Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

Hoe te beginnen met online beleggen

U hoeft niet de Wolf van Wall Street te zijn om geld te verdienen op de aandelenmarkt. U hoeft zelfs uw bank niet te verlaten. Tegenwoordig zijn er tal van online effectenmakelaars die beleggen veilig, gemakkelijk en voor bijna iedereen toegankelijk maken.

Maar hoe weet u wanneer het tijd is om te beginnen met beleggen? Zijn aandelen de juiste toevoeging aan uw financiële portefeuille? En wanneer u klaar bent, hoe kiest u de juiste online broker en doet u investeringen die daadwerkelijk rendement opleveren?

Om deze vragen te beantwoorden, spraken we met ervaren handelaren, marktonderzoekers, beleggingsadviseurs, auteurs en een professor in financiën. Hun advies kwam neer op een paar kernpunten, waar we hieronder meer in detail over zullen praten.

Snelle tips voor beleggen

# 1 - Iedereen kan beleggen in de aandelenmarkt, maar u moet eerst geld in pensioen en traditionele spaarrekeningen stoppen.

# 2 - De meeste mensen zullen een beter rendement zien als ze beleggen in een breed, indexfonds met lage tarieven dan wanneer ze dagelijks proberen de aandelenmarkt te spelen.

# 3 - Als u van plan bent individuele aandelen te verhandelen, begin dan klein en doe uw eigen onderzoek. Volg niet blindelings het advies van experts of beroemde beleggers.

Moet ik beleggen in de aandelenmarkt?

Stock-trade-11

De beslissing wanneer (of hoeveel) u wilt beleggen, hangt af van uw persoonlijke financiële doelstellingen.

Misschien hebt u maximaal 401 (K) bijdragen gemaximaliseerd en bent u nu op zoek naar een secundair spaarkanaal. Misschien heb je grote handelsambities en heb je een platform nodig om aan de slag te gaan. Misschien wil je gewoon wat kleingeld investeren en het zien groeien.

Dit is het goede nieuws: vrijwel iedereen kan aandelen kopen en verhandelen. Er is geen vaste regel over hoeveel geld u moet investeren of hoe groot uw portefeuille moet zijn.

“Vanuit een financieel perspectief: als je een beschikbaar inkomen hebt, ben je er klaar voor. Vanuit een persoonlijk perspectief: als je de tijd en de bereidheid hebt om te leren, ben je er klaar voor. ”-

Begin met een goed afgerond budget. Je eerste prioriteit moet zijn om de be>pensioensparen en noodfondsen op een veilige bankrekening. Zoals Fishback het uitdrukt, zou je alleen moeten investeren "geld dat verder gaat dan nodig is om een ​​redelijk voorzichtige levensstijl te behouden."

stock-trading-get-started-v21

Is online handelen in aandelen veilig?

Stock-trade-71

Ja - Zo>

Als u zich zorgen maakt over het overdragen van uw accounts aan een online makelaar, bent u niet de enige. or Wealthfront , which move your money around for you. Het lijkt misschien een riskante stap om accountgegevens en andere financiële informatie aan een website toe te vertrouwen - vooral robo-adviseurs zoals Betterment of Wealthfront , die uw geld voor u verplaatsen.

Gelukkig doen de meeste online makelaars veel moeite om de financiële informatie van hun gebruikers te beveiligen. De kunst is om een ​​service te kiezen met goede referenties en een schone staat van dienst. Stacy Caprio van fiscalnerd.com beveelt aan om te zoeken naar "iemand die positieve beoordelingen op zijn site benadrukt en kan doorverwijzen", en het vermijden van nieuwkomers die nog niet zijn doorgelicht.

“Online handelen in aandelen is veilig zo>

Wanneer u aandelenplatforms vergelijkt, kijk dan naar het gedeelte "Beveiliging" op hun websites. Bedrijven die strenge maatregelen hebben genomen om uw gegevens te beschermen, zullen u hierover zeker vertellen. Wees op uw hoede voor elk platform dat vaag of volledig stil is over de beveiligingsprotocollen.

stock-safety-borders-858x1024

Is online handelen in aandelen de moeite waard?

Stock-trade-411

De beste manier om winst te maken is niet door overdag te handelen, maar door het >

Het klinkt misschien gek, maar The Wolf of Wall Street veranderde de manier waarop veel mensen naar de aandelenmarkt kijken. Na de release van de film in 2013, begonnen zelfgemaakte miljonairs uit het houtwerk te komen (voornamelijk op sociale media). Hun boodschap? Dat het verhandelen van aandelen een manier is om te ontsnappen aan de negen-tot-vijf "rattenrace" en het leven leiden dat je altijd al wilde hebben.

Het is een verleidelijk aanbod. (We willen graag een paar transacties doen en dan ook achterover leunen in onze hot tub op het dak.) Maar het feit is dat het spelen van de aandelenmarkt bijna altijd een verliezend spel is. Dit werd bewezen in een onderzoek van 2017 door Hendrik Bessembinder, een professor aan de WP Carey School of Business van de Arizona State University. Zijn onderzoek biedt enkele be> :

  1. Sinds 1926 heeft slechts vier procent van de aandelen een hoger rendement gegenereerd dan een gemiddelde schatkist.
  2. Alle vermogensschepping op de aandelenmarkt sinds 1926 kan worden toegeschreven aan vier procent van de best presterende aandelen (wat betekent dat 96% van de individueel verhandelde aandelen geen netto rendement genereert).
  3. Meer dan de helft van alle aandelen in de CRSP-database (Center for Research in Security Prices) levert negatieve levens>

Uit het onderzoek van Bessembinder blijkt dat de overgrote meerderheid van de mensen die individuele aandelen kopen en verhandelen niet zullen profiteren. Met andere woorden: de daghandelaar, jetsetter, hot tubber-levensstijl die je op Instagram ziet, is min of meer een mythe.

Dit is de reden waarom de experts waarmee we universeel spraken een conservatieve benadering van beleggen aanbevelen. Ze pleiten voor het plaatsen van uw geld in risicovolle, diverse indexfondsen in plaats van individuele aandelen te verhandelen in de hoop dat u goud zult slaan.

. Johnson beveelt aan om te beginnen met een beproefde beleggingsoptie zoals het Vanguard Total Stock Market Index Fund . Fondsen zoals deze spreiden uw geld over een breed scala aan aandelen. Op die manier wordt uw belegging beschermd als een enkele voorraad of groep aandelen plotseling in waarde daalt.

"Het proberen om winnende aandelen te kiezen is een verliezersspel", zegt Johnson. “Het rendement op de markt werd grotendeels bepaald door een klein percentage grote winnaars. De oplossing is om te beleggen in gespreide fondsen, zodat u die winnaars niet hoeft te kiezen. ”

Hoe handel ik online in aandelen?

Als u aandelen verhandelt, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden.

Zoals we al zeiden: de meeste experts bevelen passief beleggen aan in plaats van actief handelen. Als u echter afzonderlijke aandelen wilt kopen en verkopen, moet u rekening houden met enkele be>


Volg de vijf procentregel

Stock-3

"Wijs niet meer dan vijf procent van uw portefeuille toe aan persoonlijke handel," zegt Reinkensmeyer , "en investeer de rest in goedkope indexfondsen." Deze strategie beschermt het merendeel van uw beleggingen tegen marktvolatiliteit, terwijl u nog wat ruimte overhoudt voor spelen.
Begin klein - heel klein

Stock-4

Pete Garner, financieel schrijver en veteraanhandelaar van meer dan 20 jaar, zegt: "De meest voorkomende fout die een nieuwe handelaar kan maken, is een handel openen die groter is dan zou moeten." Zijn advies? “Begin met een transactie die zo klein is dat wanneer het naar nul gaat, het niet uitmaakt. Target $ 1 maken in de eerste week, $ 2 in de tweede week, enzovoort. Wees blij met het behalen van kleine overwinningen. '


Doe je eigen onderzoek

Stock-3

"De tweede meest voorkomende fout die een handelaar kan maken," vervolgt Garner, "is iemand anders volgen op een sociaal netwerk en proberen op dezelfde manier te handelen als zij."

Johnson biedt een vergelijkbare wijsheid: "Beleggers kunnen veel beter het kortetermijnhandelsadvies negeren (in feite helemaal niet afstemmen op het 24/7 financiële nieuws) en een eenvoudige, >

Dit geldt zowel voor sociale media als voor reguliere nieuwszenders. Als u aandelen gaat kopen, moet u de bedrijven waarin u belegt bestuderen en al uw eigen beslissingen nemen.

"Met voldoende voorkennis en een miljoen dollar, kun je in een jaar failliet gaan."

Warren Buffett

Retourzendingen zijn nooit gegarandeerd, maar u kunt beter een geïnformeerde investering doen dan het advies van een expert volgen en uw vingers kruisen. Sommige van de beste online handelsplatforms bieden leermateriaal en intern onderzoek om u op weg te helpen - we zullen die volgende behandelen.

Welke online effectenmakelaar is het beste voor beginners?

Stock-trade-21

Door het juiste platform te kiezen, kunt u slimmer investeren.

De beste online brokers hebben veel te bieden: met het juiste platform en educatieve middelen helpen ze je vaardigheden en portfolio te vergroten. We hebben een diepgaande beoordeling van de beste online effectenmakelaars gedaan , en de kern is dat het gemakkelijk is om een ​​geweldige makelaar te vinden als u op zoek bent naar drie be>

1. "De eerste en be>

Of zoals Pete Garner het stelt: “Handelen moet leuk en gemakkelijk zijn. Wanneer het ingewikkeld wordt, wordt het een afleiding. "

Verken een paar verschillende sites voordat u zich aanmeldt voor een makelaarsaccount. Het is vrij eenvoudig om te bepalen welke beginnersvriendelijk zijn op basis van de kwaliteit van hun leermateriaal en het niveau van financiële spreekvaardigheid dat op hun site wordt gebruikt.

. Onze favoriete investeringssite voor beginners is Etrade . Dit op onderwijs gerichte platform bevat instructievideo's, artikelen en webinars voor elk beleggersniveau. Het heeft ook een verscheidenheid aan ondersteuningskanalen - van telefoon en e-mail tot online chat - dus als u vragen hebt, kunt u met een vertegenwoordiger praten op een manier die u prettig vindt.

2. "Een fonds met een lage vergoeding is [ook] essentieel, omdat dat betekent dat meer van de zuurverdiende contanten van de belegger aan het werk worden gezet."

Professor of Finance, Heider College of Business at Creighton University Robert R. Johnson, PhD, CFA, CAIA Professor of Finance, Heider College of Business aan de Creighton University

Kosten, zoals investeringen, moeten op de >

Zoek naar online makelaars met lage (of geen) jaarlijkse onderhoudskosten en geen extra kosten voor toegang tot gegevens, onderzoek of handelshulpmiddelen. or Etrade : They're both light on fees and have low minimum balance requirements, so you don't have to invest a lot of cash to get started. We raden aan om met Ally Invest of Etrade te beginnen : ze zijn allebei licht op kosten en hebben lage minimale saldo-eisen, dus je hoeft niet veel geld te investeren om aan de slag te gaan.

3. "Een robuust aanbod van educatieve inhoud [en] toegang tot kwaliteitsonderzoek is cruciaal."

De beste online brokers helpen u om succesvolle investeringen te doen door educatieve middelen en deskundig inzicht te bieden. Op die manier hoeft u niet op internet rond te graven voor advies over kwaliteitsinvesteringen - u kunt uw onderzoek doen en uw transacties allemaal op één plek plaatsen.

Reinkensmeyer beveelt aan op zoek te gaan naar een site met "marktcommentaar, analyse en educatie van interne professionals". Enkele van zijn favorieten? Fidelity Viewpoints newsletter and Charles Schwab's Schwab Investing Insights newsletter. Fidelity's Fidelity Viewpoints-nieuwsbrief en Charles Schwab's Schwab Investing Insights- nieuwsbrief.

Het komt neer op

In de woorden van Blain Reinkensmeyer: "Passieve indexering is het beste pad voor 99,9% van de Amerikanen." Als u klaar bent om te beginnen met beleggen, begin dan met een gediversifieerd indexfonds dat in de loop van de tijd >Vanguard aan vanwege de lage initiële investeringsvereisten en minuscule kosten.

"Geduld. De accumulatie van rijkdom gebeurt niet van de ene dag op de andere. Het rendement van Warren Buffett is gemiddeld 24% per jaar. Na een jaar is $ 1.000 maximaal $ 1.240. Maar na 33 jaar is het maximaal $ 1.210.362. '

Degenen die zijn ingesteld op aandelenhandel moeten zich houden aan een paar be>review van de beste online handelssites voor aandelen voor meer informatie over dit onderwerp.

Misschien vind je dit ook leuk