Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste luchtbedden

De meeste luchtbedden lijken erg op elkaar, maar de allerbeste biedt gemakkelijke inflatie, minimaal luchtverlies en - we durven te dromen - een luxe nachtrust. We hebben 11 populaire modellen gekozen , chiropractoren en een fysicus geraadpleegd en 's nachts luchtverlies gemeten, voordat we onze REM-cycli op het spel zetten om persoonlijk de beste te testen. Onze favorieten boden intuïtieve pompen, een nette functie of twee, en presteerden goed in onze nachtelijke test, terwijl ze echt comfortabele ondersteuning gaven die ons aangenaam verrast liet.

De 2 beste luchtbedden

Het beste luchtbed: samengevat

Coleman-ondersteuning Rust Elite PillowStop dubbel hoog luchtbed
SoundAsleep Dream-serie
Alpen Bergbeklimmen Oplaadbaar luchtbed
SoundAsleep Camping-serie
Insta-Bed Raised Queen w / neverFLAT-pomp
Beste indoor Tweede plaats binnen Beste Outdoor Runner-up voor buiten Andere om te overwegen
Grootte opties Koningin Twin, koningin Twin, koningin Twin, koningin Twin, Full, Queen
Productgewicht 16 pond. 19 pond. 9 pond. 14 pond. 22 pond.
Inflatie tijd 1 min 35 sec 3 min 41 sec 1 min 24 sec 1 min 3 sec 2 min 45 sec
Overnachting hoogte verlies 0 in .75 in .25 in 0 in .25 in

Onze keuzes voor het beste luchtbed

Coleman-ondersteuning Rust Elite PillowStop dubbel hoog luchtbed

Het beste voor binnen

Het Coleman SupportRest Elite PillowStop Double High-luchtbed is een uitstekende allrounder die indruk op ons heeft gemaakt met zijn doordachte pomp- en ontwerpkenmerken.
Pros
Supersnelle inflatie
Verrassende draagbaarheid
Geen luchtverlies gedurende de nacht
Cons
Controversiële kussenstop
Vet ontwerp

Waarom we ervoor kozen

Supersnelle inflatie

De Coleman SupportRest Elite PillowStop Double High-luchtbed is onze topkeuze omdat de ingebouwde pomp van 120 V snel is - echt snel. Het was volledig opgeblazen in slechts 1:35. Om dat in context te plaatsen, de snelste was een matras met een enkele hoogte (de SoundAsleep Camping-serie) op slechts 1:03, maar nogmaals, dat is de helft van de grootte van de Coleman. Aan de andere kant duurde de tweede dubbele SoundAsleep Dream-serie meer dan twee keer zo >

Verrassende draagbaarheid

De echte game-wisselaar met de Coleman is de tweede handmatige pompklep. Het was een van de slechts twee dubbele hoogte kanshebbers met zowel een automatische interne pomp en een handmatige pompklep, wat betekent dat u het kunt gebruiken waar u het nodig hebt. Hoewel de Coleman niet met zijn eigen externe pomp wordt geleverd, kunt u elke handmatige pomp gebruiken (we vonden dat die met interne oplaadbare batterijen over het algemeen sneller zijn dan die met vervangbare batterijen) om onze topkeuze ergens buiten uw huis op te blazen. En we wilden het mee naar buiten nemen - omdat het de lichtste van al onze luchtbedden met dubbele hoogte is, slechts 16,5 lbs, en de vierkante draagtas eenvoudig rond de matras kan worden geritst.

Geen luchtverlies gedurende de nacht

De Coleman was een van de opmerkelijke weinigen die geen waarneembare hoogte verloor tijdens onze overnachtingstest. De andere twee waren de Coleman luchtbedwieg met een verhoogd metalen frame (dat we door de matras voelden), en onze tweede plaats, de SoundAsleep Camping-serie luchtmatras.

Punten om te overwegen

Controversiële kussenstop

We waren aanvankelijk sceptisch over de "PillowStop" -functie, een iets verhoogde rand bedoeld om te voorkomen dat kussens eraf vallen. Het is niet hoog genoeg om zelf een kussen te zijn, dus je kunt je kussen er bovenop laten rusten, wat je misschien te veel lift geeft, of je merkt dat je verderop in het bed scoot, wat een dealbreaker kan zijn voor >

Vet ontwerp

We vonden de gedurfde blauwe en witte strepen van de Coleman minder stijlvol dan de zachtere aarde- en watertinten van de meeste andere luchtbedden. Als u toch van plan bent om vellen op uw Coleman te plaatsen, kunt u deze nieuwsgierige ontwerpkeuze waarschijnlijk vergeten, hoewel het misschien nog steeds zichtbaar is bij lichtere of dunnere vellen.

Alpen Bergbeklimmen Oplaadbaar luchtbed

Het beste voor buiten

De kamerachtige oplaadbare pomp en spoelconstructie van de Alpen is de perfecte combinatie voor snel comfort.
Pros
> Ultra-portable
Oplaadbare pomp
Cons
Specifieke onderdelen

Waarom we ervoor kozen

>

Het oplaadbare luchtbed van de Alpen Mountaineering gaf ons het gevoel dat we zeker vaker moesten gaan kamperen. Dit was een van de weinige luchtbedden met een enkele hoogte met spiraalconstructie, en met minder lucht en een lager profiel, hebben we die comfortkuiltjes echt op prijs gesteld. Het hield de lucht ook 's nachts behoorlijk goed vast en de kwart inch die het verloor leek niet veel uit te maken, wat verrassend is, gezien het in het begin slechts 9,5 centimeter >

Ultra-portable

Deze baby naar je oprit brengen moet ook een makkie zijn. Als de Alpen stevig worden opgerold, was ze ongeveer half zo groot als een slaapzak, en hoewel ze nog steeds fors zijn voor een wandeling, nemen ze weinig ruimte in voor autokampeerders. Met 9,75 pond was het ook een van de lichtste producten die we hebben getest. De Lightspeed was de enige aansteker, op slechts 4 pond, maar het verloor veel te veel lucht bij het loskoppelen van de pomp.

Oplaadbare pomp

Alle luchtbedden die we hebben getest, hadden een externe pomp en van alle oplaadbare batterijen was de Alpen onze favoriet. We houden ervan dat het wordt geleverd met zowel een muur- als een autolader, maar de pomp zelf is ongebruikelijk: een stevige cilinder ter grootte van een grote koffiemok die in de unieke klep van de Alpen wordt vergrendeld en draait om op te blazen / leeg te laten lopen. Het slot houdt de pomp op zijn plaats, zodat u niet hoeft te zweven en na volledig opblazen in 1:24 ontsnapte er letterlijk geen lucht toen we hem loskoppelden.

Punten om te overwegen

Specifieke onderdelen

Het enige nadeel van het onderscheidende pompontwerp van de Alpen is dat u de pomp moet gebruiken die ermee wordt meegeleverd. Dus als u de luchtpomp verliest of breekt, moet u rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf om een ​​vervanging te bestellen (we konden deze nergens anders online vinden). En als u het vergeet tijdens het inpakken voor een reis, kunt u de pomp van een andere camper niet lenen.

Anderen om te overwegen

Tweede plaats binnen

Een populaire binnenoptie, de SoundAsleep Dream biedt een comfortabele nachtrust, maar wordt geleverd met minder functies en een tragere installatie.
Pros
Betrouwbaar comfort
Gemakkelijke opslag
Cons
Kort snoer
>

Als je op zoek bent naar een binnenopstelling en alle gedachten over buitengebruik stevig in bed hebt gestopt, dan zul je blij zijn met de SoundAsleep Dream-serie. Hoewel de vrij standaardfuncties ons niet wauwden, was het een solide artiest en we zijn ervan overtuigd dat je een goede nachtrust zult krijgen.

De dubbel-hoogte, spoelconstructie van de SoundAsleep Dream wordt geleverd met een ingebouwde AC-pomp, en hoewel deze een aanzienlijk kortere kabel had dan veel van de anderen die we hebben getest, vonden we dit geen groot probleem. Het heeft ook een handig klein cubbygat om het snoer uit de weg te houden wanneer de pomp niet in gebruik is. Eenvoudige opslag was een fluitje van een cent met de royale draagtas die gemakkelijk alle 19 pond los opgevouwen matras kon bevatten. Hoewel de trage opblaastijd (3:41) niet kon concurreren met die van de Coleman, heeft de SoundAsleep wel een zacht oceaanblauw of diep bordeauxrood kleurenschema, waardoor hij weliswaar veel aantrekkelijker is.

Runner-up voor buiten

De SoundAsleep Camping-serie heeft een balkconstructie en biedt de snelste inflatie en een innovatief luchtventiel.
Pros
Inflatie snelheid
Luchtpomp klep
Cons
Balkconstructie
Moeilijker op te slaan

De SoundAsleep Camping-serie is onze enige keuze met balkconstructie, en hoewel testers merkten dat de horizontale balken een beetje opdringeriger aanvoelden dan spoelen, was het nog steeds behoorlijk comfortabel. Vooral de dwarsliggers hielden van de manier waarop de ruggen omhoog schoven om ondersteuning te bieden >

De krachtige oplaadbare pomp van de SoundAsleep Camping is opgeblazen in een uitstekende 1:03, een zegen voor een late kampopstelling. De pomp was minder handig dan die van de Alpen, omdat we hem op zijn plaats moesten houden, maar dit is vrij standaard voor externe pompen. We hielden van de slim ontworpen klep die automatisch de opening bedekte om ontsnappende lucht te beperken toen we de pomp verwijderden. Dit maakte ook het aanpassen van de matras een fluitje van een cent, omdat u eenvoudig de dop losschroeft en op dezelfde klep drukt om lucht vrij te laten.

Andere te overwegen

Een comfortabel luchtbed met een handige automatische uitschakeling, hoewel we de NeverFLAT-technologie van het Insta-Bed niet konden verifiëren.
Pros
Automatische uitschakeling
Minimaal luchtverlies
Cons
Misleidende neverFLAT-technologie
Groot en zwaar

Een betrouwbare binnenkeuze is de Insta-Bed Raised Queen met dubbele hoogte en nooit FLAT-pomp. We hielden van de automatische uitschakelfunctie van het Insta-Bed die het risico van overmatig opblazen elimineert en een al handig automatisch opblazen nog gemakkelijker maakt.

We waren echter niet zo onder de indruk van de neverFLAT-technologie, die beweert de vooraf ingestelde pluche, medium en stevige luchtvulling op te blazen en te behouden. Hoe we het ook proberen, we konden geen verschil voelen en met slechts een handvol inflatie-seconden tussen hen, blijven we sceptisch. Maar het Insta-bed was net zo comfortabel als onze topkeuze en runner-up en verloor een minimale kwart inch 's nachts (veel beter dan de Serta die dezelfde nooit FLAT-pomp heeft, maar meer dan een inch verloor). Met 22,3 pond is het Insta-Bed merkbaar zwaarder dan al onze andere picks en we hadden het moeilijker om het in zijn draagtas te vouwen.

Gids voor luchtbedden

Overweeg uw gebruik voordat u koopt.

Voordat u een luchtbed koopt, is het be>

Vul uw matras elke dag bij.

>

“Voor optimaal comfort blaast u de matras op tot een niveau dat stevig genoeg is zodat uw drukpunten (schouders, heupbeenderen, enz.) Net genoeg in de matras zinken zodat uw wervelkolom geen boog vormt. Je hele lichaam moet zich ondersteund voelen en je moet geen druk op je wervels voelen. '
Dr. James Devine
chiropraxie

Voeg een bovenmatras toe voor ultiem comfort.

Beide chiropractoren die we spraken, raden aan om te investeren in een topmatras voor extra vulling en temperatuurregeling. "De materialen luchtbedden zijn gemaakt met niet ademen zoals stoffen matrassen doen, zodat je jezelf onaangenaam warm kunt vinden in de zomer en koud in de winter," legt Dr. Devine uit. "Een katoenen matras beschermt je tegen de hitte of kou (afhankelijk van het seizoen) van slapen op een luchtbed."

Luchtbed FAQ

Kun je een luchtbed repareren?

Ja! Lekke banden in een luchtbed komen vrij vaak voor, en vaak de reden voor vervanging. Maar of er nu een steen onder de tent was of de kat schrikte van je huisgenoot, je hoeft geen splinternieuw luchtbed te kopen - de meeste matrassen hebben zelfs een eigen pleister. De eenvoudigste manier om te repareren: maak het gebied rond het gat schoon en gebruik vervolgens PVC-lijm en een pleister om het af te dichten. Als de lijm niet aan een gevlokte bovenkant kleeft, kunt u deze licht opschuren voordat u gaat lijmen. Sommige pleisters hebben zelfs een zelfklevende achterkant, zodat u de lijm kunt overslaan. Hoe dan ook, het is het beste om een ​​dag te wachten voordat u de matras opnieuw opblaast, om de patch echt te laten afdichten. U kunt al deze artikelen afzonderlijk kopen of een reparatieset voor luchtbedden kopen.

Is het slecht om elke nacht op een luchtbed te slapen?

Het is niet ongewoon om een ​​luchtbed te kiezen voor je nachtelijke slaapstand - vooral bij het overstappen van huizen of wonen in een kleine ruimte zoals een slaapzaal. Maar weet dat fabrikanten dit soort gebruik ontmoedigen. De meeste luchtmatrassen hebben een garantie van één of twee jaar, maar fabrikanten waarschuwen dat dagelijks gebruik gedurende meer dan een maand of twee de matras aantast en vrijwel zeker de garantie ongeldig maakt.

Als u van plan bent uw luchtbed vaak te gebruiken, houd het matras dan opgeblazen en blaas het alleen op als dat nodig is elke nacht. Als de luchtmatras voortdurend wordt opgeblazen en leeggelopen, zal dit onnodige spanning op de naden van het bed leggen, wat de integriteit van de structuur van de matras in de loop van de tijd aantast.

Hoeveel gewicht kan een luchtbed bevatten?

Afhankelijk van de grootte en kwaliteit van uw luchtbed, kunnen de meeste tot 600 lbs bevatten. Kleinere twin-hoogte twin matrassen kunnen max. Op 300 pond. De meeste van onze topkeuzes variëren van 500-600 lbs gewichtslimieten. Als u een product nodig heeft dat meer gewicht kan dragen, overweeg dan een slaapwieg.

Wat zijn de beste methoden om voor een luchtbed te zorgen?

Als u het maximale uit uw luchtbed wilt halen, moet u ervoor zorgen en het schoon houden. De beste manier om dit te bereiken heeft voornamelijk te maken met opslag: bewaar uw luchtbed in een ruimte die is beschermd tegen extreme hitte en kou, wat schade kan veroorzaken aan de motoren of pompen en de PVC-structuur van het bed. En houd matrassen volledig weg van water en scherpe voorwerpen, die uw luchtmatras kunnen doorboren.

Houd uw luchtmatras, behalve slimme opslag, schoon. Sommige experts raden aan om uw luchtbed na elk gebruik schoon te maken. Dat kan overkill zijn voor degenen die hun luchtmatras vaker gebruiken dan af en toe een camper. Als u de matras schoonveegt met schoon water en milde zeep, gaat u echter de vorming van vuil, resten en bacteriën tegen, waardoor de levensduur van uw matras wordt verlengd. Laat ook geen huisdieren op het luchtbed, omdat deze de PVC-behuizing kunnen doorboren en uw bed kunnen bederven.

Gebruik ten slotte beddengoed om de levensduur van uw matras te behouden, niet alleen zal het u comfortabeler houden, maar het zal ook uw bed schoner houden, zodat stof en dode huidcellen en nachtelijk zweet niet worden opgebouwd op het PVC-vinyl .

Zal een luchtbed uitspringen als het te hard wordt opgeblazen?

Ja, er kan een uitbarsting optreden als een luchtbed over de maximale capaciteit wordt gevuld. Zelfs als het niet "knalt", zal de te hoge inflatie nog steeds spanning op de naden van het bed leggen, wat de effectiviteit van de ondersteuning die het zou kunnen bieden in gevaar brengt.

Misschien vind je dit ook leuk