Danika Miller Internet Entertainment Writer Door Danika Miller Internet Entertainment Writer

Danika dekt momenteel de beat van internet en entertainment. Haar vorige werk woont in willekeurige hoeken van het internet en fictie-bloemlezingen verborgen in universiteitsbibliotheken.

De beste internetproviders van Houston

Houston is een grote stad, de thuisbasis van Beyoncé, NASA, de Astrodome en een bevolking van meer dan 2 miljoen. Vanwege zijn omvang heeft Houston een grote verscheidenheid aan internetproviders aangetrokken, en bewoners kunnen zelfs een behoorlijk aantal moeilijk bereikbare glasvezelopties vinden. We hebben maanden onderzoek gedaan naar de grootste providers van het land en hebben vier van de meest populaire en betrouwbare opties voor internet gevonden in Houston. U hebt waarschijnlijk een paar internetopties voor uw adres, maar de gegevens zijn afhankelijk van uw exacte locatie. Het beste internet voor u hangt af van de internetsnelheid die u nodig hebt en hoe u prioriteit geeft aan pakketvoordelen en klantenservice.

De 4 beste internetproviders in Houston

De beste internetproviders van Houston: samengevat

AT T Xfinity Grens Earthlink
Connectie type Glasvezel, DSL Kabel Glasvezel, DSL Glasvezel, DSL
Download snelheden (Mbps) DSL: 50-100
Vezel: 100-1.000
Kabel: 10-350 DSL: 24-45
Vezel: 500
DSL: 15-80
Vezel: 100-1.000
Prijzen vanaf $ 40 / mo. $ 30 / mo. $ 20 / mo. $ 50 / mo.
Contractduur 1 jaar, 2 jaar Maand tot maand
1 jaar
2 jaar
Geen 1 jaar
Gegevenslimiet 1 TB 1 TB Geen Geen
JD Power Klanttevredenheidsscore 5/5 3/5 2/5 N / A

AT - Beste klantenservice

Het beste
Klantenservice

Een van de sterkste dekkingsregio's van AT bevindt zich in Houston. Zijn DSL-service heeft bijna 100% beschikbaarheid in de stad, en zijn glasvezel-service heeft zelfs ongeveer 40% beschikbaarheid in Houston. Beide verbindingstypen bieden indrukwekkende snelheden, maar DSL werkt het beste voor kleinere huishoudens en milde internetactiviteit. Houd er echter rekening mee dat je voor sommige adressen niet meer dan 25 Mbps op een DSL-abonnement kunt krijgen - niet echt genoeg als je 4K-video wilt streamen, op meerdere schermen wilt streamen of grote bestanden wilt overbrengen. AT T's glasvezeldienst daarentegen kan tot 1000 Mbps aan internetsnelheid bieden - snel genoeg om een ​​huis vol slimme technologie, streamers en online gaming te ondersteunen. AT T-plannen hebben ook een royale datakap: 1 TB (1.000 GB), wat veel data is - genoeg om elke dag 6 uur 4K-video te streamen. AT heeft ook een uitstekende reputatie op het gebied van klantenservice, wint vaak prijzen van JD Power en staat bovenaan de Amerikaanse ranglijst van klanttevredenheidsindexen . Nieuwe klanten kunnen ook promoties ontvangen zoals gratis Wi-Fi-apparatuur en geen installatiekosten.

Xfinity - Snelste maximale snelheden

Best voor
Snel internet

Met 93% beschikbaarheid in Houston is Xfinity waarschijnlijk een van uw opties voor internetservice. De aanbieder biedt op unieke wijze een uitgebreide reeks pakketopties - u kunt snelheden vinden van slechts 10 Mbps voor eenvoudig internetten of tot 200 Mbps voor het streamen van HD-video. En nog be>Speed ​​Test als Netflix rangschikte het als een van de snelste providers. Je kunt je internet ook eenvoudig bundelen met verschillende tv-servicepakketten, vaak vanaf $ 5. Hoewel Xfinity niet de beste reputatie heeft voor klantenservice , is het verre van de slechtste die er is. In het internetonderzoek van JD Power plaatste Comcast boven Cox Communications, Optimum, Spectrum en Frontier Communications in de regio Oost.

Frontier - het beste voor goedkoop internet

Best voor
Goedkoop internet

Ongeveer 50% van de buurten van Houston heeft Frontier als optie voor hun internetdienst. Frontier biedt zowel glasvezel- als DSL-verbindingen, hoewel de meeste adressen geen toegang tot beide hebben. Het grootste deel van Houston krijgt DSL-verbindingen van ongeveer 6 Mbps tot 15 Mbps - allemaal met onbeperkt gegevensgebruik. Die snelheden zijn niet de hoogste in het gebied, maar alle plannen van Frontier hebben geen contract en een prijsslot van twee jaar. Dit betekent dat u twee jaar service krijgt voor dezelfde prijs, zonder dat u vastzit aan een contract. De meeste providers brengen extra kosten in rekening voor abonnementen zonder contract. Frontier heeft een vrij slechte reputatie op het gebied van klantenservice, maar als je een paar frustrerende telefoontjes kunt afhandelen, zit er een verrassende waarde in de pakketten. Als u op zoek bent naar een voordelige internetservice, biedt Frontier veel en eenvoudige snelheden.

Hoe we de beste internetproviders in Houston hebben gevonden

Er zijn een paar be>

  • Coverage. De kans is groot dat u niet veel opties heeft bij het kiezen van een internetprovider. Het Institute for Local Self-Reliance meldde dat ongeveer 39% van de Amerikanen toegang heeft tot slechts één breedbandinternetprovider. We hebben over het algemeen de voorkeur gegeven aan providers met een breder bereik en een kans om u te dienen. Vooral voor Houston hebben we gekeken naar de providers die het grootste percentage van de stad bedekken.
  • Waarde. We hebben het aanbod van elke aanbieder onderzocht en de waarde die ze consumenten bieden. Dit omvat het bereik van snelheden, extra pakketvoordelen, contractlengtes en datacaps. De beste internetprovider komt met betrouwbare snelheden, eerlijke prijzen, royale datacaps en schoonmaakcontracten.
  • Klanttevredenheid. Internetproviders behoren tot de meest beruchte services voor slechte klantenservice. We hebben klanttevredenheidscijfers van de Amerikaanse klanttevredenheidsindex (ACSI) en JD Power gebruikt om de reputatie van elk bedrijf te meten. Bedrijven met een hogere score kregen de voorkeur vanwege hun bewezen vermogen om klanten tevreden te stellen op het gebied van betrouwbaarheid, facturering, communicatie en waarde. Hoewel de meeste providers niet echt hoog scoorden, hebben we gekeken welke providers boven het branchegemiddelde lagen.

U kunt meer lezen over de zoekopdracht op onze volledige methodologiepagina .

Veelgestelde vragen over Houston Internet

Kan ik glasvezelinternet krijgen in Houston?

Glasvezelinternet is duur om uit te bouwen en niet veel providers hebben geïnvesteerd in uitbreiding van de technologie. Gelukkig is Houston een grote stad en heeft het een behoorlijk aantal glasvezelaanbieders aangetrokken. U moet dit navragen met uw specifieke adres, maar zowel AT als Frontier bieden glasvezelinternettoegang in Houston.

Hoeveel kost internet in Houston?

Er zijn veel factoren die de prijs van uw internetplan beïnvloeden - de snelheid die u kiest, uw locatie, huidige promoties, enz. Veel internetpakketten in Houston beginnen rond de $ 30 en kunnen zo duur zijn als $ 100 +, afhankelijk van het abonnement dat u kiest .

Waar moet ik op letten bij het winkelen voor internet?

U kunt meer lezen over winkelen voor internetproviders in onze gids .

Meer internetrecensies

Misschien vind je dit ook leuk