Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

Geico huiseigenaren verzekering Review

Geico biedt huiseigenaren een verzekering, maar onderschrijft zijn polissen niet. In plaats daarvan fungeert het bedrijf als een tussenpersoon: het werkt samen met grote huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen en koppelt u met een van hen wanneer u een offerte aanvraagt. Dit betekent dat de details van uw beleid variëren, afhankelijk van de provider waarmee u bent gekoppeld.

Hoewel Geico solide tools en dekkingsopties biedt , biedt het niet veel van de kortingen die vaak bij topaanbieders worden gevonden. Het maakte ook geen indruk op ons als het ging om klantenservice, hoewel uw exacte ervaring kan variëren, afhankelijk van welke partner uw beleid onderschrijft. Als u een bestaand contract met Geico hebt, is het zeker de moeite waard om een ​​offerte aan te vragen voor de verzekering van huiseigenaren. Anders liet Geico's gebrek aan unieke kortingen en gemiddelde klantenservice ons lauw voelen.

Geico Home Insurance Overzicht

 • In bedrijf sinds: 1936
 • AM Beste financiële sterkte: A ++
 • Beleidstypen: huiseigenaren, huurders, condo, stacaravan, verhuurder
 • Uitstekende financiële kracht
 • Een handvol kortingen
Eigendoms schade Brand
Wind
wees gegroet
Waterschade*
Persoonlijk eigendom Meubilair
Huishoudelijke apparaten
Kleding
gerechten **
Juwelen Beperkte dekking (ongeveer $ 500 - $ 2.000)
Extra dekking Persoonlijke aansprakelijkheid
Medische dekking
Bijkomende kosten van levensonderhoud
Multi-beleid korting Bespaar door uw auto- en thuisbeleid te bundelen
Home security korting Installeer alarmen, bewakingssystemen, bewegingsmelders, enz.
Brandveiligheidskorting Installeer rookmelders en een brandblusser

* Tenzij uitgesloten door uw beleid
** Verschilt per beleid


Geico

Claim van Geico Home Insurance

Geico verklaart dat "Met beschikbare kortingen kunnen we u helpen nog meer te besparen op een opstalverzekering."

Is het waar?

Soort van.

In vergelijking met topaanbieders in de branche zijn de kortingen van de huiseigenarenverzekering onvoldoende. Het biedt in totaal slechts drie kortingen, terwijl concurrenten zoals Allstate veel meer bieden. Thuis en auto bundelen is een van de weinige manieren om te besparen op het beleid van uw huiseigenaren, een optie die aantrekkelijk is voor huidige Geico-klanten. Als u een claim moet indienen die van invloed is op zowel uw auto- als uw thuisbeleid, kunt u in sommige omstandigheden zelfs uw eigen risico combineren. Geico biedt ook kortingen voor veiligheid en preventieve maatregelen zoals brandmelders en sprinklers, plus een korting voor het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis.

Aan de andere kant, als u claimvrij blijft, krijgt u geen kortingen en een nieuw gebouwde of on>Amica of Allstate .

Functies van Geico Home Insurance

Kortingen

Geico biedt slechts drie kortingen voor zijn huiseigenaarsverzekeringen. Als u uw auto bij Geico verzekert, komt u in aanmerking voor de meerpoliskorting. Het installeren van een beveiligingssysteem voor thuis is een andere korting, en veiligheidsfuncties zoals rookmelders of brandblussers zijn een eenvoudige derde.

De grootste aantrekkingskracht van Geico is de mogelijkheid om het beleid van uw huiseigenaren te bundelen met zijn goed beoordeelde autoverzekering. Het heeft meer kortingen dan elke andere autoverzekeraar en hoge klanttevredenheid. De bewering “15 minuten kan je 15% of meer besparen op autoverzekeringen” is niet ver van de waarheid.

Indrukwekkende financiële kracht

Geico heeft een "Superior" A ++ rating op AM Best. Dat betekent dat het bedrijf een enorme financiële kracht heeft en waarschijnlijk over de nodige middelen beschikt om met u af te rekenen als of wanneer u een claim moet indienen .

Mogelijke nadelen

Gebruik van verzekeraars

Geico werkt samen met andere verzekeraars van huiseigenaren in plaats van eigen polissen aan te bieden, en u krijgt geen keuze met welke organisatie u te maken hebt. In plaats daarvan wordt u doorverwezen naar een van de bedrijven waarmee Geico in uw regio samenwerkt. Alle betalingen, claims en beleidsspecificaties gaan door die underwriter. Dit kan een goede of slechte zaak zijn, afhankelijk van met wie je een match hebt.

Als gevolg van deze regeling scoort Geico niet op zijn klantenservice. Consumentenrapporten noch JD Power kunnen inzicht bieden in de service voor huiseigenaren van Geico, omdat Geico niet het daadwerkelijke onderhoud uitvoert. Als u eenmaal bent gekoppeld aan een underwriter, kunt u controleren of dat bedrijf ratings heeft ontvangen, en u kunt deze gebruiken om te meten hoe uw claimaanvraag en het vergoedingsproces kunnen zijn. Maar het resultaat is dat het moeilijk is om solide beweringen te doen over de verzekering van huiseigenaren van Geico: uw ervaring zal sterk variëren, afhankelijk van wie uw polis onderschrijft.

Geico's Underwriters

We hebben een aantal van de grote gelieerde bedrijven bekeken waarmee Geico mogelijk samenwerkt.

 • Homesite als verzekeraar : Naast standaard veiligheidskortingen biedt Homesite mogelijkheden om te sparen als u met pensioen bent, een huis koopt, een nieuw dak installeert en als uw huis nieuw gebouwd is. Helaas staat het op de voorlaatste plaats (van ongeveer 30 bedrijven) in klantenservice van JD Power. Dit betekent dat klanten het gevoel hebben dat de prestaties onder het gemiddelde liggen wat betreft statistieken zoals prijs, interactie en claimafhandeling.
 • Liberty Mutual als verzekeraar : uniek, Liberty Mutual biedt een goedkeuring voor inflatiebescherming die uw dekkingslimieten aanpast aan de inflatie. Het bedrijf scoort redelijk gemiddeld als het gaat om klantenservice en verdiende een 3/5 van JD Power. De kortingsselectie zal aantrekkelijk zijn voor diegenen die zelden claims indienen, omdat je kunt sparen voor een resterende claimvrije periode van drie jaar en als je geen claim hebt ingediend bij je vorige provider.
 • Reizigers als verzekeraar : als u een LEED-gecertificeerde 'groene' woning heeft, kunt u met Travellers vijf procent besparen. Deze huizen zullen milieuvriendelijke gemeenschapsmiddelen hebben zoals openbaar vervoer en paden, evenals duurzame bouw en nutsbedrijven. Klanten zijn redelijk tevreden over de klantenservice en ontvingen een 3/5 van JD Power.
 • Boeren als verzekeraar : Boeren is een andere middle-of-the-pack-aanbieder die gemiddelde scores van consumenten ontving. Als het gaat om financiële stabiliteit, is het de enige aanbieder die onder een A "Excellent" rating van AM Best viel. De kortingskeuze is ook vrij kaal, maar niet-rokers hebben de mogelijkheid om op te slaan.

De concurrentie van Geico

Voer uw postcode in voor offertes in uw regio

Geico Allstate Progressief Amica
Onze review Onze review Onze review
AM Beste financiële sterkte rating A ++ A + A + A +
JD Power Algemene tevredenheidsscore n / a 3/5 n / a 5/5
Online bronnen
24/7 ondersteuning
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

Geico tegen Allstate

Allstate biedt verschillende kortingen en een ongeëvenaarde bibliotheek met bronnen . Het is een geweldige optie voor beginnende thuiskopers die zichzelf willen leren, met artikelen, infographics en interactieve tools die de risico's en veel voorkomende claims van uw regio beoordelen.

Geico versus Progressive

Net als Geico, werkt Progressive samen met andere bedrijven om hun verzekering voor huiseigenaren te verzekeren. Opties voor kortingen en dekking zullen hierdoor per staat verschillen. Ze hebben een gemiddelde klantenservice-reputatie verdiend en bieden een unieke dekking die zich uitstrekt tot waterscooters.

Geico tegen Amica

Amica staat bekend om zijn klantenservice en behoort consequent tot de topbedrijven. Met hoge scores van zowel JD Power als Consumer Reports, is de kans groter dat u tevreden bent met claimafhandeling en terugbetaling. Bovendien biedt Amica hetzelfde aantal kortingen als Allstate.

Veelgestelde vragen bij Geico Home Insurance

Schrijft Geico verzekeringen voor huiseigenaren of gebruikt het verzekeraars?

De Washington Post publiceerde een verhaal over het onderwerp in 1995, toen voor het eerst nieuws verscheen over het feit dat Geico niet >naar iets meer dan 30 .

Hoe kan ik mijn premie verlagen?

Er is geen manier om een ​​verzekering voor huiseigenaren te kopen, maar er zijn manieren om de kosten laag te houden . De beste manier om een ​​deal te krijgen voor uw verzekering is om rond te kijken voor offertes. In onze beoordeling van de beste goedkope huiseigenaarsverzekering hebben we ook enkele eenvoudige stappen gevonden die uw prijs kunnen verlagen, ongeacht uw provider.

 • Verhoog uw eigen risico om een ​​lagere premie te betalen . Zelfs als u het eigen risico verhoogt tot $ 1.000, kunt u 25 procent op uw premie besparen. Overweeg deze optie echter zorgvuldig. Het is een slecht idee om uw eigen risico te verhogen tot een prijs waarvan u weet dat u deze niet kunt betalen als er zich een ramp voordoet.
 • Optimaliseer uw kans om in aanmerking te komen voor kortingen . Dit kan betekenen dat u extra veiligheidsmaatregelen installeert, zoals rookmelders en nachtschoten, uw verzekeringspolissen bundelt of aansprakelijkheidsproblemen zoals zwembaden of trampolines wegneemt.
 • Zorg voor uw credit score . Veel providers zullen uw kredietscore gebruiken om te beslissen wat u betaalt, in de veronderstelling dat klanten met hogere scores waarschijnlijk geen claim indienen.

Biedt Geico een overstromingsverzekering?

Nee. Geico biedt echter wel hulp bij het afsluiten van een overstromingsverzekering via het National Flood Insurance Program (NFIP). Omdat u geen overstromingsverzekering rechtstreeks bij het NFIP kunt kopen - u moet via een agent gaan - biedt Geico u aan om u door het proces te helpen en u te helpen uw beleid te begrijpen.

Geico Homeowners Insurance: The Bottom Line

Geico huiseigenaren verzekering is het beste voor klanten met een bestaande Geico-polis. We moedigen de autoklanten van Geico aan om een ​​offerte te maken en het gemak van een geconsolideerde service te overwegen. Maar we raden anders aan om meer directe opties te gebruiken. Als u voor Geico kiest, moet u bereid zijn om uw eigen onderzoek te doen naar de verzekeraar waarmee Geico u koppelt voordat u een contract ondertekent.


Geico

Misschien vind je dit ook leuk