Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste internetproviders in mijn omgeving

De beste internetprovider voor u hangt af van welke bedrijven in uw regio beschikbaar zijn en hoe u de internetverbinding zult gebruiken. De ongelukkige waarheid van internetproviders is dat regionale monopolies en natuurlijke topografie voorkomen dat providers overal beschikbaar zijn. We hebben individuele beoordelingen van de verschillende internettypen gedaan , maar als je nog niet zeker weet wat het beste voor je is, hebben we onze favorieten in elke categorie hieronder afgerond om je te helpen de beste internetdienst te vinden.

De 7 beste internetproviders

De beste internetproviders: samengevat

Fios van Verizon HughesNet Grens Spectrum Centurylink Xfinity
Best voor Klantenservice Glasvezel internet Satelliet internet Goedkoop internet Kabel internet Zakelijk internet Hoge maximumsnelheden
Connectie type DSL, glasvezel Glasvezel Satelliet DSL, glasvezel Kabel, glasvezel DSL, glasvezel Kabel, glasvezel
Prijzen vanaf $ 40 / mo. $ 35 / mo. $ 60 / mo. $ 20 / mo. $ 45 / mo. $ 45 / mo. $ 30 / mo.
Download snelheden (Mbps) DSL: 50-100
Vezel: 100-1.000
100-2000 25 DSL: 24-45
Vezel: 500
Kabel: 100-200
Vezel: 400-940
DSL: 25-140
Vezel: 1.000
Kabel: 10-350
Vezel: 100-2.000
Toegang tot wifi-hotspot
Maand-tot-maand optie
Gegevenslimiet 1 TB Onbeperkt Verschilt Onbeperkt Onbeperkt 1 TB 1 TB
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

Waarom deze recensie vertrouwen?

grmajo.net schrijft, onderzoekt, test en beoordeelt internet al jaren. We hebben met talloze experts gepraat en meer dan 60 internetgidsen, beoordelingen en vergelijkingen ontwikkeld. We doen al onze aanbevelingen puur op basis van onafhankelijk onderzoek door ons onderzoeks- en redactieteam.

U kunt hier meer lezen over hoe we de beste internetproviders voor deze beoordeling hebben gekozen .

Bronnen voor internetproviders

AT - Beste klantenservice


Beste klantenservice

Toonaangevende klanttevredenheid en glasvezelservice in 21 staten.
Pros
Geweldige klantenservice
Indrukwekkende snelheden
Brede dekking
Cons
Prijs van vezelplannen

AT staat consequent bovenaan in de manier waarop het omgaat met zijn klanten: het bedrijf heeft in 2016, 2017 en 2018 de JD Power's US Residential Internet Service Provider Satisfaction Study- prijs gewonnen voor de regio North Central. in sommige steden helemaal tot 1.000 Mbps (1 Gbps) klimmen. Dit verbindingstype is geweldig voor grotere huishoudens met zwaardere internetactiviteiten, vooral streaming. Als u zich niet in een gebied bevindt dat is uitgerust met glasvezelinternetlijnen, is AT T's DSL ook een solide optie voor lichter internetgebruik en kleinere huishoudens, met snelheden tot 100 Mbps, verreweg de snelste DSL-optie die we hebben gevonden . De datalimieten zijn ook genereus, met tot 1 TB (1.000 GB) op alle abonnementen. Met AT kunt u er zeker van zijn dat u hoogwaardige klantenservice en betrouwbare snelheden ontvangt.

AT Beschikbaarheid

AT biedt internetdienst in 21 staten, met de grootste dekking in Californië, Texas en Florida. Als u in Houston, Chicago, Los Angeles, Miami, San Antonio, San Diego of Dallas woont, is AT waarschijnlijk een optie voor uw internetdienst. De glasvezelverbindingen zijn meestal beschikbaar in Dallas, Houston, Atlanta en North Carolina.

Verizon - Beste glasvezelinternet


Beste glasvezel internet

Verizon
Hoge snelheid glasvezel en gerenommeerde klanttevredenheid.
Pros
Hoge snelheden
Tweejarige contractkortingen
Geweldige klantenservice
Cons
Beschikbaarheid
Dure DSL-plannen

Verizons glasvezeldienst biedt snelheden van 50 Mbps tot 1.000 Mbps (1 Gbps). En de 2018 verslag FCC bleek dat Verizon's werkelijke snelheden van gemiddeld meer dan wat het bedrijf adverteert - 108% van de geadverteerde snelheden, om precies te zijn. Dit is geweldig nieuws voor iedereen die internet gebruikt voor meer gegevensintensieve activiteiten zoals videostreaming, videoconferenties en online gamen. Met name Verizon Fios blinkt uit in service voor gamers: PCMag ontdekte dat Verizon hogere, consistentere snelheden had dan een van de providers op onze lijst en noemde het bedrijf dus een van de beste gaming-internetproviders van 2019 . Verizon heeft alle andere providers sinds 2016 overtroffen op de Amerikaanse Consumer Satisfaction Index (ACSI), met name met een 70/100 in 2019. Helaas is Verizon Fios momenteel alleen beschikbaar in tien staten en bedient het 34 miljoen mensen in het noordoosten. Toegegeven, dat is het grootste bereik van elke glasvezelinternetprovider , maar het verlaat het grootste deel van het land nog steeds.

Verizon Beschikbaarheid

Verizon FiOS is alleen beschikbaar in negen staten: Connecticut, Delaware, Maryland, Massachusetts, New Jersey, New York, Pennsylvania, Rhode Island en Virginia - plus het District of Columbia. Verizon FiOS-service is vooral geconcentreerd in dichtbevolkte stedelijke gebieden en grote steden. Zelfs de DSL-service is redelijk beperkt. Als u in een landelijk gebied buiten de oostkust woont, is Verizon waarschijnlijk geen optie voor uw internetservice.

HughesNet - Beste satellietprovider


Beste satellietprovider

HughesNet
25 Mbps voor alle abonnementen, plus landelijke beschikbaarheid.
Pros
Landelijke dekking
Hoge snelheden voor satellietinternet
Redelijke prijzen
Cons
Datacaps en snelheidsbeperkingen
Lage klanttevredenheid

Hoewel satelliet inherent >FCC-rapport van 2018 met werkelijke snelheden die bijna het dubbele zijn van wat het bedrijf adverteert. U moet echter uw gegevenslimiet kiezen. De meeste klanten kunnen kiezen uit 10, 20, 30 of 50 GB gegevens per maand. U moet verstandig kiezen: als uw gegevenstoewijzing eenmaal is gestegen, dalen uw snelheden naar 1 tot 3 Mbps tot de volgende factureringscyclus, te >

HughesNet Beschikbaarheid

Omdat HughesNet een internetprovider is, is het vrijwel overal beschikbaar. Het bereikt een verbazingwekkende 308,7 miljoen mensen in alle 50 staten, meer dan elke andere ISP in het land. Waar u ook woont, HughesNet is een optie. Het is vooral ideaal voor plattelandsgebieden waar andere typen internetverbinding niet beschikbaar zijn.

Frontier - het beste voor goedkoop internet

Best voor
Goedkoop internet

Grens
Houd eerlijke tarieven vast met de tweejarige prijsgarantie van Frontier.
Pros
Betaalbare DSL-abonnementen
Gratis of goedkope apparatuur
Flexibele contracten
Cons
Lage klanttevredenheid

Als u op zoek bent naar een kaal internetpakket, heeft Frontier enkele van de goedkoopste plannen die we hebben gezien. Voor $ 25 per maand krijg je het 6 Mbps-abonnement, wat voldoende is om video te streamen en tegelijkertijd op internet te surfen. Natuurlijk heb je waarschijnlijk problemen als meerdere apparaten tegelijkertijd streamen, maar voor een kleiner huishouden is het een solide optie. Frontier was de enige internetprovider die we zagen die een optie zonder contract biedt met al zijn plannen, een leuke functie voor iedereen die binnenkort verhuist of van baan verandert. De meeste bedrijven brengen een forse vroegtijdige beëindigingstoeslag in rekening of laten u de rest van uw contract betalen als u eerder wilt vertrekken. Bovendien hebben de plannen zonder contract van Frontier nog steeds een prijsslot van twee jaar, dus u zult niet plotseling zonder waarschuwing uw tarieven laten stijgen.

Frontier Beschikbaarheid

Frontier internet is te vinden in 38 staten. Zijn DSL-service is bijzonder wijdverbreid, terwijl zijn glasvezelinternet meestal te vinden is in de Pacific Northwest. De sterkste dekkingsgebieden van Frontier zijn Tampa, Rochester, Saint Petersburg, Long Beach, Fort Wayne, Durham en Plano. Centrale staten zoals Montana, Wyoming, Colorado, North Dakota en South Dakota zijn echter dode gebieden voor Frontier.

Spectrum - Beste kabelaanbieder


Beste kabelaanbieder

Handvest
Onbeperkte gegevens, hoge snelheden en een buy-out van $ 500.
Pros
Hoge snelheden
Klantenservice
Royale contract buy-out
Cons
Dure plannen voor alleen internet
Kortetermijnpromoties

Spectrum biedt hoge snelheden over de hele linie: Toen we voorbeeldadressen op de website van Spectrum plaatsten, kregen we nooit internetplannen aangeboden die begonnen met minder dan 60 Mbps. En met de enorme glasvezeldekking van Charter Spectrum beginnen veel plannen met een ongelooflijk snelle 200 Mbps. Dat is genoeg om 4K-video op uw smart-tv te streamen, "Fortnite" op uw PlayStation te spelen en tegelijkertijd op uw telefoon door Twitter te bladeren. Als u uw huidige internetprovider wilt verlaten, biedt Spectrum een ​​verbazingwekkende contract buy-out promotie voor kwalificerende Triple Play-pakketten, met vergoedingen voor vroegtijdige beëindiging tot $ 500. Dat Triple Play-pakket belooft ook een gratis installatie (normaal $ 35), gratis DVR-service ($ 13 per maand) en gratis Wi-Fi-installatie (meestal $ 10). Maar Spectrum wil echt dat je internet bundelt met tv- en telefoondiensten: het is eigenlijk goedkoper om je voor alle drie aan te melden en je krijgt nog steeds dezelfde snelheden.

Spectrum beschikbaarheid

Spectrum is de op een na grootste aanbieder van kabelinternet, met service in 43 staten. Het dekkingsgebied van Spectrum is enorm uitgebreid na de fusie met Time Warner Cable in 2016. Topgebieden waren onder meer Los Angeles, New York, San Antonio, Dallas, Austin, Saint Louis en Orlando.

CenturyLink - Beste zakelijke internetprovider


Beste zakelijke internetprovider

Centurylink
Royale compensatie voor uitvaltijden en veel bundelopties.
Pros
Compensatie voor uitvaltijden
Contractflexibiliteit
Transparante voorwaarden
Cons
Matige klanttevredenheid
Iets lagere snelheden dan geadverteerd

Het kopen van zakelijk internet komt met een aantal unieke overwegingen, met name een Service Level Agreement (SLA). Dit contract zorgt voor compensatie en oplossingen voor tijden dat uw internet uitvalt. Voor bedrijven kan verlies van internet ernstig geld en productiviteitsverlies betekenen, dus een SLA zou bevredigende oplossingen moeten bevatten voor wanneer de technologie faalt. CenturyLink biedt de meest transparante SLA, detaillering royale vergoeding voor stilstandtijden. Voor elke 30 minuten dat uw service uitvalt, geeft CenturyLink u een volledige dag internetdienst - dat is het dubbele van de vergoeding van de meeste andere bedrijven. CenturyLink biedt twee opties voor zijn contracten: een overeenkomst van twee jaar (beter voor gevestigde bedrijven) of een plan van maand tot maand (beter voor groeiende bedrijven). U kunt er ook voor kiezen om uw service te bundelen met tv, telefoon, spraak of thuisbeveiliging - een one-stop-shop voor uw kantoor.

CenturyLink Beschikbaarheid

CenturyLink bedient momenteel 39 staten. In tegenstelling tot de meeste andere providers die we aanbieden, richt CenturyLink zich op de regio's Westkust en Noord-Centraal. De gebieden met de meeste service zijn Las Vegas, Phoenix, Minneapolis, Denver, Tucson, Seattle en Saint Paul. CenturyLink staat ook bekend om zijn aanwezigheid in meer landelijke gebieden en biedt een extra DSL-optie aan minder bevolkte plaatsen.

Comcast Xfinity - Snelste maximale snelheden


Snelste maximale snelheden

Comcast
De hoogste maximumsnelheden en een track record om ze daadwerkelijk te halen.
Pros
Betrouwbaar hoge snelheden
Breed scala aan plannen
Royale datacaps
Cons
Installatie kosten
Slechte klantenservice

Comcast Xfinity belooft de snelste internetsnelheden die we in ons onderzoek hebben gezien, tot wel 2000 Mbps (2 Gbps). Voor de meeste huishoudens gaat dit waarschijnlijk veel te ver, en het kost je $ 300 per maand - maar zelfs als je kiest voor een redelijker plan, heeft Comcast bewezen dat het de snelheden haalt die je kiest. Zowel Netflix als SpeedTest beoordeelden het als een van de snelste internetproviders in hun meest recente testrondes. Xfinity heeft ook tal van opties voor zowel internet- als tv-pakketten. Kabelinternetplannen beginnen bij 10 Mbps (meestal rond de $ 30), wat geweldig is voor gebruikers die gewoon hun verbinding nodig hebben voor e-mail en internetten. Plannen schalen tot 2.000 Mbps en met de meeste kunt u een basiskabel toevoegen voor slechts $ 5. Kijk uit voor extra kosten: zoals veel internetproviders brengt Xfinity u installatiekosten in rekening. Het verschil met Xfinity is dat jij degene bent die de installatie uitvoert. Je moet $ 15 betalen voor zelfinstallatie, wat erg onaangenaam is. De enige manier om afstand te doen van de vergoeding, is door uw tv en internetdienst te bundelen.

Xfinity Beschikbaarheid

Comcast Xfinity bedient ongeveer 111 miljoen mensen in 40 staten, waardoor het de grootste kabelaanbieder in de VS is. Het heeft de neiging om vaak stedelijke gebieden en voorsteden in de buurt van steden te bezoeken. De best bediende gebieden van Xfinity zijn Houston, Chicago, Miami, Philadelphia, Minneapolis, San Jose en Denver. Je vindt Xfinity >

Hoe we de beste internetproviders hebben gekozen

De beste internetservice kan behoorlijk objectief zijn, afhankelijk van wat u prioriteit geeft. De internetbehoeften en het budget van uw huishouden kunnen bepalen welke provider u kiest. We hebben de populairste landelijke internetbedrijven beoordeeld op enkele be>

  • Coverage. Je hebt misschien niet veel keus als je winkelt voor internetdiensten. Het Institute for Local Self-Reliance meldt dat 129 miljoen Amerikanen (39% van het land) toegang hebben tot slechts één breedbandinternetprovider. We hebben ons gericht op de grootste landelijke providers die waarschijnlijk beschikbaar zijn voor uw adres.
  • Snelheid. De FCC-definitie van breedband heeft een minimale benchmark van 25 Mbps downloadsnelheden. We snijden elk bedrijf dat geen snelheden van ten minste 25 Mbps bood, genoeg voor meerdere mensen om tegelijkertijd te browsen. Over het algemeen hebben providers de voorkeur gegeven aan verschillende snelheidsopties voor consumenten.
  • Klantenservice. Internetproviders hebben over het algemeen een reputatie voor slechte klantenservice - frustrerende telefoontjes, factureringsgeschillen en serviceonderbrekingen. De beste provider zal zijn klanten tevreden houden. We gebruikten scoremetrieken van de American Customer Satisfaction Index (ACSI) en JD Power om de waarschijnlijkheid van een aanbieder te meten om hoogwaardige klantenservice te bieden.

U kunt hier een meer gedetailleerde uitleg lezen over hoe we internetproviders hebben geëvalueerd.

Internetproviders bij mij in de buurt

Uw internetopties variëren sterk, afhankelijk van waar u woont. Hoewel veel providers in het hele land beschikbaar zijn, zijn sommige sterker aanwezig in specifieke regio's. Satellietaanbieders zoals HughesNet zijn bijna overal beschikbaar en vormen een solide terugval voor veel landelijke gebieden.

Hier zijn de populairste providers in elke regio:

  • Zuid: AT Comcast Xfinity, Charter Spectrum, Cox Communications, Suddenlink, Frontier Communications, CenturyLink
  • North Central: AT Comcast Xfinity, Frontier Communications, Charter Spectrum, CenturyLink
  • West: Comcast Xfinity, CenturyLink, Charter Spectrum, Cox Communications, AT Mediacom, Frontier Communications
  • Oost: Verizon, Comcast Xfinity, Cox Communications, Optimum, Charter Spectrum, Frontier Communications

Gids voor internetproviders

Uw huis instellen met internet kan een >

  • Beschikbaarheid controleren. De eerste stap bij het winkelen voor internet is de gemakkelijkste: controleer eenvoudig welke providers uw adres onderhouden. De lijst is waarschijnlijk klein en we raden u aan ook kleinere regionale providers te overwegen. U kunt uw adres rechtstreeks op de site van een bedrijf invoeren, uw buren vragen wie ze gebruiken of online zoekmachines gebruiken.
  • Meet de snelheid die je nodig hebt. Zodra u de providers bij u in de buurt vindt, moet u een snelheidspakket kiezen. U moet rekening houden met het soort internetactiviteit en hoeveel mensen verbinding maken. Veeleisende activiteiten zoals het streamen van video of online gamen vereisen een hogere internetsnelheid. Als je gewoon op internet surft of e-mailt, heb je niet zoveel nodig. We hebben netwerkexperts geraadpleegd, online tools van internetproviders vergeleken en HighSpeedInternet.com gebruikt om een ​​gids samen te stellen die u helpt de juiste internetsnelheid voor uw huishouden te vinden. Bepaal waar u zich bevindt in het bereik van licht tot zeer intensief gebruik en stem dat af op het aantal verbonden apparaten in uw huis.
Licht gebruik Matig gebruik Zwaar gebruik Zeer zwaar gebruik
1-3 apparaten 5-10 Mbps 15 Mbps 25 Mbps 50 Mbps
4-8 apparaten 15 Mbps 25 Mbps 50 Mbps 100 Mbps
8-10 apparaten 25 Mbps 50 Mbps 100 Mbps 150 Mbps
10+ apparaten 50 Mbps 100 Mbps 150 Mbps 200+ Mbps

Licht gebruik: e-mails, internetten, sociale media, SD-videostreaming
Matig gebruik: muziekstreaming, incidenteel online gamen, HD-video streamen op een of twee apparaten.
Zwaar gebruik: meerdere apparaten die tegelijkertijd HD-video streamen, realtime gaming, videoconferenties.
Zeer intensief gebruik: meerdere apparaten die tegelijkertijd HD- of 4K-video streamen, downloaden van grote bestanden, realtime gaming, videoconferenties.

  • Bepaal gegevensbehoeften. In de context van internet verwijst gegevensgebruik naar de hoeveelheid informatie die u uploadt en downloadt. Net als bij een telefoonabonnement gelden er voor dat maandelijkse gebruik beperkingen. Datacaps kunnen variëren van 10 GB tot onbeperkte gegevens. Veeleisende activiteiten zullen meer gegevens gebruiken. Licht gebruik zoals e-mailen of surfen op het web zal comfortabel zijn met 50 GB, terwijl een groter huishouden dat regelmatig streamt comfortabeler zal zijn met datacaps die dichter bij 250 GB of 500 GB liggen.

Lees onze volledige gids voor internetproviders om onze volledige snelheidsanalyse en kostenvergelijking te bekijken .

Meer internetrecensies

Als u op zoek bent naar iets specifiekers, of meer gedetailleerde informatie wilt over één provider, bekijk dan een van onze gerelateerde beoordelingen.

Misschien vind je dit ook leuk