Welkom bij grmajo.net

Van internettoegang tot thuisbeveiliging tot video- en muziekstreaming, het aantal dingen waarop de gemiddelde persoon zich abonneert, is de afgelopen jaren verveelvoudigd.

Dit is geen bevlieging. Gevoed door het snel verbeteren van persoonlijke technologie en de wens naar steeds meer gemak, vinden hele industrieën zichzelf opnieuw uit voor de diensteneconomie. Deze zeeverandering is op veel manieren een zegen geweest voor de consument, maar het vinden van de beste diensten kan vaak een moeilijk en omslachtig proces zijn.

Hier bij grmajo.net is het onze missie om de klantenservice te evalueren en de beste aan te bevelen voor onze lezers. We doen het onderzoek en het harde werk, dus het kiezen van de juiste service voor u is zo eenvoudig mogelijk.

Als het op services aankomt, is het be>

En hoewel abonnementen vaak een betere deal zijn dan dingen één voor één te kopen, brengt elke nieuwe service waarop u zich abonneert een nieuwe relatie met zich mee, om nog maar te zwijgen van een terugkerende vergoeding die kan oplopen. Beschouw ons als de hoeders van uw maandelijkse factuur, zodat u het maximale haalt uit elke cent die u aan abonnementen uitgeeft.

Soms zie je productrecensies op de site, omdat services soms zo afhankelijk zijn van bepaalde producten (zoals videodeurbellen of slimme luidsprekers) dat het onmogelijk is om een ​​volledig beeld van die service te geven zonder die producten ook te evalueren. Naarmate de wereld is veranderd en diensten zijn blijven groeien in aantal en in wat ze bieden, zo is het ook met onze missie; er was een tijd dat grmajo.net alles beoordeelde, van vitaminesupplementen tot stofzuigers, en veel van die beoordelingen zijn nog steeds relevant. Dit neemt niets weg van onze voornaamste missie om consumentenservices te vinden en te evalueren.

Wie we zijn

We zijn obsessieve consumenten: we willen niet alleen weten welke services het beste zijn om ons geld in te steken, maar ook waarom. We gaan diep in detail om erachter te komen wat iets geweldigs maakt en houden het vervolgens voor de wereld zichtbaar. Onze passie voor uitmuntendheid wordt alleen geëvenaard door onze toewijding aan de waarheid. We weten dat er veel stemmen zijn, en elke beslissing die we nemen is geworteld in het verdienen van uw vertrouwen.

Een kleine groep voorstanders van consumenten werkte in 2013 samen om grmajo.net te creëren, dat in 2016 werd overgenomen door Red Ventures. Tegenwoordig strekt het bedrijf zich uit over de VS, met kantoren in Seattle en Fort Mill, South Carolina. Ons team van deskundige reviewers is verenigd rond een gemeenschappelijk doel: uw gids zijn voor de beste services.


Hayley Armstrong
Communicatie medewerker

Adam Benjamin
Digital Services Editor

Brett Benningfield
Onderzoeksmedewerker

Anne Dennon
Schrijver van technologie en financiën

Tyler Epps
Onderzoeksmedewerker

Robert Gould
Home Categorie bijdrager

Michelle Healy
Communicatie Manager

Ken Hocker
Creatief directeur

Jermaine Lecky
Productie assistent

Victoria Lurie
Editor

Danika Miller
Internet- en entertainmentschrijver

Taylor Moore
Schrijver voor financiën en verzekeringen

Hunter Newton
Fotograaf en grafisch ontwerper

Philip Palermo
Hoofdredacteur leiden - voor thuis

Grace Pilling
Verzekerings- en financieringseditor

John Puterbaugh
Senior redacteur

Brian Robson
Verzekeringen en financiën Ronin

Caio Santos
Communicatie medewerker

Dan Stosich
Senior digitale ontwerper

Lauren Thomas
Communicatie-strateeg

Seth Thomas
Director of Business Development

Megan Wilburn
Communicatie medewerker

Chelsea Wing
Verzekerings- en financieringseditor

Hoe we het beste van alles vinden

We beginnen met het onderzoek

We erkennen dat onze lezers individuen zijn en dat er vaak niet voor iedereen een one-size-fits-all-'best 'is. Een 23-jarige die voor het eerst zijn belastingteruggave wil investeren, is niet hetzelfde als een daghandelaar die platforms wil upgraden, zelfs als ze allebei op zoek zijn naar de beste online effectenmakelaar.

Ons doel is om u te matchen met de diensten die naadloos in uw unieke leven passen. We nemen een uitputtende aanpak, analyseren van wetenschappelijke studies, laboratoriumresultaten, historische trends en gebruikerservaringen - en proberen de service vaak zelf uit. Onderweg hebben we een aantal schuldenconsolidatieleningen aangevraagd en koersen ontvangen van minstens twee dozijn thuisleveranciers.

We krijgen input van de juiste mensen

We zijn geen experts in de sectoren die we beoordelen. We zijn schrijvers en onderzoekers op een missie die we uiterst serieus nemen. Daarom vragen we de mensen die expert zijn om ons te helpen onze weg te vinden. (We hebben ook veel klantrecensies gelezen om te zien wat ze mogelijk hebben gemist.)

We houden ook onze beoordelingen bijgewerkt

Een goede beoordeling is nooit af. Ons onderzoek is gaande en we streven ernaar onze inhoud bijgewerkt te houden door nieuwe services te beoordelen en nieuwe trends aan te spreken.

Ons bedrijf hangt af van de geloofwaardigheid en hoe nuttig elke beoordeling voor u is. We beloven het verhaal te vertellen van wat we hebben gevonden op een manier die uw tijd waard is, zodat u kunt krijgen wat u nodig heeft en verder kunt met uw dag.

Hoe we geld verdienen

grmajo.net wordt door de lezer ondersteund. Als u klikt op of iets koopt via een link op onze site, kunnen we een commissie verdienen. Dit is hoe we in zaken kunnen blijven. We denken dat het een goede deal is voor ons en voor u - als we het juiste onderzoek hebben gedaan en het goed hebben gepresenteerd, bent u klaar om uw aankoop te doen en hoeft u nooit meer een advertentiecampagne te voeren tegen de nominale waarde.

Neem contact op

Hebben we iets verkeerd? Iets super toch? Heb je gewoon een vraag? We zouden graag van je horen!

Volg ons:

tjilpen

Facebook

Persbronnen

Ga naar deze pagina voor persvragen en links naar downloadbare items.

Misschien vind je dit ook leuk