Anne Dennon Technology and Finance Writer Door Anne Dennon Technology and Finance Writer

Anne heeft twee jaar voor grmajo.net geschreven. Ze is geïnteresseerd in de digitale transformaties van thuis en geld en in technische ethiek.

De beste zoekplatforms voor beurzen

College is het duurste dat het ooit is geweest . Een geweldige manier om de groeiende kosten te beheren, zijn beurzen. Omdat er geen enkele bron is voor beurslijsten, is uw beste optie om financiering te vinden toegewijde zoekplatforms voor beurzen. Deze sites stellen duizenden actieve beurzen samen en koppelen u eraan op basis van uw unieke kwalificaties. We hebben er vier gevonden die beloven uw studiepotentieel te maximaliseren met grote databases, slimme filters, applicatietools, gebruiksvriendelijke ontwerpen en educatieve bronnen.

De 4 beste zoekplatforms voor beurzen

Best voor
De meeste studenten

Fastweb
Zonder twijfel de meest indrukwekkende zoeksite die we tegenkwamen.
Pros
Makkelijker te gebruiken dan concurrenten
Uitzonderlijke tools
Cons
Minder zoekresultaten dan andere platforms

Waarom we ervoor kozen

Makkelijker te gebruiken dan concurrenten

took the lead in every category. Fastweb nam de leiding in elke categorie. Van de 17 platforms die we hebben overwogen, vond Fastweb de meeste elementen die de ervaring van de beursbezoeker beïnvloeden. Misschien wel het meest opvallend was de uitnodigende en interactieve functionaliteit en hoge beurzen. We waardeerden echter ook dat het zoekplatform van Fastweb kan worden aangepast voor alle niveaus van studenten - middelbare school, niet-gegradueerde, afgestudeerde.

Uitzonderlijke tools

Fastweb had ook de meeste tools van elk platform waar we naar keken. Een gedetailleerde zoekopdracht is de eerste overwinning, maar we waardeerden ook de mogelijkheid om deadlines te beheren en lopende applicaties te volgen. Veel sites bieden applicatiebeheer volgens dezelfde lijnen, maar Fastweb doet zijn best om vooruitgang in één oogopslag zichtbaar te maken.

Punten om te overwegen

Minder zoekresultaten dan andere platforms

Het enige dat als een nadeel van Fastweb kan worden beschouwd, is het kleinere aantal zoekresultaten dat wordt weergegeven in vergelijking met Cappex. Hoewel Fastweb nog steeds derde van de 17 concurrenten in deze statistiek eindigde - en zijn topzoekfunctie belooft meer zoekrelevantie - zal het niet hetzelfde volume resultaten hebben als sommige concurrenten.


Beste database

Cappex
Geweldig voor studenten die een groot aantal beurzen willen aanvragen - en de status ervan willen volgen.
Pros
Uitgebreide database
Veel zoekhulpmiddelen
Cons
Geen militaire filters

Waarom we ervoor kozen

Uitgebreide database

scored consistently high in all of the most important categories — scholarship availability, ease of use, extra tools — but it really stood out for its large database. Cappex scoorde consistent hoog in alle be>

Veel zoekhulpmiddelen

U hebt twee mogelijkheden om beurzen uit de database van Cappex te halen: gepersonaliseerde overeenkomsten en zoeken op categorie. Gepersonaliseerde overeenkomsten filteren elke beurs door het profiel dat u hebt gemaakt, waardoor het een gemakkelijke manier is om gerichte kansen te vinden. Handmatig browsen op categorie, iets dat andere sites niet bieden, stelt u in staat om potentiële beurzen te identificeren die uw lijst met kwalificaties mogelijk niet oplevert. Er is bijvoorbeeld een beurs voor linkshandige roodharigen, maar dat zijn geen kenmerken die je demografische informatie weerspiegelt.

Punten om te overwegen

Geen militaire filters

Het be>


Beste bronnen

Grote toekomst
Underwhelming voor het zoeken naar een beurs, maar een schat aan andere waardevolle functies.
Pros
Tal van educatieve hulpmiddelen
Eenvoudig maar krachtig zoeken
Cons
Geen opgeslagen profiel

Waarom we ervoor kozen

Tal van educatieve hulpmiddelen

is a scholarship search platform operated by the College Board, the administrators of the SAT. Big Future is een beursplatform voor beurzen dat wordt beheerd door het College van Bestuur, de beheerders van de SAT. Waar de site opvalt, is de rijkdom aan extra tools voor collegeplanning die het biedt. Het is een one-stop-shop voor informatie over financiële hulp en collegeplanning. Experimenteer met acht verschillende kostencalculators, blader door nuttige artikelen en word geïnformeerd met instructievideo's en diepgaande handleidingen. Zelfs als je geen gebruik maakt van Big Future's studiebeursonderzoek, is het de moeite waard om alleen de handige tools te bekijken.

Eenvoudig maar krachtig zoeken

De zoekfunctie van Big Future is eenvoudig, maar grondig. Ons favoriete element is de optie om meerdere studiebeurscategorieën tegelijk te doorzoeken, inclusief alle be>

Punten om te overwegen

Geen opgeslagen profiel

Hoewel Big Future je in staat stelt om elk facet van universiteitsfinanciering te lezen en een algemeen beeld te krijgen van beschikbare beurzen, vonden we het op andere be>

Onze suggestie: gebruik Big Future om op de hoogte te blijven van de universiteitsfinanciën en gebruik de middelen vervolgens in combinatie met onze topzoekplatforms, waarmee u kunt terugkeren naar eerdere zoekopdrachten en toepassingen kunt opslaan.

Gids voor zoekplatforms voor studiebeurzen

Hoe je je droombeurs kunt bemachtigen

Begin vroeg en blijf op de hoogte

Je moet zo snel mogelijk met je studiebeurs beginnen, idealiter uiterlijk aan het begin van je juniorjaar. Zelfs als je pas op je juniorjaar een aanvraag kunt indienen, geeft het kennen van alle details en vereisten als tweedejaarsstudent je meer tijd om ervoor te zorgen dat je voldoet aan alle kwalificaties tegen de tijd dat je in aanmerking komt.

Aangezien dit een >

Maak een lijst met uw kwalificaties

Noteer al uw persoonlijke prestaties, academische prestaties, prijzen, buitenschoolse activiteiten en groepsrelaties. Noteer vervolgens uw etniciteit, geslacht, geografische locatie, talenten of passies, militaire dienst, uw gewenste majoor / carrière en alles wat u maar kunt bedenken dat u definieert en u op een bepaalde manier uniek maakt.

Hoe meer categorieën je past, hoe meer mogelijkheden je zult vinden. Dat gezegd hebbende, wees eerlijk over categorieën waarin je niet past. Het is altijd slimmer om je te concentreren op de beurzen waarvoor je duidelijk in aanmerking komt, dan te liegen of overdrijven om er een aan te vragen die je niet bent.

Verzamel papierwerk

De meeste beurzen vragen om ondersteunend materiaal. Zorg dat u de meest gevraagde bij de hand hebt, zodat u niet op het laatste moment vast komt te zitten door een vergeten detail.

 • Transcript op de middelbare school: een gedocumenteerd verslag van je hele carrière op de middelbare school dat je nodig hebt voor een studiebeurs met een GPA-vereiste
 • Gestandaardiseerde testscores: uw SAT / ACT-resultaten worden meestal opgenomen in uw transcript van de middelbare school, maar kunnen ook afzonderlijk worden verkregen bij de school of het administratiekantoor van het schooldistrict. Elke beurs met een minimale testscore vraagt ​​om een ​​exemplaar.
 • Formulieren voor financiële hulp: op aanvraag gebaseerde studiebeurzenformulieren die de financiële behoefte van de student aantonen - hetzij een kopie van hun Student Aid Report, FAFSA-informatie of de eigen formulieren van de sponsor
 • Aanbevelingsbrieven: een brief die namens u is geschreven door academische of professionele bronnen en die rechtstreeks betrekking heeft op uw kwalificaties voor de specifieke prijs
 • Curriculum Vitae (CV): een educatieve cv met een lijst van alle academische prestaties, studie-ervaringen, vrijwilligerswerk, hobby's, interesses en educatieve / carrièredoelen
 • Essays: een gevraagd of persoonlijk essay helpt rechters om onderscheid te maken tussen gelijk gekwalificeerde studenten. Ze variëren in onderwerp, lengte en formaat, dus wees voorbereid om afzonderlijke essays te schrijven voor elke toepassing.

Verken je netwerk

Een toegewijde studiebeurs-zoekmachine, meer dan een eenvoudige zoekopdracht op internet, is uw beste gok om potentiële beurzen te krijgen. Maar je moet ook kijken naar lokale bronnen, vooral die waarmee je al een connectie hebt. Als een van hen studiebeurzen aanbiedt, bent u niet alleen uniek gekwalificeerd via uw vereniging, maar hebben ze waarschijnlijk ook een veel kleinere kandidatenpool.

 • Werk
 • Schoolnetwerken (schooldistrict, academische clubs, alumni-organisaties, enz.)
 • Gemeenschapsorganisaties (veteranenverenigingen, sociale clubs, recreatieve sportcompetities, enz.)
 • Religieuze groepen
 • Campusorganisaties (broederschappen, sororities, academische groepen, etc.)

Pas op voor oplichting

De meest voorkomende beursfraude is degene die kosten in rekening brengt voor informatie of diensten die anders vrij beschikbaar zijn. De sleutel om ze te vermijden is om nooit te betalen voor commerciële financiële hulpdiensten (zoals het betalen van een bedrijf om uw FAFSA in te vullen) of voor het zoeken naar een beurs.

Het Amerikaanse ministerie van Onderwijs waarschuwt ook voor eventuele beurzen die een aanvraagkosten in rekening brengen. Als je er een tegenkomt in je zoekopdracht, is het waarschijnlijk een oplichter die namens jou een bestaande beurs aanvraagt.

Als je ooit vragen hebt over beurzen in het algemeen, of de geldigheid van elke gelegenheid die je tegenkomt, zijn je veiligste, meest betrouwbare bronnen voor beursinformatie:

Veelgestelde vragen over studiebeursplatforms

Kun je beursgeld ergens voor gebruiken?

Hoe leuk dat ook is, beurzen zijn geen blanco cheques die je voor alles kunt gebruiken. In feite hebben de meeste beursaanvragen financiële vereisten voor het uitgeven van uw prijs. U kunt contact opnemen met het bureau voor financiële hulp van uw school en de beursorganisatie voor meer informatie over deze vereisten.

Aangezien beurzen bedoeld zijn om u te helpen voor school te betalen, moet u ze gebruiken voor school- en schoolgerelateerde uitgaven . Dat betekent dat uw prijzengeld moet worden besteed aan uw collegegeld, boeken en alle middelen die relevant zijn voor uw studiegebied.

Hoe u uw beursgeld uitgeeft, heeft ook invloed op uw financiële hulppakket en belastingaangifte. Dat betekent dat je misschien een grotere pauze kunt krijgen als je het belastingseizoen gebruikt als je dat geld gebruikt voor boeken en collegegeld, in tegenstelling tot flatscreen-tv's, spelconsoles en bioscoopkaartjes.

Wat is werkstudie?

Voordat u zich aanmeldt voor scholen en beurzen, moet u zich vertrouwd maken met enkele basisbegrippen en definities. Werkstudie biedt studenten bijvoorbeeld de mogelijkheid om in deeltijd te werken in ruil voor collegegeld. De volgende lijst is niet volledig, maar bevat de termen die u het meest waarschijnlijk tegenkomt tijdens uw zoekopdracht.

 • Awardbrief bevat alle verschillende vormen van hulp die u via uw toekomstige school kunt ontvangen, inclusief beurzen, beurzen en leningen. Het is een verklaring van alle hulp waarvoor u in aanmerking komt - u bent niet verplicht er iets van te aanvaarden.
 • Cost of Attendance (COA) is de totale prijs voor één jaar college nadat alle collegegeld, kosten en vereiste persoonlijke kosten zijn berekend.
 • Verwachte gezinsbijdrage (EFC) is de hoeveelheid geld die de overheid verwacht dat uw gezin bijdraagt ​​aan uw collegegeld. Zij bepalen dat bijdragebedrag op basis van de financiële informatie van uw ouders die moet worden ingediend als onderdeel van de FAFSA.
 • Gratis aanvraag voor Federal Student Aid (FAFSA) is het formulier dat wordt gebruikt om federale financiële hulp aan te vragen. De informatie die u verstrekt, bepaalt uw verwachte gezinsbijdrage en uw geschiktheid voor beurzen en vele beurzen.
 • Federale studentenhulp bestaat uit federale studentenleningen, beurzen en werkstudies die door de overheid worden toegekend op basis van financiële behoeften.
 • Financieel hulppakket is de combinatie van alle vormen van hulp, uit alle bronnen, waarvoor u in aanmerking komt. Uw hulppakket wordt gedetailleerd beschreven in de toekenningsbrief die u van uw toekomstige school ontvangt.
 • Subsidies zijn een vorm van collegegeld die doorgaans wordt verleend door federale en nationale overheden op basis van financiële behoeften en demografische vereisten. In tegenstelling tot federale leningen, hoeven ze niet te worden terugbetaald.
 • Studieleningen zijn collegegeld dat na verloop van tijd met rente aan de kredietgever moet worden terugbetaald.
 • De nettoprijs is de werkelijke kostprijs van het college nadat alle gifthulp en educatieve belastingvoordelen zijn afgetrokken. Het is wat er nog voor je over is om uit eigen zak te betalen.
 • Kost en inwoning zijn de kosten om op de campus te wonen.
 • Beurzen zijn een vorm van financiële hulp die niet hoeft te worden terugbetaald. In tegenstelling tot beurzen zijn ze meestal gebaseerd op verdiensten (academische prestaties, vrijwilligerswerk, enz.).
 • Student Aid Report (SAR) is de kennisgeving die naar u wordt verzonden na het voltooien van de FAFSA. In tegenstelling tot een toekenningsbrief, staat niet in welke hulp je in aanmerking komt. Het is gewoon een kopie van uw verwerkte FAFSA die nu uw officiële EFC bevat.
 • Collegegeld is het geld dat in rekening wordt gebracht voor lessen. Het wordt ofwel per kredietwaardigheid in rekening gebracht of als een vast bedrag. Het bevat geen kost en inwoning, studieboeken, benodigdheden of andere toeslagen.
 • Terugbetaling van collegegeld of collegegeld is wanneer een bedrijf een deel of alle collegegeld terugbetaalt voor werknemers die studeren in een werkgerelateerd gebied.
 • Werkstudie of werkprijs is een vorm van federale financiële hulp waarbij studenten collegegeld krijgen in ruil voor een deeltijdbaan.

Welke soorten beurzen zijn beschikbaar?

In grote lijnen worden beurzen gesponsord door scholen (verbonden aan een specifieke instelling) of extern (gesponsord door externe donoren en niet verbonden aan een specifieke instelling). Binnen deze twee categorieën zijn er een aantal andere verschillende typen.

 • Op behoeften gebaseerde beurzen worden toegekend op basis van aangetoonde financiële behoeften
 • Op verdiensten gebaseerde beurzen houden rekening met individuele prestaties (academisch, artistiek, filantropisch) in plaats van met financiële behoeften
 • Demografische beurzen zijn ingesteld voor studenten die overeenkomen met bepaalde ras, geslacht, leeftijd, religie, seksuele geaardheid of regionale kwalificaties
 • Major / Carrièrebeurzen worden doorgaans gesponsord door hogescholen en organisaties die geïnteresseerd zijn in het stimuleren van een specifiek onderwerp of carrière
 • Atletische beurzen worden toegekend aan studenten op basis van hun prestaties in een bepaalde sport en worden vaak gesponsord door de school zelf

Wat is het verschil tussen een beurs en een beurs?

Subsidies zijn vergelijkbaar met beurzen in die zin dat het geschenkgeld is voor de universiteit dat niet hoeft te worden terugbetaald. Het be>

Welke subsidies moet ik aanvragen?

Er zijn momenteel vier soorten federale subsidies beschikbaar:

 • Federal Pell Grants worden toegekend aan niet-gegradueerde studenten die geen bachelor- of professionele graad hebben behaald. De maximale prijs is $ 5,775 en is gebaseerd op:
  • Financiële nood
  • Collegegeld
  • Inschrijving Status
  • Duur van aanwezigheid
  • Opmerking: u kunt Pell-subsidies niet van meer dan één school tegelijk of voor meer dan 12 semesters ontvangen.
 • Federale aanvullende educatieve kansenbeurzen (FSEOG) zijn op de campus gebaseerde subsidies die worden beheerd door het bureau voor financiële hulp. Niet alle scholen doen mee. Awardbedragen variëren van $ 100 tot $ 4.000 per jaar op basis van financiële behoefte en beschikbaarheid van fondsen.
 • Bijstand voor lerarenopleiding voor hogescholen en universiteiten biedt tot $ 4.000 per jaar voor het voltooien van cursussen voor een onderwijsdiploma. Het programma vereist dat specifieke onderwijsgerelateerde cursussen worden gevolgd. Als niet aan de vereisten wordt voldaan, verandert de subsidie ​​in een lening en moet deze met rente worden terugbetaald. Je moet ook akkoord gaan om te onderwijzen:
  • In een veld met hoge behoeften
  • Op een school die studenten uit gezinnen met lage inkomens bedient
  • Gedurende ten minste vier volledige academiejaren binnen acht jaar na het afstuderen
 • Irak en Afghanistan Service Grants , gelijk aan een maximale Federal Pell Grant, worden toegekend aan studenten wier ouder of voogd lid was van de Amerikaanse strijdkrachten en stierf als gevolg van militaire dienst in Irak of Afghanistan na de gebeurtenissen van 9 / 11 en wie:
  • Komen niet in aanmerking voor een Federal Pell Grant op basis van hun verwachte gezinsbijdrage, maar voldoen aan de resterende vereisten voor Federal Pell Grant
  • Was jonger dan 24 jaar of ten minste op het moment van overlijden ten minste deeltijds ingeschreven aan de universiteit

Kun je naar de gevangenis voor het niet betalen van een studielening?

Nee. Het niet betalen van een studielening leidt niet tot gevangenisstraf of een arrestatie. Een studielening is een zogenaamde civiele schuld - zoals creditcardtegoeden - en je kunt niet worden gearresteerd omdat je ze niet hebt betaald. Dat betekent echter niet dat je van de haak bent.

Als je geen studielening kunt betalen, kan het incassobureau ervoor kiezen om je loon te verhogen. Dit is wanneer uw werkgever een bepaald bedrag achterhoudt voor uw betaling, die naar het incassobureau gaat. Dit gaat zo door totdat de schuld is betaald.

Daarom kunnen we beurzen niet genoeg aanbevelen. In tegenstelling tot studieleningen kan beursgeld helpen om je opleiding te betalen en hoef je geen studiebeurzen terug te betalen.

De beste zoekplatforms voor beurzen: samengevat

Fastweb
Cappex
Unigo
Grote toekomst
Het beste
Voor de meeste studenten
Database
Zoeken
Middelen
Zoekfunctionaliteitsscore
8.3
6.7
8.8
5.1
Beursbeschikbaarheidsscore
8.9
9.0
8.5
6.4
Gebruiksgemak score
10.0
9.2
10
8.5
Tools score
10.0
10.0
6.4
1.0
Aanvullende bronnen score
9.9
5.5
5.5
10.0

Onze andere onderwijsbeoordelingen

We onderzoeken al vele jaren de diensten die studenten helpen hun droomschool te landen en een begin te maken met hun droomcarrière. Je zou kunnen zeggen dat we ons huiswerk hebben gedaan. Bekijk hieronder enkele van hen:

Misschien vind je dit ook leuk