Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

De beste levensverzekeringsmaatschappijen

Financiële adviseurs zijn het erover eens: de beste aanbieders van levensverzekeringen geven een robuuste dekking, veel renners , niveau-premies en conversieopties van termijn naar permanent . Op basis van deze criteria hebben we een startlijst van 71 levensverzekeringsmaatschappijen gereduceerd tot een shortlist van 19, alvorens te beslissen over de vier met de beste levensverzekeringspolissen. De laatste stap, het vinden van de goedkoopste premie, is aan jou.

De beste levensverzekeringsbedrijven: samengevat

Staatsboerderij TIAA Life New York Life Transamerica
Onze review Onze review Onze review Onze review
Het beste
Klantenservice Voor eenvoudig converteerbaar beleid Voor flexibele voorwaarden Voor betaalbaar beleid
Staten dienden
47 50 50 50
AM Beste financiële sterkte rating
A ++ A ++ A ++ A +
Moody's financiële sterkte rating
Aa1 Aa1 Aaa A1
30-jarige termijn?
JD Power 2018 US Life Insurance Study-score
5/5 N / A 4/5 2/5
Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven Vergelijk tarieven

De 4 beste levensverzekeringsmaatschappijen

Hoe we de beste levensverzekeringsbedrijven hebben gekozen

We zijn begonnen met het controleren van 71 providers op hun landelijke beschikbaarheid, financiële kracht en vermogen om individuele polissen te verkopen. Negentien levensverzekeringsmaatschappijen voldeden aan onze initiële criteria. Dit zijn allemaal gerenommeerde providers met de middelen om een ​​geweldige dekking te bieden - wat betekent variabele lengte van de termijnen, eenvoudige manieren om uw dekking uit te breiden, gegarandeerde niveau-premies en een robuuste selectie van renners.

Flexibel termijnbeleid

Onze favoriete levensverzekeringsmaatschappijen bieden twee be>zonder medisch examen . Deze bieden u de mogelijkheid om uw dekking uit te breiden voor zover uw gezin het nodig heeft zonder uw premie te hoog te krijgen.

Even without an additional medical exam, the price of your premium will always go up when you renew or convert your policy, simply because you're older. Premiumprijzen zullen stijgen Zelfs zonder een aanvullend medisch onderzoek zal de prijs van uw premium altijd stijgen wanneer u uw polis verlengt of converteert, gewoon omdat u ouder bent. In de ogen van verzekeraars betekent dat een hoger risico.

Een gegarandeerd hernieuwbaar beleid (ook bekend als een beleid met een Gegarandeerde Verzekerde Rider, Verlengingsvoorziening of Aanvullende Aankoopoptie) zorgt ervoor dat u uw dekking kunt verlengen wanneer deze op het punt staat te verlopen. Dit kan be>

"Een 'gegarandeerd hernieuwbaar' beleid is erg be>

We hadden ook de optie nodig om een ​​termijnbeleid om te zetten in een permanent beleid - opnieuw, zonder medisch onderzoek. Een conversieoptie voegt flexibiliteit toe aan uw beleid. U kunt bijvoorbeeld een kind met speciale behoeften hebben dat zorg nodig heeft tot op volwassen leeftijd. Of misschien kom je later in je leven wat geld tegen en heb je complexere behoeften op het gebied van landgoedplanning. Scenario's zoals deze vragen mogelijk om een ​​permanente levensverzekering die nooit afloopt en een kanaal biedt voor het doorgeven van een erfenis aan uw gezin.

We schrappen alle verzekeringsaanbieders die deze beide opties niet aanbieden. Hoewel u misschien uw polis niet hoeft te vernieuwen of om te zetten, is het be>

Verscheidenheid aan beschikbare termlengten en renners

Na het beperken van onze lijst op basis van beschikbaarheid, financiële kracht en termijnflexibiliteit, bleven we achter met vier serieuze kanshebbers voor de beste levensverzekeringsmaatschappij.

Omdat levensverzekeringen zo persoonlijk zijn, is het be>woonbijslagen ', die waarde aan uw beleid kunnen toevoegen, zelfs als u nooit toegang tot de uitkering bij overlijden nodig hebt.

Rider-opties om uw beleid aan te passen

Add-ons voor levensverzekeringen (ook bekend als 'renners') kunnen uw polis extra flexibel maken en uw financiële zekerheid verhogen. Sommige renners beschermen u in het geval dat u uw premies niet kunt betalen: de Waiver of Premium-rijder vergeeft bijvoorbeeld uw betalingen als u permanent ziek of gehandicapt wordt en niet meer kunt werken. Sommigen, zoals de ruiter van de echtgenootsverzekering en de ruiter Child Term , staan ​​u toe om uw gezinsleden tegen een kleine vergoeding dekking te bieden.

Andere renners worden beschouwd als "voordelen voor het leven" - ze kunnen waardevol voor je zijn terwijl je nog leeft. Zoals financieel adviseur Gordon Conwell het stelt, "je hoeft niet te sterven om meer uit je levensverzekering te komen."

Met de Accelerated Death Benefit-rijder kunt u bijvoorbeeld een deel van uw overlijdensuitkering gebruiken voor medische kosten en kosten voor het levenseinde. Dit kan helpen de financiële last van uw gezin te verlichten en in sommige gevallen te betalen voor een potentieel levensreddende behandeling.

Redelijke premies

Omdat levensverzekeringen zo ongelooflijk persoonlijk zijn, kunnen we op geen enkele manier evalueren welke de goedkoopste is - u moet zoeken naar de beste premium prijzen bij het kiezen van een polis. Vervoert prijsbeleid volgens verschillende risicofactoren, die van bedrijf tot bedrijf verschillen. Ze houden allemaal rekening met zaken als leeftijd, fysieke lichaamsbouw, medische geschiedenis, erfelijkheid, rijbewijs en "risicovolle" hobby's (BASE springen, iemand?).

TIAA Life Transamerica New York Life Staatsboerderij
Profiel A: Vrouw, 25, niet-roker
$ 10
$ 10
$ 11
$ 12
Profiel B: Vrouw, 30 jaar, roker
$ 22
$ 21
$ 24
$ 27
Profiel C: Vrouw, 40, niet-roker
$ 13
$ 15
$ 16
$ 20
Profiel D: Man, 25, niet-roker
$ 11
$ 11
$ 12
$ 13
Profiel E: man, 30, roker
$ 27
$ 25
$ 30
$ 31
Profiel F: Man, 40, niet-roker
$ 14
$ 17
$ 19
$ 23

Hoewel deze prijzen zeker een kleine steekproef zijn, is er een duidelijke afname van ons offerte-experiment: hoewel sommige bedrijven u een betere deal bieden, is de beste manier om te besparen door uw "risicofactor" zoveel mogelijk te verminderen. Binnen een bepaalde groep varieerden de prijzen slechts licht van bedrijf tot bedrijf - maar ze verdubbelden in elke roker / niet-roker vergelijking. Om de best mogelijke prijs te krijgen, moet u voorafgaand aan uw eerste medische onderzoek stappen ondernemen om uw risicofactoren te minimaliseren.

Beste levensduur voor klantenservice: Staatsbedrijfslevenverzekeringen

Best voor
Klantenservice
Staatsboerderij

Staatsboerderij

Pros
Bekroonde klanttevredenheid
Indrukwekkende financiële kracht
Bereik van termlengtes
Cons
Ontbreekt versneld overlijdensuitkering

Waarom we ervoor kozen

Bekroonde klanttevredenheid

has held the highest customer satisfaction rating for five years running, according to JD Power's 2018 survey . Je hoeft ons niet op ons woord te geloven - State Farm heeft vijf jaar achtereen de hoogste klanttevredenheid gekregen, volgens het onderzoek van JD Power uit 2018 . We houden rekening met deze klantranglijsten: als het gaat om een ​​product dat zo persoonlijk en zwaar is als levensverzekeringen, wilt u een aanbieder vinden die een geweldige dekking biedt en het verzekeringsproces zo soepel mogelijk laat verlopen.

Indrukwekkende financiële kracht

State Farm beschikt ook over enkele van de beste ratings voor financiële kracht in de branche: A ++ van AM Best, AA van S Global en Aa1 van Moody's. Onder onze topkeuzes is het de tweede alleen na de perfecte score van TIAA. Financiële kracht is vooral be>

Bereik van termlengtes

Met State Farm kunt u uw termijnbeleid omzetten in een permanent beleid tot en met 75 jaar, "ongeacht de gezondheid" (wat betekent dat er geen tweede medisch onderzoek is). Termen tussen 10 en 30 jaar kunnen alleen worden gekocht in stappen van 10 jaar, wat de flexibiliteit beperkt. Een 20-jarig beleid, dat State Farm biedt, blijft echter de meest populaire optie en "zal het werk doen voor 90% -plus van Amerikanen", aldus een expert in levensverzekeringen.

Punten om te overwegen

Ontbreekt versneld overlijdensuitkering

Het grootste nadeel van de overlijdensrisicoverzekering van State Farm is dat deze geen versnelde overlijdensuitkering biedt voor terminaal zieke polishouders. Hoewel over de relatieve verdiensten van deze specifieke rijder kan worden gedebatteerd (het gebruik maakt automatisch het overlijdensuitkeringbedrag voor uw begunstigden leeg), State Farm onderscheidt zich als de enige aanbieder die het niet aanbiedt. Dat gezegd hebbende, biedt het bedrijf de rijder voor kritieke ziekte aan, die kan worden gebruikt om sommige medische kosten te verminderen.

Beste looptijd voor gemakkelijk converteerbare polissen: TIAA Life Insurance

Best voor
Eenvoudig converteerbaar beleid
TIAA Life

TIAA

Pros
Conversietoeslag
Bijna perfecte financiële kracht
Online hulpmiddelen
Cons
Minder rijderopties

Waarom we ervoor kozen

Conversietoeslag

allows you to convert from your term insurance to any of its permanent policies at any time during your initial term. Met TIAA kunt u op elk moment van uw initiële looptijd van uw overlijdensverzekering overstappen naar een van de permanente polissen. Het bedrijf laat u ook uw polis converteren zonder "verder bewijs van verzekerbaarheid" (lees: geen medisch onderzoek). Als onderweg een ernstige ziekte u laat heroverwegen hoeveel uw gezin verzekering nodig heeft, heeft u voldoende mogelijkheden om uw dekking uit te breiden.

In combinatie met TIAA's brede reeks termijnlimieten (van 10 tot 30 jaar in stappen van vijf jaar), zou je in theorie een 30-jarig termijnbeleid kunnen kopen wanneer je voor het eerst leert dat je een ouder gaat worden (bijvoorbeeld op 30-jarige leeftijd) en krijg een aanzienlijk voordeel tegen een betaalbare en stabiele premie. Dan, zelfs als u een chronische ziekte ontwikkelt in jaar 30, kunt u uw termijnbeleid nog steeds omzetten in een van de permanente levensproducten van TIAA.

Bijna perfecte financiële kracht

De financiële sterkte van TIAA was de beste van onze keuzes. Het overtrof onze vereiste A of hoger van AM Best met een A ++. Het ontving ook een AA + van S Global en Aa1 van Moody's. Levensverzekeringen zijn een belofte dat uw provider uw begunstigden zo nodig zal betalen, dus het is van cruciaal be>

Online hulpmiddelen

Een ander ding dat we erg leuk vonden aan TIAA Life was hoe de website het complexe onderwerp levensverzekeringen opsplitste: hoe het werkt, de centrale doeleinden en de verschillende soorten. Het heeft citaathulpmiddelen voor degenen die weten welk type product ze willen en degenen die net beginnen na te denken over het kopen van een beleid. Vooral de Life Wizard-tool was een van de nuttigste die we zagen voor het beoordelen van de behoeften aan levensverzekeringen. Met een paar eenvoudige vragen begeleidt het u van "heb ik zelfs een levensverzekering nodig?" Tot precies welk polistype en de grootte die u zou moeten overwegen op basis van uw individuele omstandigheden . Het was ook gemakkelijk om een ​​TIAA-agent aan de telefoon te krijgen om specifieke vragen te beantwoorden en de ins en outs van het beleid te doorlopen.

Punten om te overwegen

Minder rijderopties

Van onze favoriete bedrijven heeft TIAA de minste opties voor beleidsuitbreidingen. Met TIAA vindt u geen rijder voor echtgenootsverzekering (om de dekking tegen betaling te verlengen), een rijder met een handicapinkomen (inkomen als u arbeidsongeschikt wordt) of een rijder met kritieke ziekte. Als geen van deze voor u relevant is, is TIAA nog steeds een topkeuze. Maar als je misschien wat dekking voor deze onvoorziene omstandigheden wilt toevoegen of ook dekking voor je gezin wilt, overweeg dan een van onze favorieten.

Beste looptijd voor flexibele looptijd: New York Life Insurance

Best voor
Flexibele termijnen
New York Life

New York Life

Pros
Flexibel beleid
Consumenteneducatie
Cons
Beperkte termijn aanpassing

Waarom we ervoor kozen

Flexibel beleid

Met New York Life kunt u elke looptijd kiezen tussen 10 en 20 jaar (hoewel er geen optie voor een >

Consumenteneducatie

New York Life blinkt uit in consumenteneducatie. De site biedt indrukwekkend eenvoudig te lezen uitleg over lastige onderwerpen, zoals de beleggingstheorieën die een looptijdverzekering ondersteunen versus die voor een permanente levensverzekering. Het lijkt misschien niet de moeite waard om bij uw eerste doorstart in de filosofie achter verzekeringspolissen te duiken - maar we worden allemaal alleen maar ouder (en daarom duurder om te verzekeren). Dit is het moment om erachter te komen.

Punten om te overwegen

Beperkte termijn aanpassing

New York Life biedt alleen termijnen tussen 10 en 20 jaar. Hoewel de beleidsaankoopoptie u toestaat om een ​​nieuw beleid voor vervangingstermijnen te kopen op verschillende vaste datums (zoals wanneer u een bepaalde leeftijd bereikt of bepaalde levensgebeurtenissen meemaakt) zonder een tweede medisch onderzoek, zal de premie stijgen op basis van uw huidige leeftijd.

Beste looptijd voor een betaalbaar beleid: Transamerica Life Insurance

Best voor
Betaalbaar beleid
Transamerica

Transamerica

Pros
Flexibel levensloopbeleid
Over het algemeen goedkoper dan concurrenten
Cons
Ondergemiddelde klanttevredenheid

Waarom we ervoor kozen

Flexibel levensloopbeleid

Transamerica biedt termijnen tussen 10 en 30 jaar in stappen van vijf jaar. Dat is niet zo variabel als die van New York Life, wat je een limiet geeft tussen 10 tot 20 jaar, maar het is nog steeds een breed genoeg bereik dat klanten een beleid moeten kunnen vinden met de termlengten en bedragen die ideaal zijn voor bijna levenssituaties.

Over het algemeen goedkoper dan concurrenten

Transamerica's uitkering bij overlijden van $ 25.000 is een van de laagste toegangspunten die we tot nu toe op de markt hebben gezien. En het beste van alles, een lage uitkering bij overlijden betekent meestal lagere premies, waardoor Transamerica mogelijk een van de meest betaalbare opties voor levensverzekeringspolissen van onze topkeuzes is.

Punten om te overwegen

Ondergemiddelde klanttevredenheid

Transamerica heeft niet de hoogste ratings van JD Power. Het ontving een twee op vijf in algehele tevredenheid, met een van de be>

Hoe u de beste levensverzekering voor u kunt samenstellen

Bedrag hangt af van uw personen ten laste

De vuistregel van de industrie is om uw jaarinkomen met 10 te vermenigvuldigen, maar dat is niet een zeer nauwkeurige methode om zoiets be>

Een nauwkeuriger cijfer houdt rekening met hoeveel uw echtgenoot en kinderen nodig hebben om hun levensstandaard te handhaven, of een van uw kinderen hulp nodig heeft bij het studeren, en uw hypotheek en andere schulden - om nog maar te zwijgen van inflatie. U moet ook rekening houden met 'verborgen inkomsten' die geen deel uitmaken van uw brutoloon (zoals bijpassende bijdragen aan uw pensioenfonds) en eventuele kosten aan het einde van de levensduur.

En levensverzekeringen zijn niet voor iedereen nodig. Als uw primaire doel gewoon is om een ​​geldgeschenk achter te laten voor uw begunstigden, bent u waarschijnlijk beter af met een ander beleggingsinstrument , zoals een IRA of een 401 (k).

Verlaag uw premies met medische onderzoeken

Wanneer u een offerte voor een levensverzekering aanvraagt, worden u een aantal vragen gesteld over uw lichamelijke gezondheid (leeftijd, lengte, gewicht, enz.), Levensstijl en medische geschiedenis. Wanneer u klaar bent om te zien of u in aanmerking komt, kunt u soms kiezen voor het invullen van een soortgelijke vragenlijst, maar vaker hebt u een medisch examen nodig. Deze worden uitgevoerd door een paramedicus in uw huis of kantoor op kosten van de verzekeringsmaatschappij.

Uw gezondheid bepaalt nu uw premie voor uw gehele termijn. Als u zich aanmeldt op 25, zullen de verzekeringsmaatschappijen uw gezondheid op 25-jarige leeftijd gebruiken om uw gezondheid op 55-jarige leeftijd te projecteren. Bedrijven delen hun risicoformules niet, maar de meeste zoeken naar vergelijkbare rode vlaggen. Een urine-analyse kan diabetesrisico evenals lever- en nierfunctie aan het licht brengen. Een stresstest zal de gezondheid van het hart onthullen. Maar tenzij u reden hebt om te geloven dat deze testresultaten er niet goed uit zouden zien, weet dan dat het ondergaan van een examen meestal een lagere premie kan opleveren. En omgekeerd, beleid dat geen examen vereist, heeft meestal hogere premies of een kleiner voordeel. "Deze verzekeraars moeten rekening houden met iets dat ze op een examen zouden hebben gevangen", zegt Steuer.

Maar omdat 'verzekerbaarheid' alleen aan het begin van uw looptijd wordt gemeten, betekent dit dat zelfs als u een paar jaar na de aankoop van de polis een ernstige ziekte ontwikkelt, de verzekeringsmaatschappij u kosten blijft in rekening brengen op de (gezondere) medicijnen. tijdstip van toepassing. En vergeet niet: voor verzekeringsmaatschappijen betekent jonger gezonder. Hoe later u begint met het beleid, hoe duurder de jaarlijkse premies zullen zijn.

Verminder slechte gewoonten

Ongeacht wanneer u een examen ondergaat, zal voorbereiding ervoor zorgen dat u uw gezondheid goed vertegenwoordigt.

 • Detox - Wissel voor de week voorafgaand aan je examen zout uit voor bladgroenten en drink zoveel water als je kunt vasthouden. Het verminderen van natrium en hogere hydratatie kan zowel de bloeddruk als het cholesterolgehalte helpen verlagen.
 • Snel - Acht tot 12 uur voor het examen. Om deze reden is het een goed idee om je examen 's ochtends in te plannen. Eten voordat bloedonderzoek wordt gedaan, kan onnauwkeurige resultaten geven en misschien zelfs een slecht beeld geven van uw glucosewaarden en leverfunctie.
 • Vermijd alles dat uw resultaten kan beïnvloeden - alcohol, cafeïne, tabak, zware inspanningen. Al het bovenstaande kan afwijkingen in uw resultaten veroorzaken of gewoon de waarheid in zwaardere streken trekken.
 • Dat gezegd hebbende, sigaretten weghouden voor een korte betovering voordat je examen niet veel goeds doet als je een >

Geen voorbereiding kan slechte gewoonten op de >

Veelgestelde vragen over levensverzekeringen

Wat is een levensverzekering?

Er zijn twee be>

 • Term levensverzekeringen bieden dekking voor een vast tijdsbestek - overal tussen de 10 en 35 jaar. Als u het overleeft, vervalt het beleid zonder contante waarde.
 • Een permanente levensverzekering loopt nooit af, zo>

Van deze twee zullen de meeste mensen het beste af zijn met het kopen van een levensverzekering. De be>

John Espenschied, hoofd van het bureau bij Insurance Brokers Group , wijst er ook op dat "in de loop van de tijd dingen [zoals een hypotheek] zullen worden terugbetaald en besparingen over het algemeen zullen toenemen, waardoor de behoefte aan levensverzekeringen afneemt." Met andere woorden, na 20 jaar, u zult grotere activa hebben gebouwd. Uw gezin is niet >

Sommige mensen kiezen voor permanente levensverzekeringen voor hun contante waardecomponent. Kortom, permanente premies zijn hoger omdat een deel van wat u betaalt wordt belegd en groeit naar een spaarrekening die u later kunt lenen en waar u dividenden op kunt verdienen. Dit zou echter voor de meeste mensen een laatste optie voor besparingen moeten zijn. De financiële adviseurs waarmee we spraken, zijn het er over het algemeen over eens dat u beter af bent als u voor een minder dure levensverzekering betaalt en alles wat u kunt beleggen in traditionele spaarkanalen, zoals een IRA of 401 (k).

"[Over het algemeen] door geld te investeren in andere plaatsen, zoals de aandelenmarkt, zullen mensen een veel hoger rendement op hun investering hebben dan met een beleid voor het hele leven," zegt Thomas Rockford, financieel adviseur, pensioenplanner en maker van LifeAnt.com.

Dat gezegd hebbende, als je al veel hebt geïnvesteerd in typische pensioenfondsen, kan een permanente levensverzekering een extra manier zijn om belastingvrij geld door te geven aan je gezin. Zorg ervoor dat u zich in een financieel comfortabele positie bevindt voordat u dit doet. Maar liefst 20% van de gehele levensverzekeringen vervallen in hun eerste jaar vanwege het onvermogen van polishouders om de steile premies te betalen die bij deze dekking horen.

Hoe vind ik de beste levensverzekeringen?

Het beste advies dat we kunnen geven voor het vinden van de beste levensverzekeringspolis is rondkijken. Zie het als elke grote aankoop: u winkelt rond en vergelijk prijzen. Hetzelfde geldt voor het zoeken naar de beste levensverzekering. Krijg zoveel offertes van zoveel mogelijk leveranciers. Onze top vier keuzes zijn een geweldige plek om te beginnen:

 • Beste levensverzekering voor klantenservice : State Farm
 • Beste levensverzekering voor gemakkelijk converteerbare polissen : TIAA Life
 • Beste levensverzekering voor de meest flexibele voorwaarden : New York Life
 • Beste levensverzekering voor de meest betaalbare polissen : Transamerica

Hoe we de beste levensverzekering vonden:

 • Flexibel termijnbeleid: we hebben alle providers weggelaten die niet de optie van een gegarandeerd verlengingsbeleid en termijn-naar-permanente conversie boden.
 • Dekkingskwaliteit: Nadat we onze eerste kandidatenlijst hadden, hebben we de beschikbare termijnen en dekkingsopties van elke provider geëvalueerd.
 • Ruiteropties: add-ons voor overlijdensrisicoverzekeringen worden 'renners' genoemd. Dit kunnen Waiver of Premium zijn, die uw betalingen vergeeft als u niet meer kunt werken, en Accelerated Death, waarmee u een deel van uw uitkering voor overlijden kunt gebruiken voor het einde -levenskosten. We hebben het aantal renners per bedrijf opgeteld en de beschikbare opties vergeleken.

Probeer de handige offerte-tool om de beste levensverzekering voor u te vinden.

Moeten thuisblijvende echtgenoten een levensverzekering afsluiten?

In 2014 ondervroeg Salary.com meer dan 15.000 thuisblijvende moeders en ontdekte dat hun 10 meest voorkomende verantwoordelijkheden (waaronder kinderopvang, autorijden, begeleiding en koken) een jaarlijkse marktwaarde van $ 118.905 bedroeg - het bedrag dat een huishouden zou betalen moeten betalen als dat werk werd verhuurd. Dus ja, het is absoluut logisch dat thuisblijvende echtgenoten hun eigen levensverzekeringen hebben.

Wat is het verschil tussen een volledige levensverzekering en een levensverzekering?

Over het algemeen kan het als volgt worden samengevat: premies die u betaalt in een overlijdensrisicoverzekeringsovereenkomst bieden een uitkering bij overlijden aan uw begunstigden als u overlijdt tijdens de looptijd van die polis. Dus als u zich aanmeldde voor een vijfjarig levensbeleid en binnen die vijf jaar overleed, zouden uw begunstigden de uitkering bij overlijden ontvangen van de premies die u betaalde. De hele levensverzekering bouwt zich op in de loop van de tijd en gaat net zo >

Onze overige levensverzekeringen

We hebben alle soorten levensverzekeringen doorzocht en hebben aanvullende beoordelingen gepubliceerd voor specifieke behoeften. Bekijk ze hieronder:

Misschien vind je dit ook leuk