Lidia Davis Home Security Writer Door Lidia Davis Home Security Writer

Lidia schrijft over huisbeveiliging, huisautomatisering en online privacy voor grmajo.net. Ze studeerde af aan UNC-Chapel Hill met een bachelor in journalistiek.

Het is geen geheim hoe intimiderend sportscholen aan het begin van het jaar kunnen zijn als mensen racen om een ​​nieuwe gezondheids- en fitnessreis te starten. Daarom zijn we hier om u een paar ideeën te geven over hoe u op uw eigen voorwaarden kunt oefenen - zonder de drukte van lijnen voor apparatuur, gecompliceerde machines, overvolle gewichtskamers en lastige blikken. We hebben een selectie van populaire, gerenommeerde fitness-apps en -apparatuur samengesteld op basis van onze eigen teststandaarden en beoordelingen en recensies van Amazon, Google Play en Apple Store om u te helpen die resoluties tot 2020 en daarna te handhaven.

Stel realistische doelen

Een bewuste beslissing nemen om u op uzelf en uw gezondheid te concentreren, hoeft niet stressvol te zijn, en dit begint met hoe u succes definieert. Er is absoluut niets mis met het hebben van verheven doelen, maar resultaten kosten tijd. Het maakt niet uit waar u zich bevindt tijdens uw fitnessreis, het is de moeite waard om een ​​stap terug te doen om naar het grote geheel te kijken en uw focus indien nodig opnieuw af te stemmen. De waarheid is dat je niet zomaar een marathonloper wordt.

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) beveelt aan dat degenen die niet trainen vaak beginnen met oefeningen met een lagere intensiteit voordat ze zich opwerken: en als u niet zeker weet wat u nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen met uw arts of een geloofwaardige fitness-expert voor hulp. Ongeacht waar je bent, het is be>daadwerkelijk heeft aangetoond dat het je nog meer motivatie geeft.

Weet hoe (en waarom) u hiervan kunt profiteren

De tweede editie van de HHS- richtlijnen voor lichaamsbeweging voor Amerikanen beveelt volwassenen aan om minimaal 150 minuten matig intensieve training en 75 minuten intensieve training per week te oefenen om gezondheidsvoordelen te zien. Iedereen is echter anders en de cadans varieert per persoon.

Een goed afgeronde trainingsroutine omvat een combinatie van aerobe oefeningen, balans en krachttraining. Maar het is be> . Niet opwarmen, te snel gaan en te zware gewichten tillen kunnen allemaal leiden tot letsel, hoewel het lijkt alsof je op dit moment meer waar voor je geld krijgt. Vertraag en houd je aan een veilig, snel tempo spelplan.

Gezonder lichaam en geest

Beslissen om de hele week meer te bewegen, kan meer dan alleen maar helpen om af te vallen of een betere fysieke conditie te krijgen. Onderzoek zegt ook dat het goed is voor je geestelijke gezondheid. Een onderzoek wees uit dat consistente lichamelijke oefening gerelateerd was aan "lagere geestelijke gezondheidsproblemen".

Als je een les wilt volgen:

Zoek een studio in uw buurt of volg thuis.

ClassPass

Meest
Interactief

ClassPass-prijs: één maand gratis op proef met 33 credits; vanaf $ 39 (prijzen variëren per locatie en pakket)

Apple Store-beoordeling: 4,9 uit vijf en meer dan 56.000 beoordelingen

Google Play-beoordeling: 4,1 van de vijf en meer dan 2000 beoordelingen

We hebben ClassPass gekozen voor diegenen onder jullie die kunnen worden geïntimideerd door de sportschoolratten van het nieuwe jaar, maar die ook geïnteresseerd zijn om zo nu en dan een les te volgen. De app zal bronlessen en boetiektraininglocaties bij u in de buurt genereren. U kunt zoeken op "activiteit" of "locatie" om uw zoekopdracht te verfijnen, en als u echt van een bepaalde studio of training houdt, kunt u het bedrijf "favoriet" maken om het later in uw profielwachtrij te plaatsen. U beslist hoeveel trainingsklassen u in een week tijd aankunt - maar op elke laag is trainen relatief betaalbaar en ze zijn allemaal gebaseerd op een kredietstructuur in plaats van individuele prijzen per klasse. Zo ziet een typisch ClassPass-abonnement eruit in Charlotte, NC

De eerste maand is gratis en biedt 33 credits voor alle klassen naar keuze.

We zullen toegeven dat het annuleren van je abonnement bij ClassPass een beetje gedoe kan zijn. Je kunt niet gewoon op "Abonnement annuleren" drukken en verder gaan met je dag - je moet chatten met een vertegenwoordiger en uitleggen waarom je wilt vertrekken. Hoewel de vertegenwoordiger ons probeerde te krijgen om te blijven, konden we na het herhalen van onze situatie en onze wens om te vertrekken zowel onze ClassPass- als ClassPass Live-abonnementen in één keer annuleren.

ClassPass Live

Meest
Interactief

ClassPass Live-prijs: $ 79 voor startpakket, $ 49 zonder Chromecast en hartslagmeter

Apple Store-beoordeling: 4,9 uit vijf en meer dan 56.000 beoordelingen

Google Play-beoordeling: 4,1 van de vijf en meer dan 2000 beoordelingen

ClassPass zorgt er niet alleen voor dat u niet vast komt te zitten bij het herhalen van dezelfde trainingsroutine of sporten op dezelfde plek, het kan u ook geld besparen. Er zijn twee mogelijkheden om dezelfde ClassPass-app te gebruiken: als u niet naar een locatie wilt reizen of met anderen wilt sporten, kunt u met het ClassPass Live-abonnement on-demand of live lessen streamen vanuit uw huis. Je kunt nog steeds concurreren met anderen door je voortgang en statistieken bij te houden met de hartslagmeter. Als u al lid bent van ClassPass, is het ClassPass Live-abonnement slechts $ 10 per maand toe te voegen - zo niet, dan is het $ 19 per maand. Hoe dan ook, wij denken dat dit een competitieve deal is voor diegenen onder u die graag thuis sporten. Bovendien kunt u maandelijks verlengen, dus als u een maand wilt afmelden, annuleert u gewoon voor uw volgende factuurdatum.

Een uniek voordeel van ClassPass Live ten opzichte van persoonlijke lessen is dat u zo vaak als u wilt kunt streamen of opnieuw kunt kijken. Klasse types variëren van algemene kracht- en cardiosessies, tot partnervideo's van barre, yoga, pilates, tot stretch- en meditatiepraktijken. Het merendeel van de video's van ClassPass Live loopt tussen de 20 en 45 minuten en je kunt het moeilijkheidsniveau zien en een overzicht krijgen van alles wat je nodig hebt voor de klas (gewichten, mat, etc.) voordat je begint.

Gaan

Als het betalen voor ClassPass je niet aanspreekt - het bedrijf heeft een gratis audio workout-app (met een regulier ClassPass-abonnement) - Go - die begeleide machine-oefeningen (loopband, elliptisch, traplopen, enz.) Biedt, samen met kracht en balansoefeningen zoals stretchen en yoga. De app scheidt alle oefeningen netjes in categorieën voor beginners, gevorderden en gevorderden - u kunt ook zoekopdrachten per leraar filteren en uw muziekinstellingen wijzigen (als u liever naar uw eigen muziek luistert). De eenvoud maakt Go verteerbaar en gebruiksvriendelijk.

Peloton Digital

Meest
Vrijheid

Prijs: $ 19,49 / mnd. (14 dagen gratis proberen)

Apple Store-beoordeling: 4,9 van de vijf en meer dan 22.000 beoordelingen

Google Play-beoordeling: 4,1 van de vijf en meer dan 170 beoordelingen

has been making exercising without the added pressure of a gym environment easy since 2012 . Sinds 2012 maakt Peloton sporten zonder de extra druk van een sportschoolomgeving gemakkelijk. Maar als je geen $ 2.000 hebt om aan een hometrainer te spenderen, heeft Peloton een paar andere opties waarvoor je geen extra uitrusting hoeft aan te schaffen. training met Peloton Digital.

Je kunt kiezen voor hardloop-, outdoor-, kracht-, yoga-, meditatie- en "bootcamp" -lessen om je aan te melden en live met anderen te streamen, of je kunt oudere klassen on-demand bekijken. Peloton Digital heeft ook een behoorlijk uitgebreide bibliotheek met meditatie- , wandel- en stretchlessen - die allemaal be>

We vinden het leuk hoe Peloton Digital het gemakkelijk maakt om je workouts te combineren. U vindt korte (5-10 minuten) krachtoefeningen, evenals >

Als u begeleide trainingen wilt:

Geen klasse-instellingen, alleen instructie.

Aaptiv

Het beste
Audio Workout-app

Prijs: $ 99,99 / jr. (14 dagen gratis proberen)
Luister naar de populairste nummers, krijg toegang tot meer dan 2500 trainingslessen en werk met een 'personal trainer' om je doelen te bereiken.

Apple Store-beoordeling: 4,8 van de vijf en meer dan 44.000 beoordelingen

Google Play-beoordeling: 3,6 van de vijf en meer dan 8.000 beoordelingen

Aaptiv is de perfecte pasvorm voor jullie auditieve leerlingen die er zijn. Hoewel er geen visuals of live opgenomen lessen zijn om je te laten zien wat je moet doen, zijn de instructies voor de kracht- en rekoefeningen, die misschien moeilijker te visualiseren zijn, meestal behoorlijk beschrijvend. Zo>

Voordat u Aaptiv gebruikt, krijgt u een vragenlijst om in te vullen met betrekking tot al uw persoonlijke gezondheidsdoelen en de huidige status. Dit helpt Aaptiv de trainingen in uw feed aan te passen, maar u kunt deze instellingen in uw profiel altijd aanpassen als u niet van het tempo of de intensiteit houdt. Deze app biedt ook veel afwisseling als het gaat om begeleide workouts die verder gaan dan typische cardio- en krachttrainingsoefeningen; deze omvatten boksen, roeien en traplopen (die we niet hebben gezien in een van de andere apps die we aanbevelen, afgezien van Go ), evenals wandelen, yoga en meditatie. Als je de ene dag hiphop voelt en de andere dag classic rock, hoef je geen offers te brengen bij het kiezen van een workout boven je muziekvoorkeur. Met Aaptiv kunt u uw zoekopdracht aanpassen op basis van training, moeilijkheidsgraad, duur, trainer en zelfs muziekgenre.

Maak goed gebruik van de 14-daagse gratis proefperiode van Aaptiv om ervoor te zorgen dat je tevreden bent, want daarna is de enige andere prijsklasse van Aaptiv het hele jaar $ 100. Toegegeven, de app zal uiteindelijk zichzelf terugbetalen als je het genoeg gebruikt - en dit is ongeveer dezelfde prijs die je uiteindelijk betaalt voor een maandwaarde van slechts een handvol boetieklessen in jouw regio.

Nike Training Club

Het beste
Gratis optie

Prijs: $ 0
Een gratis, gratis workout-app die je opties en flexibiliteit biedt

Apple Store-beoordeling: 4,8 van de vijf en meer dan 107.000 beoordelingen

Google Play-beoordeling: 4,6 van de vijf en meer dan 255.000 beoordelingen

Nike Training Club heeft alle benodigdheden: een schone, gemakkelijk te gebruiken interface met duidelijke uitleg over hoe elke training moet worden uitgevoerd. Hoewel het minder variatie biedt dan sommige van onze andere aanbevolen apps, met meer dan 185 trainingen om uit te kiezen zonder kosten, is er nog steeds geen zorgen te maken over het berouw van de koper of ervoor te zorgen dat je waar voor je geld krijgt.

Ab workout demonstratie

U kunt een training selecteren op tijd, type - inclusief uithoudingsvermogen, mobiliteit, kracht en yoga - en op spiergroep, als u op een specifiek deel van uw lichaam wilt werken. Nike Training Club koppelt muziek niet aan zijn workouts, maar je kunt muziek van je apparaat synchroniseren met de app.

Hoewel we het niet hebben uitgeprobeerd, krijgt u met Nike's NikePlus-lidmaatschap toegang tot deskundige begeleiding voor zowel training als stijl.

Voor hardlopers : Nike Run Club
Als je houdt van wat je ziet met Nike Training Club - Nike Run Club is ook gratis en speciaal ontworpen voor hardlopen. Je hebt toegang tot begeleide audiotraining om je te helpen tijdens een run - met verschillende moeilijkheidsgraden beschikbaar en drie verschillende plannen om je te helpen je hardloopreis te starten of je voor te bereiden op een race.

Freeletics

Meest
Gedetailleerde instructies

Richt je op specifieke spieren in eenmalige, snelle trainingen of volg een trainer voor een hele reeks oefeningen.
Prijs: 14 dagen geld-terug-garantie; in-app aankopen

Apple Store-beoordeling: 4,6 van de vijf en meer dan 9.000 beoordelingen

Google Play-beoordeling: 4,5 van de vijf en meer dan 141.000 beoordelingen

Net als Aaptiv gebruikt Freeletics een eerste onderzoek om te bepalen waar u zich bevindt tijdens uw fitnessreis om trainingsplannen op te stellen op basis van uw doelen. Freeletics geeft je ook de optie om je te concentreren op specifieke lichaamsdelen met snelle, eenmalige oefeningen, zoeken naar trainingscomplexen en zelfs hardlopen (als je de Freeletics Running-app downloadt, die is opgenomen in je Freeletics-coachabonnement) Je kunt een een paar hiervan om te zien hoe je het formaat leuk vindt voordat je een abonnement koopt.

Je vindt een videodemonstratie met een instructeur, timer en een begeleidende stem die alleen audio geeft om je te laten weten hoeveel tijd er nog is. Na elke training of enkele oefening wordt u gevraagd om te beoordelen hoe nauwkeurig u uw formulier voelde en eventuele opmerkingen toe te voegen die u later kunt raadplegen. Om de coach- en voedingsplannen te gebruiken, moet u eerst een betalingsselectie maken - maar Freeletics is vrij betaalbaar, gezien het laagste niveau in totaal rond de $ 30 voor drie maanden.

Bouw je thuisgymnastiek

Sporten vanuit huis is gemakkelijker als je de juiste apparatuur bij de hand hebt, dus we hebben een lijst met basisinformatie samengesteld waarmee je op je eigen tijd en in je eigen ruimte kunt trainen. Of je nu gewichten wilt tillen, in kinderhouding wilt rusten of bergopwaarts sprint in je kelder, wij hebben je gedekt.

Yogamatten


Lifeforme yogamat

$ 140
Handige uitlijningsmarkeringen en een antislipoppervlak geven deze mat de grmajo.net-goedkeuring.

Van crunches en push-ups tot de houding van kinderen en de neerwaartse hond - het hebben van een yogamat in je homegym is een must. Ons team heeft dit getest en geweldig gevonden : hoewel het aan de duurdere kant is, biedt het je voldoende ruimte om je trainingen te doen. Met een afmeting van 73 x 27 inch is hij ongeveer vijf centimeter >


Balance From Go Yoga

$ 11
Een betaalbare yogamat zonder franje.

mat is highly rated and comes with a strap that makes it easy to transport to and from class — or your living room. Als u op zoek bent naar iets betaalbaarder, heeft deze BalanceFrom Go yogamat een hoge score en wordt deze geleverd met een riem die het gemakkelijk maakt om van en naar de klas te vervoeren - of naar uw woonkamer. Als je op zoek bent naar gratis yoga-oefeningen thuis, bekijk dan Yoga With Adriene . Aanbevolen door verschillende media , dit kanaal heeft 4 miljoen abonnees en is geweldig voor beginners.

halters


AmazonBasics Neopreen halters

$ 9 per paar
Deze bieden een goed aanbod van gewichtsvarianten en gemakkelijk vast te pakken materiaal.

Verschillende van de workout-apps die wij aanbevelen, vragen om halters - ze zijn goed voor het opbouwen van kracht en het toevoegen van intensiteit aan uw trainingen. Deze AmazonBasics zijn eenvoudig en relatief betaalbaar. Koop de maten die u het prettigst vindt om te gebruiken en voeg zwaardere gewichten toe na verloop van tijd - voel u niet onder druk gezet om de 35 pondgewichten te kopen, vooral als u niet gewend bent met gewichten te oefenen.


Bowflex SelectTech verstelbare halters

Vanaf $ 229
Een alles-in-één halterset waarmee u binnen enkele seconden gewicht kunt toevoegen of verwijderen.

are a tad pricier but are compact and adjust from five to 52.5 pounds. Als u op zoek bent naar een zwaardere halterset die niet zoveel opslagruimte nodig heeft, zijn deze Bowflex SelectTech 552 verstelbare halters een beetje duurder, maar compact en verstelbaar van vijf tot 52,5 pond.

Medicijnbal


AmazonBasics Medicine Ball

Vanaf $ 21,98
Goed voor het stimuleren van de kracht van het bovenlichaam.

Medicijnballen kunnen een geweldige toevoeging zijn om buikspieroefeningen moeilijker te maken, maar er zijn eindeloze manieren om deze in je trainingen op te nemen. We houden van de eenvoud, het groottebereik en de prijzen van deze AmazonBasics.

Weerstandsbanden


FitSimplify Resistance Loop-oefenbanden

$ 10.95
Vijf verschillende intensiteitsniveaus zijn geschikt om zowel te versterken als te rekken.

Met 4,2 van de vijf sterren en bijna 8.500 beoordelingen op Amazon is het veilig om te zeggen dat mensen deze weerstandsbanden leuk vinden. Deze zijn goed voor geïsoleerde versterkingsoefeningen - zoals bilbruggen en squats - en ze kunnen ook helpen bij het strekken. We hebben deze geprobeerd, en we zullen toegeven dat de zwaarste weerstand na een paar maanden gebruik niet zo zwaar voelt als zou moeten. Over het algemeen echter, als u een snelle en betaalbare manier wilt om weerstandsbanden aan uw oefeningen toe te voegen, zullen deze de klus klaren.

Suspension trainingssysteem


TRX Alles in één Suspension Training System

$ 149.95
Neem deze full-body workout overal mee naartoe.

Bevestig deze aan je deur en gebruik alleen je lichaamsgewicht om een ​​training te voltooien. Bijna 80% van 800 Amazon-recensenten geven deze TRX-ophangingstrainers vijf sterren, waarvan sommigen beweren dat ze na de aanschaf geen behoefte hebben gevonden aan de deuren van een sportschool. Ze komen met een aantal schriftelijke instructies, maar als je nog steeds in de war bent over het gebruik van deze riemen of waar je moet beginnen, heeft de TRX-app video-instructies over hoe je je systeem moet instellen en verschillende oefeningen die je kunt proberen.

Budget weerstandstrainer


Ultieme bodypress weerstandstrainer voor lichaamsgewicht

$ 50
Een meer betaalbare weerstandstrainer die is gebouwd om u te helpen overal te trainen.

is about half the price of our TRX pick and also has impressive ratings on Amazon. Hoewel je geen merknaam of bijbehorende mobiele app-hulp krijgt, is deze Ultimate Body Press Bodyweight Resistance Trainer ongeveer de helft van de prijs van onze TRX-pick en heeft het ook indrukwekkende beoordelingen op Amazon.

Kettlebells


Yes4Alle gietijzeren ketelbellen

Vanaf $ 10,99
Voeg een beetje extra gewicht toe aan je squats.

We houden van de gewichtsvarianten en de eenvoud van deze kettlebells - en gebruikers lijken het daarmee eens te zijn, met meer dan 80% vijfsterrenrecensies van 1200 op Amazon. Hoewel vergelijkbaar met halters, kunnen kettlebells worden gebruikt voor verschillende bewegingsbereiken, vooral voor slingeren .

Aerobic opstapplatform


Het originele Step-aerobe platform

$ 69,99
Voeg een paar extra centimeters toe aan je cardio- of krachttrainingsroutine.

Een stappenplatform kan nuttig zijn om die hartslag te verhogen tijdens HIIT- , cardio- of krachttraining. Met 4,7 van de vijf sterren uit meer dan 900 beoordelingen op Amazon is het veilig om te zeggen dat mensen dit platform leuk vinden, en verschillende recensenten hebben commentaar gegeven op de robuustheid.

Waterfles


Polar fles geïsoleerde waterfles

$ 14
Met een veilige kunststof en isolatie is dit onze beste keuze om te sporten.

Dit is geen onderdeel van "apparatuur", maar gehydrateerd blijven tijdens een training is be> . We hebben 0 getest en keuren deze Polar Bottle goed om uw water ijskoud te houden.

Als je klaar bent om nooit meer in een sportschool te stappen

Niemand wil honderden dollars uitgeven aan een machine zonder te weten of deze werkt. Maak je geen zorgen - we hebben de testen al voor je gedaan.

Roeimachine


Concept2 Model D indoor roeimachine

$ 945
Dit model is door experts goedgekeurd voor soepel rijden en duurzaamheid.

Ons team vond deze roeier om een ​​consistent soepele rit te bieden, en de gemakkelijk verstelbare voetpositionering scheert verspilde tijd aan uw oefening.

tredmolen


ProForm 505 CST-loopband

$ 500
Ondersteunend en ruim zonder teveel ruimte in te nemen in uw huis.

Als je ooit een loopband in de sportschool hebt gebruikt en een snelle sprint hebt geprobeerd, heb je misschien gemerkt hoe beverig de machine wordt. Dat is niet het geval met onze loopbandkeuze voor thuis om te wandelen - kies het tempo dat je voelt zonder je zorgen te maken dat je je voet verliest.

elliptisch


Precor EFX 222

$ 2.195
Een klassiek ontwerp voor een eenvoudige, soepele rit.

Dit is niet het goedkoopste stuk apparatuur op de markt, maar als u op zoek bent naar een stille, gestroomlijnde elliptische trainer, is dit uw beste keuze. We denken dat het doordachte ontwerp van deze machine de onhandigheid weghaalt van het heen en weer zwaaien van je armen zoals sommige andere concurrenten, en het is eenvoudig genoeg om je te kunnen concentreren op de basis van je training: hartslagzones, verbrande calorieën en afstand.

Sport fiets


Bladez Echelon

$ 359.99
Deze scherp geprijsde hometrainer is stevig en compact - perfect voor uw woonkamer of kelder.

Ons team zegt dat deze fiets klein genoeg is om in een appartement te passen, maar krachtig genoeg om je het zweet te geven waar je naar op zoek bent.

Bekijk enkele van onze andere gezondheids- en fitnessbeoordelingen:

Misschien vind je dit ook leuk