dan een dollar per lamp
Cons
Moet bulk kopen voor spotprijzen
Geen aanpassing

Waarom we ervoor kozen

universeel ontwerp

. Als u alleen op zoek bent naar een LED-lamp voor algemeen gebruik, begin dan met de SYLVANIA . SYLVANIA heeft de meest voorkomende bolvorm op de markt (A19-vorm en E26-basis), zodat het in de overgrote meerderheid van standaard armaturen past. De zachte daglichtschaduw is een aanvulling op vrijwel elke kamer en de helderheid van 800 watt is ook behoorlijk universeel - dezelfde helderheid als onze beide favorieten van Philips. Deze no-nonsense lamp kunt u in de kast bewaren totdat er een andere uitgaat, zonder u zorgen te maken over compatibiliteit.

Minder dan een dollar per lamp

Goedkope packs met led-lampen zijn berucht om na slechts een paar maanden te vervallen of een wankele kleurkwaliteit te bieden. De SYLVANIA 60 W-lamp biedt daarentegen een geweldige prijs zonder in te boeten aan kwaliteit. De SYLVANIA haalt een 4,5 van de 5 beoordelingen uit 352 beoordelingen van klanten op Amazon - indrukwekkend, gezien het feit dat het $ 0,95 per lamp is voor een pakket van 24.

Punten om te overwegen

Moet bulk kopen voor spotprijzen

Om te profiteren van de budgetvriendelijke prijs van deze lamp, wilt u het 24-pack kopen. Dat zijn veel lampen, vooral met de >

Geen aanpassing

Een van de voordelen van een LED-lampje zijn alle geavanceerde mogelijkheden - kleurverandering, dimmen, app-integratie, enz. Maar deze SYLVANIA is slechts een lamp, plan en eenvoudig. Je zit vast met één kleur, één helderheidsniveau en een standaardvorm. Hoewel het geen slechte zaak is om een ​​gloeilamp te hebben die slechts een gloeilamp is, is het flauw in het licht van de unieke kenmerken van onze andere picks. En hoewel het energiezuiniger en duurzamer is dan traditionele gloeilampen, is de levensduur minder dan de helft van die van onze andere picks (ongeveer 10 jaar gebruik bij drie uur per dag).

Sunco Lighting Dimbare schijnwerper LED


Beste Outdoor LED

Pros
Optimaal voor gebruik buitenshuis
> dimbaar
Cons
Meldingen van zoemen / knallen

Waarom we ervoor kozen

Optimaal voor gebruik buitenshuis

is our favorite LED for outdoor use. De Sunco Lighting Dimbare Flood Light is onze favoriete LED voor buitengebruik. Als u uw huis wilt uitrusten met heldere LED's die veilig zijn voor buiten, raden we u aan hier te beginnen. Sunco brengt deze lampen op de markt als "duurzaam", waardoor ze ideaal zijn voor buiten- en landschapsverlichting. Consumenten melden ook dat hoewel ze te helder zijn voor gebruik binnenshuis, de helderheid en toon geweldig zijn voor verlichting buitenshuis.

>

Buitenverlichting vervangen is zelden een gemakkelijke prestatie; gelukkig hebben deze LED's een geadverteerde levensduur van 23 jaar (dit hangt af van hoe vaak je ze hebt). De levensduur van een LED is van nature >

dimbaar

In tegenstelling tot onze twee Philips-picks, is de Sunco volledig compatibel met dimmers. Hiermee kunt u uw portieksfeer afzwakken of een zachtere sfeer creëren voor een ingang.

Punten om te overwegen

Meldingen van zoemen / knallen

Sommige consumentenrecensies op Amazon melden dat de lamp af en toe zoemt of knalt. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit van het licht, maar het geluid kan vervelend worden als het licht zich in de buurt van een stille ruimte bevindt. Zoemen en ploffen zijn veel voorkomende problemen bij het gebruik van een dimmer, en het is nog een reden om de Sunco buiten te houden.

Feit Electric 6.5 W Vintage Style LED


Beste decoratieve LED

Feit
Een lamp in Edison-stijl voor de meest trendy LED-verlichting.
Pros
Vintage esthetiek
dimbaar
Cons
Niet erg slim

Waarom we ervoor kozen

Vintage esthetiek

Deze Feit Electric-lamp is speciaal ontworpen om te doen denken aan vintage verlichting. De spiraalvormige gloeidraden en het heldere glas creëren een zachte amberkleurige gloed en zorgen voor een romantische sfeer. En omdat belicht trendy is voor deze lamp in Edison-stijl, heb je er zelfs geen lampenkap of armatuur voor nodig. Dit maakt het een geweldige optie voor eetkamerverlichting, waar het elke vintage-moderne sfeer kan aanvullen en de sfeer kan bepalen voor een avonddiner.

dimbaar

is also dimmable, allowing you to further customize your nostalgic atmosphere by toning down the lighting. De Feit Electric vintage lamp is ook dimbaar, zodat je je nostalgische sfeer verder kunt aanpassen door de verlichting af te zwakken. In tegenstelling tot de Philips SceneSwitch heb je een dimmer nodig om de lamp te dimmen, hoewel je geen dimmer nodig hebt om de lamp te gebruiken .

Punten om te overwegen

Niet erg slim

Het enige nadeel van zo'n gestileerde lamp is dat de helderheid niet voldoet aan de meeste lichtbehoeften. Met 250 lumen is dit verreweg de zwakste van onze keuzes. Eén lamp is niet genoeg om te lezen, vooral als u hem onder een lampenkap verbergt. Een paar lampen kunnen uw keukeneiland of eetkamer centreren, waar er meestal meer plafondverlichting is om aan te vullen als dat nodig is, maar weet dat het waarschijnlijk niet kan dienen als stand-alone verlichting voor de meeste kamers.

Hoe u de juiste LED-lamp voor u kunt vinden

Bepaal de compatibiliteit van het toestel

Lampen en gloeilampen hebben compatibele instellingen - in wezen codes om ervoor te zorgen dat ze passen. A19 is de meest voorkomende bolvorm, met E26 het meest voorkomende basistype. U moet de vereisten van uw armatuur kennen voordat u uw lamp koopt.

Overweeg doel en esthetiek

De locatie en het gebruik van uw lamp bepaalt ook welke lamp het beste bij u past. Toon, stijl, esthetiek en functionaliteit kunnen allemaal veranderen op basis van hoe de lamp zal worden gebruikt.

Eerst moet je de toon overwegen. Dana Knight, Senior Director van Global Marketing bij Feit Electric , zegt dat "de kleurtemperatuur van het licht een groot verschil maakt in het 'gevoel' van een ruimte, of deze zacht en ontspannend of energiek is." Kelvins worden gebruikt om die toon te meten. : Hoe hoger het nummer, hoe blauwer en koeler het licht. Knight heeft het zo voor ons opgesplitst:

  • Zacht Wit / Warm Wit (2700 Kelvin): het beste voor slaapkamers, eetkamers en woonkamers; een traditionele warme tint, een gelige gloed, gezellig en uitnodigend
  • Bright White / Cool White (3000-4000 Kelvin): werkt in kantoren, bijkeukens, kasten, gangen, garages; geeft kamers een witter, levendiger licht
  • Daglicht (5000 - 6000 Kelvin): het beste in badkamers, keukens en ambachtelijke ruimtes; goed voor het onthullen van details, lezen, ingewikkelde projecten of het aanbrengen van make-up; biedt het licht dat het dichtst in de buurt komt van natuurlijk zonlicht

Blauwer licht is goed voor werkruimtes, terwijl warmer licht ideaal is voor bezoekende gebieden. Denk aan ruimtes waar je misschien een instelbare toon wilt, of waar je misschien goed licht nodig hebt om make-up aan te brengen of in de garage te werken.

Helderder is niet altijd beter

Afgezien van de schaduw en de vorm van licht, moet u een gewenst helderheidsniveau kiezen voor de ruimte die u verlicht. Helderheid wordt gemeten in lumen: hoe meer lumen, hoe helderder de lamp. Knight had hier ook wat advies voor ons. “Je moet rekening houden met de grootte van de ruimte, de muurkleur, de plafondhoogte en hoe helder je het licht wilt hebben. Voor taakverlichting heeft u meer licht nodig. Als het een decoratieve lamp is in een armatuur met meerdere lampen, dan ben je eigenlijk alleen op zoek naar accentverlichting. ”

800 lumen is vrij standaard, en alles minder biedt een dimmer-dan-gemiddelde ervaring. Sommige lampen bieden ook dimmogelijkheden als u op zoek bent naar een bereik. Workshops en grote garages kunnen een piek bereiken van 4.200 lumen in stripverlichtingsarmaturen, terwijl een tafellamp kan werken met slechts 250 lumen.

Veelgestelde vragen over LED-gloeilampen

Worden LED-lampen heet?

LED-lampen geven wel wat warmte af, hoewel veel minder dan traditionele gloeilampen. In feite zijn ze veel veiliger dan traditionele lampen vanwege hoe weinig warmte ze produceren. Hathaway bevestigde dit en zei: "Het risico van brand in huis door stralingswarmte van een LED-lamp is bijna onbestaande."

Zijn LED-lampen schadelijk voor de ogen?

Mogelijk. LED-lampen hebben blauwer licht dan traditionele gloeilampen en kunnen daarom gevaarlijker zijn voor de ogen. Smith vertelde ons dat het bekend is dat de blauwe golflengte in LED's ons circadiane ritme verstoort, waardoor het moeilijker wordt om in slaap te vallen. Maar Smith zegt dat je dit in je voordeel kunt gebruiken: “Je kunt koelere LED-lampen in je kantoor installeren om je meer wakker te voelen en dus productiever te zijn, omdat bewezen is dat blauw licht de productiviteit en alertheid verhoogt. Of je kunt gewetensvol getinte lampen voor je slaapkamer kopen om ervoor te zorgen dat de bollen niet de reden zijn waarom je niet in slaap kunt vallen. '

Hathaway had ook praktisch advies om mogelijke schade te bestrijden. “We weten allemaal dat we niet direct naar de zon moeten staren. Het is een heel goed idee om dezelfde wijsheid te volgen als je met name te maken hebt met hoge CCT (gecorreleerde kleurtemperatuur) LED-lampen. ”

Waarin verschilt een LED-lamp van een gewone lamp?

Het essentiële verschil tussen de twee is hoe ze licht produceren. Smith vertelde ons: “Een LED of light-emitting diode bulb is een soort gloeilamp die diodes gebruikt om licht te produceren. In plaats van stroom te leveren aan een gloeidraad zoals in het geval van traditionele gloeilampen, wordt elektriciteit door de diodes geleid, waardoor ze oplichten. ”

Deze methode is de reden waarom LED meestal een betere optie is. Volgens Knight verspillen gloeilampen 90% van hun energie en creëren ze warmte om licht te produceren. Omdat LED's dit probleem niet hebben, zijn lampen efficiënter. Ze gaan ook tot 25 keer >

Misschien vind je dit ook leuk