Lidia Davis Home Security Writer Door Lidia Davis Home Security Writer

Lidia schrijft over huisbeveiliging, huisautomatisering en online privacy voor grmajo.net. Ze studeerde af aan UNC-Chapel Hill met een bachelor in journalistiek.

Liberty Mutual Review

Je herkent Liberty Mutual misschien voor zijn geestige ' Only Pay for What You Need ' mediacampagnes, waarbij 'klanten' voor het Vrijheidsbeeld staan ​​en trots vertellen hoe Liberty Mutual hen in staat stelt om dekkingplannen (voornamelijk autoverzekeringen) aan te passen aan - je raadt het al - precies wat ze nodig hebben . We hebben vele, vele uren besteed aan het doorgeven van online offertes en kortingsaanbiedingen, en we moeten zeggen dat Liberty Mutual een aantrekkelijke reeks dekkingen en kortingen biedt die bij uw levensstijl en thuis past.

Maar dit betekent niet dat alle besparingen op u van toepassing zijn. Of u daadwerkelijk in aanmerking komt voor bepaalde kortingen, hangt af van waar u woont, de wetten en voorschriften van uw staat, specifieke dekkingen en, natuurlijk, uw huis. Liberty Mutual zegt het zelfs in de kleine lettertjes onderaan de pagina met huiseigenaren .

Het kiezen van de juiste verzekeringsmaatschappij voor huiseigenaren vereist een beetje extra werk, vooral als je een holistische kijk op een bedrijf en haar beleid hebt. Bovendien, als u nog geen huiseigenarenverzekeraar hebt gekozen, is de kans groot dat u niet bij slechts één aanbieder komt - u wilt verschillende offertes van verschillende aanbieders halen om ervoor te zorgen dat u alle dekking krijgt die u nodig hebben tegen een tarief dat past bij uw budget. We hebben een deel van het werk voor je gedaan door Liberty Mutual onder de loep te nemen om je te helpen beslissen of het de juiste pasvorm is.

De claim

Voor Liberty Mutual draait het allemaal om besparingen. Het bedrijf beweert een reeks kortingen voor iedereen te bieden en een mogelijkheid om dekking aan te passen aan unieke behoeften. Het bedrijf deelt ook trots dat het de op twee na grootste aanbieder van thuisverzekeringen in de natie is, dus het is logisch om aan te nemen dat mensen de service leuk vinden. Volgens een enquête die werd gebruikt in Liberty Mutual-commercials en onderaan sommige online advertenties , meldde een select aantal nieuwe klanten van 2016 tot 2017 gecombineerde gemiddelde besparingen van $ 782 toen ze overstapten naar Liberty Mutual. Waarvan akte.

Is het waar?

Terwijl de inkomsten van 2017 van het Insurance Information Institute (III) door derden worden bevestigd door Liberty Mutual's bewering dat het de op twee na grootste aanbieder van thuisverzekeringen in de natie is, kunnen we niet definitief zeggen dat u dergelijke enorme besparingen ziet door gewoon te schakelen naar Liberty Mutual. Het bedrijf haalt zelfs gemiddeld drie van de vijf sterren in algemene tevredenheid uit de JD Power's Home Insurance Survey 2018 en een van de laagste scores op het gebied van prijs. Dit betekent dat de meerderheid van de respondenten niet zo tevreden was met de uitkomst van hun premiumkosten voor de hoeveelheid dekking die ze kregen. Hoeveel u kunt besparen en de soorten dekking waarvoor u in aanmerking komt, zijn echt afhankelijk van een matrix van zeer persoonlijke factoren.

Alleen omdat het een van de grootste providers is, betekent dit niet automatisch dat het een van de beste - of meest betrouwbare - providers voor u is. Het zakendoen met zo'n bekend bedrijf heeft echter nogal wat voor de hand liggende voordelen. Een daarvan is de stevige reeks opties voor klantenondersteuning van Liberty Mutual, zoals livechat, 24/7 hulp bij claims en hulpdiensten.

Maar laat Liberty Mutual u echt toe om uw verzekering alleen aan te passen aan wat u nodig hebt? Technisch gezien kunnen we daar geen antwoord op geven, omdat het allemaal afhangt van uw persoonlijke omstandigheden. Hier moet u met uw lokale provider praten om een ​​nauwkeurig beeld te krijgen van wat Liberty Liberty u precies kan bieden. We zullen Liberty Mutual aanbevelen voor het aanbieden van alle basisdekkingen en een aantal vrij unieke kortingen en aanbevelingen die u waarschijnlijk niet zult vinden bij andere verzekeraars - zoals inflatiebescherming.

Ter vergelijking, Liberty Mutual doet het niet zo goed als sommige andere kanshebbers op het gebied van financiële stabiliteit en claimtevredenheid. Maar afgezien van scores en enquêtes, is het be>


Liberty Mutual

Productoverzicht

Best voor

Wie op zoek is naar unieke manieren om te sparen, inflatiebewakers en een verscheidenheid aan dekkingsopties

Niet voor

Gerenommeerde claims-afhandeling en uitstekende financiële stabiliteit ratings

Kenmerken

Prijs Verschilt
Sindsdien in bedrijf 1912
JD Power 2018 US Home Insurance Study score 787/1000
AM Beste financiële sterkte rating EEN
S Wereldwijde financiële sterkte rating EEN
Moody's financiële sterkte rating A2
Opvallende kenmerken Inflatie bescherming
Totale dekking voor vervangingskosten
Verlies van vergeving
24/7 claims beschikbaarheid
Applicatie voor de mobiele telefoon
Dekking calculator

Tal van kortingen

Liberty Mutual schittert voor zijn bereik van unieke kortingen. Het is slechts een van de twee bedrijven op onze lijst met de beste verzekeraars van huiseigenaren - samen met The Hartford - die u korting kunnen geven als u uw huis voor 100% van de waarde verzekert. Afhankelijk van waar u woont, kunt u ook besparen door een nieuw huis te kopen of uw bestaande huis te renoveren, uw huis uit te rusten met beveiligingsfuncties zoals slimme sloten, automatisch betalen instellen en meer.

Unieke dekkingen en goedkeuringsopties

Liberty Mutual onderscheidt zich ook door zijn unieke dekkingen, waaronder de goedkeuring voor inflatiebescherming. Dit betekent dat Liberty Mutual elk jaar uw beleid vernieuwt, zodat inflatie automatisch wordt verrekend, zodat u geen dekking verliest voor hogere prijzen op bijvoorbeeld hogere bouw- of arbeidskosten van het ene jaar op het andere.

Naast het dekken van persoonlijke bezittingen en andere fysieke structuren (zoals een schuur), dekt Liberty Mutual ook extra kosten voor levensonderhoud in het geval van een totaal verlies aan uw huis. Dus als u ontheemd bent terwijl uw huis schadeherstel ondergaat, heeft Liberty Mutual u gedekt.

Nuttige klantenbronnen

Het is moeilijk in te schatten hoeveel u zou kunnen betalen in premies, vooral als u een schatting wilt zonder het online offertetraject nog niet te hoeven doorlopen. Liberty Mutual biedt een handige premiumcalculator om u te helpen inschatten wat u zou kunnen betalen.

Het biedt ook een hulp bij pech onderweg voor huizen als onderdeel van het claimproces. Als uw huis onmiddellijk moet worden gerepareerd, verbindt Liberty Mutual u met een nabijgelegen hulpverleningsbedrijf - een bijzonder handige functie als u geen tijd hebt om zelf onderzoek te doen.

Mogelijke nadelen

Lagere financiële sterkte scores

De financiële krachtbeoordelingen van Liberty Mutual zijn niet noodzakelijk slecht , maar ze zijn ook niet iets om over naar huis te schrijven. Ze vallen eigenlijk aan de onderkant in vergelijking met sommige van de andere kanshebbers in onze huiseigenaren verzekeringsmaatschappij roundup . Voor de context betekent een "A" van AM Best in wezen dat Liberty Mutual erom bekend staat dat het zijn claims met weinig tot geen moeite uitbetaalt, maar het impliceert niet dezelfde consistentie en vertrouwen dat bijvoorbeeld A ++ van Farm Farm op tafel brengt .

Claims verwerken reputatie

In termen van een eenvoudig, pijnloos claimproces heeft Liberty Mutual niet de beste reputatie. Op basis van de nieuwste lezerrapporten van Consumer Reports waren klanten minder tevreden over aspecten van het claimproces van Liberty Mutual - inclusief het gemak van het bereiken van een agent en tijdige en eerlijke uitbetalingen - dan bij andere bedrijven. JD Power geeft het ook een drie op vijf voor algehele claimervaring, wat een vrij gemiddelde score is.

De keuze is aan u om te beslissen hoe zwaar u deze specifieke factor wilt wegen, maar het is iets om in gedachten te houden: rampen slaan toe en u wilt een aanbieder die het claimproces zo eenvoudig mogelijk maakt.

De competitie

Voer uw postcode in voor offertes in uw regio

Liberty Mutual
Staatsboerderij
Allstate
USAA
Onze review
Onze review
Onze review
AM Beste financiële sterkte rating
EEN
A ++
A +
A ++
JD Power 2018 US Home Insurance Study score
797/1000
825/1000
822/1000
891/1000
24/7 claimondersteuning

Liberty Mutual vs. State Farm

is ranked the No. 1 provider by market share based on 2018 revenue data from the National Association of Insurance Commissioners — so, technically, these two companies comprise a good majority of the home insurance market share in the US State Farm is gerangschikt als de nummer 1 aanbieder op basis van marktaandeel op basis van omzetgegevens van 2018 van de National Association of Insurance Commissioners - dus technisch gezien vormen deze twee bedrijven een goede meerderheid van het marktaandeel van de woningverzekering in de VS

Maar de duivel zit in de details. Liberty Mutual valt aan de bovengemiddelde kant met een A - wat je nog steeds een matige hoeveelheid vertrouwen in zijn financiële status moet geven. De A ++ van State Farm van AM Best kan u echter iets meer vertrouwen geven in tijden van economische crisis.

De aanvullende dekkingen en kortingen van State Farm zijn beslist " boilerplate ". Qua dekking bieden zowel State Farm als Liberty Mutual u een standaard HO-3-beleid, maar Liberty Mutual biedt een betere variëteit als het gaat om het vinden van unieke manieren om geld te besparen en uw huis te verzekeren. Als u goedkeuring wilt voor unieke situaties zoals inflatiebescherming of kortingen voor thuisbedrijven, begin dan met Liberty Mutual.

Liberty Mutual vs. Allstate

to really crunch numbers and make comparisons, but from our view, these two go neck-and-neck when it comes to unique endorsements and discounts. Het is de moeite waard om te controleren met de lokale filialen van Liberty Mutual en Allstate om cijfers echt te kraken en vergelijkingen te maken, maar naar onze mening gaan deze twee nek aan nek als het gaat om unieke aantekeningen en kortingen. Terwijl Liberty Mutual dekking biedt voor persoonlijke bezittingen of eigendommen, duikt Allstate meer specifiek in dekking voor waterschade, persoonlijke sportuitrusting, tuin- en tuingereedschap en elektronisch gegevensherstel (die de kosten van het verliezen van uw telefoon en al zijn foto's kunnen dekken) , onder andere. (Nogmaals, deze opties zijn afhankelijk van waar u woont, dus controleer de dekking en besparingen die in uw regio worden aangeboden.)

Allstate handhaaft ook een hogere financiële kracht en klanttevredenheid dan Liberty Mutual, maar de echte kicker ligt in de online bronnen van het bedrijf. Allstate helpt uitstekend bij het analyseren van de specifieke risicofactoren van uw huis op een duidelijke, eenvoudige manier met de Common and Costly Claims Tool , waar u kunt controleren om te zien welke soorten claims uw gebied hebben gedomineerd. De GoodHome-rapportage-tool haalt ook (enigszins griezelige) nauwkeurige informatie op over de waarde van uw huis, evenals gegevens uit Google Maps om u te helpen risico's te beperken die specifiek zijn voor uw regio.

Liberty Mutual vs. USAA

is clearly a much stronger contender than Liberty Mutual in terms of customer satisfaction and financial stability, but it won't give you the same variety when it comes to endorsements and discounts. USAA is duidelijk een veel sterkere mededinger dan Liberty Mutual in termen van klanttevredenheid en financiële stabiliteit, maar het geeft je niet dezelfde variëteit als het gaat om aantekeningen en kortingen. In feite heeft USAA zijn goedkeuringsopties teruggeschroefd om "verouderde" en "zelden gevraagde" dekkingen te verwijderen om zich te concentreren op kernopties. USAA wordt ook alleen aangeboden aan leden van het leger en hun families, waardoor het aantal aanvragers aanzienlijk wordt beperkt. Als u echter onder de geschiktheidseisen van USAA valt, raden we u ten zeerste aan een offerte te trekken.

Veelgestelde vragen over Liberty Mutual Homeowners Insurance

Wat is het verschil tussen Liberty Mutual en Safeco?

Liberty Mutual heeft Safeco in 2008 overgenomen , maar het zijn verschillende bedrijven. De twee verkopen verschillende producten, waarbij Safeco voornamelijk is ontworpen om te passen bij persoonlijke verzekeringspolissen, en ze worden ook verkocht via verschillende kanalen - Liberty Mutual-verzekeringen worden uitsluitend verkocht via Liberty Mutual-makelaars, terwijl Safeco meestal wordt verkocht via onafhankelijke verzekeringsagentschappen, die doorgaans verkopen verzekering van verschillende bedrijven. Het is nog steeds de moeite waard om een ​​offerte van beide bedrijven te halen, afhankelijk van wat er in uw specifieke regio wordt aangeboden.

Zal Liberty Mutual mijn premie verhogen als ik een schadeclaim voor een huiseigenaar indien?

Het korte antwoord: waarschijnlijk. Hoewel Liberty Mutual beweert een ongevalvergevingsbeleid voor autoverzekeringen aan te bieden, zegt het niets over een claim voor een eerste huiseigenarenverzekering. Het is waar dat het indienen van een claim uw premie kan verhogen , en het bedrag zal waarschijnlijk afhangen van de ernst van de claim. U moet niet bang zijn om een ​​claim in te dienen, maar verzekeringsmaatschappijen moeten uw risico's op een bepaalde manier compenseren. In sommige gevallen zijn er staatsregels en richtlijnen die voorkomen dat ze tarieven oneerlijk verhogen of ervoor kiezen om uw dekking niet te verlengen - maar bedrijven kunnen ervoor kiezen om geen zaken met u te doen na het ontvangen van verschillende zware claims .

Het komt neer op

Liberty Mutual is een veilige gok als u uw dekkingsopties wilt maximaliseren en veel kortingen wilt. Het is echter be>


Liberty Mutual

Misschien vind je dit ook leuk