De beste medische waarschuwingssystemen

Als u medische waarschuwingsapparaten overweegt, zijn er veel factoren om te evalueren. Ouderenzorgexperts zijn het erover eens: het beste medische waarschuwingssysteem biedt betrouwbare apparatuur, transparante prijzen en hulp met een druk op de knop. Na het opsporen van alle 27 landelijke providers scoorden we medische waarschuwingssystemen op service, transparantie en breedte van apparatuur. Vervolgens hebben we vijf finalisten met de hand getest voor de eenvoudigste set-up en de snelste reactie. Onze drie beste medische alarmsysteemkeuzes lieten ons vertrouwen dat onze geliefden in goede handen zouden zijn.

De 3 beste medische waarschuwingssystemen

De beste medische waarschuwingssystemen: samengevat

Medische voogd
Bay Alarm Medical
MobileHelp
Maandelijkse kosten
Vanaf $ 29,95
Vanaf $ 19,95
Vanaf $ 19,95
Draadloos bereik (in-home systemen)
600 - 1.300 voet
Tot 1.000 voet
Tot 600 voet
Valdetectie beschikbaar
Ja ($ 10 / maand)
Ja ($ 9,95 / maand)
Ja ($ 10 / maand)
Waterbestendig draagbaar apparaat
Plan voorwaarden

 • Maandelijks
 • Per kwartaal
 • Halfjaarlijkse
 • jaar-

 • Maandelijks

 • Maandelijks
 • Per kwartaal
 • Halfjaarlijkse
 • jaar-

GPS volgen
Beschikbaar
Beschikbaar
Beschikbaar
Tweerichtingscommunicatie
Stem
Stem
Stem
BBB rating
A +
A +
A +

De beste medische waarschuwingssystemen

Medical Guardian review

Het beste
Klantenservice

Medische voogd
Vanaf $ 29,95
Pros
Snelste responstijd
Klantenservice
Eenvoudige installatie
Strak basisontwerp
Stijlvolle wearables
Cons
Moeilijk leesbare handleiding

Waarom we ervoor kozen

Snelste responstijd

Medical Guardian blies de concurrentie uit het water met zijn ongelooflijke responstijd. Sommige finalisten moesten van ons minstens een hele minuut wachten tussen het plaatsen van onze noodoproepen en het ontvangen van een reactie (een verrassend >

Klantenservice

Medical Guardian had een uniform indrukwekkende klantenservice. Toen we de hulplijn belden, werd onze oproep onmiddellijk beantwoord en de vertegenwoordiger beantwoordde onze vragen behulpzaam voordat hij ons een goede avond bij naam wenste. Het bedrijf heeft ook een handige live chat-optie, die ook goed presteerde - het systeem bracht binnen enkele seconden een communicatielijn tot stand na het klikken op het pictogram “live chat”. Jeff, een veiligheidsadviseur en gepensioneerde politieagent, reageerde meteen en was deskundig, professioneel en vriendelijk. Hun naam en telefoonnummer verschenen zodra onze chat begon - waardoor we een manier hadden om vervolgvragen aan dezelfde persoon te stellen - en we hadden de optie om onze chat-transcripties via e-mail door te sturen (handig als u een verzorger bent die informatie verzamelt namens iemand anders.)

Home Guardian-basisstation (links) en Classic Guardian-basisstation (rechts)

Eenvoudige installatie

Het apparaat was klaar om noodoproepen te plaatsen zodra we het hadden aangesloten. Medical Guardian legt ook duidelijk uit hoe een onbedoeld gesprek kan worden geannuleerd, wat nuttiger is dan je zou denken: onze Medical Alert mobiele eenheid riep paramedici op ons kantoor nadat we botste tegen het apparaat en kon niet achterhalen hoe de waarschuwing snel genoeg kon worden geannuleerd. En net als al onze finalisten, stelt Medical Guardian u ook in staat om contact op te nemen met een aangepaste lijst met contacten voor noodgevallen voordat u de hulpdiensten belt. Dit betekent dat u naar eigen inzicht contact kunt opnemen met vertrouwde familie of vrienden in plaats van hulpdiensten.

Stijlvolle wearables

Medical Guardian heeft ook de meest unieke wearables. Net als bij andere merken, krijg je je keuze uit een horloge of een hanger; maar terwijl de meeste horloges die we testten een krassend klittenbandpolsbandje hadden of de standaard wit-grijze knop met een kruis dat duidelijk medische alarmapparatuur was, hadden, zag de Medical Guardian-band er behoorlijk discreet uit. Testers met slanke polsen vonden het omvangrijk en gaven de voorkeur aan de hanger, maar beide wearables waren ongewoon stijlvol.

looks and acts like a smartwatch — without the extra bells and whistles. Medical Guardian's Freedom Guardian ziet eruit en gedraagt ​​zich als een smartwatch - zonder de extra toeters en bellen. Het wordt geleverd in zwart en wit met een comfortabele, verstelbare riem en groot touchscreen - nogmaals, het is discreet genoeg om geen "medische waarschuwing" te schreeuwen. De bijbehorende mobiele app en webportal delen uw locatie met vrienden en familie en stellen u in staat sms-berichten te verzenden en stel agendaherinneringen in. We hebben het getest en waren onder de indruk van de audiokwaliteit en het gebruiksgemak. We raden dit horloge aan voor actieve senioren, maar houd er rekening mee: hoewel het kan omgaan met lichtblootstelling aan water (zoals douches), kan het apparaat niet volledig worden ondergedompeld en is valdetectie niet beschikbaar.

De wearable Freedom Guardian ziet eruit als een smartwatch.

Punten om te overwegen

Moeilijk leesbare handleiding

We hadden slechts één kwalificatie met Medical Guardian tijdens de installatie. We hebben twee instructieboekjes ontvangen: een snelstartgids en een meer diepgaande handleiding. De handleiding had een uitgebreide lijst met duidelijk gelabelde diagrammen die uitlegden hoe het apparaat werkte, wat we leuk vonden - maar het lettertype was klein genoeg om moeilijk te lezen te zijn voor slechtziende senioren. Het is gemakkelijk om het systeem te gebruiken zonder deze details door te lezen, maar mensen met een visuele beperking die elk detail van hun systeem willen begrijpen, moeten van plan zijn om een ​​verzorger aanwezig te hebben tijdens de installatie.

Bay Alarm Medical review

Best voor
Flexibele plannen

Bay Alarm
Vanaf $ 19,95
Pros
Eenvoudig bestellen
Solide reactietijd
Gratis proefperiode en flexibele abonnementsvoorwaarden
Cons
schoonheidsleer
Onverwachte meldingen

Waarom we ervoor kozen

Eenvoudig bestellen

made an especially strong showing: Web ordering was painless, and its crisp website had video demonstrations, a weekly blog, and clear pricing and terms. Tijdens het eerste bestelproces liet Bay Alarm Medical een bijzonder sterke show zien: bestellen via internet was pijnloos en de heldere website had videodemonstraties, een wekelijkse blog en duidelijke prijzen en voorwaarden. Een aantrekkelijk opgemaakte FAQ-pagina beantwoordde onze vragen en een opgewekte live chatvertegenwoordiger wachtte ons te allen tijde door onze opties. Medewerkers van de klantenservice reageerden snel en beleefd op e-mails - toen we hen op de hoogte brachten om ons te laten weten dat we een blad met algemene voorwaarden bij onze bestelling misten, stuurden ze de relevante documenten binnen dezelfde dag naar ons door.

Solide reactietijd

Gemiddeld heeft Bay Alarm Medical 60 seconden nodig gehad om ons te verbinden met een meldpunt: sneller dan de meeste van onze andere finalisten (hoewel iets >

Gratis proefperiode en flexibele abonnementsvoorwaarden

Bay Alarm-plannen bieden veel flexibiliteit. Ten eerste is er een proefperiode van 30 dagen, waarin u een volledige terugbetaling kunt ontvangen als u uw apparatuur retourneert. Nadat uw proefperiode is afgelopen, kunnen plannen worden ingesteld om te factureren met tussenpozen van één, drie en zes maanden. En facturering voor meerdere maanden vereist geen contract; Bay Alarm zal u terugbetalen voor alle resterende, ongebruikte maanden van uw plan als u annuleert.

Punten om te overwegen

schoonheidsleer

De uitrusting van Bay Alarm is niet de strakste of meest discrete. Ons basisstation was onhandig, met niets anders dan een luidspreker en een felgekleurde 'Help'-knop. Er is ook niets opvallend aan het uiterlijk van de wearables: ze zijn wit en grijs, met medische kruisjes duidelijk zichtbaar en zien er identiek uit aan de polsband en hanger van OneCallAlert. Ze zijn comfortabel, maar als u apparatuur wilt die niet overduidelijk is als een medisch alarmapparaat, raden we in plaats daarvan Medical Guardian aan.

De gedurfde uitrusting van Bay Alarm.

Onverwachte meldingen

Onze mobiele eenheid heeft ons gewaarschuwd om sterkte te signaleren door "Twee balken" of "Drie balken" te roepen, soms wanneer we dit niet hadden verwacht - geen bijzonder nuttige informatie, vooral omdat we het maximale aantal balken van Bay Alarm niet kennen.

MobileHelp-beoordeling

Best voor
Actieve senioren

MobileHelp
Vanaf $ 19,95
Pros
Innovatieve apparatuur
Snelle reactietijd
Cons
Moeilijk leesbare instructies
Geen prijsslot

Waarom we ervoor kozen

Innovatieve apparatuur

manufactures much of the equipment used by other medical alert companies, so its own offerings are first-in-class. MobileHelp produceert veel van de apparatuur die wordt gebruikt door andere medische alarmbedrijven , dus zijn eigen aanbod is eersteklas. Naast standaardopties zoals vaste eenheden, hangers en polshorloges, is MobileHelp een van de eerste bedrijven voor medische alarmering die een volledig functionele smartwatch als medisch alarmeringsapparaat aanbiedt. De MobileHelp Smart, die eruit ziet en werkt als een Samsung Gear S3 smartwatch, werkt via touchscreen en wordt geleverd met fitness-trackingfuncties, GPS-technologie - en een directe lijn naar de MobileHelp-alarmcentrale. Als u op zoek bent naar een apparaat dat discreet en stijlvol is, is dit MobileHelp-horloge een solide optie.

Basisstation en wearables van MobileHelp.

Snelle reactietijd

Met een snelle responstijd van gemiddeld 46,8 seconden was MobileHelp de derde snelste van al onze finalisten. Bij elk van onze oproepen naar het noodhulpcentrum ondervonden we snelle, professionele antwoorden van servicemedewerkers.

Punten om te overwegen

Moeilijk leesbare instructies

De omvangrijke gebruikershandleiding van MobileHelp bevat niet alleen instructies voor de eenheid die u hebt besteld, maar voor elk model dat verkrijgbaar is bij MobileHelp. Het kostte ons meer moeite dan gewoonlijk om installatie-informatie te vinden voor het systeem dat we daadwerkelijk hebben besteld. We raden aan om wat extra tijd in te plannen om de instructies grondig te lezen, of de klantenservice te bellen voor hulp als u vragen hebt.

Geen prijsslot

In tegenstelling tot onze andere topkeuzes, heeft het contract van MobileHelp geen prijsslot, dus het is mogelijk dat uw maandelijkse vergoeding op een bepaald moment in de toekomst omhoog gaat. De algemene voorwaarden van MobileHelp geven aan dat het bedrijf zich het recht voorbehoudt "om de kosten op elk gewenst moment te verhogen." Maar toen we hierover met de klantenservice spraken, werd ons verteld dat je, omdat er geen contract is, ook op elk moment kunt annuleren. zonder boete. U kunt ervoor zorgen dat uw tarief niet stijgt met MobileHelp Connect Premium, dat ook helpt bij het repareren en vervangen van bepaalde apparatuur.

Andere opties

GetSafe

Anderen die we hebben getest

GetSafe Medical Alert System
Vanaf $ 24,95

Hoewel de apparatuur een beetje gefragmenteerd kan aanvoelen wanneer je de doos opent, waren we onder de indruk van hoe snel we in staat waren om dit GetSafe medisch waarschuwingssysteem op te zetten. Als u besluit om halfjaarlijks te betalen, stuurt GetSafe u de hoofdhub, een paar verwisselbare hangers en polsbandjes, een beveiligingscamera, een rookmelder, een muurknop en een spraakgestuurd alarmtool. De geluidskwaliteit was niet geweldig, maar we waren grondig onder de indruk van de responstijden van GetSafe. Alle vijf testoproepen waren gemiddeld 26 seconden - een van de snelste tijden in deze opstelling. Als u op zoek bent naar een snel medisch waarschuwingssysteem, raden we deze aan.

Life Alert

Anderen die we hebben getest

We vinden het leuk dat Life Alert geen vaste lijn vereist en dat de meeste pakketten aan uw behoeften kunnen worden aangepast. Dat gezegd hebbende, je kunt Life Alert-systemen alleen telefonisch bestellen en de medewerker van de klantenservice met wie we spraken, kon ons geen specifieke informatie geven over de maandelijkse kosten of functies. (Opmerking: sommige productinformatie is online beschikbaar, maar het is beperkt.) Vanwege deze zorgen hebben we Life Alert al vroeg uit onze deelnemerslijst verwijderd.

OneCallAlert

Anderen die we hebben getest

OneCallAlert
Vanaf $ 29,95

De apparatuur van OneCallAlert ziet er identiek uit aan die van Bay Alarm en werkt op dezelfde manier, met eenvoudige installatie en snelle klantenservice. De website is echter minder transparant dan andere. Hoewel de prijzen duidelijk worden vermeld en het bedrijf een prijsgarantie biedt, zijn de algemene voorwaarden stiekem begraven of helemaal niet op de site. Toen we de klantenservice belden over mogelijke toeslagen in de prijzen, werden we verrast met een "nee", toen de vertegenwoordiger ons snel probeerde aan te sturen om een ​​apparaat te kopen.

Medisch alarm

Anderen die we hebben getest

Medisch alarm
Vanaf $ 19,95

Medical Alert kreeg hoge cijfers voor zijn duidelijke instructies en eenvoudige installatie, maar het had een van de traagste gemiddelde responstijden van alle deelnemers, op 74 seconden.

LifeStation

Anderen die we hebben getest

LifeStation
Vanaf $ 25,95

De apparatuur van LifeStation zag er identiek uit aan die van Medical Alert, maar de instructies konden de installatie niet zo grondig uitleggen, waardoor we in de war raakten toen de machine stemmeldingen begon te roepen als "Klaar om te leren!" En "Timer uit!" - desoriënterend wanneer we het probeerden om erachter te komen hoe u een noodoproep kunt plaatsen. De verzonken stroomschakelaar op de vaste lijn was ook moeilijk te bereiken voor onze testers en zou de installatie moeilijk maken voor iedereen met beperkte mobiliteit. Maar LifeStation heeft een paar punten gewonnen voor de klantenservice: het was het enige bedrijf dat contact met ons opnam toen het ontdekte dat de stroom voor onze unit was losgekoppeld en stuurde ons een e-mail die ons aanspoorde om ons systeem opnieuw te testen.

ADT Gezondheid

Anderen die we hebben getest

ADT Gezondheid
Vanaf $ 29,95

We waren onder de indruk van de uitzonderlijk snelle responstijd van ADT van 39 seconden. Maar we vonden de bestel- en installatieprocessen omslachtiger. Hoewel de klantenservice van ADT ons heeft verteld dat het niet nodig is om te bellen om het systeem te activeren, hebben we tijdens het testen een aantal persoonlijke vragen beantwoord. De spreker was ook een beetje stiller dan die van sommige andere sprekers. Toen we de installatie hadden voltooid, vonden we echter dat de hulplijnen van de noodhulp behulpzaam, vriendelijk en snel waren.

Acadian On Call

Anderen die we hebben getest

Acadian On Call
Vanaf $ 29,95

Acadian On Call had een eenvoudige installatie (sluit hem gewoon aan) en een uitstekende klantenservice, met vrijwel directe verbinding met vertegenwoordigers die onze vragen graag wilden beantwoorden. Toen we echter de noodhulp van ons systeem testten, waren we minder enthousiast. Acadian On Call had een gemiddelde responstijd van 1:24 minuten en eindigde als laatste van al onze kanshebbers. Dat is niet ideaal als u op hulp wacht in een noodsituatie.

Walgreens ReadyResponse

Anderen die we hebben getest

Walgreens ReadyResponse
Vanaf $ 29,99

We waren nieuwsgierig naar het medische waarschuwingssysteem van Walgreens, maar uiteindelijk teleurgesteld in de kwaliteit ervan. Toen we onze eenheid hadden aangesloten en op de noodknop drukten, ging deze meer dan drie minuten over voordat we eindelijk het gesprek annuleerden. Toen we de klantenservice om hulp belden, bood de vertegenwoordiger weinig assistentie. Nadat hij ons zonder succes een paar tips voor het oplossen van problemen had doorlopen, zei hij ons dat we een andere eenheid moesten installeren als we er nog een hadden - dat hadden we niet - en dat het mogelijk was dat de apparatuur gewoon niet werkte op onze locatie (in het centrum van Seattle).

Gids voor medische waarschuwingssystemen

Voor wie zijn medische waarschuwingssystemen het beste?

U hoeft niet tot de seniorenpopulatie te behoren om te profiteren van de diensten die worden geboden door medische waarschuwingssystemen. Deze opties zijn goed voor iedereen en elke leeftijd die waarde hecht aan veiligheid en paraatheid en gemoedsrust. In het bijzonder zijn deze apparaten echter het beste voor mensen die:

 • Leef alleen of >
 • Mensen met medische aandoeningen die mogelijk snelle medische hulp vereisen.
 • Iedereen die herstelt van een blessure, zoals een gebroken been, heup of knie.
 • Iedereen met een voorgeschiedenis van beroertes, flauwvallen of een aandoening waardoor ze tijdens een noodgeval niet op een hulpknop kunnen drukken.

Vaste of mobiele verbindingen

U hebt twee keuzes voor hoe uw noodhulpsysteem is aangesloten. De kosten verschillen meestal afhankelijk van de optie die u kiest en we vonden mobiele systemen over het algemeen duurder.

 • Vaste systemen kunnen op een telefoonaansluiting worden aangesloten. Ze omvatten een basisstation en een draagbaar apparaat (meestal een horloge of hanger), waarmee oproepen door de basis worden geleid wanneer u om hulp belt. Als het grootste deel van uw medische risico alleen thuis ligt, zou deze optie moeten volstaan.
 • Mobiele systemen maken verbinding met een mobiel netwerk, net als een mobiele telefoon. Als u geen vaste verbinding hebt, kunnen deze systemen werken met uw telefoonplan. Ze kunnen worden ontworpen voor thuis of mobiel gebruik. Cellulaire systemen zijn minder gevoelig voor stroomuitval, maar kunnen minder betrouwbaar zijn in gebieden met vlekkerige celservice. Deze zijn het beste voor actieve senioren die vaak onderweg zijn.

Thuis versus mobiele cellulaire systemen

Beide maken verbinding via een mobiel netwerk; het verschil is of een basisstation vereist is.

Thuis systemen route vraagt ​​om hulp via een basisstation. Deze systemen hebben meestal een maximaal bereik waarbinnen de basis en het draagbare apparaat (meestal een horloge of hanger) kunnen communiceren.

Mobiele systemen maken rechtstreeks verbinding met een bewakingsservice, zonder een basisstation te passeren. Ze zijn uitgerust met GPS, zodat de operator hulp naar uw exacte locatie kan sturen.

Alternatieve opties - beveiligingssystemen en slimme technologie

Het echte voordeel van een echt medisch alarmsysteem is dat het eenvoudig en effectief is. U hoeft niet technisch onderlegd te zijn om op een knop te drukken. De kans is ook groter dat u dit apparaat altijd bij u hebt. Maar in het tijdperk van smartphones, smartwatches en smart houses - is het mogelijk dat u hetzelfde einddoel kunt bereiken met de technologie die u al hebt.

Smartwatches

Slimme horloges zoals de Apple Watch hebben enkele noodfuncties - u kunt 911 bellen door de zijknop ingedrukt te houden. Het horloge stuurt uw noodcontactpersonen een sms met uw huidige locatie en een SOS. U hebt hiervoor een iPhone nodig (en moet deze in de buurt houden) of een mobiel model van Apple Watch. Je hebt ook beide handen mobiel nodig om de noodmodus te activeren, wat misschien niet het geval is bij elk ongeval.

Slimme hubs

Amazon Alexa en Google Home kunnen technisch gezien een buur, vriend of familielid bellen. Maar het bellen van 911 is iets ingewikkelder. Alexa-eigenaren moeten de Echo Connect-add-on kopen en Google Home ondersteunt momenteel geen 911-oproepen. Zelfs als u de Amazon-add-on aanschaft of Google deze functionaliteit implementeert, raden we af om deze in plaats van een medisch waarschuwingssysteem te gebruiken. U moet niet alleen luid genoeg kunnen projecteren om u te kunnen horen, maar u moet om te beginnen in dezelfde ruimte zijn. En zoals mensen die deze producten hebben gehad weten, werken ze niet altijd meteen mee. Een noodgeval is de laatste situatie waarin je frustrerend 'Hé Google' wilt schreeuwen.

Maar als u geïnteresseerd bent in het verhogen van het IQ van uw huis, bekijk dan onze verzameling van de beste slimme hubs .

Home beveiligingssystemen

Sommige van onze favoriete beveiligings- en automatiseringssystemen voor thuis bieden medische alarmknoppen als onderdeel van hun systemen. Als u al een beveiligingssysteem hebt, is het de moeite van het bekijken waard. Maar we raden niet aan om een ​​heel beveiligingssysteem uit te rusten, alleen voor hun medische waarschuwingsapparatuur.

Hoe u uw perfecte pasvorm vindt

Vergelijk prijsinformatie

Onze topkeuzes bieden transparante prijzen, maar dat is misschien niet bij alle providers het geval. Let op extra kosten die kunnen worden berekend bovenop maandelijkse monitoringkosten, zoals installatie- of activeringskosten; deze kunnen uw totale kosten aanzienlijk verhogen.

Studieplan termen

Zoek naar een prijsgarantie. Als die er niet is, kunnen uw maandelijkse servicekosten in de toekomst stijgen, zelfs als u een plan met een contract kiest. Het is ook een goed idee om te onderzoeken of een contract vereist is en of er kosten verbonden zijn aan de annulering.

Controleer op promoties en kortingen

Veel aanbieders van medische alarmsystemen bieden promoties voor nieuwe klanten, van gratis verzending tot materiaalkortingen. Sommige bieden ook monitoring met korting als u akkoord gaat om voor meer dan één maand tegelijk te betalen. (Opmerking: facturering over meerdere maanden is niet noodzakelijk hetzelfde als een contract. Sommige providers, zoals Bay Alarm, betalen ongebruikte maanden terug als u annuleert.) Veel providers bieden ook seniorenkortingen en ledenkortingen voor polishouders van USAA, AARP, AMAC, en verschillende andere senior organisaties en verenigingen.

Overweeg opgenomen en add-on functies

Recente technologische ontwikkelingen hebben bedrijven in staat gesteld om steeds geavanceerdere functies aan te bieden, van valdetectie tot mobiel GPS-tracking. Maar raak niet te verstrikt in de toeters en bellen. Stephanie Erickson , expert op het gebied van mantelzorg, beveelt aan: “Houd het zo eenvoudig mogelijk. Als er te veel knoppen of te veel functies zijn, zullen veel senioren zeggen: 'Vergeet het maar, hou je me voor de gek? Ik kan nauwelijks twee afstandsbedieningen bedienen. '”

Veelgestelde vragen over medische waarschuwingssystemen

Wat is een medisch waarschuwingssysteem?

Een medisch waarschuwingssysteem is een apparaat waarmee u met één druk op de knop hulp kunt inroepen. Wanneer geactiveerd, verbindt een medisch waarschuwingssysteem u met een operator in een professioneel, 24/7 monitoringcentrum, die met u zal spreken en namens u hulpdiensten of een geliefde zal bellen. De meeste medische waarschuwingssystemen bevatten een polsband of hanger om ervoor te zorgen dat de hulp altijd binnen handbereik is. Sommige bieden automatische valdetectie, zodat uw apparaat de meldkamer kan waarschuwen als u dat niet kunt.

Hoe werken medische waarschuwingssystemen?

Hoewel exacte procedures van product tot product kunnen verschillen, volgt de algemene volgorde een tijdlijn zoals deze:

 • Een persoon ervaart een noodgeval en drukt op een knop op zijn persoonlijke medische waarschuwingsapparaat.
 • Het apparaat verbindt ze met een operator in stand-by.
 • De operator antwoordt via het basisstation of het persoonlijke apparaat en vraagt ​​of hulp nodig is.
 • De exploitant beoordeelt de situatie en beslist of contact moet worden opgenomen met de lokale autoriteiten, noodhulpdiensten, familieleden, verzorgers of enig ander noodcontact.
 • De operator blijft aan de lijn totdat er hulp arriveert.

Waarom heb ik een medisch waarschuwingssysteem nodig?

Iedereen kan 911 bellen - maar wat als u niet kunt spreken, uw telefoon niet kunt bereiken of uw huidige locatie niet kent? Medische waarschuwingssystemen kunnen responstijden verkorten en be>

Welke functies moet ik zoeken in een medisch waarschuwingssysteem?

Dit hangt grotendeels af van je levensstijl. Als u vaak reist, bieden mobiele medische waarschuwingssystemen on-the-go monitoring. Als valpartijen een probleem vormen, bieden veel providers valdetectie voor een extra maandelijkse kost. Houd er rekening mee dat alle medische waarschuwingssystemen dezelfde fundamentele service bieden: toegang tot een professioneel monitoringcentrum dat contact opneemt met de hulpdiensten wanneer u hulp nodig hebt.

Wat is tweerichtingsstem?

Met medische waarschuwingssystemen met tweerichtingsstem kunt u in realtime met de operator spreken. Deze functie is waardevol voor het afroepen van een vals alarm als u per ongeluk om hulp belt. In geval van nood kan de operator ook meer informatie over uw situatie krijgen om het juiste type hulp te verzenden.

Als ik mijn medische waarschuwingsservice opzeg, moet ik mijn apparatuur dan terugsturen?

Ja - in de meeste gevallen moet uw medische waarschuwingsapparatuur worden teruggestuurd naar uw provider wanneer u uw service annuleert. Houd er rekening mee dat sommige providers kosten in rekening kunnen brengen als de apparatuur verloren of beschadigd raakt. Raadpleeg uw servicevoorwaarden of neem contact op met de klantenservice voor meer informatie.

Hoe vaak moet ik mijn apparaat testen?

De meeste providers van medische alarmsystemen, waaronder Medical Guardian en Bay Alarm Medical , stellen voor om uw apparaat eenmaal per maand te testen. Bay Alarm Medical benadrukt ook dat ze de signalen aan hun einde elke week controleren. Wanneer de operator antwoordt, vertel hem eenvoudig dat u uw apparaat test en ga door.

Hoe werkt valdetectie?

Met medische voorzieningen voor valdetectie, of het nu een hanger, polsband of andere optie is, hebben kleine sensoren die veranderingen in beweging, hoogte en versnelling meten, evenals ingebouwde software. Wanneer bepaalde bewegingspatronen optreden, kan het apparaat aannemen dat er een val is opgetreden en actie ondernemen. Let op: van valse alarmen is bekend dat ze gemakkelijk worden geactiveerd door gewone activiteiten zoals buigen, zitten en zelfs naar bed gaan.

Als een kwestie van beleid accepteert grmajo.net geen beoordelingseenheden van leveranciers; waar mogelijk kopen we de producten om zelf te testen. Dat was echter niet het geval met het GetSafe Medical Alert System en de Medical Guardian Freedom Guardian smartwatch op deze pagina. Hoewel de apparaten door de fabrikanten werden geleverd, gebruikte de redactie van grmajo.net de producten alleen voor het testen en profiteerden ze er op geen enkele manier persoonlijk van. De producten zijn teruggestuurd naar de fabrikanten.

Misschien vind je dit ook leuk