Adam Morgan Senior Finance Editor Door Adam Morgan Senior Finance Editor

grmajo.net's toonaangevende expert op het gebied van bankieren, beleggen, creditcards en popcultuur. Uitgelicht in de Los Angeles Times, Chicago Tribune, The AV Club, The Guardian en elders.

AAA Auto Verzekering Review

Geloof het of niet, de non-profitorganisatie American Automobile Association (AAA) biedt niet alleen pechhulp - het biedt ook leden, huurders, auto's en levensverzekeringen voor leden en niet-leden. Er is geen 'nationale' AAA-club, dus uw dekkingsopties, kortingen en klantenservice zijn afhankelijk van waar u woont en van welke club u dekking koopt. Daarom hebben we bij onze beoordeling van de beste autoverzekeringsmaatschappijen geen rekening gehouden met AAA; het is onmogelijk om AAA als geheel te vergelijken met andere nationale providers. Maar als u al een AAA-lid bent, is het zeker de moeite waard om met uw plaatselijke club te praten over autoverzekeringen om te zien wat het biedt en om een ​​offerte te krijgen. Niet-leden komen in aanmerking voor dekking, maar leden komen in aanmerking voor meer kortingen.

De claim

Elke AAA-motorclub maakt zijn eigen claim. De grootste club, Automobile Club in Zuid-Californië, belooft een gemiddelde besparing van $ 508 op uw jaarlijkse premie, "legendarische service" en financiële stabiliteit. De op één na grootste club, Auto Club Group - die actief is in 11 zuidelijke en Midwestern-staten - beweert "meer begeleiding, meer toewijding en meer commitment" te bieden dan zijn concurrenten, evenals de mogelijkheid om uw autoverzekeringspolis aan te passen.

Is het waar?

Zoals we al zeiden met een AAA-woningverzekering , hangt het af van waar je woont. Vanwege de omvang, ervaring en financiële kracht van AAA, raden we u zeker aan autoverzekeringen te verkennen als u in de juiste postcode woont om in aanmerking te komen voor dekking bij de twee grootste motorclubs - Auto Club van Zuid-Californië en de Auto Club Group. Afgaande op hun beoordelingen, zijn hun claims van financiële stabiliteit en beleidsaanpassing gebaseerd op feiten. Als u alleen in aanmerking komt voor een autoverzekering bij een van de kleinere clubs van AAA, is het misschien alleen de moeite waard om te overwegen of u al een AAA-lid bent. Je kunt nog steeds een verzekering van AAA kopen als je geen lid bent, maar je mist de beste besparingen, wat een van de meest aantrekkelijke dingen is van de AAA-autoverzekering.


AAA

Productoverzicht

Best voor

AAA-leden en -rijders die in aanmerking komen voor dekking bij twee grootste clubs

Niet voor

Niet-leden of chauffeurs wier lokale clubs niet veel besparingen bieden

Kenmerken

Prijs Verschilt
Sindsdien in bedrijf 1902 (eerste club)
AM Beste financiële sterkte rating Verschilt per club
Moody's financiële sterkte rating Verschilt per club
S Wereldwijde financiële sterkte rating Verschilt per club
JD Power 2018 US Auto Claims Tevredenheid Studie score Automobile Club van Zuid-Californië
868 / 1.000 ("Gemiddeld")
Auto Club Groep
854 / 1.000 ("Gemiddeld")
AAA Noord-Californië, Nevada en Utah
(CSAA-verzekeringsgroep)
835 / 1.000 (onder het gemiddelde van de industrie)
Andere clubs
N / A
Opvallende kenmerken AAA-ledenkortingen
Andere functies verschillen per autoclub

AAA-ledenkortingen

Als u al lid bent van AAA, komt u in aanmerking voor korting op de autoverzekering AAA. Voor veel mensen kan dat de doorslag geven tussen AAA en andere verzekeringsmaatschappijen. Maar de hoogte van die korting varieert van club tot club. De grootste motorclub, Automobile Club in Zuid-Californië, biedt een korting van 5% samen met een reiscertificaat van $ 100, en de polishouders komen ook in aanmerking voor dividenden aan het einde van het jaar (in de afgelopen drie jaar, dividenden hebben gemiddeld ongeveer $ 180). Ondertussen biedt AAA Carolinas een autoverzekeringskorting van 10% voor leden, maar geen dividenden voor polishouders. Vraag uw plaatselijke club naar lidkortingen of bekijk de autoverzekeringspagina van haar website. Als u geen AAA-lid bent, is de autoverzekeringskorting alleen waarschijnlijk geen reden om lid te worden.

Andere functies variëren

We kunnen de AAA-autoverzekering als geheel niet beoordelen, omdat elke motorclub onafhankelijk werkt, met eigen dekkingsopties en kortingen. Automobile Club in Zuid-Californië biedt meer dan een dozijn kortingen op autoverzekeringen, van polisbundeling tot lidmaatschap van alumniverenigingen. Dat klinkt als veel, maar Auto Club Group biedt nog meer . Dekkingsopties lopen ook het gamma. De meeste clubs bieden dekking bij onopzettelijk overlijden of uiteenvallen, aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel en botsing / rollover als onderdeel van hun basisbeleid, maar Automobile Club in Zuid-Californië biedt ook dekking voor autoverhuur of transportkosten, uitgebreide dekking, overtollige medische betalingen en persoonlijk letsel bescherming. Auto Club Group biedt aan de andere kant add-ons zoals verbeterde vervanging van totaal verlies, dekking van de lening / lease "gap", verbeterde externe reparatie en dekking voor het delen van ritten. Bekijk onze uitgebreide lijst met AAA-clubs hieronder om te ontdekken wat uw motorclub te bieden heeft.

Mogelijke nadelen

Onvoorspelbare klantenservice

Een van de be>

Automobile Club in Zuid-Californië deed het redelijk goed in JD Power's 2018-claimtevredenheidsonderzoek (868 van de 1.000, een paar punten hoger dan het industriegemiddelde) en 2019-tevredenheidsonderzoek (867 van de 1.000, ruim boven het gemiddelde). Als onderdeel van de Auto Club Enterprises-groepering deed het ook goed in de nieuwste klantonderzoeken van Consumer Reports, die hoger scoort dan de meeste nationale providers behalve Amica en USAA .

De op een na grootste AAA-club - Auto Club Group, die 11 staten bedient - scoort niet zo hoog. In de nieuwste claims en tevredenheidsenquêtes van JD Power scoorde het in het eerste geval onder het gemiddelde en in het laatste geval iets boven het gemiddelde. Maar vreemd genoeg presteerde het beter dan de Automobile Club in Zuid-Californië in het onderzoek van Consumer Reports.

Ten slotte presteerden AAA Northern California, Nevada en Utah (California State Auto Group) zeer slecht in het claimtevredenheidsonderzoek van JD Power, maar deden het veel beter in de ranglijst van verzekeringsinkopen en met Consumer Reports, waar het State Farm en Allstate eigenlijk (nauwelijks) te slim af was.

De inconsistentie in deze ranglijsten voor klantenservice is illustratief voor de grote tegenvallers van AAA - uw ervaring is enorm afhankelijk van waar u woont. Als u een voorspelbaardere voorspelling wilt, kijk dan bij de nationale providers op onze lijst met de beste autoverzekeringsmaatschappijen .

De competitie

Voer uw postcode in voor offertes in uw regio

AAA versus Amica

is the most reliable. Als AAA de meest onzekere aanbieder van autoverzekeringen is als het gaat om klantenservice, is Amica de meest betrouwbare. Elk jaar heeft Amica extreem hoge klanttevredenheidsscores op het gebied van auto- en woningverzekeringen, om nog maar te zwijgen van de grote financiële kracht. Als u al lid bent van AAA, vindt u misschien een betere deal voor autoverzekeringen, maar uw klantenservice en claimervaring zijn een dobbelsteen.

AAA versus Allstate

, since your discounts and coverage options with the former will vary so wildly depending on where you live. Het is moeilijk om AAA als geheel te vergelijken met Allstate , omdat je kortingen en dekkingsopties bij de eerste enorm verschillen, afhankelijk van waar je woont. Sommige van de grotere AAA-motorclubs die we hierboven hebben genoemd (Automobile Club of Southern California, Auto Club Group, AAA Northern California, Nevada Utah, AAA Texas, AAA New Mexico, AAA Hawaii en AAA Alabama) scoren echter ook goed of beter dan Allstate in klantenservice-ranglijsten van JD Power en Consumer Reports. Kijk op de website van uw lokale AAA-club om te zien hoe de autoverzekering zich verhoudt tot Allstate.

AAA versus Progressive

is a single-entity national provider, you'll have a much easier time comparing customer service and financial strength ratings with other insurance companies than you will with AAA. Aangezien Progressive een nationale aanbieder van één entiteit is, zult u het veel gemakkelijker hebben om klantenservice en financiële sterkte te vergelijken met andere verzekeringsmaatschappijen dan met AAA. Progressive scoort echter niet erg goed, komt met JD Power onder het sectorgemiddelde en scoort slechter dan de meeste van zijn concurrenten met Moody's en Consumer Reports. Progressive en AAA zijn echter beide het bekijken waard, vooral als u uw autoverzekering kunt bundelen met een andere polis .

Veelgestelde vragen over AAA-autoverzekeringen

Van welke AAA-club moet ik een autoverzekering kopen?

Als u een autoverzekering van AAA wilt kopen, kunt u dit alleen doen met de motorclub die uw postcode dekt. Om erachter te komen voor welke club je in aanmerking komt, ga je naar de hoofd- AAA-website en voer je je postcode in. Hier is een complete lijst van elke AAA-motorclub.

AAA Club Regio
AAA Alabama Alabama
AAA geallieerde groep West Virginia, Virginia, Kentucky, Ohio, Indiana, Connecticut, Kansas
AAA Arizona Arizona
AAA Carolinas North Carolina, South Carolina
AAA Central Penn Pennsylvania
AAA Colorado Colorado
AAA East Central Pennsylvania, Kentucky, New York, Ohio, West Virginia
AAA Hawaii Hawaii
AAA Hudson Valley New York
AAA Merrimack Valley New Hampshire
AAA Midden-Atlantische Oceaan Delaware, Maryland, Washington, DC, Virginia, Pennsylvania, New Jersey
AAA Missouri Missouri, Arkansas, Louisiana, Mississippi, Kansas, Illinois, Indiana, Texas
AAA MountainWest Alaska, Montana, Wyoming
AAA New Mexico New Mexico
AAA North Penn Pennsylvania
AAA Northampton County Pennsylvania
AAA Noordoost Rhode Island, Connecticut, Massachusetts, New Jersey, New York
AAA Noord-Californië, Nevada en Utah Californië, Nevada, Utah
AAA Noordelijk New England Maine, New Hampshire, Vermont
AAA Northway New York
AAA Oklahoma Oklahoma
AAA Oregon / Idaho Oregon, Idaho
AAA Pioneer Valley Massachusetts
AAA Reading-Berks Pennsylvania
AAA Schuylkill County Pennsylvania
AAA Shelby County Ohio
AAA Zuid-Dakota zuid Dakota
AAA Zuid-Jersey New Jersey
AAA Zuid-Pennsylvania Pennsylvania
AAA Texas Texas
AAA Tidewater Virginia Virginia
AAA Washington Washington, Idaho
AAA Western en Central New York New York
Akron Auto Club Ohio
Auto Club Groep Minnesota, Tennessee, Michigan, Illinois, Indiana, Wisconsin, Iowa, Nebraska, North Dakota, Florida, Georgia, Puerto Rico, Virginia
Automobile Club van Zuid-Californië Californië
Findlay Automobile Club Ohio
Hoosier Motor Club Indiana
Ohio Auto Club Ohio

Het komt neer op

Of u nu een AAA-lid bent of niet, het is absoluut de moeite waard om uw plaatselijke AAA-motorclub te bekijken om te zien welke kortingen en dekkingsopties het biedt voor autoverzekeringen. Voor de meeste chauffeurs is AAA-autoverzekering waarschijnlijk alleen verleidelijk als u de AAA-ledenkorting kunt krijgen of als u in aanmerking komt voor dekking bij de grotere clubs die zijn beoordeeld door JD Power, AM Best en Consumer Reports (Automobile Club of Zuid-Californië, Auto Club Group en AAA Noord-Californië, Nevada en Utah). Hoe dan ook, zorg ervoor dat u offertes vergelijkt met onze keuzes voor de beste autoverzekeringsmaatschappijen voordat u bij een enkele aanbieder kiest .


AAA

Misschien vind je dit ook leuk