Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste tv-aanbieders

Om de beste providers te vinden, hebben we gekeken naar de grootste bedrijven die er zijn - degene die we kennen die je tegenkomt in je zoektocht naar prime-time entertainment. Vervolgens hebben we het beste van de rest gescheiden door te kijken naar klantervaring, pakketten en DVR-opties.

De 6 beste tv-aanbieders

De beste tv-aanbieders: samengevat

DIRECTV SCHOTEL TV AT U-couplet Verizon Fios Xfinity Spectrum
Beste tv-aanbieder voor sport Beste Hi-Tech DVR Beste tv-aanbieder voor bundeling Beste kanaalaanpassing Beste tv-aanbieder voor goedkope bundels Beste tv-aanbieder voor geen contracten
Staten onderhouden 50 50 21 9 39 46
Contractduur 24 maanden 24 maanden 12 maanden 24 maanden 12 of 24 maanden Geen
Geen contractoptie
Gratis ontvanger / DVR
Gratis installatie
2018 JD Power Amerikaanse televisiedienstverlener Algemene tevredenheidsscore 5/5 5/5 N / A N / A 2/5 2/5
2018 JD Power Algemene klanttevredenheid Index Score 751/1000 751/1000 N / A N / A 717/1000 713/1000
ACSI klanttevredenheidsscore 66 67 69 68 57 59
ACSI-rangorde 4e 3e 1 2e 8ste 7e

Beste tv-aanbieder voor sport

DIRECTV
De grootste aanbieder van satelliet-tv onderscheidt zich door zijn uitgebreide "Premier" -pakket dat meer dan 50 sportkanalen omvat, plus alle andere premiumkanalen.
Pros
Uitgebreide pakketten
DVR wordt standaard geleverd - en bevat veel
Fenomenale klantenservice
Veel pakketopties
Alle sporten, altijd
Cons
Vereist professionele installatie
Bij bundelen worden extra kosten in rekening gebracht

DIRECTV

Waarom we ervoor kozen

Uitgebreide pakketten

DIRECTV is nu eigendom van AT en is de grootste aanbieder van satelliet-tv met beschikbaarheid in alle 50 staten. Als u het beste wilt (en er geen extra geld voor wilt betalen), heeft DIRECTV het allemaal: uitgebreide channelpakketten, bekroonde klantenservice en het beste sportpakket dat er is.

Als je van sport houdt, hoef je niet >

DVR wordt standaard geleverd - en bevat veel

Alle maandelijkse abonnementen zijn inclusief DVR-service en apparatuur voor maximaal vier televisies. De DVR, Genie HD genaamd, kan live shows opnieuw opstarten, vijf shows tegelijkertijd opnemen, 200 uur aan HD-inhoud opslaan en uw telefoon als afstandsbediening gebruiken met de DIRECTV-app. Wil je de concurrentie in de gaten houden terwijl je je team vooruit ziet spelen in de play-offs? U kunt acht sportuitzendingen bekijken op één HD-kanaal. Of als je je op het spel moet afstemmen terwijl iemand anders Spongebob bekijkt, kun je het scherm splitsen met Picture-in-Picture en twee shows naast elkaar bekijken.

Fenomenale klantenservice

DIRECTV domineert klantenservice-enquêtes. JD Power, die scores voor beide eigenschappen van AT (AT TV en DIRECTV) groepeerde, gaf het 5/5 sterren voor algemene tevredenheid in de 2018 JD Power US Residential Television Service Provider Study Study . Dit betekent onder andere dat u in vergelijking met andere tv-aanbieders minder uitval, duidelijkere communicatie en betere klantenservice van DIRECTV kunt verwachten.

Veel pakketopties

Je hebt zes pakketten om uit te kiezen, variërend van de goedkoopste, Select, die 155+ kanalen omvat rond $ 60 (vergelijkbaar met sommige van de meer betaalbare kanaalpakketten van andere providers op onze lijst) tot Premier, ongeveer $ 135 voor 330+ kanalen. Die toplaag omvat alle premiumkanalen en het DIRECTV Sports Pack.

, SHOWTIME, EPIX, and Cinemax). Nog een enorme boost voor de DIRECTV-waarde: elk abonnement wordt geleverd met drie maanden gratis premiumkanalen, en dan is het elke maand $ 60 voor alle vijf (HBO, Starz , SHOWTIME, EPIX en Cinemax). Als u die toegang na de eerste maanden van dienst wilt, kiest u het Premier-pakket, dat alle premium- en sportkanalen omvat.

Alle sporten, altijd

DIRECTV's grote claim op sportfaam: het NFL Sunday Ticket, een exclusief pakket voor voetbal, inclusief spellen die niet op de markt zijn. Het bevat zelfs Fantasy Zone - een DIRECTV-exclusief kanaal gewijd aan fantasyvoetbal. Er is ook Short Cuts, een functie die 30 minuten commerciële gratis recaps van hele games geeft. Momenteel kost het NFL Sunday Ticket ongeveer $ 293,94 voor het seizoen.

Om alle andere sporten te krijgen, ontgrendelt het DIRECTV Sports Pack 30 regionale sportnetwerken, MLB Network Strike Zone / Extra Innings, ESPN Buzzer Beater, internationaal voetbal, speciale sporten en meer. Het pakket kost slechts $ 14 meer per maand en is inbegrepen in het Premier-pakket.

Punten om te overwegen

Vereist professionele installatie

Omdat voor satelliet-tv een satellietschotel aan de buitenkant van uw huis moet worden bevestigd, kunt u met DIRECTV dit niet zelf doen. Je moet tijd vrijmaken om een ​​technicus te bezoeken, maar de positieve kant is dat de installatie helemaal gratis is.

Bij bundelen worden extra kosten in rekening gebracht

Wilt u AT internet bundelen met DIRECTV? Verwacht een extra $ 30 per maand te betalen voor internetsnelheden tot 100 Mbps. U kunt ook een vaste telefoondienst toevoegen voor een extra $ 10- $ 20 per maand. Hoewel DIRECTV zijn televisieservice in alle 50 staten aanbiedt, is AT internet niet zo gemakkelijk te vinden. Afhankelijk van waar u woont, kan AT u koppelen aan een andere partnerprovider zoals CenturyLink, HughesNet of Mediacom.

Beste Hi-Tech DVR

SCHOTEL TV
De Hopper 3 is de slimste DVR die er is. Het kan 2000 uur tv opnemen, reclames automatisch overslaan en ingebouwde apps uitvoeren.
Pros
Leuke pakketten, plus voordelen
Competitief sportpakket
Opvallende DVR-mogelijkheden
Goede klantenservice reputatie
Cons
Pakketten en kanaalopties tweede plaats voor DIRECTV

Dish TV

Waarom we ervoor kozen

Leuke pakketten, plus voordelen

De kanalenpakketten van DISH beginnen met Amerika's Top 120, die 190 kanalen biedt voor ongeveer $ 60 per maand, inclusief de meeste populaire kanalen. Dat is dezelfde prijs als het Digital Starter-pakket van Xfinity, maar je krijgt 50 extra kanalen. Als je premiumkanalen en volledige toegang tot internationale en regionale sporten wilt, moet je kijken naar een upgrade naar de Top 250 van Amerika. Schotelplannen omvatten premiumkanalen zoals Showtime, STARZ en het DISH Movie Pack gedurende drie maanden gratis. Na promo's brengt DISH u $ 30 per maand extra in rekening, tenzij u belt of online gaat om te annuleren.

Competitief sportpakket

Het sportpakket van DISH kost slechts $ 13 per maand voor meer dan 35 verschillende netwerken. Dit omvat NFL Network en Red Zone, MLB, beIN en regionale sportkanalen, zoals Longhorn Network. Je kunt ook seizoens- en competitiekaarten kopen voor alle soorten sporten, of individuele competitiekaarten voor toegang tot één specifiek sportseizoen (dit is ook een optie voor de meeste aanbieders).

Opvallende DVR-mogelijkheden

De Hopper 3 DVR is de meest verleidelijke DISH-functie. Het blaast de concurrentie weg met de mogelijkheid om 16 shows tegelijk op te nemen, 2000 uur aan content op te slaan, je factuur te betalen, reclames voor prime-time opnames automatisch over te slaan, geavanceerde ouderlijk toezicht op verschillende tv's in te stellen en meer te leren over de berichten in shows voordat je kinderen ze bekijken. U kunt het zelfs gebruiken om uw afstandsbediening te vinden. Net als bij de DVR van Xfinity is Netflix ingebouwd. Je hebt ook toegang tot apps zoals The Weather Channel, Pandora en YouTube - je hoeft niet tussen apps te springen om te beslissen wat je wilt bekijken.

Goede klantenservice reputatie

Een andere JD Power-prijswinnaar, DISH Network scoorde 5/5 in alle categorieën behalve communicatie en programmeren (het heeft relatief minder HD-kanalen en de kanaalgids is niet zo gebruiksvriendelijk). De ACSI gaf het een 67, de derde hoogste van onze keuzes - slechts twee punten onder de topper, het U-couplet van AT>

Punten om te overwegen

Pakketten en kanaalopties tweede plaats voor DIRECTV

Als u een toegewijde satellietgebruiker bent en een power-tv-kijker, zult u meer onder de indruk zijn van de DIRECTV-reeks van kanalen en speciale pakketten, hoewel u over het algemeen een beetje meer betaalt dan met DISH. DIRECTV biedt bijna het dubbele van het aantal pakketopties en zorgt voor meer add-ons. Omdat ze beide satellietproviders zijn, is de kans groot dat je de optie hebt voor beide thuis, ongeacht waar je woont, dus vergelijk hun specifieke aanbod om te zien hoe ze zich meten met je eigen kijkgewoonten.

Beste tv-aanbieder voor bundeling

AT U-couplet
Met AT kunt u precies de gewenste services kiezen. Maak een keuze uit elke combinatie van tv, internet of telefoonabonnement die op de website wordt vermeld.
Pros
Meest beschikbare glasvezelaanbieder
Bundel op jouw manier Betrouwbare DVR
Cons
Basic betekent basic
Nog steeds niet beschikbaar in 29 staten
Kleine plannen, beperkte sporten
Onzekere toekomst

AT U-couplet

Waarom we ervoor kozen

Meest beschikbare glasvezelaanbieder

Met een aanwezigheid in 21 staten (AL, AK, CA, FL, GA, IL, IN, KY, LA, MI, MS, MO, NC, NE, NV, OH, OK, SC, TN, TX, WI), AT is de meest beschikbare aanbieder van glasvezel-tv's. Het heeft ook een even breed scala aan pakketopties. Plannen beginnen bij 25 kanalen en reiken verder dan 550 (hoewel volledige beschikbaarheid van die pakketten zeldzaam is). Beter nog, met AT kunt u uw eigen dubbel- of triple-playbundel bouwen - combineer elke tv, internet of telefoonabonnement voor een forse korting.

Bundel op jouw manier

Met AT kun je je eigen bundel bouwen, en dat is waar het echt opvalt. U kunt elk van zijn internet- en tv-pakketten (beschikbaar voor uw adres) koppelen, waarmee u groot of klein kunt gaan in verschillende gebieden, afhankelijk van uw gebruik. Doorgaans kunt u op internet ongeveer $ 20- $ 30 besparen door dit aan uw tv-abonnement toe te voegen.

Betrouwbare DVR

AT T's DVR - Total Home DVR - biedt de standaardfuncties die u zou verwachten: u kunt vier shows tegelijkertijd opnemen, 422 uur SD of 155 uur HD-inhoud opslaan en de DVR programmeren vanaf een draadloze app.

Punten om te overwegen

Basic betekent basic

AT T's basisplan geeft je echt goedkope kabeltoegang, recht omhoog. Maar het is niet bepaald een goede prijs. De 25 kanalen omvatten gemeenschappelijke netwerken zoals CW, CBS, PBS, NBC en ABC. Als je iets buiten basisnetwerkprogramma's bekijkt, wil je naar die hogere niveaus kijken om meer waar voor je geld te krijgen. Spring naar de volgende laag (U-Family of U-200) om meer dan 100 kanalen te ontgrendelen. Alle plannen zijn inclusief drie maanden gratis HBO en Cinemax. Daarna moet je voor beide een maandelijks bedrag van $ 14– $ 18 betalen.

Niet overal beschikbaar

Terwijl het bereik in 21 staten het beste is van alle glasvezelaanbieders, laat AT nog steeds meer dan de helft van het land in de kou. Voor diegenen die willen bundelen, heeft zijn internetservice dezelfde beschikbaarheid. Dus zelfs als u kiest voor de 50-staten DIRECTV, is bundeling met AT T's glasvezelservice beperkt.

Kleine plannen, beperkte sporten

In tegenstelling tot zijn tegenhanger, DIRECTV, heeft het U-couplet van AT beperkte kanaalpakketten. Voor de meeste adressen is mogelijk alleen het 180+ kanaalpakket beschikbaar - vooral bij bundelen. Sommige locaties hebben vijf kanaalpakketten om uit te kiezen, maar geen enkele biedt het robuuste sportaanbod van de concurrenten van U-Verse. Als je je tv eenvoudig wilt houden, is dit geen probleem. Maar voor sportfanaten met een gedeeld scherm wilt u misschien een andere aanbieder overwegen.

Onzekere toekomst

Het is be>andere streamingdienst is begonnen met de naam AT TV . Daarom is het bedrijf gestopt met het ondersteunen van U-couplet met dezelfde verve die het ooit deed. Met de overname van DIRECTV in 2015, de lancering van AT TV en de rebranding van DIRECTV NOW naar AT TV NOW - hoopt het bedrijf klanten weg te leiden van U-Verse , hun voormalige kroonjuweel. Bekijk onze AT U-Verse review voor een diepere duik.

Beste kanaalaanpassing

Verizon Fios TV
Het aangepaste plan biedt kwaliteit boven kwantiteit. Krijg alle basis kabelkanalen, plus je kanaalpakket naar keuze.
Pros
Bewerkte pakketten met al je favorieten
Traditionele plannen bestrijken meer terrein
Veel add-ons
DVR- en bundelopties
Goede klantenservice beoordelingen
Cons
Gelimiteerde beschikbaarheid

Verizon FiOS

Waarom we ervoor kozen

Bewerkte pakketten met al je favorieten

Als je een afgeslankt pakket wilt van de soorten kanalen die je regelmatig bekijkt, heeft Fios je gedekt. Met het Custom TV-abonnement kunt u één zenderpakket kiezen op basis van uw kanaalvoorkeuren: Lifestyle Reality, Kids Pop, Home Family en Sports News. Maar de kanalen in elke genrebundel zijn niet exclusief voor slechts één bundel. Als je Animal Planet bijvoorbeeld leuk vindt, kun je dit krijgen in je Kids Pop-, Nieuws- en variëteit- of Infotainment- en dramapakket.

Traditionele plannen bestrijken meer terrein

Als de mensen in je huis enorm verschillende tv-voorkeuren hebben, heeft Fios ook traditionele tv-plannen en we vonden de standaardplannen een veel betere deal. Het startplan, Preferred HD, ontgrendelt honderden kanalen en omvat alles wat is opgenomen in de pakketten van het aangepaste plan. Als je het niet erg vindt om een ​​beetje extra per maand te betalen, krijg je alle kanalen van elke genrebundel.

Tal van premium add-ons

, and Epix are included in the Ultimate HD plan, or you can add all three premium channels to a cheaper plan. Showtime, Starz en Epix zijn opgenomen in het Ultimate HD-abonnement of u kunt alle drie premiumkanalen toevoegen aan een goedkoper abonnement. Verizon heeft ook een paar verschillende opties voor sportpakketten. Je kunt individuele seizoenspassen kopen, of de Sports Pass met extreme sporten, buitensporten, voetbal, voetbal, hogeschoolsporten en meer.

DVR- en bundelopties

Verizon biedt drie verschillende DVR-services om uit te kiezen, afhankelijk van hoeveel tv je wilt opnemen. Ze kunnen 50, 100 of 200 uur HD-inhoud bevatten, kunnen verbinding maken met één, vijf of 12 tv's en kunnen tegelijkertijd twee, zes of 12 shows opnemen. U kunt uw DVR-instellingen en afstandsbediening ook beheren vanuit de Verizon Fios TV-app.

Als je internet en telefoon wilt toevoegen, kun je ook je eigen bundel bouwen. De Triple Play-bundel bevat een 150 Mbps-verbinding, een telefoon thuis en het Preferred HD TV-abonnement voor minder dan een vergelijkbaar geprijsde Comcast-bundel die hetzelfde aantal kanalen biedt maar slechts 100 Mbps.

Goede klantenservice beoordelingen

JD Power heeft Verizon Fios nr. 1 gerangschikt voor klanttevredenheid (specifiek voor "klanttevredenheid met residentiële internetservice in het oosten ") zes jaar op rij. Fios TV staat ook op nummer 2 in klanttevredenheid in de meest recente ACSI (Amerikaanse klanttevredenheidsindex). Deze hoge scores spreken van de betrouwbaarheid van Verizon, kanaalselectie en duidelijkere communicatie dan gemiddeld.

Punten om te overwegen

Gelimiteerde beschikbaarheid

Verizon Fios alleen beschikbaar in acht staten (DE, MA, MD, NJ, NY, PA, RI, VA) en Washington, DC Maar als je aan de oostkust woont, zijn de pakketten zeker een kijkje waard. Het Custom TV-abonnement presenteert de keuze van een zenderpakket op basis van het type kijker en het genre van zenders - een unieke optie die geen andere aanbieder biedt.

Beste tv-aanbieder voor goedkope bundelaanbiedingen

Comcast XFINITY
Comcast kan een slechte rap krijgen voor zijn klantenservice, maar de tv- en internetplannen zijn enkele van de goedkoopste die we hebben gevonden.
Pros
Grote waarde
Economische maar bevredigende zenderopstelling
Solide DVR
Cons
Niet in alle staten beschikbaar
Slechte klantenservice

Comcast Xfinity

Waarom we ervoor kozen

Grote waarde

Er zijn geen twee manieren - Xfinity van Comcast is veel. En als u wilt bundelen, kunt u nog meer besparen. Tv- en internetbundels beginnen bij ongeveer $ 50 per maand met het Choice Double Play-abonnement - dat is de goedkoopste die we hebben gevonden. Alle gebundelde tv- en internetopties bieden drievoudige cijfer-downloadsnelheden, maar als je drievoudige cijfer-internetsnelheden en -kanalen wilt, voeg internet dan toe aan het standaard Double Play-abonnement met snelheden van 100 Mbps en 125 kanalen voor een extra $ 20 per maand . Als u echter een vaste telefoon wilt toevoegen, weet dan dat Comcast hogere kosten dan $ 20 in rekening brengt.

Economische maar bevredigende zenderopstelling

Pakketten voor alleen tv variëren van 10 tot 260 kanalen. Aan de onderkant biedt het tv-programma Choice 10-25 kanalen, voornamelijk lokale kanalen en de grote vier: ABC, NBC, FOX en CBS. De volgende stap hoger, Digital Starter, biedt de meeste populaire kanalen zoals A AMC, E !, Food Network, Lifetime en Disney Channel. Het grootste plan, Digital Premier, omvat meer dan 260 kanalen en alle sport- en premiumkanalen. Maar u zult hier geen premium promo's vinden. with the Digital Premier plan or tack them on individually for an additional $10 per month. Ontvang HBO, Showtime en Starz met het Digital Premier-abonnement of pak ze afzonderlijk aan voor een extra $ 10 per maand.

Als het gaat om sportplannen verbleekt Xfinity in vergelijking met DISH en DIRECTV. Het biedt een Sports Entertainment-pakket voor een extra $ 5 tot $ 10 per maand, maar de meeste sportkanalen zijn inbegrepen in pakketten die je zou kunnen aanvullen met seizoenspassen - een betere optie als je alleen geïnteresseerd bent in een paar specifieke sporten.

Solide DVR

Xfinity heeft een redelijk goede DVR, genaamd X1, maar het brengt wel $ 10 extra per maand in rekening voor de DVR-service. Met de capaciteit om 150 uur SD / HD-inhoud op de harde schijf op te slaan en 60 uur in de cloud DVR-opslag, kunt u met de X1 ook tot zes programma's tegelijkertijd opnemen. Het is ook de enige provider naast DISH die Netflix in de DVR inbouwt. U kunt de hele catalogus doorzoeken via spraak op de afstandsbediening. De X1 is ook de enige DVR waarmee u uw bibliotheek kunt meenemen - u kunt uw shows downloaden om te bekijken, zelfs als u offline bent - tijdens uw woon-werkverkeer, tijdens >

Punten om te overwegen

Niet in alle staten beschikbaar

Als u valt in de 39 staten Comcast-services (AL, AZ, AK, CA, CO, CT, DE, FL, GA, ID, IL, IN, KS, KY, LA, MA, MD, ME, MI, MN, MO, MS, NC, NH, NJ, NM, NY, OH, OR, PA, SC, TN, TX, UT, VA, VT, WA, WI, WV) of Washignton, DC, u kunt een voordelig kabelpakket pakken . Als je in een van de resterende elf staten woont, moet je ergens anders zoeken naar een deal.

Slechte klantenservice

Comcast heeft de reputatie een vrij slechte klantenservice te hebben, vooral met tegenstrijdige communicatie en stiekeme kosten. JD Power gaf het 2/5, hoewel dat het nog steeds boven Charter Spectrum in de regio Oost plaatste. Consumer Reports scoorde Xfinity "Poor" in klantenservice en technische ondersteuning en rangschikte het in de onderste helft van dienstverleners, iets boven Spectrum landend. In vergelijking met onze andere topkeuzes ondervindt u meer kans op serviceproblemen, onervaren vertegenwoordigers van de klantenservice en mogelijke miscommunicatie met facturering. Dat gezegd hebbende, Comcast is bezig met verbeteringen en de scores zijn de afgelopen jaren licht gestegen.

Beste tv-aanbieder voor geen contracten

Charter Spectrum
Zonder contracten en een geld-terug-garantie van 30 dagen, hebben Spectrum-klanten de flexibiliteit om van aanbieder te veranderen.
Pros
Grote zenderpakketten en snel internet
Geen contracten en 30 dagen geld-terug-garantie
Dienstenbundeling en overdrachtsprikkels
Cons
Spotty klantenservice

Spectrum

Waarom we ervoor kozen

Grote zenderpakketten en snel internet

De service van Spectrum is behoorlijk go-big of go-home. De kanaalpakketten beginnen bij 125+ en zijn internetsnelheden zijn 60, 100 of 200 Mbps. Voor een bepaalde context heeft het gemiddelde Amerikaanse huishouden internetsnelheden van ongeveer 72 Mbps . De meeste mensen hebben niet zoveel nodig als Spectrum biedt, maar zware internetgebruikers zullen de optie waarderen om een ​​hogesnelheidsverbinding met hun tv-service te bundelen.

Geen contracten en 30 dagen geld-terug-garantie

Hoewel sommige providers contractvrije service bieden, missen ze vaak introductiekortingen. Charter Spectrum daarentegen is volledig contractvrij en wordt nog steeds geleverd met verleidelijke promoprijzen. Zonder contract betekent dit dat u te allen tijde kunt stoppen, maar als u uw service binnen 30 dagen beëindigt, krijgt u uw geld terug.

Servicebundeling en incentives voor overdracht

Als u de trifecta voor telecommunicatie - telefoon, internet en tv wilt bundelen - is de Triple Play-bundel van Charter Spectrum moeilijk te verslaan. Ten eerste, als u wilt overstappen van een andere provider, helpt Spectrum Triple Play-klanten hun huidige contracten tot $ 500 af te kopen. Je krijgt ook een gratis installatie ($ 35), WiFi-configuratie ($ 10) en een DVR-service voor een jaar ($ 13 per maand).

Punten om te overwegen

Spotty klanttevredenheid

Uw ervaring met Charter Spectrum is afhankelijk van uw regio. Het viel in het algemeen achter het peloton in landelijke ratings, met een 59 van de ACSI. Met JD Power scoorde het als laatste met 2/5 in de regio's Oost en Noord Centraal . Maar in de Noord- en Zuid-regio's versloeg Spectrum vier andere providers met een 3/5 en won zelfs een 4/5 in de West Region Satisfaction Index . Afhankelijk van uw regio wilt u misschien een andere provider overwegen.

Gids voor tv-aanbieders

Hoe de juiste tv-provider te kiezen

Zoek uit welke kanalen u daadwerkelijk zult bekijken

Om er zeker van te zijn dat u het meeste waar voor uw geld krijgt, moet u nadenken over de kanalen die u regelmatig bekijkt en vervolgens providers en plannen vergelijken om te zien welke opties alles op uw lijst bevatten zonder dat u meer hoeft te betalen voor extra's. Weeg dan de voordelen van je finalisten. Wat waardeert u het meest - pijnloze klantenservice, goedkope maandelijkse tarieven, premiumkanalen? Het is jouw keuze om te maken.

Let op eventuele kosten en uitgaven die de prijs per maand overschrijden

We willen allemaal een lage maandelijkse factuur zien. Ervoor zorgen dat de prijs die u betaalt, de aantrekkelijke prijs is waarvoor u zich heeft aangemeld, betekent dat u in de gaten moet houden voor extra kosten. Eenmalige kosten, zoals voor installatie en apparatuur, zijn gebruikelijk. Andere ongebruikelijke kosten, zoals uitzending of HD, kunnen u echter verrassen en kunnen u maand na maand blijven verrassen. Neem contact op met een verkoper of raadpleeg de kleine lettertjes voordat u uw contract ondertekent.

Kijk uit voor tariefverhogingen

Tv-providers zorgen voor een lage prijs, maar de kans is groot dat u dat tarief niet voor altijd betaalt. Wanneer de promotieaanbieding afloopt, wilt u er zeker van zijn dat uw maandelijkse factuur u niet zal doen huiveren voor de rest van uw contract. Gelukkig zijn de meeste bedrijven bereid om je een andere deal te bezorgen zodra de introductieperiode voorbij is - je hoeft alleen maar te bellen en vragen.

Veelgestelde vragen over tv-providers

Hoe zit het met de beste lokale tv-aanbieders?

Hoewel we niet hebben gekeken naar providers waarvan de service beperkt is tot slechts enkele steden, is een regionale provider een optie voor u, maar dit is misschien wel uw beste keuze. Omdat ze minder klanten hebben, hebben ze doorgaans een hogere klantenservice en een algehele betere kwaliteit. Als je het geluk hebt om in het servicegebied voor EPB-glasvezel of Armstrong-kabel te wonen, ga dan met hen mee.

Hoe zit het met kabelalternatieven en streaming tv?

Als je klaar bent om de handdoek met kabel en satelliet in de ring te gooien, zijn er een aantal manieren om exclusief online tv te kijken. Veel internetproviders rollen hun eigen streamingdiensten uit. . Als u dichter bij de traditionele betaalde tv-dienst zit, heeft AT zijn eigen streamingdienst, DIRECTV NU genaamd. also operates more like the traditional TV provider — you pay for a set of channels. Sling TV werkt ook meer als de traditionele tv-aanbieder - u betaalt voor een aantal kanalen. or devices like the Amazon Fire TV stick? Geïnteresseerd in à la carte streamingdiensten zoals Netflix of apparaten zoals de Amazon Fire TV-stick? Bekijk onze review van Best TV Streaming Services .

Wat is het verschil tussen satelliet- en glasvezel-tv?

Satelliet-tv heeft meestal een duidelijker HD-beeld, maar een glasvezelverbinding is meestal betrouwbaarder. Een satellietschotel is gevoelig voor alles, van zware regen tot vliegballen, terwijl glasvezel veilig onder de grond is. Het grootste verschil tussen de twee is beschikbaarheid. Omdat satelliettechnologie in de ruimte bestaat, kunnen alle 50 staten een schotel naar de hemel draaien, terwijl glasvezeltechnologie moet worden gebouwd in elke buurt die het bedient.

Wat is de toekomst van satelliet-tv?

De satelliet-tv-industrie wordt interessant. De industrie wordt traditioneel gedomineerd door twee namen: HughesNet en Viasat. Maar nu is er een ruimtewedstrijd ontstaan ​​tussen techreuzen Amazon en SpaceX om duizenden satellieten met internetstralen in een lage baan te brengen, die toegang tot internet naar alle uithoeken van de wereld zou moeten bieden. Facebook , Boeing en LeoSat proberen ook in de satelliet-internetgame te stappen . Niet iedereen houdt zich echter bezig met de satellietrace in de ruimte: verrassend genoeg heeft DIRECTV plannen om inhoud via internet te gaan leveren en zijn geliefde gerecht op te geven.

Hebben alle tv-aanbieders een kredietcontrole nodig?

De meeste tv-serviceproviders hebben een kredietcontrole nodig voordat ze services starten of apparatuur leveren. Met een kredietcontrole kunnen bedrijven beoordelen hoe waarschijnlijk het is dat u uw factuur op tijd betaalt. De kredietcontrole bepaalt voor welke betalingsopties u in aanmerking komt. Er zijn echter weinig opties, zoals prepaidplannen van AT> waarvoor geen kredietcontrole vereist is.

Onze andere tv-providerbeoordelingen

We doen al enkele jaren onderzoek naar tv-providers. Bekijk onze andere beoordelingen voor een diepere duik in plannen en prijzen:

Misschien vind je dit ook leuk