Philip Palermo Lead Senior Editor - For the Home Door Philip Palermo Hoofdredacteur - For the Home

Philip leidt de sectie Voor de startpagina en begeleidt thuisbeveiliging en smart home-inhoud. Zijn teksten en foto's zijn gepubliceerd op Engadget en verschillende lokale kranten in Washington.

Het beste maagzuurmedicijn

Het beste maagzuurmedicijn zou snelle, effectieve verlichting van maagzuur moeten bieden. We spraken met artsen en doken in klinisch onderzoek om het verschil tussen antacida, H2-blokkers en protonpompremmers te achterhalen - en we leerden dat de beste behandeling afhangt van de ernst van uw symptomen. Onze topkeuzes zijn bekende merken die alles bieden, van incidentele verlichting na de maaltijd tot een behandelingskuur van twee weken voor ernstig maagzuur.

De 4 beste maagzuurmedicijnen

De beste maagzuurmedicatie: samengevat

Tums Ultrasterkte 1000 Rolaids Ultra Strength Soft Chews Zantac 150 Nexium 24HR
Best voor
Het beste voor milde maagzuur
Milde maagzuur Runner-up
Het beste voor matig maagzuur
Het beste voor intense maagzuur
Prijs
Prijs
Prijs
Prijs
Prijs
actief ingrediënt
Calciumcarbonaat
Calciumcarbonaat
ranitidine
esomeprazol
Type
antacid
antacid
H2 Blocker
PPI
Maximale dosering per dag
2.5
2.5
2
1
Het formulier
chewable
chewable
Tablet
Capsule

Tums Ultrasterkte 1000

Het beste voor milde maagzuur

Tums
Knapperige tabletten met fruitsmaak die calciumcarbonaat gebruiken om maagzuur te neutraliseren. Goed voor mild, incidenteel maagzuur.
Pros
Handige verlichting
Effectieve, herhaalbare doses
Knapperige tabletten met fruitsmaak
Cons
Gemakkelijk om te veel te nemen

Waarom we ervoor kozen

Handige verlichting

Antacida behandelen symptomen door maagzuur te neutraliseren en zijn de beste optie voor mensen die voor het eerst of incidenteel last hebben van brandend maagzuur. , with 1,000 mg of heartburn-relieving calcium carbonate per tablet. Onze favoriete antacidum: Ultra Ultra Strength 1000 , met 1.000 mg calciumverbrandend maagzuur per tablet. Onze experts bevelen allemaal aan om maagzuurremmers te gebruiken zodra u symptomen van indigestie voelt, en Tums zijn gemakkelijk mee te nemen en naar behoefte te poppen, waardoor uw kansen om uw maagzuur vroegtijdig op te lossen worden vergroot.

Effectieve, herhaalbare doses

Het eerste criterium voor een best beoordeeld antacidum is effectiviteit, en het actieve ingrediënt van Tums - calciumcarbonaat - bereikt de streep, met " zeer hoge " zuurneutraliserende krachten (volgens de International Foundation for Functional Gastro-intestinale aandoeningen ). Elke Tums Ultra Strength-tablet levert 1000 mg calciumcarbonaat en kan tot zeven keer per dag worden ingenomen. "Antacida doses kunnen meerdere keren gedurende de dag worden herhaald als de symptomen aanhouden," vertelde Dr. John R. Dobbs, apotheker en managing partner bij online apotheek ApothiCare 360 .

Knapperige tabletten met fruitsmaak

Als je op je medicijnen moet kauwen, is smaak een andere overweging. En ook hier kwam Tums Ultra Strength 1000 voor op het peloton. Het is medicijn, dus we aarzelen om het "lekker" te noemen, maar de Assorted Berries-smaak die we probeerden deed ons denken aan Smarties. De tabletten hebben een knapperige textuur en een zoete, pittige smaak. Testers rapporteerden ook minder nasmaak dan opties zoals Rolaids Ultra Strength Tabletten, die een korrelig mineraal residu achterlieten. We waardeerden ook dat onze fles Tums werd geleverd met een houdbaarheid van vijf jaar, waardoor het gemakkelijk is om maagzuurremmers bij de hand te houden, zelfs als je ze maar af en toe nodig hebt. Een fles met 72 tabletten is te koop voor ongeveer $ 9.

Punten om te overwegen

Gemakkelijk om te veel te nemen

Het gemak van doseren en de aangename smaak van Tums kunnen snacking door zowel volwassenen als kinderen aanmoedigen. Hoewel de zachte ingrediënten van Tums meerdere doses per dag toestaan, moet u uzelf en uw gezin eraan herinneren dat, net als elk geneesmiddel, ze alleen moeten worden ingenomen als de symptomen dat vereisen. Een negatief neveneffect van het toegeven aan teveel Tums: constipatie.

Rolaids Ultra Strength Soft Chews

Milde maagzuur Runner-Up

Rolaids
Aardbeikluiven die iets duurder zijn dan Tums, maar worden geleverd in draagbare verpakkingen van zes om in een tas of tas te steken.
Pros
Container op reisformaat
Hetzelfde actieve ingrediënt als Tums
Goede smaak
Cons
Hogere kosten

Waarom we ervoor kozen

Container op reisformaat

, which come in travel-sized packs, about the dimensions of a package of chewing gum. Als u een draagbare optie wilt, hielden we ook van Rolaids Ultra Strength Soft Chews , die worden geleverd in verpakkingen van reisformaat, over de afmetingen van een pakket kauwgom.

Hetzelfde actieve ingrediënt als Tums

Deze aardbei kauwt bieden hetzelfde actieve ingrediënt als Tums: zuurneutraliserend calciumcarbonaat. Maar het biedt een nog krachtigere klap voor de rustgevende dingen. Met 1.330 mg per kauw leveren ze ook de hoogste dosis calciumcarbonaat van al onze finalisten.

Goede smaak

Rolaids Ultra Strength Strawberry Softchews werden door onze testers uitgeroepen tot "best smakende antacidum" ("als een heel zoete Starburst," meldde een).

Punten om te overwegen

Hogere kosten

Ongeveer twee keer de prijs van Tums, u betaalt voor de smakelijke, taaie snoepverpakking en de handige maatvoering, gemakkelijk in een tas of tas te passen.

Zantac 150

Het beste voor matig maagzuur

Zantac
Zantac is sterker dan een maagzuurremmer en zorgt ervoor dat uw maag geen zuur meer produceert en kan als preventie vóór de maaltijd worden ingenomen.
Pros
Effectieve verlichting voor > Kan tweemaal daags worden ingenomen
Veilig
Cons
Het stoppen van de symptomen kan het probleem mogelijk niet stoppen

Waarom we ervoor kozen

Effectieve verlichting voor >

Als je antacida een paar dagen hebt geprobeerd en nog steeds symptomen ervaart, raden we H2-blokkers aan. H2-blokkers zijn krachtiger dan maagzuurremmers en voorkomen dat maagzuur in de eerste plaats wordt aangemaakt. . Onze keuze voor deze klasse geneesmiddelen is Zantac 150 . Het vertrouwt op ranitidine om zijn werk te doen - een van de oudste en bekendste H2-blokkers - en werd sterk aanbevolen door onze experts.

Kan tweemaal daags worden ingenomen

Zantac doet dubbele plicht, zowel voor het behandelen als het voorkomen van brandend maagzuur. Elke krachtige dosis levert 150 mg ranitidine, een ingrediënt dat zeer werd geprezen door onze experts. In tegenstelling tot maagzuurremmers, die alleen bestaande symptomen kunnen behandelen, kan Zantac maagzuur zowel behandelen als voorkomen. Voor preventie heeft Dr. Dobbs aanbevolen dat "H2-blokkers vóór de maaltijd of op vaste tijden gedurende de dag worden ingenomen, zoals vóór het ontbijt en voor het slapengaan." Elke tablet is ongeveer de grootte van een ibuprofen-pil.

Veilig

"Ranitidine is de meest gebruikte vrij verkrijgbare H2-blokkeerder en het heeft een zeer veilig bijwerkingenprofiel," zei Dr. Gregg Kai Nishi , bariatrische chirurg en assistent klinisch directeur chirurgie bij UCLA. In feite wordt ranitidine over het algemeen als veilig genoeg beschouwd , zelfs voor zwangere vrouwen . De National Institutes of Health (NIH) melden dat bijwerkingen "ongewoon, meestal gering" zijn voor ranitidine en dingen omvatten zoals hoofdpijn, slaperigheid en constipatie.

Punten om te overwegen

Het stoppen van de symptomen kan het probleem mogelijk niet stoppen

Dr. Carson Liu , bariatrische / foregut-chirurg en voormalig assistent-professor klinische chirurgie aan de UCLA, voegde deze waarschuwing toe: “Wanneer u het zuur afsluit met een middel tegen brandend maagzuur zoals een H2-blokker of PPI, sluit u de symptomen af. Als dat refluxproces aanhoudt, kan dit leiden tot chronische refluxziekte en problemen die variëren van slaapproblemen tot chronische hoest en astma. ”Met andere woorden, als uw symptomen terugkomen zodra u stopt met de behandeling, blijf dan geen H2-blokkers nemen (of PPI's) voor onbepaalde tijd. Ga naar je arts.

Nexium 24HR

Het beste voor intense maagzuur

Nexium
Een krachtige optie voor brandend maagzuur dat niet reageert op andere vrij verkrijgbare medicijnen, hoewel het een behandelingskuur van twee weken vereist.
Pros
Het beste voor ernstig maagzuur
Behandeling van twee weken
>
Cons
Grotere risico's

Waarom we ervoor kozen

Het beste voor ernstig maagzuur

Proton Pump Inhibitors (PPI's) zijn de zware artillerie van de wereld van maagzuur. . Voor deze categorie raden we Nexium 24HR aan . Het werkzame bestanddeel, esomeprazol, is een nieuwer lid van de PPI-klasse die hoge scores van onze experts heeft gekregen voor hun werkzaamheid.

Behandeling van twee weken

Voor ernstig maagzuur heeft het PPI-actieve bestanddeel esomeprazol lof gekregen voor effectieve verlichting (beter dan oudere PPI's zoals lansoprazol - te vinden in Prevacid - en omeprazol - te vinden in Prilosec.) “Alle PPI-medicijnen genezen de slokdarm met ongeveer dezelfde snelheid tegen de achtste week van de behandeling, "zei Dr. Liu," maar esomeprazol lijkt de symptomen van brandend maagzuur na vijf dagen in therapie sneller te verlichten. "Voor het volledige effect moet u een behandelingskuur van twee weken volgen: één capsule per dag gedurende 14 dagen.

>

Hoe snel kun je verlichting verwachten? "PPI's duren >Dr.Felix.co.uk , een online medische dienst en apotheek in het Verenigd Koninkrijk. “En het is be>

Punten om te overwegen

Grotere risico's

Net als H2-blokkers voorkomen PPI's dat je maag zuur produceert, maar ze zijn krachtiger en kunnen afhankelijkheid veroorzaken als ze gedurende >

Dr. Dobbs ging akkoord. “Hoewel mensen al jaren PPI's gebruiken, is aangetoond dat het medicijn de pH van je maag kan veranderen, wat mogelijk ernstige gezondheidseffecten kan veroorzaken. Studies hebben aangetoond dat >

Guide to Heartburn Medicine

Bepaal uw beste behandelingskuur

Weet wanneer het meer is dan brandend maagzuur

Veel bezoekers van de ER klagen over pijn op de borst en een mogelijke hartaanval totdat uit tests blijkt dat het brandend maagzuur is, volgens Dr. Nishi. "Wanneer we pijn in de bovenbuik zien, zijn twee mogelijkheden bovenaan de lijst GERD of galblaasproblemen."

Maar de keerzijde is ook waar: soms kunnen symptomen van brandend maagzuur ernstigere problemen maskeren. Medline Plus, een NIH-service, raadt u aan uw arts onmiddellijk te raadplegen als u symptomen ervaart zoals misselijkheid, braken, bloedingen of aanhoudende pijn die niet verbetert.

Beperk uw inname van medicijnen

Als het gaat om H2-blokkers en PPI's, "is het zeer gevaarlijk om de voorgeschreven dosis te overschrijden," waarschuwde Dr. Svetlana Kogan , integrerend arts en auteur van Diet Slave No More! “Dit kan de zuurproductie in de maag volledig elimineren, wat leidt tot onverteerde eiwitten en mogelijke malabsorptie van vitale voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Bovendien zal de cytochroom P450 - een plaats in de lever waar medicatie wordt verwerkt - overweldigd zijn en kunt u bijwerkingen ervaren die alle dingen bevatten die op het papieren inlegvel van uw medicatie staan: hoofdpijn, misselijkheid, osteoporose - een volledige twee pagina's tellende lijst."

Zo>

Vermijd maagzuur helemaal

Al onze experts waren het erover eens dat maagzuur kan worden verminderd - en mogelijk helemaal kan worden vermeden - door veranderingen in levensstijl aan te brengen. Afvallen en het matigen van uw consumptie van vet voedsel, alcohol, koffie en chocolade zullen helpen. Als je rookt, probeer dan te stoppen. Dr. Kogan bood ook deze specifieke tips aan:

  • Gebruik twee kussens om je hoofd 's nachts boven je maag te houden, zodat maagzuur je slokdarm niet kan binnendringen.
  • Eet niets een uur voor het slapen gaan. (Drie uur is nog beter, volgens Dr. Nishi.)
  • Vermijd zuurproducerend voedsel, waaronder koffie en cafeïnehoudende thee, chocolade, tomaten, aubergines, citroenen en limoenen en kruidig ​​of zout voedsel.
  • Vermijd noten en pepermuntjes - beide verhogen de slokdarmdruk van de slokdarm en laten de reflux van zuur in uw slokdarm en keel.

"Er is ook een verband tussen brandend maagzuur en GERD en stressniveaus, dus probeer de tijd te nemen om te ontspannen als u dit soort symptomen ontwikkelt," suggereert Dr. Malloy.

Brandend maagzuur Veelgestelde vragen

Kun je maagzuurremmers gebruiken als je zwanger bent?

Maagzuur komt veel voor tijdens de zwangerschap, volgens de Mayo Clinic , omdat zwangerschapshormonen ervoor kunnen zorgen dat de slokdarmklep ontspant, waardoor maagzuur de slokdarm kan irriteren. Antacida zijn meestal veilig voor zwangere vrouwen, hoewel het altijd een goed idee is om contact op te nemen met uw arts. Als maagzuurremmers niet helpen, "zijn vrij verkrijgbare H2-blokkers meestal de eerste actielijn voor zwangere vrouwen," zei Dr. Malloy, "maar PPI's worden vaak voorgeschreven als de symptomen aanhouden."

Wat zijn de beste vloeibare antacida?

Tijdens ons onderzoek zijn we enkele bronnen tegengekomen die suggereren dat vloeibare antacida iets sneller werken dan tabletten of kauwtabletten, maar we konden geen klinisch bewijs vinden om dit te ondersteunen. Omdat onze testers ook overweldigend negatieve beoordelingen gaven aan onze vloeibare finalisten, hebben we ervoor gekozen om geen producten uit deze categorie aan te bevelen. Als u op zoek bent naar iets gemakkelijk te nemen, dienen Tums of Rolaids als een geweldige Maalox-vervanger.

Is er een goedkoper alternatief voor Zantac?

is a generic medication that's a thrifty alternative to Zantac. Met hetzelfde actieve ingrediënt als onze topkeuze - 150 mg ranitidine - is GoodSense Acid Reducer een generiek medicijn dat een zuinig alternatief is voor Zantac. Voor $ 8 voor 50 tabletten kost GoodSense ongeveer de helft van de prijs van een H2-blocker van het merknaam.

Meer wellnessproductrecensies

Of je nu iets oppakt voor een snelle oplossing of een greintje preventie, je wilt weten dat wat je in je lichaam stopt gezond, puur en effectief is. We hebben met medische experts gesproken, lijsten met geschuurde ingrediënten en verzamelde onderzoeksgegevens om vol vertrouwen de beste wellnessproducten aan te bevelen, zoals degene die je in de beoordelingen hieronder vindt.

Misschien vind je dit ook leuk