Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

De beste creditcardverwerkers

In een branche die bekend staat om verwarrende contracten en verrassingskosten, blinken de beste creditcardverwerkers uit voor eerlijke en transparante prijzen. De financiële adviseurs en bedrijfseigenaren waarmee we spraken, roemden ook lovende verwerkers die gemakkelijk zijn om mee te werken en uitstekende klantenondersteuning bieden. We hebben meer dan honderd creditcardverwerkingsbedrijven doorzocht en vonden er vijf die aan al deze criteria voldoen.

"Eigenaren van kleine bedrijven moeten bij het kiezen van een creditcardverwerker naar de kosten en vergoedingen kijken, hoeveel tijd het kost om deze processor in te stellen, welke betalingen kunnen worden geaccepteerd en naar het niveau van klantenservice om de beste keuze te maken."

De 5 beste creditcardverwerkers

Best voor
Startups en Small-Ticket-transacties

Verkoper-vriendelijke prijzen met uitgebreide handelaarsdiensten.
Pros
Ideaal voor startups
Meestal worden geen vaste kosten toegevoegd
Goed geïntegreerd platform
Zakelijke software
Cons
Komt tekort met de verkoop van grote tickets

Waarom we ervoor kozen

Ideaal voor startups

Het prijsmodel van Square is het meest geschikt voor startups en verkopers van goedkope artikelen. Het punt "geen maandelijkse kosten" is enorm voor bedrijven die net van de grond komen. Als uw winsten laag zijn, kunnen zelfs lage maandelijkse kosten zoals Shopify Lite's $ 9 per maand bijten (en dat begint niet het startniveau van Payment Depot te raken op $ 49 per maand). Met Square kunt u direct beginnen met het aannemen van betalingen, zonder dat u een maandelijks lidmaatschap in uw budget hoeft te betrekken.

Meestal worden geen vaste kosten toegevoegd

De meeste transacties betalen 2,75% "per swipe, dip of tik" zonder een vast bedrag bovenop (ingetoetste transacties zijn 3,5% + een vast bedrag van $ 0,15). Wanneer je items met een klein ticket verkoopt, zoals een ansichtkaart van $ 2 of een kop koffie van $ 4, zijn zelfs kleine vaste kosten per uithaal echt be>

"Voor startups gaat het niet echt om prijsvergelijkingen; het gaat om het vinden van bedrijven die hen de status van verkoper zullen geven. Het is veel te moeilijk om dat te vinden."

Goed geïntegreerd platform

Square heeft een compleet handelspakket ontwikkeld; inclusief kaartverwerking, verkooppunt en een eigen lijn van betaalbare apparatuur. In vergelijking met een bedrijf als PayPal - dat samenwerkt met externe POS- en hardwareproviders - maakt Square het extra eenvoudig om aan de slag te gaan door alles op één plaats te houden.

Zakelijke software

Square heeft een volledige lijn van geïntegreerde bedrijfssoftware voor het verwerkingssysteem. Het biedt loonoplossingen, boekhoudsoftware, voorraadbeheer, e-mailmarketing en meer. Vrijwel alle software die nodig is om een ​​bedrijf te runnen, wordt door Square gemaakt of kan eraan worden gekoppeld, waardoor veel handmatig boekhouden en administratief werk overbodig wordt.

Punten om te overwegen

Komt tekort met de verkoop van grote tickets

Bedrijven die items met grote tickets verkopen, zullen waarschijnlijk de voorkeur geven aan traditionele interchange-plus prijzen of een abonnement-gebaseerd model, zoals Payment Depot's. Square biedt ook niet de beste tarieven voor alleen-online retailers. Als je in de e-commerce biz zit, raden we aan om Shopify of Paypal te bekijken.

Best voor
Big-ticket transacties

Een op abonnementen gebaseerde oplossing die verkopers kan helpen bij het opslaan van grote hoeveelheden.
Pros
Ideaal voor grote verkoopvolumes
Besparingen op transactiekosten
Integreert met bestaande verkoophardware
Cons
Niet voor kleinere ondernemingen

Waarom we ervoor kozen

Ideaal voor grote verkoopvolumes

Payment Depot is zonder twijfel de beste gok voor bedrijven die items met grote tickets verkopen of grote hoeveelheden verkopen. Deze op lidmaatschap gebaseerde service biedt verbluffend lage platte transactiekosten: uitwisseling + $ 0,05 tot $ 0,15 (afhankelijk van uw abonnement). In tegenstelling tot andere verwerkers, brengt Payment Depot geen procentuele kosten in rekening - wat betekent dat het bedrijf dezelfde $ 0,05 tot $ 0,15 verdient, ongeacht of uw klant een aankoop van $ 6 of $ 600 haalt.

Besparingen op transactiekosten

Payment Depot compenseert de lage transactiekosten door maandelijkse lidmaatschapskosten in rekening te brengen, die variëren van $ 49 tot $ 199. Deze abonnementskosten kunnen voor een nieuw bedrijf zwaar aanvoelen, maar voor gevestigde verkopers zullen ze nauwelijks een deuk oplopen - en hoe meer u betaalt in maandelijkse kosten, hoe minder u betaalt in transactiekosten. Voor grote bedrijven worden de grotere maandelijkse kosten meer dan goedgemaakt door besparingen per veegbeweging.

Betaaldepot abonnement niveaus

Transactielimiet per maand Maandelijks lidgeld Kosten per transactie Gratis uitrusting inbegrepen
“Basic” $ 25.000 $ 49 $ 0.15 poort
"Meest populair" $ 75.000 $ 75 $ 0.10 Gateway mobiele lezer en terminal
"Beste waarde" $ 200.000 $ 99 $ 0.07 Gateway, mobiele lezer en terminal en pinpad
“Premier” Onbeperkt $ 199 $ 0.05 Gateway, Mobile Reader, Terminal, Pin Pad en Gratis terminal-upgrade om de twee jaar

Integreert met bestaande verkoophardware

Als u al een terminal of andere betalingsprocessor hebt, zal het bedrijf uw bestaande apparatuur volledig gratis herprogrammeren. Als u geld wilt besparen door van processor te veranderen, zult u waarschijnlijk waarderen dat u geen nieuwe apparatuur hoeft te kopen om Payment Depot te kunnen gebruiken.

"Ik ben een grote fan van Payment Depot. Ik denk dat hun transparantie uitstekend is. De enige leveranciers waar dit bedrijf niet geweldig voor zou zijn, zijn die met kleine transacties, zoals een koffiebar of ontbijtcafé. Ik heb grote transacties en mijn creditcard kosten gingen van 3,5 procent naar 1,6 procent door over te schakelen naar Payment Depot. Met mijn vorige processor betaalde ik ze elke maand bijna 2 procent van mijn winst. "

Punten om te overwegen

Niet voor kleine of online bedrijven

Degenen die sterk of exclusief op e-commerce vertrouwen, kunnen een online-gerichte provider zoals Shopify of Paypal verkiezen; en Dharma heeft speciale voordelen die het beter maken voor non-profitorganisaties. Bovendien, als uw bedrijf de neiging heeft om de verkoop van items met kleine tickets te draaien, haalt u mogelijk niet het meeste uit de maandelijkse abonnementsconfiguratie die Payment Depot biedt.

Het beste
Online betalingsintegratie

Vertrouwde naam voor online bedrijven en klanten.
Pros
Eenvoudig te gebruiken door online winkels
Handig voor klanten
Vertrouwd merk
Cons
Beperkte persoonlijke verwerkingsondersteuning

Waarom we ervoor kozen

Eenvoudig te gebruiken door online winkels

Het enige dat u hoeft te doen om betalingen te accepteren, is de PayPal-knop aan uw site toevoegen. Het is gratis en vereist geen speciale codering of een nieuw ontwerp van de winkelwagen. Dat betekent dat u uw online betalingen binnen enkele minuten kunt gebruiken.

Handig voor klanten

Die knop met één klik biedt snel en moeiteloos afrekenen. Klanten die al een PayPal-account hebben, hoeven niet eens hun kaartinformatie in te voeren - een gemaksfactor waardoor ze eerder bij u zullen winkelen.

Vertrouwd merk

PayPal is gemakkelijk de meest erkende naam in e-commerce. Het wordt algemeen vertrouwd, dus klanten zullen geen enkele moeite hebben om hun creditcard met uw site te verwerken. Ze worden ook vertrouwd door online verkopers voor het aanbieden van bescherming tegen claims, terugboekingen en terugnemingen.

Punten om te overwegen

Beperkte persoonlijke verwerkingsondersteuning

Hoewel de kaartwisselratio iets lager is dan die van Square (2,7% in vergelijking met 2,75%), heeft het niet dezelfde voordelen. De mobiele reader van Square is gratis, terwijl die van PayPal $ 15 kost en het be>de externe POS-servers waarmee PayPal samenwerkt .

Het beste
Volledig e-commerceplatform

Een kaartverwerker en webontwikkelaar in één.
Pros
Volledig e-commerceplatform
Standaardtarieven en hogere waarde
Hulpmiddelen voor het bouwen van websites
Cons
Niet alleen het beste voor online verwerking

Waarom we ervoor kozen

Volledig e-commerceplatform

Voor online retailers vanaf nul raden we Shopify aan. In tegenstelling tot PayPal is Shopify meer dan alleen een creditcardverwerker; het is een volledig uitgerust e-commerceplatform. De plannen, beginnend bij $ 30 per maand, omvatten webhosting, een URL en blog, een SSL-certificaat, websitesjablonen, marketingtools en meer - allemaal in aanvulling op de creditcardverwerkingsservice die het biedt.

"Shopify gaf me meteen de mogelijkheid om creditcards te verwerken, had zeer concurrerende tarieven, en al mijn winkelactiviteiten (inclusief creditcardverwerking) konden via één interface worden afgehandeld. Dat soort functionaliteit is ongelooflijk nuttig."

Standaardtarieven en hogere waarde

De tarieven van Shopify zijn vergelijkbaar met onze andere topkeuzes: 2,9% + $ 0,30 voor een online transactie en een vast tarief van 2,7% voor persoonlijke transacties. De maandelijkse kosten van $ 30 tot $ 300 voor volledige webhosting zijn duurder dan de lidmaatschapskosten van Payment Depot of het “Pro” -plan van PayPal - maar dat is begrijpelijk, gezien de rijkdom aan extra functies waarvoor u betaalt.

Hulpmiddelen voor het bouwen van websites

Wat het bouwen van websites betreft, haalt Shopify alles uit de kast. Het heeft een geweldige selectie gratis sjablonen en aanpasbare functies die site-ontwerp eenvoudig maken, zelfs als het de eerste keer is dat u een webpagina maakt. Het biedt marketingtools en een klantendatabase om u te helpen in contact te komen met klanten en de verkoop te stimuleren. Het heeft zelfs een nuttige kennisbasis, " E-commerce University ", om ondernemers op weg te helpen.

Punten om te overwegen

Niet alleen het beste voor online verwerking

Als je al een website hebt die actief is en je alleen nog betalingsverwerking nodig hebt, biedt Shopify een "Lite" -optie voor een zeer betaalbare $ 9 per maand. Het toevoegen van Shopify Lite is eenvoudig - het heeft een 'copy-and-paste' checkout-knop vergelijkbaar met PayPal die u overal op de pagina kunt binnenhalen. Het probleem is echter het betalingsproces. Klanten hebben geen bestaand account (zoals bij PayPal), dus het is minder waarschijnlijk dat u die impulsieve aankopen met één klik ontvangt. Voor bedrijven die Shopify's tools voor het bouwen van winkels niet nodig hebben, raden we PayPal nog steeds aan voor online verwerking.

Best voor
Non-profitorganisaties

Houdt de prijzen laag, zodat er meer geld naar de doelen kan gaan waar u om geeft.
Pros
Echte reputatie
Waarden komen overeen met klanten zonder winstoogmerk
Transparantie
Cons
Tarieven zijn niet zo laag

Waarom we ervoor kozen

Echte reputatie

Dharma heeft een uitstekende reputatie voor het opbouwen van sterke relaties met zijn partners. Bedrijven die met Dharma werken, prijzen het bedrijf om zijn eerlijke, behulpzame en persoonlijke klantenservice.

We werken nu waarschijnlijk ongeveer zeven jaar bij Dharma Merchant Services. Ik hield van alle informatie die ze vooraf hadden verstrekt en van het feit dat ze al >

Waarden komen overeen met klanten zonder winstoogmerk

Dharma streeft ook terug. In 2017 schonk het bedrijf meer dan $ 100.000 aan organisaties die sociale rechtvaardigheid, onderwijs, milieu, gezondheid en welzijn ondersteunen. Voor eigenaren van veel non-profitorganisaties is het be>

“Als een nationale non-profitorganisatie was het be>

Transparantie

Het bedrijf ontmoedigt actief nieuwe klanten die minder dan $ 10.000 per maand afhandelen of een minimale kredietgeschiedenis hebben. Jeff Marcous, Chief Evolutionary Officer en mede-oprichter van Dharma, legt uit dat de hoge toetredingsdrempel het bedrijf in staat stelt om zijn diensten te concentreren en een hoger niveau van klantenservice te bieden. "Een van de primaire doelen van Dharma is het opbouwen van een sterke gemeenschap," zegt hij, "en door de intentie vast te stellen om echt 'aanwezig' te zijn voor onze verkopers, is onze loyaliteit en retentie zeer hoog."

Punten om te overwegen

Tarieven zijn niet zo laag

De transactiesnelheid van Dharma in de winkel is vergelijkbaar met veel for-profitbedrijven met 0,25% + $ 0,10. In 2018 klommen hun virtuele tarieven echter van 0,3% + $ 0,10 naar 0,35% + $ 0,15. Voor sommigen zijn de services van Payment Depot misschien iets goedkoper - onthoud dat het Payment depot slechts een vast bedrag van $ 0,05 tot $ 0,15 in rekening brengt bovenop de uitwisseling.

Gids voor creditcardverwerkers

Hoe u de juiste creditcardprocessor voor u kunt vinden

Focus op chiplezers

In oktober 2015 ondergingen MasterCard en Visa beide een "aansprakelijkheidsverschuiving." Nu, als iemand een chipkaart gebruikt om een ​​frauduleuze betaling in uw winkel te doen en u geen chiplezer hebt gebruikt, bent u er klaar voor . Aan de andere kant, als de fraude werd veroorzaakt door een pasje, en u had een chipterminal, zou de bank aan de haak zijn voor het niet uitgeven van de juiste kaart.

Kijk naar uw bedrijf

De juiste kaartverwerker voor u hangt af van uw bedrijf. Voordat u zich aanmeldt bij een van onze topkeuzes, raden we u aan uw transactiegeschiedenis te evalueren om te zien welk prijsmodel u het meest ten goede komt. Bekijk uw gemiddelde kosten per uithaal, de soorten kaarten die u het vaakst neemt en uw verkoopvolume online versus persoonlijk. Deze informatie is essentieel om u te helpen bij het kiezen van het juiste creditcardverwerkingsbedrijf voor uw behoeften.

Vermijd gedifferentieerde / bucket-prijzen

Tiered / Bucket-prijzen zijn de verouderde prijsstructuur die de verwerking van creditcards een slechte reputatie heeft gegeven. Tiered-prijzen stellen verwerkers in staat om betalingen in verschillende niveaus te groeperen en op elk niveau een vast tarief in rekening te brengen. Processoren zijn niet verplicht om de markup op elk niveau aan te geven, of hoe betalingen worden gesorteerd, dus ondernemers kunnen niet weten hoeveel winst de processor maakt voor elke veegbeweging.

Interchange-Plus-prijzen zijn een van de transparantere prijsmodellen die verwerkers de afgelopen jaren hebben toegepast. In tegenstelling tot gedifferentieerde prijzen, verdeelt dit model de kosten duidelijk per swipe. Klanten betalen 'plus' de markup van de processor. Een interchange-plus-tarief kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien: [Interchange] + 0,25% + $ 0,10

Dit betekent dat voor elke swipe uw bedrijf uitwisseling (die naar de uitgevende bank gaat), plus 0,25% van de totale kosten en een vast bedrag van $ 0,10 (die naar de processor gaat) betaalt. Sommige bedrijven gebruiken variaties op dit model. Betalingsdepot, bijvoorbeeld, wisselt kosten plus een vast bedrag van $ 0,05 tot $ 0,15 in, maar neemt geen percentage van elke swipe.

Forfaitaire prijzen hebben een iets andere aanpak dan interchange-plus. Een forfaitair model brengt een vast tarief in rekening, inclusief interchange, beoordelingskosten en de opmaak van de processor. In tegenstelling tot het gelaagde model, berekent het forfaitaire tarief exact dezelfde vergoeding voor elke transactie, wat betekent dat u altijd weet hoeveel u betaalt.

Veelgestelde vragen over creditcardprocessors

Zijn de kosten voor creditcardverwerking fiscaal aftrekbaar?

Voor het grootste deel, ja. Voor elke veeg brengt uw verwerkingsbedrijf een vergoeding in rekening, maar met de IRS kunt u die kosten aftrekken van uw zakelijke belastingen.

Wat zijn wisselkoersen?

Wisselkosten vormen het grootste deel van de kosten van creditcardverwerking. Deze worden betaald aan de 'uitgevende' bank (bijvoorbeeld als u uw Visa-betaalpas van Wells Fargo hebt gekregen, is dit de transactie van Wells Fargo). Uitwisselingskosten worden ingesteld door de creditcardbedrijven (Visa, MasterCard, American Express, enz.) En zijn gelijk voor alle verwerkende bedrijven. Dat betekent dat een PayPal-account onderhevig is aan exact dezelfde afwikkelingskosten als een Square-account, bijvoorbeeld.

Wat zijn kosten voor kaartbeoordeling?

Kaartbeoordeling Kosten gaan naar de kaartbedrijven zelf, dus dit is de verlaging voor Visa of MasterCard. Net als interbancaire vergoedingen, deze worden ingesteld door de kaartmaatschappijen en blijven hetzelfde, ongeacht welke processor u kiest. Kosten voor kaartbeoordeling vormen een klein deel van de totale verwerkingskosten; in het algemeen ongeveer 0,13% (terwijl uitwisseling meestal 1-2% is).

De beste creditcardverwerkers: samengevat

Vierkant
Betalingsdepot
PayPal
Shopify
Dharma Merchant Services
Het beste voor startups en small-ticket transacties
Het beste voor Big-Ticket-transacties
Beste online betalingsintegratie
Beste volledige e-commerceplatform
Het beste voor non-profitorganisaties
Maandelijkse kosten
$ 0
$ 49- $ 199
$ 0- $ 30
$ 9 $ 299
$ 10
Handige veelgestelde vragen
Kwaliteitsonderwijscentrum
24/7 telefonische ondersteuning
Live chat

Misschien vind je dit ook leuk