Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste hoge stoelen

Noot van de redactie: in juni 2019 heeft de Amerikaanse Commissie voor consumentenproductveiligheid nieuwe voorschriften voor rolstoelen geïmporteerd en geïmporteerd in Amerika. We zijn bezig te bepalen of onze topkeuzes aan de nieuwe normen voldoen .

De beste kinderstoel is veilig voor kinderen en maakt opruimen snel voor verzorgers. We bestelden acht van de meest gewaardeerde, JPMA-gecertificeerde stoelen; dan hebben we baby's vastgebonden, erwten ingesmeerd en wat Cheerios verpletterd om te zien hoe onze stoelen het in de echte wereld zouden stellen. Vier stoelen vielen op tussen de rest en hielden rekening met verschillende prioriteiten: esthetiek, budget, ruimte in de ruimte en de mogelijkheid van een groeiende familie.

De 4 beste hoge stoelen

De beste hoge stoelen: samengevat

Joovy Nook
Graco Blossom DLX 6-in-1-zitsysteem
OXO Tot Sprout Chair
Cosco Simple Fold Kinderstoel
Makkelijkst te gebruiken
Het beste voor groeiende gezinnen
Een stijlvolle upgrade
Het beste met een beperkt budget
Prijs
$ 119,99
$ 199.99
$ 249.99
$ 38.13
Gewicht
14,9 pond
32 pond
28,7 pond
13 pond
Gewichtslimiet (bewoner)
50 pond
40-60 pond
60 pond
50 pond
Montage vereist
Geen
Matig
Matig
Gemakkelijk
Verwijderbare lade (en / of inzetstuk)

Joovy Nook


Makkelijkst te gebruiken

Joovy
Een uitklapbare lade, eenvoudige montage en opslag en zachte lederen zitkussens brengen deze basisstoel naar een hoger niveau.
Pros
Makkelijk schoon te maken
Uitzwenkbare lade
opbergbare
Cons
Lade-inzet laat ruimte voor rommel
Lastig lade verwijderen
Misschien niet geschikt voor kleinere kinderen

Waarom we ervoor kozen

Makkelijk schoon te maken

We haalden de Joovy Nook-stoel volledig geassembleerd uit de doos en datzelfde niveau van moeiteloos werd gevonden bij het schoonmaken en opslaan. De faux lederen zitting was pijnloos om af te vegen, en de dichtgeweven riemen weken niet in erwtenresten. Het wordt zelfs geleverd met een verwijderbaar plastic inzetstuk, dat ultralicht en vaatwasmachinebestendig is.

Uitzwenkbare lade

De beste eigenschap van de Joovy is ongetwijfeld de uitklapbare lade, een unieke en ultrahandige draaibeweging waarmee u de lade van slechts één kant van de stoel kunt losmaken zonder het hele ding te verwijderen. Met een driftbui-peuter die je aandacht eist, zijn een dienblad met voedsel ontgrendeld en daarvoor geschikte aanrechtruimte te vinden kostbare seconden; de Joovy neemt een stap uit een hectisch proces.

Joovy-Tray-for-High-Chair

opbergbare

Joovy verdient lovende recensies op Amazon, waarbij ouders vooral enthousiast zijn over hoe pijnloos het is om regelmatig in te storten en op te slaan. Dit is goed als u een kleinere keuken hebt of als onroerend goed al een beetje krap is.

Punten om te overwegen

Lade-inzet laat ruimte voor rommel

Hoewel we het gemak van het verwijderbare inzetstuk waarderen, komt het niet altijd overeen met de daadwerkelijke lade. Voor sommige bijzonder rommelige eters kan voedsel onder de lip van het inzetstuk op de lade zelf komen. Er zijn nog maar een paar slagen nodig, maar het was een opvallende fout in een anders innovatief ontwerp.

Lastig lade verwijderen

Het is enigszins lastig om de lade naar voren of naar achteren aan te passen of helemaal te verwijderen. Het proces vereist het gelijktijdig indrukken van gleufknoppen aan elke kant van de stoel - knoppen die lastig te vinden zijn bij alleen aanraking en enige kracht vereisen om in te drukken. Dit maakt de schaal kindveilig genoeg voor je snel lerende baby Einstein, maar de coördinatie met twee handen was lastig naast de Graco, wiens schaal gemakkelijk eraf schuift via een voorhand met één hand.

Misschien niet geschikt voor kleinere kinderen

Amazon-recensenten merken op dat de Joovy geen optimale optie is voor kleinere baby's (minder dan 20 pond), omdat de stoel ruim en enigszins achterover leunt.

Graco Blossom DLX 6-in-1-zitsysteem

Best voor
Groeiende families

Graco
Met vier verschillende zitconfiguraties en drie lagen trays is deze stoel echt een alleskunner.
Pros
Veelzijdigheid
Verwijderbare lade
Makkelijk schoon te maken
Cons
Iets log

Waarom we ervoor kozen

Veelzijdigheid

De grootste eigenschap van de Graco Blossom is dat hij op zichzelf voortbouwt en kan deconstrueren om tegemoet te komen aan verschillende fasen van de kindertijd en verschillende behoeften. De stoel zelf kan bijvoorbeeld worden verwijderd en bevestigd aan een normale stoel voor een dag onderweg bij oma, terwijl de resterende basis van de hoge stoel fungeert als een stoel voor oudere kinderen. Bovendien wordt de Graco geleverd met een aparte stoelverhoger met een verwijderbare (en verstelbare) rugleuning voor oudere kinderen die nog een boost nodig hebben om de tafel te bereiken.

Graco-Collage-for-High-Chair

Verwijderbare lade

Naast alle zitconfiguraties wordt de Graco Blossom ook geleverd met drie gelaagde laden. Een centrale ontgrendeling met één hand trekt de hele set met laden af ​​en zijhandgrepen laten de lagen inzetstukken los. Dit maakt het mogelijk om van een rommelig dienblad te trekken zonder de haast of paniek om het onmiddellijk schoon te maken voor de volgende maaltijd of Play-Doh speeltijd.

Graco-Trays-for-High-Chair

Makkelijk schoon te maken

Toen het tijd werd om de erwtenpuree schoon te maken en Cheerios van die dienbladen en de stoel zelf af te brokkelen, waren we aangenaam verrast door het ontbreken van kleine spleten. De stof en de riemen bleven achter met een paar kleine vlekken, maar niets dat in de wasmachine werd gegooid, kon niet opruimen. De stoel zelf was ook gemakkelijk schoon te maken, gemaakt van een wasbare dempende stof.

Punten om te overwegen

Iets log

Onze oudere doelgroepen en online recensenten waren niet verliefd op het omvangrijke ontwerp en het gebrek aan opslagmogelijkheden van de Graco, die vaak de voorkeur gaven aan de trendy minimalistische look van de OXO Tot Sprout of het eenvoudig opvouwen van de Joovy. We vonden de aanpassing van de hoogte ook een beetje moeilijk; je moet een voet op de basis zetten voor stabiliteit om de stoel omhoog of omlaag te brengen, anders wordt de hele stoel ook opgetrokken.

OXO Tot Sprout Chair


Een stijlvolle upgrade

OXO
De aantrekkelijke houten buitenkant en de zachte vinyl zitting overschaduwen zijn stoere montage.
Pros
Reiniging met één veeg
Geschikt voor oudere kinderen
Modern ontwerp
Cons
Montagetijd

Waarom we ervoor kozen

Reiniging met één veeg

De OXO Tot Sprout hield stand onder massale rommelige vernietiging, en het wedijverde met de Joovy in snel opruimen. Het zachte, met vinyl bedekte schuimkussen is veegbaar met één veeg. Nadat erwten uit de dunne stof van andere stoelen waren geschrobd, was het een verademing om de OXO schoon te maken.

Geschikt voor oudere kinderen

Hoewel de OXO een investering van $ 200 is, is er een die blijft: de OXO kan worden geconverteerd om oudere kinderen te passen voor duurzaam gezinsmeubilair, met zijvergrendelingen waarmee u de stoel van de stoel kunt verwijderen en laten zakken naarmate kinderen ouder worden. In tegenstelling tot de Graco kan de OXO niet twee kinderen tegelijkertijd bedienen, maar de instelbaarheid was nog steeds een leuke toevoeging.

Modern ontwerp

De OXO Tot Sprout Chair was favoriet bij volwassenen, omdat het modieus in een moderne keuken zou passen. Met vijf houten afwerkingen en zes kussenkleuren kunt u eenvoudig de esthetiek van uw huis aanpassen zonder het comfort van uw kind op te offeren.

Punten om te overwegen

Montagetijd

Het assembleren van de OXO kostte ons maar liefst 25 minuten, en toch was er een schroef waar we niet helemaal veilig in konden komen - dus het bleef steken als een absoluut gevaar voor krassen en kneuzingen. Al het andere is perfect geassembleerd, dus we hebben het opgeteld tot gebruikersfouten en een defecte schroef (we zijn absoluut geen professionals in de installatie). Een boormachine is misschien genoeg om die schroef het laatste beetje in te drukken, maar het was nog steeds een vervelend detail na een al >

Na de montage hadden we nog een hardnekkige schroef over, maar we schrijven dat toe aan gebruikersfouten.

Cosco Simple Fold Kinderstoel


Het beste op een begroting

Cosco
Een betaalbare stoel die populair is bij populaire budgetopties met stabiliteit en relatief pijnloos schoonmaken.
Pros
Budgetvriendelijk
Gemakkelijke opslag
Fatsoenlijke schoonmaak
Cons
Onhandige afhandeling

Waarom we ervoor kozen

Budgetvriendelijk

Voor gezinnen met een beperkt budget of voor een weekendje weg, is de Cosco Simple Fold een betrouwbare optie. Deze kinderstoel van $ 40 is veilig en net zo compact als de Joovy. Het is steviger dan vergelijkbare geprijsde opties van Fisher-Price, en het was gemakkelijker te gebruiken dan de dure en frustrerende Peg Perego. Hoewel het enkele van de handige functies van stoelen zoals de Joovy mist, is het nog steeds een solide optie voor de prijs.

Gemakkelijke opslag

Een van de beste eigenschappen van de Cosco, afgezien van zijn prijs, is de opslagbaarheid. Het klapt in tot ongeveer de grootte van een tuinstoel, waardoor het vrijwel overal kan worden opgeborgen wanneer het niet wordt gebruikt.

Fatsoenlijke schoonmaak

Hoewel de Cosco-stoel meer stiksels heeft dan de Joovy of de OXO, waren de kruimels in de stoelpleten verrassend minimaal en kwamen erwten in één keer af. Die erwten hebben wat olieachtige resten achtergelaten die niet op andere stoelen aanwezig waren, en we hadden moeite om de stoffen hoes te verwijderen voor het wassen van de machine, maar de dagelijkse schoonmaak is soepel als je een paar vlekken niet erg vindt.

Punten om te overwegen

Onhandige afhandeling

Minpunten zijn de kleinere lade van de Cosco (die perfect moet worden uitgelijnd om vast te klikken) en het moeilijk te klikken driepuntsgordel. Bovendien is het sjouwen rond de Cosco een beetje tricker dan andere modellen - de stoel heeft geen handgrepen, waardoor je harde metalen staven moet vastpakken die pijnlijk kunnen worden tijdens >

Hoe u de juiste kinderstoel voor u kunt vinden

Oefen due diligence als u gebruikt koopt

Het lenen of kopen van een gebruikte kinderstoel is een geweldige manier om wat geld te besparen, maar vergeet niet te controleren of het product niet is teruggehaald. Informeer voor gebruik ook of alle veiligheidsriemen en vergrendelingsmechanismen in goede staat zijn.

Focus op veiligheidsbeperkingen

Tracy Mehan vertelde ons dat “het beste wat ouders kunnen doen om verwondingen door hoge stoelen te voorkomen, het gebruik van het veiligheidssysteem in de stoel is. Elke keer dat het kind op de kinderstoel in de stoel zit, wordt het kind met zijn riemen omgegooid om een ​​routine te bepalen en hem veilig te houden door hem op de stoel te houden. '

In het ideale geval heeft de stoel een vijfpuntsbeugel (riemen over de taille, over de schouders en bevestigd aan het kruis), maar de JPMA-normen staan ​​een driepuntssysteem toe. Als u een extra-antsy of driftbui-gevoelige tyke heeft, kan het vijfpunt wat extra gemoedsrust brengen. De kleine plastic paal op de stoel van een kinderstoel, een kruispaal genoemd, is ook nodig om te voorkomen dat een kind onder de lade van de kinderstoel glijdt.

Minimaliseer het risico op letsel

Om uw risico's te beperken, moet u uw kind leren goed te zitten tijdens het eten en actief spelen op en rond de stoel te beperken. Het is ook verstandig om ideale plekken te verkennen om je kinderstoel te plaatsen; Mehan adviseert dat als de stoel te dicht bij een tafel, aanrecht of muur staat, een kind de stoel kan omverwerpen door zijn voeten tegen die voorwerpen te schoppen.

Overweeg het gemak van schoonmaken

Jilly Blankenship, kinderverpleegkundige en lactatiekundige , adviseert: “Als je een hoge stoel met kussens kiest, kies er dan een met stof die je gemakkelijk kunt afvegen. Sommige kussens zijn wasbaar in de machine, en je denkt misschien dat dat een goed idee is, maar vergeet niet dat je baby uiteindelijk drie maaltijden per dag eet plus snacks in de kinderstoel. Je zou nooit in staat zijn om de machine altijd bij te houden. ”We vonden leer en vinyl in dit opzicht ideaal - voor de gemakkelijkste en snelste opruiming, kies dan voor deze stofopties.

Kinderstoel Veelgestelde vragen

Wanneer heeft mijn baby een kinderstoel nodig?

Als je baby klaar is voor vast voedsel - meestal rond de vier tot zes maanden oud - is het tijd om in een kinderstoel te investeren. Hoge stoelen worden meestal gebruikt totdat een baby een peuter wordt, wanneer ze naar onafhankelijkheid beginnen te ver>

Zijn kinderstoelen veilig?

Over het algemeen, ja, hoge stoelen kunnen heel veilig zijn. Hoewel verwondingen niet ongewoon zijn, zijn ze meestal niet gerelateerd aan de veiligheid van kinderstoelen zelf, maar eerder aan het misbruik ervan. De meeste van deze verwondingen kunnen worden voorkomen en zijn het gevolg van kinderen die in de stoel klimmen of staan. Als u op zoek bent naar een kinderstoel, raden we aan om te beginnen met de lijst van gecertificeerde veilige merken van de JPMA.

Wat zijn enkele tips om mijn kind veilig in een kinderstoel te houden?
 • Stel vast dat de kinderstoel alleen voor de maaltijd is, laat deze niet voor de speeltijd worden gebruikt
 • Zorg ervoor dat de serie kinderstoelen geen geschiedenis van terugroeping heeft
 • Zorg ervoor dat de stoel niet gemakkelijk kantelt en dat als deze vouwt , deze tijdens het opstellen op zijn plaats wordt vergrendeld
 • Pas de veiligheidsriemen aan zodat ze goed om uw kind passen, inclusief de kruisriem
 • Plaats het niet in de buurt van scherpe hoeken of zware oppervlakken waardoor de baby er tegenaan kan duwen en een omkanteling kan veroorzaken
 • Gebruik het voedselbakje niet om uw kind te beschermen
 • Houd uw kind altijd in de gaten wanneer de kinderstoel in gebruik is

Wat is het maximale gewicht van hoge stoelen?

Hoge stoelgewichtlimieten zijn afhankelijk van de constructie van de stoel, het gebruikte materiaal en een aantal andere factoren. Van onze topkeuzes zijn de gewichtslimieten als volgt:

Joovy Nook

 • Max gewicht 50 pond

Graco Blossom DLX 6-in-1-zitsysteem

 • Max gewicht 40 pond - Stage 1 Kinderstoel
 • Max gewicht 60 pond - Stage 2 Babyvoeding Booster
 • Max gewicht 60 pond - Stage 3 Toddler Booster
 • Max gewicht 60 pond - Stage 4 Youth Chair

OXO Tot Sprout Chair

 • Max gewicht 60 pond

Cosco Simple Fold Kinderstoel

 • Max gewicht 50 pond

Misschien vind je dit ook leuk