Samantha Kostaras Insurance Writer Door Samantha Kostaras Verzekeringsschrijver

Samantha Kostaras is een verzekeringsschrijver voor grmajo.net waar ze alles behandelt om ervoor te zorgen dat u gedekt bent.

Metromile Auto Insurance Review

Metromile biedt een pay-per-mile autoverzekering die technologie gebruikt om bestuurders met een lage kilometerstand te helpen geld te besparen. Traditionele verzekeraars brengen klanten een vaste maandelijkse premie in rekening voor het aantal kilometers dat ze rijden, maar de gemiddelde Amerikaan rijdt nu slechts ongeveer 13.476 mijl per jaar . Aanmelden bij een betaalplan per mijl kan de controle en transparantie over uw maandelijkse factuur vergroten. Metromile CEO Dan Preston legt het voordeel van Metromile-verzekering op deze manier uit: "Bestuurders met een lage kilometerstand - een overweldigende meerderheid van de Amerikanen - betalen niet >

Metromile werkt door uw maandelijkse premies in twee componenten te splitsen: een basistarief en een tarief per mijl. Wanneer u zich aanmeldt om aan uw dekking te beginnen, stuurt Metromile u een klein apparaat met de naam Metromile Pulse dat is ontworpen om aan te sluiten op de OBD-II-poort van uw auto (meestal direct onder uw dashboard) en uw kilometers te volgen die u gedurende de maand hebt gereden. Elke volgende maand wordt u een basistarief in rekening gebracht plus het tarief dat wordt bepaald door het aantal kilometers dat u hebt gereden. (Deze kilometerstand is afgetopt op 250 mijl per dag en 150 in New Jersey, dus af en toe een roadtrip zal uw budget niet schaden.)

Wanneer uw beleid wordt verlengd, kan Metromile rekening houden met de informatie die het heeft ontvangen op basis van uw rijgedrag, dus als u een superveilige bestuurder bent (iets dat Metromile voornamelijk beoordeelt op gereden kilometers, claims en andere factoren), kunt u veel besparen - maar als u meer kilometers maakt, kunt u helemaal niet besparen. We raden aan om een ​​offerte aan te vragen om te zien of Metromile u kan helpen besparen; weet alleen dat u voor deze besparingen extra persoonlijke gegevens zult verhandelen en houd er rekening mee dat Metromile twijfelachtige prestaties levert als het gaat om klantenservice.

De claim

Metromile is er trots op autoverzekeringen aan te bieden waarmee u “minder kunt rijden. Bespaar meer op autoverzekeringen. ”

Is het waar?

Ja, voor veel klanten, maar uw besparingen hangen grotendeels van u af .

Net als andere verzekeringsmaatschappijen, bepaalt Metromile uw initiële tarief door te kijken naar factoren die uw risico beïnvloeden, zoals uw ongevalsgeschiedenis en uw schadegeschiedenis, om tot uw premie te komen. In tegenstelling tot die van traditionele verzekeringsmaatschappijen, is het tarief van Metromile echter onderverdeeld in twee componenten: het basistarief en het variabele tarief per mijl. Als u een schoon record heeft, ziet u een basistarief van slechts $ 29 en worden slechts centen per gereden mijl in rekening gebracht.

Een eerste offerte ziet er bijvoorbeeld ongeveer zo uit: $ 29 basistarief en $ 0,06 per mijl, wat deze maandelijkse factuur oplevert:

$ 29 + ($ 0,06 x 1,123) = $ 96,38 *

En bestuurders die minder rijden, kunnen meer besparen:

$ 29 + ($ 0,06 x 500) = $ 59 *

* Voorbeeldtarieven afkomstig van de website van Metromile. Uw eigen basisofferte en tarief per mijl kunnen variëren.

Zodra je begint te rijden, hangt je maandelijkse tarief grotendeels af van hoeveel je rijdt en dit kan worden beïnvloed door andere factoren , zoals je locatie. Metromile meldde dat het zijn gebruikers gemiddeld $ 741 per jaar kon besparen, maar het is be>

Pay-per-mile-verzekering kan een unieke mogelijkheid voor kortingen bieden, en tarieven zullen voornamelijk variëren op basis van gereden kilometers en be>algemene voorwaarden van het Pulse-apparaat .

Productoverzicht

  • In bedrijf sinds: 2011
  • AM Beste financiële sterkte rating: Niet beoordeeld
  • Polis typen: autoverzekering
  • Voordelen: Pay-per-mile pricing, technologiegedreven
  • Nadelen: privacykwesties, lage klanttevredenheid
  • Beschikbare staten: Arizona, Californië, Illinois, New Jersey, Oregon, Pennsylvania, Virginia, Washington

Kenmerken

Standaard dekkingsopties
Lichamelijk letsel
Aansprakelijkheid voor eigendomsschade
Niet-verzekerde / onderverzekerde automobilist
Medische betalingen
Letselschadebescherming
Dekking voor passagiers van huisdieren
Uitgebreid
Botsing
Botsing Aftrekbare verklaring van afstand
Pechverhelping
Huurvergoeding
Geadverteerde kortingen
Multi-Car
Anti diefstal

Besparingen beschikbaar voor veilige bestuurders met weinig kilometers

Terwijl traditionele verzekeraars over het algemeen vaste kortingen bieden aan gebruikers, zoals een korting van 5% voor bundelingsbeleid, om hun premies te verlagen, stelt Metromile haar klanten in staat om persoonlijke besparingen te verdienen door veilig te rijden en minder te rijden. De Metromile-website meldt dat nieuwe klanten gemiddeld $ 741 per jaar besparen en dat gebruikers die jaarlijks iets minder dan 2.000 km rijden, gemiddeld $ 947 per jaar besparen.

Het is be>

Tech-driven processen

Als u op zoek bent naar een autoverzekeraar die actief werkt om technologie te gebruiken om uw ervaring te verbeteren en u geld te besparen, is Metromile een aantrekkelijke verzekeraar om naar te kijken. In tegenstelling tot traditionele verzekeraars, die een vaste maandelijkse premie geven op basis van zelfgerapporteerde kilometers van gebruikers, biedt het Metromile Pulse-apparaat extra transparantie aan uw maandelijkse kosten.

We spraken met een woordvoerder van het bedrijf, Rick Chen, die ons vertelde dat zelfs de claimervaring van Metromile technologiegedreven is. Het maakt gebruik van een kunstmatige intelligentieplatform genaamd AVA om gebruikers te helpen een snelle, behulpzame service te krijgen. "Sommige claims die u kunt maken en binnen een minuut uitbetaald krijgen," legde Chen uit. Dit komt van het vermogen van de AI om de gegevens rechtstreeks van uw Pulse-apparaat te analyseren om te controleren of aanhoudende impact consistent is met uw claim. Chen contrasteerde dit met traditionele methoden voor het verifiëren van een claim, waarvoor herhaaldelijke telefoontjes nodig kunnen zijn om de consistentie in uw antwoorden te helpen vaststellen.

Unieke app-voordelen

De Metromile-app is niet alleen handig voor verzekeringsdoeleinden; verbonden met uw Pulse-apparaat, geeft het u ook inzicht in andere aspecten van uw rijgedrag, zoals waar u parkeert en hoe u straatvegen kunt voorkomen (momenteel beschikbaar in Chicago, Los Angeles, San Diego en San Francisco). De app beschikt over:

  • Parkeerlocator die uw Pulse gebruikt om u te helpen uw auto te vinden *
  • Autodiagnostiek, zoals decodering, controleer berichten motorlicht
  • Straatvegenmeldingen in bepaalde steden *
  • Reisoptimalisatie om u inzicht te geven in uw rijroutes *

* Vereist dat je locatie hebt ingeschakeld.

Mogelijke nadelen

Klachten van klanten

Metromile heeft veel lovende recensies ontvangen als het gaat om besparingen, maar zeer weinig van deze beoordelingen vermelden het doorlopen van het claimproces, waar sommige klanten >Uit gegevens van de National Association of Insurance Commissioners is gebleken dat Metromile meer klachten ontving dan verwacht voor zijn marktaandeel in 2018. Maar in een groeiende, technologiegedreven verzekeringsmaatschappij kunnen dingen snel veranderen, dus spraken we met een woordvoerder van het bedrijf, Rick Chen, over de huidige klantenservice en claims van Metromile.

Chen benadrukte de rol van AVA, het AI-platform van het bedrijf, bij het leveren van een soepele ervaring voor de klant. Hij legde uit dat AVA vanuit het helpcentrum van Metromile relevante bronnen aan gebruikers kan leveren, zodat minder mensen de klantenservice nodig hebben. Sterker nog, hij zegt: “De meeste van onze klanten zijn al geholpen voordat ze zelfs maar moesten bellen.” Omdat dit systeem blijft verbeteren, kan dit de klachtenverhouding van klanten van Metromile in een gunstiger richting brengen.

Een andere zorg bij sommige klanten waren renteverhogingen. Er zijn veel redenen waarom een ​​verzekeraar uw tarief kan verhogen, zoals beleidswijzigingen, maar dit kan ook te wijten zijn aan de gegevens die Metromile over uw rijgewoonten van het Pulse-apparaat krijgt. Als u zich zorgen maakt over de klantenservice of een fluctuerend tarief, bent u misschien beter af bij een traditionele verzekeraar.

Apparaat betrouwbaarheid

Naarmate verzekeringen meer verweven raken met technologie, wordt de betrouwbaarheid van die technologie nog be>

Data Privacy

Afhankelijk van hoe u denkt over het delen van gegevens, kan de connectiviteit van de Metromile Pulse een neutraal neveneffect zijn van het besparen van geld, of het kan een nadeel zijn om verzekerd te zijn bij Metromile. Als moderne consumenten hebben we mogelijk verschillende apparaten bij de hand om onze locatie te volgen, maar het is be>

Metromile biedt u bepaalde controles over uw gegevens. Volgens Chen heeft het uitschakelen van toegang van de app om je locatie te gebruiken geen invloed op je facturering en kan het apparaat nog steeds nauwkeurig gereden kilometers berekenen, maar verlies je de mogelijkheid om te profiteren van de andere locatiegebaseerde voordelen van je app , zoals de parkeerzoeker.

De competitie

Metromile Root verzekering Esurance Amica
Onze review Onze review Onze review
AM Beste financiële sterkte rating
N / A N / A A + A +
Staten beschikbaar
7 29 43 50
Apple app store beoordeling
4,7 / 5 4,7 / 5 4.8 / 5 4,7 / 5
Beoordeling van Google Play-app
3.6 / 5 4,0 / 5 4,7 / 5 2,1 / 5
Klachten van klanten*
Meer klachten dan gemiddeld Gemiddeld aantal klachten Meer klachten dan gemiddeld Minder klachten dan gemiddeld
Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan Vraag een offerte aan

* Klachten van klanten worden geregistreerd door het NAIC en gemeten ten opzichte van het marktaandeel van het bedrijf.

Metromile versus root

Metromile en Root zijn beide technologiegerichte autoverzekeringsmaatschappijen, maar een van de be>testrit om uw vaste maandelijkse tarief te bepalen. Root is ook breder beschikbaar dan Metromile en groeit nog steeds. Hoewel Metromile een hoger aantal klachten van klanten heeft dan verwacht vanwege de grootte, gemeten door het NAIC, werden de klachten van Root ongeveer verwacht voor de grootte. We raden aan om offertes van elke verzekeraar te vergelijken om te beslissen welke de beste waarde voor uw behoeften oplevert op basis van uw eerste rijexamen.

Metromile versus Esurance

Nadat Esurance een van de eerste bedrijven was die autoverzekeringen online bracht, was Metromile een van de eersten die de technologie nog verder kon benutten door een autoverzekering tegen betaling per kilometer aan te bieden. Elke verzekeraar biedt een indrukwekkende hoeveelheid online bronnen voor gebruikers die hun beleid willen beheren en claims online willen indienen, maar ze bieden wel verschillende niveaus van financiële zekerheid. Esurance is nu eigendom van Allstate, wat betekent dat haar beleid wordt ondersteund door de financiële kracht van de op drie na grootste autoverzekeringsmaatschappij in het land. Metromile onderschrijft daarentegen haar eigen beleid en wordt momenteel niet beoordeeld door AM Best vanwege haar financiële kracht. Als die beveiliging be>

Metromile vs. Amica

Metromile heeft een voordeel voor gebruikers die op zoek zijn naar de mogelijkheid om veel te besparen met aangepaste kortingen en AI-ondersteunde klantenservice. Als u echter op zoek bent naar een bedrijf waarvan de reputatie voor klantenservice goed is ingeburgerd en als u openstaat voor samenwerking met een meer traditionele verzekeringsmaatschappij, is het de moeite waard om een ​​offerte aan te vragen bij Amica . Amica behaalde de nummer 1 plek in JD Power's Auto Claims Satisfaction Study 2019 - voor het achtste jaar op rij.

Veelgestelde vragen over metromile autoverzekeringen

Als ik verzekerd ben met Metromile, is mijn auto dan nog verzekerd terwijl hij geparkeerd staat?

Ja. Metromile Insurance wordt per mijl aangerekend, maar uw auto is verzekerd, ongeacht of u ermee rijdt. Houd er rekening mee dat uw Pulse-apparaat correct moet zijn aangesloten om een ​​nauwkeurig aantal kilometers te ontvangen, dus het is raadzaam om regelmatig met uw auto te rijden.

In welke staten is Metromile beschikbaar?

Metromile is momenteel beschikbaar in zeven staten: Arizona, Californië, Illinois, New Jersey, Oregon, Pennsylvania, Virginia en Washington. Het wil echter uitbreiden.

Hoe kan ik een claim melden aan Metromile?

U kunt een claim aan Metromile melden via de app op uw telefoon, online op claims.metromile.com of door te bellen naar (888) 595-5485.

Het komt neer op

Metromile's pay-per-mile-verzekering kan u helpen honderden te besparen op uw autoverzekering als u een veilige bestuurder bent met een lage kilometerstand en in een van de beschikbare staten woont. Als u op zoek bent naar een technische, doe-het-zelf-ervaring, raden we aan om een ​​offerte aan te vragen bij Metromile om te zien of dit de beste waarde voor u kan leveren.

Misschien vind je dit ook leuk