Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste goedkope huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen

De beste goedkope verzekeringsmaatschappijen voor huiseigenaren moeten in staat zijn om een ​​lagere premie te combineren met een goede klantenservice, een ruime dekking en financiële stabiliteit. Onze favoriete thuisverzekeringsmaatschappijen bieden overvloedige kortingen op schuine prijzen zonder schuine bescherming. Om de beste - en goedkoopste - voor u te vinden, raden we aan om offertes te verzamelen van alle zeven van onze topkeuzes. En hoewel het kopen van een verzekering voor huiseigenaren een noodzakelijk kwaad kan zijn - ja, het is een andere rekening - beschermt het uw meest waardevolle bezit in geval van calamiteiten.

De 7 beste goedkope huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen

 • - Best for Inflation Protection Liberty Mutual huiseigenaren verzekering - het beste voor bescherming tegen inflatie
 • - Best for New Homeowners Allstate huiseigenaren verzekering - het beste voor nieuwe huiseigenaren
 • - Most Ways to Save Amerikaanse huiseigenaren verzekering - de meeste manieren om te besparen
 • - Best for Replacement Coverage Nationale huiseigenaren verzekering - het beste voor vervangende dekking
 • - Best for Military Members and Families USAA huiseigenaren verzekering - het beste voor militaire leden en gezinnen
 • - Best Customer Ratings Amica Homeowners Insurance - Beste klantbeoordelingen
 • - Most Personalized Quote State Farm huiseigenaren verzekering - meest gepersonaliseerde offerte
  Waarom deze recensie vertrouwen?

  Sinds 2013 heeft grmajo.net miljoenen mensen geholpen het beste van het beste te vinden als het gaat om allerlei producten en diensten, waaronder goedkope huiseigenaren verzekeringen. We hebben tientallen topaanbieders van het land doorgelicht, beoordelingen van drie van de toonaangevende organisaties voor financiële studies vergeleken, meer dan 20 verschillende kortingen geëvalueerd en deze beoordeling elke maand bijgewerkt om u de meest actuele informatie te bieden. De auteur van deze review heeft geen aandelen in een van de genoemde bedrijven of in andere goedkope huiseigenarenverzekeraars.

De beste goedkope huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen: samengevat

Liberty Mutual Allstate Amerikaanse familie landelijk USAA Amica Staatsboerderij
Onze review Onze review Onze review Onze review Onze review Onze review Onze review
Best voor Inflatie bescherming Nieuwe huiseigenaren Manieren om te besparen Vervanging dekking Militaire leden en families Klantbeoordelingen Gepersonaliseerd citaat
AM Beste financiële sterkte rating EEN A + EEN A + A ++ A + A ++
JD Power 2018 US Home Insurance Study score 3/5 3/5 3/5 3/5 5/5 5/5 3/5
S Wereldwijde financiële sterkte rating EEN AA- A + A + AA + n / a AA
Moody's financiële sterkte rating A2 Aa3 n / a A1 Aa1 n / a n / a
Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

Liberty Mutual huiseigenaren verzekering - het beste voor bescherming tegen inflatie

Best voor
Inflatie bescherming
Liberty Mutual

Liberty Mutual

Pros
Inflatie bescherming
Veel kortingen
Cons
Ongewenst claimproces

Waarom we ervoor kozen

Inflatie bescherming

We waren onder de indruk van de inflatiebescherming van Liberty Mutual . Simpel gezegd, Liberty Mutual past automatisch uw dekkingslimieten aan om rekening te houden met inflatie. Veel huizen op de markt verkopen tegen veel lagere kosten dan nodig was om ze te bouwen. Als gevolg hiervan is het gemakkelijk om in de val te lopen om uw huis te verzekeren voor de prijs die u hebt betaald in plaats van wat het daadwerkelijk zal kosten om opnieuw op te bouwen. Tel daarbij de algehele waardevermeerdering van uw woning op en u begint het probleem te zien. De inflatiebescherming van Liberty Mutual helpt u echter om u te beschermen tegen deze financiële faux pas terwijl u ook korting krijgt op uw polispremie.

Veel kortingen

Net als State Farm, Allstate en Amica beknibbelt Liberty Mutual niet als het gaat om kortingen. De provider biedt een aantal vrij standaard manieren om te besparen, waaronder kortingen voor het hebben van meerdere polissen, kiezen voor automatisch betalen en claimvrij zijn. Er is ook een militaire korting, die we bij geen enkele van onze andere topkeuzes hebben gevonden. (De enige andere aanbieder met voordelen gericht op militaire leden is USAA, die hierin is gespecialiseerd.)

Punten om te overwegen

Ongewenst claimproces

Liberty Mutual heeft niet de hoogste scores van JD Power als het gaat om interacties met agenten en het algehele claimproces. Consumer Reports gaf Liberty Mutual ook een minder dan perfecte score met betrekking tot het gemak van het indienen van een claim via het bedrijf. Hoewel dit niet garandeert dat je een slechte ervaring zult hebben, als je liever niets aan het toeval overlaat, zou je Amica kunnen overwegen, die zowel een geweldige klantenservice-ervaring heeft als ruime kortingen.

Allstate huiseigenaren verzekering - het beste voor nieuwe huiseigenaren

Best voor
Nieuwe huiseigenaren
Allstate

Allstate

Pros
Uitgebreide online tools
Uitgebreide aantekeningen
Cons
Middelmatige klantenservice

Waarom we ervoor kozen

Uitgebreide online tools

Allstate onderscheidt zich door zijn uitgebreide educatieve tools - het is een geweldige bron voor nieuwe huiseigenaren, of iedereen die niets wil kopen zonder volledige kennis van de ruimte. Met een robuuste gids vol algemene informatie over de verzekering van huiseigenaren, laat Allstate u wapenen met alles wat u moet weten. U kunt zelfs een gepersonaliseerde doorloop krijgen van verzekeringsrelevante statistieken voor uw specifieke adres met behulp van de GoodHome-tool van Allstate, die huisdetails zoals marktwaarde, energiekosten en gemiddelde reparatiekosten van de meest voorkomende gevaren in de omgeving (zoals brand of waterschade) weergeeft ). Het geeft ook tips voor het verlagen van de kosten en het kiezen van dekking.

Uitgebreide aantekeningen

Een ander kenmerk waardoor Allstate zich onderscheidde van de rest van onze topkeuzes was de enorme hoeveelheid optionele dekkingen die beschikbaar was. Deze omvatten alles van uw standaard aantekeningen, zoals identiteitsdiefstal restauratie en uitgebreide dekking voor landschapsarchitectuur tot meer unieke zoals een groene vergoeding optie en dekking voor uw muziekinstrumenten. De enige andere aanbieder op onze lijst met meer aantekeningen was Nationaal.

Punten om te overwegen

Middelmatige klantenservice

Je krijgt misschien een goedkopere offerte van Allstate, maar klanten hebben verschillende meningen over de vraag of ze waar voor hun geld krijgen. JD Power gaf Allstate drie van de vijf op alle gebieden, inclusief interactie met agenten en de algemene claimervaring. Deze eerlijke ranglijsten werden ook weerspiegeld in de analyse van Consumer Reports van de klantervaring, zoals hoffelijkheid van agenten en de tijd die het kostte om betalingen te ontvangen. Maar als prijs echt de be>

Amerikaanse huiseigenaren verzekering - de meeste manieren om te besparen


De meeste manieren om te besparen
Amerikaanse gezinsverzekering

Amerikaanse familie

Pros
Veel geadverteerde kortingen
Bundelbonus
Cons
Minder-dan-stellair claimproces

Waarom we ervoor kozen

Veel geadverteerde kortingen

American Family viel op omdat ze meer geadverteerde kortingen hadden dan veel andere providers op deze lijst. Deze omvatten alle opties die u zou verwachten, zoals een korting voor het veiliger maken van uw huis (door het installeren van rook- / warmtesensoren en huisbeveiliging), een korting voor het voeren van meerdere polissen. Opvallend waren enkele minder gebruikelijke manieren om te besparen, zoals een korting voor klantenloyaliteit (Amica was de enige andere service die dit bood) en een generatiekorting voor als uw ouders toevallig Amerikaanse Family-klanten waren.

Bundelbonus

Stel dat u een autodekkingsbeleid wilt toevoegen via American Family; u zou niet alleen 29% besparen op auto door bundelen, maar u krijgt ook 20% korting op uw thuisdekking. Om nog maar te zwijgen, bundelen houdt dingen eenvoudig, omdat al uw betalingen via één provider verlopen.

Punten om te overwegen

Minder-dan-stellair claimproces

Volgens het consumentenonderzoek van Consumer Reports vonden klanten van American Family het claimproces niet intuïtief. Als u op zoek bent naar een provider met een meer gestroomlijnd proces, raden we Amica aan. Hoewel het bedrijf misschien niet zoveel kortingen heeft als American Family, kunt u er zeker van zijn dat Amica de hoogst mogelijke score heeft behaald voor alles, van de eenvoud van het indienen van een claim tot hoffelijkheid van de agenten.

Nationale huiseigenaren verzekering - het beste voor vervangende dekking

Best voor
Vervanging dekking
landelijk

landelijk

Pros
Unieke dekkingsopties
Vergoeding van de volledige waarde van bezittingen
Cons
Niet de goedkoopste premies

Waarom we ervoor kozen

Unieke dekkingsopties

Landelijk viel ons op vanwege zijn unieke en waardevolle dekkingsopties, zoals betere dakvervanging. Met deze dekking kunnen klanten die een gedekt verlies hebben geleden, hun daken laten herbouwen met sterkere materialen. Nationwide was ook een van de weinige providers op onze lijst die overstromingsverzekeringen aanbiedt.

“Schade aan huis veroorzaakt door een overstroming kan variëren van de lage duizenden dollars tot de totale waarde van het huis. Dekking voor overstromingen wordt NIET gedekt door een standaardverzekering voor huiseigenaren en moet worden gedekt door een afzonderlijke overstromingsverzekering. "

De meeste huiseigenaren verzekeraars dekken geen overstromingen, in plaats daarvan verwijzen ze je naar het National Flood Insurance Program .

Vergoeding van de volledige waarde van bezittingen

De gloednieuwe bezittingen van Nationwide betalen niet alleen om uw beschadigde en gestolen bezittingen te repareren of te vervangen; het levert geld op tegen de afgeschreven waarde van uw gedekte items. Nadat u hebt betaald voor reparaties of gekochte vervangingen, kunt u uw ontvangstbewijs naar Nationwide verzenden en het bedrijf betaalt het verschil. Er zijn maar weinig huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen gaan die extra mijl om de volledige waarde van uw bezittingen te vergoeden.

Punten om te overwegen

Niet de goedkoopste premies

Alle voordelen van Nationwide hebben helaas een prijs. Nationwide staat er niet om bekend de absoluut goedkoopste huiseigenaren verzekeringsmaatschappij te zijn, hoewel het ook niet de duurste is. U kunt het misschien beter doen met Liberty Mutual, dat bescherming biedt voor uw bezittingen en net zoveel manieren biedt om op te slaan als Nationwide.

USAA huiseigenaren verzekering - het beste voor militaire leden en gezinnen

Best voor
Militaire leden en gezinnen
USAA

USAA

Pros
Stellar klantenservice
Uitzonderlijke financiële kracht
Cons
Niet voor iedereen

Waarom we ervoor kozen

Stellar klantenservice

USAA biedt alle kenmerken van een goede verzekeraar van huiseigenaren, zoals dekking tegen brand, diefstal, vandalisme en weersgerelateerde evenementen. Dat is echter niet wat het bedrijf onderscheidt. Op de tweede plaats na Amica in de Consumer Reports-enquête, wordt USAA erkend met overweldigende excellentie voor alles, van het claimproces tot het gemak van het bereiken van een agent en de hoffelijkheid van die agent. Het lijkt erop dat er niet veel klanten waren om over te klagen in de omgang met USAA. JD Power zingt ook de lof van de USAA met een score van vijf op vijf in alle categorieën, inclusief prijzen en algemene tevredenheid.

Uitzonderlijke financiële kracht

Of u nu AM Best, Moody's of S Global raadpleegt, het resultaat is hetzelfde: USAA is een financiële krachtpatser met respectievelijk een A ++, Aa1 en AA +. Dit betekent dat wanneer zich een ramp voordoet, u op USAA kunt vertrouwen om uw claim af te handelen en u weer op de been te helpen.

Punten om te overwegen

Niet voor iedereen

USAA is alleen beschikbaar voor leden van de militaire dienst en hun families. Dit beperkt drastisch de aantrekkingskracht van wat anders een betrouwbare, professionele en prettige huiseigenaarsverzekeraar is om mee samen te werken. Als u echter aan de vereisten voldoet, vindt u veel te waarderen over USAA. En als je in het leger zit, maar vindt dat USAA gewoon niets voor jou is, overweeg Liberty Mutual, dat een militaire korting en, eerlijk gezegd, meer kortingen biedt dan USAA.

Amica Homeowners Insurance - Beste klantbeoordelingen


Beste klantbeoordelingen
Amica

Amica

Pros
Geweldige klantenservice
Ruime kortingen
Uniek dividendbeleid
Cons
Beperkte online bronnen
Hoge premies

Waarom we ervoor kozen

Geweldige klantenservice

Amica is het enige bedrijf naast USAA dat alle vijf stroomcirkels van JD Power in elk van de zes onderzoekscategorieën verdient: algemene tevredenheid, beleidsaanbiedingen, prijzen, facturering en betaling, interactie en claims. Amica is ook het enige bedrijf afgezien van USAA dat een dergelijke hoge rating in prijs krijgt, wat betekent dat u de grootste kans heeft om tevreden te zijn met de kosten van uw dekkingsplan. Bovendien ontving Amica topscores van Consumer Reports voor alle aspecten van de enquête, inclusief beleefdheid van de agent, de eenvoud van het claimproces en hoe >

Ruime kortingen

Amica staat op de tweede plaats na Allstate in termen van kortingshoeveelheid. Opvallend is de papierloze factuurkorting, die u zowel werk als geld kan besparen, omdat u niet elke maand uw cheque hoeft te versturen. De enige andere aanbieder in onze topkeuzes die dit aanbood, was Liberty Mutual. U kunt ook profiteren van een volledig gamma van standaardkortingen voor beveiliging en veiligheid - dingen zoals het bezitten of installeren van brandblussers, sprinklers en brandalarmen.

Uniek dividendbeleid

Naast traditionele prijsverlagingen biedt Amica polishouders de kans om daadwerkelijk geld te verdienen via hun huisverzekering. Omdat het een wederzijds bedrijf is, is Amica lid-eigendom, geen investeerder, en betaalt het dividenden aan polishouders, niet aan aandeelhouders. Als u kiest voor een dividendbeleid en het bedrijf financieel uitzonderlijk goed presteert aan het einde van een bepaalde periode, ontvangt u een terugbetaling tussen 5% en 20% van uw jaarlijkse premie.

Punten om te overwegen

Beperkte online bronnen

U vindt geen uitgebreide informatie of bronnen op de website van Amica. De site van het bedrijf is vrij eenvoudig, met slechts een paar pagina's basisinformatie over zijn producten. In tegenstelling tot Allstate hebt u geen toegang tot hulpmiddelen en handleidingen om uzelf te informeren over verzekeringen. U kunt een online offerte krijgen, maar vanwege de kale aard van de website, raden we u aan te bellen.

Hoge premies

Premies zijn meestal iets hoger voor onderlinge bedrijven, en dat klopt voor deze provider. Maar met Amica's ruime kortingen en het potentieel voor dividenden, is het misschien nog steeds uw goedkoopste optie.

State Farm huiseigenaren verzekering - meest gepersonaliseerde offerte


Meest gepersonaliseerde quote
Staatsboerderij

Staatsboerderij

Pros
Gedetailleerde online offerte
Uitstekende financiële kracht
Cons
Weinig geadverteerde kortingen

Waarom we ervoor kozen

Gedetailleerde online offerte

State Farm scoorde slechts een haar hoger dan Allstate als het ging om Consumer Reports; net als Allstate scoorde State Farm echter drie van de vijf over alle factoren door JD Power. State Farm scoort het best in schadebedragen en beleidsaanbodcategorieën, waarschijnlijk omdat het het meest grondige online offerteproces heeft. Je hebt een map vol details over je huis nodig om een ​​offerte te krijgen - met informatie zo specifiek als het aantal hoeken in het frame van je huis. Het offerteproces omvat een 360Value-tool die u helpt de geschatte vervangingskosten van uw huis te berekenen, compleet met gedetailleerde afbeeldingen om u te helpen bepalen of uw interieurkasten "Custom" of "Standard" zijn. Dit alles werkt samen om u een online offerte te geven waarin je je zelfverzekerd kunt voelen.

Uitstekende financiële kracht

We hadden sterke financiële vooruitzichten nodig voor al onze topkeuzes, maar State Farm viel op vanwege de hoogst mogelijke rating van AM Best (A ++), evenals topscores van S Global (AA) en Moody's (Aa1). Deze hoge scores geven aan dat het bedrijf zijn claims kan uitbetalen, zelfs in rampsituaties waar veel klanten claims indienen.

Punten om te overwegen

Weinig geadverteerde kortingen

Als het gaat om het besparen van uw investering, biedt State Farm wel kortingen, maar ze zijn standaard en redelijk beperkt. Home-toevoegingen zoals sprinklers, brandblussers en alarmen zorgen voor een prijsverlaging. Maar als je een nieuwe huiseigenaar bent of als je on>

Gids voor goedkope huiseigenaren verzekering

Verhoog uw eigen risico

Door het bedrag te verhogen dat u uit eigen zak betaalt voordat uw verzekering ingaat, verlaagt u uw premies (maandelijkse / jaarlijkse betalingen). U kunt tot 25% besparen door uw eigen risico te verhogen tot $ 1.000. Dit kan echter een riskante keuze zijn en moet zorgvuldig worden overwogen - het is be>

Maximaliseer kortingsmogelijkheden en beperk verplichtingen

Als u verbeteringen aan uw huis of beveiligingsupgrades aanbrengt, kunt u mogelijk uw premie verlagen - maar alleen als u dit aan uw verzekeraar vertelt. Controleer voordat u investeert in eventuele renovaties bij u thuis welke kortingen er beschikbaar zijn. De kans is groot dat je de basis al onder de knie hebt, zoals deadbolts en rookmelders. Maar uw verzekeraar kan uw tarief verlagen als u een stapje verder gaat met koolmonoxidedetectors en beveiligingssystemen voor thuis (mits deze worden bewaakt). Dat geldt ook voor verbeteringen die helpen beschermen tegen natuurrampen, zoals stormluiken en sterkere ramen. Niet elke toevoeging helpt echter uw premie. Trampolines, zwembaden en "risicovolle" hondenrassen zoals pitbulls doen uw huiseigenaren verzekeringsmaatschappij ineenkrimpen. Het zijn allemaal aansprakelijkheidsproblemen, en aansprakelijkheidsproblemen zorgen ervoor dat de tarieven stijgen.

Overweeg om te bundelen

“Verzekeringsmaatschappijen bieden vaak een lagere prijs voor bundelpolissen. Overweeg de aankoop van uw auto-, levens- en huiseigenaarsverzekering bij dezelfde verzekeringsmaatschappij. "

Bedrijven bieden universeel een korting voor het voeren van meerdere polissen met hen. Door auto-, woning- en levensverzekeringen te bundelen, kunt u geld besparen en consistentie in claimafhandeling en communicatie handhaven.

Beperk uw vorderingen

Overweeg zorgvuldig de claims die u indient bij uw huiseigenarenverzekering, omdat dit de prijs die u in de toekomst betaalt zal verhogen. Als u binnen enkele jaren meerdere claims indient, kunt u in een categorie met een 'hoog risico' terechtkomen met een potentiële premiestijging van 20%.

Let op uw credit score

In de meeste staten kunnen verzekeraars rekening houden met uw credit score bij het bepalen van wat u betaalt. De logica? Klanten met hoge creditscores zullen minder snel claims indienen en de verzekeraar zal sommige van die verwachte besparingen terugbetalen in de vorm van lagere tarieven. Als je hulp nodig hebt om je score te verbeteren en mogelijk te verbeteren, bekijk dan onze favoriete kredietbewakingsdiensten .

Goedkope huiseigenaren verzekering FAQ

Hoe kan ik een goedkope huiseigenarenverzekering afsluiten?

Het vinden van een goedkope huiseigenarenverzekering kan enige tijd duren, maar het is de moeite waard op de >

Lees beoordelingen. Raadpleeg klantbeoordelingen en scores om een ​​idee te krijgen van de veelvoorkomende klachten en complimenten voor elke aanbieder.

Zoek naar kortingen , maar beperk uw beslissing niet tot welke provider de meeste heeft. Probeer in plaats daarvan uw kansen te maximaliseren door naar een provider te gaan die de meeste kortingen biedt die op u van toepassing zijn .

Verbeter de veiligheid en stabiliteit van uw huis. Niet alleen zal het installeren van een beveiligingssysteem en het gebruik van weersbestendige materialen uw huis zoveel sterker maken, ze kunnen u ook wat geld besparen.

Bundelbeleid. Als u uw huiseigenarenverzekering kunt afsluiten bij dezelfde aanbieder die uw auto dekt, moet u kijken of de aanbieder een bundelkorting biedt. Aanbieders zoals American Family helpen u bijvoorbeeld 29% te besparen op auto door bundeling, en u krijgt ook 20% korting op uw thuisdekking.

Winkelen. Zoals bij elke grote investering, wilt u niet de trekker overhalen om een ​​beleid te ondertekenen totdat u alle mogelijke kansen hebt uitgeput. Neem de tijd om echt rond te shoppen en stel een lijst samen met uw topkeuzes. U kunt het onze als uitgangspunt gebruiken.

Wat zijn typische verzekeringstarieven voor huiseigenaren?

Een van onze topkeuzes voor huiseigenarenverzekeringen is mogelijk de goedkoopste voor u. De meeste jaarlijkse premies voor de verzekering van huiseigenaren variëren van $ 600 tot $ 2.000 ($ 50 tot $ 170 per maand) - het bereik is zo groot omdat tarieven worden beïnvloed door tal van en zeer persoonlijke omstandigheden. Is uw huis oud of nieuw? Is het ingelijst met baksteen of hout? Is het in een drukke stad of een landelijk gebied? Bestaat er een groot risico op natuurrampen zoals orkanen, overstromingen of tornado's? Bundelt u uw polis met andere soorten verzekeringen, zoals auto of leven? Dit zijn slechts enkele van de omstandigheden die van invloed kunnen zijn op uw offerte .

Welke factoren beïnvloeden uw premie?

Factoren zijn onder meer: ​​credit score, locatie, sanitair en elektriciteit, kwetsbaarheid voor windschade / aardbevingen / overstromingen, claimgeschiedenis, vervangingskosten, hondenras, houtkachel, thuisbedrijf, verbouwing, limieten voor huisaansprakelijkheid, verzekeringsscore , burgerlijke staat, leeftijd en constructie van huis, trampoline of zwembad of bubbelbad, dakconditie, nabijheid van brandweerkazerne, vierkante meters, aantal inwoners, geschiedenis van gebiedsclaims, beveiligingssystemen en veiligheidsvoorzieningen, en meer.

Hoeveel verzekering voor huiseigenaren moet u hebben?

Van alle variabelen die van invloed zijn op uw premie, is de be>

Is het tegen de wet om geen huiseigenarenverzekering af te sluiten?

Technisch gezien nee, u kunt wettelijk een huis bezitten zonder verzekering van huiseigenaren. Maar als u een hypotheek betaalt, moet u van uw geldschieter deze hebben. En of u nu wel of niet een hypotheek hebt, uw huis is waarschijnlijk de grootste troef van uw leven en verdient het om met verve te worden beschermd.

De beste huiseigenaren verzekering door de staat

Elke staat heeft verschillende verzekeringsmaatschappijen, evenals unieke omstandigheden die van invloed zijn op polissen en dekking. We hebben de vijf grootste, best beoordeelde providers in elke staat beoordeeld met een methode die vergelijkbaar is met de methode die in deze review voor landelijke bedrijven wordt gebruikt.

Misschien vind je dit ook leuk