Taylor Moore Finance Insurance Writer Door Taylor Moore Schrijver van financiën en verzekeringen

Taylor Moore is de Finance Insurance Writer voor grmajo.net. Haar werk is gepubliceerd in het tijdschrift Chicago, de Chicago Reader en elders.

Landmark Home garantieoverzicht

Landmark Home Warranty is een solide keuze voor inwoners van Arizona, Idaho, Nevada, Oregon, Texas en Utah. In onze beoordeling van de beste thuisgarantiebedrijven hebben we Landmark aanbevolen als een geweldige optie voor westerse staten vanwege de grondige dekking. Het Total Protection Plan (onze aanbeveling) heeft niet alleen betrekking op uw standaardapparatuur en -systemen, zoals airconditioning, verwarming, sanitair en wasmachine / drogers, maar ook op services zoals ongediertebestrijding, re-key service en ondergrondse termietenbehandeling.

Het bedrijf beschikt ook over sterke klantbeoordelingen en heeft positieve pers ontvangen. Het is door het Better Business Bureau beoordeeld als een A en een "Gemiddeld" 4,5 van de vijf op ConsumersAdvocate.org (gebaseerd op 188 beoordelingen), vanaf september 2019. Als een bedrijf in Salt Lake City werd Landmark ook geëerd in Utah Magazine's Lijst 'Beste plaatsen om te werken' voor twee jaar op rij. We waarderen dit soort aanduidingen, omdat het geluk van werknemers neigt te filteren op hoe dienstverleners en klanten worden behandeld.

Landmark is echter duurder dan zijn concurrenten, met een Total Protect-abonnement van $ 55 per maand. TotalProtect, onze keuze voor "Best for Generous Liability Caps", heeft het duurste abonnement voor $ 44 per maand. Als het totale beschermingsplan van Landmark meer apparaten en systemen bevat dan u eigenlijk wilt, is het wellicht de moeite waard om te kijken naar bedrijven die thuis garantie aanbieden en goedkopere plannen aanbieden.

De claim

Landmark Home Warranty belooft "bekroonde service" en "een van de beste dekking op meer dan 9.000 mechanische onderdelen van de systemen en apparaten van uw huis."

Is het waar?

Ja. Zoals blijkt uit de hoge A-rating bij het Better Business Bureau en de uitgebreide dekking, zijn wij van mening dat Landmark beide beloften waarmaakt. Landmark biedt een Home Systems Plan, inclusief airconditioning, verwarming, sanitair en elektriciteit, en een Total Protection Plan, dat de meest voorkomende huishoudelijke apparaten en systemen omvat. Beide bieden gratis aanvullende services, zoals re-key service, behandeling van ondergrondse termieten en ongediertebestrijding. U kunt ook dekking toevoegen aan uw plan a la carte als u een pension, een vrijstaande ijsmaker of een zwembad en een bubbelbad heeft.

Productoverzicht

  • In bedrijf sinds: 2004
  • Aangeboden plannen: Total Protection Plan, Home Systems Plan
  • BBB rating: A-
  • Gediende staten: 6
  • Vakmangarantie: 30 dagen
  • Openingstijden klantenservice: 24/7
  • Voordelen: grondige dekking, uitstekende klantenservice
  • Nadelen: niet beschikbaar in de meeste staten, duur

Kenmerken

Totaal beschermingsplan
Home Systeemplan
Apparaten gedekt
Ingebouwde magnetron
Centraal vacuüm
Vaatwasser
Vuilophaal
Keuken koelkast
Oven / range / kookplaat
Wasdroger
N / A
Systemen gedekt
Airconditioning
Verwarming
Elektrisch systeem
Garagedeuropener
Sanitair systeem
Afstelling van de airconditioning
Verwarming afstellen
Ongediertebestrijding
Re-key service
Ondergrondse termietbehandeling
Airconditioning
Verwarming
Elektrisch systeem
Sanitair systeem
Afstelling van de airconditioning
Verwarming afstellen
Ongediertebestrijding
Re-key service
Ondergrondse termietbehandeling
Add-ons beschikbaar
Booster- en putpomp
Ingebouwde magnetron
Vaatwasser
Lekreparatie aan buitenzijde
Vrijstaande ijsmachine
Vriezer (stand-alone)
Garagedeuropener
Vuilophaal
Grinder pomp
Gasthuis
Keuken koelkast
Oven / range / kookplaat
Zwembad en bubbelbad (chloor)
Zwembad en bubbelbad (zout water)
Daklekreparatie
Septisch systeem
Wasdroger
Waterverzachter
Nou pomp
Koelkast met natte bar
Booster- en putpomp
Ingebouwde magnetron
Vaatwasser
Lekreparatie aan buitenzijde
Vrijstaande ijsmachine
Vriezer (stand-alone)
Garagedeuropener
Vuilophaal
Grinder pomp
Gasthuis
Keuken koelkast
Oven / range / kookplaat
Zwembad en bubbelbad (chloor)
Zwembad en bubbelbad (zout water)
Daklekreparatie
Septisch systeem
Wasdroger
Waterverzachter
Nou pomp
Koelkast met natte bar
Vakmanschap garantie
30 dagen
30 dagen
Staten dienden
Arizona, Idaho, Nevada, Oregon, Texas, Utah
Arizona, Idaho, Nevada, Oregon, Texas, Utah

* Dekking verschilt per staat. We hebben Texas gekozen om de beschikbare dekking voor elk plan te illustreren, omdat het de dichtstbevolkte staat is die Landmark dient.

Grondige dekking

Landmark biedt twee thuisgarantiepakketten: het Total Protection Plan ($ 55 per maand) en het Home Systems Plan ($ 35 per maand). We raden het Total Protection Plan aan voor zijn brede dekking, van airconditioning en verwarming tot ingebouwde magnetrons en wasmachines / drogers. Landmark omvat ongediertebestrijding, re-key service en ondergrondse termietbehandeling in het plan. U kunt ook add-ons kopen voor uw huisgarantie, zoals dekking voor een septisch systeem ($ 7 per maand), pension ($ 12 per maand) en waterontharder ($ 4 per maand).

De website maakt het gemakkelijk om te zien wat elk plan omvat. Als u in beide plannen op een apparaat of systeem klikt, kunt u in duidelijke bewoordingen zien wat wel en niet wordt gedekt, de gemiddelde levensduur van het apparaat of systeem en de gemiddelde kosten voor reparatie of vervanging zonder een thuisgarantie.

Top klantenservice

Landmark Home Warranty is door gebruikers zeer beoordeeld - een zeldzaamheid in een branche waar veel negatieve online reviews komen van mensen die hun thuisgarantiecontract niet volledig begrepen toen het tijd werd om service aan te vragen. Vanaf september 2019 heeft Landmark een A- van het Better Business Bureau en een "Gemiddeld" 4,5 van de vijf bij ConsumersAdvocate.org (gebaseerd op 188 beoordelingen). Dit is een geweldig teken dat Landmark er voor je is als je ooit je thuisgarantie nodig hebt.

Punten om te overwegen

Niet beschikbaar in de meeste staten

Vanaf september 2019 is Landmark alleen actief in zes staten: Arizona, Idaho, Nevada, Oregon, Texas en Utah. De website zegt echter dat het van plan is om nationaal uit te breiden, dus als je in de andere 44 staten woont, blijf dan op de hoogte.

Duur

Het totale beschermingsplan, dat zowel apparaten als systemen omvat, is ongeveer $ 55 per maand. Ter vergelijking: de concurrent TotalProtect van Landmark (die we ' Best for Generous Liability Caps ' hebben toegekend) heeft zijn meest uitgebreide plan met $ 44 per maand. Dit is een verschil dat oploopt tot $ 132 per jaar, dus we raden aan de hogere kosten te wegen met de dekking die u ontvangt. Als het totale beschermingsplan van Landmark meer apparaten of systemen bevat dan u realistisch gezien wilt, dan betaalt u mogelijk voor meer dekking dan u nodig hebt.

De competitie

Landmark Home-garantie Amerikaans thuisschild Keuze Home Garantie De Home Service Club
Onze review Onze review Onze review
Betere beoordeling door Business Bureau
EEN- B B- N / A
Servicekosten
$ 60 of $ 100 $ 75, $ 100 of $ 125 $ 85 $ 65 of $ 95
Vakmanschap garantie
30 dagen 60 dagen 90 dagen delen, 30 dagen arbeid 90 dagen delen, 30 dagen arbeid
24/7 ondersteuning
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

Landmark Home-garantie versus Amerikaans Home Shield

both have high ratings with the Better Business Bureau and offer thorough coverage of appliances and systems. Landmark Home Warranty en American Home Shield hebben beide een hoge rating bij het Better Business Bureau en bieden een grondige dekking van apparaten en systemen. Er zijn echter enkele afwegingen tussen de twee. Landmark heeft goedkopere servicekosten dan AHS ($ 60 versus $ 75 tot $ 125), terwijl AHS twee keer zo >

Van de twee raden we American Home Shield aan, omdat het een aanpasbaar plan biedt waarmee je kunt kiezen welke apparaten en systemen je wilt dekken. We houden van deze functie omdat deze uw maandelijkse premies aanzienlijk kan verlagen als u niet de maximale dekking wilt. Als de voordelige servicekosten van Landmark u aanspreken, is het nog steeds de moeite van het bekijken waard, maar American Home Shield biedt een geweldig uitgebreid beleid.

Landmark thuisgarantie versus keuze thuisgarantie

serves all 50 states, while Landmark only serves Arizona, Idaho, Nevada, Oregon, Texas, and Utah. Choice Home Warranty bedient alle 50 staten, terwijl Landmark alleen Arizona, Idaho, Nevada, Oregon, Texas en Utah bedient. Keuze heeft ook een hogere terugroepperiode van 90 dagen voor onderdelen en 30 dagen voor arbeid; Landmark dekt alleen defecte reparaties en vervangingen tot 30 dagen na de serviceaanvraag. Maar het is vermeldenswaard dat het Better Business Bureau Landmark hoger (A-) scoort dan Choice (B-) vanwege de superieure afhandeling van klachten van klanten.

Wat de dekking betreft, bevatten beide plannen van Choice (Basisplan en Totaalplan) de meest voorkomende apparaten en systemen. Deze twee niveaus zijn geweldig als je je bases wilt dekken, maar als je alleen je thuissystemen, zoals elektriciteit en sanitair, hoeft te verzekeren, raden we je aan om Landmark's Home Systems Plan te gebruiken.

Landmark Home-garantie versus de Home Service Club

Nogmaals, het servicegebied van Landmark is beperkt tot zes staten in de westelijke Verenigde Staten, dus als u niet in Arizona, Idaho, Nevada, Oregon, Texas en Utah woont, kunt u het beste ergens anders kijken. , on the other hand, serves all 50 states. De Home Service Club bedient daarentegen alle 50 staten. Landmark en The Home Service Club hebben beide vergelijkbare niveaus van servicekosten, maar The Home Service Club heeft een betere fabrieksgarantie (90 dagen onderdelen, 30 dagen arbeid) in vergelijking met de terugroepperiode van 30 dagen van Landmark.

De Home Service Club is een geweldig bedrijf als u zowel apparaten als systemen wilt dekken (het heeft twee plannen die beide omvatten, terwijl Landmark er slechts één heeft). Het Home Systems Plan van Landmark is echter ideaal als u alleen systemen, zoals sanitair en airconditioning, nodig hebt.

Veelgestelde vragen over Landmark Home-garantie

Vereist Landmark Home Warranty een huisinspectie?

Nee, Landmark vereist geen huisinspectie om een ​​huisgarantiecontract te activeren.

Heeft Landmark Home-garantie een terugroepperiode voor reparaties?

Landmark heeft een terugroepperiode of "fabrieksgarantie" van 30 dagen. Dit bevindt zich aan de onderkant van het spectrum; veel concurrenten hebben terugroepperioden van 60, 90 en 180 dagen. AFC Home Club, die we “Best Workmanship Warranty ” hebben toegekend bij onze beoordeling van de beste thuisgarantiebedrijven , staat garant voor reparaties en vervangingen gedurende de looptijd van uw contract.

Het komt neer op

Landmark Home Warranty biedt uitgebreide dekking voor de meest voorkomende en breekbare apparaten en systemen. Het is echter aan de dure kant en heeft een korte fabrieksgarantie. Het is ook alleen beschikbaar voor huiseigenaren in Arizona, Idaho, Nevada, Oregon, Texas en Utah, dus als u elders woont, raden we u aan onze andere aanbevelingen voor thuisgarantie te bekijken .

Misschien vind je dit ook leuk