Joe Supan Staff Writer Door Joe Supan Staff Writer

De beste tv-streamingdiensten

Voor de meeste mensen is streaming nu de beste manier om tv te kijken.

Er zijn op dit moment meer dan 200 streamingdiensten beschikbaar in de VS - een aantal dat blijft stijgen omdat kolossen als Disney en Apple hun eigen diensten lanceren - en we kijken er elke maand 8 miljard uur aan tv naar.

Maar al die keuze leidt ook tot verwarring. Temidden van routinematige prijsverhogingen, constant fluctuerende bibliotheken en zenderopstellingen, en nieuwe opties die dagelijks opduiken, heeft streaming tv nog nooit zo mainstream of overweldigend gevoeld.

Ons doel was om dat proces te vereenvoudigen en u te helpen bij het bouwen van uw perfecte vervanging voor (of aanvulling op) de kabel. We hebben ons bij deze beoordeling op twee hoofdcategorieën gericht: live tv-streamingdiensten die kabelkanalen streamen via uw internetverbinding en on-demand services zoals Netflix en Hulu waarmee u programma's kunt bekijken wanneer u ze wilt. Na 130 uur onderzoek (en meer tv-kijken dan we ooit hadden verwacht dat we zouden worden betaald), vonden we voor elke situatie de beste tv-streamingdiensten.

De 10 beste tv-streamingdiensten

Hoe we de beste live tv-streamingdiensten hebben gekozen

Algemene kanaalselectie

Bedrijven die live tv streamen, promoten vaak het ruwe aantal kanalen in hun opstelling, maar meer is niet noodzakelijk beter. De 98 kanalen van PlayStation Vue klinken indrukwekkend totdat je je realiseert dat je betaalt voor excentriciteiten zoals het Law Crime Trial Network ('live rechtbankvideo, spraakmakende strafrechtelijke processen, gekke misdaad, beroemdheidswetenschap en slimme juridische analyse') en BabyTV ( "Het eerste 24/7 kanaal voor kinderen, baby's en peuters").

Kabelabonnees kennen dit dilemma goed: volgens onderzoek van Nielsen betalen Amerikanen gemiddeld 205,9 kanalen, maar kijken slechts 20,9 daarvan. Sommige "filler" -opties zijn onvermijdelijk - aangezien Turner TNT en TBS bezit, kunt u bijvoorbeeld nooit de ene zonder de andere krijgen - maar we wilden het meeste gewicht geven aan de kanalen die mensen eigenlijk willen.

Om de wenselijkheid van een kanaal te meten, hebben we ons gekeerd naar TiVo's 2017 Q4 Trends Report , waarin meer dan 3.000 Amerikaanse en Canadese volwassenen werden gevraagd: "Welke kanalen zou je willen opnemen in je tv-pakket?" We hebben die reacties gebruikt om een ​​score toe te kennen aan elk kanaal : Hoe hoger het percentage kijkers dat het kanaal wilde, hoe hoger de score. Vervolgens hebben we het aantal punten opgeteld dat elk pakket heeft ontvangen voor de aangeboden kanalen.

Most-Desired-Channels-for-Live-Streaming

Beschikbaarheid per locatie

Grote netwerken zoals ABC, CBS, Fox en NBC zijn essentiële kanalen voor de meeste mensen die live tv willen streamen, maar het exacte aanbod van elke service kan veranderen, afhankelijk van waar u woont. Hetzelfde geldt voor regionale sportnetwerken, die de MLB-, NBA- en NHL-games van je lokale team uitzenden. We hebben postcodes gebruikt voor Seattle, Cleveland, New York, Los Angeles en Boston en ontdekten dat Hulu + Live TV, DIRECTV NOW, Playstation Vue en YouTube TV allemaal de vier grootste netwerken in deze regio's hadden, terwijl onze andere finalisten patchier aanboden dekking.

Met behulp van die informatie hebben we extra punten gegeven aan de services met de grootste dekking voor deze lokale netwerken. Toch zijn bedrijven op dit moment bezig met een streaming wapenwedloop, die elk constant bieden op de rechten om lokale feeds te streamen, dus de dekking verbetert elke dag.

Kwaliteit van sportkanalen

Om de beste deal voor sportfans te vinden, hebben we de Harris Poll's enquête onder 2.252 Amerikaanse volwassenen bekeken om erachter te komen welke sporten het meest geliefd waren. Eerst hebben we scores toegekend aan elke competitie - de NFL, MLB, NCAA voetbal, autoracen, NBA, NHL, herenvoetbal, NCAA basketbal en PGA Golf - op basis van hoeveel mensen het hebben bekeken. Hoe groter het publiek, hoe hoger de score. Vervolgens gaven we een overeenkomstig aantal punten aan kanalen die live-wedstrijden uitzonden voor die competities. Ten slotte hebben we het totale aantal vraagkanalen van elke provider bij elkaar opgeteld.

Live-Games-for-Streaming

Compatibiliteit van apparaten

Hoewel prijs- en kanaalselectie de be>ergens in 2019 op Fire TV wordt uitgebracht, is deze momenteel nog niet beschikbaar.

Supported-Devices-for-Live-Streaming

DVR-opslag en gelijktijdige streams

Ten slotte hebben we de extra voordelen geëvalueerd die elke live tv-streamingdienst biedt. Met de DVR-opslag in de cloud kunt u programma's op tv opnemen en op uw eigen gemak bekijken. PlayStation Vue, YouTube TV en Philo bieden allemaal onbeperkte cloud DVR-opslag, elk plaatst een andere limiet voor hoe >

De beste live tv-streamingdiensten

Het beste
Live tv-streaming

Hulu
Hulu heeft de meest afgeronde zender line-up van elke live streaming-service, plus het wordt geleverd met zijn populaire on-demand service
Pros
Beste zenderopstelling
Wordt geleverd met on-demand Hulu
Draagt ​​de meeste live sporten
50 uur DVR-opslag
Cons
Frustrerende interface
Slechts twee gelijktijdige streams

Waarom we ervoor kozen

Beste zenderopstelling

Hulu + Live TV is de beste live tv-streamingservice om een ​​eenvoudige reden: het heeft meer kanalen die mensen eigenlijk willen bekijken. In TiVo's overzicht van de meest gewenste kanalen in een tv-pakket was Hulu de enige die elk kanaal in de top 10 plaatste. In feite bood geen enkele andere dienst meer dan acht aan. Geen enkele andere live tv-streamingdienst kan hetzelfde zeggen.

Top-Channels-for-Live-Streaming

Wordt geleverd met on-demand Hulu

In Hulu + Live TV is de on-demand bibliotheek van Hulu opgenomen, die we de beste on-demand streamingdienst voor netwerkshows hebben genoemd, een waarde van $ 5,99 per maand (meer daarover hieronder). Dat zijn bijna 3000 shows en films beschikbaar wanneer je maar wilt, inclusief de veelgeprezen originelen van Hulu zoals 'The Marvelous Mrs. Maisel' en shows van ABC, Fox en NBC de dag nadat ze op tv zijn uitgezonden. Je kunt ook upgraden naar het $ 51-abonnement als je Hulu on-demand zonder advertenties wilt.

Draagt ​​de meeste live sporten

Voor de meeste sportfans heeft Hulu + Live TV elk kanaal dat je nodig hebt. Met elk lokaal netwerk, plus ESPN, FS1, TBS en TNT, krijgt u elk groot sportevenement in de VS Met Fox Sports en NBC Sports heeft het ook een solide dekking voor regionale sportnetwerken voor uw lokale MLB, NBA, NHL en MLS-teams. Het enige gebied waar hardcore sportfans Hulu misschien missen? Het heeft geen van de league-run kanalen van de NFL, MLB, NBA of NHL. Als je een diehard fan bent van een van die competities, is het misschien de moeite waard om te upgraden naar PlayStation Vue.

50 uur DVR-opslag

Het DVR-plan van Hulu is een van de meest genereuze die er is. Je krijgt 50 uur ruimte en deze verloopt nooit zo>

Punten om te overwegen

Frustrerende interface

Als je eerder de on-demand service van Hulu hebt gebruikt, weet je dat het lastig kan zijn om te navigeren. Hetzelfde geldt voor Hulu + Live TV. Vooral de zendergids viel tegen. Als u op een streamingapparaat kijkt en wilt zien wat er nog meer te doen is: de gids neemt het hele scherm in beslag, zodat u niet tegelijkertijd naar kanalen kunt surfen en kijken. Elke andere service die we hebben getest - en elke kabel-tv-gids die we in het afgelopen decennium hebben gebruikt - houdt een deel van het scherm op het kanaal waar je naar kijkt. De gids zelf toonde ook slechts ongeveer vier programma's tegelijk, dus je moet vaak veel klikken om iets te vinden om te bekijken.

Op een laptop neemt de gids van Hulu de helft van het scherm in beslag, maar op een streamingapparaat blokkeert het alles.

Hulu weet van zijn kant dat het enkele dingen moet oplossen. CEO Randy Freer gaf op een recente podcast toe : "We hebben een consumentenervaring opgebouwd die waarschijnlijk was waar dingen kunnen eindigen of waar we naartoe gaan, maar het was niet zo intuïtief als we waarschijnlijk hadden moeten bouwen." We zouden verwachten positieve veranderingen zullen in de nabije toekomst plaatsvinden.

Slechts twee gelijktijdige streams

Met Hulu + Live TV kun je slechts op twee apparaten tegelijk streamen, een van de gierigste nummers die er zijn. Je kunt upgraden naar een onbeperkt aantal schermen voor een extra $ 10 per maand, maar we hadden graag meer streams toegestaan ​​in het basispakket.

Best voor
Live sport

PlayStation Vue
Als je op zoek bent naar sport en niets anders, haalt PlayStation DIRECTV uit zijn aanbod. We raden het Core-pakket aan ($ 45 / maand).
Pros
Nationaal uitgezonden spellen
Regionale sportnetwerken
Extra voordelen
Cons
Ontbrekende populaire kanalen

Waarom we ervoor kozen

Nationaal uitgezonden spellen

Welke sporten je ook volgt, PlayStation Vue voldoet aan of overtreft de dekking van zijn rivalen. Het Core-pakket (plus alle hogere prijsniveaus van PlayStation) heeft elk kanaal dat je nodig hebt om live sport te kijken van de NFL, MLB, NBA, PGA Golf en NASCAR. En hoewel het niet elk mogelijk kanaal voor NCAA-basketbal en voetbal omvatte (de Pac-12- en ACC-netwerken ontbreken), is het nog steeds meer dan alle pakketten van de competitie.

Regionale sportnetwerken

Afgezien van de NFL, zenden lokale teams waarschijnlijk hun games uit op een regionaal sportnetwerk. Nogmaals, PlayStation Vue heeft je gedekt. Het bevat de meest uitgebreide reeks regionale sportnetwerken die we hebben gezien, dus je kunt nog steeds je lokale MLB-, NBA- en NHL-teams volgen als ze niet op nationale tv zijn. Je moet je postcode altijd controleren op de website van de provider om te verifiëren voordat je je aanmeldt, maar PlayStation Vue had alle regionale sportnetwerken die we zochten tijdens onze testruns.

Extra voordelen

PlayStation Vue gaat verder dan dat met de aanvullende functies die het biedt in zijn live tv-streamingdienst. Je krijgt onbeperkte opslag met de cloud-DVR, iets dat alleen werd geëvenaard door YouTube TV en Philo. Je opnames worden na 28 dagen verwijderd, maar Vue heeft ook een substantiële bibliotheek op aanvraag waar je shows kunt bekijken nadat ze zijn uitgezonden.

Punten om te overwegen

Niet de beste optie voor casual sportfans

Hoewel we dachten dat PlayStation Vue veruit de beste optie was voor sportfans, kunnen mensen die een beter afgeronde streaming-ervaring willen, merken dat het enkele be>elke game hoeft te vangen, biedt Hulu + Live TV de meeste livesporten en biedt het een betere algehele kanaalselectie.

Het beste
Gebruikerservaring

YouTube TV
YouTube TV is een stap verder dan de rest in gebruikerservaring, maar het mist verschillende be>
Pros
Intuïtieve interface en navigatie
Onbeperkte DVR-opslag
Geweldig voor live sporten
Cons
Gemiddelde kanaalselectie algemeen
Niet compatibel met Fire TV of PlayStation

Waarom we ervoor kozen

Intuïtieve interface en navigatie

YouTube TV is een absoluut genot om te gebruiken. De meeste live tv-streamingdiensten houden zich aan een redelijk vergelijkbare gamplan: donkere achtergronden, scrollen via kabel-tv-achtige kanalen en een klein beetje aanbevelingen op aanvraag. Met zijn strakke witte interface en gedurfde gewaagde, gemakkelijk te lezen zwarte letters, explodeert YouTube TV dat speelboek.

De gids deed ook iets dat we nergens anders zagen. Wanneer je tijdens het scrollen op een kanaal stopt, kun je een voorbeeld zien van wat er momenteel wordt afgespeeld zonder het daadwerkelijk te openen. Nog steeds rust in de game die je wilt bekijken? Je show midden in een commercial? Met YouTube TV kun je in één oogopslag de status van elk programma inchecken zonder je er volledig voor te verbinden.

Onbeperkte DVR-opslag

YouTube TV heeft het beste cloud DVR-plan van elke streamingdienst. Je krijgt onbeperkte ruimte en je opnames blijven negen maanden >

Geweldig voor live sporten

Na PlayStation Vue is YouTube TV de tweede beste optie voor sportfans. Het heeft allemaal dezelfde lokale kanalen en regionale sportnetwerken, dus je krijgt dezelfde combinatie van nationale sporten en de games van je lokale teams. Er ontbreekt slechts één groot sportkanaal: het NFL-netwerk. Dat betekent dat je ongeveer zeven nationale NFL-games per jaar mist. Als dat een dealbreaker voor je is, is PlayStation Vue misschien de upgrade waard.

Punten om te overwegen

Gemiddelde kanaalselectie algemeen

Hoewel we dol waren op de gebruikerservaring van YouTube TV, is de algehele line-up van het kanaal vrij middelmatig. Het eindigde in het midden van het peloton in onze evaluatie, vóór Sling Orange + Blue (maar $ 10 meer per maand) en DIRECTV NU, maar achter Hulu + Live TV, PlayStation Vue en fubo TV ($ 5 meer per maand). YouTube TV mist grote namen zoals Geschiedenis, A Comedy Central, Lifetime, Hallmark Channel en Nick, maar de uitzonderlijke interface en navigatie kan voor sommige mensen be>

Niet compatibel met Fire TV of PlayStation

Vanaf nu is YouTube TV compatibel met het minste aantal streaming-apparaten van elke dienst, waaronder Amazon's Fire TV en PlayStation-gameconsoles. YouTube heeft gezegd dat het eind 2019 naar Fire TV zou komen , maar er is momenteel geen woord wanneer precies dat zal gebeuren.

Het beste
Magere bundel

Een pakket van $ 15 per maand dat verrassend veel spraakmakende kanalen bevat
Pros
Goedkoop
Bevat vijf van de 10 populairste kanalen
Cons
Geen lokale zenders of sport
Geen DVR of gelijktijdige streams

Waarom we ervoor kozen

Goedkoop

De grootste aantrekkingskracht van AT Watch is het prijskaartje: $ 15 per maand, de goedkoopste live tv-streamingdienst die er is. Die prijs lijkt meer op een Netflix- of Spotify-abonnement dan op een kabelrekening. Dat wil niet zeggen dat het niets inhoudt - de 43 kanalen zijn meestal herkenbare namen - maar WatchTV is duidelijk ontworpen voor kanaalsurfen met een beperkt budget.

Bevat vijf van de 10 populairste kanalen

We waren verrast hoeveel populaire kanalen WatchTV past in het budget van $ 15 per maand. Je krijgt vijf van de 10 kanalen waarvan consumenten zeiden dat ze het meest wilden - Discovery Channel, History, A TNT en TBS - een combinatie die het deelt met alleen Hulu en Sling. Ter vergelijking: DIRECTV NOW heeft zeven van de top 10 kanalen en kost $ 40 meer per maand.

Punten om te overwegen

Geen lokale zenders of sport

WatchTV kan de prijzen zo laag houden omdat het de TV overslaat die het duurst is om te dragen, namelijk lokale en sportkanalen. Omdat ze dingen uitzenden als awards, nieuws en sportevenementen die live moeten worden bekeken, kunnen netwerken het meeste betalen. Als u met WatchTV kiest, hebt u nog steeds toegang tot ABC, CBS, Fox en NBC via een tv-antenne of Locast.org .

Geen DVR of gelijktijdige streams

Niet verwonderlijk gezien zijn goedkope prijs, biedt WatchTV geen cloud DVR-opslag of gelijktijdige streams. Als dit een must voor je is, biedt Philo een iets slechtere kanaalselectie, maar onbeperkte DVR-opslag en drie gelijktijdige streams voor $ 20 per maand.

Het beste
Gratis tv-streaming

Pluto TV
Hoewel de ervaring een beetje onhandig is, biedt Pluto TV veel sport- en nieuwsverslaggeving, allemaal zonder een cent te betalen
Pros
13 nieuwszenders
Oude shows van MTV, Nick en BET
Verschillende populaire sportkanalen
Cons
Weinig herkenbare kabelkanalen
Ongelegen porties

Waarom we ervoor kozen

13 nieuwszenders

Als je van politiek houdt, maar een hekel hebt aan je kabelrekening, bekijk dan Pluto TV. Het heeft 13 kanalen gewijd aan het behandelen van actuele gebeurtenissen, inclusief versies van naammerken zoals CNN, CBS en NBC. Hoewel het niet altijd dezelfde programmering draagt ​​als hun versies voor betaal-tv, overlapt het wel een verrassend bedrag. Als u alleen maar be>

Oude shows van MTV, Nick en BET

Vanwege de samenwerking van Pluto met Viacom heeft het een schat aan shows van de kabelkanalen van het bedrijf: vijf versies van MTV, twee Comedy Centrals, twee Nicks, één CMT en één BET. Het grootste deel van de programmering is van het eind van de jaren 90 / begin 2000 (inclusief een volledig kanaal gewijd aan MTV's "The Hills"), maar dat is misschien een pluspunt voor bepaalde nostalgische millennials.

Verschillende populaire sportkanalen

We waren verrast om verschillende sportkanalen te vinden in de line-up van Pluto TV waarvoor je meestal moet betalen. Sportnieuwskanalen zoals Fox Sports 1 en Stadium zijn inbegrepen en je kunt zelfs live-wedstrijden van de MLS en NCAA's Big Sky Conference volgen. Als u niet de geschatte $ 9 per maand wilt betalen, kost het om ESPN toe te voegen aan uw kabelpakket, Pluto TV is een waardig alternatief.

Punten om te overwegen

Weinig herkenbare kabelkanalen

Hoewel het veel namen heeft die je zult herkennen, verwacht je niet dat Pluto dezelfde shows en films levert die je krijgt van een betaalde service. Netwerken gebruiken het over het algemeen als een plek om oudere shows en films te huisvesten die niet zo gewild zijn als hun kernprogrammering.

Ongelegen porties

In tegenstelling tot betaalde tv is Pluto er nog niet helemaal achter hoe hij zijn advertenties in het programma kan invoegen. Toen we naar de nieuwskanalen keken, werden de ankers vaak halverwege de zin afgesneden toen Pluto naar de commercial ging. Dit was zeker vervelend, maar het is moeilijk om te klagen over een service waar je niet voor betaalt.

Hoe we de beste on-demand tv-streamingservice hebben gekozen

Groot inhoudsbudget

Een van de aantrekkingskracht van on-demand streamingdiensten is hun reputatie voor inhoud van hoge kwaliteit - zowel origineel als gelicentieerd. Shows als "Stranger Things" en "Orange Is the New Black" zijn zulke enorme successen geworden dat ze een groter publiek hebben getrokken dan traditionele kabelnetwerken zoals "The Bachelor". Om onze drie kanshebbers te evalueren, wilden we eerst ontdekken hoe toegewijd ze waren om deze trend voort te zetten.

Helaas is elke streamingdienst ongelooflijk cagey over zijn gegevens. Ze delen niet gewillig beoordelingen, exact bibliotheekvolume (en wanneer het verandert), of abonneenummers. Maar we hebben wel enig idee van hoeveel geld ze investeren. En hoewel het uitgeven van het meeste geld natuurlijk geen garantie is voor de beste shows en films, is het redelijk om, als u slechts op één service gaat abonneren, degene te kiezen die meer van uw maandelijkse kosten weer in inhoud zal investeren.

Hoogwaardige originele programmering

Terwijl kolossen als Disney hun catalogi uit streamingdiensten beginnen te halen om hun eigen platforms te promoten (in wezen de HBO-route volgen), wordt originele inhoud steeds be>

Gelicentieerde tv-programma's en films

Hoewel originele inhoud be>Nielsen dat 72% van de kijkminuten aan de service wordt besteed aan programma's met een licentie en films. Met dat in gedachten hebben we IMDb's lijst van de 250 grootste shows en films gebruikt en gescoord hoeveel titels elke service biedt.

De beste on-demand tv-streamingdiensten

Het beste
Streaming op aanvraag

Netflix
De grootste bibliotheek met originele inhoud en het grootste budget om hits voort te zetten.
Pros
Beste selectie van populaire shows en films
Oorspronkelijke inhoud
Investering in inhoud
Familie programmeren
Cons
Minder netwerkshows
Duur

Waarom we ervoor kozen

Beste selectie van populaire shows en films

Met elke meetwaarde die we hebben bekeken, kwam Netflix bovenaan als de tv-streamingservice met de meeste shows en films die mensen willen bekijken. Van de 250 grootste tv-series van IMDb heeft Netflix 73 in zijn bibliotheek, negen meer dan de op een na beste Hulu. Bovendien zijn de namen bovenaan, zoals 'The Office' en 'Friends', niet beschikbaar in andere services.

Het was hetzelfde verhaal toen we naar films keken. Netflix had met 38 het meeste in IMDb's top 250, terwijl The Criterion Channel in de verre tweede kwam met 30. Als je de meest populaire titels wilt bekijken, is Netflix duidelijk de beste optie.

IMDb-for-Streaming

Oorspronkelijke inhoud

Omdat elke service zijn beoordelingen extreem dicht bij het vest houdt, is het onmogelijk om te weten welke shows het meest worden bekeken. Maar het is veilig om te zeggen dat Netflix het streaminggesprek heeft gedomineerd met zijn originele serie. Shows als 'Stranger Things', 'Narcos' en 'Orange Is the New Black' zijn allemaal enorme hits, terwijl Hulu en Amazon moeite hebben gehad om alles te produceren dat op hetzelfde niveau resoneerde.

In Emmy voor de oorspronkelijke serie heeft Netflix sinds 2015 135 nominaties en 24 overwinningen behaald, terwijl Amazon slechts 21 nominaties en 12 overwinningen heeft ontvangen en Hulu slechts 19 nominaties en vijf overwinningen in dezelfde periode. 2018 betekende een wisseling van de wacht bij de Emmy, waarbij Netflix voor het eerst meer nominaties ontving dan HBO.

Awards-for-Streaming

Investering in inhoud

In de felle concurrentie om je entertainmentbudget besteedt Netflix consequent meer aan originele en gelicentieerde tv-shows en films dan Amazon, Hulu en HBO. In 2018 gaf Netflix $ 12 miljard uit aan content, met $ 15 miljard geprojecteerd voor 2019. Ter vergelijking: Amazon's contentbudget voor 2018 was $ 5 miljard, Hulu's waren $ 2,5 miljard en HBO's waren $ 1,5 miljard. Het besteden van het meeste geld is uiteraard geen garantie voor de beste shows en films, maar als je je maar op één service gaat abonneren, is het een veilige gok dat Netflix meer van je maandelijkse kosten weer in content gaat investeren dan Amazon , Hulu en HBO.

Library-Size-and-Budgets-for-Streaming

Familie programmeren

Als je een ouder bent met jongere kinderen, is Netflix veruit de beste keuze voor inhoud waar het hele gezin van kan genieten. Het heeft 81 originele shows en films voor kinderen, vergeleken met slechts 22 voor Amazon, 13 voor HBO Now en twee voor Hulu. Het heeft ook een stel klassiekers uit de jaren 90, zoals "Goosebumps" en "The Magic School Bus", waar ook ouders van kunnen genieten.

Punten om te overwegen

Minder netwerkshows

Als het bijhouden van je favoriete kabelprogramma's je hoogste prioriteit is, kan het zijn dat Netflix ontbreekt. Er is niet veel in de manier van netwerkshows, en als het dat doet, worden ze pas een paar maanden na het einde van het seizoen opgezet. has more content from the major networks than either Netflix or Amazon, and it puts them up the day after they're aired on cable. Hulu On Demand heeft meer inhoud van de grote netwerken dan Netflix of Amazon, en het stelt ze op de dag nadat ze op de kabel zijn uitgezonden. Omdat het eigendom is van Disney (en bij uitbreiding ABC en Fox) en NBC, is Hulu in wezen het voorkeursplatform voor het streamen van inhoud van grote netwerken. Het is de enige on-demand service waar je hitshows kunt vinden zoals "Empire", "Modern Family" en "This Is Us". Van de 10 best beoordeelde tv-programma's van 2018 is de enige Netflix die 'NCIS' is, en de meest recente aflevering meer dan een jaar geleden op tv uitgezonden.

Duurder dan concurrenten

Hoewel we dachten dat het verreweg de beste on-demand streaming-service was, betaal je een beetje meer voor Netflix dan Amazon Prime Video of Hulu. Het kost $ 9 per maand voor streaming met standaarddefinitie, maar tegenwoordig is high-definition een noodzaak voor de meeste kijkers. (Ter referentie, tv-programma's stopten met uitzending in SD in 2014. ) Netflix in HD draait $ 13 per maand voor HD-streaming en twee gelijktijdige streams en $ 16 voor 4K-streaming en vier gelijktijdige streams. Ter vergelijking, Hulu en Amazon beginnen bij ongeveer $ 6 en $ 9 per maand voor respectievelijk HD.

Best voor
Netwerkshows

Hulu
Voor fans van netwerk-tv presenteert Hulu shows van ABC, Fox en NBC de dag nadat ze zijn uitgezonden
Pros
Netwerkshows
Shows beschikbaar de dag nadat ze zijn uitgezonden
Advertentie-ondersteund plan
Cons
Minder originele inhoud
Zwakke filmbibliotheek

Waarom we ervoor kozen

Netwerkshows

Hulu heeft meer shows van kabel- en netwerk-tv dan elke andere tv-streamingdienst. Omdat het eigendom is van het duo van Disney (dat ABC en Fox bezit) en NBC, bestrijkt het de overgrote meerderheid van de meest populaire tv-shows. Van de top negen meest bekeken series van 2018 heeft Hulu er vier in zijn bibliotheek, vergeleken met slechts één voor Netflix en nul voor Amazon.

Shows beschikbaar de dag nadat ze zijn uitgezonden

Hulu start meestal afleveringen van shows de ochtend nadat ze op prime time tv zijn uitgezonden, terwijl Netflix wacht tot het hele seizoen is afgelopen en dan een paar extra maanden toevoegt. Als u netwerkprogramma's zonder kabelabonnement wilt bijhouden, is Hulu de enige on-demand streamingdienst die u deze optie biedt.

Advertentie-ondersteund plan

We stellen het op prijs dat Hulu u enkele opties biedt met zijn prijzen. Het door HD ondersteunde abonnement kost $ 6 per maand, minder dan de helft van de prijs van het HD-abonnement van Netflix. We vonden de commercials ook niet teveel ergernis - ongeveer drie blokken van 90 seconden met advertenties voor elk half uur tv-programma. Als u liever reclames helemaal omzeilt, kunt u upgraden naar het advertentievrije abonnement voor $ 12 per maand.

Punten om te overwegen

Minder originele inhoud

Terwijl Hulu het peloton leidt als het gaat om shows die oorspronkelijk op tv werden uitgezonden, had het minder succes met zijn oorspronkelijke inhoud. Het produceerde slechts 51 van zijn eigen shows en films, vergeleken met 161 voor Amazon en 832 voor Netflix. Het heeft één groot succes gehad met "The Handmaid's Tale", maar buiten dat, is de originele bibliotheek vrij dun.

Zwakke filmbibliotheek

Hulu heeft momenteel slechts 1.469 films in zijn bibliotheek, vergeleken met 3.922 voor Netflix en 19.382 voor Amazon Prime Video. Die kleinere selectie vertaalt zich ook niet in een betere kwaliteit. Van de Top 250-films van IMDb had Hulu er in totaal slechts negen en slechts één in de top 30. Hulu's bibliotheek is duidelijk voorstander van tv-programma's in plaats van films. Als films meer jouw ding zijn, zijn Netflix en The Criterion Channel veel betere opties.

Het beste
Voordelen

Amazone
Naast de grootste bibliotheek voor streaming, krijg je ook voordelen zoals gratis tweedaagse verzending en onbeperkte fotoopslag
Pros
Amazon Prime voordelen
Enorme bibliotheek
HBO terug catalogus
Cons
Geen nieuwe netwerkshows
Zwakke originele inhoud

Waarom we ervoor kozen

Amazon Prime voordelen

Je kunt je alleen abonneren op Prime Video voor $ 9 per maand, maar de meeste mensen krijgen het als onderdeel van hun Amazon Prime-lidmaatschap ($ 119 per jaar), waar het slechts een van de vele voordelen is. Als u zich abonneert op Prime, krijgt u ook gratis tweedaagse verzending op Amazon-bestellingen, onbeperkte fotoopslag, lidmaatschap bij Prime Music en één gratis e-book per maand.

Enorme bibliotheek

Prime Video verkleint de concurrentie als het gaat om het enorme aantal titels in de bibliotheek: 19.382 films en 1.646 tv-shows, meer dan Netflix, Amazon, Hulu en The Criterion Channel samen. Zelfs met al die titels heeft Prime Video nog steeds niet zoveel van de populairste films en shows. Van de 250 grootste tv-programma's van IMDb heeft het slechts 53, minder dan zowel Netflix als Hulu. Van de top 250-films werd het ook derde met Netflix en The Criterion Channel, met 28.

HBO terug catalogus

Afgezien van HBO Now, is Prime Video de enige manier om titels te streamen uit de achtercatalogus van HBO. Het bevat een aantal klassieke tv-programma's zoals 'The Sopranos', 'The Wire' en 'Sex and the City'. Helaas krijg je geen nieuwere programma's zoals 'Game of Thrones', maar het is nog steeds een leuke bonus .

Punten om te overwegen

Geen nieuwe netwerkshows

Prime Video voert niet veel shows uit die momenteel op tv worden uitgezonden. Als je ABC-, CBS-, Fox- of NBC-shows wilt bekijken zonder kabelabonnement, voert Hulu drie van de vier grote netwerken uit en zet meestal afleveringen op de dag nadat ze op tv zijn uitgezonden.

Zwakke originele inhoud

Amazon is er niet in geslaagd om een ​​grote plons te maken als het gaat om originele inhoud, hoewel het dit jaar naar schatting $ 6 miljard besteedt om zijn eigen shows en films te maken. Het heeft slechts 21 Emmy-nominaties en 12 overwinningen in de afgelopen vier jaar - de helft van wat Netflix heeft ontvangen. Hoewel het een handvol kritische lievelingen had, zoals 'The Marvelous Mrs. Maisel', was de gemiddelde score van 77% van de Rotten Tomatoes-critici voor originelen lager dan die van HBO, Netflix en Hulu.

Original-Show-Ratings-for-Streaming

Amazon had wel een voorsprong op films met een score van 73% op Rotten Tomatoes ten opzichte van 72% van Netflix. Maar met tien keer minder originele films in de bibliotheek was dat een minder indrukwekkende prestatie.

Original-Movie-Ratings-for-Streaming

Best voor
Originele shows

HBO
HBO geeft kwaliteit boven kwantiteit en geeft u exclusieve toegang tot enkele van de beste tv ooit gemaakt
Pros
Hit shows
Grote selectie van documentaires
Cons
Over het algemeen minder titels
Duur

Waarom we ervoor kozen

Hit shows

Meer dan elke andere streamingdienst biedt HBO Now de shows die mensen aan het praten krijgen. Van "The Sopranos" tot "Game of Thrones", het premium netwerk lijkt altijd minstens één show te hebben die een must-have is voor kijkers. Je kunt dit ook duidelijk zien in Emmy overwinningen en nominaties door de jaren heen, waar HBO de concurrentie volledig heeft gedomineerd. Alleen al in de afgelopen vier jaar heeft het zes van de acht Emmy's voor Beste Drama en Beste Komedie - de hoogste onderscheidingen op tv.

Grote selectie van documentaires

De originele documentaires van HBO zijn een klasse apart. Het heeft momenteel 251 >

Punten om te overwegen

Over het algemeen minder titels

Als je op zoek bent naar specifieke films op HBO Now, kom je vaker wel dan niet leeg. Met minder dan 1.000 beschikbare titels om te streamen, is HBO Now niet in de buurt van Amazon, Netflix of Hulu in termen van enorme breedte aan films en shows. HBO zou dit waarschijnlijk als een positieve factor gebruiken - in tegenstelling tot de "probeer alles" -benadering van Netflix, betekent het keurmerk van HBO kwaliteit - maar het valt niet te ontkennen dat u met HBO Now veel minder krijgt voor uw geld. It's banking on the “must-see” appeal of a handful of shows, not its library as a whole.

Duur

Even though HBO spent $10 billion less in 2018 than Netflix — and has more than 3,000 fewer titles — it still charges $2 more per month for its HD plan. At $15 per month, it's the most expensive on-demand streaming service on our list, and is understandably hard to justify for a lot of people. If you want HBO without paying the full price, one option is to replace your cable package with DIRECTV NOW , a live TV streaming service that includes HBO (and by extension, HBO Go) in all of its plans, which start at $50 a month.

Best voor
Classic Films

Criterion Channel
For serious film buffs, The Criterion Channel has an unparalleled library of arthouse, foreign, and indie cinema
Pros
Classic films
Bonus features
Four simultaneous streams
Offline viewing
Cons
Fewer new or popular movies
No TV shows

Waarom we ervoor kozen

Classic films