Adam Morgan Senior Finance Editor Door Adam Morgan Senior Finance Editor

grmajo.net's toonaangevende expert op het gebied van bankieren, beleggen, creditcards en popcultuur. Uitgelicht in de Los Angeles Times, Chicago Tribune, The AV Club, The Guardian en elders.

AFC Home Club Home Garantieoverzicht

America's 1st Choice (AFC) Home Club wijkt een beetje af van het gemiddelde huisgarantiebedrijf. In plaats van alleen een huisgarantiecontract te ondertekenen, wordt u lid en profiteert u van extra voordelen zoals gratis kredietbewaking en identiteitsmeldingen. Maar de be>beste thuisgarantiebedrijven van 2019 hebben genoemd, is de unieke fabrieksgarantie . De meeste contracten voorzien een terugroepperiode van 30 tot 90 dagen voor eventuele vervangingen of reparaties, maar AFC garandeert ze voor de levensduur van uw contract.

AFC heeft ook enkele van de beste aangepaste garantieplannen voor thuis die we hebben gezien. Het systeemplan omvat alleen systemen; het Silver Plan heeft alleen betrekking op apparaten; het Gold Plan omvat zes systemen en negen apparaten; en het Platinum-plan voegt stilstandleidingen, ingebouwde magnetrons en ijsmakers toe aan het Gold-plan. AFC biedt ook zelfstandige dekking voor carterpompen, septische systemen, warmwaterdispensers, zwembaden en spa's, zelfstandige vriezers en tankloze waterverwarmers, die individueel aan elk plan kunnen worden toegevoegd.

De claim

AFC Home Club belooft "u altijd een snelle oplossing te bieden voor de behoeften van uw huis [en] altijd uw behoeften op de eerste plaats te zetten" omdat zij "het enige bedrijf zijn dat zich bekommert om het hele welzijn van uw gezin en budget."

Is het waar?

Het is een beetje overdreven, maar ja - AFC gaat verder dan de meeste thuisgarantiebedrijven dankzij zijn "lidmaatschap" -mentaliteit. Het heeft een betaalbare servicekosten, een zeer aanpasbare dekking en de beste fabrieksgarantie in de branche, om nog maar te zwijgen over de extra ledenvoordelen, die allemaal zijn gericht op het besparen van geld en het beschermen van uw huis. Vanaf juli 2019 biedt AFC echter geen huisgaranties in Californië, Hawaii of South Carolina.

Productoverzicht

Best voor

Uitgebreide garanties op vakmanschap en lidmaatschapsvoordelen

Niet voor

Inwoners van Californië, Hawaii of South Carolina

Kenmerken

Prijs Verschilt
Staten dienden 47
Klantenservice uren 24/7
Plannen aangeboden Systeemplan
Silver Plan
Gold Plan (aanbevolen)
Platina plan
Zelfstandige add-ons
Vakmanschap garantie Levensduur van contract
Opvallende kenmerken Aanpasbare dekking
Gegarandeerde reparaties voor de levensduur van het contract
Voordelen van het lidmaatschap
Goedkope servicekosten

>

Een fabrieksgarantie - ook wel een terugroepperiode genoemd - is het tijdsbestek waarin een reparatie wordt gegarandeerd door uw thuisgarantiebedrijf. De meeste huisgarantieplannen dekken onderdelen en arbeid gedurende 30 tot 90 dagen. TotalProtect en Sears Home Warranty verlengen die periode een beetje verder tot 180 dagen, maar AFC Home Club staat bovenaan hen: het garandeert reparaties en vervangingen gedurende de looptijd van uw contract (meestal een jaar). Om die reden heeft AFC gemakkelijk onze keuze voor "beste fabrieksgarantie " gewonnen bij de beste thuisgarantiebedrijven van 2019.

Geweldige klantenservice

Over het algemeen verzamelt de thuisgarantie-industrie veel negatieve online klantbeoordelingen, maar eerlijk gezegd hebben veel van die klanten misschien niet begrepen wat ze kochten toen ze een thuisgarantiecontract ondertekenden. "Ze hebben misschien hun verwachtingen laten stellen door de verkeerde persoon," vertelde Art Chartrand, uitvoerend directeur van de National Home Service Contract Association . “Het contract lezen en begrijpen wat ze kopen is altijd erg be>700 beoordelingen) ) en een “Uitstekend” 9,3 op 10 bij ConsumersAdvocate.org (gebaseerd op 143 beoordelingen ).

Mogelijke nadelen

Niet beschikbaar in drie staten

AFC Home Club is momenteel niet actief in Californië, Hawaii of South Carolina. Het bedrijf heeft plannen om binnenkort uit te breiden naar Californië en South Carolina, maar niet Hawaii vanwege een gebrek aan serviceproviders.

De competitie

AFC Home Club Amerikaans thuisschild Keuze Home Garantie De Home Service Club
BBB rating B B B- N / A
Servicekosten $ 60 $ 75, $ 100 of $ 125 $ 85 $ 65 of $ 95
Vakmanschap garantie Levensduur van contract 60 dagen 90 dagen delen, 30 dagen arbeid 90 dagen delen, 30 dagen arbeid
24/7 ondersteuning
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

AFC Home Club tegen American Home Shield

AFC Home Club en American Home Shield (AHS) bieden beide enkele van de meest flexibele dekkingsplannen in de industrie, evenals solide B-ratings van het Better Business Bureau. De aansprakelijkheidscaps van American Home Shield zijn iets genereuzer dan die van AFC, met name voor apparaten, maar de fabrieksgarantie van AFC Home Club is veel >

AFC Home Club versus keuze Home garantie

Omdat Choice alle 50 staten bedient, is het duidelijk de winnaar Als je in Californië, South Carolina of Hawaii woont, waar AFC Home Club momenteel niet beschikbaar is. Anders biedt Choice niets om het lidmaatschap van AFC Home Club te evenaren, de AFC-garantie op vakmanschap is vier keer >

AFC Home Club versus The Home Service Club

Beide bedrijven hebben het woord 'club' in hun naam, maar AFC Home Club is de enige die lidmaatschapsvoordelen biedt naast een huisgarantieplan. De fabrieksgarantie van AFC is natuurlijk >

AFC Home Club Home Garantie Veelgestelde vragen

Vereist AFC Home Club een huisinspectie?

Nee, AFC vereist geen huisinspectie voordat een huisgarantiecontract wordt verstrekt. Uw garantie dekt echter niet "alle bekende of onbekende reeds bestaande voorwaarden."

Heeft AFC Home Club een terugroepperiode voor reparaties?

Ja, AFC Home Club heeft de >

Het komt neer op

Omdat AFC Home Club de beste fabrieksgarantie biedt in de thuisgarantie-industrie, hoeft u zich geen zorgen te maken over foutieve reparaties. Alleen al die gemoedsrust is buitengewoon waardevol, maar gecombineerd met lage servicekosten en unieke lidmaatschapsvoordelen is AFC Home Club een van de aantrekkelijkste opties voor thuisgarantie. Zorg ervoor dat u alles opsomt wat u wilt dekken, vergelijk de plannen van AFC met een paar andere bedrijven en vergelijk offertes voordat u een beslissing neemt - net als bij uw opstalverzekering loont het om rond te kijken.

Misschien vind je dit ook leuk