De beste elektriciteitsmaatschappijen in Pennsylvania

Twee afzonderlijke entiteiten zorgen voor de opwekking en distributie van energie in Pennsylvania. Electric Generation Suppliers (EGS) maken elektriciteit en bepalen hun eigen prijzen voor consumenten. Electric Distribution Companies (EDC), ook bekend als uw lokale energiebedrijf, brengen die elektriciteit naar uw huis. U kunt kiezen uit de EGS's die in uw regio actief zijn of blijven bij uw standaardprovider - uw EDC. De overstap naar een EGS kan u lagere tarieven opleveren, betere beloningen en meer zeggen in welke brandstoffen (zoals windenergie) uw elektriciteit opwekken.

Hoe we de beste energiebedrijven uit Pennsylvania hebben gekozen

Vier grootste bedrijven

We kwamen terecht bij vier van de grootste elektrische bedrijven in Pennsylvania: Constellation Energy, Direct Energy, Green Mountain Energy en Just Energy. We hebben hun plannen, tarieven, speciale aanbiedingen en filantropieën vergeleken en vervolgens in de kleine lettertjes van het contract gegraven om stiekeme vergoedingen en de waarheid over kortingen te ontdekken. Omdat de meeste providers een scala aan opties bieden, hebben we ook gekeken naar de bedrijven achter de plannen - met aandacht voor hun bedrijfseffecten, reputatie van de klantenservice en met name de klanthulpbronnen.

Gestandaardiseerd tariefplan

Als we het hebben over de kleine lettertjes, hebben we het over het tariefplanoverzicht . Dat is het gestandaardiseerde document van Pennsylvania voor informatie over het elektriciteitsplan. Hier vindt u de prijs per kilowattuur (kWh) en het annuleringsbeleid. We hebben de nitty gritty plan-informatie uit de samenvattingen gehaald om ons te helpen plannen en kosten te vergelijken.

Uitbetaling op >

Toen we naar het aanbod van elke provider keken, concentreerden we ons op plannen met innovatieve prijzen of aantrekkelijke deals, en deden vervolgens de wiskunde om erachter te komen welke zich in de loop van de tijd zou terugbetalen. Tot onze verbazing waren de resultaten over de hele linie. Groene plannen waren niet altijd duurder dan hun traditionele tegenhangers. Soms is een fluctuerend variabel tarief op de >

Een korte opmerking: we hebben onze berekeningen gebaseerd op 1000 kWh maandelijks gebruik - het gemiddelde voor particuliere klanten. Om een ​​nauwkeurigere schatting te krijgen van wat u uiteindelijk zou kunnen betalen, zoekt u het totale kWh-verbruik op uw vorige elektriciteitsrekening en vermenigvuldigt u vervolgens het opgegeven tarief van elke provider met de hoeveelheid energie die u gebruikt.

De 4 beste Pennsylvania Electric-bedrijven

Green Mountain Energy


Hoogste klanttevredenheid

Green Mountain Energy
Pros
Klantgericht
Milieuvriendelijke initiatieven
Variabele tarieven bieden flexibiliteit
Cons
Variabele tarieven kunnen worden verhoogd

Waarom we ervoor kozen

Klantgericht

Het trackrecord van Green Mountain Energy voor klanttevredenheid is indrukwekkend. De algemene JD Power-score voor klanttevredenheid houdt rekening met prijs, communicatie, maatschappelijk burgerschap, inschrijving en verlenging en klantenservice. Met 709 van de 1.000 scoorde Green Mountain Energy de hoogste van alle Pennsylvania-bedrijven, ruim boven het 669 staatsgemiddelde, en een solide 20 punten voorsprong op de volgende dichtstbijzijnde aanbieder waar we naar keken - Constellation.

Milieuvriendelijke initiatieven

Het trackrecord van Green Mountain Energy op het gebied van milieuvriendelijke initiatieven overtroeft zowat elk ander energiebedrijf dat beweert voor het milieu te zorgen. In feite geeft JD Power het vijf van de vijf machtscirkels, met bijzondere onderscheidingen voor Corporate Citizenship .

Green Mountain heeft achter grote groene energieprojecten gestaan, zoals het Empire State Building voorzien van hernieuwbaar gecompenseerde energie, en de non-profit organisatie Sun Club biedt subsidies voor milieuprojecten - zoals Urban REAP (Urban Renewable Energy and Agriculture Project), een innovatieve gemeenschapskas die maakt gebruik van zonne-energie, aquaponics en compostering.

Variabele tarieven bieden flexibiliteit

Het goede nieuws over variabele-tariefplannen: ze zijn van maand tot maand, wat betekent dat u geen contract hebt en op elk gewenst moment zonder boete kunt stoppen. Als u bovenop de regionale groothandelskosten blijft , weet u wanneer de tarieven gaan stijgen en kunt u van plan wisselen.

Dus welk type abonnement is goedkoper voor u? Dat vereist enige wiskunde. We weten dat de elektriciteitstarieven dit jaar met ongeveer 2% zullen stijgen . Als we seizoensgebonden wijzigingen in het elektriciteitsnet toestaan ​​(historisch gezien ongeveer een cent verschil tussen de hoogte van de zomer en de diepten van de winter), kunt u de totale kosten van het plan met vaste rente versus variabele rente na een jaar benaderen.

Punten om te overwegen

Variabele tarieven kunnen worden verhoogd

De goedkoopste geadverteerde plannen van Green Mountain zijn allemaal plannen met variabele rente. De “Pollution Free” of “SolarSPARC” plannen van het bedrijf adverteren voor een geweldig starttarief - en houden het een jaar vast - maar dat betekent dat het bedrijf ze daarna op elk gewenst moment kan verhogen. De keerzijde van een vast tarief: als de prijzen dalen, zit u vast in een contract met een constant, verhoogd tarief.

Variabele snelheden springen rond, zwellen de ene maand op en verminderen de volgende, overal, van een streepje tot een schijfje. Deze veranderingen treden niet willekeurig op - ze volgen de groothandelsmarkt voor elektriciteit en het evenwicht tussen vraag en aanbod. (De vraag is het grootst in de winter wanneer meer huizen hun oven laten draaien.) Het is een vraag of je met de stoten van een onvoorspelbare snelheid kunt rollen, of zou gemakkelijker slapen als je weet dat je factuur er maand na maand uit zal zien.

Sterrenbeeld

betaalbare
Betaalbare groene plannen

Pros
Goedkope groene plannen
Goede ranking bij JD Power
Automatische Vernieuwing
Cons
Verschijnt op de Toxic 100-lijst
Tarieven hoger na eerste contract

Waarom we ervoor kozen

Goedkope groene plannen

Meestal behoren plannen voor duurzame energie met een vast tarief tot de duurste opties. Maar in ons onderzoek ontdekten we dat de groene planpercentages van Constellation vergelijkbaar waren met de niet-groene versies. Bijvoorbeeld, het "24 maanden Green Home Power Plan" is momenteel 7,59 cent per kWh, dezelfde prijs als het "36 maanden Home Power Plan" en iets goedkoper dan het "12 maanden Home Power Plan" op 7,99 cent. Meer dan een jaar kunt u bijna $ 100 besparen door het groene plan te kiezen. Of bespaar jezelf de moeite van drie jaar shoppen (en rotzooien met herinschrijving) met het plan met een vast tarief.

Goede ranking bij JD Power

Hoewel de JD Power-score niet helemaal vergelijkbaar is met die van Green Mountain Energy (tekortschieten voor Corporate Citizenship, Communications, Price en Overall Satisfaction), is het de op één na hoogste van de Pennsylvania EGS's waar we naar hebben gekeken.

Automatische Vernieuwing

Dit kan een pro of een con zijn, afhankelijk van uw voorkeuren: Constellation herstelt automatisch uw contract wanneer uw huidige contract verloopt, ongeacht welk plan u kiest. Het zal je twee meldingen sturen voorafgaand aan herinschrijving, maar als je die prompts mist, heb je tot de eerste meterstand van je nieuwe contract om het te verlaten. Daarna worden er beëindigingskosten van $ 150 in rekening gebracht. Constellation Energy en Just Energy zijn de enige twee bedrijven in onze line-up met dit beleid. De anderen staan ​​uw service toe terug te vallen naar uw nutsbedrijf als u zich niet persoonlijk opnieuw inschrijft.

Punten om te overwegen

Verschijnt op de Toxic 100-lijst

Als Exelon-bedrijf maakt Constellation Energy deel uit van een van de grootste - en historisch meest vervuilende - bedrijven in Noord-Amerika. Gezien de enorme productie-energie van Exelon, is rangorde op de PERI Toxic 100-lijst misschien niet zo verrassend. Het goede nieuws is dat Exelon openhartig is over zijn ruimte voor milieuvriendelijke verbetering en het gemakkelijk maakt voor Constellation-klanten om ook groen te gaan.

Tarieven hoger na eerste contract

Het is be>Consumentenzaken biedt het bedrijf geweldige tarieven voor nieuwe klanten, maar het is misschien niet de moeite waard om >

Gewoon energie


Lage >

Pros
Lock in tarieven
Nadruk op klantenservice
Cons
Gebrek aan doorzichtigheid
Vergoeding voor online facturering

Waarom we ervoor kozen

Lock in tarieven

Just Energy is het enige bedrijf op onze lijst dat uitsluitend >

Nadruk op klantenservice

Na in 2015 een boete van $ 4 miljoen te hebben gekregen voor misleidende marketing en het overbelasten van hun klanten, heeft Just Energy samengewerkt met een onafhankelijke monitor om de toekomst van het bedrijf een nieuwe richting te geven - en het lijkt te werken. Het bedrijf begon met het vernieuwen van zijn website om tarieven en plannen gemakkelijker toegankelijk en begrijpelijker te maken - iets waar we ze op leken toen we ze enkele jaren geleden voor het eerst beoordeelden. Online beoordelingen zijn verbeterd en klanten melden positieve ervaringen met bedrijfsvertegenwoordigers en servicemensen. Het heeft duidelijk nog wat werk te doen, maar we waren verheugd om aanzienlijke verbeteringen te zien sinds 2015.

Punten om te overwegen

Gebrek aan doorzichtigheid

Just Energy heeft niet het beste track record als het gaat om transparantie. In 2015 beval de Massachusetts Attorney General het bedrijf om $ 4 miljoen terug te betalen aan klanten aan wie exorbitante tarieven en annuleringskosten in rekening werden gebracht die niet in de reclame van Just Energy stonden. Als onderdeel van de schikking stemde Just Energy er echter mee in al haar advertenties >

Vergoeding voor online facturering

Just Energy is behoorlijk groot op ouderwetse communicatiekanalen. U kunt bijvoorbeeld uw facturen online betalen, maar u betaalt gemakskosten - ongeveer $ 2,50 per transactie. Terwijl de meeste bedrijven die we tegenkwamen papierloze facturering tegenkwamen, ontmoedigde Just Energy het.

Directe energie


Unieke beloningsplannen

Pros
Unieke voordelen
Gratis nachten of weekends
Klantvriendelijke website
Cons
Let op de nadelen van "gratis" energieplannen

Waarom we ervoor kozen

Unieke voordelen

Alle aanbiedingen van Direct Energy bevatten een beloningsprogramma (zoals een gratis Echo Dot met een vast tariefplan) of een donatie aan een goed doel, en de voordelen worden groter naarmate u meer elektriciteit gebruikt. Betalen voor elektriciteit is niet bepaald het leukste waaraan u uw geld zou kunnen uitgeven, dus als u op zoek bent naar een beetje suiker om het medicijn te laten dalen, heeft Direct Energy een dessertlade met opties. Maar eerlijke waarschuwing: ze zijn niet zo lief als ze eruit zien.

Gratis nachten of weekends

Twee van de meest veelbelovende plannen zijn "Free Power Weekends 12" en "Free Power Nights 12." Als u het grootste deel van uw vrije tijd buitenshuis doorbrengt, zullen deze plannen niet veel voor uw winst betekenen. Maar als thuis je favoriete plek is, kun je profiteren. De meeste mensen gebruiken in het weekend ongeveer 31% van hun totale energie. Als je de gemiddelde 1.000 kWh per maand doorloopt, krijg je ongeveer 310 kWh gratis. Op basis van gegevens verzameld door de EIA schatten we dat 30% van de gemiddelde totale energie ook 's avonds (inclusief weekendavonden) wordt gebruikt, wat neerkomt op ongeveer 300 gratis kWh.

Klantvriendelijke website

De website van Direct Energy is een van de betere websites die we hebben bekeken. Het is gemakkelijk om de tarieven en details te vinden voor elk van de plannen van het bedrijf, met één klik verwijderd van de startpagina. Het bedrijf investeert in het werken met het Alexa-platform van Amazon en de site begeleidt u bij het gebruik van Alexa om uw factuur te controleren, maandelijks of wekelijks gebruik te vinden of een vriend door te verwijzen. Er is een live chat-optie voor vragen en de hulpmiddelen voor inzicht in het energieverbruik van de site helpen u om uw energieverbruik op apparaatspecifiek niveau te zien, begrijpen en beheren.

Punten om te overwegen

Houd rekening met nadelen voor 'gratis' energieplannen

We benadrukken de gratis weekend- en gratis nachtenplannen hierboven als een "pro" voor het kiezen van een van die plannen - en dat kan het zijn. Maar u zult de wiskunde willen doen om te zien of dat in uw geval werkt. Onze berekeningen laten zien dat de plannen van het bedrijf met een lager kWh-tarief voor sommigen nog steeds betere besparingen opleveren, hoewel het totale aantal vrije uren groter is voor Free Power Weekends (54 uur) dan Free Power Nights (28 uur).

Als je liever een vast tarief hebt en niet twee keer nadenkt over het starten van een lading was om 18.30 uur versus 19.30 uur, werkt het standaard, 12 maanden, vaste tariefplan Live Brighter van Direct Energy met een betaalbare 7,59 cent per kWh, in tegenstelling tot 10,29 cent voor Free Power Nights en 8,07 cent voor Free Power Weekends. Het gebruik van 1.000 kWh per maand zou oplopen tot een jaarlijks totaal van $ 910.80 - hoger dan zowel gratis nachten als gratis weekend, maar ook een stuk eenvoudiger.

Gids voor Pennsylvania Electric Companies

Hoe een Pennsylvania Electric Company te kiezen

Kies uw prijsstructuur

Je hebt hier twee opties, vast of variabel tarief. De energiemarkt is volatiel, evenals de prijs die uw retailgenerator betaalt om elektriciteit te maken, op te slaan en te transporteren. Een vast tarief beschermt u tegen deze schommelingen door één vaste prijs vast te leggen voor de duur van uw contract - ideaal voor diegenen die graag budgetteren.

Vaste tarieven lijken op voorhand misschien hoger, maar ze duren meestal gemiddeld over de duur van uw contract, omdat energieprijzen in de loop van de tijd stijgen . Contractlengtes variëren van zes maanden tot drie jaar, en bedrijven brengen doorgaans een vergoeding in rekening als u zich eerder afmeldt, tussen $ 50 en $ 150.

Met een variabele snelheid sta je dichter bij het vuur. In plaats van uw kosten gescheiden te houden van de marktomstandigheden, ervaart u de stijging en daling van de prijs samen met uw provider. U profiteert wanneer het aanbod de vraag overtreft, maar kunt betalen via de neus als het elektriciteitsnet overbelast raakt. Dat betekent meestal een hogere rekening in de zomer en winter (wanneer de vraag het hoogst is) en een lagere in de herfst en lente. Een variabel tariefplan is het beste voor mensen die geïnteresseerd zijn om op de hoogte te blijven van marktveranderingen - wanneer prijzen te exorbitant worden, zijn er geen contract en geen annuleringskosten als u een nieuwe provider wilt proberen.

Houd rekening met de lengte van de term

Variabele-tariefplannen zijn altijd van maand tot maand, behalve voor introductiespecials van drie maanden waarin uw tarief voor die eerste maanden hetzelfde blijft. Vaste-renteplannen zijn daarentegen beschikbaar voor periodes variërend van zes tot 36 maanden. De contractlengtes, en hoe die lengte de prijs per kWh-tarief beïnvloedt, verschillen enorm van bedrijf tot bedrijf. Sommige bedrijven bieden lagere tarieven wanneer u zich voor >

Begrijp de samenvatting van het tariefplan

Elke gedereguleerde staat vereist dat zijn retail-energieleveranciers de informatie van elk plan in een verkorte, gemakkelijk leesbare indeling presenteren. In Pennsylvania is dit eenvoudige taaldocument het Tariefplanoverzicht of het Samenvatting van de leverancierscontracten voor elektriciteit. We beloven dat het gemakkelijker te begrijpen is dan de naam doet vermoeden.

Samenvattingen volgen een gestandaardiseerd formaat dat bedoeld is om u een duidelijk beeld te geven van de tarieven, tarieven en voorwaarden van elk plan. Hier is een overzicht van de voorwaarden die u ziet.

  • Prijsstructuur : hoe u betaalt. Het gedeelte prijsstructuur geeft uw type abonnement weer: variabel of vast tarief. Het omvat ook alle andere kosten die deel uitmaken van uw normale factuur, zoals distributiekosten en basiskosten.
  • Generatie / leveringsprijs : wat u betaalt. In tegenstelling tot andere staten, houdt Pennsylvania kosten per kWh, dus het is gemakkelijk te begrijpen. Andere staten modderig het water door het opnemen van vergoedingen en kortingen toegepast op basis van gebruik bedragen in de genoteerde koers. PA-bedrijven tonen u één vast tarief. Als u een variabel plan bekijkt, weerspiegelen deze kosten alleen uw eerste maand. Als het een speciaal introductietarief is, vertelt het u hoe >
  • Verklaring met betrekking tot besparingen : hoe uw prijs zich verhoudt. Dit is meestal een generieke verklaring dat u al dan niet een betere prijs krijgt dan u zou krijgen van het nutsbedrijf, ook bekend als het Electric Distribution Company, of EDC. Uw lokale EDC stelt een "prijs om te vergelijken" in en het plan van uw concurrenten kan meerdere centen per kWh lager of hoger zijn.
  • Stortingsvereisten : elke startsom en hoeveel.
  • Incentives : kortingen, bonussen en cashback-aanbiedingen.
  • Startdatum contract : wanneer ze uw meter gaan gebruiken.
  • Contractduur / duur : hoe >
  • Annulerings- / vervroegde beëindigingskosten : het retourbeleid. De nationale wetgeving vereist een drie-daagse ontbindingsperiode aan het begin van elk plan, en de meeste providers bieden een proefperiode voor de eerste paar maanden. Als het plan daarna kosten in rekening brengt voor het verlaten van uw contract, vermelden ze de kosten en eventuele stappen om dit te voorkomen.
  • Verlengingsvoorwaarden : wanneer en hoe u een kennisgeving ontvangt dat uw contract verloopt. De meeste providers geven u twee maanden en een maand eerder een heads-up en beschrijven uw opties voor toekomstige contracten.
  • Electric Distribution Bedrijfsinformatie : contactgegevens van uw lokale energiebedrijf. Uw EDC is nog steeds verantwoordelijk voor het verkrijgen van elektriciteit bij u thuis en retailaanbieders worden het nooit zat om u dat te vertellen. Als je distributievragen hebt of stroomuitval ervaart, wie ga je dan bellen? Uw EDC.

Veelgestelde vragen over Pennsylvania Electric Company

Wat is precies deregulering van elektriciteit?

In een gereguleerde elektrische markt verwerkt uw nutsbedrijf alle elementen om u energie te leveren, van het opwekken via waterkracht of een andere methode tot het beheer van de elektrische leidingen die naar uw huis lopen. In een gedereguleerde markt geven nutsbedrijven een deel van dat werk door aan elektriciteitsleveranciers (zoals de vier die we hierboven hebben besproken), die elektriciteit aan consumenten verkopen en verkopen. Deregulering wil de kosten drukken en innovatie stimuleren door energiemonopolies op te splitsen. Pennsylvania werd in 1996 gedereguleerd en volgens sommige schattingen hebben consumenten sindsdien $ 3 miljard aan elektriciteitskosten bespaard.

Wat is het standaardaanbiedingsprogramma van Pennsylvania?

Pennsylvania biedt first-time retail shoppers een aantrekkelijke korting met het Standard Offer Program . De Public Utility Commission heeft een roterende lijst van retailproviders en zij zullen u aansluiten met een 12-maands tariefplan met zeven procent korting op de huidige nutsprijs. U kunt op elk moment annuleren zonder kosten. Aan het einde van de initiële termijn kunt u ervoor kiezen om door te gaan met dat bedrijf, op zoek te gaan naar een ander of terug te keren naar de utility-service. Als u niets doet, gaat u maandelijks door met uw toegewezen bedrijf.

Heeft Pennsylvania programma's als ik mijn elektriciteitsrekening niet kan betalen?

Ja. Er zijn zelfs verschillende manieren waarop u hulp kunt krijgen. Het CARES-programma kan bijvoorbeeld helpen als u een speciale behoefte hebt, zoals een noodgeval in het gezin, werkloosheid of echtscheiding. LIURP (Low-Income Usage Reduction Program) helpt gezinnen met beperkte inkomens de hoeveelheid elektriciteit die ze gebruiken te verlagen door energiebesparende functies te installeren. U kunt meer te weten komen over deze en andere programma's op de website van de Pennsylvania Public Utility Commission .

Hoe vaak komt door zonne-energie opgewekte elektriciteit in Pennsylvania voor?

Je zou kunnen denken dat zonne-installaties alleen zijn voor degenen die in de zonnegord leven, maar vanaf 2017 bespaarden bijna 15.000 Pennsylvaniërs geld met zonne-energie in hun huizen en bedrijven - en dat aantal groeit snel. Om naar zonne-energie te kijken, raden we je aan om met iemand van je elektriciteitsdistributiebedrijf te praten, zodat je de processen beter begrijpt waarmee elektriciteit je huis momenteel bereikt. Uw volgende stap is het om een ​​aantal offertes te krijgen van zonne-installateurs die in Pennsylvania werken en die uw vragen kunnen beantwoorden over wat er met uw specifieke locatie zou kunnen gebeuren.

De beste Pennsylvania Electric-bedrijven: samengevat

Green Mountain Energy
Sterrenbeeld
Gewoon energie
Directe energie
Hoogste klanttevredenheid
Betaalbare groene plannen
Lage >
Unieke beloningsplannen
Aantal plannen
3
4
4
8
Aantal groene plannen
3
1
2
1
tarieven / kWh
8,50-10,50 cent
7,79-8,49 cent
8.39-10.09 cent
7,59-13,99 cent
Termijn lengte
12 maanden
12-30 maanden
24-36 maanden
12-36 maanden
Kosten voor vervroegde annulering
$ 0
$ 150
$ 50
$ 0

Onze andere beoordelingen voor thuisdiensten

Om uw huishouden draaiende te houden, is meer nodig dan alleen elektriciteit. We hebben het onderzoek en de inspanningen gedaan om het beste van het beste te vinden voor een reeks thuisdiensten.

Misschien vind je dit ook leuk