Door Nicole Dieker

De beste beloningen creditcard

Het kiezen van de beste beloningen creditcard komt neer op uw bestedingspatroon en beloningsvoorkeuren. Niet alle kaarten bieden immers hetzelfde soort beloningen. We hebben het echter beperkt tot vijf soorten die voor de meeste mensen de beste potentiële waarde bieden. We zijn ervan overtuigd dat we de beste creditcardaanbiedingen hebben gevonden, maar alleen u kunt beslissen wat uw behoeften en bestedingspatroon zijn.

De 5 beste beloningen creditcards

Het beste voor geld terug

Amerikaanse bank
Aanpasbare beloningscategorieën en sterke beloningspercentages maken deze kaart een uitstekende keuze voor geldbeloningen en >
Pros
customizability
Beloningen en voordelen
Cons
Categorieën moeten worden geactiveerd

Waarom we ervoor kozen

customizability

De US Bank Cash + ™ Visa Signature®-kaart is een roterende cash-back-kaart - elk kwartaal kunnen bepaalde bestedingscategorieën die u kiest, uw verhoogde beloning veranderen. Maar terwijl de meeste roterende kaarten bonuscategorieën voor u kiezen, kunt u met de US Bank-kaart kiezen. Dat betekent dat u zich kunt richten op de categorieën die het beste overeenkomen met uw bestedingspatroon voor maximale waarde.

Het aanpassen van uw bonuscategorieën bestaat uit twee delen: u kiest één dagelijkse categorie (bijv. Gas of boodschappen) voor 2% cashback en twee andere 5% cashback-categorieën voor andere uitgaven. De 5% -categorieën kunnen alles omvatten, van mobiele telefoonrekeningen tot lidmaatschappen van sportscholen. U kunt zelfs op elk gewenst moment van categorie wisselen om aan uw bestedingsbehoeften te voldoen, zo>

Beloningen en voordelen

Deze kaart voldoet aan de normen van een uitstekende geld-terug-kaart. Je kunt een $ 150 bonus ontvangen voor het uitgeven van $ 500 in de eerste 90 dagen na goedkeuring, en een $ 25 contante bonus voor de eerste keer dat je $ 100 of meer in één keer verzilvert. Er zijn geen jaarlijkse kosten, wat meer geld en beloningen in uw zak betekent. Voor degenen die een aanpasbare cash-back-kaart willen voor de >

Punten om te overwegen

Categorieën moeten worden geactiveerd

De categorieën kunnen elk kwartaal veranderen, en je moet onthouden om je bonuscategorieën elk kwartaal te activeren om het hogere beloningspercentage te ontvangen - net als elke andere roterende cash-back-kaart. En de 5% -categorieën bieden alleen het bonuspercentage voor de eerste $ 2.000 aan aankopen - daarna krijg je slechts 1% contant terug. Concurrenten zoals de Discover it® Cash Back-kaart en Chase Freedom®-kaart bieden echter slechts een verhoging van 5% voor $ 1.500 aan kosten per kwartaal dat u activeert. Bovendien kan de mogelijkheid om uw bestedingscategorieën aan te passen u aanmoedigen om op de hoogte te blijven van activering, en US Bank stuurt u elk kwartaal een herinnering. U kunt uw categorieën 45 dagen vóór het begin van het nieuwe kwartaal aanwijzen voor de cashback-tarieven van 2% en 5%, maar u kunt geen wijzigingen op het laatste moment maken binnen de vijf dagen vóór het nieuwe kwartaal.

Het beste voor gas en boodschappen

American Express
Geen enkele andere kaart die we vergeleken, kwam in de buurt van de beloningspercentages van deze kaart met 3% cashback bij Amerikaanse benzinestations en 6% bij Amerikaanse supermarkten.
Pros
Sterke beloningen
Reisvoordelen
Cons
Winkelbeperkingen
Hoge jaarlijkse vergoeding

Waarom we ervoor kozen

Sterke beloningen

De kaart levert u het hele jaar door een solide 3% cashback-tarief op bij Amerikaanse tankstations. Wat boodschappen betreft, kunt u een indrukwekkende 6% cashback verdienen op maximaal $ 6000 aan aankopen per jaar bij Amerikaanse supermarkten voordat u daalt tot 1% - het tarief voor alle andere aankopen. Een roterende cash-backkaart kan u tot 5% terugverdienen op beide categorieën, maar slechts tot $ 1500 tijdens specifieke kwartalen van het jaar. Volgens het Bureau of Labor Statistics besteedde het gemiddelde huishouden in 2016 echter slechts ongeveer $ 4.000 aan boodschappen. Met andere woorden, de Blue Cash Preferred®-kaart is moeilijk te verslaan als gas en boodschappen een groot deel van uw uitgaven zijn.

Reisvoordelen

Hoewel de gas- en kruidenier-cashback-tarieven deze kaart onverslaanbaar maken voor dat soort spenders, biedt deze Amex-beloningskaart ook reisvoordelen, zoals autoverzekeringen en schadeverzekeringen, Global Assist® en Roadside Assistance Hotlines, evenals reisongevallenverzekering . En als u een onverwachte afschrijving op uw kaart vindt waarvan u denkt dat deze frauduleus is, houdt American Express u niet verantwoordelijk en is er geen aftrekbaar - u hoeft alleen maar het nummer op de achterkant van de kaart te bellen om erachter te komen.

Punten om te overwegen

Beperkingen en acceptatiepercentage

De gas- en kruideniersbonus is niet van toepassing op aankopen in populaire pakhuizen of superstores (Costco, Sam's Club, Wal-Mart of Target). Je moet een speciale Amerikaanse supermarkt of een Amerikaans benzinestation bezoeken om de beloningen te ontvangen. Bovendien wordt de kaart uitgegeven door American Express, die het laagste acceptatiepercentage voor handelaren in de Verenigde Staten heeft, dus u wilt misschien een back-upkaart bij de hand houden. Dat gezegd hebbende, het klantenbestand groeit en de acceptatiegraad stijgt - de meeste grote gas- en supermarktmerken accepteren de kaart.

Hoge jaarlijkse vergoeding

In tegenstelling tot andere geld-terug-kaarten, heeft de Blue Cash Preferred® ook een jaarlijkse vergoeding van $ 95. Net als bij beloningskaarten, zorg ervoor dat uw vergoedingen niet hoger zijn dan uw beloningen. De kaart heeft nog andere voordelen, zoals een extra 3% cashback op aankopen gedaan via Amerikaanse warenhuizen en een $ 200 afschrifttegoed voor het uitgeven van $ 1.000 in de eerste drie maanden, wat die andere zwakke punten en de hoge jaarlijkse vergoeding zou kunnen compenseren.

Het beste voor reizen

Capital One
Met 2x de mijlen voor elke aankoop en een lage jaarlijkse vergoeding, biedt deze kaart uitzonderlijke waarde voor reizigers.
Pros
2x mijl bij elke aankoop
Opmerkelijke aanmeldbonus en beloningen
Cons
Minder reisverslaggeving dan concurrentie

Waarom we ervoor kozen

2x mijl bij elke aankoop

De concurrentie was dichtbij tussen de Capital One® Venture® Rewards-creditcard en de Chase Sapphire Preferred®-kaart, maar Capital One behaalde een overwinning met betere beloningspercentages en bood 2x mijl bij elke aankoop, niet alleen reiskosten. Met andere woorden, het verdienpotentieel van de Capital One-kaart is flexibeler, wat betekent dat u het hele jaar door meer beloningen kunt verdienen op al uw uitgaven - niet alleen wanneer u reist.

Opmerkelijke aanmeldbonus en beloningen

Als u binnen de eerste drie maanden na goedkeuring $ 3.000 besteedt, ontvangt u 50.000 bonusmijlen (een waarde van $ 500). Hogere uitgavenuitgaven verhogen de kans op het dragen van een saldo en het betalen van rente, wat vervolgens de beloningen die u verdient kan devalueren.

De Capital One-kaart biedt ook voordelen en voordelen die hem boven andere concurrentie van reiskaarten een boost geven. Hoewel de kaart een jaarlijkse vergoeding van $ 95 heeft (wat behoorlijk concurrerend is voor reiskaarten, in het bijzonder), ziet Capital One ervan af voor het eerste jaar, en je kunt 10 mijl per dollar verdienen aan hotels als je betaalt via het Venture-kaarthotelportaal . En u hoeft zich geen zorgen te maken over limieten voor uw verdienpotentieel voor mijlen: er zijn geen limieten en uw mijlen zullen niet vervallen gedurende de levensduur van de kaart.

Punten om te overwegen

Geen reisverzekering

We waren teleurgesteld om te zien dat de verzekeringsvoordelen van de kaart enkele be>wat wordt gedekt .

Het beste voor luchtvaartbeloningen

Jacht
Een beloningspercentage van 2x punten voor verschillende reiskosten en flexibiliteit bij het verzilveren maken deze kaart een slimme investering voor frequente flyers.
Pros
Niet luchtvaartmaatschappij-specifiek
Solide reisbeloningen
Cons
Steile aanmeldbonus

Waarom we ervoor kozen

Niet luchtvaartmaatschappij-specifiek

We zullen van tevoren zijn: de Chase Sapphire Preferred®-kaart is een beetje een vreemde keuze omdat deze niet is gebonden aan een specifieke luchtvaartmaatschappij. Dat betekent dat u geen toegang krijgt tot luchtvaartspecifieke voordelen, zoals kwijtgescholden bagagekosten of instappen met prioriteit. Maar we beschouwen het ontbreken van een partnerluchtvaartmaatschappij als een sterkte. Co-branded of luchtvaartmaatschappij-specifieke kaarten bieden alleen verhoogde belonings- en terugbetalingspercentages voor aankopen gedaan via een bepaalde luchtvaartmaatschappij of haar partners. Met de Chase-kaart verdient u 2x punten voor eventuele reiskosten en kunt u uw beloningen inwisselen bij elke luchtvaartmaatschappij, hotel of autoverhuurbedrijf dat u kiest.

Solide reisbeloningen

Afgezien van het verdienen van 2x punten op reiskosten, kunt u uw punten met 25 procent verhogen als u inwisselt via Chase Ultimate Rewards. Met andere woorden, 60.000 punten (een waarde van $ 600) zouden 75.000 punten worden (een waarde van $ 750).

Met de Chase-kaart kunt u ook punten overboeken naar een co-branded airline-account tegen een 1: 1 tarief. Vertaling? Je kunt je Chase-punten combineren met de beloningen die je verdient met een loyaliteitsprogramma of luchtvaartkaart. Dat geeft u de vrijheid om de inwisselingsmethode te kiezen die u de beste waarde geeft, ongeacht of dit via een luchtvaartmaatschappijprogramma of Chase Ultimate Rewards is. Dat betekent dat de Chase Sapphire Preferred®-kaart frequente flyers veel geld kan besparen, en elke luchtvaartmaatschappij-specifieke kaart of account die u ermee koppelt is een kers op de taart - bekijk voor aanbevelingen van luchtvaartmaatschappij-specifieke kaarten onze review van de beste Luchtvaartmaatschappij creditcards .

Punten om te overwegen

Steile aanmeldbonus

U moet binnen de eerste drie maanden $ 4.000 uitgeven om 60.000 bonuspunten te verdienen, wat een hoge vereiste is, vooral als u niet vaak reist (de Capital One® Venture® Rewards-kaart is een betere gok voor kleinere spenders). Als u echter een aanzienlijk bedrag uitgeeft aan vluchten of reizen, vormen de potentiële beloningen en bonus een grote waarde. Voeg dat toe aan de concurrerende jaarlijkse vergoeding van $ 95 en de Chase Sapphire Preferred®-kaart is de kaart voor frequente flyers en reizigers.

Het beste voor weinig krediet

Ontdekken
Voor eenvoudige en risicovolle beloningen tijdens het opbouwen van uw credit score, is deze kaart moeilijk te verslaan.
Pros
Indrukwekkende beloning en eerstejaars bonus
Goed voor het opbouwen van krediet
Cons
Bestedingslimieten

Waarom we ervoor kozen

Indrukwekkende beloning en eerstejaars bonus

De Discover it® Secured Credit Card levert u 2% cashback op bij restaurants of benzinestations met maximaal $ 1.000 aan aankopen in elk kwartaal, evenals een onbeperkte 1% cashback op alle andere aankopen. Er zijn geen jaarlijkse kosten en Discover komt overeen met al het geld dat u aan het einde van het jaar verdient - een van de beste bonussen die beschikbaar zijn voor nieuwe kaarthouders.

Goed voor het opbouwen van krediet

Als het tijd is om je beloningen in te wisselen, kun je ze in contanten of Amazon-tegoed ontvangen. Met de sterke beloningspercentages van de kaart en het eenvoudige inwisselproces, kunt u zich concentreren op het opbouwen van uw krediet in plaats van u zorgen te maken of u de maximale waarde uit uw kaart haalt.

De beste manier om de kaart te gebruiken, is tegen gemeenschappelijke kosten waarvan u zeker weet dat u deze elke maand volledig en op tijd kunt terugbetalen. Dit voorkomt dat u de hoge rente van 24,99% variabel betaalt. Op het eerste gezicht lijkt de rente contra-intuïtief voor het opbouwen van krediet, maar het moedigt spenders eigenlijk aan om hun rekeningen te betalen. Discover ziet ook af van de eerste late vergoeding en zal het tarief niet verhogen als u laat betaalt.

Tips voor weinig krediet

Als u meer wilt weten over opties met weinig krediet, raden we u aan onze review van de beste creditcards voor slecht krediet te bekijken . Maar waar het op neerkomt? De Discover it® Secured Card is een geweldige keuze voor een duidelijk pad naar een betere credit score en beloningskaart - zoals onze andere topkeuzes.

Punten om te overwegen

Bestedingslimieten

De kaart vereist een borg van minimaal $ 200 als onderpand om een ​​rekening te openen, en uw bestedingslimiet of kredietlimiet is gelijk aan uw storting. Uw maximale storting of kredietlimiet wordt ook bepaald door het inkomen en de mogelijkheid om te betalen - dit komt uit op $ 2500, wat relatief laag is in vergelijking met standaardkaarten. Lage bestedingslimieten leggen een limiet op uw beloningen, maar dit is niet noodzakelijk een slechte zaak - het beschermt u tegen het oplopen van een groot saldo dat uw kredietscore zou kunnen schaden. Bovendien begint Discover na acht maanden zelfs elke maand met het evalueren van uw account om te zien of u uw kaart op verantwoorde wijze hebt gebruikt en in aanmerking komt voor een upgrade.

Gids voor de beste creditcards

Hoe u de juiste beloningen creditcard voor u kunt vinden

Volg uw bestedingspatroon

De beste beloningskaart helpt u te verdienen terwijl u uitgeeft - dus u wilt beloningen die overeenkomen met uw bestaande bestedingsgewoonten. Voordat u een beloningskaart aanvraagt, raden we u aan te kijken waar u het meeste geld uitgeeft en een kaart te kiezen met beloningen die profiteren van dat soort uitgaven. Iemand die vaak reist, heeft bijvoorbeeld 6% geen geld terug nodig voor boodschappen.

Denk aan je credit score

Creditcardmaatschappijen houden altijd rekening met uw "kredietwaardigheid" voordat u toegang krijgt tot een van hun kaarten. Voordat u zich aanmeldt, moet u uw creditcardzoekopdracht aanpassen aan uw creditscore, zodat u niet wordt meegesleept door voordelen en tarieven die buiten uw bereik vallen. Om een ​​beter beeld te krijgen van kredietscorebereiken, deelt Fair Isaac Corp. (FICO) het als volgt in:

Uitzonderlijk: boven 800
Zeer goed: 740-799
Goed: 670-739
Redelijk: 580 - 669
Slecht: onder 580

De beste manier om uw credit score te verhogen is om op tijd betalingen te doen, uw saldi af te betalen en uw kredietgebruiksratio laag te houden. Ga voor meer informatie naar de website van FICO om te zien hoe creditscores worden berekend.

Kijk naar de april

Als u op tijd betaalt en geen saldo bij u heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken over het betalen van rentekosten. Deze vergoeding komt in de vorm van een jaarlijks percentage (APR) en is gebaseerd op uw credit score. Hoe hoger uw credit score, hoe lager uw APR. Rewards-kaarten hebben over het algemeen hoge tarieven van ongeveer 16-25%, wat de prijs is die u betaalt voor hun voordelen.

Het is be>

Houd de kosten in de gaten

Welke kaart of combinatie van kaarten u ook overweegt, u wilt er zeker van zijn dat u kosten of saldi kunt betalen zonder uw beloningen te verlagen. In sommige gevallen is een hoge jaarlijkse vergoeding het niet waard. Drie van onze topkeuzes hebben jaarlijkse kosten, maar zoals John Ulzheimer, voorheen van FICO, verklaarde: “De meeste duurdere beloningskaarten zullen jaarlijkse kosten hebben, en dat is gewoon een zaak van hun bedrijf. Jaarlijkse kosten zouden geen dealbreakers mogen zijn, vooral als u voordelen krijgt die zwaarder wegen dan de kosten. ”We bleven bij kaarten met $ 95, wat vrij standaard is in de branche.

Beloningen Creditcards FAQ

Wat is de beste creditcard om te hebben?

Het antwoord: het hangt ervan af. Er is echt geen 'beste' creditcard voor iedereen, omdat de meeste mensen verschillende bestedingsgewoonten hebben. De creditcards waarvoor u in aanmerking komt, zijn sterk afhankelijk van uw credit score. Ga vanaf daar met wat u interesseert of wat u nodig hebt.

Wat zijn cashback-creditcards?

Cash-back rewards-kaarten geven u geld terug voor uw aankopen. De beloningen komen meestal in de vorm van overzichtskredieten, directe stortingen of zelfs cheques - het is niet nodig om mijlen of punten om te zetten. Deze worden meestal opgesplitst in twee subcategorieën: roterende en forfaitaire kaarten. Roterende kaarten bieden meestal verhoogde beloningspercentages van ongeveer 5% op vooraf bepaalde bestedingscategorieën (bijv. Restaurants of gas) die elk kwartaal van het jaar veranderen - maar slechts 1% op alle andere aankopen. Kaarten met een vast tarief bieden het hele jaar door ongeveer 1,5% - 2% geld terug op alle bestedingscategorieën.

Wat zijn gas- en boodschappenkaarten?

We weten het - dit spreekt voor zich. Maar deze kaarten zijn een goede match als je een aanzienlijk bedrag uitgeeft aan gas en boodschappen. Meestal zijn de beste cash-back-kaarten die hoge beloningspercentages bieden voor het geld dat wordt uitgegeven aan deze twee aankopen. Een algemene geld-terug-kaart is beter voor de meeste, maar gas- en kruidenierskaarten kunnen een slimme investering zijn als u een groot gezin voedt of een >

Wat zijn reiscreditcards?

Hiermee kunt u mijlen of punten verdienen die u kunt besteden aan toekomstige reiskosten. Sommige bieden ook geld-terug-beloningen, maar u krijgt de beste waarde wanneer u inwisselt voor vluchten, hotels of huurauto's. Voor frequente reizigers of mensen die jaarlijks grote reizen maken, kan een reiskaart een slimme keuze zijn. We hebben een paar favorieten, en u kunt zien hoe we ze hebben gekozen in onze review van de beste creditcards voor reizen. Maar als u niet vaak reist, biedt een geld-terug-kaart beloningen die gemakkelijker te gebruiken zijn.

Wat zijn luchtvaartmaatschappij creditcards?

Deze zijn meestal co-branded. Dat betekent dat u alleen punten kunt verdienen en inwisselen bij de luchtvaartmaatschappij die aan uw kaart is gebonden (of zijn partners zoals aangesloten hotels of restaurants). Als u een aanzienlijke hoeveelheid tijd aan een bepaalde luchtvaartmaatschappij besteedt, is een luchtvaartkaart een kijkje waard. Dat gezegd hebbende, het inwisselen van punten of mijlen voor vluchten is een beetje ingewikkeld - ticketprijzen, de tijd van het jaar en de luchtvaartmaatschappij die je kiest, kunnen allemaal invloed hebben op je terugbetalingswaarde. Maar als u loyaal bent aan een luchtvaartmaatschappij, kunt u onze topkeuzes voor grote luchtvaartmaatschappijen bekijken in onze beoordeling van de beste luchtvaartmaatschappij creditcards .

Wat zijn beveiligde beloningskaarten?

Deze zijn ontworpen om u te helpen krediet te herbouwen en toch sterke beloningen te bieden. Ze vereisen ook dat u een borg neerlegt om uw aankopen te dekken als u niet betaalt, om uw credit score te beschermen. Uw bestedingslimiet komt echter overeen met uw storting, wat betekent dat de potentiële waarde van beloningen lager is. Maar een beveiligde kaart is een goede manier om van een paar beloningen te genieten terwijl je naar een betere optie werkt.

Kun je kaarten combineren om beloningen te verhogen?

Ja. Hoewel je echt twee (of meer) beloningskaarten kunt combineren (geld terug + reizen, geld terug + luchtvaartmaatschappij, reizen + luchtvaartmaatschappij), wil je ervoor zorgen dat de combinatie in je voordeel werkt. Dat gezegd hebbende, zullen niet alle kaarten goed paren met anderen, en het vinden van de juiste combinatie vergt ervaring en geduld. Het vereist ook veel wiskunde dat rekening houdt met uw bestedingspatroon en totale jaarlijkse kosten. We moedigen mixen en matchen aan, maar we hebben ons gericht op het vinden van de beste kaarten in elke categorie die op zichzelf grote waarde bieden.

De beste beloningen Creditcards: samengevat

De US Bank Cash + ™ Visa Signature®-kaart
Blue Cash Preferred®-kaart van American Express
Capital One® Venture® Rewards-creditcard
Chase Sapphire Preferred®-kaart
Ontdek it® Secured
Het beste voor geld terug
Het beste voor gas en boodschappen
Het beste voor reizen
Het beste voor luchtvaartbeloningen
Het beste voor weinig krediet
Jaarlijkse bijdrage
$ 0
$ 95
$ 0 voor het eerste jaar, daarna $ 95
$ 95
$ 0
april
16,24% tot 25,74% variabel
14,99% tot 25,99% variabel
17,99% tot 27,24% variabel
17,99% tot 24,99% variabel
24,99% variabel
Cashback of punten / mijlen?
Cash terug
Cash terug
mijlen
punten
Cash terug

Onze andere creditcardbeoordelingen

Ben je nog steeds op zoek naar andere creditcards die misschien beter passen? Bekijk onze andere kredietbeoordelingen:

Redactionele openbaarmaking: de opvattingen en meningen op deze pagina behoren uitsluitend toe aan grmajo.net en zijn niet beoordeeld of goedgekeurd door een filiaal of bank. De verstrekte informatie is correct op de datum van de beoordeling.

Misschien vind je dit ook leuk