Van Lisa Melillo

Google Nest versus Ring Home Security Review

Huisbeveiliging is eenvoudiger en goedkoper dan ooit met de opkomst van zelfbewaakte thuisbeveiligingssystemen . Met deze providers kunt u thuisbeveiliging in eigen hand nemen en een op maat gemaakt doe-het-zelf beveiligingssysteem maken . Twee opties, Google Nest Secure en Ring Alarm , zijn geweldige keuzes voor diegenen die slimme oplossingen voor thuisbeveiliging willen voor een betaalbare prijs. In deze Ring versus Nest-vergelijking hebben we elk product grondig beoordeeld om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Overzicht van Google Nest versus ring

Google Nest
Ring
Vooruitrusting kosten Vanaf $ 399 Vanaf $ 199
Kosten voor basisplan $ 19 per maand $ 10 per maand
Toezicht houden DIY of Professional DIY of Professional
Voorwaarden Contract van 3 jaar
$ 29 / maand geen contract
Geen contract
Opvallende kenmerken Nest Tag-sleutelhangers Slaat 60 dagen video op

Toezicht houden

Google Nest en Ring zijn populaire opties voor gebruikers die zelfbewaakte, DIY-beveiligingssystemen voor thuis willen. Maar beide bieden ook professionele monitoring , wat u nog meer gemoedsrust geeft, zij het tegen een hogere prijs.

Voor eenvoudige DIY-monitoring biedt Ring abonnementskosten vanaf $ 3 per maand, terwijl Nest Aware zelfcontrole begint bij $ 5 per maand. Beide zijn relatief goedkoop en hebben vergelijkbare functies, hoewel Ring uw videobeelden 60 dagen voor deze prijs zal opslaan, terwijl Nest het na slechts vijf zal verwijderen.

Als je naar professionele monitoring kijkt, beginnen de echte verschillen tussen Ring versus Nest-beveiligingssystemen te verschijnen. Google Nest Secure biedt professionele monitoring van Brinks Home Security voor $ 19 per maand met een contract van 3 jaar of $ 29 per maand zonder contract. Aan de andere kant wordt Ring's Plus-abonnement geleverd met 24/7 professionele monitoring voor slechts $ 10 per maand of $ 100 per jaar.

integratie

Bekijk voordat u een Google Nest of Ring Alarm koopt uw ​​bestaande beveiligingssysteem voor thuis . Elk alarm werkt op een compleet ander ecosysteem en het is moeilijk om producten te integreren waarvan de compatibiliteit op een ander netwerk is gebaseerd. Als u al slimme producten voor thuisbeveiliging hebt, zoals videodeurbellen , krijgt u de beste ervaring met de aanschaf van een alarm dat is geïntegreerd met uw huidige technologie. En als u een Google Nest of Ring koopt, moet u er rekening mee houden dat u zich op >

Installatie

Zowel Google Nest als Ring Alarm zijn ontworpen voor eenvoudige installatie. Elk werkt met een smartphone-app die u helpt bij het doorlopen van het installatieproces. Als u problemen ondervindt bij het instellen van uw beveiligingssysteem , biedt elk bedrijf klantenservice om het probleem op te lossen.

Dus wat is geschikt voor mij?

Als jij... Ga dan met: Dit is waarom:
Heb Amazon smart home-apparaten Ring Ring is eigendom van Amazon, dus het Ring Alarm kan eenvoudig worden geïntegreerd met Amazon-producten zoals de Echo en Alexa.
Zorg voor Google smart home-apparaten Google Nest De Google Nest Secure maakt deel uit van de Google-opstelling, dus integratie zal eenvoudig zijn met uw bestaande thuistechnologie.
Zijn bezorgd over de prijs Ring Met vooraf gemaakte apparatuurkosten van $ 199 en zelfcontrolerende abonnementen die beginnen bij slechts $ 3 per maand, is Ring Alarm een ​​veel betaalbaardere optie.
Wilt u robuuste professionele monitoring Google Nest Het partnerschap van Google Nest met Brinks Home Security betekent dat u professionele monitoring van topkwaliteit kunt krijgen voor extra gemoedsrust.

Hoe binnenlandse beveiligingsbedrijven te vergelijken

ontwapenend

Hoewel beide beveiligingssystemen toegangscodes hebben, biedt Google Nest ook fobs genaamd de Nest Tag voor mensen om te komen en gaan, terwijl de Ring alleen kan worden uitgeschakeld via app of toetsenbord. Nest-tags kunnen vooral handig zijn voor huisgasten of voor de mensen die je op je huisdieren let terwijl je op vakantie bent . Gasten die een door Ring beschermd huis betreden, hebben een pincode van de eigenaar nodig en Ring heeft richtlijnen voor het bieden van verschillende toegangsniveaus .

Hoe >

Een laatste be>claim voor een woningverzekering moet indienen . Ring bewaart uw beeldmateriaal 60 dagen, of u nu kiest voor zelf- of professionele monitoring. Google Nest Secure bewaart het echter slechts vijf dagen met het meest elementaire zelfcontroleplan en tot 30 dagen als u een duurder abonnement kiest.

Veelgestelde vragen over Home Security

Moet ik een videodeur bij mijn Google Nest of Ring Alarm krijgen?

Videodeurbellen zijn een prachtige aanvulling op uw beveiligingssysteem voor thuis. Het be>

Is professionele monitoring nodig voor mijn beveiligingssysteem?

Professionele monitoring is een leuke service om te hebben, maar het is niet helemaal noodzakelijk. Als dit be>

Wat is het beste beveiligingssysteem voor thuis?

Onze analyse van zelfbewaakte thuisbeveiligingssystemen vergeleek Ring versus Nest en ontdekte dat beide tot de top drie van de huidige markt behoren.

Misschien vind je dit ook leuk