Door Mary Van Keuren

De beste nagelknipper

De beste nagelknipper moet comfortabel en manoeuvreerbaar zijn, in staat zijn om een ​​nauwkeurige trim te bieden zonder gekartelde randen achter te laten. Ze moeten ook vrij zijn van ergernissen zoals plakkerige hendels of ongemakkelijk geplaatste nagelvijlen. We hebben 22 populaire nagelknippermodellen getest , en hoewel ze allemaal behoorlijk scherp waren, gaan onze topkeuzes nog een stapje verder, met een slank ontwerp en uitstekende ergonomie die persoonlijke verzorging een plezier maakt.

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2013 heeft grmajo.net miljoenen mensen geholpen het beste van het beste te vinden als het gaat om allerlei producten en diensten, waaronder nagelknipper. We hebben 96 van de beste nagelknipper overwogen die we konden vinden, hebben experts en podotherapeuten geraadpleegd en hebben deze beoordeling regelmatig bijgewerkt om je de meest actuele informatie te bieden. De auteur van deze review heeft geen aandelen in de genoemde producten of bedrijven.

De 4 beste nagelknipper

De beste nagelknipper: samengevat

Seki Edge Satin Slim Clipper SS-109
Veer PaRaDa Medium nagelknipper
FINOX roestvrijstalen nagelknipper
Kai Seki Magoroku HC-1824
Het beste voor vingernagels
Het beste voor teennagels
Beste cadeau
Het beste voor mensen met mobiliteitsproblemen
Materiaal
Roestvrij staal
Roestvrij staal
Roestvrij staal
Roestvrij staal
MSRP
$ 13
$ 15
$ 32
$ 25

Seki Edge Satin Slim Clipper SS-109

Best voor
vingernagels

Seki Edge
Klein, met een comfortabele grip en soepele snijwerking
Pros
Comfort
Scherpe tondeuse
Doordacht ontwerp
Cons
Onnodige functies

Waarom we ervoor kozen

Comfort

Comfort is de sleutel tot de Seki. De 2-inch hendel is iets >

Het handgevoel van de Seki Slim maakte ook een blijvende indruk. "De Seki is gewoon comfortabel," zei een tester, met een andere rapportage, "Ik vind het heft van deze leuk." Het heeft een stevigheid die je niet krijgt met drogisterijclippers, en het ontwerp biedt ook niets anders dan vloeiende rondingen - een grote gelijkspel na het testen van finalisten zoals de Clyppi, die goed sneden, maar prutsende randen hadden die in onze handpalmen groeven.

Scherpe tondeuse

Schitterende messen en zwaarden staan ​​sinds de 13e eeuw bekend om de stad Seki, Japan. Het is een ambitieuze naamgenoot voor een paar nagelknipper. En hoewel de Seki Slim noch zwaard noch dolk is, is hij ongeveer net zo dichtbij als je kunt krijgen tijdens het knippen van je nagels. Simpel gezegd, het snijdt door dikke nagels zoals boter.

Doordacht ontwerp

Er waren enkele kleine maar doordachte ontwerpelementen waar we blij mee waren. Een klein knopje aan het uiteinde van de hendel vergrendelt in een bijbehorend gat wanneer u de tondeuse sluit, zodat ze niet open glijden in een zak of toilettas.

In tegenstelling tot de meeste ontwerpen die we hebben getest, eindigt de pin die de tondeuse bij elkaar houdt ook niet in een haak, in plaats daarvan met een gesloten post-en-pin mechanisme dat onmogelijk te verwijderen is. (Als de hendel van je nagelknipper ooit is gevallen wanneer je hem probeert te openen, is een pin-and-hook-ontwerp de schuldige - de pin is van de haak afgegleden.)

Een extra >

Punten om te overwegen

Onnodige functies

We waren ambivalent over een paar extra functies. Een metalen nagelvanger aan de onderkant van de Seki verzamelt afsnijdsels en schuift terug als je ze wilt dumpen. Maar zoals bij de meeste nagelvangers die we probeerden, ving het niet alles. Je moet nog steeds over een prullenbak knippen om rommel te voorkomen. En er is een ingesloten nagelvijl in de richting van de basis van de hendel, die mogelijk tegen uw duim kan wrijven als u probeert de tondeuses te dicht vast te pakken.

Tweede plaats
voor vingernagels

Mehaz
Niet zo fijn vervaardigd als de Seki, maar goedkoper en lichter
Pros
Goedkopere prijs
Cons
Niet zo stevig

Waarom u het zou moeten overwegen

Goedkopere prijs

De Mehaz kost ongeveer de helft van de kosten van de Seki, maar levert bijna net zoveel waar voor uw geld. Als je je tondeuse graag mee wilt nemen, is het ook handiger - het is lichter dan de Seki, weegt minder dan een ons en heeft een lus voor een sleutelhanger.

Houd er rekening mee dat de lelijke plastic nagelvanger kan worden verwijderd. Het kostte ons veel tijd om dit uit te zoeken, en we vonden de clippers nog veel leuker toen het eraf kwam. (De vanger is zo omvangrijk dat het moeilijk is om te zien waar je aan het knippen bent.) Over het algemeen vonden we de Mehaz comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. De hendel buigt aan het einde iets omhoog en biedt een richel voor je duim, en we waardeerden het ontbreken van een ingesloten nagelvijl.

Punten om te overwegen

Niet zo stevig

De hendel van de Mehaz vertrouwt op een standaard haak-en-speld om in positie te draaien, en deze vergrendelt niet op zijn plaats zoals de Seki, maar de hendel bleef zitten terwijl we aan het knippen waren, zonder slippen. Bovendien betekent de hogere kwaliteit van de Seki dat het gewoon een beetje beter is in het knippen van nagels.

Veer PaRaDa Medium nagelknipper

Best voor
teennagels

Parada
Een groot, scherp paar tondeuses die verrassend wendbaar is
Pros
robuust
nauwkeurig
Evenwichtig ontwerp
Cons
Niet helemaal soepel

Waarom we ervoor kozen

robuust

Teennagelknipper moet zwaar genoeg zijn om dikke, harde nagels aan te kunnen. De Feather PaRaDa Medium nagelknipper past bij de rekening, en nog wat. "Dit zijn net als de Mack-trucks van de clipperwereld", zei een tester. "Je zou er overheen kunnen rennen en ze zouden nog steeds prima werken." Met een lengte van meer dan 2 ons (en meer dan 3 centimeter >

nauwkeurig

De PaRaDa had een nauwkeurigheidsniveau dat we niet hadden verwacht in teennagelknippers. De tondeuses hebben een brede snijkant - 0,63 inch versus de 0,35 inch van de Seki - en kaken die wijd genoeg openen voor dikke nagels. Maar de bladen waren zo delicaat dat we nog steeds gemakkelijk onze nagels konden knippen.

Dit alles om te zeggen dat de PaRaDa teennagelknippers zoals de Keiby Citom, die volgens de testers klaagden, de controle miste, of de Mehaz Wide Jaw Teennagelknipper, die zo onnauwkeurig was dat een tester zijn teen sneed, omdat "ik niet kon zien wat ik aan het doen was. "

Evenwichtig ontwerp

Net als Seki is PaRaDa een Japans merk, en deze tondeuse voelt op dezelfde manier gebalanceerd, met soepele hendelwerking en een ingesprongen kromming waar je duim tegen kan rusten. En nogmaals, we waren onder de indruk van het ontbreken van scherpe randen: "De PaRaDa voelt zoveel soepeler dan de Kohm ClipPro Teennagelknipper," meldde een tester: "De handgreep van de Kohm was zo slecht bewerkt dat ik me elke keer zorgen maakte over het papier up.”

De PaRaDa is geschikt voor teennagels, met een snijkant die bijna twee keer zo groot is als de Seki Slim.

Punten om te overwegen

Niet helemaal soepel

Hoe indrukwekkend de PaRaDa ook is, onze testers merkten op dat de clip van de PaRaDa niet zo soepel was als de Seki's. We zullen toegeven dat dit nitpicking is, maar met zo'n stevig ontwerp waren we een beetje teleurgesteld dat de tondeuses niet zo effectief mogelijk waren. Dat gezegd hebbende, presteerden ze nog steeds beter dan de rest en geen enkele andere clipper die we testten, voelde als onverwoestbaar.

Tweede plaats
voor teennagels

Seki Edge
Een rechte snijkant om het risico op ingegroeide teennagels te verminderen
Pros
Helpt ingegroeide nagels te voorkomen
Cons
Niet zo comfortabel in gebruik

Waarom we ervoor kozen

Helpt ingegroeide nagels te voorkomen

Als u zich zorgen maakt over ingegroeide teennagels, raden experts een tondeuse met een rechte rand aan. Podotherapeut Dr. Dana Canuso legt uit: “Ik heb altijd geleerd om nagels rechtdoor te knippen. In de praktijk heb ik ontdekt dat ingegroeide teennagels vaak voorkomen omdat een patiënt zijn nagels te kort in de hoeken snijdt. Nagels moeten ook kort worden gehouden en niet recht worden geknipt. ”Dus als u op zoek bent naar een recht mes, raden we de Seki Edge ingegroeide nagelknipper aan. Het is iets kleiner dan de PaRaDa en beschikt over de klassieke Seki-kwaliteit en snijdt moeiteloos harde nagels door.

Punten om te overwegen

Niet zo comfortabel in gebruik

Onze testers gaven de voorkeur aan teennagelknippers met een licht gebogen snijkant in plaats van een volledig rechte. Voor ons maakte dit het gemakkelijker om een ​​goede hoek te vinden voor knippen en voelde ik me comfortabeler tijdens gebruik. Bovendien voelde de PaRaDa steviger in onze handen. Voor degenen die last hebben van ingegroeide nagels, zijn de Seki echter een kijkje waard.

FINOX roestvrijstalen nagelknipper

Het beste
Cadeau

FINOX
Elegante constructie, geborsteld roestvrij staal en lederen draagtas
Pros
Geweldig ontwerp
Koffer
Cons
Grootte

Waarom we ervoor kozen

Geweldig ontwerp

De FINOX was onze enige Duitse finalist, met een afwerking van geborsteld staal en een bedrieglijk eenvoudig ontwerp dat was - durven we het zeggen? - soort sexy. In feite zijn look en feel wat ons verkocht heeft aan deze clippers. Het vasthouden ervan voelde gewoon goed, en onze testers gaven commentaar op de "soepele, voorgevormde handgreep" en "oerdegelijke constructie".

Hier vindt u geen aangehechte nagelvijl of nagelvanger: de FINOX heeft slechts één taak en doet het goed, zelfs dikke nagels gemakkelijk doorsnijden en geen gekartelde randen achterlaten .. De tondeuses hebben een zware hendel die bevredigend is om in te drukken en een soepele inkeping waar uw duim kan rusten. We konden zien dat deze tondeuses geschikt waren voor vingers of tenen. Ze hebben een licht gebogen snijkant die even groot is als de PaRaDa's en wegen ongeveer 1,5 gram.

Koffer

Het lijkt misschien vreemd, maar we waardeerden de draagtas voor de FINOX. De case maakt gebruik van soepel gelooid leer met een kliksluiting die onze testers elegant vonden. Combineer de hoes met het slanke ontwerp en de tondeuses worden een perfect cadeau voor verzorgers of iedereen die betere tondeuses nodig heeft.

We vonden de lederen draagtas van de FINOX aantrekkelijk.

Punten om te overwegen

Grootte

Grootte is misschien het enige voorbehoud van de FINOX: het zijn geen kleine tondeuses en ten minste een van onze testers vond dat ze meer geschikt waren voor mannen dan voor vrouwen. "Als ze maar een beetje kleiner waren, zou ik dol op ze zijn," zei ze. "Ze zijn de perfecte maat voor een man of iemand met grotere handen."

Tweede plaats
Voor cadeau

Tweezerman
Een goed gemaakte set die goedkoper is dan de FINOX
Pros
Simpel ontwerp
Cons
Minder stevig

Waarom we ervoor kozen

Simpel ontwerp

Als je een beperkt budget hebt, maar een kwaliteitsvolle kous wilt hebben, heeft de Tweezerman LTD Deluxe-nagelset zowel een vingernagel als een teennagelknipper en is deze te koop voor minder dan $ 12. Maar het voelt veel duurder. Hier zijn geen franjes - geen spijkervangers, geen vijlen - maar ondanks de minimalistische benadering zijn de tondeuses degelijk geconstrueerd van dik staal. Ze kregen een positieve reactie van testers en ze knippen nagels soepel en zonder gedoe.

Punten om te overwegen

Minder stevig

De tweezerman LTD Deluxe nagel set is indrukwekkend, maar we geven nog steeds de voorkeur aan de FINOX. De vorm van het handvat en de stevigere constructie geeft de FINOX een gevoel van hogere kwaliteit. We geven toe dat gedoe over verschillen in nagelknipper misschien overbodig lijkt, maar voor ons is investeren in een beter paar de moeite waard vanwege hoe vaak je de clippers gebruikt.

Kai Seki Magoroku HC-1824

Best voor
Mensen met mobiliteitsproblemen

Kai Seki
Een roterende kop waarmee u kunt knippen zonder uw pols te buigen
Pros
Mobiele snijkant
Makkelijk vast te houden
Cons
Een beetje onhandig

Waarom we ervoor kozen

Mobiele snijkant

De opvallende eigenschap van de Kai Seki is een groot, gemakkelijk te draaien kunststof wiel waarmee u de snijkant 360 graden kunt draaien. Om de Kai Seki te beoordelen, kregen we hulp van onze oudste tester, een 91-jarige voor wie reguliere tondeuses moeilijk te gebruiken zijn: ze vereisen te veel handkracht en zijn moeilijk voor haar om precies te manoeuvreren.

Ze hield van de Kai Seki Magoroku. "Met het roterende mes kan ik ze zonder problemen positioneren," vertelde ze ons. “Het kost niet veel moeite om aan de hendel te werken.” De flexibiliteit van de snijkant maakt de Kai Seki ook een aantrekkelijke optie voor iedereen die een verzorger is en regelmatig andermans nagels moet knippen.

Makkelijk vast te houden

Onze andere testers waren er bijna net zo dol op als onze 91-jarige. "Dit zijn de meest comfortabele en flexibele tondeuses die ik heb gebruikt, maar ze zijn omvangrijk," zei een. Maar voor onze oudere tester hebben ze dat gedaan. "Ze zijn groot genoeg dat ik ze kan oppakken zonder er naar te zoeken", zei ze. Het omvangrijke ontwerp strekt zich uit tot de snijkant - de tondeuses hebben een halve inch snijkanaal en een gewicht van 1,5 ons, waardoor ze sterk zijn voor alle behalve de grootste nagels.

Met de draaiknop van de Kai Seki kun je de kniprand 360 graden draaien.

Punten om te overwegen

Een beetje onhandig

Om bot te zijn, de Kai Seki is de lelijke stiefzuster van de Assepoester van de FINOX. Hoewel ze niet ongemakkelijk zijn, zien ze er onhandig uit. Met zoveel plastic onderdelen betwijfelen we ook dat ze de levensduur van een pick zoals de PaRaDa kunnen evenaren.

Hoe u de juiste nagelknipper vindt

Sla de extra's over

Clippers worden soms geleverd met extra toeters en bellen, maar tijdens het testen hebben we vastgesteld dat deze functies meestal werden overschat. Ongeveer de helft van de tondeuses die we hebben bekeken, had bijvoorbeeld ingebouwde metalen nagelvijlen, maar de meeste experts zeggen dat metalen vijlen te schurend zijn en moeten worden vermeden, tenzij je gel- of acrylnagels hebt. Als je ze gebruikt, kun je haken en ogen creëren en je nagels beschadigen.

Hetzelfde met ingebouwde nagelvangers. Ze zijn in theorie een geweldig idee - wie is er niet geraakt door een foutieve nagelknip tijdens het knippen? Maar in de praktijk ontdekten onze testers dat ze niet consequent knipsels vingen en vaak moeilijk te legen waren. We hebben clippers die ze hadden niet geëlimineerd, maar zagen ze ook niet als een voordeel.

Houd rekening met uw gezondheidstoestand

Als je bepaalde gezondheidsproblemen hebt, wil je misschien helemaal geen nagelknipper gebruiken. "Degenen met diabetes, problemen met de bloedsomloop of het gezichtsvermogen mogen nooit een tondeuse of scherpe voorwerpen aan hun voeten gebruiken", zegt Caruso. "Ze moeten strikt een nagelvijl voor eenmalig gebruik gebruiken die voorkomt dat ze de huid snijden of een infectie oplopen."

Veelgestelde vragen over nagelknipper

Wat is de beste manier om nagels te knippen?

Je hoort tegenstrijdig advies over de "beste" manier om je nagels te knippen. Sommige experts raden aan om recht over de nagel te knippen en vervolgens de hoeken enigszins af te ronden. Anderen suggereren dat je de ronding van je nagelriem nabootst. Je wilt wel voorzichtig zijn met teennagels: als je te veel in de hoeken snijdt, loop je het risico op ingegroeide teennagels. We houden van de gids van GQ om je nagels als een professional te knippen.

Het is ook be>

'Alcohol is je vriend. Ontsmettingsalcohol, dat wil zeggen. Was je handen voordat je gaat knippen. Het doet geen pijn om ze met alcohol te doven. Maak de tondeuse er ook mee schoon. Knip dan weg. Als je per ongeluk bloed trekt, maak het dan schoon met alcohol. ."

Barbara Bergin, MD .
Board Certified Orthopedic Surgeon, Austin

Wat moet ik gebruiken voor mijn nagelriemen?

Hoewel je in elke drogisterij gereedschap vindt om je nagelriemen te knippen, raden experts aan om ze met rust te laten of ze voorzichtig terug te duwen. Het snijden ervan biedt een toegangspunt voor ziektekiemen, wat kan leiden tot infectie.

Hoe kort moet ik mijn nagels knippen?

Eén ding waar iedereen het mee eens is, van podologen tot salonprofessionals, is om nooit spijkers te knippen die zo kort zijn dat je het risico loopt de hyponychium te snijden, of 'snel' - de huid die een afdichting vormt tussen de nagelplaat (het harde deel) en het nagelbed . Waarom? Net als bij nagelbijten en nagelriemen, maakt dit uw huid kwetsbaar voor infecties.

Misschien vind je dit ook leuk