Staat Farm Auto Insurance Review

Met hoge scores voor schadetevredenheid en sterke financiële ratings is State Farm een ​​solide concurrent in bijna elke categorie. Bijna . Als het gaat om kortingen, biedt State Farm een ​​relatief kortere lijst dan andere grote autoverzekeringsaanbieders, waardoor het bedrijf minder mogelijkheden biedt om u de laagst mogelijke prijs te bieden. Dit wordt echter goedgemaakt door enkele be>dekking voor ritten in 42 staten (plus Washington, DC).

De claim

State Farm beweert dat het uitgebreide dekking kan bieden met persoonlijke service die zijn weerga niet kent van andere verzekeraars. Dat betekent 24 uur per dag ondersteuning en beleid dat u en uw bezittingen beschermt bij een ongeval.

Is het waar?

Soort van.

State Farm is de grootste autoverzekeraar van het land, met bijna 18.000 agenten in alle 50 staten (plus Washington, DC en drie provincies in Canada). Dankzij 24/7 ondersteuning en de mogelijkheid om claims online of via de mobiele app van State Farm in te dienen, is de 'good neighbour'-verzekeraar beschikbaar wanneer en waar u die nodig hebt. Maar dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat u het als uw provider moet kiezen.

Vergis je niet: State Farm is een sterke verzekeraar, met hoge financiële solvabiliteitsratings van drie verschillende kredietbureaus en een van de hoogste JD Power claims tevredenheidscores van onze kanshebbers. Maar als het gaat om daadwerkelijke dekking, onderscheidt State Farm zich weinig. Het presteert goed op standaardbeveiligingen - maar dat geldt ook voor iedereen. We houden van de dekking voor ritten, die beschikbaar is in 42 staten en Washington, DC; ter vergelijking, de optie Rideshare voor reizigers is alleen beschikbaar in Colorado en Illinois. Maar afgezien hiervan heeft State Farm minder totale dekkingsopties dan onze andere top autoverzekeringsmaatschappijen , die midden in de concurrentie belanden.


Staatsboerderij

Productoverzicht

Best voor

Eigenaren van nieuwere voertuigen of Uber- en Lyft-chauffeurs

Niet voor

Shoppers op zoek naar de goedkoopste tarieven

Kenmerken

Prijs Citaten verschillen van persoon tot persoon
Sindsdien in bedrijf 1922
Opvallende kenmerken Rijdende dekking
Hoge scores voor tevredenheid van claims
Toegankelijke agenten landelijk
Uitgebreide middelen
Pechverhelping
Huur vergoeding
Kortingen Ongeluk vrij
Defensieve rijcursus
Student weg op school
Goed rijdend
Rijopleiding
Goede student
Voertuig veiligheid
Passieve terughoudendheid
Anti diefstal
Meerdere auto
Meerdere regels
Aantal bediende staten 50
JD Power 2018 Insurance Shopping Study-score 829 / 1.000 (onder industriegemiddelde)
JD Power 2018 Auto Claims Tevredenheid Studiescore 864 / 1.000 (ongeveer gemiddeld)
AM Beste financiële sterkte rating A ++ ("Superior")
Moody's beoordeling Aa1 ("Uitstekend")
S Wereldwijde rating AA ("Zeer sterk")
Beoordeling consumentenrapporten 89/100

Rijdende dekking

Naarmate meer en meer mensen voor diensten zoals Lyft of Uber gaan werken, zullen verzekeringsmaatschappijen waarschijnlijk meer polissen aanbieden die zijn afgestemd op de behoeften van deze chauffeurs. Maar voorlopig is State Farm een ​​van de weinige verzekeraars die specifiek voor deze werknemers dekking bieden (hoewel deze optie momenteel alleen beschikbaar is in 42 staten en Washington, DC). Commerciële autoverzekeringen zijn over het algemeen duurder dan persoonlijke dekking, en de ritoptieoptie van State Farm biedt de noodzakelijke bescherming voor een groep chauffeurs die alleen maar zullen blijven groeien.

Hoge scores voor tevredenheid van claims

De scores van State Farm op het gebied van claimtevredenheid mogen niet over het hoofd worden gezien: de JD Power Auto Claims-tevredenheidsstudie is een goede weergave van de klantenservice en State Farm presteert zeer goed. Consumer Reports benadrukt ook de sterke punten van het claimproces van het bedrijf, door het toekennen van "uitstekende" scores als het gaat om het gemak van het bereiken van een agent, met dank aan die agent, en de tijd die nodig is om een ​​claim af te handelen. Dit betekent dat klanten over het algemeen een positieve ervaring hadden met de nasleep van een auto-ongeluk en tevreden waren met de claims die State Farm had uitbetaald.

Toegankelijke agenten landelijk

State Farm heeft meer dan 18.000 agenten beschikbaar in alle 50 staten, plus een 24/7 ondersteuningslijn voor het indienen en beheren van claims (of voor meer informatie over beleid). En met hoge Consumer Reports-beoordelingen voor het claimproces en de ervaring van een agent, kunt u erop vertrouwen dat er een nuttige vertegenwoordiger beschikbaar en klaar staat om u door elke fase van het verzekeringsproces te begeleiden.

Uitgebreide middelen

De online bronnen van State Farm bieden uitgebreide informatie over alles wat met auto's te maken heeft, niet alleen verzekeringen. Dit omvat artikelen over onderwerpen variërend van verantwoorde financiële planning tot wat u moet doen in het geval dat uw auto wordt getotaliseerd, evenals praktische tips voor de dagelijkse verantwoordelijkheden van het bezitten van een voertuig, zoals hoe u een auto snel kunt starten , hoe u de veiligheidsfuncties van de bestuurder correct kunt gebruiken en hoe u uw voertuig kunt beschermen tegen schade door de zon.

Mogelijke nadelen

Buggy mobiele app

De mobiele app van State Farm heeft te kampen gehad met een aantal hardnekkige uitdagingen, waaronder problemen met de connectiviteit, die een slechte situatie nog erger kunnen maken als je >

Minder kortingen

Hoewel we onder de indruk waren van de studenten- en veiligheidskortingen van State Farm, heeft het nog steeds minder mogelijkheden om te besparen dan verzekeraars zoals Travelers, Progressive en Allstate. Dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat je een hoger citaat van State Farm krijgt, maar het is ook geen geweldig teken. We raden aan offertes van meerdere bedrijven te verzamelen om ervoor te zorgen dat u de beste deal krijgt.

De competitie

Voer uw postcode in voor offertes in uw regio

Staatsboerderij
Reizigersverzekering
Progressief
Allstate
Onze review
Onze review
Onze review
Onze review
AM Beste financiële sterkte rating
A ++
A ++
A +
A +
JD Power 2018 Auto Claims Tevredenheid Studiescore
864/1000
866/1000
849/1000
857/1000
Aanvullende dekking opties
3
6
6
5
Aantal kortingen
11
12
13
11
Online claim indienen
24/7 ondersteuning

State Farm vs. Travellers Insurance

Travellers Insurance heeft twee keer zoveel opties voor aanvullende dekking en meer kortingen dan State Farm. Citaten en dekking zijn nog steeds zeer persoonlijk, maar we denken dat Travellers een betere gok is voor de meeste chauffeurs. Het scoorde zelfs hoger dan State Farm als het ging om Consumer Reports en JD Power, met opmerkelijke superioriteit in de categorieën "Promptness of Response" van Consumer Reports en "Vrijheid om een ​​reparatiewerkplaats te selecteren".

Dat gezegd hebbende, is de dekking voor ritten op grotere schaal beschikbaar met State Farm, waardoor het een betere optie is voor Uber- en Lyft-chauffeurs. Als je voor een van deze bedrijven rijdt, is State Farm misschien beter.

State Farm versus Progressive

Progressive versloeg ook State Farm op het gebied van dekkingsopties en kortingen, maar we denken dat ze over het algemeen redelijk gelijk zijn. Als u een bestuurder in de stad bent die uw auto niet dagelijks gebruikt voor uw woon-werkverkeer, kies dan Progressive: de Snapshot-functie is een op gebruik gebaseerd programma dat veilig en onregelmatig rijden beloont. Voor de meeste mensen is het echter de moeite waard om offertes van beide bedrijven te krijgen om te zien hoe ze het vergelijken.

State Farm versus Allstate

State Farm en Allstate zijn zowat zelfs in termen van kortingen en financiële kracht, hoewel ze elk op een be>

Veelgestelde vragen over State Farm Auto Insurance

Wat is het Drive Safe and Save-programma van State Farm?

Drive Safe and Save van State Farm is een programma dat besparingen oplevert op basis van uw rijgewoonten. Uw korting wordt berekend op basis van informatie die is verzameld door uw OnStar-communicatiedienst of de mobiele app van State Farm. State Farm is niet volledig transparant over de manier waarop uw korting wordt berekend, maar zegt alleen dat het rekening houdt met de kilometerstand en "basis rij-eigenschappen".

Hoeveel kunt u besparen door te bundelen met State Farm?

Als u of een familielid in uw huishouden meerdere voertuigen bezit, kunt u tot 20% op uw polis besparen. Als u State Farm gebruikt voor andere vormen van verzekering naast uw voertuigdekking - zoals huiseigenaren, huurders of levensverzekeringen - kunt u nog eens 17% besparen.

Welke GPA heb je nodig voor de studentenkorting van State Farm?

De goede studentenkorting van State Farm kan verzekeringnemers tot 25% besparen voor het handhaven van een B-gemiddelde (3,0 GPA) of hoger, evenals een aftrek voor studenten die niet naar school gaan en alleen rijden als ze thuis zijn tijdens pauzes of vakanties. Bovendien kunnen bestuurders onder de 25 jaar zonder foutongevallen of overtredingen in de afgelopen drie jaar tot 15% besparen voor het voltooien van het Steer Clear-programma van State Farm.

Het komt neer op

State Farm heeft waarschijnlijk een beleid dat bij u past, en het is de moeite waard om een ​​offerte te krijgen om te zien hoe uw premium het doet ten opzichte van zijn concurrenten. Als u een ongeluk krijgt, kunt u gemakkelijk ademen in de wetenschap dat u wordt ondersteund door een sterke financiële solvabiliteit en claimtevredenheid. State Farm is ook ideaal voor diegenen die voor Uber of Lyft rijden, met dekking voor ritten in alle acht staten. Maar als u op zoek bent naar gepersonaliseerde dekkingsopties en uitzonderlijke kortingen, bent u waarschijnlijk beter af om elders te zoeken.


Staatsboerderij

Misschien vind je dit ook leuk