De beste verhuisbedrijven

Het beste verhuisbedrijf kan u overal naartoe vervoeren, en het heeft een staat van dienst om bezittingen veilig te houden. U moet meerdere schattingen plannen om de beste prijs te vinden en uw lokale agent te raadplegen - maar onze topkeuzes vallen op door hun transparante prijzen, eenvoudige claims en een solide reputatie voor tevreden klanten.

Hoe u het beste verhuisbedrijf voor u kiest

Kies tussen een bestelwagenlijn en een bewegende container

Er zijn twee hoofdcategorieën verhuisbedrijven: bestelwagens en verhuiscontainers. Ze hebben elk hun eigen voordelen, dus denk na over wat u van uw verhuisservice wilt, en overweeg om offertes van elk te vergelijken.

Van lijn

Wat is het?

Van lines zijn grote bedrijven die een contract hebben met lokale verhuisbedrijven om je spullen over staatslijnen te transporteren. Ongeacht welk bedrijf u kiest, ze laden, transporteren en lossen uw spullen. Voor een extra vergoeding zorgen velen ook voor het inpakken en uitpakken van uw dozen.

Verreist u niet over het land? Elk van onze topkeuzes kan u ook in contact brengen met gelicentieerde lokale verhuizers. Van line websites hebben een spatie om uw postcode in te voeren en zullen lokale verhuizers ophalen die u onafhankelijk kunt onderzoeken.

Voor wie is het het beste?

Bestelwagenlijnen zijn het beste voor grote bewegingen over >

Natuurlijk zijn er risico's wanneer andere mensen met je dingen omgaan, maar we zullen hieronder uitleggen hoe je je lokale verhuizer kunt onderzoeken .

Hoeveel kost het?

Er zijn veel factoren die van invloed zijn op uw prijs - bestemming, aantal dozen, extra services, wanneer u verhuist, en hoe het bedrijf rekent (per uur, een vaste prijs of per gewicht). Uw prijs kan variëren van $ 1.000 tot $ 4.500 ; daarom raden we aan om een ​​schatting te krijgen van ten minste drie bedrijven.

Container verplaatsen

Wat is het?

Verhuiscontainerbedrijven verzorgen al het transport, maar niets van de verpakking voor uw verhuizing. Het bedrijf brengt een vooraf bepaald aantal containers naar de woning die u verlaat. Vervolgens laad je het zelf op of huur je je eigen team in om de container te laden.

Wanneer u klaar bent, plaatst het bedrijf de container op een vrachtwagen en bezorgt deze bij uw nieuwe woning. In tegenstelling tot traditionele verhuisbedrijven laden containers meestal per maand op, zodat u >

Voor wie is het het beste?

Een verhuiscontainer is geweldig voor iedereen die bereid is het werk van het laden en lossen van zijn spullen te doen, de voorkeur geeft aan de beveiliging van het omgaan met zijn eigen dingen, of misschien een flexibeler verhuisperiode wil. Het is ook ideaal voor kleinere bewegingen, of als u sommige items in opslag wilt houden.

Hoeveel kost het?

Een verhuiscontainer kost meestal minder dan een full-service bestelwagenlijn, maar dit kan afhangen van uw specifieke verhuizing. Je verplaatsingsafstand; tijdlijn; en containergrootte, -type en -hoeveelheid zijn allemaal van invloed op uw prijs. In ons onderzoek liepen citaten uiteen van $ 800 tot $ 3.000.

De 7 beste verhuisbedrijven

Beste interstate lokale verhuizers

Best bewegende containers

Hoe we de beste verhuisbedrijven hebben gekozen

Landelijke beschikbaarheid

Hoewel veel bedrijven beweren nationaal te zijn, voldoen ze niet allemaal aan deze belofte. In het bijzonder zullen de meeste mensen u overal in de VS verplaatsen, maar niet overal. Ze zijn alleen afkomstig van verplaatsingen van een of enkele steden van herkomst.

We wilden verhuisbedrijven kiezen die voor de meeste mensen beschikbaar zouden zijn, dus concentreerden we ons op nationale bestelwagens en verhuisbedrijven.

De 23 verhuisbedrijven die we hebben geëvalueerd
 • 13 buslijnen
  • Geallieerde Van Lines
  • Amerikaanse Van Lines
  • Arpin Van Lines
  • Atlas Van Lines
  • Bellhops
  • Joyce Van Lines
  • Mayflower
  • Nationale Van Lines
  • Noord-Amerikaans Van Lines Inc.
  • Sterling Van Lines
  • Stevens Worldwide Van Lines
  • United Van Lines
  • Wheaton Wereldwijd in beweging
 • 10 containerbedrijven
  • 1-800-PACK-RAT
  • GO Mini's bewegende en draagbare opslag
  • United Mayflower
  • PODS
  • COW's (containers op wielen)
  • Deur-tot-deur opslagcontainers
  • SMARTBOX
  • De U-dozen van U-Haul
  • UPack
  • Zippy Shell

Sterke veiligheidsgegevens

De Federal Motor Carrier Safety Administration (FMCSA) volgt en onderzoekt klachten van klanten tegen een verhuisbedrijf en geeft de resultaten van hun vrachtwageninspecties weer.

Tussen de zoekfunctie , de momentopname van het bedrijf en het veiligheidsmeetsysteem kunnen we zien hoeveel en wat voor soort klachten er zijn ingediend tegen elk bedrijf, eventuele inspecties die het bedrijf heeft gefaald, en rapporteren dat waarom. , United , and Wheaton , stand out for having the lowest number of complaints compared to their fleet size, but no company was totally complaint-free. Atlas , United en Wheaton onderscheiden zich door het laagste aantal klachten in vergelijking met hun vlootomvang, maar geen enkel bedrijf was volledig klachtenvrij.

De meest voorkomende klachten hebben betrekking op verzenddocumenten, schattingen en eindkosten, wegen, ophalen en afleveren, verlies en schade en claimafhandeling. Dit zijn veelvoorkomende gebieden waar misverstanden kunnen bestaan ​​tussen een verhuisbedrijf en zijn klanten.

Hoewel sommige bedrijven een relatief hogere klachtenratio hebben, is het vermeldenswaard dat de overgrote meerderheid van de klanten geen klachten heeft gemeld. In 2016 ontving Atlas Van Lines bijvoorbeeld 20 klachten, maar reisde 86.345.120 mijlen . Ervan uitgaande dat elke klant gemiddeld 500 mijl aflegde, betekent dit dat slechts 0,0001% van de klanten een klacht had - dus namen we de meeste van deze klachten met een korreltje zout. Maar omdat nationale verhuisbedrijven allemaal redelijk op elkaar lijken, hebben we de voorkeur gegeven aan bedrijven met een beter rapport.

Betrouwbare klantenservice

Diensten vergelijken en een offerte plannen moet intuïtief en vriendelijk zijn. We hebben bedrijven gescoord op basis van hoe gemakkelijk het was om informatie te vinden, zoals de soorten verplaatsingen die ze afhandelen, hun serviceniveaus, hun schadevergoedingspagina en hun 'vind uw agent'-tool.

Met de beste sites kunnen we op postcode zoeken naar een lokale agent - nog beter als we de website van die agent kunnen bereiken zonder dat we elke keer onze contactgegevens moeten invoeren. Indien mogelijk wilden we het aantal telefoontjes en e-mails beperken dat we van agenten zouden afhandelen voordat we de kans hadden om ze te onderzoeken. We hebben ook gezocht naar de mogelijkheid om offertes te krijgen op de manier die voor u het handigst is, of dat nu online is, via de telefoon of persoonlijk.

Toen belden we de klantenservice van elk bedrijf. We wilden ontdekken hoe gemakkelijk het was om een ​​vertegenwoordiger te bereiken als we een schatting moesten plannen, opheldering over onze factuur wilden krijgen of de status van een claim wilden controleren.

Onze keuzes voor de beste interstate lokale verhuizers

Beste interstate en lokale verhuizers

Verenigd
Het brede netwerk en een uitstekende staat van dienst maken het gemakkelijk om snel een gekwalificeerde verhuizer bij u in de buurt te vinden.
Pros
De meest landelijke agenten
Laagste klachtenratio
Beste veiligheidsrapporten
Cons
Geen online offerte
Geen service van of naar Hawaii

Met 327 lokale agenten en een aanwezigheid in elke staat behalve Hawaii, heeft United het grootste verhuizersnetwerk van elke bestelwagen die we hebben onderzocht. Al onze topkeuzes blonken uit in inspectieresultaten en hadden weinig klachten, maar United behaalde de eerste plaats in beide categorieën.

United heeft de meeste vrachtwagens, rijdt de meeste kilometers en heeft de minste klachten en inspectiefouten om op te starten. De klantenservice was ook goed. De vertegenwoordiger met wie we spraken, beantwoordde al onze vragen met gemak. Bovendien is het een van de weinige bedrijven met een standaard werkschema. Met United kunt u schattingen binnenshuis plannen buiten uw werkweek van maandag tot vrijdag, 8–5.

Beste interstate en lokale verhuizers

Atlas
Atlas is een andere grote naam met een uitstekende staat van dienst en landelijke beschikbaarheid.
Pros
Filtertool om lokale verhuizers te vinden
Direct naar lokale agent-oproepen
Cons
Geen service in Rhode Island of Nevada

Atlas is kleiner dan United, maar is in het hele land (inclusief Hawaii) groot. We houden vooral van de zoekfunctie waarmee je kunt filteren op postcode en status. Wanneer u een offerte aanvraagt, wordt u direct doorgestuurd naar uw dichtstbijzijnde Atlas-agent - het lokale bedrijf dat de vrachtwagen inpakt en laadt. De persoon met wie u spreekt, kan elke specifieke vraag beantwoorden die u heeft over hoe ze zich verplaatsen, maar ze kunnen mogelijk niet antwoorden op hoe andere lokale Atlas-agenten zaken doen.

Beste interstate en lokale verhuizers

Wheaton
Een onmiddellijke online offerte en een uitstekende klantenservice maken het kleinere wagenpark van Wheaton goed.
Pros
Online schattingstool
Op een na laagste aantal klachten
Cons
Kleinste landelijke netwerk

Wheaton is het kleinste bedrijf van onze topkeuzes, maar heeft nog steeds agenten in alle behalve drie staten. Als je in Maine, Nevada of Wyoming bent, zal Wheaton samenwerken met een niet-gelieerd verhuisbedrijf om je in en uit de staat te helpen.

Terwijl United en Atlas vereisen dat je ze belt voor een offerte, houden we van Wheaton's ballparkschattingsinstrument . Als u uw gegevens invoert, krijgt u direct een schattingsbereik, zodat u de geschatte kosten van uw verhuizing kunt bepalen voordat u vrije tijd neemt om een ​​interne schatting te plannen.

Beste interstate en lokale verhuizers

Bellhops
Als u op zoek bent naar een nieuwe draai aan een oude en stressvolle dans, wil Bellhops verlichting bieden door uitstekende klantenservice, handige logistiek en gebruiksvriendelijke technologie te bieden
Pros
Geweldige klantenservice
Intuïtieve, gemakkelijk te gebruiken website
Cons
Beschikbaarheid
Zal niet voor je inpakken

Bellhops maakt gebruik van voornamelijk personeel van studenten en een gepolijst en intuïtief platform met technische ondersteuning. Het is uitgegroeid tot een opwindende en legitieme bedreiging tegen de conventionele kolossen in de bewegende ruimte. Bellhops biedt dezelfde diensten als een traditioneel verhuisbedrijf en blinkt uit in klanttevredenheid, met consistent hoge beoordelingen en lovende recensies. De website heeft met trots een gemiddeld tevredenheidspercentage van 4,8 / 5 sterren en een 90% "uitstekende" beoordeling op Trustpilot, uit meer dan 1.000 beoordelingen. Het is niet verwonderlijk dat de klanttevredenheidsscores van Bellhops zo hoog zijn, omdat het bedrijf gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan. In feite is de gedragscode van het bedrijf bijna als een eed van een ridder: "[heb] een dienaar's hart, innovator's geest, grit van de eigenaar en speelse geest". De nadruk die Bellhops legt op houding en werkethiek, evenals de betaalbare kosten, verdiende het bedrijf een plek in onze topkeuzes.

De webpagina en app van Bellhops zijn prachtig gemaakt, gemakkelijk te gebruiken en intuïtief te navigeren. De technologie waarvan Bellhops afhankelijk is, kan een nauwkeurige schatting maken van de middelen die nodig zijn om uw verhuizing tot een succes te maken. Nadat je je hebt gevraagd om een ​​paar vragen online te beantwoorden (met behulp van hun naadloze app), zal Bellhops bepalen hoeveel verhuizers en hoe >

We vinden Bellhops het beste voor lokale verhuizingen: het bedrijf zorgt voor verhuizers en een vrachtwagen om u te laten regelen. Voor de >

Bellhops biedt twee opties voor de betalingsstructuur. Uw eerste optie is om het financiële bedrag vast te stellen dat door hun software wordt geschat, dat op basis van verschillende screeningvragen de hoeveelheid tijd en middelen berekent die nodig zijn om uw verhuizing te voltooien. Deze optie brengt een basisvergoeding in rekening die wordt bepaald door een algoritme, plus een uurtarief voor arbeid. De tweede optie is de optie 'per uur betalen', waarbij minimaal twee uur arbeid wordt betaald, waarbij de resterende tijd wordt berekend in stappen van 15 minuten. De tweede optie is beter voor degenen die alleen hulp nodig hebben bij het laden en lossen van hun bezittingen maar niet zeker weten hoe >

Houd er rekening mee dat Bellhops geen speciale verpakkingsdiensten aanbiedt, zoals veel van de grotere, meer traditionele, verhuisbedrijven. Bellhops zal echter grotere artikelen zoals uw tv's, meubels, matrassen, enz. In plastic verpakken en beschermen - het zal gewoon uw spullen niet inpakken. En terwijl het bedrijf snel groeit, is het momenteel alleen beschikbaar in 26 staten en DC

Staten dienden

Alabama
Arizona
Colorado
Connecticut
Washington, DC
Florida
Georgië
Illinois
Indiana
Maryland
Michigan
Minnesota
Missouri
Nebraska
Nevada
New York
Noord Carolina
Ohio
Oklahoma
Oregon
Pennsylvania
zuid Carolina
Tennessee
Texas
Virginia
Washington
Wisconsin

Onze keuzes voor de beste bewegende containers

Beste bewegende containers

U-Pack
Als u volgens een strak schema kunt in- en uitpakken, is U-Pack bijna overal in de VS beschikbaar voor een snelle beweging.
Pros
Beschikbaar in 49 staten
Biedt verzekering en verzending volgen
Cons
Slechts drie dagen om te laden en lossen

U-Pack is beschikbaar in 49 staten (sorry Delaware) en biedt twee maten containers, evenals twee stijlen: de standaard 6'x7'x8 '' Relocube ', die een korte stap vereist om in de eenheid te gaan, of een 28'x8'x9 'trailer met oprit.

In tegenstelling tot onze andere topkeuzes heeft U-Pack een kort tijdvenster waarin u uw container kunt in- en uitpakken. Zodra de containers aankomen, hebt u slechts drie dagen om in te pakken voordat ze naar uw nieuwe huis worden verplaatst, en u hebt ook slechts drie dagen om uit te pakken.

Beste bewegende containers

PODS
U kunt uw container zo >
Pros
Geen hellingen
Maandelijkse huur
Cons
Beschikbaar in 43 staten

PODS zijn waarschijnlijk de meest bekende naam bij het verplaatsen van containerbedrijven, maar het wordt naar minder staten verzonden dan U-Pack. Als je in Alaska, Montana, North Dakota, Vermont, West Virginia of Wyoming woont, moet je ergens anders kijken.

De containers rusten op de grond (geen hellingen nodig), hebben massieve stalen wanden en zijn er in drie verschillende maten (7'x8 ', 12'x8', 16'x8 '). U kunt ook uw tijd nemen bij het laden en lossen van uw unit, omdat deze maandelijks worden verhuurd. Zorg ervoor dat je PODS ruim de tijd geeft om de ophaalservice te plannen - als het schema is geboekt in de laatste week van je huur, wordt er een extra maand huur en verzekering in rekening gebracht.

Beste bewegende containers

Ga Mini's
Met drie formaten om uit te kiezen, helpt Go Mini's u bij het vinden van de juiste maat container die aan uw behoeften voldoet.
Pros
Online opslagcalculator
Maandelijkse huur
Cons
Acht inch stap in container

Go Mini's heeft een zware aanwezigheid aan de oostkust, maar het bedrijf heeft geen locaties in Hawaï en sommige westelijke en midwesten staten. We houden van de opslagcalculator van GO Mini , waarmee je kamer per kamer kunt gaan om veel voorkomende meubels en dozen die je moet inpakken af ​​te vinken, en beveelt vervolgens de maatcontainer aan die je nodig hebt.

De containers zijn er in drie verschillende maten (12'x8 ', 16'x8', 20'x8 '), maar ze vereisen elk een hogere stap in de eenheid - ongeveer acht centimeter. Hoewel dat het tillen en laden een beetje moeilijker maakt, blijven je bezittingen veilig en droog tijdens het regenseizoen. Net als PODS kun je de container van je GO mini in je eigen tempo laden, maar je betaalt een maandelijks tarief.

Volgende stappen: hoe u uw verhuizers kunt vinden

Neem contact op met uw plaatselijke agenten

Als u ervoor kiest om met een traditioneel verhuisbedrijf te werken (hetzij via een lijndienst of rechtstreeks met een lokale verhuizer), moet u een paar extra stappen nemen om te controleren of ze een schone staat van dienst hebben.

Al onze topkeuzes hebben een uitstekende reputatie op het gebied van klantenservice, voertuig- en bestuurdersveiligheid en een laag aantal klachten van klanten op nationaal niveau. Maar uw ervaring is afhankelijk van het lokale team dat uw verhuizing afhandelt. Gelukkig is het gemakkelijk om op rode vlaggen te controleren.

 1. Begin met de FMCSA mover search tool om het bedrijf op naam op te zoeken. Als u op het bedrijf klikt, ziet u de klachtengeschiedenis.
 2. Vergelijk het aantal klachten met het aantal vrachtwagens. Een bedrijf met vijf klachten en 1000 vrachtwagens is betrouwbaarder dan een bedrijf met vijf klachten en 50 vrachtwagens.
 3. Klik op de link "meest recente gegevens over veiligheidsclassificaties" onder "veiligheid en verzekering". Hiermee gaat u rechtstreeks naar de momentopname van het bedrijf van FMCSA.
 4. Zorg ervoor dat de momentopname het volgende bevat:
  • Entiteitstype : het wordt vermeld als een 'vervoerder'
  • Operationele status : het wordt vermeld als "geautoriseerd voor eigendom"
  • Uit dienst datum : Dit moet zeggen "geen"
  • Operatieclassificatie : ze worden vermeld als "auth. te huur"
  • Vracht vervoerd : er moet een kleine 'x' naast 'huishoudelijke goederen' staan
  • Inspecties : het "buiten dienst percentage" is lager dan het nationale gemiddelde voor zowel voertuigen als bestuurders

Een bedrijf dat aan deze vereisten voldoet, is legaal actief en is waarschijnlijk een veilig bedrijf om mee samen te werken. We raden ook aan om de Google-, Yelp- of Angie's List-beoordelingen van elk bedrijf te controleren om de algemene klanttevredenheid te meten.

Plan schattingen en vergelijk prijzen

Wanneer u met een bestelwagen werkt, is een schatting thuis van cruciaal be>

Als je de bewegende containerrouter kiest, moet je ervoor zorgen dat je de juiste maat kiest. Het offerteproces is hier relatief eenvoudig. Op de website van het bedrijf voert u uw locatie, verplaatsingsdatum en de gewenste containergrootte in. Dan zullen ze de ideale grootte of het aantal containers voorstellen. U kunt online een nauwkeurige offerte krijgen omdat containers een maandelijks tarief vragen, niet op basis van gewicht of arbeid.

Ontvang het schriftelijk

Zorg ervoor dat u uw schatting schriftelijk ontvangt om later een geschil te voorkomen. Controleer of het niet alleen de totale prijs bevat, maar ook een gespecificeerde lijst van de services waarvoor u betaalt, zoals verpakkingsmateriaal, laad- of losservices of opslag. Dit maakt het eenvoudiger om ladingen tussen verhuizers te vergelijken.

Alternatieven voor verhuisbedrijven

Vrienden en familie

Dit lijkt misschien een voor de hand liggende tip, maar vrienden en familie vragen om u te helpen bewegen is het gemakkelijkste (en goedkoopste) alternatief. Of u ze nu omkoopt met pizza of belooft de gunst terug te geven, uw persoonlijke netwerk kan helpen de lokale verplaatsing te vergemakkelijken.

Huur een vrachtwagen

Als uw grootste behoefte aan een verhuisbedrijf het gereedschap is om al uw spullen te vervoeren, zullen bedrijven zoals U-Haul u rechtstreeks een verhuiswagen verhuren. Vrachtwagens beginnen bij $ 20 per dag (plus een vergoeding per mijl) en zijn waarschijnlijk aanzienlijk goedkoper dan een traditioneel verhuisbedrijf. U zult uw spullen moeten laden en lossen, evenals zelf met de vrachtwagen rijden. Dat betekent echter ook dat u volledige controle hebt over uw verhuizing en de bescherming van uw bezittingen, en een eenvoudigere prijs.

Huur je hulp in

Als je de manier hebt om je spullen naar beneden te vervoeren, maar gewoon niet over de arbeidshulp beschikt die je nodig hebt, kun je verhuizers inhuren. Dit is anders dan een full-service verhuisbedrijf, omdat u alleen betaalt voor menselijke arbeid om uw spullen te laden en te lossen. Je kunt het hele proces begeleiden en zelfs betalen om ze je spullen te laten pakken als je wilt. Dit soort service is lokaal gebaseerd en u kunt sites zoals Hire a Helper gebruiken om hulp in uw regio te vinden.

Verzend je spullen

Er zijn verschillende manieren om je verpakte dingen naar je nieuwe stad te verzenden (zo>Amtrak Express Shipping , Greyhound Package Express en FedEx vervoeren uw bezittingen in dozen voor een prijs per gewicht. Deze optie kan met name aantrekkelijk zijn voor mensen die niet naar hun nieuwe huis rijden, minimale bezittingen hebben of ergens al gemeubileerd naartoe verhuizen. Mensen betalen meestal tussen de $ 150 en $ 500, afhankelijk van hoeveel ze verzenden.

Veelgestelde vragen over verhuisbedrijven

Wat is het verschil tussen een bindende schatting en een niet-bindende schatting?

Wanneer een agent u een bindende schatting geeft , zo>

Als een agent u een niet-bindende schatting geeft , is dit een benadering van hoe zij denken dat uw factuur eruit zal zien, maar u weet pas op de daadwerkelijke verhuisdag hoeveel u gaat betalen. Ze wegen je spullen als ze de vrachtwagen op rijden en vertellen je wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. Juridisch gezien kan dit slechts 110 procent van de oorspronkelijke schatting zijn.

Bieden verhuisbedrijven verzekering?

Technisch gezien kunnen verhuisbedrijven uw bezittingen niet verzekeren. In plaats daarvan zult u een bedrag overeenkomen dat het bedrijf aansprakelijk is voor het geval er iets met uw spullen gebeurt. Je hebt een paar opties voor het type bescherming dat je wilt, maar elke optie is anders geprijsd.

Alle verhuisbedrijven moeten het basisaansprakelijkheidsniveau van $ 0,60 per pond aanbieden, maar dit is mogelijk onvoldoende dekking voor u. Als u ze gebruikt om uw 20-pond televisie te verplaatsen en deze breekt, vergoedt dit niveau u slechts voor $ 12.

Als uw verhuizing over >volledige waarde te gaan . Het kost vooraf meer, maar het betekent dat het bedrijf u de vervangingskosten van alle verloren of beschadigde artikelen zal vergoeden. Meestal rekenen bedrijven een procent van de waarde van uw bezittingen. Dus als u ongeveer $ 50.000 waard bent, kost de volledige aansprakelijkheid u $ 500.

De verhuizers zijn verantwoordelijk voor verlies of schade tijdens het transport, tenzij de verliezen zijn veroorzaakt door een daad van aard, een handeling van verzuim door de verzender (onjuiste verpakking), een daad van openbare vijand of autoriteit, of inherente ondeugd (de natuurlijke verslechtering van fysieke objecten, in plaats van externe slijtage).

Kan ik een verhuisbedrijf inhuren voor internationale verhuizingen?

Ja. Hoewel, als je een internationale overstap maakt, je minder opties hebt. Onze topbuslijnen bieden allemaal internationale services, maar geen van de bewegende containers. Van lines hebben wereldwijde netwerken die samenwerken om je spullen te vervoeren.

Ze verzenden je spullen via zee- of luchttransport, afhankelijk van je bestemming. De douane moet de overdracht wissen en deze wordt bij uw nieuwe woning bezorgd. Als je je zorgen maakt over de bezorgtijden tijdens je reis, kun je ervoor kiezen je spullen naar het land van bestemming te verplaatsen.

Kunnen verhuisbedrijven auto's vervoeren?

Ja. Maar het is een duurdere onderneming en niet alle verhuisbedrijven bieden de service aan. Soms moet uw auto bepaalde tests en certificeringen doorstaan ​​en raden we u aan een bedrijf te zoeken dat gespecialiseerd is in autotransport.

Wat zijn de gemiddelde kosten van verhuizen naar een andere staat?

De kosten van uw verhuizing zijn afhankelijk van waar u naartoe gaat en wat u verhuist. De American Moving and Storage Association meldde dat het gemiddelde voor een lokale verhuizing $ 200 per uur was, op basis van een gemiddeld gewicht van 7.4000 pond, terwijl de gemiddelde kosten voor een verhuizing tussen de staten $ 4.300 bedragen. Verschillende bedrijven zullen verschillende prijsmodellen en diensten aanbieden, dus dit aantal zou u slechts een klein gevoel van potentiële prijs moeten geven. We raden aan offertes te ontvangen van verschillende bedrijven, met gedetailleerde informatie en duidelijke onvoorziene gebeurtenissen.

Wanneer is de beste tijd om te verhuizen?

De beste tijd om te verhuizen is in de vroege ochtend, op een doordeweekse dag. Maandag tot en met donderdag wordt voorgesteld als uw beste gok, omdat de weekenden meestal de drukste verhuisdagen van de week zijn omdat mensen niet op school en op het werk zijn. Traditioneel zijn de zomermaanden de drukste maanden voor verhuisbedrijven. Ongeveer 43 miljoen Amerikanen verhuizen elk jaar en 62% van de verhuizingen vinden plaats van half mei tot (ongeveer) half september. Dus als u uw verplaatsing buiten die zomermaanden kunt plannen, zult u waarschijnlijk minder obstakels ervaren. We raden u aan vijf dagen de tijd te nemen om uw spullen te pakken en klaar te maken voor transport.

Wat houdt een schatting in?

Tijdens een schatting thuis, zal een vertegenwoordiger van het verhuisbedrijf de objecten in uw huis inspecteren, een schatting maken van de grootte en het gewicht van de spullen die u gaat verplaatsen. Ze zullen ook inpakken en inpakdiensten bespreken, bijvoorbeeld of u ze nodig hebt om uw spullen te verpakken. De verkoper stelt naar beste vermogen een aangepaste schatting op, rekening houdend met verschillende factoren die van invloed zijn op de middelen die nodig zijn om de verhuizing te voltooien.

De beste verhuisbedrijven: samengevat

United Van Lines Atlas Van Lines Wheaton Van Lines Bellhops U-Pack PODS GO Mini's
Het beste Verhuizer Verhuizer Verhuizer Verhuizer Houder Houder Houder
Staten dienden 47 48 47 26 49 43 43
In-home schatting
Online schatting

Misschien vind je dit ook leuk