Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

De beste levensverzekeringsmaatschappijen voor senioren

Volgens experts is de beste levensverzekering voor senioren ouder dan 60 jaar gegarandeerd van een universele levensverzekering (GUL) - vooral voor diegenen die voor het eerst een levensverzekering kopen. GUL maximaliseert waarde door de permanente dekking van hele levensverzekeringen te combineren met de lagere kosten van de looptijd . Het heeft ook flexibele dekkingsniveaus en betalingsplannen om te voldoen aan de specifieke financiële planningsbehoeften van senioren.

"Sommige senioren gebruiken levensverzekeringen om de eindkosten te dekken en anderen gebruiken het om overtollige activa te bieden voor de begunstigde om te erven. Het nadeel van levensverzekeringen zijn de kosten die u betaalt terwijl u leeft. Het voordeel van levensverzekeringen is dat de kosten die u betaalt terwijl je leeft nog exponentiële voordelen voor je erfgenamen wanneer je weg bent. "

Met dit in gedachten hebben we op internet gezocht naar de vijf beste GUL-verzekeringsmaatschappijen voor senioren op basis van hun financiële kracht, beleidsopties en seniorvriendelijke voordelen. Lees verder om erachter te komen wat elke provider uniek maakt, of begin hier voor meer informatie over ons controleproces.

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2013 heeft grmajo.net miljoenen mensen geholpen het beste van het beste te vinden als het gaat om allerlei producten en diensten, waaronder levensverzekeringen voor senioren. We hebben 49 van de beste providers van het land doorgelicht, 27 GUL-beleid vergeleken en deze beoordeling regelmatig bijgewerkt om u de meest recente informatie te bieden. De auteur van deze review heeft geen aandelen in een van de genoemde bedrijven of in andere levensverzekeringsmaatschappijen.

De 5 beste levensverzekeringsmaatschappijen voor senioren

De beste levensverzekeringsmaatschappijen voor senioren: samengevat

New York Life Wederzijds van Omaha American National Banner leven Lincoln Financial
Onze review
Best voor
Flexibel beleid Klantenservice Bereik van dekking Flexibele betalingsplannen Grote uitkeringen bij overlijden
AM Beste financiële sterkte rating
A ++ A + EEN A + A + **
S Wereldwijde financiële sterkte rating
AA + AA- EEN AA- AA - **
Moody's financiële sterkte rating
Aaa A1 N / A A2 * A1 **
JD Power 2018 US Life Insurance Study-score
4/5 4/5 N / A N / A 3/5
De dekking begint bij
$ 25.000 $ 50.000 $ 25.000 $ 50.000 $ 100.000
Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven

* Beoordeling van Legal General, moederbedrijf van Banner Life.
** Rating van The Lincoln National Life Insurance Company, moederbedrijf van Lincoln Financial.

Beste levensverzekering voor flexibel beleid: New York Life Insurance


Meest flexibele beleid
New York Life

New York Life

Pros
Flexibele uitkeringen bij overlijden
Royale no-examen verzekering
Leven voordelen Rider
Partnerschap met de AARP
Cons
Basis website

Waarom we ervoor kozen

Flexibele uitkeringen bij overlijden

New York Life biedt de laagste uitkering bij overlijden voor een GUL-beleid, beginnend bij $ 25.000. We waarderen het betaalbare instappunt. Door dergelijke kleine polissen aan te bieden, maakt New York Life zijn verzekering toegankelijk voor mensen met een beperkte uitkering bij overlijden en voor klanten met een beperkt budget.

Dat gezegd hebbende, is het bedrijf ook geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een groter beleid. De uitkeringen bij overlijden zijn beperkt tot de “limieten voor bedrijfsbewaring” - die volgens de meest recente informatie tientallen miljoenen bedragen. Voor de meeste mensen betekent dit dat de hemel de limiet is.

Royale no-examen verzekering

New York Life is een van de weinige bedrijven die zonder medisch examen gegarandeerde universele levensverzekeringen verkopen tot en met 85 jaar. Voor senioren met reeds bestaande gezondheidsproblemen, kan dit het verschil betekenen tussen het al dan niet krijgen van dekking. Houd er rekening mee dat verzekeringen vaak goedkoper zijn als u een volledige verzekering doormaakt (dat wil zeggen een medisch examen moet ondergaan) - maar voor mensen met een slechte gezondheid kan het prijsverschil te verwaarlozen zijn .

Leven voordelen Rider

Hoewel het niet uitdrukkelijk een Accelerated Death Benefit biedt, heeft New York Life wel een "Living Benefits Rider" die hetzelfde doel vervult. Met deze add-on hebben polishouders tijdens hun leven toegang tot maximaal $ 250.000 van de uitkering bij overlijden. Dat geld kan worden gebruikt voor medische rekeningen die verband houden met een terminale ziekte, waardoor de verzekeringnemer en / of zijn gezin een grote financiële last krijgt.

Partnerschap met de AARP

Naast het aanbieden van zijn eigen GUL-beleid, werkt New York Life samen met de AARP om een ​​betaalbare collectieve levensverzekering voor gepensioneerden te bieden. Degenen die op zoek zijn naar een kleine tot middelgrote uitkering bij overlijden, kunnen kiezen voor een dekking tot $ 100.000 en hebben het voordeel dat ze samenwerken met een organisatie waarmee ze vertrouwd en vertrouwd zijn.

Als bonus heeft de NYLAARP-site een geweldig leercentrum dat de basisbeginselen en vergelijkingen van verzekeringen doorloopt. Het is een goede plek om starters voor levensverzekeringen te starten. Op zoek naar meer informatie? Leden van de vereniging kunnen online solliciteren of een vertegenwoordiger bellen om te praten over opties en prijzen.

Punten om te overwegen

Basis website

Dat gezegd hebbende, vonden we dat de primaire website van New York Life het winkelen moeilijker maakt dan bij andere bedrijven. Hoewel het het basisaanbod van New York Life verklaart, bevat het geen exacte dekkingsbedragen. Dit is een manier om ervoor te zorgen dat u de telefoon opneemt en met een agent spreekt. Hoewel het spreken met een bedrijfsvertegenwoordiger u altijd meer specifieke beleidsinformatie oplevert, zouden we een meer gedetailleerde website op prijs hebben gesteld om het winkelen gemakkelijker te maken.

Beste levensverzekering voor klantenservice: Mutual of Omaha Life Insurance


Beste klantenservice
Wederzijds van Omaha

Wederzijds van Omaha

Pros
Hoog gewaardeerde klantenservice
Eenvoudig beleidsbeheer
Lenient medische examenvereisten
Cons
Niet de meest betaalbare optie
Beperkte beleidsinformatie online

Waarom we ervoor kozen

Hoog gewaardeerde klantenservice

earned four out of five stars for customer service in JD Power's 2018 Life Insurance Study. Mutual of Omaha verdiende vier van de vijf sterren voor klantenservice in JD Power's 2018 Life Insurance Study. Dat wordt als "beter dan de meeste" beschouwd: een score gedeeld met New York Life (en geen van onze andere topkeuzes).

Waarom werken klanten graag met Mutual of Omaha? Hoogstwaarschijnlijk is het de doordachte details van het bedrijf. Op de website staan ​​bijvoorbeeld agenten in uw omgeving met profielen en individuele telefoonnummers, zodat u contact kunt opnemen met iemand met wie u vertrouwd bent. Het heeft ook een intuïtieve "bepaal uw behoefte" -calculator die klanten helpt te begrijpen hoe hun uitkering bij overlijden moet worden berekend.

Eenvoudig beleidsbeheer

Mutual of Omaha schittert niet alleen voor klantenservice. Het deed het goed met pollers over de hele linie en scoorde hoog voor prijs- en klantinteracties met providers. Mutual of Omaha behaalde de vijfde plaats uit 23 bekroonde bedrijven in het onderzoek van JD Power en overtrof al onze andere topkeuzes die waren inbegrepen. Dankzij deze scores hebben we vertrouwen in het soepele aanmeldingsproces van het bedrijf, eenvoudig beleidsbeheer en nuttige bronnen.

Lenient medische examenvereisten

Net als New York Life geeft Mutual of Omaha GUL-beleid uit tot 85-jarige leeftijd - maar het heeft een iets andere benadering van medische examens. Bij dit bedrijf hoeft u geen examen af ​​te leggen voor polissen met een uitkering bij overlijden van minder dan $ 250.000. Dat betekent een gegarandeerde dekking voor uitkeringen bij overlijden die past bij de behoeften van de meeste mensen.

Punten om te overwegen

Niet de meest betaalbare optie

Mutual of Omaha vereist een hoger uitkering bij overlijden dan sommige van onze andere topkeuzes, beginnend bij $ 50.000 voor een Gegarandeerd Universal Life-beleid in plaats van $ 25.000. Dat betekent dat het beleid standaard iets duurder zal zijn (een grotere uitkering bij overlijden betekent altijd hogere premies). Dit is op zichzelf niet negatief; mensen met een zwaardere uitkering bij overlijden zullen veel te beminnen vinden bij Mutual of Omaha. Maar het beleid is niet zo toegankelijk voor klanten met een beperkt budget of voor mensen met minimale dekkingseisen.

Beperkte beleidsinformatie online

De website van Mutual of Omaha bevat ongelooflijk weinig beleidsinformatie. Het laat zien dat het bedrijf een gegarandeerd universeel leven biedt, en het geeft een kort overzicht van hoe GUL werkt - maar verder zijn er geen details over specifieke dekkingsopties of vereisten.

Iedereen die voor de eerste keer een verzekering koopt (of iemand met veel vragen) kan zich in het donker achtergelaten voelen. Je moet Mutual of Omaha oproepen en wat tijd aan de telefoon doorbrengen om meer te leren. Aan de andere kant, het bedrijf staat hoog aangeschreven voor interactie met de klant, dus je kunt aan de andere kant een vriendelijke en behulpzame vertegenwoordiger verwachten.

Beste levensverzekering voor dekkingsbereik: Amerikaanse nationale levensverzekering


Beste bereik
American National

American National

Pros
Betaalbaar toegangspunt
Uitgebreide woonvoordelen
Duidelijke dekkingsopties
Cons
Beperkte leeftijd van uitgifte
Minder tolerant tegenover rokers

Waarom we ervoor kozen

Betaalbaar toegangspunt

is one of only two top providers (along with New York Life) that offers guaranteed universal life policies starting at $25,000. American National is een van de slechts twee topproviders (samen met New York Life) die een gegarandeerd universeel levensbeleid biedt vanaf $ 25.000. Zoals we al eerder zeiden: hoe lager de uitkering bij overlijden, hoe lager uw premies zullen zijn. Dat betekent dat mensen die beperkte behoeften hebben - bijvoorbeeld begrafeniskosten en landgoedafwikkeling - een gematigd beleid bij American National kunnen kopen dat zal helpen hun zaken op orde te krijgen zonder de bank te verbreken.

Uitgebreide woonvoordelen

De voordelen voor leven van American National bieden een breed scala van bescherming in geval van ernstige ziekte op latere leeftijd. Naast de versnelde uitkering bij overlijden, biedt American National gratis rijders aan chronische ziekte en terminale ziekte - de meeste bedrijven brengen een vergoeding in rekening voor eventuele extra renners. Deze add-ons kunnen helpen de financiële hulp te vergroten door 50% of tot $ 250.000 beschikbaar te stellen tijdens de levensduur van de verzekerde. Dat is een vrij genereus bedrag, omdat sommige bedrijven hun woonvoordelen beperken tot slechts 25% van de waarde van het beleid.

Duidelijke dekkingsopties

American National is vooraf bekend met informatie over de dekkingsopties en vereisten. Op de site staat duidelijk wie dekking kan krijgen, welke omvang overlijdensuitkeringen beschikbaar zijn en welke rijders bij elk type beleid zijn inbegrepen.

Andere bedrijven, zoals New York Life en Mutual of Omaha, zijn meer spaarzaam met informatie en vragen u om contact op te nemen met een agent als u meer wilt weten. Hoewel dat op zichzelf geen slechte zaak is - agenten zullen je door voordelen kunnen helpen en vragen kunnen beantwoorden - we stellen het op prijs dat American National het gemakkelijk maakt om winkels te vergelijken en je opties meteen te begrijpen.

Punten om te overwegen

Beperkte leeftijd van uitgifte

American National verkoopt alleen gegarandeerde universele levensverzekeringen tot 80 jaar, wat een beetje minder genereus is dan andere bedrijven. Personen die later in hun leven dekking zoeken, zullen meer geluk hebben met New York Life of Mutual of Omaha, dat beleid schrijft tot 85 jaar.

Minder tolerant tegenover rokers

American National is de enige van onze topkeuzes die verzekeringsopties voor rokers uitdrukkelijk beperkt. Het geeft Gegarandeerd Universal Life-beleid alleen tot 75 jaar aan diegenen die positief testen op nicotine. Tabaksgebruikers (vooral degenen die winkelen na de leeftijd van 75) kunnen meer geluk hebben met een van onze andere topkeuzes. We raden aan om te beginnen met Banner Life, dat naar verluidt vrij vergevingsgezinde acceptatienormen heeft.

Beste levensverzekering voor flexibele betalingsplannen: Banner Life Insurance


Meest flexibele betalingsplannen
Banner leven

Banner leven

Pros
Short pay optie
Lenient verzekering
Handig leercentrum
Cons
Beperkte rijderopties
Dunne beleidsinformatie

Het moederbedrijf van Banner Life is Legal General, een verzekeraar gevestigd in Londen, Verenigd Koninkrijk. Waarschijnlijk zult u het in de VS 'Banner Life' noemen, maar het bedrijf heeft beide namen. Als u naar een beleid van Legal General kijkt, weet dan dat u in dezelfde goede handen bent.

Waarom we ervoor kozen

Short pay optie

Het meeste GUL-beleid biedt enige flexibiliteit bij maandelijkse betalingen, zo>Banner Life gaat dat gemak nog een stap verder door een "short pay" -optie aan te bieden. Met de Life Step UL kunt u ervoor kiezen om uw volledige polis binnen 10 of 15 jaar af te betalen, bijvoorbeeld terwijl u nog steeds in dienst bent en een vast inkomen heeft. Hierdoor kunt u een leven >

Lenient verzekering

De acceptatienormen verschillen bij elk bedrijf, dus geen enkele verzekeraar heeft gegarandeerd de beste prijzen voor iedereen. Dat gezegd hebbende, wordt Banner Life algemeen beschouwd als een vergevingsgezind acceptatieproces. Kopers die normaal als 'hoog risico' worden beschouwd, kunnen hier meer betaalbare premies krijgen dan bij andere bedrijven. Banner is vooral opmerkelijk omdat het tolerant is tegenover personen met reeds bestaande aandoeningen zoals diabetes en tegenover personen met een familiegeschiedenis van kanker .

Handig leercentrum

Banner doet het bijzonder goed bij de basisprincipes van levensverzekeringen voor startende klanten. Het leercentrum doorloopt verschillende scenario's (alleenstaand, getrouwd, thuisblijvende ouder, etc.) om mensen te helpen begrijpen hoe hun eigen uitkering bij overlijden eruit zou kunnen zien. Het bevat ook een tamelijk uitgebreide woordenlijst die de meeste voorwaarden voor levensverzekeringen aanpakt. Deze fundamentele middelen zijn een goede plek om te beginnen voordat u een specifiek beleid kiest.

Punten om te overwegen

Beperkte rijderopties

Banner Life is de enige aanbieder die we hebben gezien die GUL-klanten beperkt tot twee rijderopties: versnelde uitkering bij overlijden en een gedeeltelijke afkoopuitkering waarmee u een deel van de contante waarde kunt opnemen als dat nodig is. Hoewel we de opname van ADB - vaak de meest waardevolle rijder in het beleid van een senior - waarderen, laat dit niet veel ruimte voor aanpassing.

Degenen die op zoek zijn naar een GUL-beleid op >

Dunne beleidsinformatie

Hoewel Banner goed werk doet bij het uitleggen van de basisprincipes van verzekeringen, biedt haar website weinig specifieke beleidsinformatie. Voor GUL geeft de webpagina een kort overzicht van voordelen en niets meer. Dit betekent dat klanten moeilijker kunnen vergelijken met winkelen.

Beste levensverzekering voor grote uitkeringen bij overlijden: Lincoln Financial Life Insurance

Best voor
Grote uitkeringen bij overlijden
Lincoln Financial

Lincoln Financial

Pros
Fatsoenlijke klantenservice
Robuuste rijder selectie
Cumulatie van contante waarde
Cons
Duur toegangspunt

Waarom we ervoor kozen

Fatsoenlijke klantenservice

's support systems were rated “about average” by JD Power respondents. De ondersteuningssystemen van Lincoln Financial werden door JD Power-respondenten als "gemiddeld" beoordeeld. Dit betekent dat u geen probleem zou moeten hebben om nuttige vertegenwoordigers te vinden die u door de complexiteit van het opstellen van een goed beleid leiden.

Robuuste rijder selectie

Een versnelde uitkering bij overlijden is de enige rijder die we nodig hebben, omdat het de meest waardevolle add-on voor senioren is. Dat gezegd hebbende, er zijn genoeg anderen die je dekking kunnen helpen vergroten. Degenen die op zoek zijn naar een >en meer .

Cumulatie van contante waarde

De doodsvoordelen van Lincoln Financial beginnen bij $ 100.000 en bieden direct een enorm groeipotentieel voor de contante waarde . Een grotere uitkering bij overlijden betekent grotere premies en daarom wordt er meer geld op uw contant geldrekening gestort. En aangezien de contante waarde met rente groeit, zullen de inkomsten hoger zijn met een groter beleid.

Punten om te overwegen

Duur toegangspunt

Lincoln is alleen beschikbaar voor mensen die op zoek zijn naar een groter beleid. Hoewel die $ 100.000 geweldig is voor het verzamelen van contanten, is het ook een veel hoger toegangspunt dan al onze andere topkeuzes. Natuurlijk betekent de hogere prijs dat u toegang hebt tot de uitstekende rijderopties van Lincoln en een sterke klantenservice. Maar dit bedrijf is niet geschikt voor mensen met minimale uitkeringen bij overlijden of mensen die dekking zoeken met een krap budget.

Samenvatting: de 5 beste levensverzekeringsmaatschappijen voor senioren

Gids voor levensverzekeringen voor senioren

Hoe u de juiste levensverzekering voor u kunt vinden

Begrijp het verschil tussen hele levensverzekeringen en levensverzekeringen

Of u nu op zoek bent naar de beste tarieven voor hele of tijdelijke levensverzekeringen, het helpt om enkele van de be>

Gehele levensverzekering

 • Biedt uitkeringen bij overlijden en accumulatie van contante waarde die toeneemt tijdens de levensduur van het beleid
 • Omvat je voor het leven
 • Kan meestal worden gekocht na een gezondheidsexamen
 • Kan zonder medisch onderzoek tegen hogere kosten worden gekocht
 • Kan worden geleend of ingetrokken

Term Life Insurance

 • Biedt alleen uitkeringen bij overlijden
 • Betaalt alleen voordelen als u sterft terwijl de looptijd van het beleid van kracht is
 • Is van kracht voor een specifieke periode of periode
 • Moet worden verlengd als u voortdurende dekking wilt
 • Is relatief goedkoper

Overweeg of GUL geschikt voor u is

Onthoud: GUL is niet voor iedereen het beste. Verschillende doelen en financiële situaties kunnen een levensverzekering of een levensverzekering de meest praktische optie maken. Bijvoorbeeld:

 • Als u jonger bent dan 70 jaar en als het bieden van een erfenis minder be>
 • Als u levensverzekeringen ziet als een belegging die contante waarde oplevert - en u kunt de zeer forse premies bijhouden - is het hele leven de juiste keuze.

Iedereen op het hek zou moeten overwegen met een erkende onafhankelijke agent of financiële planner te praten. Deze professionals kunnen u helpen bij het doorlopen van uw opties en het beleid kiezen dat de meeste waarde voor u biedt.

Vraag naar be>

Met ruiters kunt u een levensverzekering aanpassen aan uw individuele behoeften. "Vooral voor senioren", zegt Gordon Conwell van AmericanTerm.com , "zijn levensverzekeringen met chronische ziekte of LTC-rijders een prima optie." Deze "voordelen voor het leven" helpen bij het compenseren van kosten in verband met ziekte of begeleid wonen. Wanneer u belt om een ​​offerte aan te vragen, zorg er dan voor dat u de opties voor de rijder bespreekt die uw GUL-beleid kunnen ondersteunen.

Winkelen

Ons grootste advies? Neem geen genoegen met de eerste provider waarnaar u kijkt. Uw geïndividualiseerde offertes verschillen van elk bedrijf - wat betekent dat u waarschijnlijk meer dan één moet aanvragen om de beste combinatie van prijs en dekking te vinden.

Alle vijf van onze topkeuzes zijn solide providers; we raden u aan contact op te nemen met een aantal van hen om te zien welke de dekking biedt die u nodig hebt voor een premium waar u vertrouwd mee bent.

Levensverzekeringen voor senioren FAQ

Is een levensverzekering of een levensverzekering voor senioren beter?

Afhankelijk van met wie je praat, zullen sommige experts zeggen dat levensverzekeringen de beste optie zijn voor de meeste mensen, inclusief senioren. Dit heeft verdienste, want u krijgt de meeste dekking tegen de laagste prijs. Dat gezegd hebbende, zijn we het meestal eens met de meeste experts die we hebben geraadpleegd bij het aanbevelen van een gegarandeerde universele levensverzekering, of GUL. In sommige opzichten is een GUL-beleid echt het beste van twee werelden, waarbij de permanente dekking van hele levensverzekeringen wordt gecombineerd met de lagere kosten van de looptijd . De beste voor u hangt echter af van uw situatie. Als je nog steeds op het hek bent, bekijk dan onze gids voor de verschillende soorten levensverzekeringen , of praat met een financieel adviseur.

Loopt de levensverzekering af op een bepaalde leeftijd?

Het hangt af van het type beleid en het bedrijf dat het beleid afgeeft. Een levensverzekering loopt bijvoorbeeld af wanneer de ingestelde duur wordt bereikt - meestal tussen de 10 en 30 jaar. De hele levensverzekering is daarentegen bedoeld als een vorm van permanente dekking. Ook dit kan echter vervallen als de verzekerde na de vervaldatum van de polis leeft (wat uiterst zeldzaam is) of als de verzekerde de polis verliest of zich overgeeft vanwege hun veranderende behoeften of onvermogen om door te gaan met betalen.

Kun je te oud zijn voor levensverzekeringen?

Zelfs als u in de 70 bent of ouder, is een levensverzekering nog steeds een optie. Verschillende bedrijven hebben verschillende maximale leeftijdsgrenzen, waarbij sommige levensverzekeringsmaatschappijen mensen tot 85 of 90 jaar verzekeren. Zelfs met eerdere gezondheidsproblemen kunnen mensen ouder dan 70 nog in aanmerking komen. Al onze topkeuzes bieden levensverzekeringen voor senioren tot 80 jaar, en sommige (zoals New York Life) bieden een nog genereuzere leeftijd.

Kunnen senioren een levensverzekering afsluiten zonder medisch examen?

Met de beste senior levensverzekeringsmaatschappijen kunnen senioren een levensverzekering zonder examen afsluiten tot 80 jaar of ouder. Deskundigen bevelen echter over het algemeen geen levensverzekering zonder examen aan voor senioren. De reden? Een medisch examen afleggen betekent meestal een goedkopere dekking. Zonder gezondheidsinformatie kunnen providers geen potentiële verliezen evalueren en dus hogere premies in rekening brengen. Geen examen verzekering is de beste optie alleen voor personen met ernstige gezondheidsproblemen die anders dekking kunnen worden ontzegd. Dat gezegd hebbende, hoewel het be>

"Niet te veel delen", zegt Travis Price, erkend verzekeringsagent bij Ifixmedicare.com . “Er zijn niet veel medische vragen over de meeste beleidsmaatregelen. Beantwoord echter gewoon de vraag die naar waarheid wordt gesteld. Wanneer u aanvullende informatie opgeeft die niet is gevraagd, kan dit uw beleid onnodig vertragen terwijl het wordt verkend. "

Hebben senioren een levensverzekering nodig?

Een levensverzekering is een gezonde financiële beslissing voor senioren. In plaats van duizenden besparingen weg te sparen, kunt u elke maand een kleine premie betalen voor een GUL-beleid en verzekerd zijn van een uitkering bij overlijden. Het is een betaalbare manier om ervoor te zorgen dat begrafeniskosten en landgoedplanning worden geregeld.

Wat is de meest betaalbare levensverzekering voor senioren?

Het vinden van de meest betaalbare aanbieder van levensverzekeringen is moeilijk omdat uw verzekeringsbudget erg persoonlijk is (net als uw definitie van betaalbaar). Om een ​​levensverzekeraar te vinden die de bank niet zal breken, raden we aan om zoveel mogelijk offertes van verschillende aanbieders te krijgen voordat u een beslissing neemt. Hier zijn een paar plaatsen om te beginnen met zoeken:

 • Voor de meest betaalbare levensverzekering voor senioren : Banner Life en New York Life
 • Voor de beste tarieven voor levensverzekeringen voor senioren : TIAA Life

Hoeveel kost een senior levensverzekering?

Premies voor senior levensverzekeringen zijn gebaseerd op een evaluatie van uw individuele 'risicofactoren': leeftijd, gezondheid, familiegeschiedenis, enzovoort. Elk bedrijf beoordeelt deze factoren een beetje anders - het ene kan bijvoorbeeld eerder vergevingsgezind zijn dan het andere - zodat u niet weet welke u de beste tarieven kan bieden totdat u offertes vergelijkt. Daarom raden we aan om schattingen van meer dan één provider te krijgen voordat u een beleid selecteert.

Hoeveel levensverzekeringen hebben ouderen nodig?

Senioren overwegen over het algemeen levensverzekeringen voor kosten aan het einde van hun leven, maar het juiste bedrag bepalen kan nog steeds complex zijn. Begrafeniskosten, landgoedbeheer, schulden, erfenis en andere financiële verplichtingen moeten worden overwogen. We raden aan een levensverzekeringscalculator te gebruiken voor een nauwkeurige schatting. Probeer te beginnen met Mutual of Omaha's; het is een van de beste die we hebben getest.

Onze overige levensverzekeringen

Hoewel GUL vaak de juiste keuze is voor senioren, is het niet de enige beschikbare levensverzekering. Een beleid voor de duur of het hele leven kan de beste oplossing zijn op basis van uw individuele behoeften. Wilt u meer weten? We hebben grondige beoordelingen van elk type verzekering gedaan om u te helpen het perfecte beleid te vinden:

Als u wat hulp nodig hebt bij het navigeren door het landschap van de term geheel universeel, begin dan met de onderstaande winkelgidsen voor levensverzekeringen. Deze doorlopen elk type verzekering per scenario om u te helpen begrijpen welke het beste aansluit bij uw behoeften.

Misschien vind je dit ook leuk