De beste keukenmachines

Een keukenmachine is een veelzijdig keukenapparaat dat wordt gebruikt om ingrediënten te bereiden door snel te hakken, kneden, versnipperen, in plakken snijden of mengen. Een keukenmachine is een essentieel keukenapparaat voor alle koks, een keukenmachine lijkt op een blender, behalve dat er geen vloeistoffen nodig zijn om effectief te zijn. We hebben experts geraadpleegd en de beste voedselverwerkers verzameld en vervolgens getest om hun sterkte, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid te bepalen. Uiteindelijk hebben we drie machines gevonden waarop we konden vertrouwen, of we nu voor één of voor het hele gezin koken.

De 3 beste voedselverwerkers

De beste keukenmachines: samengevat

Cuisinart DFP-14BCNY 14-Cup keukenmachine
Breville BFP660SIL Sous Chef 12 Cup keukenmachine
Hamilton Beach 12-Cup Stack en Snap keukenmachine
Het beste
Voor de meeste keukens
Upgrade functies
Budget kiezen
MSRP
$ 200
$ 300
$ 50
Capaciteit (kopjes)
14
12
12
Wattage
720
1000
450
Gewicht
14,5 pond
167,5 pond
6.5 pond
Aantal instellingen
2
2
3
Aantal bladen
1
2
1

Cuisinart DFP-14BCNY 14-Cup keukenmachine

Best voor
De meeste keukens

Cuisinart
Deze keukenmachine imponeerde ons met zijn uitstekende resultaten en gebruiksvriendelijkheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel ervaren chef-koks als beginners.
Pros
Kwaliteitsresultaten
Compact
Makkelijk schoon te maken
Cons
Lastige montage

Waarom we ervoor kozen

Kwaliteitsresultaten

De beste keukenmachines kunnen ons in enkele seconden hoogwaardige resultaten geven - fijngehakte groenten en kant-en-klaar pizzadeeg. and the Breville prepared our food at chef-level quality, neatly chopping through a pound of vegetables in 10 seconds. En terwijl de modellen BLACK + DECKER, Oster en Hamilton Beach allemaal snel waren, bereidden alleen de Cuisinart en de Breville ons eten op chef-kok-kwaliteit, netjes snijdend door een pond groenten in 10 seconden.

De Cuisinart blonk vooral uit omdat hij het pizzadeeg het dichtst benaderde in plaats van het over de bovenkant van de kom te slepen. In onze snijtest, na een korte pauze om de binnenkant van de kan te schrapen, gaf de Cuisinart ons zelfs, fijne, getextureerde groenten met slechts een paar snelle tikken op de "puls" -knop. Deze efficiëntie betekende dat we binnen enkele seconden klaar waren om verder te gaan met ons recept - in tegenstelling tot de KitchenAid, die nog steeds meer haktijd nodig had nadat we 30 seconden op de pulsknop leunden.

Toen we onze topkeuzes door een laatste test deden om te zien hoe goed ze rijpe tomaten en geraspte mozzarella sneden, toonde de Cuisinart aan dat de bijlagen niet alleen voor de show waren. We ontvingen binnen enkele seconden dunne plakjes tomaat en een zeer fijne rasp van kaas.

Compact

Aanvankelijk waren we dol op de extra opbergdozen van BLACK + DECKER en KitchenAid voor hun schijven en messen, maar ze nemen bijna net zoveel ruimte in beslag als de machine zelf. Uiteindelijk hebben we de voorkeur gegeven aan hoe compact de Cuisinart is: alle hulpstukken passen gemakkelijk in de kom, zodat de accessoires ons aanrecht niet rommelig maken of verdwalen in de diepten van een kast.

Alle accessoires van de Cuisinart passen in de kom voor opslag (links), terwijl de Breville (midden) niet comfortabel op beide mesbevestigingen past. Het Hamilton Beach-model kan zijn extra onderdelen ook in zijn schaal opbergen.

Makkelijk schoon te maken

Als je geen vaatwasser hebt, zijn de kom en het deksel van de Cuisinart glad, waardoor schoonmaken net zo eenvoudig is als het afschrapen van het voedsel - er zijn geen schuilplaatsen voor restjes en bacteriën.

Punten om te overwegen

Lastige montage

Het enige nadeel van de Cuisinart is dat het een beetje lastig kan zijn om te monteren. Als u voedsel in de kan plaatst voordat het mes op de basis staat, zal het mes soms niet goed instellen en moet u het handmatig in positie draaien. Het deksel vergrendelt ook de kruik op de basis en u kunt de kruik niet verwijderen tenzij u eerst het deksel verwijdert.

Breville BFP660SIL Sous Chef 12 Cup keukenmachine


Beste upgradefuncties

Breville
Het ontwerp van de Breville verbetert het van een eenvoudige machine naar een veelzijdig kookhulpmiddel.
Pros
Ontwerp kwaliteit
Vloeistof capaciteit
Cons
Minder effectieve accessoires
zwaar

Waarom we ervoor kozen

Ontwerp kwaliteit

really stands above the competition is in design quality. Waar de Breville echt boven de concurrentie staat, is de ontwerpkwaliteit. De Breville voelde gewoon prettiger in gebruik dan de andere voedselverwerkers die we hebben getest. Alle keukenmachines hebben plastic schalen, maar de Breville's zijn gemaakt van steviger plastic en het handvat is comfortabel om vast te houden en mee te nemen. Met zowel de kruik als de voedingssonde kunt u het volume in kopjes, ons en milliliter direct in de processor meten - geen voorafgaande meting vereist. De Breville heeft ook montagerichtlijnen om u te helpen alles met een bevredigende klik vast te zetten in plaats van te rommelen om onderdelen precies goed uit te lijnen.

Vloeistof capaciteit

Als u van plan bent soep door uw keukenmachine te laten lopen, heeft de Breville de grootste vloeistofcapaciteit van onze topkeuzes, zodat u uw recept niet hoeft te splitsen in kleine porties. Het kan tot 4 kopjes dunne vloeistof bevatten zonder te morsen en de kom van de Breville is vloeistofdicht. We hoefden ons geen zorgen te maken over onbedoelde lekken, in tegenstelling tot de Cuisinart, wiens holle steel (die het mes op de motor past) dit beperkt tot 3 kopjes dunne vloeistof.

Punten om te overwegen

Minder effectieve accessoires

De resultaten van onze accessoires-test waren iets meer gemengd: de Breville versnipperde met succes mozzarella, hoewel niet zo fijn als de Cuisinart, en een deel van de zachte kaas kwam vast te zitten in het deksel. En hoewel we uiteindelijk enkele mooie plakjes tomaat uit de snijmachine van Breville haalden, kwamen de eerste twee stukken verpletterd.

zwaar

De Breville is bedoeld als een nietje op het aanrecht en met zijn zware gewicht zou je hem niet vaak willen verplaatsen. Het is onze zwaarste keuze, komt uit op 16,75 pond - net boven de 14,5 pond van de Cuisinart en weegt gemakkelijk op tegen de 6,5 pond. Hamilton Beach. Deze stevigheid hielp de Breville stabiel te blijven, omdat het door dicht deeg en harde wortels werkte, maar het maakt het meer een armtraining.

Hamilton Beach 12-Cup Stack en Snap keukenmachine (70725A)


Beste budgetkeuze

Hamilton Beach
Onze budget keukenmachine doet al het werk van machines vier keer de prijs, met goede resultaten voor een beginnende chef.
Pros
Bewonderenswaardige uitvoering
Eenvoudige montage
Cons
Gebrekkige resultaten
Moeilijk schoon te maken

Waarom we ervoor kozen

Bewonderenswaardige uitvoering

can't quite compete with the Breville and the Cuisinart, we were impressed by how well it did compared to many of our other test processors. Hoewel het Hamilton Beach niet helemaal kan concurreren met de Breville en de Cuisinart, waren we onder de indruk van hoe goed het deed in vergelijking met veel van onze andere testprocessors. Het presteerde bewonderenswaardig in de pizzadeeg en haktests, met slechts een korte seconde van worsteling terwijl het door de dichte deegbal drong.

Tijdens de haktest vonden we alle drie de instellingen - Slice / Shred, Puree / Mix en Pulse to Chop - redelijk agressief. Een korte tik was voldoende om de messen op een manier te laten draaien die veel sneller aanvoelde dan de Cuisinart of de Breville. Het resultaat was een iets luidere en scherpere keukenmachine, maar het maakte korte metten om onze groenten tot een fijn gehakt te maken.

Eenvoudige montage

Hamilton Beach lost ook een van de meest voorkomende frustraties van het bezitten van een keukenmachine op: de frequente strijd om elk stuk perfect op te sluiten. Zoals geadverteerd, stapelt de kom op en klikt het deksel op zijn plaats zonder de onhandige assemblage die een doorgangsritueel lijkt te zijn voor beginnende gebruikers.

Punten om te overwegen

Gebrek aan resultaten

Hamilton's goedkopere prijs blijkt uit de kwaliteit van de resultaten. We moesten de haktest kort houden om te voorkomen dat de fijngehakte ui aardappelpuree wordt, maar op de een of andere manier bleven er nog grote plakjes knoflook over. Van onze drie topkeuzes waren we het minst onder de indruk van de dubbelzijdige rasp- en snijschijf van Hamilton Beach, waarbij sommige van de resultaten ons deden wensen dat we het in plaats daarvan met de hand hadden gedaan.

Hamilton-Beach-Chop-for-Food-Processor

Toen we de Hamilton Beach-hulpstukken gebruikten, kwam onze tomaat meestal kapot en bijna de helft van onze mozzarellabal slaagde er niet in om door de shredder te komen en vast te komen te zitten tussen de schijf en het deksel.

Moeilijk schoon te maken

Al onze topkeuzes zijn vaatwasmachinebestendig, maar als je met de hand moet wassen of snel tussen verschillende soorten voedsel moet vegen, kost Hamilton Beach iets meer werk. Het herbergt een paar richels die voedsel vangen, waardoor het de moeilijkste van onze keuzes is om schoon te maken.

Gids voor voedselverwerkers

Hoe u het meeste uit uw keukenmachine kunt halen

Pas uw plakgrootte aan

Gilletz vertelde ons dat het krijgen van een dunnere of dikkere plak, of een fijnere of grovere snipper, minder gaat over het mes en meer over hoeveel druk je op de voedingssonde gebruikt. In plaats van meer accessoires te kopen, oefen je verschillende drukniveaus uit terwijl je het voedsel invoert.

Vries de kaas in

Als je je keukenmachine gebruikt om een ​​aan kaas gerelateerd recept aan te pakken, probeer dan eerst de kaas in te vriezen. Als u zachte kazen (zoals mozzarella) ongeveer 15 minuten in de vriezer plaatst, worden ze gemakkelijker te versnipperen.

Vermijd zetmeel en eiwitten

Onze expert noemde slechts twee voedingsmiddelen die ze niet zou aanbevelen in uw keukenmachine: zetmeel en eiwitten. Aardappelpuree moet nog steeds met de hand worden gedaan, omdat ze lijmachtig worden onder het mes en hoewel er eierkloppers zijn die u voor uw keukenmachine kunt kopen, raadt Gilletz aan om aan uw handmixer te blijven om een ​​beter resultaat te krijgen.

Spin met wat zeep

Gilletz vertelde ons het geheim van een snellere schoonmaak: zodra de keukenmachine schoon is geschraapt, doe je water en een druppel zeep in de kom en druk je op "Aan". Je kunt de meeste keukenmachines ook door de vaatwasser laten lopen, maar je zult wil voorkomen dat u plakkeriger voedsel achterlaat (zoals pizzadeeg).

Veelgestelde vragen over voedselverwerkers

Is er een verschil tussen een blender en een keukenmachine?

Ja. Het verschil tussen een keukenmachine en een blender is marginaal, hoewel elke machine gespecialiseerd is in verschillende taken. Een blender is het beste voor vloeistoffen, zoals smoothies, soepen, sauzen en puree, terwijl een keukenmachine veelzijdiger is, groenten hakken, gemengde dips maken, notenboters malen, kazen versnipperen en mixen, en deeg kneden voor het bakken.

Kan ik ijs in een keukenmachine stoppen?

Om het leven van uw keukenmachine te behouden, kunt u het beste geen ijs erin pletten. Hoewel het toevoegen van wat ijs samen met andere ingrediënten waarschijnlijk prima is, net als het toevoegen van ijs aan een smoothie in een blender, zal het vullen van de kom van je keukenmachine met alleen ijs waarschijnlijk de messen beschadigen.

Heeft u een deegmes nodig voor een keukenmachine?

Onze expert vertelde ons dat deegbladen overbodig waren en toen we teruggingen en het deegblad van Breville testten, kwamen we tot dezelfde conclusie. Het saaiere mes deed er een minuut >

Onze andere productrecensies voor thuis

Na uren praten met chef-koks, bloggers en keukenwizards hebben we het beste gevonden in een verscheidenheid aan producten voor thuis:

Misschien vind je dit ook leuk