Xfinity Review

Als Comcast Xfinity de be>

Om het af te maken, behoort Xfinity tot de meest betrouwbare ISP's. Dit betekent dat de kans groter is dat u de internetsnelheden ontvangt waarvoor u betaalt. Xfinity staat landelijk op de tweede plaats vanwege zijn vermogen om geadverteerde snelheden te behalen (scoren net onder Optimum).

De claim

Comcast beweert dat Xfinity Internet altijd de meest betrouwbare high-speed internet en wifi voor alle apparaten levert.

Is het waar?

Ja. Technisch gezien kunnen we Xfinity niet de meest betrouwbare aanbieder noemen, omdat Optimum er voorbij is gegaan in het laatste rapport van de Federal Communication Commission (FCC) . Maar Xfinity haalt de 80/95 benchmark, wat betekent dat ten minste 80% van de klanten 95% van de tijd geadverteerde snelheden ontvangt. Wat betrouwbaarheid betreft, verslaat Xfinity de meeste kabelinternetproviders - en overtreft het verre DSL- en satellietopties.

Het is ook vermeldenswaard dat, hoewel Optimum goud mee naar huis nam voor betrouwbaarheid, het slechts vier staten bedient . Xfinity Internet is beschikbaar in 39. Dit betekent dat Xfinity in elke staat - naast Connecticut, New Jersey, New York en Pennsylvania - echt de meest betrouwbare optie is. Het is waarschijnlijk ook een van de snelste. In 2017 rangschikte de SpeedTest.net- website voor internetprestaties Xfinity als de snelste internetprovider landelijk. Beschikbare snelheden variëren per locatie, dus zorg ervoor dat u onze postcode gebruikt om plannen in uw regio te controleren.

Productoverzicht

Best voor

Betrouwbare service die bijna overal beschikbaar is

Niet voor

De meest betaalbare internetpakketten

Kenmerken

Betrouwbaar snel internet

Xfinity Internet belooft niet alleen enkele van de snelste beschikbare snelheden - van 25 Mbps tot 2.000 Mbps - maar het doet ook uitstekend werk door die belofte na te komen. Xfinity-klanten ervaren eerder de downloadsnelheden waarvoor ze betalen dan die van andere internetproviders. Bewezen betrouwbaarheid is de reden dat Xfinity in 2018 door SpeedTest als snelste internetprovider is beoordeeld.

Royale data toelage

Hoewel Xfinity technisch gezien een datakap heeft, hoeven de meeste klanten zich nooit zorgen te maken dat ze hun internetgebruik zullen maximaliseren. Xfinity stelt zijn limiet op 1 TB per maand in de meeste staten ; voor de context kunnen twee mensen gedurende 30 dagen achter elkaar 24 uur per dag online spelen en nog steeds voldoende gegevens over hebben om alle 629 afleveringen van "The Simpsons" in high-def te bekijken. Met andere woorden, Xfinity zal voor de meeste mensen onbeperkt aanvoelen.

Als uw huishouden meer dan 1 TB aan gegevens per maand gebruikt - denk dat meerdere mensen elke dag op meerdere apparaten streamen - heeft Xfinity een oplossing. De service biedt een onbeperkte gegevensoptie voor een extra $ 50 per maand. Xfinity raadt echter aan om u aan te melden bij uw account om uw gebruik van persoonlijke gegevens te controleren voordat u de upgrade uitvoert. Het kan zijn dat 1 TB aan gegevens verder reikt dan u denkt.

Flexibel data-abonnement

Xfinity biedt ook geldbesparende dataplannen voor lichte internetgebruikers. Als u alleen Wi-Fi gebruikt om e-mail te controleren en op internet te surfen (in plaats van video of online game te streamen), komt u mogelijk in aanmerking voor de Xfinity- optie voor flexibele gegevens . Dit plan geeft elke maand $ 5 terug aan klanten die minder dan 5 GB aan gegevens gebruiken. Voordat u zich inschrijft, moet u echter controleren of uw gegevensgebruik echt onder die 5 GB ligt - zo niet, dan betaalt u $ 1 voor elke extra gigabyte, tot $ 200 per maand.

Ultrasnelle netwerkopties

Xfinity rolt momenteel Gig-speed internet uit - een ultrasnelle glasvezelinternetoptie die downloadsnelheden tot 2.000 Mbps (2 Gbps) kan bereiken. De vangst? De Gig-speed-verbinding bevindt zich nog in een vroeg stadium en is alleen beschikbaar in een handvol steden . Het is ook duur: Xfinity's snelste glasvezeloptie beloont een verbluffende $ 300 per maand, met $ 500 installatie en $ 500 activeringskosten. Het lagere, 1 Gbps-abonnement kost $ 110 per maand (met een overeenkomst van twee jaar) - wat redelijker is, maar nog steeds duurder dan de meeste kabelinternetplannen.

Mogelijke nadelen

Klantenservice

ISP's waarderen de klantenservice niet hoog en Xfinity is geen uitzondering. Het heeft een reputatie voor >Amerikaanse klanttevredenheidsindex , die jaarlijks duizenden klantenonderzoeken uitvoert, rangschikt Xfinity als achtste beste van de 12 providers. JD Power, een andere onafhankelijke derde partij, gaf het een 2/5 rang in klanttevredenheid in de regio's Noord-Midden, Zuid en Oost . Dat gezegd hebbende, Xfinity streeft naar verbeteringen door meer vertegenwoordigers aan te nemen en afspraakruimtes te creëren om wachttijden te verkorten, dus klanten zouden in de toekomst verbeteringen moeten zien.

Duur

Xfinity is niet altijd de beste waarde in vergelijking met de concurrentie. Met $ 45 per maand krijg je bijvoorbeeld tot 150 Mbps met Xfinity maar tot 200 Mbps met Charter Spectrum. Het is natuurlijk de moeite waard eraan te denken dat Xfinity waarschijnlijk zijn beloofde snelheden haalt dan veel andere providers - dus minder betalen met een andere ISP kan nog steeds >

De competitie

Xfinity
Cox Communications
AT internet
Spectrum
Onze review
Onze review
Onze review
Onze review
Prijs
Vanaf $ 29,99 / maand.
Vanaf $ 29,99 / maand.
Vanaf $ 40 / mnd.
Vanaf $ 44,99 / maand.
Staten dienden
40
19
21
45
Connectie type
Kabel
Kabel
DSL
Kabel
Maximale downloadsnelheden
25 Mbps - 2 Gbps
10 Mbps-1 Gbps
50 Mbps - 100 Mbps
100 Mbps - 940 Mbps
Datacaps
1 TB
1 TB
300 GB, 600 GB, 1 TB
N / A
BreedbandNow klant goedkeuringsclassificatie
41,2%
45%
41,1%
50,1%

Xfinity versus Cox Communications

fares better than Xfinity when it comes to customer service. Cox Communications doet het beter dan Xfinity als het gaat om klantenservice. Xfinity-plannen bieden echter over het algemeen een betere waarde dan die van Cox. De internetniveaus van beide bedrijven beginnen bij $ 30 per maand. (Opmerking: als u een contract voor een jaar kiest, begint uw Xfinity-internetplan bij $ 20 per maand.) Met Xfinity krijgt u met $ 30 een downloadsnelheid van 25 Mbps, terwijl u met Cox slechts 10 Mbps krijgt.

Xfinity versus AT internet

is one of our favorite internet service providers , and it also earned top marks in JD Power's customer satisfaction awards. AT Internet is een van onze favoriete internetproviders en behaalde ook topscores in de klanttevredenheidsprijzen van JD Power. Een $ 40-abonnement van AT begint bijvoorbeeld bij maximaal 50 Mbps (in sommige gebieden tot maximaal 100 Mbps voor $ 40), terwijl een $ 30 Xfinity-abonnement zonder contract u slechts 25 Mbps oplevert.

Xfinity versus Spectrum

internet plans start at 100 Mbps, while Xfinity plans start at just 25 Mbps. Charter Spectrum- internetplannen beginnen bij 100 Mbps, terwijl Xfinity-plannen beginnen bij slechts 25 Mbps. Voor die hogere servicelagen is Spectrum meestal iets goedkoper (tussen $ 5 en $ 20 minder dan Xfinity). Het legt ook geen datacaps op en betaalt tot $ 500 om u uit uw huidige contract te kopen. Dat gezegd hebbende, bereiken Spectrum-snelheden niet de hoogste 2 Gbps-snelheden van Xfinity. Als je in een internetminnend huishouden woont en hoge downloadsnelheden nodig hebt, is Xfinity waarschijnlijk een betere gok.

Veelgestelde vragen over Xfinity

Waar is Xfinity beschikbaar?

Xfinity is de meest beschikbare kabel-internetprovider in de VS, met service in Washington, DC en deze 39 staten: Alabama, Arizona, Arkansas, Californië, Colorado, Connecticut, Delaware, Florida, Georgia, Idaho, Illinois, Indiana, Kansas, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, Massachusetts, Michigan, Minnesota, Mississippi, Missouri, New Hampshire, New Jersey, New Mexico, New York, North Carolina, Ohio, Oregon, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Texas, Utah, Vermont, Virginia, Washington, West Virginia en Wisconsin.

Dekking varieert per postcode. Controleer uw adres en kijk welke Xfinity-plannen beschikbaar zijn waar u woont.

Wat is de snelste Xfinity-internetsnelheid?

In de meeste gebieden biedt Xfinity internetsnelheden tussen 25 en 250 Mbps. Prijzen variëren van $ 30 tot $ 60 per maand voor deze plannen als u kiest voor de optie 'geen termijnovereenkomst'. Bepaalde gebieden hebben ook toegang tot Gig-speed internet, de ultrasnelle glasvezelinternetoptie van Xfinity. Gig-snelheid biedt downloadsnelheden tot 2.000 Mbps - maar het is minder toegankelijk en veel duurder dan traditioneel kabelinternet. Gebruik onze ZIP-checktool om te zien welke plannen beschikbaar zijn in uw regio.

Welke Xfinity-snelheid moet ik krijgen?

De juiste internetsnelheid voor uw huishouden hangt af van het aantal apparaten dat u gebruikt, hoe vaak u ze gebruikt en welke activiteiten u voornamelijk op internet doet. De onderstaande tabel kan als richtlijn dienen om u op weg te helpen. Nadat u bent aangemeld, raden we u ook aan het gegevensgebruik in uw Xfinity-gebruikersaccount te controleren . Dit is een goede manier om ervoor te zorgen dat u geen gegevenslimieten overschrijdt of voor meer snelheid betaalt dan u eigenlijk nodig heeft.

Aantal apparaten
Licht gebruik
Matig gebruik
Zwaar gebruik
Constant gebruik
1-3
5-10 Mbps
15 Mbps
25 Mbps
50 Mbps
4-7
15 Mbps
25 Mbps
50 Mbps
100 Mbps
8-10
25 Mbps
50 Mbps
100 Mbps
150 Mbps
10+
50 Mbps
100 Mbps
150 Mbps
200+ Mbps

De snelheid van Xfinity wordt bepaald door de plannen die in uw regio worden aangeboden. Snelheden variëren van 25 Mbps tot 2.000 Mbps. Nadat u bent aangemeld, gebruikt u de Xfinity-snelheidstesttool om ervoor te zorgen dat u de snelheden krijgt waarvoor u hebt betaald, en controleert u uw gegevensgebruik in uw Xfinity-gebruikersaccount.

Wat is het verschil tussen Comcast en Xfinity?

Er is er geen. Xfinity is eigendom van Comcast - het is de branche voor kabel-tv, internet en telefoon. De twee namen worden soms door elkaar gebruikt wanneer we het over deze services hebben. Mogelijk ziet u het ook "Comcast Xfinity" of "Xfinity by Comcast" genoemd. Alle namen verwijzen naar dezelfde reeks van tv-, telefoon- en internetdiensten die worden aangeboden door Comcast.

Het komt neer op

De eerste stap bij het kiezen van een internetprovider is om te kijken welke bedrijven in uw regio beschikbaar zijn en om de plannen en prijzen van deze bedrijven te vergelijken. Als Xfinity service heeft waar u woont, dan is dit waarschijnlijk een van uw beste opties. Met meerdere snelheidsniveaus, behoorlijke waarde en gecertificeerde betrouwbaarheid overtreft Xfinity veel van de concurrentie. En hoewel klantenondersteuning een knelpunt was voor het bedrijf, zijn inspanningen om het servicepunt te verbeteren naar een positievere klantervaring in de toekomst.

Misschien vind je dit ook leuk