De beste krultangen

De beste haarkrultang zou je haar moeten beschermen tegen onnodige schade en het tegelijkertijd eenvoudig en veilig maken om de stijl te krijgen die je wilt. We doken in onderzoek en spraken met experts om te leren welke warmte-instellingen en materialen het beste zijn voor haar, en probeerden vervolgens 15 van de meest spraakmakende tools om degenen te vinden die intuïtief zijn in gebruik en hun frizzless stylingbeloften nakomen.

Waarom deze recensie vertrouwen?

Sinds 2013 heeft grmajo.net miljoenen mensen geholpen het beste van het beste te vinden als het gaat om allerlei producten en diensten, waaronder krultangen. We hebben 15 van de beste strijkijzers die we konden vinden getest, 5 stylisten geïnterviewd en deze beoordeling regelmatig bijgewerkt om je de meest actuele informatie te bieden. De auteur van deze review heeft geen aandelen in de genoemde producten, bedrijven of fabrikanten.

De 4 beste krultangen

De beste krultangen: samengevat


Anjou 1 Inch Curling Iron
Hot Tools 24k gouden krultang
Remington CI9538 T | Studio Pearl Keramische Curling Wand
Beachwaver Co. S1
Best voor
Veelzijdigheid
Fijn haar
Natuurlijke golven bereiken
Automatische curling
Prijs
$ 23.99
$ 49,99
$ 21.70
$ 103.20

Grootte opties
1 inch, 1,25 inch, 1,5 inch
0,25 inch, 1 inch, 1,25 inch, 1,5 inch
1-1,5 inch, 1,5-1 inch
0,75 inch, 1 inch, 1,25 inch
kleuren
Goud, verloop
Goud
Roze
Grijs
Vat materiaal
Keramiek, toermalijn
Keramiek, toermalijn, 24K verguld
keramisch
keramisch
Garantie
1 jaar
1 jaar
4-jaar
1 jaar

Anjou 1 Inch Curling Iron


Meest veelzijdig

Anjou
Een slank klemijzer gemaakt met precies de juiste materialen, plus gebruiks- en veiligheidsfuncties die jou en je haar gelukkig zullen houden.
Pros
Een eenvoudig en doordacht ontwerp
Digitaal beeld
Veiligheidsvoorzieningen
Cons
Stroomvertraging

Waarom we ervoor kozen

Eenvoudig en doordacht ontwerp

box, like a heat-resistant glove — which inexperienced users especially appreciated — and clips for separating hair into manageable portions. Doordachte extra's begroeten je wanneer je de Anjou- doos opent, zoals een hittebestendige handschoen - die vooral onervaren gebruikers op prijs stelden - en clips voor het scheiden van haar in beheersbare porties. Het ijzer zelf straalt vrouwelijkheid uit door een parelmoerroze en zwarte afwerking, maar verhindert zichzelf overboord te gaan met minimalistische knoppen die netjes opgaan in het ontwerp van de handgreep. Zelfs het snoer heeft een 'ik heb je bedekt'-sfeer, met een dikke zwart-matte coating die voorkomt dat het in onhandige knopen draait en een bevestigde klittenband voor opslag.

Digitaal beeld

Het grootste hoogtepunt was het digitale display van de Anjou - een frustrerend zeldzame functie - die geen geheimen houdt als het gaat om warmte en je de temperatuur laat volgen vanaf het moment dat je hem aanzet. Dit verhoogde de Anjou temidden van een zee van vage wijzerplaten en verwarrende systemen die ons naar handleidingen moesten laten reiken om de exacte temperaturen te bepalen.

Veiligheidsvoorzieningen

De Anjou liet zelfs de meest paranoïde testers zich comfortabel voelen. Het heeft de standaard coole tip en standaard om u en uw toonbank tegen de hitte te beschermen, plus die hittebestendige handschoen en een automatische uitschakeling van 30 minuten - een functie die elke "heb ik mijn strijkijzer aan laten?" angst nadat je het huis hebt verlaten.

Punten om te overwegen

Stroomvertraging

Al vroeg ontdekten we een fout: de aan / uit-knop die abnormaal >

Hot Tools 24k gouden krultang

Best voor
Fijn haar

Heet gereedschap
Hoewel het niet van het ideale metaal is gemaakt, is dit ijzer een favoriet bij de fan en produceert het glanzende resultaten.
Pros
Reputatie
Geweldige resultaten
Cons
Enkele functies ontbreken
Vouwen in grof haar

Waarom we ervoor kozen

Reputatie

said something like, “I think my hair stylist has this” or “Oh, my mom had this when I was growing up.” It's no secret that Hot Tools' gold-plated barrels are a hair styling mainstay; Bijna elke tester die Hot Tools in handen kreeg, zei zoiets als: "Ik denk dat mijn kapper dit heeft" of "Oh, mijn moeder had dit toen ik opgroeide." Het is geen geheim dat de vergulde vaten van Hot Tools zijn een steunpilaar voor haarstyling; wanneer u er een gebruikt, is er een inherent gevoel van vertrouwdheid dat andere merken niet helemaal kunnen evenaren. De jaren>

Geweldige resultaten

De meeste testers waren tevreden met de consistent glanzende en gladde ranken die het ijzer in zijn kielzog achterliet, en ze hadden het gevoel dat de grip van het goud hen volledige controle over hun krullen gaf. Dit gold met name voor fijnharige testers, wiens haar het risico liep uit de klem van keramische plectrums te glippen zoals de Anjou. Een paar testers zeiden ook dat ze de krullen van het Hot Tools-ijzer verkozen boven die van onze topkeuze, Anjou, hoewel, eerlijk gezegd, het verschil te subtiel was om aan te wijzen.

De krul geproduceerd door de Anjou (links) was bijna identiek aan die van de Hot Tools (rechts).

Punten om te overwegen

Enkele functies ontbreken

Het instellen van een exacte temperatuur is lastig met Hot Tools; in plaats van het nauwkeurige digitale display van de Anjou, gebruikt de Hot Tools een temperatuurregelaar met slechts een paar ingestelde stappen. De kleine ergernis wordt versterkt door een gebrek aan indicatie dat het strijkijzer de gewenste temperatuur heeft bereikt. Het is ook de enige van onze topkeuzes waarin de handige automatische uitschakelbeveiliging ontbreekt. Dat was geen dealbreaker, maar het gaf de Anjou een voorsprong.

Vouwen in grof haar

Sommige testers - vooral die met fijn haar - ontdekten dat de klem en het grijpende gouden oppervlak van de Hot Tools het haar op de perfecte sterkte hielden. Anderen met grover haar vonden het echter helemaal te strak, waardoor ze een paar vouwen achterbleven. Een andere pas zou dit probleem meestal kunnen oplossen, maar een van onze criteria voor een ijzer van topklasse was dat het in één keer glanzende krullen moest produceren.

Remington CI9538 T Studio Pearl Keramische Curling Wand

Best voor
Natuurlijke golven bereiken

Remington
Voor natuurlijk ogende golven doet deze mooie roze toverstok het werk zonder gedoe - je krullen is eenvoudig, veilig en gemakkelijk.
Pros
Geweldige strandachtige golven
Intuïtief
Cons
Een gladde vorm

Waarom we ervoor kozen

Geweldige strandachtige golven

Elk van onze ijzeren plectrums kan als een toverstok fungeren door de loop gesloten te laten, maar sommige mensen geven de voorkeur aan de gestroomlijnde eenvoud van een taps toelopende toverstok die consistent natuurlijk ogende golven produceert. . Ga de Remington Pearl binnen .

Een tester herhaalde een paar keer hoeveel ze dol was op de perfecte, trapsgewijze golven die deze haarkrultang in haar manen bracht. Als het ging om het leveren van glanzende, natuurlijk ogende golven, was de Pearl consistent en onverslaanbaar.

Intuïtief

Het bubblegum-roze en aubergine-paarse schema maakt de Pearl een uitzonderlijk meisjesachtige toverstok, die testers charmant vonden. Mooie kleuren opzij, de toverstok zelf is niets bijzonders, maar dat is waar haarwanden allemaal om gaan: geen franje en geen onnodige onderdelen (lees: klemmen) als je alleen golven wilt.

Veel van de intuïtieve eenvoud van de Pearl leeft in de warmte-instellingen en knoppen. Het altijd transparante digitale display was eenvoudig aan te passen en maakte de zaken niet ingewikkelder dan ze moesten zijn. In vergelijking met het systeem met vijf instellingen van de Conair Infiniti Pro wand was dit een gemakkelijke overwinning.

Punten om te overwegen

Een gladde vorm

De enige klacht die naar voren kwam voor testers was dat de vorm van de parel (en elke taps toelopende keramische toverstok) het haar onmiddellijk naar het dunste deel van het vat leidt. De tool is een beetje glad en het kan een paar pogingen kosten om je haar eromheen te draaien. In vergelijking met de vergelijkbaar ontworpen Conair Infiniti Pro meldden testers deze echter als minder glad en gemakkelijker te hanteren, en testers vonden de resultaten uiteindelijk de moeite waard.

Beachwaver Co S1


Beste geautomatiseerde krultang

Beachwaver Co.
Voor vijf keer de prijs van onze topkeuze, is dit automatisch roterende vatijzer een speling die tijdswinst oplevert en consistente resultaten oplevert.
Pros
Makkelijk te gebruiken
Alles geautomatiseerd
Krullen van elke soort
Cons
Een uitgevende uitspatting

Waarom we ervoor kozen

Makkelijk te gebruiken

tipped the scales from gimmicky to genius the moment we unclamped the first curl. Deze veel zoemende , zoals gezien op TV Beachwaver tikte de weegschaal van gimmicky tot geniaal op het moment dat we de eerste krul losknepen . We verwachtten een beproefde beproeving maar kregen een apparaat dat moeilijk uit de handen van zelfs de meest onderhoudsarme testers was te wrikken. Na vergelijking met de duurdere Beachwaver Pro en CHI ARC Automatic Rotating Curler, die beide opvallend vergelijkbaar waren in filosofie en ontwerp, kwam deze bovenaan als een echte MVC (Most Valuable Curler). Als je een curling bent die de leercurve wilt omzeilen of een dagelijkse curler bent die tijd wil besparen, is deze uitgave van meer dan $ 100 het overwegen waard.

Alles geautomatiseerd

De startknop van de S1 (ontbreekt in de Beachwaver Pro) brengt de klem automatisch terug naar een bruikbare positie na elke krul en was cruciaal om onze testers te helpen het gevoel te hebben dat ze de controle hadden. En terwijl de Pro een verborgen manier heeft om u de rotatiesnelheid van de loop te laten veranderen (u moet de instructies lezen om erachter te komen hoe), maakt de eenvoudige "snel / >

Krullen van elke soort

Een onverwacht voordeel dat we in automatische roterende vatijzers in het algemeen vonden, is hun enorme veelzijdigheid. We vermoedden dat ze een one-trick pony waren met hun fancy tech en robo-stylist vibe, maar we waren aangenaam verrast om te horen dat ze hun consistente resultaten kunnen produceren in de vorm van "gedefinieerde krullen", "losse strandgolven" en " Glamgolven ", afhankelijk van hoe je het strijkijzer vasthoudt (bekijk Beachwaver's YouTube-zelfstudie voor bewijs ).

Punten om te overwegen

Een uitgevende uitspatting

Onze topkeuze, de Anjou, biedt dezelfde veelzijdigheid voor een kwart van het prijskaartje van $ 103 van de Beachwaver. Dit is de tijdbesparende tool die het waard is om te worden beschoten als je je curlingervaring volledig wilt automatiseren, maar als je je styling eenvoudig houdt, is het te veel.

Gids voor krultangen

Hoe gebruik je je strijkijzer en krul je je haar?

Houd de temperaturen aan de veilige kant

Qua temperatuur is lager beter. Volgens Dr. Trefor Evans, directeur onderzoek bij TRI Princeton, komen curling-enthousiastelingen in de problemen omdat het opstoken van de hitte vaak betere krullen betekent, maar het betekent ook meer schade (AKA kroes, breuk en wallen in overvloed). Je zult tonnen bronnen online vinden die je naar je ideale temperatuurbereik op basis van haartype leiden, maar we vonden dat deze behoorlijk inconsistent zijn. In plaats van nog een verwarrende grafiek aan de mix toe te voegen, is dit advies van Dr. Evans verfrissend duidelijk en werkt voor elk haartype:

“Begin bij een lage temperatuur en werk dan naar de minimaal mogelijke warmte-instelling die nodig is om een ​​krul te bereiken.”

Extra hold komt van het product

Als je krullen niet heel >

Blijf pluisvrij door je haar te beschermen

Hoeveel we ze ook samenbinden, warmte en haar zullen nooit vrienden worden. Maar we hebben een paar tips van de professionals voor het minimaliseren van de kroezende effecten van hitte (of op zijn minst maskeren).

  • Krul nooit nat haar. Dat is waanzinnig schadelijk, en experts bevestigen dat snel. Maar hier is een echte head-scratcher: sommige ijzers worden geadverteerd als "nat / droog." Val er niet voor! Ondanks die advertenties, vind je meestal kleine lettertjes die iets zeggen als "niet gebruiken op nat haar."
  • Gebruik altijd een thermische beschermer. En laat het drogen voordat je warmte toevoegt. , Mizani , Oribe , and Leonor Greyl . Merken die werden aanbevolen door onze professionals zijn Joico , Mizani , Oribe en Leonor Greyl .
  • Gebruik een goede conditioner. Dr. Evans gaf ons deze analogie: “Het oppervlak van haar is als tegels op het dak van een huis. De structuur wordt geleidelijk aan in elkaar geslagen. Tugging zorgt ervoor dat die schubben rechtop staan. ”Hoewel die schade niet ongedaan kan worden gemaakt, adviseerde Dr. Evans dat de conditioner op zijn minst die tegels kan gladstrijken en het bewijsmateriaal kan verbergen.

Veelgestelde vragen over krultang

Zijn titanium of keramische krultangen beter?

Als het gaat om een ​​gelijkmatige warmteverdeling, heb je misschien meer geluk met keramische krultangen. Keramische krultangen zijn echter niet zo duurzaam als de lichtgewicht titanium modellen en kunnen barsten. Als je een beperkt budget hebt, zitten titanium krultangen ook in het goedkopere deel van het spectrum. Het bepalen van wat het beste is, hangt af van uw levensstijl: als u een goede warmteverdeling wilt, houdt u het bij een keramisch model. Als je veel reist en een duurzamere krultang wilt, kijk dan eens naar titanium.

Welke maat krultang moet ik kopen?

Dikkere ijzers produceren grotere krullen. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend, maar hier is een handige sleutel voor het geval je een andere maat wilt dan de veelzijdige één-inch modellen die we hebben getest, met dank aan advies dat we hebben gekregen van Assistant Campus Director en instructeur van Evergreen Beauty College, Kylie Harris:

  • <1-inch: goed voor krulletjes, die natuurlijk krullend haar bijwerken
  • 1-inch: goed voor veelzijdige styling, van strandgolven tot gepolijste krullen
  • > 1-inch: goed voor grote golven in >

Hoe onderhoud ik mijn krultang?

Katya Gudaeva , een kapper met zeven jaar ervaring met het krullen van haar voor reclamespots, fotoshoots, rode loper-evenementen en bruiloften, weet een paar dingen over het meeste uit een stylingtool halen. Haar advies om je krultang in tip-topvorm te houden is eenvoudig: "Als je ziet dat er haarproduct is opgebouwd, maak je het gewoon schoon met een handdoek en mild zeepsop."

Maar wacht, je snoer heeft ook wat TLC nodig als je het wilt laten duren. Experts zeggen dat u uw snoer in de verpakking moet wikkelen - niet rond het handvat - om te voorkomen dat het rafelt en uw strijkijzer voortijdig onbruikbaar maakt.

Werken krulkamers?

In onze eerste onderzoeksfasen kwamen we een aantal enge "krulkamers" tegen die beweerden je haar in een robotachtige krultang te zuigen en het vervolgens in een perfecte ring uit te spuwen. We waren sceptisch, maar recensenten en schoonheidssites zijn er dol op, dus besloten we ze een kans te geven. and put one brave tester's locks on the line. We bestelden in de Infiniti Pro van Conair Curl Secret en zetten de sloten van een dappere tester op de lijn. Tot haar vreugde deed de krulkamer wat het beweerde en liet haar geen kale plekken achter. Het ontbreken van concrete temperatuurinstellingen hield het uit onze topkeuzes, maar als je een beginner bent of wilt experimenteren met je curling-ervaring, probeer het dan eens.

Hoe heet is te heet voor je haar?

Helen Owens , specialist in haarvervanging en een expert in moeilijk te beheren haar , beveelt aan dat zelfs de grofste, meest veerkrachtige manen nooit mogen worden blootgesteld aan ijzers bij een temperatuur hoger dan 400 graden F, "zelfs als de meter een hogere instelling toestaat . ”Zodra je die temperatuur hebt gepiekt, begint het ijzer je haar te smelten.

Onze andere schoonheidsrecensies

We hebben alles schoongemaakt, schoongeveegd, gespoten en getest. Bekijk een van onze andere beoordelingen voor meer favorieten:

Misschien vind je dit ook leuk