Adam Morgan Senior Finance Editor Door Adam Morgan Senior Finance Editor

grmajo.net's toonaangevende expert op het gebied van bankieren, beleggen, creditcards en popcultuur. Uitgelicht in de Los Angeles Times, Chicago Tribune, The AV Club, The Guardian en elders.

De beste thuisgarantiebedrijven

Een thuisgarantie is een optioneel serviceplan dat thuissystemen en apparaten zoals koelkasten, wasmachines, sanitair, verwarming en airconditioning voor een bepaalde tijd, meestal een jaar, dekt. De beste huisgarantie dekt wat uw huiseigenarenverzekering niet heeft, heeft een uitstekende, transparante polissen en klantenservice en maakt aanpassing van uw plan mogelijk.

Het goede nieuws: de meeste Amerikaanse volwassenen zijn tevreden met hun huisgarantiebeleid, volgens een onderzoek naar huisgarantie uitgevoerd door grmajo.net in augustus 2019. Om u te helpen de beste bedrijven voor huisgarantie te vinden, hebben we klantbeoordelingen doorzocht en met de klantenservice gesproken contractdeskundigen, contact opgenomen met de klantenservice van de provider en ingegraven in hun serviceovereenkomsten. We hebben acht bedrijven gevonden die boven de concurrentie uitstaken. Raadpleeg onze beginnershandleiding voor huisgaranties voor meer informatie over hoe ze werken.

De 8 beste thuisgarantiebedrijven van 2019

De beste thuisgarantiebedrijven: samengevat

Best voor Servicekosten Aanpasbare dekking Herinneringsperiode
Amerikaans thuisschild
Gepersonaliseerde plannen $ 75, $ 100 of $ 125 30 dagen Bekijk plannen
Home Service Club
Nieuwe huizenkopers $ 65, $ 95 of $ 125 90 dagen delen, 30 dagen arbeid Bekijk plannen
Keuze
Klanttevredenheid $ 85 90 dagen delen, 30 dagen arbeid Bekijk plannen
TotalProtect
Royale aansprakelijkheidscaps $ 75 of $ 100 180 dagen Bekijk plannen
AFC Home Club
Vakmanschap garantie $ 60 Levensduur van contract Bekijk plannen
Landmark Home-garantie
Westerse staten $ 60 of $ 100 30 dagen Bekijk plannen
Sears
Claimlimiet van $ 100.000 $ 75 of $ 100 180 dagen Bekijk plannen
Eerste Amerikaanse thuisgarantie
Lage kosten $ 75 tot $ 100 30 dagen Bekijk plannen

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2015 heeft grmajo.net meer dan 650.000 mensen geholpen bij het zoeken naar huisgaranties. We hebben 65 providers onderzocht, meer dan 150 garantieplannen voor thuisgebruik gelezen en deze beoordeling de afgelopen vier jaar elke maand bijgewerkt om ervoor te zorgen dat deze nauwkeurig blijft. De auteur van deze review heeft geen aandelen in een van de genoemde bedrijven of in andere leveranciers van thuisgarantie.

Beste gepersonaliseerde abonnement: Amerikaans thuisschild


Beste gepersonaliseerde abonnement

Amerikaans thuisschild
Royale dekking, een flexibel plan en eerlijke klantenservice.
Pros
Transparante herhalingen en beleid
Aanpasbare plannen
Royale dekkingscaps
Online factureringstool en claimtool
Cons
Niet overal beschikbaar

Waarom we ervoor kozen

Transparante herhalingen en beleid

Tijdens ons eerste gesprek met American Home Shield (AHS) waren we onder de indruk van hoe goed de vertegenwoordiger de ins en outs van haar product kende. We porren en prikten met een aantal fijn afgestelde vragen over het contract, maar ze bleef gecomponeerd en weergalmde precies wat we al wisten dat waar was. Toen hem bijvoorbeeld werd gevraagd wat de maximale aansprakelijkheid was voor een HVAC-probleem, legde de eerste vertegenwoordiger uit dat AHS geen limiet heeft voor HVAC's tenzij deze een oven van het keteltype bevatten - precies wat in het contract wordt vermeld.

Toen vertegenwoordigers geen antwoord hadden, stuurden ze ons snel over naar iemand op de claimafdeling die dat wel deed. We hebben dit niveau van behandeling nergens anders gekregen, wat AHS het meest transparant maakte over wat wel of niet in de overeenkomst zou worden opgenomen.

Gepersonaliseerde plannen

American Home Shield biedt vier plannen, waaronder een apparatenplan, een systeemplan en een plan waarin beide worden gecombineerd, maar we hielden echt van de Build Your Own-optie - de enige die op de markt is. Het werkt als volgt: u kiest de 10 items (apparaten of systemen) die u wilt dekken. Als je geen vaatwasser hebt, kies het dan niet. Als u net een gloednieuwe boiler hebt gekocht, plaatst u een ander apparaat op zijn plaats en maximaliseert u de waarde van uw contract.

Doe-het-zelvers profiteren ook: u hebt de flexibiliteit om alleen de apparaten te dekken die u niet zelf zou willen repareren. De kosten van een abonnement hangen af ​​van uw huis en locatie, maar de prijzen zijn concurrerend en maatwerk maakt AHS een van de meest kosteneffectieve manieren om de systemen en apparaten te dekken waar u het meest om geeft - en niets dat u niet doet.

Royale dekkingscaps

Beperkingen maken of breken een thuisgarantie. Als een bedrijf slechts $ 500 betaalt om een ​​apparaat te repareren of te vervangen, maakt het niet uit hoe uitgebreid de dekkingsdetails zijn. We vonden het leuk dat AHS tot $ 3.000 per item betaalt voor de meeste apparaten en systemen. Vergelijk dat met 365 Home Warranty, die slechts aansprakelijk is voor $ 3.000 gedurende de gehele looptijd van het contract (en zelfs dat is beter dan sommige).

Online factureringstool en claimtool

Net als al onze finalisten heeft American Home Shield een paar online voordelen die het bezitten van een thuisgarantie veel eenvoudiger maken. Klanten kunnen claims op de site indienen en volgen en hun rekeningen betalen. Geen slakkenpost. Geen telefoonbomen. Slechts een paar klikken.

Punten om te overwegen

Niet overal beschikbaar

Als het tijd is om een ​​claim in te dienen, stuurt American Home Shield een gekwalificeerde lokale technicus in zijn netwerk om eventuele schade te diagnosticeren en oplossingen aan te bieden. Met meer dan 14.000 door AHS goedgekeurde onderhoudstechnici in het hele land, hoeven de meeste zich geen zorgen te maken over toegang tot de dekking. Dat wil zeggen, tenzij je in Alaska woont - het bedrijf biedt geen dekking in de staat, wat betekent dat onze andere keuzes de juiste keuze zijn. Voor degenen die toevallig in een gebied wonen met weinig AHS-goedgekeurde technici, kunnen onze andere keuzes ook de betere optie zijn.

Het beste voor nieuwe huizenkopers: de Home Service Club

Best voor
Nieuwe huizenkopers

De Home Service Club
Flexibele, aanpasbare dekkingsopties voor nieuwe en groeiende huizen.
Pros
Flexibele dekkingsplannen
Tal van online bronnen
Royale doppen op be>
Cons
Mogelijk hoge servicekosten

Waarom we ervoor kozen

Flexibele dekkingsplannen

offers two primary plans for homeowners: “Standard Coverage” covers 18 of the most common systems and appliances, while “Comprehensive Coverage” extends to 15 additional categories. De Home Service Club biedt twee primaire plannen voor huiseigenaren: "Standaard dekking" omvat 18 van de meest voorkomende systemen en apparaten, terwijl "Uitgebreide dekking" zich uitstrekt tot 15 extra categorieën. Home Service Club biedt echter ook meer dan een dozijn stand-alone dekkingsopties die u aan beide plannen kunt toevoegen - dekking voor dingen zoals zwembaden, vrijstaande vriezers, sprinklersystemen en daken, plus een zesdelig hulplijnpakket. Als u een nieuwe homebuyer bent, is die dekkingsflexibiliteit ideaal, omdat u na verloop van tijd waarschijnlijk nieuwe apparaten en systemen aan uw huis zult toevoegen.

Tal van online bronnen

Een andere reden waarom Home Service Club een geweldige keuze is voor nieuwe huizenkopers, is de rijkdom aan online bronnen en handleidingen. Sommige websites van een bedrijf met thuisgarantie zijn niets meer dan advertenties om een ​​offerte te krijgen, maar Home Service Club heeft een van de meest uitgebreide FAQ-secties die we ooit hebben gezien, plus tientallen artikelen die zijn ontworpen om u te helpen problemen met apparaten op te lossen (dingen gemakkelijker maken wanneer het is tijd om een ​​servicecall te plegen), uw huis verzorgen, claims vermijden en de reparatiekosten schatten.

Royale doppen op be>

Bijna alle thuisgarantiebedrijven plaatsen “aansprakelijkheidslimieten” op bepaalde systemen en apparaten - een vooraf bepaalde limiet voor hoeveel geld ze betalen voor een bepaalde vervanging of reparatie. Sommige garanties plaatsen $ 500 caps op alles , maar Home Service Club past zijn caps aan op basis van de gemiddelde reparatiekosten. Verwarmings- en airconditioningsystemen hebben bijvoorbeeld een royale $ 2.500 cap per contracttermijn, terwijl koelkasten een limiet hebben van $ 750.

Punten om te overwegen

Mogelijk hoge servicekosten

Elk huisgarantiebedrijf brengt "servicekosten" in rekening wanneer een van de erkende serviceproviders uw huis bezoekt om een ​​claim te inspecteren. Velen rekenen een vast tarief tussen $ 60 en $ 75, maar de kosten van de Home Service Club bedragen $ 65, $ 95 of $ 125. Het goede nieuws is echter dat u uw eigen tarief kunt kiezen uit deze twee opties wanneer u zich aanmeldt voor dekking, en hoe hoger uw servicekosten, hoe lager uw maandelijkse premie.

Beste klanttevredenheid: keuze thuisgarantie


Beste klanttevredenheid

Keuze Home Garantie
Stellar claimt verwerking en transparante online contracten.
Pros
Hoge klanttevredenheid
Duidelijke en transparante contracten
Gratis eerste maand
Cons
Lage sanitaire dop

Waarom we ervoor kozen

Hoge klanttevredenheid

Toen we al onze topkeuzes onderzochten, hebben we een breed scala aan bronnen geraadpleegd, waaronder Consumentenzaken en TrustPilot. Het is be>

Duidelijke en transparante contracten

Zoals we in onze methodiek hebben opgemerkt, vertrouwen we alleen op bedrijven die thuisgarantie verlenen die voorbeeldcontracten online beschikbaar maken - dat is de reden waarom Fidelity National Home Warranty niet erg ver op onze lijst kwam. Maar Choice gaat zelfs verder dan de meeste bedrijven om zijn voorbeeldcontract zichtbaar te maken. Hoewel elke provider op de lijst een voorbeeldcontract of 'gebruikersovereenkomst' op zijn website host, zijn ze meestal pseudo-verborgen via een link in een FAQ-sectie. Maar Choice plaatst zijn voorbeeldcontract in het hoofdnavigatiemenu: selecteer eenvoudig Huiseigenaren en open de " Gebruikersovereenkomst ". Dat is erg handig voor klanten en spreekt de bereidheid van het bedrijf aan om eerlijk en transparant te zijn over dekking, caps en vergoedingen.

Gratis eerste maand

Wanneer u een garantiecontract voor thuis tekent bij Choice, ziet u af van de premie voor de eerste maand. Dat zal geen grote deuk opleveren in uw jaarlijkse rekening, maar het is een leuk housewarming-geschenk dat niet bijzonder gebruikelijk is bij thuisaanbieders.

Punten om te overwegen

Lage sanitaire dop

Het is normaal dat thuisgarantieproviders aansprakelijkheidsplafonds op apparaten en systemen plaatsen om te beperken hoeveel ze betalen voor reparaties of vervangingen (met uitzondering van TotalProtect, dat geen caps op de meeste van deze apparaten en systemen plaatst). Maar elke provider heeft zijn eigen unieke caps op basis van zijn schattingen van de gemiddelde kosten en hoeveel hij bereid is te betalen. Choice's dop op sanitairsystemen is $ 500 per contracttermijn - op geen enkele manier abnormaal klein, maar klein in vergelijking met de $ 1.000 sanitaire dop van American Home Shield. Als je in een ouder huis of appartementengebouw woont, kan die extra ruimte op de kap een enorm verschil maken.

Beste aansprakelijkheidscaps: TotalProtect

Best voor
Royale aansprakelijkheidscaps

TotalProtect
Weinig aansprakelijkheidslimieten, maar minder aanpasbare dekking.
Pros
Geen caps op de meeste apparaten en systemen
Grondige dekking
>
Cons
Geen aangepaste opties

Waarom we ervoor kozen

Geen caps op de meeste apparaten en systemen

doesn't have liability caps on any major appliances or systems. TotalProtect heeft geen aansprakelijkheidscaps op be>ondergrondse verwarmingssystemen of watertoevoerleidingen ), maar zelfs deze zijn genereus.

Grondige dekking

Net als American Home Shield bieden de plannen van TotalProtect een grondige dekking. We zijn vooral onder de indruk van het Combo-plan - de meest uitgebreide optie. Het omvat de duurste, breukgevoelige systemen en apparaten, plus andere ongewone of goedkope items zoals centrale vacuümsystemen, deurbel en deurbel, garagedeuropeners en rookmelders. Het plan voegt ook dekking voor het bubbelbad toe, wat AHS niet aanbiedt. U kunt altijd kiezen voor de goedkopere, maar minder grondige toestel- en systeemplannen.

>

TotalProtect maakte indruk op ons met een terugroepperiode van 180 dagen. Defecte vervangende onderdelen of reparaties zijn mogelijk niet onmiddellijk merkbaar; we vinden het leuk dat TotalProtect een extra mate van bescherming biedt voor zijn klanten.

Punten om te overwegen

Geen aangepaste opties

TotalProtect was een naaste concurrent voor de toppositie, maar het biedt geen aangepaste optie zoals American Home Shield. De plannen die TotalProtect biedt zijn grondig, maar er is een kans dat u betaalt voor dekking die u niet nodig hebt - de meeste huizen hebben bijvoorbeeld geen centraal stofzuigsysteem. Voor de meest kosteneffectieve en aanpasbare bescherming is AHS een betere keuze.

Beste vakmanschapsgarantie: AFC Home Club


Beste vakmanschapgarantie

AFC Home Club
De >
Pros
Uitgebreide fabrieksgarantie
Hoge consumentenbeoordelingen
Cons
Niet beschikbaar in drie staten

Waarom we ervoor kozen

Uitgebreide fabrieksgarantie

Wanneer een thuisgarantiebedrijf een serviceprovider naar uw huis stuurt om een ​​reparatie of vervanging uit te voeren, biedt het meestal een "fabrieksgarantie" - een periode waarin het van uw servicekosten afziet als er iets misgaat met uw reparaties. Een eerdere versie van deze review prees Sears Home Warranty vanwege de 180-daagse fabrieksgarantie, omdat de meeste bedrijven slechts 90 dagen voor onderdelen en 30 dagen voor arbeid aanbieden. goes further than any company we've ever come across: It guarantees workmanship through the life of your contract. Maar AFC Home Club gaat verder dan welk bedrijf dan ook dat we ooit zijn tegengekomen: het garandeert vakmanschap gedurende de looptijd van uw contract.

Hoge consumentenbeoordelingen

Een van de benchmarks die we gebruiken om thuisverzekeringsmaatschappijen te beoordelen, zijn klantonderzoeksgegevens van JD Power en Consumer Reports. Geen van beide organisaties voert enquêtes uit bij thuisgarantiebedrijven, maar een paar andere organisaties doen dat. AFC Home Club gemiddeld vier van de vijf sterren met meer dan 700 gebruikers bij Consumer Affairs, en het gaat zelfs beter met ConsumersAdvocate.org, scoren een "Excellent" 9.1 van de 10 op basis van 143 gebruikersrecensies.

Punten om te overwegen

Niet beschikbaar in drie staten

Vanaf september 2019 is AFC Home Club niet actief in Californië, Hawaii of South Carolina. We spraken echter telefonisch met een vertegenwoordiger van het bedrijf die zei dat AFC Home Club actief probeert uit te breiden naar Californië en South Carolina. Er zijn momenteel geen plannen voor Hawaii, voegde hij eraan toe, vanwege de moeilijkheid om daar dienstverleners te vinden.

Andere thuisgarantiebedrijven om te overwegen

Het beste voor Westelijke staten: Landmark Home-garantie

Best voor
Westerse staten

mijlpaal
Een geweldige optie voor westerse staten

only operates in six states: Arizona, Idaho, Nevada, Oregon, Texas, and Utah, though its website says it plans to expand nationally soon. Vanaf september 2019 is Landmark alleen actief in zes staten: Arizona, Idaho, Nevada, Oregon, Texas en Utah, hoewel de website zegt dat het binnenkort nationaal wil uitbreiden. Maar het biedt geweldige dekkingsopties en royale aansprakelijkheidslimieten, en het heeft een uitstekende A-rating bij het Better Business Bureau - een zeldzame prestatie in de thuisgarantie-industrie, gezien het feit dat veel klanten klachten indienen eenvoudig omdat ze niet wisten wat hun contract was gedekt. Landmark, met hoofdkantoor in Salt Lake City, Utah, heeft ook twee jaar op rij de lijst 'Best Places to Work' van Utah Business Magazine opgesteld, dus u weet dat het zijn werknemers goed behandelt, wat meestal betekent dat het ook klanten goed behandelt.

Beste claims Cap: Sears Home garantie

Het beste
Claims Cap

Sears
Royale dekkingslimieten, maar een onzekere toekomst

plan is covered by a generous $10,000 cap. Hoewel er een limiet van $ 1.000 is voor aansprakelijkheid op uw pool (en ultra-premium apparaten - denk aan hoge capaciteit of 'professionele serie'), wordt al het andere onder een Sears- plan gedekt door een royale limiet van $ 10.000. Gezien het feit dat veel leveranciers van thuisgaranties hun dekking beperken tot $ 500, maakt de royale cap Sears een van de betrouwbaardere providers wanneer het tijd is om een ​​claim in te dienen.

De toekomst van het bedrijf is echter onduidelijk. In augustus 2018 meldde US News dat Sears Holdings (de moedermaatschappij die toezicht houdt op haar thuiscontracten en winkels) mogelijk faillissement nadert , in welk geval er geen garantie is dat het zou kunnen voldoen aan lopende huisgaranties. In oktober had Sears officieel faillissement aangevraagd. In januari 2019 heeft het bedrijf de lucht vrijgemaakt over dit onderwerp door nieuwe informatie te verstrekken aan klanten van Sears Home Warranty. at the time, all coverage provided through Sears Home Warranty will be honored and not affected by the “decision to restructure under Chapter 11 bankruptcy.” This reassuring promise is due to the independent underwriting company Sears uses – Cross Country Home Services. Volgens een op dat moment op haar website gepubliceerde verklaring zal alle dekking die via Sears Home Warranty wordt geboden, worden nageleefd en niet worden beïnvloed door de "beslissing om te herstructureren in het kader van hoofdstuk 11 faillissement." Deze geruststellende belofte is te wijten aan het onafhankelijke verzekeringsbedrijf dat Sears gebruikt - Cross Country Home Services. Het kan garantiedekking en klantenservice bieden, ook al is de toekomst van Sears Holdings nog onduidelijk .

Het beste voor lage tarieven: Eerste Amerikaanse thuisgarantie

Best voor
Lage tarieven

Eerste Amerikaan
Goede dekking en lage kosten, maar kortere terugroepperioden en beperkte beschikbaarheid

offers decent service fees from $75 to $100 service fee for all of its plans, which can lead to great savings. First American Home Warranty biedt fatsoenlijke servicekosten van $ 75 tot $ 100 servicekosten voor al zijn plannen, wat kan leiden tot grote besparingen. Het koppelen van de vergoeding met het basisplan van $ 28 per maand (prijzen variëren per locatie) kost slechts $ 336 voor het jaar als het vooraf wordt betaald, wat een uitstekende deal is.

First American heeft echter een terugroepperiode van 30 dagen, een van de kortste van alle providers die we hebben beoordeeld. Dat betekent dat sommige mensen de vergoeding voor servicekosten mislopen voor defecte vervangende onderdelen of reparaties. Er zijn ook acht staten, waaronder New York en Illinois, die geen gebruik maken van de First American Home Warranty. De andere zes zijn een mysterie. Geen van de vertegenwoordigers met wie we spraken, wisten wat ze waren (ze kunnen alleen de dekking van het door u opgegeven onroerend goedadres controleren) en er is geen informatie in het contract of op de site - wat voor ons een be>

Handleiding voor thuisgaranties

Hoe u het meeste uit uw beleid kunt halen

Bekijk de basisprincipes

Als we het hele onderwerp van thuisgarantiecontracten tot één punt zouden moeten destilleren, zou het dit zijn: een thuisgarantiecontract werkt om de aansprakelijkheid van de aanbieder te minimaliseren. Net als alle verzekeringsmaatschappijen verdienen thuisgarantieverleners alleen geld als ze minder uitbetalen dan ze ontvangen.

Verwacht niet dat ze extreem specifiek zijn over de lijn die ze trekken bij de dekking. Sommige contracten, zoals die van Sears , geven een lijst van alle items die gedekt zijn en die welke dat niet zijn. Anderen, zoals First American , zeggen dat "alle onderdelen en componenten" worden behandeld, gevolgd door een lijst met uitzonderingen.

Hoe dan ook, als u geen specifiek scenario, onderdeel of probleem expliciet ziet, wordt dit waarschijnlijk niet gedekt. Onze finalisten zijn vrij van grote rode vlaggen, maar we raden u ook aan onze aanvullende tips voor het lezen van uw contract te lezen in onze FAQ-sectie hieronder.

Zoek naar uitzonderingen

De eerste alinea's van een contract bevatten vaak de items waarvoor de aanbieder verantwoordelijk is. Dit kan zowel systemen als apparaten omvatten. Apparaten zijn zelfstandige eenheden zoals een wasmachine, koelkast of magnetron, terwijl systemen een beetje ingewikkelder of duurder zijn - denk aan een HVAC-systeem, boiler of de elektrische bedrading in uw hele huis.

De meeste bedrijven vermelden dan uitsluitingen - de dingen die ze niet zullen behandelen. Deze variëren afhankelijk van uw contract, maar sommige die we herhaaldelijk tegenkwamen, omvatten items met reeds bestaande defecten of onjuiste installatie, items onder terugroepactie, apparatuur van commerciële kwaliteit en reparaties of vervangingen die zijn aangevraagd voordat uw contract begint. Als u de uitsluitingen begrijpt, kunt u ervoor zorgen dat uw contract u de bescherming biedt waarvoor u betaalt.

Gemeenschappelijke uitsluitingen
 • Items met reeds bestaande defecten of onjuiste installatie. Als de fout bestond voordat uw contract begon, zullen de meeste providers het niet dekken. Zelfs als u niet op de hoogte was van het probleem, kan het nog steeds worden uitgesloten, omdat aanwijzingen zoals watervlekken servicetechnici kunnen wijzen op jaren>
 • Reparaties nodig vanwege secundaire schade. Sommige providers stellen dat ze niet verantwoordelijk zijn wanneer een onbedekt apparaat een bedekt apparaat beschadigt (of vice versa). Als een sanitair probleem ervoor zorgt dat uw wasmachine in de war raakt en er slechts één van die artikelen onder de garantie valt, kan deze clausule u verantwoordelijk houden voor reparaties.
 • Eenheden die worden gedekt door een andere garantie of verzekering. Een thuisgarantie wordt altijd beschouwd als 'secundaire dekking'. Als uw koelkast nog steeds vijf jaar fabrieksgarantie heeft, verwacht uw provider dat u voor reparatie naar de fabrikant gaat.
 • Reparaties die u zelf hebt geregeld. Als u een lokale loodgieter belt voor een plotseling lek in plaats van een claim in te dienen bij het garantiebedrijf, verwacht u dat u het uit eigen zak betaalt.
 • Eenheden die worden teruggeroepen of fabrieksfouten hebben. Fabrikanten zijn verantwoordelijk voor het vervangen of repareren van deze defecte artikelen.
 • Noodzakelijke upgrades vereist door de wet. Deze bepaling betekent dat uw provider niet verantwoordelijk is voor bijvoorbeeld asbestverwijdering of voor het bijwerken van uw koelkast naar een model dat geen Freon gebruikt (dat tegen 2020 wordt uitgefaseerd ).
 • Commerciële apparatuur. Sommige providers bieden geen dekking voor 'professionele series'-apparatuur met een hoge capaciteit, zoals een boiler van 100 liter, omdat deze apparaten vaak worden geleverd met royale fabrieksgaranties.
 • Reparaties of vervangingen aangevraagd voordat uw contract officieel van start gaat. Een initiële wachttijd van 30 dagen is typisch.
 • Reparaties of vervangingen gevraagd terwijl uw account in het rood staat. Als u achterloopt op betalingen, is de aanbieder niet verplicht uw claim in te dienen.

Let goed op de reparatietijdlijn

Jennifer Englert, advocaat van The Orlando Law Group , vertelde ons dat als het gaat om garantiecontracten voor thuisgebruik “alle delen van het contract zorgvuldig moet lezen waarin wordt besproken hoe snel nadat u een reparatie aanvraagt, deze wordt voltooid. Lees wat er gebeurt als de reparatie niet werkt, of als de verkoper die komt om de reparatie uit te voeren, de klus niet kan klaren. Dekking is meestal geen probleem onder deze contracten, maar hoe reparaties worden uitgevoerd - en wanneer - verschilt van bedrijf tot bedrijf. ”

Een beetje extra aandacht in deze delen van uw contract zorgt later voor betrouwbare reparaties of vervangingen.

Vragen stellen

Home garantiecontracten zijn vaak complex van opzet. Evan W. Walker, Esq. van het advocatenkantoor van Evan Walker , legde uit dat een garantiecontract voor thuis “niet is geschreven om door de consument te worden begrepen”.

In die zin is het be>

Onderhandelen over prijzen

Wees niet bang om een ​​lagere prijs te vragen. Alle servicecontractprijzen zijn bespreekbaar - daarom raden we aan om een ​​telefonische offerte te ontvangen. Online is er geen manier om te pitchen voor een concurrerender tarief.

Een voorbeeld: tijdens een van onze telefoontjes kregen we $ 570 per jaar. We vertelden de vertegenwoordiger dat ons budget $ 450 was. Hij antwoordde: "Oké, laat me hieraan werken" en 30 seconden later keerde hij terug om ons te informeren dat ze een speciale promotie hadden die onze rekening bracht naar (u raadt het al) $ 450. Dat wil niet zeggen dat een beetje onderhandelen je altijd een prijsdaling van $ 120 oplevert, maar het kan de moeite waard zijn om te proberen een deal te onderhandelen.

Hoeveel bescherming heeft u nodig tegen een thuisgarantie?

Een thuisgarantie kan helpen bij het dekken van de reparatie- of vervangingskosten van gewone huishoudelijke apparaten zoals boilers en koelkasten. Weten hoeveel bescherming uw apparaten nodig hebben, kan echter een uitdaging zijn, vooral als u niet zeker weet hoe >

Met behulp van onze topkeuze hebben we deze handige tabel samengesteld met de gemiddelde levensduur van het apparaat en de reparatie- / vervangingskosten om u te helpen de juiste huisgarantie te vinden om uw apparaten te beschermen:

Toestel / System
Gemiddelde levensduur
Geschatte reparatie- of vervangingskosten
Waterkoker
10-11 jaar
$ 200- $ 1.200
Wasmachine
8-12 jaar
$ 200- $ 700
Bereik / Oven
10-15 jaar
$ 175- $ 997
Centrale AC / verwarming
15 jaar
$ 172- $ 4.000
Koelkast
6-15 jaar
$ 150- $ 1.300
Vaatwasser
8-10 jaar
$ 100- $ 690
Magnetron
9 jaar
$ 100- $ 400
Droger
8-12 jaar
$ 58- $ 645

Home Garantie FAQ

Wat is het beste bedrijf voor thuisgarantie?

Het beste huisgarantiebedrijf voor u hangt af van wat u zoekt in een huisgarantie, of het nu hogere claims caps (Sears) of een plan voor alleen apparaten (American Home Shield) betreft. We raden aan om te beginnen met onze topkeuzes en onze gids te volgen om de beste huisgarantie voor uw huis te vinden:

De 8 beste thuisgarantiebedrijven van 2019

 • Beste aanpasbare abonnement: Amerikaanse Home Shield Home-garantie
 • Het beste voor nieuwe huizenkopers: de Home Service Club
 • Beste klanttevredenheid: keuze thuisgarantie
 • Beste aansprakelijkheidscaps: TotalProtect Home-garantie
 • Beste vakmanschapsgarantie: AFC Home Club
 • Het beste voor Westelijke staten: Landmark Home-garantie
 • Beste claimlimiet: Sears Home-garantie
 • Het beste voor lage tarieven: Eerste Amerikaanse thuisgarantie

Wat is een thuisgarantie?

Terwijl een opstalverzekering de structuur (en) van uw huis dekt, dekt een huisgarantie de systemen en apparaten daarin. In ruil voor het betalen van een maandelijkse of jaarlijkse premie, zal uw thuisgarantieprovider apparaten en systemen repareren of vervangen wanneer ze falen - onderworpen aan specifieke beperkingen, zoals vastgelegd in uw contract. Lees meer in onze gids voor huisgaranties .

Zijn huisgaranties het geld waard?

De gemiddelde kosten van een thuisgarantie kunnen variëren van $ 540 tot $ 840 per jaar en het kan zelfs nog hoger gaan voor een uitgebreid plan. In sommige gevallen kan een huisgarantie u helpen een aanzienlijk bedrag te besparen op huisreparaties en defecte apparaten. Echter, tenzij uw garantie dekt wat u nodig hebt, kunt u het gevoel hebben dat u uw geld verspilt door te investeren in een garantieprogramma voor thuis. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, moet u rondkijken voor de beste huisgarantie en zoveel mogelijk offertes verzamelen. We raden ook aan te zoeken naar providers met aanpasbare dekkingsopties, zoals American Home Shield.

Wat zijn de gemiddelde kosten van een thuisgarantie?

Als we grondig zijn en zowel apparaten als systemen willen dekken, kunnen de plannen variëren van $ 540 tot $ 840 per jaar. Natuurlijk wilt u misschien geen combinatieplan voor uw thuisgarantie en in dat geval kunnen de prijzen lager zijn. Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren. Onze beste keuze is bijvoorbeeld dat u $ 540 per jaar betaalt voor een apparaatplan of een systeemplan. , and that can impact how much or how little you'll end up paying each year. Daarnaast kunt u uw plan echter ook aanpassen met American Home Shield , en dat kan van invloed zijn op hoeveel of hoe weinig u elk jaar betaalt.

Het is absoluut de moeite waard om contact op te nemen met een vertegenwoordiger en rond te kijken voor een prijs op een thuisgarantie die past bij uw behoeften tegen een prijs die u zich kunt veroorloven.

Wat is het verschil tussen een huisgarantie en een verzekering voor huiseigenaren?

Huiseigenaren verzekering dekt de structuur van uw huis en de meeste bezittingen binnen. Meestal worden geen grote systemen of apparaten gedekt, tenzij de schade optreedt bij een soort 'plotselinge en toevallige' gebeurtenis (zoals een brand) - slijtage zou dus niet worden gedekt. Een thuisgarantie dekt schade aan specifieke systemen en apparaten ongeacht de oorzaak (maar heeft geen betrekking op de structuur of andere bezittingen). Meer informatie over waarom u een opstalverzekering en een opstalverzekering nodig hebt .

Wat dekt een thuisgarantie?

Voor het grootste deel kunt u verwachten dat de mechanische componenten van een unit of apparaat - de onderdelen die nodig zijn voor de functie, zoals een afvoerpomp in uw kledingwasser of de waakvlam in uw boiler - bedekt zijn. Maar de inerte plastic stukjes, zoals knoppen en deksels, zijn dat meestal niet.

Als het enige dat mis is met uw apparaat, een gebarsten knop of draaiknop is, wordt deze reparatie meestal als ' cosmetisch ' beschouwd. U moet Home Depot vinden of een onafhankelijke klusjesman bellen om deze onderdelen te vervangen. In elk geval is het controleren van uw contract en het navragen bij uw garantieleverancier de beste manier om de exacte dekking te bepalen die uw garantie voor elk apparaat biedt.

Hoe kan ik aanspraak maken op een thuisgarantie?

Uw contract moet aangeven welke stappen u moet nemen om een ​​claim in te dienen. Meestal wordt u gevraagd om een ​​24/7 klantenservice-hotline te bellen, maar let op contracten waarin staat dat het bedrijf op feestdagen gesloten is (een probleem dat we tegenkwamen met America's First Choice).

Nadat u de hotline hebt gebeld, voorzien veel contracten in een wachttijd van 48 uur, omdat deze contact opnemen met een servicetechnicus, die vervolgens contact met u opneemt om een ​​afspraak te maken. But again, pay attention to the specifics: Weekends and holidays can combine to kick you up to four days of waiting with companies like First Choice.

What if an appliance repair or replacement doesn't work?