Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

Het beste zonnepaneel

Met studies die het be>LA Times citeren, die de vroege tekenen van een kostenefficiënte toekomst op zonne-energie aankondigen, is er geen betere tijd geweest om op de bandwagon van het zonnepaneel te springen. Maar waar begin je?

Het beste zonnepaneel wordt niet alleen bepaald door mechanica en specificaties. U hebt een erkend installateur nodig om de garantie van de panelen en, mogelijk, uw dak te verzekeren. Zonne-installateurs regelen alles, van het evalueren van het zonne-potentieel van uw huis en het coördineren van uw lokale prikkels tot het installeren van de panelen en het bewaken van hun efficiëntie. Dus gingen we op zoek naar bedrijven die we konden vertrouwen om het beste paneel voor ons te installeren en te controleren.

De 3 beste zonnepanelen

Beste algemeen

Zonnekracht
De meest efficiënte panelen op de markt en een netwerk van lokale (lees: betrouwbaar en beschikbaar) installateurs
Pros
Meest efficiënte panelen op de markt
Overweeg lokale installatieprogramma's
Beschikbaar in het grootste aantal staten
Cons
Vertragingen in dienst

Waarom we ervoor kozen

Meest efficiënte panelen

manufactures the most efficient panels on the market — and installs them using a local network with some of the best customer service in the industry. SunPower produceert de meest efficiënte panelen op de markt - en installeert deze met behulp van een lokaal netwerk met een aantal van de beste klantenservice in de industrie.

De panelen werken met een indrukwekkende efficiëntie van 20,4 - 21,5% en EnergySage beoordeelde ze Premium Plus, wat betekent dat ze niet alleen bovengemiddeld zijn, maar ook het beste van andere Premium-rated panelen. Ze zijn effectiever dan enig ander paneel in het omzetten van de straling van de zon in elektriciteit, kunnen hogere temperaturen beter aan en zijn duurzamer tegen sneeuw, wind, hagel en vuur. Ze zijn ook donker, slank en onopvallend - geen dikke witte rasterlijnen hier - en je hebt minder op je dak nodig. SunPower ondersteunt zijn panelen met een garantie van 25 jaar, die hun typische levensduur dekt, in tegenstelling tot de industriële standaard 10 jaar.

Overweeg lokale installatieprogramma's

Nadat u uw panelen hebt besteld, neemt een lokaal installatieprogramma het daar vandaan. Dit deel van het proces werd bijzonder goed beoordeeld en heeft SunPower een reputatie verdiend voor snelle en schone installaties, wat we toeschrijven aan zijn unieke samenwerking met lokale installateurs. Een netwerk van gecertificeerde lokale installateurs bedient ten minste 25 staten, waaronder de meeste van de meest zonvriendelijke staten. Dit betekent dat u de voordelen van een lokaal installatieprogramma krijgt - snellere installatie en betere klantenservice.

Let bij het controleren op erkende SunPower-installateurs goed op hun certificeringsniveau : Master, Elite of geautoriseerde dealer. Master-dealers worden door het bedrijf met de hand geselecteerd en krijgen geavanceerde training, Elite-dealers krijgen minder uitgebreide training en geautoriseerde dealers, hoewel goed doorgelicht, ontvangen geen SunPower-training. Erkende dealers zijn aanwezig in bijna elke grote stad, maar ga met een Master of Elite Dealer als ze beschikbaar zijn in uw regio. Sunnova gebruikt ook lokale installatieprogramma's, maar zijn partners zijn niet in dezelfde mate doorgelicht als die van SunPower.

Beschikbaar in het grootste aantal staten

Vanaf juni 2019 boden SunPower en zijn brede affiliatenetwerk zonneservice aan 25 staten, waarvan de meeste een eigen webpagina op de SunPower-site hadden. Afhankelijk van uw postcode kunt u echter SunPower-service van een aangrenzende staat ontvangen als deze niet in de uwe wordt aangeboden; dit is met name handig voor de regio New England.

Serviced States: AZ, CA, CO, CT, DE, DC, FL, HI, KS, LA, MD, MA, MI, NV, NJ, NM, NY, NC, OR, PA, SC, TX, UT, VA WA

Punten om te overwegen

Vertragingen in dienst

Klanten hadden meestal geweldige dingen te zeggen over SunPower, waarvan de beoordelingen op SolarReviews worden vermeld onder de namen van hun verschillende lokale installateurs. De enkele klachten van klanten die we zagen, hadden te maken met het offerteproces. SunPower stuurt een specialist (ofwel van een geautoriseerde dealer of rechtstreeks van SunPower) om uw huis gratis te evalueren. Sommige recensenten ondervonden vertragingen in communicatie en planning.

Beste budget

RGS Energy
Een >
Pros
Attente service
Goedkopere panelen
Cons
Vereist mogelijk meer panelen

Waarom we ervoor kozen

Attente service

isn't available to everyone , but homeowners have found its services more conscientious and personal as a result of its smaller size. RGS Energy is niet voor iedereen beschikbaar , maar huiseigenaren hebben zijn diensten bewuster en persoonlijker gevonden vanwege het kleinere formaat. RGS verdiende een 4,29 / 5 op zowel EnergySage als SolarReviews van meer dan 100 recensenten gecombineerd , met klanten die ook beweren dat het bedrijf redelijker geprijsd is dan concurrenten. Als u toevallig in een van die zonne-vriendelijke toestanden woont, kunt u op RGS Energy vertrouwen voor de installatie - en levensduur - van uw panelen. RGS Energy is al 40 jaar actief en bewijst dat het concurrerend is met de grotere bedrijven.

Beschikbaar in 12 staten

RGS Energy biedt service aan CA, CO, CT, HI, MD, MA, NH, NJ, NY, PA, RI en VT

Goedkopere panelen

RGS biedt een breed scala aan standaardpanelen, op verschillende manieren geproduceerd via partnerships met Silfab, Jinko, LG en Solarworld. Variërend van 13-18% energie-efficiëntie, geen van hen is zo efficiënt als die van SunPower of Tesla-overgenomen SolarCity, die energie opwekken met een efficiëntie van 20% +. Toch betekent de verminderde efficiëntie in combinatie met de concurrerende leveranciers van RGS een aanzienlijk goedkoper product. Alle zorgen over kwaliteitsverlies kunnen ten minste gedeeltelijk worden weggenomen door de superieure reputatie van de klantenservice van RGS.

Punten om te overwegen

Vereist mogelijk meer panelen

Als u op zoek bent naar een concurrerende prijs, biedt RGS veel. De goedkopere panelen gaan hand in hand met een beter dan gemiddelde bedrijfsethiek. Dat gezegd hebbende, is uw definitieve factuur mogelijk groter dan verwacht, omdat u er meer moet kopen. Woningen vereisen meer panelen met een lagere efficiëntie om de werklast van één luxe paneel te kunnen uitvoeren. Hoewel een verhoogd aantal panelen de kosten kan verhogen, is RGS waarschijnlijk nog steeds uw goedkoopste optie.

Het beste voor eenvoudige integratie

Vivint
Vivint is hit-of-miss, maar kan aantrekkelijk zijn als u zonne-energie wilt integreren met smart home tech of home security.
Pros
Combineer met bestaande thuissystemen
Beschikbaar in 16 staten
Cons
Gemengde feedback van consumenten

Waarom we ervoor kozen

Combineer met bestaande thuissystemen

has quickly risen to become a popular residential solar company. Na slechts zes jaar in bedrijf is Vivint Solar snel uitgegroeid tot een populair woonbedrijf voor zonne- energie. Een reden voor hun groei: zonnepanelen installeren via Vivint is een eenvoudige manier om zonne-energie in een centraal thuissysteem te integreren. Als u uw huis hebt uitgerust met beveiligings- of domotica-apparaten van Vivint, of van plan bent om bij hen te blijven voor zonne-energie, belooft één app, één bedieningspaneel, één factuur.

Beschikbaar in 22 staten

Als u op zoek bent naar een derde optie voor SunPower en SolarCity Tesla, maakt Vivint Solar zijn aanwezigheid voelbaar in een aanzienlijk aantal staten : AZ, CA, CO, CT, DE, DC, FL, HI, IL, MD, MA, NH , NJ, NM, NY, PA, RI, SC, TX, UT, VA en VT.

Punten om te overwegen

Gemengde feedback van consumenten

Vivint, nog een jonge nieuwkomer in de zonneruimte, is niet BBB-geaccrediteerd. Het is het enige bedrijf in onze line-up dat deze typische meetlat niet raakt. Accreditatie betekent dat de BBB heeft vastgesteld dat een bedrijf voldoet aan de accreditatienormen , zoals "een verplichting om te goeder trouw inspanningen te leveren om eventuele klachten van consumenten op te lossen." Vivint heeft dit doel niet gehaald, maar het heeft het ook niet volledig gemist niet in de praktijk. Klantrecensies zijn meer gemengd dan negatief: Vivint ontving een 2.97 / 5 van 411 klanten op SolarReviews . We vonden lof voor goed geïnformeerde en informatieve vertegenwoordigers en klachten over discrepanties en vertragingen even vaak voor.

Een ander zonnepanelenbedrijf om in de gaten te houden

SolarCity Tesla

solar panels are on par with our top picks for efficiency. De zonnepanelen van SolarCity zijn gelijk aan onze topkeuzes voor efficiëntie. Maar met de turbulentie van de overname van SolarCity door Tesla in het laatste kwartaal van 2017, moet de soliditeit van het bedrijf nog worden bewezen; tegen juni 2019 was er niet veel positieve speculatie over de toekomst van het bedrijf . Maar vanaf augustus 2019 zijn er tekenen van leven: een herlancering van Tesla Solar en een nieuwe optie voor huur van panelen. Als Musk hier magie kan laten gebeuren, zie je SolarCity Tesla terug naar de top van onze lijst. Voor nu is het echter nog een vraagteken.

Gids voor zonnepanelen

Hoe u de juiste zonnepanelen voor u kunt vinden

Doe de wiskunde

Als u van plan bent om te verhuizen voordat u uw initiële investering terugverdient, zijn zonnepanelen financieel niet logisch. U kunt een calculator voor zonne-besparingen gebruiken om uw rendement te schatten, of de cijfers zelf kraken om uw maandelijkse besparingen te bepalen. Deel eerst de maandelijkse outputuren van uw systeem door de kilowatturen die u per maand gebruikt om te bepalen welk percentage van uw factuur zonne-energie zou dekken. (U kunt uw kilowattuur vinden op uw elektriciteitsrekening.) Vermenigvuldig vervolgens uw elektriciteitsrekening met dat percentage om te zien hoeveel u een maand kunt besparen - hoewel ga ervan uit dat het meestal minder zal zijn, omdat u niet altijd perfecte zonneomstandigheden hebt .

Onderzoekssubsidies en beleid

Een deel van de evaluatie van uw potentiële inkomsten uit zonne-energie is het graven in het huidige beleid en uw lokale prikkels. Federale belastingkredieten bieden momenteel 30% tot 2019, maar dat belastingkrediet zal afnemen tot 26% in 2020, vervolgens tot 22% in 2021 en vervalt op 31 december 2021. Dat is echter niet de enige korting, de Database of State Incentives for Renewable Energie (DSIRE) is een geweldige bron voor het opzoeken van prikkels en beloningen op staatsniveau. Uw lokale energiebedrijf kan een specifiek beleid hebben dat ook van invloed kan zijn op uw zonne-besparingen - sommige hanteren hogere kosten voor zonneklanten, terwijl anderen misschien betalen voor de overtollige energie die u produceert. Neem ook contact op met uw HOA, als u die heeft, voor eventuele beperkingen.

Denk aan je dak

Aangezien het grootste deel van de rekening komt in de vorm van zachte kosten, zoals installatierekken en bedrading, moet u ervoor zorgen dat uw dak nog 15-25 jaar over heeft. Als uw dak eerder moet worden vervangen, kunt u uw panelen opzadelen en vervolgens opnieuw installeren. Neem ook contact op met het bedrijf dat uw dak heeft geïnstalleerd om te controleren of het toevoegen van zonnepanelen de garantie ongeldig kan maken.

Kijk rond voor een goed installatieprogramma

"Een goed installateur zal een complete financiële analyse uitvoeren, inclusief de terugverdientijd", zegt Dr. Tom Lombardo, ingenieur en professor. "Ze zullen ook lokale, provinciale en federale prikkels onderzoeken, de klant helpen het benodigde papierwerk te voltooien om die prikkels te verkrijgen, en deze in de financiële analyse verwerken." Alexandra Hobson, van Solar Energy Industries Association (SEIA), is het ermee eens: "Het is vermeldenswaard dat er veel kwaliteit zonnepanelen zijn, ongeacht hun technologietype. Consumenten moeten echter verder kijken dan het panel om een ​​installer te vinden met een positieve staat van dienst voor residentiële projecten. ”De beste manier om de juiste installer voor uw huis te vinden is om verschillende gepersonaliseerde offertes te krijgen. Zorg ervoor dat u de deal die u wordt aangeboden volledig begrijpt en wees niet bang om om referenties te vragen. Door rond te shoppen kun je beter concurreren, zelfs als je hebt besloten om voor SunPower te kiezen, is het een goed idee om meerdere offertes te krijgen van hun geautoriseerde lokale installateursnetwerk.

Veelgestelde vragen over zonnepanelen

Hoe kan ik zonnepanelen betalen?

Als het gaat om de financiering van zonnepanelen, is de meest voor de hand liggende optie om ze zelf te kopen. Maar dit betekent niet dat u $ 30.000 uit eigen zak moet betalen - er zijn leningen op zonne-energie en u kunt een eigen kredietlijn krijgen. U bent zelf eigenaar van de panels en dus gaan alle fiscale prikkels naar u toe, net als alle REC's (credits voor hernieuwbare energie). Zonnepaneelapparatuur is redelijk duurzaam en vaak hebben zowel fabrikant als installateur garanties, maar elk onderhoud is uw verantwoordelijkheid. U bespaart een aanzienlijk groter percentage elektriciteitskosten als u ze koopt (40% -79% versus 10% -30% bij een lease op zonne-energie).

Als u zelf geen zonne-energie kunt financieren, niet in aanmerking komt voor staats- en federale belastingkredieten, of niet verantwoordelijk wilt zijn voor onderhoud of reparaties, is een zonne-lease of PPA (stroomaankoopovereenkomst) wellicht iets voor u. Leasing betekent dat u de panelen op uw dak host en een vast maandelijks bedrag betaalt (dit wordt eenmaal per jaar verhoogd), ongeacht hoeveel energie u verbruikt of produceert. Het zonnebedrijf betaalt de apparatuur en installatie en bezit technisch de zonnepanelen. Het nadeel? Het energiebedrijf krijgt al uw prikkels en beloningen, en het kan moeilijk zijn om uw huis te verkopen. Ofwel potentiële kopers zouden ermee moeten instemmen om de leaseovereenkomst voor zonne-energie over te nemen (en door het zonne-energiebedrijf te zijn goedgekeurd) of u moet uw leaseovereenkomst kopen en de panelen verwijderen. Uw besparingen zijn ook minder, dus dit kan een betere optie zijn voor diegenen die afkomstig zijn uit een omgeving met eco-motivatie. Een PPA is vrijwel identiek aan een zonnelease. In plaats van een vaste maandelijkse betaling, betaalt u voor de energie die uw panelen produceren, zelfs als het meer is dan u zult gebruiken. In het geval van een PPA, moet u ervoor zorgen dat het systeem is ontworpen voor het energieverbruik van uw huishouden, dus dit gebeurt zo min mogelijk. Dit kan ideaal zijn voor momenten waarop uw panelen minder stroom produceren dan u oorspronkelijk had genoteerd, omdat uw betalingen dan ook zullen dalen.

Zal ik geld besparen met zonnepanelen?

Hoewel zonne-energie een aantrekkelijke optie is om uw huis milieuvriendelijker te maken, afhankelijk van waar u woont, levert het misschien geen financiële besparingen op. Aanvankelijk dachten we dat dit gewoon een kwestie was van doorweekte staten die alle vruchten plukken, maar we waren verrast om te horen dat zonneschijn niet het allerbeste is voor zonne-energie. Verschillende staten bieden verschillende belastingverminderingen, elektriciteitskosten, prestaties en rendementspercentages, die allemaal grote invloed hebben op de financiële levensvatbaarheid van zonne-energie. Solar Power Rocks rangschikt de 'zonne-vriendelijkheid' van elke staat op basis van deze factoren en meer. Er zijn 16 "top zonne-staten" die rang A en B voor hun zonne-vriendelijkheid.

Massachusetts staat momenteel op nummer 1 vanwege de snelle terugverdientijd (naar schatting vier jaar), belastingvrije zonneverkopen, kortingen op zonne-energie en belastingkredieten en bestaande elektriciteitsprijzen. Simpel gezegd, het beleid van de staat is zo goed als je kunt verwachten - waardoor het de gemakkelijkste staat is om zonne-energie te krijgen en de snelste die grote investering terugbetaalt. Ter vergelijking: Mississippi staat helemaal onderaan de lijst als de slechtste staat om over te schakelen op zonne-energie. Het heeft geen kortingen op zonne-energie, belastingkredieten of stimulansen, en omdat de energie al erg goedkoop is, is het onwaarschijnlijk dat u bespaart een aanzienlijk bedrag.

Wat zijn de soorten zonnepanelen?

Monokristallijne panelen zijn het meest efficiënte type. Ze zijn uniform zwart, gaan > Polykristallijne panelen zijn het eenvoudigst te produceren en daarom het goedkoopst. Ze kunnen lijden in hoge temperaturen en zijn iets minder efficiënt dan hun monokristallijne tegenhangers (hoewel meestal niet genoeg voor de gemiddelde huiseigenaar om zich zorgen over te maken). Ze zijn helderblauw en vallen echt op op een dak.

Dunne-filmpanelen zijn, hoewel ze in populariteit groeien, de minst efficiënte van allemaal en vereisen meer installatie- en hardwarekosten. Dat gezegd hebbende, ze zijn licht en flexibel genoeg om te worden omgezet in individuele dakshingles op zonne-energie - heel erg een indicatie van wat je in de toekomst van zonne-energie kunt verwachten.

Moet ik ergens zonnig wonen?

Het is waar dat zonnepanelen niet op capaciteit produceren wanneer ze geen direct zonlicht ontvangen. Een bewolkt seizoen elimineert echter niet volledig de waarde van zonne-energie. De jaarlijkse output van uw zonnepanelen kan nog steeds voldoende zijn om u van het stroomnet te houden als u uw systeem uitrust met een zonnebatterij om op te slaan tijdens de zonnige zomers. Zonnepanelen van standaardkwaliteit werken eigenlijk efficiënter bij iets lagere temperaturen, omdat ze ongeveer 1 procent minder elektriciteit produceren voor elke temperatuurstijging van 4 ° F boven 77 ° F.

Wat zijn de meest zonvriendelijke staten?
 • Massachusetts
 • New Jersey
 • Rhode Island
 • Oregon
 • New York
 • Maryland
 • Connecticut
 • Vermont
 • Washington DC
 • New Hampshire
 • Minnesota
 • Colorado
 • Delaware
 • New Mexico
 • Hawaii
 • Californië

Wat zit er in een zonnepaneel-energiesysteem?

We hebben veel over panelen gesproken, maar er zijn verschillende andere apparaten die deel uitmaken van uw zonne-energiesysteem. De panelen worden niet rechtstreeks op uw dak genageld, maar eerder op rekken gemonteerd. Met de stelling kan uw installateur de panelen in een hoek plaatsen om maximaal zonlicht te vangen en dakschade te voorkomen.

De panelen zetten het zonlicht om in gelijkstroom (DC). De meeste huizen zijn echter bedraad om wisselstroom (AC) te gebruiken, dus het systeem heeft een omvormer nodig om de energie om te zetten voor gebruik. Er zijn een paar verschillende soorten omvormers: gecentraliseerde / string-omvormers verbinden uw hele zonnepaneel met uw elektrische paneel, micro-omvormers zijn verbonden met elk individueel paneel en power optimizers verbinden ook met individuele panelen, maar ze 'conditioneren' de gelijkstroom en geef het door aan een gecentraliseerde omvormer voor conversie. Ze hebben elk hun eigen voor- en nadelen die verschillen op basis van uw budget en huisontwerp - uw installateur zal u helpen beslissen welke het beste bij uw systeem past.
Opslag voor de zonne-energie die u produceert, is een optionele toevoeging. De meeste staten bieden netto-meting waarbij u het traditionele stroomnet kunt gebruiken als back-up tijdens nachtelijke of sombere weersomstandigheden. U kunt ook een zonnebatterij aan uw systeem toevoegen om die energie op te slaan. De Powerwall van Tesla is een populair voorbeeld en kan worden gecombineerd met elk zonne-energiesysteem - zelfs een bestaand.

Zijn zonnepanelen DIY?

Het korte antwoord is ja, maar het is misschien niet de moeite waard. Afhankelijk van hoeveel panelen u installeert, kan de besparing door het zelf te doen behoorlijk verleidelijk zijn. Als het genoeg is om vast te leggen, heb je panelen, omvormers en rekken nodig. U kunt echter kiezen uit panelen van lagere kwaliteit (de beste panelen worden niet aan het grote publiek verkocht) en u komt mogelijk niet in aanmerking voor een fabrieksgarantie (de meeste alleen eer garanties als het systeem door een gekwalificeerde installateur is geïnstalleerd) . De meeste zonnekits zijn ontworpen voor gebruik buiten het net, wat betekent dat u volledig afhankelijk bent van de energie die uw panelen produceren - een risico voor de gemiddelde huiseigenaar. Deze doe-het-zelf kits zijn geweldige opties voor kleine huizen, schuren, campers en boten. Kortom, als uw energiebehoeften relatief laag zijn en u zich handig genoeg voelt om uw eigen installatie aan te nemen, is zonne-energie DIY een optie.

De beste zonnepanelen: samengevat

Zonnekracht
RGS Energy
Vivint Solar
Beste algemeen
Beste budget
Het beste voor eenvoudige integratie
Paneel efficiëntie
20,4% -21,5%
13% -18%
N / A
Beschikbaar in
25+ staten *
12 staten
22 staten

* Afhankelijk van uw postcode kunt u service ontvangen van een geautoriseerd SunPower-filiaal, zelfs als deze niet in uw land actief zijn, maar dit verschilt per regio.

Onze andere efficiënte huisrecensies

We zijn altijd op zoek naar de beste producten en diensten om uw huis (en iedereen daarin) comfortabel en veilig te houden. Uitchecken:

Misschien vind je dit ook leuk