Anne Dennon Technology and Finance Writer Door Anne Dennon Technology and Finance Writer

Anne heeft twee jaar voor grmajo.net geschreven. Ze is geïnteresseerd in de digitale transformaties van thuis en geld en in technische ethiek.

De beste loopband

Loopbanden zijn een investering, maar de beste zijn het geld waard. We zochten naar goed ontworpen, ergonomische machines met verschillende prijzen en technische niveaus die geschikt waren voor de behoeften van iedereen op het gebied van loopbanden thuis, van casual joggers tot fitnessfanaten. Na het vergelijken van statistieken en het testen van negen loopbanden, kwamen we bij vier modellen die we leuk vonden voor verschillende trainingsstijlen.

De 5 beste loopbanden

Het beste om te wandelen

ProForm
Dankzij zijn ruimteschip-achtige console ziet deze solide loopband eruit en voelt aan als modellen die twee keer zo duur zijn.
Pros
Perfect voor casual gebruik
Strakke console
Ruim dek
Cons
Luidere riem
Beperkte programmering

Waarom we ervoor kozen

Perfect voor casual gebruik

Als uw favoriete oefening wandelen is, zal een loopband met minder gewicht en pk's tegen relatief lage kosten aan uw behoeften voldoen. , a bargain at $600. Onze keuze om te wandelen of joggen, en de beste goedkope loopband die we konden vinden, is de ProForm 505 CST , een koopje voor $ 600. Dat gezegd hebbende, een blik op zijn slanke ontwerp en luxe functies neemt het woord "koopje" uit je gedachten. Het is een redelijk krachtige loopband voor zijn prijs, en de schone lay-out voelde veel gemakkelijker te gebruiken dan de andere goedkope loopbanden die we hebben getest. Geweldig voor casual atleten en iedereen die gewoon het terrein van de loopband binnenwandelt.

Strakke console

De ProForm 505 CST biedt een uitzonderlijk gestroomlijnde gebruikerservaring dankzij de schone, moderne console. De zeshoekige console is niet alleen leuk om naar te kijken, hij is ook intuïtief in gebruik. Ons favoriete onderdeel? Horizontaal geplaatste hellingshoek- en snelheidsregelaars. Het typische console-ontwerp organiseert die bedieningselementen verticaal, waardoor je steeds verder moet gaan om hogere nummers te raken, maar ProForm heroverweegt dit arrangement.

Ruim dek

Als je in een gelijkmatig tempo beweegt en de bedieningselementen niet nodig hebt, voel je dan vrij om verder naar achteren op de riem te glijden en je benen te strekken. Deze loopband bood ondanks zijn algehele kleine voetafdruk een verrassend >

Punten om te overwegen

Luidere riem

Het grootste nadeel van deze loopband is lawaai. De riem sist terwijl hij roteert; de motor zucht zwaar als je hem vraagt ​​om te hellen; en er is een algemeen gerommel dat luider wordt met elke MPH die u toevoegt. Toch is merkbaar riemgeluid vrij standaard voor loopbanden van elke prijs - we hebben geen enkele loopband getest die niet terug praatte.

Beperkte programmering

Onder de console-upgrades heeft de 505 CST vooraf geladen trainingen die bijna identiek zijn aan elk ander model: Mountain (blocky hill climb), Calorieën (two-peaked hill climb), Intensity (zwaar afwisselend hill hill) en Speed ​​(intervaltraining). En hoewel een iFit-abonnement wordt gepresenteerd als een optionele upgrade, is het vermeldenswaard dat sommige functies ontoegankelijk zijn zonder abonnement.

Het beste voor hardlopen

ProForm
Deze betaalbare loopband scoort hoog in intuïtieve bedieningselementen en uitzonderlijke trainingsfuncties en biedt hetzelfde motorvermogen als commerciële modellen.
Pros
Running-grade statistieken
Statige afmetingen
Ergonomische bedieningselementen
Cons
Extra programmeerkosten

Waarom we ervoor kozen

Running-grade statistieken

Lopen legt aanzienlijk meer stress op een loopband. Als u verwacht een aantal serieuze kilometers te loggen, hebt u een model met uithoudingsvermogen nodig dat overeenkomt met uw eigen. fits the bill with a motor capable of pumping out high power for the long haul, plus pro-grade shocks that absorb footfalls even at a sprint. ProForm Pro 2000 past bij de rekening met een motor die in staat is om hoog vermogen uit te pompen voor de >

Statige afmetingen

Testers hielden van de ruime riem, met een kloksnelheid van 60 x 22 inch. Een tester merkte op dat, omdat hardlopen vrij lineair is, de extra breedte niet noodzakelijkerwijs invloed heeft op je stappen - het is meer psychologisch: je ziet en voelt de beschikbare ruimte om je heen en voelt je vrijer. Het neemt een deel van de loopband uit "lopende loopband".

Ergonomische bedieningselementen

Snelheids- en hellingscontroles worden horizontaal op de console ingesteld, net als bij onze andere ProForm-topkeuze. En dit model verbetert dat toch al geweldige ontwerp door pijlknoppen op een gebogen balk op rib-niveau te plaatsen. Houd uw vingers achter de balk en u kunt eenvoudig met uw duim schakelen. Voor het maken van aanpassingen halverwege de pas, is dit soort handige plaatsing een spelwisselaar.

Punten om te overwegen

Extra programmeerkosten

Je kunt je runs interessant houden door gebruik te maken van het iFit-potentieel van de machine, hoewel je wel moet betalen voor een abonnement - ongeveer $ 10 per maand. Extra kosten voor compatibele apps zijn een goede zaak om in gedachten te houden met de meeste nieuwe loopbanden, vooral als het be>

Het beste voor training

Horizon
Micromanage uw trainingen op de soepelste, meest ondersteunende loopband die we hebben getest.
Pros
Gedempt comfort
Fitness programmeren
Houdt de voortgang gedetailleerd bij
Cons
Afhankelijk van touchscreenfunctionaliteit

Waarom we ervoor kozen

Gedempt comfort

. Voor een serieus draaiende machine adviseren wij de Horizon Elite T9-02 . Robuust en functioneel, het biedt de soepelste, stilste rit van elke loopband die we hebben getest - zelfs bij een volledige sprint. Dankzij het gedempte loopvlak en het vrijwel schokbestendige frame was de loopervaring op de T9 beter dan op elke andere machine die we hebben getest.

Fitness programmeren

Als je al weet hoe je wilt trainen, heb je een apparaat nodig dat je fitnessdoelen kan ondersteunen. De uitgebreide programmering van de T9 is het meest geschikt voor de ervaren hardloper en biedt de mogelijkheid om workouts aan te passen, uw statistieken tot op het decimaal te volgen en te genieten van virtuele programmering die u door bosrijke paden leidt. De 10-inch touchscreen-console zit boordevol tonnen workouts (44 - het hoogste aantal dat we ooit hebben gezien), aanpassing en gerichte fitness-tracking, geen synchronisatie of download nodig. Een van de meest unieke functies is de mogelijkheid om een ​​hele training aan te passen, snelheden en hellingen in te stellen voor verschillende tijdsintervallen (het resultaat ziet eruit als een van de voorgeprogrammeerde trainingen, behalve dat u de details instelt).

Houdt de voortgang gedetailleerd bij

Tijdens elke training houdt de machine een ton metrieken bij (gemiddelde hartslag, snelheid, tijd, enz.) En neemt die informatie op in verschillende tijdsblokken. (Dit wordt mogelijk gemaakt door de meegeleverde hartslagborstband, waarmee u uw vitale waarden in de gaten kunt houden zonder uw training te onderbreken om de leuningen vast te pakken.) Lopers krijgen een diepgaand beeld van hoe ze presteren tijdens een sprint versus een >

Punten om te overwegen

Afhankelijk van touchscreenfunctionaliteit

De touchscreenconsole van de T9 vervangt de meeste bedieningselementen, waardoor er slechts twee pijlknoppen overblijven voor snelheid en helling, plus de klassieke stop- en startknoppen. We vonden het vrij eenvoudig om aanpassingen halverwege de pas aan te brengen, maar zoals bij de meeste touchscreens kunt u merken dat u herhaaldelijk tikt voordat sommige opdrachten reageren. Misschien is het meer het resultaat van zweterige vingers dan iets anders, maar het is een gebied voor verbetering voor dit model.

Beste entertainment

NordicTrack
Met zijn extra grote console en aantrekkelijke trainingsvideo's maakt de NordicTrack C 2950 workouts leuk.
Pros
Commerciële kwaliteit
Eersteklas programmering
Cons
Sommigen schudden
Twee programmeer teleurstellingen

Waarom we ervoor kozen

Commerciële kwaliteit

is hard to beat. Als u op zoek bent naar een state-of-the-art loopband, een die zowel maximale kracht als trainingskwaliteit biedt, is de NordicTrack C 2950 moeilijk te verslaan. Commerciële machines - meestal aangeduid met een "C" in de naam - zijn het soort dat fitnessclubs lijn, en zijn meestal groter, zwaarder en high-tech dan hun residentiële tegenhangers, omdat ze zijn gemaakt om bijna constant gebruik te weerstaan en ondersteuning van professionele training. Ze komen ook met een flink prijskaartje: de NordicTrack C 2950 kost ongeveer $ 2500. Voor je geld krijg je een ton pk's (de hoogste die we hebben getest), een ruim loopdek (de grootste die we hebben getest) en een enorme, 22-inch touchscreen vol met een bibliotheek met schilderachtige runs, cross-training workouts en persoonlijke trainers om u bij elke stap te coachen.

Eersteklas programmering

De touchscreen-console is ongeveer zo groot als een bakplaat en biedt toegang tot essentiële bedieningselementen zoals snelheid, helling, ventilator, volume, start en stop, evenals een schuifbare bibliotheek met persoonlijke trainers die u door gecombineerde krachttraining / cardiotraining kunnen leiden en mooie pistes, plus alle typische sprint- en bergklimloopprogramma's. De meeste trainingsprogramma's duren 20-40 minuten. Onze testers vonden deze programma's verrassend motiverend. In één woorden van de hardloper: “De fitnessprogrammering was levensveranderend! Iemand de controle over mijn training geven en me onderweg motiveren was super nuttig. ”

Punten om te overwegen

Sommigen schudden

Ondanks zijn motorvermogen (4,25 WKK) en heft (het was het moeilijkst om te bewegen met 337 pond.), Vond een tester nog steeds dat het schudde onder invloed van sprinten. Bij lagere snelheden vindt u deze loopband stabieler, maar iedereen die sprints van meer dan 10 MPH wil opnemen, vindt meer comfort op de Horizon.

Twee programmeer teleurstellingen

De NordicTrack biedt een overvloed aan uitgangen: USB, full-size HDMI en MP3-ingang (zodat u uw muziek via de luidsprekers kunt afspelen). Maar we waren teleurgesteld in het gebrek aan audio-uitvoer: toen we een van de fitnessprogramma's van de C 2950 aanzetten, was onze enige keuze om audio af te spelen via de luidsprekers - geen koptelefoon voor ons.

Ten tweede waren de schilderachtige afdalingen verrassend teleurstellend. In plaats van vloeiend vooruit te gaan zoals GoPro-beelden, springt het beeld elke paar seconden ongeveer 20 voet met behulp van Google Street View en beweegt stapsgewijs verder door de straat terwijl de camera verplaatst in een >

Hoe u de juiste loopband voor uw huis vindt

Identificeer uw ideale riemafmetingen

De loopbandriem, een lengte van PVC die rond het dek loopt, zodat u op zijn plaats kunt lopen, is een be>

Overweeg ook riemdikte. Dunne riemen zijn gevoelig voor splijten na verloop van tijd, dus zoek dikke riemen of tweelaagse riemen, die duurzamer zijn. Aan de andere kant bieden dikke riemen een >

Kies je paardenkracht

Loopbandfabrikanten rapporteren motorvermogen in paardenkrachten: in termen van topprestaties of prestaties die ze in de loop van de tijd kunnen volhouden. De laatste is de meest authentieke, dus altijd op zoek naar de WKK van een loopband - continue paardenkracht. Hoeveel pk heb je nodig? Het antwoord hangt af van de trainingsstijl.

  • Lopen: 2 WKK
  • Joggen: 2,5 WKK
  • Hardlopen: 3 WKK

Gebruikersgewicht en trainingsintensiteit verhogen beide de vraag naar WKK. Als u om welke reden dan ook extra belasting op uw loopband plaatst, moet u het vermogen van de loopband verhogen: voeg nog eens 0,5 WKK toe voor gebruikers die meer dan 200 pond wegen. of houd intensieve trainingsschema's.

Kies voor binnenlevering

Loopbanden zijn zwaar om te verplaatsen en kunnen lastig te monteren zijn. We raden de levering "kamer naar keuze" aan. Zoek een plek waar uw loopband 2 tot 3 voet vrije ruimte heeft aan alle kanten, en 6 tot 8 voet ruimte aan de achterkant.

Kies tussen doe-het-zelf of doe-het-voor-mij

We ontdekten dat eenvoudige loopbanden (zoals onze wandelplukkers) vrij eenvoudig zijn om in DIY-stijl aan de slag te gaan. Met twee sets handen mag de montage niet meer dan anderhalf uur duren. Dat gezegd hebbende, houd er rekening mee dat sommige garanties nietig worden verklaard als de loopband niet professioneel is gemonteerd.

Voor complexe machines met veel bedrading en omvangrijke componenten hebben we gekozen voor Amazon Home Services. Een installateur, die ons vertelde dat hij elke dag vier tot vijf loopbanden samenstelt, gaf advies voor diegenen die de doe-het-zelf-route gaan. Zijn nee. 1 tip: gebruik geen gereedschap van de fabrikant. Ze bevatten meestal een dinky inbussleutel of twee, maar u kunt de montagetijd met de helft inkorten met elektrisch gereedschap. Hij vertrouwt op een draadloze boor / driver met een verscheidenheid aan zeskantbits, plus een kleine halve moersleutel.

Voer regelmatig onderhoud uit

Een paar gebaren van dagelijks onderhoud kunnen helpen om grote problemen op de weg te voorkomen - het soort problemen met roken, stinkende, bellende klantenondersteuning die een voortijdige dood van uw loopband kunnen aangeven.

  • Smeren: Alle bewegende delen van de loopband moeten goed gesmeerd blijven, vooral de riem. Dit beschermt tegen wrijving en overmatige hitte, die beide kunnen leiden tot blijvende schade aan componenten.
  • Veeg zweet af: de zure niveaus van zweet kunnen corrosie in uw machine bevorderen. Veeg na elke training snel af, bij voorkeur met milde zeep of isopropylalcohol.
  • Stofzuigen: stof en vuil zijn rampzalig voor motoren en dekken, dus u wilt regelmatig stofzuigen onder de riem en onder de motorkap. Het is ook het beste om uw loopband ver van buitendeuren te plaatsen om extra contact met puin en dierenhaar te voorkomen.

Veelgestelde vragen over loopbanden

Hoe zit het met alternatieve loopbanden?

Er zijn nogal wat alternatieve loopbanden op de markt en, afhankelijk van uw trainingsvoorkeuren, is een daarvan misschien precies wat u zoekt. Klimmen en hellen loopbanden bieden beide effectieve trainingen die spierbelasting en betrokkenheid veranderen. Klim- of hybride loopbanden, zoals de Bowflex TreadClimber, bieden een elliptisch-achtige cardiotraining met weinig impact. Hellende loopbanden, zoals de True Fitness Alpine Runner, kunnen een wandeling op Mount Kilimanjaro simuleren. En terwijl staande bureaus wonderen doen om de zittende 9-tot-5 levensstijl te verbeteren, kunt u ook uw werkdagwellness een boost geven met een loopband.

Is hardlopen op een loopband net zo goed voor jou als buiten hardlopen?

Hoewel de algemene werking van hardlopen hetzelfde is, waar u het ook doet, missen loopbanden oppervlakveranderingen en omgevingscondities. Rennen op een solide, vlakke, onveranderlijke ondergrond zal nooit de dynamiek van weglopen nabootsen. Omdat gemotoriseerde loopbanden hun gebruikers naar voren trekken in plaats van dat de hardloper zichzelf moet voortstuwen, suggereert NSCA kracht- en conditioneringscoach Derek Zahler dat je "het loopvlak aanpast aan een helling van 1 procent om je training uit te voeren" en het vervolgens 1 procent meer stoot het verlies van windweerstand en omgevingsdruk.

Volgens chiropractor Seana Katz, van Katz Chiropractic in Boulder, Colorado, kunnen loopbanden "minder gunstig zijn in termen van proprioceptie en evenwicht in vergelijking met trail of weglopen" maar zijn ze ook iets zachter voor de gewrichten. Hun riemen zijn ontworpen voor optimale schokabsorptie en belastingverdeling.

“Lopen op een loopband kan het voordeel hebben dat een deel van de schok / belasting van de gewrichten wordt geabsorbeerd, maar het is nog steeds impactoefening. Biomechanische afwijkingen zullen, net als wanneer je naar buiten rent, snel duidelijk worden met impact en repetitieve bewegingen. Lage rug, heupen, knieën en voeten krijgen bijna net zoveel belasting. "

Chiropractor at Katz Chiropractic in Boulder, Colorado Seana Katz Chiropractor bij Katz Chiropractic in Boulder, Colorado

De beste loopbanden: samengevat

ProForm 505 CST
ProForm Pro 2000
Horizon Elite T9-02
NordicTrack C 2950
Het beste om te wandelen
Het beste voor hardlopen
Het beste voor training
Beste entertainment
CHP
2.5
3.5
2.75
4.25
Maximale snelheid
10 MPH
12 MPH
12 MPH
12 MPH
Max helling
10%
15%
15%
15%
programma's
18
32
44
40

Meer loopbandrecensies

We graven al bijna vijf jaar in de engineering en gebruikerservaring van loopbanden en publiceren onze bevindingen over de beste modellen voor verschillende behoeften. Bekijk onze topkeuzes in de beoordelingen hieronder.

Misschien vind je dit ook leuk