Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

Momenteel aan het lezen

Gids voor levensverzekeringen versus levensverzekeringen

Volgende

De ultieme voedingsgids voor puppy's

Wat is een verzekering aftrekbaar?

De 11 beste gratis streaming-sites

grmajo.net

Maggie Overholt

Senior verzekeringsredacteur

7 min. lezen

Alle producten en diensten die op grmajo.net worden genoemd, worden gekozen door onze redactie. Als u op een link klikt, kunnen we een commissie verdienen. Leer meer .

Wat is het verschil tussen de looptijd en de volledige levensverzekering?

Looptijd en hele levensverzekeringen hebben beide een groot doel: overlevende familieleden ondersteunen met een uitkering bij overlijden als de verzekerde overlijdt. De looptijd en het hele leven verschillen ook op een be>

Wat is een uitkering bij overlijden? "Overlijdensuitkering" is de technische term voor de totale waarde van een levensverzekering. Het is het totale bedrag dat een verzekeraar zou betalen als de verzekerde zou overlijden terwijl hij onder zijn polis valt. De juiste uitkering bij overlijden is uniek voor elke persoon; u kunt beginnen met een online levensverzekeringscalculator voor een schatting van de juiste polisgrootte voor u.

Term Life versus Whole Life Insurance¹ Zo> ²Voor een gezonde individuele leeftijd van 25 tot 40 jaar

Moet ik een tijdelijke of volledige levensverzekering afsluiten?

Het is algemeen aanvaard onder financiële professionals dat levensverzekeringen voor de meeste mensen de juiste keuze zijn, terwijl hele levensverzekeringen het beste werken voor mensen met robuuste financiële portefeuilles en complexe overwegingen met betrekking tot het levenseinde. Meer concreet:

Term levensverzekeringen bieden betaalbare financiële bescherming voor

 • Ouders (gehuwd of alleenstaand)
 • Mensen met hypotheekbetalingen
 • Mensen met uitstaande schulden (studentschulden, zakelijke leningen, enz.)
 • Iedereen wiens besparingen de kosten van het levenseinde niet comfortabel dekken, zoals begrafeniskosten

Hele levensverzekeringen kunnen een goede investering zijn

 • Mensen die hun IRA of 401 (k) premies hebben gemaximaliseerd en een secundaire manier nodig hebben om te sparen voor hun pensioen
 • Mensen die een belastingvrije erfenis of vertrouwen voor jongere generaties willen opzetten
 • Individuen of koppels met uitgebreide behoeften op het gebied van vermogensplanning die de hele levensverzekering kunnen gebruiken als een vermogensbeheerfonds met belastingvoordelen

Deze voorbeelden zijn geenszins de all-in, end-all van levensverzekeringsinkopen. Ze moeten u echter een idee geven van waar uw eigen situatie zich bevindt in het spectrum van het hele leven. Het is een ingewikkelde beslissing - daarom hebben we verderop op de pagina enkele bronnen opgenomen om u te helpen aan de slag te gaan met uw zoekopdracht.

Term Life vs. Whole Life Insurance: The Nitty-Gritty

Je hebt dit waarschijnlijk al opgepikt, maar onze eerste verklaring van de looptijd- en levensverzekering - dat ze verschillen op basis van de kans op een eventuele uitkering - was de vereenvoudigde versie. Een gegarandeerde of niet-gegarandeerde uitbetaling is het bepalende verschil, zeker, maar hieruit vloeien andere kenmerken voort die een onderscheid maken tussen de looptijd en de hele levensverzekering.

We zullen hier enkele van die details bespreken, maar u kunt ook onze Veelgestelde vragen over levensverzekeringen en Veelgestelde vragen over levensverzekeringen raadplegen voor een meer diepgaand inzicht in elk type polis.

Om te beginnen: het feit dat een hele levensverzekering een leven >

Gehele levensverzekeringen zijn veel duurder dan tijdelijke levensverzekeringen - in sommige gevallen tot 10 keer meer per maand.

Natuurlijk is het vermeldenswaard dat een deel van die forse premies voor het hele leven op een rente-verdienende "contante waarde" -rekening worden gestort. De verzekerde kan deze fondsen beleggen en er later zelfs in het leven van lenen. Dit wordt vaak gezien als een manier waarop mensen hun bezittingen opvullen of een extra vangnet bieden voor hun pensioen.

Gehele levensverzekeringen bieden ook de mogelijkheid om “polisruiters” (extra dekkingsopties) toe te voegen die de verzekerde tijdens hun leven ten goede kunnen komen. Populaire opties zoals een berijder van het overlijden bij overlijden of >

Hele levensverzekering voegt levens> door voertuigen zoals een contant geldrekening en aanvullende dekkingen die tijdens het leven worden uitbetaald.

Sommige ruiters zijn ook beschikbaar voor levensverzekeringen. Er zijn bijvoorbeeld renners die garant staan ​​voor vernieuwing van het beleid, verhoging van de uitkering bij overlijden door “accidentele dood”, uitbreiding van de dekking tot familieleden, en meer. Over het algemeen voegen ruiters echter meer waarde toe in combinatie met een levensverzekering. Dit komt omdat hele levensverzekeringen zo >nodig hebben.

Als je denkt dat de hele levensverzekering behoorlijk behoorlijk klinkt, ben je niet alleen. Maar hier komt het debat: veel experts nemen een harde stelling in dat het het beste is om “termijn te kopen en de rest te investeren” - dat wil zeggen, de $ 10 tot $ 40 per maand besteden aan een basisbeleid voor de levensloop en de extra $ 200 of meer die u hebt misschien in plaats daarvan besteed aan premies voor het hele leven op traditionele spaar- of beleggingsrekeningen. Deze experts zullen beweren dat dit op de >

Financiële planners, agenten en andere experts nemen verschillende standpunten in over de vraag of het beter is om een ​​leven >

Aan de andere kant van het hek staan financiële professionals die erop zullen wijzen dat in de eerste plaats de meerderheid van de mensen niet echt "het verschil investeert", maar het gewoon uitgeeft. Dit kamp beweert ook dat het gebruik van een contante waarde-account voor het hele leven in de loop van de tijd stabieler en betrouwbaarder is dan ervoor te kiezen om te beleggen in bijvoorbeeld de aandelenmarkt. Tot slot wijzen voorstanders van het hele leven op het nut van gezondheidsgerelateerde beleidsrijders, wat een zware financiële last zou kunnen verlichten als de verzekerde een ernstige ziekte ontwikkelt terwijl hij gedekt is door zijn hele levenspolis.

Vergeet niet dat alle voordelen in verband met de hele levensverzekering - van een veilige uitkering bij overlijden tot extra levens>alleen van kracht zijn als u premiebetalingen bijhoudt gedurende de looptijd van de polis. Dat kan betekenen dat je tientallen jaren honderden dollars per maand moet betalen. (Premies voor het hele leven zijn vergrendeld wanneer u het beleid koopt; als u de eerste maand $ 300 betaalt, betaalt u nog steeds $ 300 in de 240e maand).

Onthoud: voor een volledige levensverzekering moet u decennia >

Dus, moet ik een overlijdensrisicoverzekering kopen en 'de rest investeren'?

Uiteindelijk komt de beslissing tussen levensverzekeringen en hele levensverzekeringen neer op uw persoonlijke financiën. Er zijn een groot aantal factoren waarmee u rekening moet houden, te beginnen met (maar niet beperkt tot):

 • Het aantal personen ten laste dat u hebt en hoe oud ze zijn op het moment dat u uw levensverzekering koopt
 • Hoeveel u zich comfortabel zou kunnen veroorloven in premiebetalingen op maandelijkse basis
 • Met wat voor soort schulden (onderwijs, hypotheken, leningen, enz.) Waarmee uw gezinsleden opgezadeld kunnen worden als u zou overlijden
 • Waar uw spaarrekening en pensioenfondsen momenteel staan ​​(en hoe ze er waarschijnlijk uitzien wanneer u daadwerkelijk met pensioen gaat)
 • Of u al dan niet van plan bent een groot landgoed door te geven dat zwaar kan worden belast

We weten dat het een zware, persoonlijke beslissing is. Daarom kunnen (en zullen) we u niet definitief zeggen dat een overlijdensrisicoverzekering of een levensverzekering het beste voor u is. Aan de andere kant, het feit dat je dit hier leest, betekent dat je al op de goede weg bent. Leren over de verschillende soorten levensverzekeringen en hoe deze in uw financiële plan passen, is een geweldige eerste stap.

Wat is het volgende?

Natuurlijk is een levensverzekering een zeer gecompliceerd, zeer persoonlijk product - en een met betekenisvolle implicaties. Als u niet het type persoon bent dat een paar online artikelen kan lezen en dan de sprong kan maken, wij geven u niet de schuld.

Voor een meer gepersonaliseerde, begeleide ervaring tijdens het levensverzekeringswinkelproces, raden we aan om met een onafhankelijke verzekeringsagent of financieel adviseur te spreken (de sleutel hier is "onafhankelijk"). Zoek een expert die niet is gelieerd aan een verzekeringsmaatschappij; op die manier kunnen ze u helpen verschillende beleidsmaatregelen te vergelijken en te contrasteren zonder u te dwingen om te kopen voordat u klaar bent.

gerelateerde artikelen

Wat u moet weten over de grootste autoverzekeringsmaatschappijen

Wat te doen als uw verzekering wordt geannuleerd omdat u geen reparaties hebt uitgevoerd

SR-22-verzekering: wat is het en waar kunt u het krijgen?

Autoverzekeringsmaatschappijen met vergeving van ongevallen