De beste levensverzekeringsmaatschappijen

Wanneer de meeste mensen over verzekering praten, bedoelen ze meestal het soort dat materiële elementen van hun leven dekt. Maar als het gaat om levensverzekeringen, staat de inzet volledig op een ander niveau. Met levensverzekeringen doet u veel meer dan alleen het verminderen van het gedoe van materiële schade aan uw huis of auto; je kijkt uit naar je geliefden. Bij levensverzekeringen gaat het om het verzorgen van degenen die u het dierbaarst zijn in het geval van het ondenkbare. Het is dus be>juiste dekking tegen de juiste kosten krijgt. Om u op weg te helpen, hebben we 71 bedrijven geëvalueerd om het beste voor verschillende behoeften te vinden.

De 4 beste levensverzekeringsmaatschappijen

Vergelijk al onze topkeuzes voor levensverzekeringen op basis van hun beste service, dekking of extraatjes.

Naast onze topkeuzes vonden we ook opvallende kenmerken in een handvol tweede. Een van de beste manieren om de beste levensverzekeringspolissen voor uw behoeften te vinden, is om zoveel mogelijk offertes van zoveel mogelijk aanbieders te krijgen. Als u op zoek bent naar een specifieke polisfunctie, hebben we een kort overzicht gemaakt van de beste levensverzekeraars die we hebben gedekt.

De 11 beste levensverzekeringen van 2019

Terwijl u op zoek bent naar de beste levensverzekering, vindt u mogelijk acceptabele offertes van alle providers die we hebben vermeld. We zijn dieper ingegaan op de top vier, maar we raden aan zoveel mogelijk offertes te verzamelen om er zeker van te zijn dat u de beste deal krijgt.

De beste levensverzekeringsmaatschappijen: samengevat

Staatsboerderij Noordwestelijke wederzijds New York Life TIAA Life MassMutual Guardian Life Wederzijds van Omaha American National Banner leven Lincoln Financial Transamerica
Beoordeling lezen Beoordeling lezen Beoordeling lezen Beoordeling lezen Beoordeling lezen Beoordeling lezen
Het beste
Term levensverzekering Hele levensverzekering Levensverzekering voor senioren Goedkope levensverzekering Recente dividendprestaties Betalingsmodellen Klantenservice Bereik van dekking Flexibele betalingsplannen Voor grote uitkeringen bij overlijden Bereik van beleidsgroottes
AM Beste financiële sterkte rating
A ++ A ++ A ++ A ++ A ++ A ++ A + EEN A + A + A +
JD Power 2018 US Life Insurance Study-score
5/5 4/5 4/5 N / A 3/5 3/5 4/5 N / A N / A 3/5 2/5
NAIC consumentenklachtratio 2018
0.12 0.03 0.14 0.12 0.05 0.04 0 0.42 0.14 0.07 0.61
Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

State Farm - Beste levensverzekering


Beste levensverzekering
Staatsboerderij

Staatsboerderij

Een verscheidenheid aan opties voor een >

Pros
Verscheidenheid van plannen voor de looptijd
Royale uitbreidingsmogelijkheden
Eersteklas klantenservice
Goede klantenbronnen
Cons
Stijve termlengtes
Waarschijnlijk niet je goedkoopste optie

Waarom we ervoor kozen

Verscheidenheid van plannen voor de looptijd

offers four different plans to help customers match their coverage to their financial goals. In tegenstelling tot de meeste bedrijven - die opties voor een of twee looptijden hebben - biedt State Farm vier verschillende plannen om klanten te helpen hun dekking af te stemmen op hun financiële doelstellingen.

 • Select Term is boilerplate, betaalbare termijndekking die 10, 20 of 30 jaar duurt.
 • Return of Premium- verzekering is duurder, maar stelt u in staat om betaalde premies terug te verdienen als u de polis overleeft.
 • De looptijd van de hypotheek duurt 15 of 30 jaar. Het daalt in dekking (en kosten) naarmate uw hypotheek na verloop van tijd wordt afbetaald.
 • Directe antwoordtermijn biedt dekking tot $ 50.000 voor diegenen die geen medisch examen willen afleggen.

Royale uitbreidingsmogelijkheden

Uw dekkingsbehoeften kunnen op elk moment veranderen; op een gegeven moment moet u bijvoorbeeld een tweede hypotheek afsluiten of > . Dit betekent dat het be>

Het bedrijf stelt u in staat om de looptijd te verlengen tot 95 jaar of om te zetten naar een permanent beleid tot 75 jaar, allemaal zonder een medisch examen af ​​te leggen . Ter vergelijking: veel bedrijven hebben een tweede gezondheidsexamen nodig, wat betekent dat de prijzen drastisch kunnen stijgen. Sommige bedrijven, zoals New York Life , vereisen zelfs dat u een extra rijder aanschaft voor conversieprivileges. State Farm biedt de optie zonder extra kosten voor u.

Eersteklas klantenservice

Vanaf 2018 beleeft State Farm zijn vijfde opeenvolgende jaar als JD Power's topbedrijf voor klanttevredenheid. De JD Power-enquête (die meer dan 5000 klanten van levensverzekeringen ondervroeg) meet de tevredenheid met beleidsopties, facturering en afschriften en de kwaliteit van de dienstverlening - en State Farm scoorde topscores in elke categorie. We zijn ervan overtuigd dat State Farm gemakkelijk zal zijn om mee te werken en het claimproces niet modderig zal maken of stress zal toevoegen tijdens een toch al moeilijke tijd.

Goede klantenbronnen

Levensverzekeringen zijn behoorlijk complex, dus we stellen het op prijs dat State Farm stappen heeft gezet om het winkelproces te vereenvoudigen. Ten eerste biedt het offertes voor levensverzekeringen online. Niet alle providers doen, en het is enorm handig bij het vergelijken winkelen.

State Farm is ook een van de weinige providers waarmee u online claims kunt indienen en biedt een checklist met informatie die u hiervoor nodig hebt. De meeste bedrijven houden zich bezig met claims en maken informatie schaars, dus de eenvoudige aanpak van State Farm is verfrissend.

Punten om te overwegen

Stijve termijnen

State Farm biedt alleen een looptijd van 10, 20 en 30 jaar (tenzij u kiest voor een hypotheekverzekering van 15 jaar). Dat betekent dat het niet het beste is voor mensen met zeer specifieke behoeften aan termijnen, bijvoorbeeld iemand die maar 12 jaar dekking wil totdat hun kind verhuist. Als u de voorkeur geeft aan een meer op maat gemaakte term, raden we u aan om New York Life te bekijken, waarmee klanten elke lengte tussen 10 en 20 jaar kunnen kiezen.

Waarschijnlijk niet je goedkoopste optie

In onze beoordeling van de beste goedkope levensverzekering heeft State Farm iets hogere premies genoteerd dan andere bedrijven die we hebben getest, waaronder TIAA Life , Amica, Transamerica en New York Life .

Natuurlijk moeten premiumvergelijkingen worden gemaakt met een korreltje zout. Citaten voor levensverzekeringen zijn zeer persoonlijk, dus State Farm kan nog steeds de juiste keuze voor u zijn. Probeer offertes te krijgen van een paar verschillende bedrijven om te zien hoe uw dekking en prijsopties het doen.

Andere te overwegen top levensverzekeringsmaatschappijen

Meer topkeuzes uit onze review van de beste levensverzekeringen :

 • — Easily Convertible Policies TIAA Life - Gemakkelijk converteerbaar beleid
 • — Most Flexible Terms New York Life - Meest flexibele voorwaarden

Northwestern Mutual - Best Whole Life Insurance


Beste hele levensverzekering
Noordwestelijke wederzijds

Noordwestelijke wederzijds

Alomvattend, dividendgevend beleid voor het hele leven, ondersteund door toonaangevende financiële instellingen

Pros
Diverse beleidsmedewerkers
Flexibel toegangspunt
Bovengemiddelde klantbeoordelingen
Sterke dividendprestaties
Cons
Subpar online bronnen
Geen rijder voor kinderen

Waarom we ervoor kozen

Diverse beleidsmedewerkers

Hoewel renners be>hele levensverzekering . Omdat uw beleid voor de >Northwestern Mutual aanbevelen voor een permanente verzekering.

Northwestern Mutual heeft een van de beste dekkingselecties die we hebben gezien, met 15 van de 16 populaire renners waarnaar we op zoek waren. Deze kunnen de dekking voor kinderen of een echtgenoot verlengen, premies excuseren als u arbeidsongeschikt wordt, de uitkering bij overlijden vroegtijdig vrijgeven in geval van terminale ziekte , en meer. Met Northwestern Mutual kun je een beleid opstellen dat veel meer waarde biedt dan alleen een uitkering bij overlijden.

Flexibel toegangspunt

Over het algemeen bevelen we hele levensverzekeringen aan voor mensen met een groter vermogen, omdat premies vaak duur zijn (ongeveer een paar honderd dollar per maand). Dat gezegd hebbende, moet een permanente verzekering nog steeds toegankelijk zijn als u dat wilt; bedrijven mogen toegang niet blokkeren met torenhoge dekkingseisen.

De dekking van het hele leven door Northwestern Mutual begint bij slechts $ 25.000. Ter vergelijking: sommige bedrijven stellen hun minimum op $ 100.000 of meer. Als u geïnteresseerd bent in het hele leven, maar niet klaar bent om in een enorm beleid te kopen, maakt NWM het gemakkelijker om aan de slag te gaan met een redelijk groot voordeel.

Bovengemiddelde klantbeoordelingen

Northwestern Mutual scoorde vier van de vijf voor klantenservice in de enquête van JD Power 2018. Het wordt over de hele linie positief beoordeeld, van klantinteractie tot beleidsopties en facturering. Dat betekent dat u kunt rekenen op nuttige herhalingen, eenvoudige betalingen en responsieve claimverwerking. Plus, als u tijdens uw looptijd eventuele rijders moet gebruiken, maakt NWM gemakkelijk en probleemloos toegang tot die voordelen.

Sterke dividendprestaties

Een van de grootste voordelen van een beleid voor het hele leven is de contante waarde , en jaarlijkse dividenden zijn een geweldige manier om die geldrekening te ondersteunen. Dividenden zijn nooit gegarandeerd; ze zijn afhankelijk van de prestaties van een bedrijf, uw beleidsomvang en andere factoren. Maar uw beste weddenschap is om een ​​aanbieder te kiezen met een sterk historisch dividendrecord - en Northwestern Mutual is een koploper in die race.

Northwestern Mutual (dat al bestaat sinds de 19e eeuw) betaalde in 2018 $ 5,3 miljard dividend uit aan zijn polishouders en zal naar verwachting $ 5,6 miljard in 2019 betalen - de grootste uitbetaling in de geschiedenis van het bedrijf. Het is een van de grootste dividenduitkerende levensverzekeringsmaatschappijen op de markt en een vrij zekere keuze voor het verdienen van een jaarlijkse bonus op uw hele levensverzekering.

Punten om te overwegen

Subpar online bronnen

De website van Northwestern Mutual is opvallend schaars. Het biedt zeer elementaire details over de soorten verzekeringen die het draagt ​​en weinig anders - alle tekens wijzen u erop "de volgende stap te zetten" en contact op te nemen met een agent als u meer wilt weten.

Hoewel je uiteindelijk met een agent moet praten om je aan te melden, geven we er de voorkeur aan dat bedrijven die beleidsinformatie verstrekken aan shoppers eerst zelf op onderzoek gaan. Op die manier heb je de middelen om te vergelijken zonder een agent die de verkoop uitvoert. Veel bedrijven bieden uitgebreide leercentra of veelgestelde vragen om klanten meer mogelijkheden te bieden; in dit opzicht loopt Northwestern Mutual ver achter op het peloton.

Geen rijder voor kinderen

Een populaire rijder die niet wordt aangeboden door Northwestern Mutual is Child Term, een add-on waarmee je de dekking voor je kind of kinderen kunt verlengen tegen een kleine extra vergoeding. Als die optie be>

Andere top-levensverzekeringsmaatschappijen om te overwegen

Alle topkeuzes uit onze review van de beste hele levensverzekering :

 • — Best Recent Dividend Performance MassMutual - Beste recente dividendprestaties
 • — Most Payment Models Guardian Life - De meeste betaalmodellen

New York Life - Beste levensverzekering voor senioren


Beste levensverzekering voor senioren
New York Life

New York Life

Flexibel gegarandeerd universeel levensbeleid dat geweldig is voor senioren, compleet met een royale no-examen toelage

Pros
Bereik van overlijdensuitkeringen
Royale leeftijdsgrenzen
Overlevingsverzekering optie
Cons
Gemiddelde middelen van klanten
Slecht leergedeelte

Waarom we ervoor kozen

Bereik van overlijdensuitkeringen

Guaranteed Universal Life (GUL) insurance is a great option for seniors . De gegarandeerde Universal Life (GUL) -verzekering van New York Life is een geweldige optie voor senioren . De uitkeringen bij overlijden zijn flexibel, met een beleid dat begint bij slechts $ 25.000, maar dat zo hoog is als de retentielimieten van bedrijven toestaan ​​(lees: in de miljoenen ).

Dit is be>

Royale leeftijdsgrenzen

Senioren zouden moeten kunnen kiezen voor een levensverzekering wanneer ze er klaar voor zijn, of het nu 65 of 85 jaar is. Daarom zijn we zo onder de indruk van de genereuze emissierechten voor New York Life. Het bedrijf geeft GUL uit tot en met 85 jaar met of zonder medisch onderzoek.

Die kwalificatie zonder examen is be>

Overlevingsverzekering optie

New York Life biedt ook een Survivorship Universal Life-optie (en is een van de twee beste GUL-bedrijven om dit te doen, samen met Lincoln Financial). Het levert dezelfde flexibele betalingsplannen en gegarandeerde uitkering bij overlijden van GUL, maar met één groot verschil: SUL breidt die dekking uit tot twee personen en betaalt pas uit nadat de tweede echtgenoot sterft.

SUL zorgt ervoor dat fondsen kunnen worden gebruikt om openstaande verplichtingen te dekken, evenals belastingen op eventuele activa die de eerste echtgenoot aan de tweede heeft overgedragen. De SUL van New York Life is een goede optie voor twee echtgenoten die aanzienlijke gezamenlijke dekking willen zonder te betalen voor twee volledige polissen. De uitkeringen bij overlijden beginnen bij $ 250.000 en komen pas binnen de maximale bewaarlimieten van het bedrijf.

Punten om te overwegen

Gemiddelde middelen van klanten

Hoewel we bij de kwaliteit van de verzekeringsproducten van New York Life blijven, zijn we minder onder de indruk van de middelen van de klant. Er is geen online offertetool voor eenvoudige prijsvergelijking, en in tegenstelling tot sommige bedrijven (bijvoorbeeld The Globe) heeft New York Life nog geen mobiele app ontwikkeld om beleidsbeheer gemakkelijker te maken voor zijn klanten. Bijna elke beslissing of wijziging moet worden gemaakt door telefonisch contact op te nemen met een vertegenwoordiger van New York Life.

Slecht leergedeelte

Om het af te maken, is het gedeelte met veelgestelde vragen op de website van New York Life behoorlijk nutteloos. De antwoorden op basisvragen (hoeveel verzekering heb ik nodig? Hoe krijg ik een offerte?) Instrueren u gewoon om rechtstreeks contact op te nemen met een agent. We stellen het op prijs als bedrijven opener staan ​​met informatie op hun websites, zodat klanten kunnen rondkijken zonder de druk van het spreken met een verkoper. Als u hoopt het grootste deel van uw levensverzekeringsvergelijking online te doen, is New York Life niet zo behulpzaam als veel andere aanbieders.

Andere be>

Alle topkeuzes uit onze review van de beste levensverzekeringen voor senioren :

 • — Best Customer Service Mutual of Omaha - Beste klantenservice
 • — Best Range of Coverage American National - Beste bereik van dekking
 • — Most Flexible Payment Plans Banner Life - Meest flexibele betalingsplannen
 • — Best for Large Death Benefits Lincoln Financial - het beste voor grote uitkeringen bij overlijden

TIAA Life - Beste goedkope levensverzekering


Beste goedkope levensverzekering
TIAA Life

TIAA Life

Betaalbare dekking voor de >

Pros
Betaalbaar termijnleven
Mogelijkheden voor beleidsconversie
Gemakkelijke applicatie
Cons
Beperkte rennerselectie
Geen optie voor het hele leven

Waarom we ervoor kozen

Betaalbaar termijnleven

In onze review van de beste goedkope levensverzekering hebben we offertes gevraagd voor verschillende profielen: mannelijk en vrouwelijk, ouder en jonger, roker en niet-roker. came back with some of the cheapest quotes for every scenario, compared to State Farm, New York Life, and Transamerica. TIAA kwam terug met enkele van de goedkoopste koersen voor elk scenario, vergeleken met State Farm, New York Life en Transamerica.

We kunnen natuurlijk niet garanderen dat TIAA uw goedkoopste optie zal zijn. Citaten zijn zeer persoonlijk - daarom raden we aan een paar providers te vergelijken voordat u uw definitieve beslissing neemt. Wat we kunnen zeggen is dat TIAA waarschijnlijk een van de meest betaalbare is en uw lijst zou moeten maken bij het vergelijken van winkelen voor goedkope levensverzekeringen.

Mogelijkheden voor beleidsconversie

Natuurlijk gaat de "beste" verzekering niet alleen over betaalbare premies. TIAA biedt ook een solide dekking. We zijn vooral onder de indruk van de conversietoeslag van dit bedrijf: met TIAA kunt u op elk moment van de oorspronkelijke polis overschakelen van een overlijdensrisicoverzekering zonder een tweede medisch examen af ​​te leggen.

Dit beleid is ongewoon flexibel. De meeste bedrijven beperken het tijdsbestek voor conversie of brengen een extra vergoeding in rekening voor het privilege. We waarderen de vrijgevigheid van TIAA ondanks de onvoorspelbaarheid van het leven.

Gemakkelijke applicatie

TIAA's Life Wizard- tool maakt het een fluitje van een cent om uw behoeften aan uitkering bij overlijden te bepalen, een offerte voor een levensverzekering te krijgen en online dekking aan te vragen. U kunt het hele proces van start tot finish in slechts enkele minuten doorlopen.

Ter vergelijking: veel andere topbedrijven (zoals New York Life of Northwestern Mutual) geven alleen een offerte als u rechtstreeks met een agent belt en spreekt. TIAA onderscheidt zich doordat klanten hun beleidsdetails zelf kunnen bekijken en selecteren. Als u er de voorkeur aan geeft dat een agent u door het proces helpt, is dat ook absoluut een optie met TIAA.

Punten om te overwegen

Beperkte rennerselectie

TIAA heeft de kortste selectie van al onze topkeuzes: acht populaire renners, vergeleken met 11 van State Farm of New York Life en 15 van Northwestern Mutual. Het meest opvallend is dat TIAA geen accidentele sterfte, arbeidsongeschiktheidsinkomsten en >

Dat gezegd hebbende, is het be>

Geen optie voor het hele leven

Terwijl de meeste providers beide soorten permanente levensverzekeringen aanbieden - geheel en universeel - biedt TIAA strikt universele levensverzekeringen. Universeel leven kan een goede keuze zijn als u op zoek bent naar permanente dekking tegen lagere kosten; maar iedereen die op zoek is naar voordelen voor het hele leven, zoals een grotere contante waarde, zal een ander bedrijf moeten kiezen.

Andere goedkope levensverzekeringsmaatschappijen om te overwegen

Alle topkeuzes uit onze review van de beste goedkope levensverzekeringen :

 • — Best Customer Service State Farm - Beste klantenservice
 • — Best Range of Policy Sizes Transamerica - Beste reeks beleidsformaten
 • — Most Flexible Term Lengths New York Life - Meest flexibele termijnlengtes

Hoe we de beste levensverzekeringsmaatschappijen hebben gekozen

Toegankelijkheid

Voordat u beleidsopties of prijzen overweegt, moet u een aanbieder zoeken die u daadwerkelijk dekt. Als eerste stap hebben we onze eerste leverancierslijst leeggemaakt van bedrijven die hun klantenbestand beperken.

Dat betekende nixing-providers die alleen door de werkgever gesponsorde groepsbeleid (zoals MetLife ) en die met speciale vereisten (zoals USAA) schrijven. We hebben er ook voor gezorgd dat elk bedrijf beleid schrijft in ten minste 40 staten, zodat u geen problemen ondervindt bij het vinden van dekking in uw regio.

Financiële sterkte

Financiële zekerheid is de ruggengraat van een verzekering - een aanbieder is immers slechts zo goed als zijn vermogen om een vordering uit te betalen indien nodig. Gelukkig zijn er een aantal onafhankelijke bureaus die de financiële gezondheid van verzekeraars voor u evalueren.

"Controleer en begrijp altijd de financiële kracht van een verzekeraar die u overweegt te kopen."

We hebben de drie meest prominente ratingbureaus gecontroleerd om er zeker van te zijn dat al onze vier topkeuzes betrouwbare financiële steun hadden. Deze providers behaalden “Superior” -scores van AM Best, die zich uitsluitend richt op verzekeringen, evenals topscores van zowel S Global als Moody's. Iedereen heeft gegarandeerd het geld om uw uitkering bij overlijden uit te keren, mocht dat het geval zijn.

Dekkingsopties

Na elk bedrijf te hebben gecontroleerd op beschikbaarheid en financiële kracht, was het tijd voor een diepe duik in de details van de dekking. We zochten naar providers met veel add-ons of 'renners'. Wanneer u uw verzekering aanpakt, kunnen deze uw dekking versterken tegen onvoorziene omstandigheden zoals overlijden of invaliditeit. Sommigen stellen zelfs tijdens uw leven de uitkering bij overlijden geheel of gedeeltelijk beschikbaar in het geval van een kritieke ziekte - dit wordt een 'uitkering bij leven' genoemd en kan de financiële last van medische kosten op de >

De be>> kan bijvoorbeeld een be>termijnbeleid dat afloopt terwijl u nog jong bent. Met dit in gedachten, verkozen we providers met een breed scala aan rijders om in verschillende behoeften te voorzien.

Gids voor het kiezen van de beste levensverzekering

1. Vind het juiste type levensverzekering voor u

Levensverzekeringen zijn een enorme investering die u goed wilt doen. Het eerste dat u hoeft te doen, is de verschillende soorten beleid begrijpen.

 • Term Life - het beste voor de meeste mensen, vooral jongere mensen, mensen die vroeg in hun carrière zijn en iedereen met een beperkt budget.
 • Whole Life - Het beste voor mensen met een solide financiële portefeuille, complexe behoeften op het gebied van vermogensplanning en / of maximale pensioensparen.
 • Universal Life - Het beste voor senioren en iedereen die een permanente levensverzekering nodig heeft met een beperkt budget.

2. Vergelijk citaten

Elk bedrijf evalueert uw "risicofactoren" een beetje anders: dingen zoals gezondheid, leeftijd, familiegeschiedenis en tabaksgebruik. U zult niet weten wie u de beste dekking voor uw dollar kan bieden totdat u enkele opties bekijkt.

3. Spreek met een onafhankelijke adviseur

Bij het vergelijken van verzekeringsmaatschappijen raden we aan om advies te vragen aan een onafhankelijke agent of adviseur. Onafhankelijke agenten werken met meerdere bedrijven en het is hun doel om de beste combinatie van dekking en prijs voor uw behoeften te vinden.

4. Overweeg het toevoegen van renners

Ruiters kunnen uw levensverzekering versterken en bescherming bieden tegen ziekte, invaliditeit en financiële problemen - en zelfs de dekking uitbreiden voor familieleden. Voordat u zich aan een beleid verbindt, moet u de renners identificeren die mogelijk be>

Veelgestelde vragen over levensverzekeringen

Hoe werkt een levensverzekering?

Een levensverzekering is net als elke andere verzekering: u betaalt een premie aan uw provider en in ruil daarvoor belooft uw provider een veel groter bedrag te betalen als er iets gebeurt. In het geval van een levensverzekering wordt dat forfaitaire bedrag een 'uitkering bij overlijden' genoemd en wordt het meestal uitbetaald wanneer de verzekerde overlijdt. (Er zijn een paar situaties waarin de uitkering bij overlijden tijdens het leven kan worden gebruikt; die zullen we in de volgende vraag behandelen.)

Er zijn twee soorten levensverzekeringen die elk een beetje anders werken.

 • Een overlijdensrisicoverzekering biedt dekking voor een specifieke periode (of "looptijd"), meestal tussen de 10 en 30 jaar, en betaalt alleen een uitkering bij overlijden als de verzekerde tijdens die periode overlijdt. Term dekking is over het algemeen zeer betaalbaar.
 • Een permanente levensverzekering dekt je gedurende je hele leven, wat betekent dat de uitkering bij overlijden gegarandeerd is. De keerzijde is dat het een veel duurdere vorm van verzekering is, vaak tot 10 keer zo duur als een overlijdensperiode.

Wat dekt een levensverzekering?

In zijn meest basale vorm biedt levensverzekering een uitkering bij overlijden dat fungeert als een vangnet voor het gezin en de begunstigden van de verzekeringnemer. Het kan worden gebruikt om alle financiële verplichtingen te dekken die de verzekerde achterlaat of fungeren als een aanvullend inkomen voor overlevende familieleden.

De uitkering bij overlijden van uw polis dekt:

 • Einde levensduur en begrafeniskosten
 • Uitstaande schulden en zakelijke verplichtingen
 • Estate belastingen
 • Hypotheekbetalingen of huisvestingskosten
 • Kosten van levensonderhoud voor overlevende familieleden
 • Opvoeding van kinderen
 • Enzovoort.

De meeste bedrijven bieden ook add-ons, of "renners", die uitbreiden wat uw levensverzekering dekt. Elke levensverzekeringsmaatschappij heeft een unieke selectie - dus als uw behoeften verder gaan dan een basisuitkering bij overlijden, raden we u aan contact op te nemen met een agent bij elk bedrijf dat u overweegt om te zien wat zij u kunnen bieden.

Ruiters kunnen dekken:

 • Verzekering voor een echtgenoot en / of kinderen
 • Medische rekeningen als bij de verzekerde een ernstige ziekte wordt vastgesteld
 • Inkomen voor arbeidsongeschiktheid
 • Onopzettelijke dood
 • Hogere kosten van levensonderhoud door inflatie
 • Enzovoort.

Heb ik een levensverzekering nodig?

Als iemand afhankelijk is van uw salaris voor hun levensonderhoud - kinderen, een echtgenoot, een oudere ouder - dan is het antwoord waarschijnlijk "ja". Levensverzekeringen garanderen dat uw dierbaren financieel worden verzorgd als u overlijdt. Voor mensen zonder personen ten laste kan levensverzekering ook een middel zijn voor pensioensparen, het bouwen van een nestei, het regelen van een landgoed, en meer. We raden u aan uw opties te bespreken met een adviseur. Gebruik de zoekfunctie van de Society of Financial Professionals om een ​​agent bij u in de buurt te vinden.

Welke levensverzekering moet ik kopen?

De meerderheid van de mensen zal het beste worden bediend door een levensverzekering . Term life dekt u tijdens de meest kritieke jaren: bijvoorbeeld terwijl u een hypotheek heeft of terwijl u de opleiding van uw kinderen financiert. Dit type polis wordt alleen uitbetaald als u tijdens de verzekerde periode overlijdt, maar de dekking is ongelooflijk betaalbaar - vaak tussen $ 10 en $ 20 per maand.

Het alternatief voor levensverzekeringen is een permanente levensverzekering. Permanente dekking garandeert een uitkering bij overlijden, ongeacht wanneer de verzekerde overlijdt. De afweging? Beide soorten permanente verzekeringen - het hele leven en het universele leven - zijn duurder dan de looptijd. Het hele leven is het duurst en kost vaak ongeveer $ 200 tot $ 300 per maand.

Zoals we al zeiden: de meeste mensen zullen merken dat een betaalbaar beleid voor een >

Hoe worden tarieven voor levensverzekeringen bepaald?

Premies voor levensverzekeringen worden bepaald via een proces dat 'underwriting' wordt genoemd. Kortom, het bedrijf plaatst uw persoonlijke gegevens - leeftijd, gezondheid, familiegeschiedenis, beroep, etc. - in een complexe wiskundige formule die (hoe grimmig het ook klinkt) de kans op overlijden tijdens uw polis. Hoe waarschijnlijker, hoe duurder de dekking.

Merk op dat het afleggen van een lichamelijk medisch onderzoek een be>'geen examenverzekering' die deze stap overslaat, maar we raden die route over het algemeen niet aan. Premies zijn bijna altijd goedkoper als je het fysieke neemt.

Welke soorten overlijdens worden niet door de levensverzekering gedekt?

Hoewel levensverzekeringen in het algemeen natuurlijke en accidentele sterfgevallen dekken, zijn er een paar waarvoor de meeste providers geen claims accepteren. Deze omvatten:

 • Zelfmoord (na een jaar van voltooiing van het beleid)
 • Dood als gevolg van zelfverwonding
 • HIV / AIDS
 • Dood door drugs of alcohol

Sommige aanbieders van levensverzekeringen kunnen polissen aanbieden die deze aanpakken of rekening houden met bepaalde verzachtende omstandigheden. Om erachter te komen, moet u offertes krijgen van zoveel mogelijk verschillende providers en de dekkingopties bekijken.

Onze overige levensverzekeringen

Onze be>

Weet u niet zeker wat voor beleid u nodig hebt? We hebben ook enkele winkelgidsen samengesteld die u kunnen helpen de juiste richting te vinden.

Misschien vind je dit ook leuk