Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

De beste motorverzekering

We hebben iets meer dan 30 nationale verzekeringsmaatschappijen vergeleken om degenen te vinden die een perfect evenwicht vinden tussen sterke financiële ratings, diverse dekkingsopties en veel kortingen. Natuurlijk hangt uw premium uiteindelijk af van u, uw fiets en uw rijgedrag. Daarom moet u offertes van meerdere bedrijven vergelijken om uw beste prijs te vinden. Onze offertetool kan u helpen aan de slag te gaan.

We hebben ook een lijst samengesteld met enkele van de beste aanbieders van motorverzekering.

De 4 beste motorverzekeringsmaatschappijen

Hoe we de beste motorverzekering hebben gekozen

Landelijke beschikbaarheid

We zijn begonnen met 32 ​​landelijke bedrijven die dekking bieden in elke (of bijna elke) staat. We wilden er zeker van zijn dat onze topproviders voor vrijwel iedereen beschikbaar zouden zijn. Om dezelfde reden hebben we bedrijven met speciale deelnamevereisten aangepast. , for example. Neem bijvoorbeeld USAA . Hoewel het een topverzekeraar is op basis van ranglijsten van Consumer Reports en JD Power, verkoopt het alleen polissen aan leden van de strijdkrachten en hun families. We wilden ervoor zorgen dat, ongeacht wie u bent of waar u woont in de VS, u een beleid zou kunnen kopen met een van onze finalisten.

Sterke financiële steun

We hebben ook een hoge lat gelegd voor financiële kracht. Elk bedrijf op onze lijst moest een "A" of hoger verdienen van AM Best (een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in verzekeringsratings), of een "A" van Standard Poor's of een "Aa" van Moody's. Deze drie grote bureaus beoordelen de financiële stabiliteit van een aanbieder door de huidige activa te vergelijken met lopende verplichtingen. Topscores van ten minste twee van hen betekenen dat uw motorverzekeringsmaatschappij solvabel blijft en claims van elke omvang kan uitbetalen.

Essentiële beleidsopties

In de meeste staten ben je legaal om te rijden met alleen kale aansprakelijkheidsdekking, die mogelijk slechts $ 75 per jaar kost. Een paar staten - Washington, Florida, Montana en New Hampshire - vereisen geen motorverzekering. De agenten en advocaten met wie we spraken, zijn het er echter over eens dat staatsminima niet overeenkomen met de kosten van een ongeval. Ze bevelen vijf essentiële dekkingsopties aan (met relatief hoge limieten) om ervoor te zorgen dat u echt verzekerd bent in geval van een ongeval of diefstal:

Botsing

Dekt schade veroorzaakt door een botsing met een ander voertuig. De meest voorkomende ongevallen kwalificeren als botsingen, dus dit is de dekking die u waarschijnlijk het meest zult gebruiken.

Uitgebreid

Dekt diefstal of schade veroorzaakt door iets anders dan een botsing met een andere auto of een ander voorwerp. Dit omvat vandalisme, natuurrampen en schade veroorzaakt door dieren.

Aansprakelijkheid

Het bedrag dat uw provider uitbetaalt aan de gewonde partij als u schuldig bent aan een ongeval. Experts raden aan om zoveel mogelijk te krijgen als u zich kunt veroorloven; maar 100/300/50 is een goed uitgangspunt. (Dat is $ 100.000 per gewonde, tot $ 300.000 per ongeval, plus $ 50.000 aan materiële schade).

Onverzekerde en onderverzekerde dekking voor automobilisten

Dekt uw eigen reparaties en medische rekeningen als de persoon die u raakt niet- of onderverzekerd is. Net als aansprakelijkheid, raden we aan om de hoogste limieten te halen die u kunt - maar minstens 100/300 wordt ten zeerste aanbevolen ($ 100.000 per persoon, of tot $ 300.000 totaal per ongeval).

Medpay of PIP

Medische betalingen en bescherming tegen persoonlijk letsel werken een beetje anders (meer hierover leest u hieronder in onze koopgids voor motorfietsen ). Kortom, ze helpen allebei om uw medische kosten te dekken als u tijdens het rijden gewond raakt. De ongevaladvocaten die we spraken, bevelen minimaal $ 10.000 aan medische dekking aan.

Aanpasbare dekking

De vijf hierboven vermelde soorten dekking zijn het meest cruciaal voor het beschermen van leven, ledematen en schade. De kans is echter groot dat er nog een paar andere dingen zijn die u verzekerd wilt hebben. De meeste bedrijven bieden verschillende opties waarmee u uw beleid kunt afstemmen op uw specifieke behoeften. Onze topkeuzes hebben enkele van de beste selecties op de markt; van specialiteits-, aangepaste en vintage fietsverzekeringen tot dekking voor slepen, vervangende onderdelen, veiligheidskleding en meer. Lees verder om erachter te komen wat elke provider uniek maakt - of bekijk onze FAQ voor een complete lijst met dekkingsopties die door onze finalisten worden aangeboden.

Beste bereik: Markel American

Het beste
Bereik van dekking
Markel American

Pros
Breedste dekkingsbereik
Mechanische pechdekking
Huur vergoeding
Goedkoopste premies in onze prijsvergelijking
Cons
Minder kortingen
Beperkte klanttools

Waarom we ervoor kozen

Breedste dekkingsbereik

Markel beweert zich te specialiseren in motorverzekering, en die toewijding komt echt tot uiting in haar beleidsopties. Het raakt natuurlijk alle be>

Mechanische pechdekking

Markel is de enige leverancier die we hebben gezien die dekking voor mechanische pech biedt, een nuttige toevoeging die kan helpen bij het vervangen of repareren van de elektronische componenten op uw fiets. Het toevoegen van deze bescherming kost u natuurlijk een kleine extra vergoeding. Het kan echter uw out-of-pocket-uitgaven met een groot deel verminderen als een deel van uw fiets kapot gaat of uitvalt door normale slijtage.

Huur vergoeding

Markel is ook onze enige finalist die de kosten van een huurauto dekt terwijl uw fiets wordt gerepareerd. Dit is vooral be>

Goedkoopste premies in onze prijsvergelijking

Bij het beoordelen van de beste goedkope motorverzekering , hebben we een vergelijking gemaakt tussen appels en appels voor verschillende profielen; een oudere bestuurder versus een jongere, een sportbike versus een cruiser, een schoon rijrecord versus een met een paar overtredingen. Markel kwam terug met enkele van de goedkoopste premies in bijna elk scenario.

Toch moet elke discussie over de prijs met een korreltje zout worden genomen. Premies zijn afhankelijk van u, uw fiets en uw rij-record. De kosten variëren ook per bedrijf - u moet meerdere offertes aanvragen om uw beste prijs te vinden. Dat gezegd hebbende, Markel is een veilige gok voor iedereen die op zoek is naar een geweldige betaalbare motorverzekering.

Punten om te overwegen

Minder kortingen

Markel heeft een kortere lijst met kortingen dan sommige van onze andere topkeuzes, vergeleken met de zeven van Safeco en de Progressive 10. Het meest opvallende is dat het uw premie voor het lidmaatschap van een motorvereniging, huiseigenaar of het volledig betalen van uw premie niet zal verlagen. aan het begin van uw polis; opties die de meeste andere bedrijven bieden.

Zelfs zonder die kortingen waren onze Markel-koersen relatief goedkoper dan de concurrentie. Maar als die van jou er een beetje hoog uitziet, heb je misschien meer geluk met een van onze topkeuzes die grotere kortingsmogelijkheden biedt.

Beperkte klanttools

Als een kleiner bedrijf, mist Markel enkele van de handige tools die je zou vinden bij een grotere provider zoals Progressive of Nationwide. Het biedt bijvoorbeeld geen app voor het eenvoudig indienen van claims in realtime. U moet rechtstreeks een agent bellen of de website van Markel bezoeken - die veel minder gestroomlijnd en gebruiksvriendelijk is dan de sites van onze andere topkeuzes.

Het beste voor speciale of vintage fietsen: progressief

Best voor
Speciale en vintage fietsen
Progressief

Pros
Speciale dekking voor motorfietsen
Werkelijke overeengekomen waarde verzekering
Tal van kortingen
Goede klantenbronnen
Cons
Geen dekking voor pech
Dekkingsupgrades zijn prijzig

Waarom we ervoor kozen

Speciale dekking voor motorfietsen

Progressive komt net onder Markel voor het dekkingsvolume en biedt 18 totale opties voor Markel 19. Maar waar Markel uitstekend werk verricht voor dagelijkse fietsers, valt Progressive echt op door zijn speciale fietsdekking en verdient het een plek bij onze beste motorverzekeraars. Fietsers met vintage, antieke of aangepaste fietsen zullen veel vinden om van te houden bij dit bedrijf.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dekking van OEM-onderdelen (fabrikant van originele apparatuur) aan uw beleid toe te voegen. Dit garandeert dat elk onderdeel dat op de fiets wordt vervangen, van de oorspronkelijke fabrikant komt - dus je Harley blijft een Harley of je Suzuki een Suzuki.

Progressive beleid komt ook met royale aangepaste onderdelen en accessoires dekking: tot $ 3.000 inbegrepen bij aankoop van uitgebreide en botsing. De meeste bedrijven beginnen bij $ 1.000 inbegrepen en brengen je extra kosten in rekening om die limiet te verhogen.

Werkelijke overeengekomen waarde verzekering

Progressive is een van de weinige providers die we hebben gezien die fietsen verzekert voor hun "werkelijke overeengekomen waarde" - wat betekent dat uw fiets wordt gedekt tegen een overeengekomen toekomstige prijs, in plaats van wat het vandaag waard is. Dit is van cruciaal be>

Tal van kortingen

Naast de robuuste dekking biedt Progressive een >

Goede klantenbronnen

Als een van de grootste autoverzekeringsmaatschappijen in de VS , heeft Progressive de middelen om zijn klanten uitstekende middelen te bieden. Hieronder bevinden zich een 24/7 ondersteuningscentrum, een gelikte, informatieve website en een nuttige kennisbank die enkele van de subtielere verzekeringsvragen navigeert (wat heeft uw premie echt te doen? Bestaat "volledige dekking"? Wat als iemand mijn geparkeerde voertuig raakt? ). Om het af te maken, heeft Progressive een uitgebreide mobiele app waarmee klanten gemakkelijk dekking en claimclaims kunnen bekijken. Kleinere bedrijven zoals Markel bieden niet hetzelfde gemak.

Punten om te overwegen

Geen dekking voor pech

Progressive mist een paar dekkingsopties die nuttig kunnen zijn in geval van een ongeval of pech. Het is bijvoorbeeld niet van toepassing op slepen of huurvergoeding - wat betekent dat als u een ongeluk krijgt, de kosten voor het verplaatsen van uw fiets en het huren van alternatief vervoer uit eigen zak komen. Het biedt ook geen dekking voor mechanische storingen, wat anders een deel van de rekening zou betalen om de elektronica van uw fiets te repareren.

Deze weglatingen kunnen extra tijd, geld en gedoe betekenen voordat u weer op weg gaat. Als u elke dag fietst en een snellere, goedkopere reparatie nodig heeft, begin dan met een bedrijf als Markel dat deze dingen verzekert.

Dekkingsupgrades zijn prijzig

Progressieve claims om motorfietsen te verzekeren vanaf een verbluffend lage $ 75 per jaar, maar verwacht niet zo weinig te betalen. Dat citaat van $ 75 is (natuurlijk) afhankelijk van het acceptatieproces, en het vertegenwoordigt de absolute minimale aansprakelijkheidsverzekering die u eventueel kunt kopen. Om echt beschermd te worden, moet u uw polis afronden met hogere aansprakelijkheidslimieten, niet / onderverzekerde dekking voor automobilisten, medpay, enz. - en uw progressieve quote zal waarschijnlijk omhoog schieten als u begint met het toevoegen van deze extra beschermingen.

Toen we offertes aanvroegen, begon Progressive als de goedkoopste aanbieder, maar werd al snel de duurste omdat we de dekking aanpasten aan de aanbevolen bedragen. Dat wil niet zeggen dat Progressive altijd het duurst zal zijn; onthoud, citaten zijn persoonlijk. Toch is het de moeite waard om uw Progressive-offerte te vergelijken met schattingen van een paar andere providers om ervoor te zorgen dat u de dekking krijgt die u nodig hebt voor de juiste prijs.

Het beste voor hoge dekkingslimieten: landelijk

Best voor
Hoge dekkingslimieten
landelijk

Pros
Betaalbare dekking upgrades
Tolerant voor "risicovolle" ruiters
Ingebouwde accessoire dekking
Groot bedrijfsgemak
Cons
Geen overeengekomen waardedekking
Minder kortingen

Waarom we ervoor kozen

Betaalbare dekking upgrades

In onze head-to-head citaatvergelijking viel Nationwide op door het betaalbaar te maken om uw dekking te verhogen. Dat betekent dat u mogelijk kunt upgraden van een middelgroot beleid naar een maximum (zeg maar $ 500.000 aansprakelijkheid en niet / onderverzekerde limieten voor automobilisten) voor slechts een paar dollar per maand. Ter vergelijking: de prijs van Progressive steeg omhoog naar bijna het dubbele toen we voor de hoogste limieten gingen. Dit is geen vaste regel; offertes zijn altijd afhankelijk van uw persoonlijke gegevens. Toch is Nationwide waarschijnlijk een goede keuze als u op zoek bent naar een groot beleid met een redelijk prijskaartje.

Tolerant voor "risicovolle" ruiters

Landelijk neigt ook vriendelijker te zijn voor "risicovolle" fietsers dan onze andere topkeuzes. Het bood de laagste premies voor onze voorbeeldprofielen, waaronder jongere motorrijders (20 jaar oud, in tegenstelling tot 35 of 50) en duurdere, snellere fietsen (we keken naar een Suzuki-sportfiets tegen goedkopere Harleys en Hondas). Volgens de verzekeringsexperts waarmee we spraken, zijn dit meestal de duurste categorieën om te verzekeren. Als u in die 'risicovolle' sector valt, raden we u aan uw zoekopdracht met Nationwide te starten.

Ingebouwde accessoire dekking

Nationwide heeft de beste ingebouwde dekking voor accessoires van al onze topkeuzes. Elke polis heeft een verzekering van $ 2.000 voor uw persoonlijke bezittingen; van veiligheidsuitrusting tot bagage. Ter vergelijking: de meeste providers dekken slechts ongeveer $ 1.000 aan optionele uitrusting. Als je veel hebt geïnvesteerd in motoraccessoires of vaak met waardevolle spullen reist (bijvoorbeeld woon-werkverkeer met een laptop), dan is deze extra vulling een be>

Groot bedrijfsgemak

Net als Progressive komt Nationwide met al het gemak dat een groot bedrijf kan bieden. De website is educatief en gemakkelijk te navigeren; het biedt zowel online als app-aangedreven claim indienen; en ondersteuning is 24/7 beschikbaar als u liever een ongeval meldt of een claim telefonisch indient. Deze kleine dingen kunnen het proces helpen verlichten (en uw hoofdpijn verminderen) als u uiteindelijk toegang tot uw verzekering moet hebben.

Punten om te overwegen

Geen overeengekomen waardedekking

Nationwide biedt geen daadwerkelijk overeengekomen waardedekking - een van de opties waar we van houden, zowel van Markel als Progressive. Met deze add-on kunt u uw vintage of antieke motorfiets verzekeren tegen een overeengekomen prijs, zodat de dekking gelijke tred houdt met de waarderende waarde. Als uw fiets in de loop van de tijd alleen maar duurder wordt, raden we u aan een verzekeraar te kiezen die deze optie beschikbaar maakt.

Minder kortingen

Landelijk heeft een kortere lijst met kortingen dan Safeco of Progressive. Ten eerste is dit onze enige topkeuze die niet expliciet korting biedt voor het bijhouden van een rijrecord 'geen fout veroorzaakt'. Landelijk zal uw premie voor een 'volwassen rijder', het verlengen van uw polis of het overstappen van een ander bedrijf ook niet dalen. Dat gezegd hebbende, onze nationale offertes kwamen vaak goedkoper terug dan die van Progressive, zelfs met het verschil in kortingen. Uw eigen premium hangt af van uw fiets, rijgewoonten en het dekkingsniveau dat u kiest - dus vergelijk offertes om te zien of Nationwide geschikt is voor u.

Indrukwekkende kortingen: Safeco

Best voor
Indrukwekkende kortingen
Safeco

Pros
> Royale hulp bij pech onderweg
Uitgebreide dekking
Cons
Niet ideaal voor speciale fietsen
Geen online offertetool

Waarom we ervoor kozen

>

Safeco biedt klanten ruime kortingsmogelijkheden, wat betekent dat bijna iedereen op zijn beleid kan besparen. Alleen Progressive komt overeen met dit bedrijf voor het aantal aangeboden kortingen, maar Safeco heeft één optie die we leuk vinden boven Progressive: een volwassen rijderkorting. Safeco is zelfs de enige van onze topkeuzes met een gereduceerde prijs specifiek voor motorrijders "met meerdere jaren rijervaring." Als u al >

Royale hulp bij pech onderweg

Al onze topkeuzes bieden hulp bij pech onderweg als aanvulling op hun motorbeleid; alleen Safeco verkoopt het als een bundel. Wanneer u pechhulp van dit bedrijf koopt, wordt deze ook geleverd met reisonderbreking en automatisch ingebouwde sleepdekking. Dat betekent dat u volledig wordt verzorgd in geval van een ongeval of pech.

Uitgebreide dekking

Samen met de vijf kerndekkingen die we zochten, heeft Safeco een aantal geweldige add-ons op motorspecifieke gebieden. We zijn onder de indruk dat het bedrijf de dekking van OEM's (originele apparatuurfabrikant) in al haar beleidsregels omvat. Dit zorgt ervoor dat als u een onderdeel wilt vervangen, u wordt gedekt voor de kosten van authentieke onderdelen van de fabrikant, waardoor de integriteit van uw fiets behouden blijft. Safeco-beleid heeft ook een dekking van $ 1.000 voor veiligheidskleding zonder extra kosten, zodat u beschermd blijft, evenals uw fiets.

Punten om te overwegen

Niet ideaal voor speciale fietsen

Safeco heeft een iets kortere dekkingslijst dan Progressive en Markel. De enige plaats waar je echt het verschil kunt voelen, is de speciale motordekking (of het ontbreken daarvan). Net als Nationwide biedt Safeco geen daadwerkelijk overeengekomen waardedekking - wat betekent dat het niet de beste keuze is voor vintage of antieke motorfietsen die in de loop van de tijd alleen maar in waarde stijgen.

Geen online offertetool

Safeco is onze enige finalist die u niet online een offerte voor een motorverzekering geeft. Om de prijzen te vergelijken met onze andere topkeuzes, moet u het bedrijf bellen en een gepersonaliseerde offerte aanvragen bij een agent. Hoewel dat geen afbreuk doet aan het daadwerkelijke beleid van Safeco, geven we de voorkeur aan providers die vergelijken winkelen iets handiger maken. Een online offerteproces maakt het veel gemakkelijker om uw opties te wegen voordat u koopt.

Gids voor het vinden van de beste motorverzekering

Hoe de beste motorverzekering te bouwen

Koop zoveel aansprakelijkheidsverzekering als u zich kunt veroorloven

Hoewel hoe meer aansprakelijkheidsverzekering u toevoegt aan uw polis, hoe duurder uw premie, slechte dekking u op de >Chris Johnston stelt voor om te beginnen met ten minste 100/300 ($ 100.000 per gewonde, maximaal $ 300.000 per ongeval). Met de juiste polis kost het echter slechts een paar dollar per jaar om de meeste aansprakelijkheidsdekking te krijgen die uw provider biedt. Dat is een kleine prijs voor veel gemoedsrust.

Vergelijk citaten

Neem geen genoegen met het eerste bedrijf waar je naar kijkt. Elke aanbieder heeft een uniek acceptatieproces, wat betekent dat ze uw "risicofactoren" (zoals leeftijd, fietsmodel en rijgeschiedenis) een beetje anders evalueren en een gepersonaliseerde offerte maken. Je zult niet weten welke je de beste premie kan bieden totdat je er een paar hebt bekeken. Daarom raden we altijd aan offertes van meerdere providers te vergelijken om de dekking te vinden die u nodig hebt voor de juiste prijs.

Aanvullende dekking toevoegen

Met de juiste polis kan een motorverzekering alles dekken, van reparaties aan uw favoriete leren jas - u hoeft alleen maar een aanbieder te kiezen die dekt wat be>

Markel American
Progressief
landelijk
Safeco
Aangepaste onderdelen en uitrusting
Pechverhelping
Reisonderbreking
Aansprakelijkheid van passagiers
Accessoire, veiligheidskleding en uitrusting
Totale verliesdekking
Trike-dekking
Vintage / antieke fiets
Overeengekomen waarde
OEM onderdelen
Transport aanhangwagen
Huur vergoeding
Mechanische storing
Verbeterd medisch
Ongevalvergeving
sleep-
Motorfietsverzekering uitgelegd
 • Aangepaste motorfiets / aangepaste onderdelen en uitrusting Dekking: covers reparatie en vervangingen voor alle onderdelen op uw fiets die niet zijn geïnstalleerd door de oorspronkelijke fabrikant.
 • Pechhulp: de aanbieder dekt de kosten van de gebruikelijke pechhulp als onderdeel van uw verzekeringsplan.
 • Reisonderbrekingsdekking: dekt tot een vast bedrag voor eten, accommodatie en alternatief vervoer als uw fiets tijdens de reis uitvalt.
 • Aansprakelijkheid voor passagiers : bescherming voor passagiers op uw motorfiets; omvat lichamelijk letsel en materiële schade.
 • Accessoire, veiligheidsuitrusting en dekking van optionele uitrusting: dekt de vervanging van veiligheidskleding en andere optionele accessoires in het geval ze beschadigd of geruïneerd zijn bij een ongeval.
 • Totale verliesdekking: betaalt voor een nieuwe fiets in het geval dat de kosten voor het repareren van de uwe hoger zijn dan de totale contante waarde.
 • Trike-dekking: verzekering specifiek voor het repareren of vervangen van een driewielige motorfiets.
 • Vintage / Antique Coverage: dekking voor een vintage of antieke fiets.
 • Overeengekomen waardedekking: in het geval van een ongeval of diefstal krijgt u een vergoeding voor wat uw fiets echt zou kosten om te repareren of te vervangen.
 • OEM (Original Equipment Manufacturer) Onderdelendekking: OEM-dekking zorgt ervoor dat alle gerepareerde of vervangen onderdelen op uw fiets worden gedaan met componenten van de oorspronkelijke fabrikant. Met andere woorden, als de motor van uw Harley afsterft, wordt deze vervangen door een andere Harley-motor.
 • Transportaanhangwagen: behandelt reparaties en vervanging van een aanhangwagen die specifiek is ontworpen voor het slepen van uw motorfiets.
 • Huurvergoeding: de aanbieder dekt een deel van de huurkosten in het geval dat uw fiets een tijd niet kan worden gebruikt en u afwisselend vervoer nodig heeft.
 • Mechanische pechdekking: dekt reparatie en vervanging van mechanische componenten van uw motorfiets, als deze bij een ongeval niet zijn beschadigd.
 • Verbeterde medische dekking: betaalt elke week een toelage uit voor maximaal 2 jaar in het geval dat u gewond bent en niet na een ongeval kunt werken.
 • Vergiffenis van ongevallen: ongevallen die de aanbieder tot een bepaald bedrag kosten, hebben geen invloed op de kosten van uw premie.
 • Slepen: de aanbieder dekt sleepkosten.

Vergeet medische dekking niet

Onze verzekeringsexperts bevelen een verzekering met medische dekking ten zeerste aan. Brian Dunmire, advocaat bij motorongevallen , beveelt PIP of medpay aan voor een bedrag van ten minste $ 10.000. Hij wijst erop dat "vaak, deze dekkingen slechts voor een paar dollar per maand aan uw verzekering kunnen worden toegevoegd", en ze zullen een enorme hulp zijn bij medische rekeningen.

Het type medische dekking dat bij een motorverzekering wordt geboden, verschilt per staat; meestal kijkt u naar bescherming tegen persoonlijk letsel (PIP) of medpay . PIP, of "geen fout" verzekering, is beschikbaar in 24 staten en vereist in 17 van hen . Het dekt ziektekostenverzekering eigen risico, medische copays, verloren lonen en andere kosten - ongeacht wie schuldig is aan een ongeval. Medpay is vergelijkbaar met PIP, maar minder uitgebreid. Het werkt met een ziektekostenverzekering om eigen risico en copays te dekken, maar is geen aanvulling op verloren lonen, kinderopvang of begrafeniskosten, zoals PIP.

Stapel je motor en autoverzekering op

De dekking van onverzekerde en onderverzekerde automobilisten verhoogt vaak de premies. Advocaat Joshua Wagner beveelt aan op zoek te gaan naar een verzekeringspolis die "stapelen" mogelijk maakt voor een redelijkere prijs. Als u uw auto en motorfiets via hetzelfde bedrijf verzekert en een dekking van 100/300 UM voor beide heeft, biedt stapelen u $ 200.000 per persoon per ongeval op beide voertuigen.

Veelgestelde vragen over motorverzekering

Wat zijn de beste motorverzekeraars?

Motorverzekering, net als elke andere vorm van verzekering, is een zeer persoonlijke beslissing. Uw tarieven en andere beleidsdetails moeten overeenkomen met uw eigen individuele behoeften en situaties. Onze topkeuzes voor de beste motorverzekering zijn misschien niet de beste voor u en uw fiets. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe be>

De 4 beste motorverzekeraars van 2019:

 1. Het beste voor een bereik van dekking : Markel American
 2. Het beste voor speciale of vintage fietsen : progressief
 3. Het beste voor hoge dekkingslimieten : landelijk
 4. Het beste voor indrukwekkende kortingen : Safeco

Enkele andere populaire providers zijn:

 • Allstate
 • USAA
 • boeren
 • Dairyland
 • Auto Eigenaren

Begin met deze en ga vanaf daar. Misschien ontdekt u zelfs een lokale motorverzekeraar die de beste dekking biedt voor uw behoeften.

Wat is de goedkoopste motorverzekering?

Premiums zijn ongelooflijk persoonlijk; ze zijn afhankelijk van je leeftijd, de fiets die je rijdt, je rijgedrag en meer. Dat betekent dat er niet één "goedkoopste" of "beste" motorverzekering voor iedereen is. Toch kunnen sommige bedrijven vriendelijker zijn ten opzichte van bepaalde 'risicofactoren' dan andere (bijvoorbeeld betere prijzen voor jongere rijders). Voor prijsvergelijkingen en meer informatie over deze trends, bekijk onze review van de beste goedkope motorverzekering .

Wat voor soort verzekering is vereist voor een motorfiets?

In de meeste staten moeten motorrijders voldoen aan de minimale aansprakelijkheidsvereisten. Dat betekent dat u ten minste een bepaalde verzekering heeft om de verliezen van een andere partij te dekken in het geval dat u een ongeval veroorzaakt. Neem een ​​kijkje in de minimumwaarden van DMV.org om de specifieke voorschriften van uw staat voor motorverzekeringen te vinden.

Kan ik geld besparen door mijn motorverzekering voor het seizoen te annuleren?

Onze experts raden ten zeerste aan om het hele jaar door dekking te bieden, zelfs als u in een noordelijke staat woont en tijdens de wintermaanden niet zult rijden. Door uw beleid actief te houden, zorgt u ervoor dat uw fiets wordt beschermd tegen diefstal, vandalisme of natuurrampen . Bovendien, zoals de directeur van het bureau John Espenschied opmerkt: "Je weet nooit wanneer je een mooie zonnige dag hebt en de drang hebt om te gaan rijden" - en als er iets met je fiets gebeurt terwijl je beleid niet actief is, ben je geen geluk hebben.

De beste motorverzekering: samengevat

Markel American
Progressief
landelijk
Safeco
Best voor
Bereik van dekking
Speciale en vintage fietsen
Hoge dekkingslimieten
Indrukwekkende kortingen
AM Beste beoordeling financiële kracht
EEN
A +
A +
EEN
24/7 claimondersteuning
Online claim indienen
Totaal aantal dekkingsopties
19
18
16
16
Totaal aantal kortingen
7
9
8
9

Meer Motorverzekering Reviews

We zijn al enkele jaren op zoek naar een motorverzekering. Bekijk onze andere recensie voor een diepere duik in premiums:

Misschien vind je dit ook leuk