TL; DR: We verdienen geld via gelieerde links, wat betekent dat als u op een link op onze site klikt, we een commissie kunnen verdienen. Alle commissies die we ontvangen hebben geen invloed op onze aanbevelingen, maar als je meer wilt weten over hoe dat werkt, lees dan verder ...

Wie we zijn

Groeten, internet persoon! We zijn heel blij dat je de weg naar grmajo.net hebt gevonden. Dat je deze pagina leest, vertelt ons dat we elkaar (veel) leuk zullen vinden. Wie houdt er immers niet van dat iemand anders zijn harde werk voor hen doet? We willen dat u er vertrouwen in hebt om grmajo.net te gebruiken als een vertrouwde informatiebron om u te helpen bij uw aankoopbeslissingen, dus laten we u op de hoogte houden van hoe en waarom we ons ding doen.

Ons motief

Bij grmajo.net geloven we dat mensen de kracht verdienen om goed geïnformeerd te zijn bij het maken van moeilijke en complexe aankopen, en dat is wat ons drijft. Wij zijn niet de ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ mensen; wij zijn de "hier is de deal" mensen. Alles wat we doen gaat over het vereenvoudigen van uw leven door het maken van koopbeslissingen slimmer, eenvoudiger en krachtiger. We zijn er behoorlijk geobsedeerd over en daar zijn we trots op.

Ons onderzoeksproces

Hier bij grmajo.net hebben we een redactie van schrijvers en redacteuren die gescheiden en onafhankelijk zijn van ons zakelijke team. De redactie berekent welke services moeten worden beoordeeld op basis van wat trending is en wat wij denken dat lezers het meest geïnteresseerd zijn en het beste worden bediend. Als het gaat om het beoordelingsproces zelf, doen we er alles aan. We zullen ons vaak abonneren op en betalen voor diensten die we zelf beoordelen, omdat we het be>

Hoe ons bedrijf werkt

Wij geloven dat ons werk gratis en toegankelijk moet zijn voor consumenten overal. Tegelijkertijd is het werk dat we doen tijdrovend en duur. Helaas moeten we de spreekwoordelijke geldboom nog vinden (de zoektocht gaat verder).

Op dezelfde manier als we prioriteit geven aan transparantie in onze beoordelingen, willen we dat je wat meer weet over hoe we geld verdienen. Er is geen reclame op onze site: geen display-advertenties, geen programmatische advertenties, geen Google DoubleClick of Facebook Pixel om bij te houden hoe onze gebruikers met ons omgaan. Traditionele reclame is prima voor anderen, maar niet voor ons.

Dus hoe verdienen we geld? Nadat ons onafhankelijke redactieteam een ​​beoordeling heeft voltooid, kijkt ons zakelijke team of de mensen die de daadwerkelijke service verkopen bereid zijn ons een deel van de inkomsten of andere compensatie te betalen wanneer lezers op een link klikken en transacties uitvoeren. Sommige verkopers van beoordeelde artikelen kiezen ervoor om ons niet te betalen voor deze klikken, en hun beslissing heeft geen enkele invloed op onze aanbevelingen aan u. Sommige verkopers van een service die we hebben beoordeeld, kiezen ervoor om ons te betalen als u erop klikt, en dat heeft ook geen invloed op onze aanbevelingen aan u. Wij geloven in het publiceren van inhoud met integriteit. Als dat betekent dat we in naam van integriteit geld op tafel moeten laten liggen, zijn we trots om die beslissing te nemen.

Wat als we een beoordeling doen waar we geen geld mee kunnen verdienen?

Dus wat als we in het verleden hebben geprofiteerd van een relatie met een bedrijf die niet in een bijgewerkte beoordeling is gesneden? Stel dat bedrijven contact met ons opnemen in een poging om van gedachten te veranderen of om hun service op een of andere manier te integreren. We luisteren naar wat ze te zeggen hebben en houden hier terdege rekening mee. Maar uiteindelijk wordt alles wat we doen (of niet doen) aangestuurd door onafhankelijke redactionele overwegingen over waar een dergelijke service zich verhoudt tot de andere die we hebben geëvalueerd.

Of wat als we een beoordeling deden waarin onze topkeuzes geen manieren opleverden om geld te verdienen? Ach ja. Als ze de beste zijn, zijn ze de beste, ongeacht of we geld verdienen aan een beoordeling. Het punt is dat het werk dat we doen helemaal om jou draait - onze lezer, de consument. Wij geloven dat als we onze focus op de juiste plaats houden, de kans om een ​​succesvol bedrijf te zijn zal volgen. Het zal nooit andersom zijn.

Dat is ons verhaal en we houden ons eraan.

Misschien vind je dit ook leuk