Van Krista Burton
Opmerking van de uitgever
  • continues to be our overall favorite. 14 maart 2018 - We hebben onze review bijgewerkt om twee nieuwkomers te evalueren - The Bouqs Co en Florists.com - maar FTD blijft onze algemene favoriet.

De beste online bloemenbezorgservice

Een boeket is meer dan alleen een bos gesneden stelen. Voor velen is het verzenden van bloemen een afkorting voor: "Ik hou van je en geef om je!" Dat wil zeggen, tenzij die bloemen niet aankomen. Of ze komen verwelkomd, of dood, of in een doos zonder water en geen vaas tegen de middag aan in Phoenix wanneer de ontvanger niet thuis is.

De online bloemenbezorgindustrie is enorm, met een omzet van meer dan $ 3 miljard in 2017 . Maar het heeft geen goede reputatie. Het is gemakkelijk om horrorverhalen van klanten te vinden die variëren van verwelkte, zielige boeketten tot leveringen die gewoon nooit zijn komen opdagen. De beste online bloemenbezorgservice moet anders zijn: het moet op betrouwbare wijze prachtige bloemen leveren overal in de continentale VS. Onze zoektocht om de beste te vinden, bracht ons al vanaf het jaar 2000 >de Transworld Delivery (FTD) van Florists , een van de weinige bedrijven die aan al onze criteria hebben kunnen voldoen. FTD leverde boeketten van constante kwaliteit in onze vier teststeden, en we hadden geen problemen om een ​​echte, live klantenservice-medewerker aan de telefoon te krijgen om onze vragen te beantwoorden. , 1-800 Flowers , or The Bouqs Co. , but we found their quality less consistent. Als dit bedrijf niet de bloemen heeft die u wilt, kunt u ook FlowerPetal , 1-800 Flowers of The Bouqs Co. proberen , maar we vonden hun kwaliteit minder consistent.

Onze keuzes voor de beste online bloemenbezorging

Beste algemeen

FTD


FTD
FTD was het enige bedrijf met consistent sterke beoordelingen in alle vier teststeden, plus de allerbeste klantenservice.

Het boeket van de Transworld Delivery (FTD) van Florists was prachtig toen het in Chicago aankwam. Het kwam op tijd aan en volledig gerangschikt in een zware, heldere glazen vaas die veilig in een stevige doos was verpakt. Elk van de rode rozen was prachtig, weelderig en volledig bloeiend met een rijke rozengeur en omgeven door dicht groen. We waren nog meer onder de indruk van het FTD-boeket, gezien het feit dat de website het niet zo goed deed in onze evaluatie - het is verwarrend om te navigeren, met irritante pop-ups en schuldgevoelige boekettenupgrades die als 'goed', 'beter' worden gerangschikt , 'En' beste '.

bouquet was not actually the most stunning arrangement we saw. Hoewel prachtig, was het FTD- boeket niet het meest verbluffende arrangement dat we zagen. Waar FTD ons overhaalde, was de consistentie in alle vier van onze teststeden - de boeketten van het bedrijf behaalden topscores in Chicago, Seattle en onze twee plattelandsgemeenschappen, waarvan we ontdekten dat het moeilijk te doen is. In Seattle accentueerden de kleine paarse knoppen de rozen, en deze levering was de enige met een klein rood lint rond de vaas. In onze twee landelijke steden was de kwaliteit van de rozen opvallend, hoewel onze ontvanger in Wisconsin erop wees dat elk FTD-boeket veel meer groen had dan de foto's op de website suggereerden - wat goed of slecht is, afhankelijk van hoe je je voelt groen.

FTD was ook de hands-down totale dominator in klantenservice. Toen we belden om een ​​(nep) claim in te dienen over een ontbrekend boeket, antwoordde iemand op zondagavond in minder dan 20 seconden om 12.30 uur. Ze was verontschuldigend, vriendelijk en bood ons onmiddellijk na het horen van het probleem een ​​terugbetaling of een tegoedbon aan. Waarom is dit het vermelden waard?

Omdat letterlijk geen enkel ander bedrijf dat we hebben gebeld dit deed, of ergens in de buurt kwam om dit serviceniveau te evenaren. Slechts één ander bedrijf, ProFlowers, kreeg een behoorlijke klantenservice. Dit was een verfrissende verandering na het omgaan met bedrijven als FlowerPetal en Ava's Flowers, die ons zo >

Tweede plaats
Grootste verrassing

Bloemblaadje
De website heeft dringend een update nodig, maar FlowerPetal werd hoog gewaardeerd in drie van onze vier teststeden.

. We waren niet voorbereid op het prachtige arrangement van FlowerPetal . In feite waren we ons aan het schrap zetten toen we de bestelling ontvingen omdat de website van Flowerpetal verschrikkelijk is. Het lijkt op een site uit 1999 voor populaire babynamen, en veel van de online getoonde boeketten missen essentiële productdetails, zoals hoe de bloemen aankomen en of ze een vaas hebben. Stelt u zich onze verbazing eens voor, toen een werkelijk prachtig boeket in Chicago opdook en even mooie bloemen arriveerden in Wisconsin en North Carolina. (In Wisconsin werd de bestelling daadwerkelijk uitgevoerd door hetzelfde bedrijf als onze FTD-bestelling in Wisconsin.)

Het Chicago-boeket werd geleverd in een helderglazen vaas, met de hand afgeleverd zonder doos of verpakking - de bezorger overhandigde ons net de vaas met bloemen en dat was het. Het arrangement werd gekust met kleine madeliefjes waarvan we niet wisten dat ze er zouden zijn, en dramatisch, achterblijvend groen sijpelde >

Interessant is dat FlowerPetal slechte beoordelingen kreeg in Seattle: hoewel ze mooi genoeg waren, hadden de rozen geen >

Toen we belden om te informeren wat er mis ging in Seattle, was het frustrerend: we werden twee keer losgekoppeld na een tijdje wachten voordat we eindelijk in contact kwamen met een klantenservice-manager die ons vertelde dat we eigenlijk het verkeerde boeket hadden ontvangen! We hebben onze opties doorgenomen: FlowerPetal zei dat de bloemenwinkel van Seattle al jaren een vertrouwde partner is en snel een vervangend boeket of volledige terugbetaling bood - allemaal geweldig om te horen, maar de ervaring in combinatie met een verouderde website kon FTD niet overtreffen.

Tweede plaats
Geweldige bloemen, inconsistente service

1-800 bloemen
We hielden van de levendige boeketten, maar waren niet blij toen hun geautomatiseerde telefoonsysteem ons hing.

bouquet were seriously glorious — big, luscious, bold blooms dotted with sprays of baby's breath, and the vase was nice and heavy. In Chicago waren de rozen in het boeket van 1-800 Bloemen serieus glorieus - grote, weelderige, gewaagde bloemen bezaaid met sprays van baby's adem, en de vaas was mooi en zwaar. Dit was het meest traditionele boeket dat we zagen: Sluit je ogen en stel je een dozijn rode rozen voor; dat waren deze. Deze rozen scoorden goed in alle vier de steden, hoewel je kunt zien dat zelfs tussen Seattle en Chicago de regelingen heel anders waren. Seattle voelde zoeter en minder dramatisch, hoewel het extra punten kreeg voor levering binnen enkele uren na het plaatsen van de bestelling.

Coupons dekken meestal alleen uw bloemen. Heb je een halve coupon? Super goed! Houd er rekening mee dat kortingen meestal alleen van toepassing zijn op uw boeket - u moet nog steeds de volledige prijs betalen voor verzending, levering en soms "extra's" zoals vazen. Op basis van onze bestelervaring raden we u aan om ten minste $ 20-30 aan budgettering te begroten, bovenop de boeketkosten.

De hoge scores waren een verrassing. 1-800-Flowers is niet bepaald geliefd, en we hebben uit de eerste hand enkele van de grootste klachten ervaren. Wanneer u uw bestelling plaatst, zijn de verzendkosten verborgen tot de laatste seconde - een schok als u er niet voor schaamt. Ons boeket van 12 >

Tweede plaats
Een milieuvriendelijke optie

Bouqs
Betaalbare boeketten die rechtstreeks van milieuvriendelijke boerderijen worden verzonden.

is a start-up that offers eco-friendly, “farm-to-table” flowers. De Bouqs Co. is een start-up die milieuvriendelijke bloemen aanbiedt die "van boer tot bord" zijn. Ze werken samen met boeren die duurzame landbouw beoefenen - denk aan minimale waterverspilling en snijbloemen pas nadat ze zijn besteld. Samen met kleurrijke beschrijvingen van de boeketten, vindt u een foto en video van de boerderij waar elk arrangement vandaan komt.

Omdat de boeketten van Bouq rechtstreeks van boerderijen over de hele wereld worden verzonden, heeft u beperkte opties voor levering op dezelfde dag. Dat gezegd hebbende, we vonden hun prijzen meer dan redelijk. Hun boeketten op dezelfde dag waren de goedkoopste van al onze finalisten, variërend van $ 40- $ 60. De prijs was ook eenvoudig: Bouqs draagt ​​verzendkosten in de geadverteerde boeketprijzen, wat geen sticker-schok betekende nadat we hadden uitgecheckt. (Vergelijk dit met het bedrag van $ 36 dat 1-800-Flowers op het laatste moment heeft toegevoegd.)

In tegenstelling tot bedrijven die werken met een netwerk van lokale bloemisten, betekent bestellen bij Bouqs dat u de exacte regeling krijgt die u op de website bekijkt - in ons geval een dozijn prachtige rode rozen. Het nadeel? De bloemen worden niet van tevoren gerangschikt en ze komen zonder het extra groen en de vulstoffen die bloemisten toevoegen om een ​​arrangement op te zetten. Onze instructiekaart vertelde ons dat we een paar centimeter van de stelen van onze rozen moesten knippen en buitenste bloembladen en beschadigde bladeren moesten verwijderen. Toen we dit eenmaal deden, waren de bloemen prachtig, met dieprode bloemblaadjes en levendige groene stengels. Maar deze doe-het-zelfervaring zal misschien niet iedereen aanspreken.

De Bouqs Co. biedt abonnementsdiensten met een korting van ongeveer 25%. U kunt een regelmatige levering van boeketten op een maandelijkse of wekelijkse basis plannen, of gebeurtenis-specifieke geschenken plannen. In één abonnementsbestelling kunt u bijvoorbeeld bloemen bezorgen voor iemands verjaardag, Valentijnsdag en verjaardag - een geweldige manier om last-minute problemen te voorkomen.

Andere bedrijven om te overwegen

. SendFlowers.com . Met een fatsoenlijke website en consistent goede scores in Chicago, Seattle en North Carolina, hadden deze bloemen onze top drie kunnen halen - als ze op onze vierde locatie zouden zijn aangekomen. De rozen konden niet worden afgeleverd op onze locatie in Wisconsin, dus SendFlowers.com verloor be>

. Flower.com . Hoewel het beschikt over een minder rommelige website dan haar tweelingbedrijf, JustFlowers.com, heeft Flower.com nog steeds, om het bot te zeggen, een waardeloze website. Wazige foto's, slechte productbeschrijvingen en een algehele "het is 2002 en online winkelen is een nieuw fenomeen" gevoel liet een slechte smaak in onze mond. Maar het boeket zelf was perfect en leek precies op zijn (wazige) online foto - althans in Chicago en North Carolina. Maar de boeketten scoorden slecht in zowel Wisconsin als Seattle. Onze tester in Wisconsin meldde dat hoewel haar bloemen niet ophielden, ze er netjes uitzagen - als ze er eenmaal waren. De levering werd vertraagd - twee keer - omdat de bloemist geen rode rozen meer had. Op onze locatie in Seattle werden we begroet met een boeket dat er drastisch anders uitzag dan de online foto, compleet met een andere vaas, geen baby's adem en een kleine hoeveelheid groen. Je wint wat; je verliest wat, maar voor $ 85,46 voor een dozijn geleverde rozen is het een dure gok.

and ProFlowers . Ava's bloemen en ProFlowers . Beide bedrijven hadden hetzelfde probleem als Flower.com - ze waren geweldig in sommige steden en verschrikkelijk in andere, waarbij ze zowel zeer hoge als zeer lage scores verzamelden, afhankelijk van de locatie. In Chicago stuurden beide bedrijven de slechtste, meest trieste boeketten die onze schrijver ontving - de rozen wierpen bladeren en bloemblaadjes als een gek; sommige bloesems waren volledig afgebroken; en de stengels waren niet doornen. Dus waarom zou u ze opnemen op onze lijst van te overwegen bedrijven? Omdat in Seattle zowel Ava's Flowers als ProFlowers perfecte scores behaalden.

Sommige bedrijven om te vermijden

Wesley Berry Flowers . In zowel Seattle als Chicago werden de boeketten ongeschikt verzonden, zonder vaas, en de uiteinden van de rozen werden niet nat gehouden. Er was ook helemaal geen groen; het waren letterlijk slechts 12 sneldrogende rozen in een doos, en die van Seattle waren al een beetje verwelkt. De website van Wesley Berry kreeg ook de slechtste score - het had vervelende pop-ups; het weigerde ons de verzendkosten te tonen; en aan het einde van de transactie vonden we een klein "donatie" -vakje vooraf aangevinkt dat ons een extra $ 4 in rekening zou hebben gebracht als we het niet hadden gevangen. Deze rozen hadden het onderscheid dat ze de eerste rozen waren die we moesten weggooien - slechts drie dagen na ontvangst. Niet aangeraden.

PickupBloemen . Zijn de rozen aangekomen? Ja. Maar er was geen vaas en geen water, en in Seattle waren zes van die rozen anjers. Het bedrijf had een vreselijke website die zo vaag aanvoelde dat we hard pauzeerden voordat we onze creditcardgegevens invoerden en de klantenservice beantwoordde nul van onze drie telefoontjes. In Chicago werd het boeket geleverd met een gratis kleine doos Godiva-chocolade, maar de chocolaatjes waren volledig gesmolten. Jammer.

Bloemen bezorgen die we niet leuk vonden, maar niet haatten: 6

Deze bedrijven lieten ons volledig lauw voelen. Hun boeketten waren niet de ergste die we hebben gezien, maar misten over het algemeen het show-remmende effect van onze topkeuzes. Als u het boeket dat u zoekt niet kunt krijgen op de datum die u wilt uit een van onze topkeuzes, zijn deze services de moeite van het bekijken waard als back-up, maar we zouden ze niet aanbevelen als onze eerste keuze:

  • Flora 2000 : Onze bloemen zijn een dag laat in Seattle aangekomen en we hebben nooit een e-mail met een orderbevestiging ontvangen. De bloemen zagen er geweldig uit zodra ze hier aankwamen. Onze tester in Chicago had geen problemen.
  • FromYouFlowers : We waren niet onder de indruk van hun rommelige website, of hoe de dure verzendkosten verborgen waren tot de laatste seconde. Maar de bloemen waren mooi genoeg en de bezorging was een makkie.
  • KaBloom : Ons boeket in Chicago arriveerde pas om 21.00 uur en vertoonde enkele beschadigde bloembladen. In Seattle kwamen onze bloemen een dag te laat aan.
  • Teleflora : Na onze bestelling kregen we een e-mail van de bloemist met de mededeling dat ze niet konden bezorgen op de dag die we hadden geselecteerd. Toen de bloemen arriveerde, als was zonder de persoonlijke notitie die we hadden gevraagd.
  • Florists.com : ons boeket in Chicago was prachtig, maar ons arrangement in Seattle bevatte rode anjers in plaats van de helft van de rozen - en arriveerde een dag te laat.
  • FlowerDeliveryExpress.com : De bloemen waren leuk. De online bestelervaring bestond uit meerdere pop-upadvertenties, stiekeme donatiekosten en een glitchy scherm dat zwart op ons werd.

Veelgestelde vragen over het online verzenden van bloemen

Klaar voor levering.

Het kan betekenen dat je de verrassing verpest, maar als je bloemen naar iemand verzendt, zorg er dan voor dat de ontvanger daadwerkelijk aanwezig is op het adres waar je ze naartoe stuurt. Bij de meeste online bloemenbezorgers, kunt u de bezorger toestemming geven om de bloemen op het adres van de ontvanger achter te laten, maar tijdens het testen realiseerden we ons dat onze schrijfster in een huis in Chicago woonde met een gesloten voorpoort en dat ze moest zijn thuis voor de te leveren bloemen. Toen ze verschillende bezorgbedrijven vroeg wat ze moesten doen aan de voorpoort, verklaarden ze dat ze hun best doen om de bloemen binnen gesloten poorten te laten, maar als er geen toegang is, kunnen de bloemen gewoon niet worden bezorgd.

Er zijn manieren om verantwoord geoogste bloemen te kiezen.

Een Fair Trade-certificering is de meest geaccepteerde methode om ervoor te zorgen dat uw bloemen afkomstig zijn van een gerenommeerde bron. Fair Trade-normen draaien om zes hoofdideeën: empowerment, fundamentele rechten op het werk, leefbare lonen en arbeidsomstandigheden, duurzame productie, transparantie en een intern managementsysteem. In wezen betaal je voor bloemen die duurzaam worden geteeld door werknemers die een leefbaar loon hebben betaald en goed worden behandeld. Om Fair Trade-gecertificeerd te worden, moeten boerderijen een >alle bloemarrangementen van een leverancier zullen worden gecertificeerd. Maar de meeste van onze topkeuzes bieden ten minste één boeketoptie:

  • FTD: Slechts één optie, het Sunshine Kisses Fair Trade-rozenboeket.
  • Bouqs: elk boeket van Eduardo, boer uit Ecuador. Toen we bestelden, waren er verschillende rozenarrangementen beschikbaar: Heaven Scent, Paris, Platinum en Mandarin.
  • 1-800 Bloemen: de website heeft een hele sectie gewijd aan "Planet Friendly" -opties, hoewel de exacte certificeringen variëren afhankelijk van het boeket dat u kiest (en uw afleveradres).

Er zijn kleinere bedrijven die alleen Fair Trade gecertificeerde bloemen aanbieden voor bezorging, zoals One World Flowers, maar houd er rekening mee dat ze mogelijk geen opties hebben zoals bezorging op dezelfde dag, tevredenheidsgaranties en bloemen buiten het seizoen.

Organische bloemen zijn moeilijker te verkrijgen, omdat pesticiden en chemische behandelingen vaak worden gebruikt om de bloemen te beschermen en te bewaren. Organicflowers.com is een optie, maar nogmaals, het voldeed niet aan onze tevredenheidsgarantiecriteria. U kunt ook lokaal uw geluk beproeven: buurtmarkten of winkels zoals WholeFoods bieden soms organische arrangementen.

Uw bloemen komen waarschijnlijk uit Colombia.

Colombia is de grootste bloemenkweker voor de Amerikaanse bloemenmarkt en claimt 70 procent van de industrie. Volgens Smithsonian.com: "Als je een boeket koopt in een supermarkt, een grote doos of een luchthavenkiosk, is het waarschijnlijk afkomstig van de savanne van Bogotá." Dat gold ook voor onze online bloemenbezorging - veel van onze bestelde boeketten werden gemarkeerd met een sticker of stempel met de tekst 'Product van Colombia'. (Anderen arriveerden ongemarkeerd, zonder indicatie van oorsprong.) Slechts een vlucht van 3 uur vanuit Miami, Colombia, heeft het perfecte klimaat voor het hele jaar door bloemgroei en landbouw, en jaarlijks wordt meer dan $ 1 miljard aan bloesems geleverd.

Onze online bezorging van bloemen: samengevat

Online bloemenbezorgservice
Het beste
FTD
globaal
Bloemblaadje
Tweede plaats
1-800 bloemen
Tweede plaats
The Bouqs Co.
Tweede plaats

Misschien vind je dit ook leuk