Taylor Moore Finance Insurance Writer Door Taylor Moore Schrijver van financiën en verzekeringen

Taylor Moore is de Finance Insurance Writer voor grmajo.net. Haar werk is gepubliceerd in het tijdschrift Chicago, de Chicago Reader en elders.

De beste depositocertificaten

Een depositocertificaat (CD) is een federaal verzekerde spaarrekening die u een gegarandeerd rentetarief geeft in ruil voor het voor een verplichte tijd bij de bank houden van uw geld. Banken bieden meestal een hogere rente dan wat wordt aangeboden met een gewone spaarrekening. Een looptijd kan zo kort zijn als een maand of maximaal 10 jaar, maar het is be>

Cd's zijn het beste voor mensen die sparen voor een bepaald doel, zoals een bruiloft of hypotheek, of gepensioneerden die willen dat hun geld waarde opbouwt zonder het te onderwerpen aan de risico's van de aandelenmarkt.

De 5 beste depositocertificaten

De beste depositocertificaten: samengevat

Ally Bank TIAA Bank Marcus van Goldman Sachs Ontdekken Charles Schwab Barclays SunTrust Bank
Best voor globaal Eenjarige APY CD's zonder straf > CD's op korte termijn Online hulpmiddelen Flexibiliteit
Eenjarige CD APY 2,50% 2,50% 2,50% 2,40% 2,07% 2,42% 2,00%
Minimale aanbetaling n / a $ 5.000 $ 500 $ 2.500 $ 1.000 n / a $ 2.000
Looptijd (maanden) 3, 4, 9, 12, 28, 36, 60 3, 6, 9, 12, 18, 24, 30, 36, 48, 60 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 60, 72 3, 6, 9, 12, 18, 24, 30, 36, 48, 60, 84, 120 1 - 30 3, 6, 9, 12, 18, 24, 36, 48, 60 6, 12, 18, 24
Bekijk details Bekijk details Bekijk details Bekijk details Bekijk details Bekijk details Bekijk details

* Informatie correct vanaf 26 juli 2019. Rentetarieven veranderen regelmatig, dus raadpleeg de websites van het bedrijf voor de meest actuele tarieven.

Het beste
globaal

Ally Bank
Onze topkeuze zonder minimumstorting en consistent hoge rentetarieven.
Pros
Geen minimale storting
Hoge rentevoeten
Breed assortiment
Cons
Sanctie voor vervroegde uittreding

Waarom we ervoor kozen

Geen minimale storting

In tegenstelling tot veel van haar concurrenten, die een minimale storting van $ 1.000 of meer vereisen, heeft Ally geen minimum. Of u nu $ 50 of $ 5.000 hebt, u kunt profiteren van de high-yield-cd's, step-up-cd's en no-penalty-cd's van Ally. Dit maakt Ally de meest toegankelijke optie voor spaarders, ongeacht het investeringsniveau.

Hoge rentevoeten

Ally biedt consequent enkele van de sterkste rentetarieven die u op de markt kunt vinden. Voor een CD met een hoog rendement van één jaar is de APY 2,50% - bijna de hoogste in de categorie. Ally heeft ook een tiendaagse beste-prijsgarantie. Dit betekent dat u het beste tarief ontvangt dat Ally biedt als het binnen tien dagen na uw CD-openingsdatum omhoog gaat. Hoewel de meeste CD's vaste tarieven hebben, heeft de Raise Your Rate CD ook een APY van 2,50% en biedt de optie om uw tarief een keer te verhogen over een periode van twee jaar of twee keer over een periode van vier jaar.

Breed assortiment

We hebben Ally uitgeroepen tot 'Beste online bank' en 'Beste online aandelenhandel voor goedkope transacties'. Met andere woorden, we zijn een groot fan van het concurrerende aanbod, de superieure klantenservice en de toegankelijkheid. Als u op het punt stond een CD van Ally te kopen, kan het beoordelen van zijn andere financiële producten de beslissing gemakkelijker maken.

Punten om te overwegen

Sanctie voor vervroegde uittreding

Bijna elke bank bestraft het vroegtijdig opnemen van CD's en Ally is geen uitzondering. De opgelegde boetes zijn afhankelijk van uw CD-termijn, met uitzondering van de dood of het oordeel van de deposant dat ze juridisch incompetent zijn. Als u bijvoorbeeld een CD van 1 jaar opent en vóór de vervaldatum een ​​opname doet, bent u 60 dagen aan rente verschuldigd. Hieronder is een lijst met Ally's boetes voor vervroegde uittreding voor high-yield-CD's, volgens de lengte van de CD-termijn (voor CD's gekocht of vernieuwd op of na 7-12-2013):

CD Term boete
24 maanden of minder 60 dagen interesse
25-36 maanden 90 dagen interesse
37-48 maanden 120 dagen interesse
49 maanden of meer 150 dagen interesse

TIAA Bank - Beste APY voor één jaar

Best voor
Eenjarige APY

TIAA Bank
Concurrerende tarieven, maar hoge minimale stortingen
Pros
Hoge eenjarige CD APY
Verscheidenheid aan cd's
Cons
Hoge minimale stortingen

Waarom we ervoor kozen

Hoge eenjarige CD APY

TIAA Bank biedt consequent concurrerende tarieven op CD's, waarvan de looptijd varieert van drie maanden tot vijf jaar. Vanaf juli 2019 is de APY voor een eenjarige Yield Pledge CD 2,50%. En met zijn Yield Pledge-belofte, garandeert TIAA een hoog rendement bij het openen of omrollen van een CD. De bank evalueert wekelijks de rendementen van concurrenten om ervoor te zorgen dat het geadverteerde CD-tarief binnen de top 5% ligt.

Verscheidenheid aan cd's

Naast de vlaggenschip Yield Pledge CD biedt TIAA Bank ook een basis-CD met een minimale storting van $ 1.000 en een bump-rate CD met een minimum van $ 1.500. Met deze 3 ½-jarige bump-rate CD kunt u uw APY eenmalig verhogen tijdens de looptijd van de CD.

Punten om te overwegen

Betere APY's en minimumstortingen elders

Het openen van een Yield Pledge-CD - onze aanbevolen CD - met TIAA Bank is niet voor bangeriken (of portemonnee). Om het te openen, moet u minimaal $ 5.000 storten bij de bank. De basis-CD van TIAA heeft een minimale storting van $ 1.000, maar de rentevoet is 2,25%, wat hoger is dan het gemiddelde, maar schiet tekort omdat u een rentevoet van 2,50% kunt krijgen zonder minimale storting van Ally. TIAA's bump-rate CD heeft een minimale storting van $ 1500 en een hoge rentevoet van 2,60%, maar deze heeft slechts een looptijd van 3½ jaar.

Marcus van Goldman Sachs - Beste cd's zonder straf

Best voor
CD's zonder straf

Marcus van Goldman Sachs
CD's zonder boete bieden flexibiliteit in ruil voor lagere tarieven
Pros
CD's zonder straf
Lage minimale aanbetaling
Cons
Hogere APY's met andere CD's

Waarom we ervoor kozen

CD's zonder straf

Marcus van Goldman Sachs, een online bank voor spaarrekeningen en leningen, biedt verschillende concurrerend geprijsde CD's, waaronder een CD zonder boete. Het komt met drie korte looptijden: zeven maanden (2,15%), 11 maanden (2,20%) en 13 maanden (2,35%). Een CD zonder boete biedt u de flexibiliteit om uw geld op te nemen in geval van nood of als u wilt investeren in een andere CD met een hoger rendement.

Lage minimale aanbetaling

Om een ​​CD-account te openen, hoeft u slechts $ 500 te storten. Hoewel je kunt kiezen voor een optie zonder minimumstorting zoals Ally, is $ 500 nog steeds een laag startbedrag in vergelijking met andere banken (Discover vereist bijvoorbeeld $ 2500).

Punten om te overwegen

Hogere APY's met andere CD's

Het ontbreken van een vroege intrekkingsboete is een groot voordeel, maar als u geen plannen hebt om die aanbetaling in te trekken, kunt u beter investeren in een CD met een hogere rentevoet. Ally, TIAA en Barclays bieden bijvoorbeeld allemaal CD's van één jaar met APY's van 2,50% of meer. Zelfs binnen de Marcus-familie heeft een high-yield-CD voor die vervaldag een rentevoet van 2,50% APY.

Discover - Beste >

Best voor
>

Ontdekken
Sterke optie voor >
Pros
CD-voorwaarden tot tien jaar
Concurrerende APY-tarieven
Cons
Hoge minimale storting

Waarom we ervoor kozen

CD-voorwaarden tot tien jaar

Discover is onze enige kanshebber om een ​​CD met een vervaldatum van tien jaar aan te bieden. De maximale vervaldatum aangeboden door de andere banken was ongeveer vijf jaar.

Concurrerende APY-tarieven

De rentetarieven voor Discover-cd's zijn meestal concurrerend met de rest van de markt. Vanaf juli 2019 is de APY voor een CD van één jaar 2,40% en neemt geleidelijk toe met elke beschikbare vervaldatum, met een top van 2,60% APY voor een CD van tien jaar.

Punten om te overwegen

Hoge minimale storting

Om in een Discover-CD te investeren, moet je minimaal $ 2.500 kunnen inzetten voor een minimale storting. Dit is duur in vergelijking met sommige van onze andere keuzes, met minima zo laag als $ 1.000, of zelfs geen minima.

Charles Schwab - Beste korte-termijn-cd's

Best voor
CD's op korte termijn

Charles Schwab
Geweldig voor bestaande Charles Schwab-klanten en voor degenen die op korte termijn CD's nodig hebben
Pros
CD's beginnen bij één maand
Integratie met effectenrekening
Cons
Lagere APY-tarieven

Waarom we ervoor kozen

CD's beginnen bij één maand

Schwab is de enige kandidaat die een CD aanbiedt met een vervaldatum van slechts één maand. De rest van onze topkeuzes begint bij drie of zes maanden. Dit is een fatsoenlijke optie als je de wateren van CD's test en je geld niet wilt bundelen in een jaren>

Integratie met effectenrekening

Schwab-cd's zijn online te bekijken in uw Schwab-effectenrekening, in plaats van de uitgevende instelling, zodat u uw beleggingen op één centrale plek kunt bekijken en beheren.

Punten om te overwegen

Lagere APY-tarieven

Hoewel de CD-tarieven van Schwab zich in het hogere segment van de financiële sector bevinden (eenjaars CD APY is 2,07%), hebben onze andere keuzes APY's die meer dan 2,50% bedragen. Die helft van een procentpunt kan in de loop van de tijd een groot verschil maken, dus we raden aan het gemak van een Schwab-CD te wegen met de potentieel lagere inkomsten.

Anderen om te overwegen

Barclays - Beste online tools

was the only one to take it a step further and recommend a CD ladder investing strategy. Veel van onze topkeuzes bieden online rekenmachines op hun sites waarmee je kunt zien hoeveel interesse je zult hebben aan het einde van elke termijn, maar Barclays was de enige die een stap verder ging en een strategie voor het beleggen in CD-ladders aanbeveelt . Als u uw gewenste ladderterm (drie tot vijf jaar) invoert en hoeveel u wilt storten, kunt u de aanbeveling van Barclays bekijken over hoe u uw inkomsten kunt maximaliseren door de vervaldata van de CD te spreiden. Dit is een high-yieldstrategie waarmee u kunt profiteren van sterke rentetarieven terwijl u een zekere mate van flexibiliteit behoudt, voor het geval u een deel van de hoofdsom en rente op elk moment in de laddertermijn wilt intrekken.

SunTrust Bank - het beste voor flexibiliteit

's regular CDs are perfectly acceptable, middle-of-the-road picks in our contender list, but what we liked the most was its Advantage CDs product. De reguliere cd's van SunTrust Bank zijn perfect acceptabele, middelmatige keuzes in onze lijst met kandidaten, maar wat we het leukst vonden, was het product Advantage CD's. Met de Advantage-CD kunt u fondsen aan de hoofdsom toevoegen tegen de gegarandeerde rentevoet. Dit is uniek omdat de meeste concurrenten slechts een week tot een maand na de opening van de rekening hebben, waar u contant geld aan de CD kunt toevoegen voordat deze wordt geblokkeerd voor de looptijd. De Advantage-CD biedt ook één boete-vrije opname van uw saldo en rente per looptijd en geeft u hogere rentetarieven als u een maandelijkse automatische overdracht van $ 50 of meer instelt. Het nadeel is dat ten minste één eigenaar van deze CD een SunTrust Personal Checking Account moet hebben, dus we kunnen dit alleen aanbevelen aan diegenen die al bij SunTrust bankieren of overwegen.

Veelgestelde vragen over het stortingsbewijs

Wat is een aanbetalingsbewijs?

Een depositocertificaat (CD) is een type spaarrekening met een vast rendement en een vaste opnamedatum (ook wel vervaldatum genoemd). De bank stemt ermee in u een rentevoet te geven die hoger is dan een gewone spaarrekening in ruil voor het gedurende een bepaalde periode bij u houden van uw contanten (ook wel een looptijd genoemd). Deze termijn kan zo kort zijn als een maand of zo >

Wat is het verschil tussen een CD, een spaarrekening en een geldmarktrekening?

Cd's, spaarrekeningen en geldmarktrekeningen worden doorgaans verzekerd door de FDIC of NCUA. We raden af ​​om deze producten te gebruiken bij banken of kredietverenigingen die niet onder deze overheidsinstanties vallen. Hoewel fondsen op een CD over het algemeen onaantastbaar zijn zonder boete, kunt u fondsen toevoegen en geld vrij opnemen van spaarrekeningen en geldmarktrekeningen (de uitzondering is Schema D, een federale regel die zegt dat u niet meer dan zes overschrijvingen of opnames kunt doen van een rekening per afschriftcyclus). Hoewel de APY's van cd's vaak van week tot week variëren, heb je na het openen van een account meestal dezelfde vaste rente gedurende de looptijd, terwijl de rente voor uw spaarrekening of geldmarktrekening regelmatig zal veranderen.

Heb ik toegang tot het geld op een CD?

CD's moeten gedurende de opgegeven periode bij de bank blijven, anders riskeert u boetes voor vervroegde opname die uw be>

Moet ik investeren in cd's?

Cd's zijn waardevol voor mensen die willen sparen voor specifieke doelen, zoals een hypotheek of een kind dat gaat trouwen. CD's zijn in wezen risicovrij omdat ze zijn verzekerd door de FDIC of NCUA, wat betekent dat u uw geld niet verliest als de instelling ten onder gaat. U zult geen van de volatiliteit ervaren die gepaard gaat met beleggen in de aandelenmarkt, omdat u een gegarandeerde en vaste rentevoet (APY) ontvangt.

Hoe haal ik het meeste uit CD's?

Een strategie die mensen gebruiken met cd's wordt laddering genoemd. Met een CD-ladder koopt u meerdere CD's met verschillende vervaldata, zodat u kunt profiteren van meerdere rentetarieven en meerdere mogelijkheden om contant geld op te nemen als u dat nodig hebt. "De ladderstructuur maakt pieken en dalen in de rentetarieven glad en biedt een meer voorspelbare stroom rentebaten," zegt McBride.

Barclays, die we “Best Online Tools” hebben toegekend, heeft een handige CD-laddercalculator op zijn website. U voert uw ladderterm in (het aantal jaren dat het geld wordt geïnvesteerd) en uw eerste stortingsbedrag, en vanaf daar krijgt u een basisstrategie voor een CD-ladder die omvat in welke CD-lengten u in eerste instantie moet investeren en hoeveel interesse u zou hebben aan het einde van de laddertermijn. (In ons voorbeeld zouden we $ 10.784,67 aan het einde van de looptijd of $ 784,67 aan inkomsten hebben als we drie jaar >

Misschien vind je dit ook leuk