Maggie Overholt Senior Insurance Editor Door Maggie Overholt Senior Insurance Editor

Maggie is de hoofdschrijver en redacteur van grmajo.net. Ze heeft meer dan 70 verzekeringsartikelen geschreven over huiseigenaren, auto's, het leven, motorfietsen, reizen en meer.

De beste hypotheekverstrekkers

We zijn begonnen met een hoofdlijst van 181 geldschieters, banken en kredietverenigingen - elk hypotheekbedrijf waar we op konden letten. Vervolgens hebben we ons gericht op wat een hypotheekverstrekker het beste maakt. We hebben natuurlijk gezocht naar concurrerende tarieven, maar tarieven zijn niet het enige dat telt. Ons controleproces liet ons alleen de meest toegankelijke, gerenommeerde en meegaande geldschieters over: bedrijven die de overgang naar uw nieuwe woning soepel en pijnloos zullen maken.

De 3 beste hypotheekverstrekkers

Quicken Leningen

Het beste
globaal

Quicken Leningen
Uitstekende online tools, een eenvoudig sollicitatieproces en enkele van de beste rentetarieven op de markt. Bovendien waren we vooraf goedgekeurd en klaar om te winkelen in minder dan 30 minuten.
Pros
All-round excellentie
Online hulpmiddelen
Klantenervaring
Cons
Geen lokale verbindingen

Waarom we ervoor kozen

All-round excellentie

Onze topkeuze, Quicken Loans , heeft alles wat we zochten in hypothecaire leningen: lage rentetarieven, geweldige klantenondersteuning en snelle goedkeuring. Plus, het biedt hypotheekopties om aan ieders behoeften te voldoen. Als het tijd is om de lening te activeren, krijgt Quicken je vooraf goedgekeurd en snel op de huizenmarkt. End-to-end, we waren vooraf goedgekeurd in minder dan 30 minuten. En na het solliciteren werden we niet overspoeld met e-mails en telefoontjes. Dit bedrijf weet je wat ruimte te geven tijdens de shop-around fase.

Online hulpmiddelen

Quicken heeft enkele van de beste leermiddelen in de industrie. De website leidt u door de fijne kneepjes van hypotheekleningen in eenvoudige taal en biedt alles wat u nodig hebt om uw hypotheek van begin tot eind te beheren, zelfs zonder de hulp van een makelaar. Leer uzelf over gecompliceerde concepten zoals verzekering en herfinanciering, en gebruik de hypotheekoptiesgrafiek om de aanpasbare rente, de vaste rente en andere soorten leningen naast elkaar te vergelijken. Quicken is een opvallende manier om consumenten in staat te stellen en hen te helpen alle details te begrijpen voordat ze zich aanmelden op de stippellijn.

Klantenervaring

Als u vragen tegenkomt die de online bronnen van Quicken niet kunnen beantwoorden, is de klantenservice direct beschikbaar om een ​​handje te helpen. De online chatfunctie biedt directe live-ondersteuning en toen we een meer diepgaand gesprek wilden, bereikten we binnen vijf minuten telefonisch contact met een medewerker. De kwaliteit van de hulp die ze gaven was van de bovenste plank, op de tweede plaats na de buitengewoon behulpzame telefoondienst van Alliant Credit Union.

Punten om te overwegen

Geen lokale verbindingen

Quicken Leningen overtreft alle testen van de hypotheekverstrekker, van prijs tot opleiding tot telefonische communicatie. Waar het tekortschiet, is waar alle online hypotheekverstrekkers tekortschieten: als nationale bedrijven kunnen ze niet de lokale touch bieden die je zou krijgen van het werken met je thuisbank. Als het verkrijgen van referenties van makelaars en inzicht in uw woonplaats be>gids om de beste weddenschappen voor uw regio te bekijken.

Alliant Credit Union

Best voor
Eerste kopers

Alliant Credit Union
Alliant biedt eerlijke en transparante prijzen. Eerste thuiskopers zullen ook profiteren van de uitzonderlijk geduldige en behulpzame klantenservice.
Pros
Persoonlijke hulp
Credit union tarieven
Cons
>

Waarom we ervoor kozen

Persoonlijke hulp

Als u voor het eerst een huiseigenaar bent, kan het helpen om met een bedrijf samen te werken dat u tijdens het hele hypotheekproces gepersonaliseerde (lees: menselijke) hulp kan bieden. In dat geval raden we Alliant Credit Union aan . Alliant heeft uitstekende klantenservice-medewerkers die niet alleen snel reageren, maar ook elke stap van het aanvraagproces met u doorlopen en u indien nodig helpen. Bruce Ailion, een makelaar en advocaat bij Re / Max Town en Country, adviseerde ons dat starters vaak een "patiënt, persoonlijk, in de hand gehouden geldschieter" nodig hebben om hen te helpen bij het navigeren door de ins en outs van hypotheken.

Credit union tarieven

Kredietverenigingen bieden doorgaans aantrekkelijkere tarieven dan hun tegenhangers van banken, en Alliant past volledig in deze traditie. Deze financiële instelling zonder winstoogmerk is eigendom van de leden, wat betekent dat ze alle prikkels heeft om aantrekkelijke tarieven en lage of geen kosten in haar prijsstructuur op te nemen. Het omzeilt ook de kern van de meeste kredietverenigingen: technologie van lage kwaliteit. Het bedrijf heeft aanzienlijk geïnvesteerd in het creëren van toegankelijke en functionele online tools voor hypotheken en al haar andere bankactiviteiten.

Punten om te overwegen

>

Als kredietunie heeft Alliant minder werknemers dan een megakrediet als Quicken, wat betekent dat er een grotere kans is op >

Eerste internetbank

Best voor
herfinanciering

Eerste internetbank
First Internet Bank maakt herfinanciering efficiënt en pijnloos met duidelijke rentetarieven, snelle reactietijden en het snelste pre-goedkeuringsproces dat we konden vinden.
Pros
Gestroomlijnde applicatie
Informatieve startpagina
Cons
Licht op educatieve middelen

Waarom we ervoor kozen

Gestroomlijnde applicatie

Voor doorgewinterde huiseigenaren die op zoek zijn naar eenvoudige, eenvoudige herfinanciering, raden we aan uw zoekopdracht te starten met First Internet Bank . Het had ons sneller dan bij elke andere geldschieter in en uit het pre-goedkeuringsproces en is een geweldige keuze voor mensen die al een of twee keer in het hypotheekblok zijn geweest. Nadat we de aanvraag voor goedkeuring hadden ingevuld, verscheen er direct een reactie op de webpagina. Om het af te maken, belde een leningsfunctionaris ons binnen 30 minuten om ons hypotheekverzoek op te volgen.

Informatieve startpagina

First Internet Bank geeft tarieven, leningen en herfinancieringsopties rechtstreeks op haar startpagina weer. U kunt in één oogopslag vaste en aanpasbare tarieven, verschillende looptijden, FHA- of VA-backed en andere hypotheekopties vergelijken.

Punten om te overwegen

Licht op educatieve middelen

In tegenstelling tot Quicken-leningen biedt First Internet Bank niet veel educatieve middelen om de technische complexiteit van hypotheken te lezen. De meest opvallende bron is een hypotheekcalculator om u te helpen bij het schatten van maandelijkse betalingen, evenals herfinancieringskosten, prijsverschillen op basis van looptijd, huur versus koopkosten en meer.

Gids voor Amerikaanse hypotheken

Hoe koop je een hypotheek?

Verhoog uw credit scores

Kredietverstrekkers variëren op basis van wat ze nodig hebben, maar hoe hoger u de uwe krijgt, hoe beter. Geschillen over uw kredietrapport, betaal grote schulden en betaal uw rekeningen op tijd in de maanden voorafgaand aan de aanvraag.

Wanneer u zich voorbereidt om een ​​eerste huis te kopen, kan het u veel tijd en geld besparen als u uw kredietgeschiedenis op orde hebt. Wacht niet om uw droomhuis te vinden en ontdek dat u niet in aanmerking kunt komen voor de hypotheek.

Om uw kredietgeschiedenis in te checken, trekt u uw kredietrapport en scoort u. , and Experian — from AnnualCreditReport.com. Dankzij een federale wet hebt u recht op één gratis kredietrapport per jaar van elk van de drie grote bureaus - Equifax, TransUnion en Experian - van AnnualCreditReport.com. Je scores zijn echter niet inbegrepen. Je moet een klein bedrag betalen aan elk bureau om ze te krijgen.

Ga geen nieuwe schulden aan

"Als u in aanmerking wilt komen voor een woningkrediet, is het laatste wat u wilt doen een grote kredietaankoop afsluiten, zoals een autolening," zegt Andrew Schrage, mede-oprichter van MoneyCrashers. "Hoewel FHA-leningen een hoger percentage schulden / inkomstenratio mogelijk maken dan conventionele leningen." Over het algemeen kan het toevoegen van nieuwe schulden uw scores verlagen en uw kansen op het krijgen van een hypotheek schaden.

Oefen met betalen

Onze experts zijn het erover eens: u krijgt de beste deal als u zich financieel voorbereidt voordat u uw eerste pre-goedkeuringsformulier invult. Gebruik een calculator voor het schatten van de maandelijkse betaling om erachter te komen wat uw maandelijkse hypotheekbetaling zal zijn, en 'doe dan alsof' om deze gedurende enkele maanden te betalen door het verschil tussen uw huidige huur of hypotheek rechtstreeks naar spaargeld te sturen. Het lijkt misschien gek, maar deze kleine stap kan je helpen ervoor te zorgen dat de betalingen uitvoerbaar zijn.

Streef naar een aanbetaling van 20%

Om de meest betaalbare tarieven van onze topkeuzes te ontvangen, moet u vooraf minstens 20% van de totale waarde van uw huis betalen. Het hebben van ten minste 20% helpt u ook om een ​​particuliere hypotheekverzekering (PMI) te voorkomen, een extra maandelijks bedrag dat de geldschieter beschermt in het geval u in gebreke blijft met de lening.

Kun je niet tot 20% komen? Maak je geen zorgen, je kunt nog steeds in aanmerking komen voor een hypotheek. Een manier is om die PMI-verzekering te betalen met een conventionele lening. Het is ook mogelijk om een ​​tweede kleinere lening aan te gaan om het verschil in uw aanbetaling te dekken (vaak een piggyback-lening genoemd). U kunt ook in aanmerking komen voor een door de overheid gesteunde Federal Housing Administration (FHA) lening, vooral als u voor het eerst een koper bent.

Zoeken naar concurrerende tarieven

Hypotheekprijzen zijn persoonlijk. De omvang van uw lening, rentetarieven en sluitingskosten zijn allemaal afhankelijk van factoren die voor u persoonlijk zijn - zoals uw credit score, baan, locatie, type onroerend goed, enzovoort.

De combinatie van lening-tot-waarde ratio en credit score heeft de grootste impact op uw rentevoet. Iemand met een gemiddeld krediet dat minder dan 20% daalt, betaalt veel meer voor zijn hypotheek dan iemand met een uitstekend krediet en 20% of meer daalt.

We kunnen niet voorspellen welk bedrijf u de meest betaalbare hypotheekrente zal aanbieden. U moet offertes van enkele verschillende geldschieters vergelijken om de beste prijs voor uw individuele situatie te vinden. Nadat u offertes hebt verzameld, neemt u kennis van renteprojecties. Hoewel een paar tienden van een procent misschien geen groot verschil lijken, klopt het. Een voorbeeld uit onze voorbeeldcitaten: een 30-jarige lening van Wells Fargo met een waarde van $ 240.000 van 4,63% levert u $ 445.000 op nadat rekening is gehouden met rente. Dezelfde lening van Quicken, met 4,25%, kost uiteindelijk $ 425.000. Dat is $ 20.000 extra betaald gedurende een periode van 30 jaar.

Krijg vooraf goedkeuring

In de pre-goedkeuringsfase beoordeelt een geldschieter uw kredietwaardigheid en financiën en vertelt u vervolgens voor welke leningomvang en tarieven u in aanmerking komt. Over het algemeen wilt u vooraf goedkeuring vragen voordat u daadwerkelijk op huizenjacht begint; het laat je weten wat je je kunt veroorloven.

Vet uw lening officier

Het kiezen van een solide hypotheekverstrekker is de eerste stap, maar het vinden van de juiste leningsfunctionaris is net zo be>

Uw lening officier adviseert u over de grootste schuld die u ooit in uw leven zult hebben. Een competente, ervaren, ethische adviseur die vloeiend is in financiële wiskunde is cruciaal voor uw financieel welzijn.

Hypotheekverstrekkers FAQ

Welke federale programma's kunnen kopers helpen?

Militair personeel, zowel actief als gepensioneerd, moet een woningkrediet van de VA onderzoeken. "Deze leningen zijn geweldige opties voor militaire veteranen die in aanmerking komen voor het programma", zegt Mike Tizzano , senior leningfunctionaris van het Tizzano Team bij Fairway Independent Mortgage . "Ze stellen gekwalificeerde veteranen in staat om 100% van de aankoopprijs van het huis te financieren zonder een maandelijkse hypotheekverzekering."

Als u in een landelijk gebied woont of hoopt, controleer dan uw leningopties met de USDA. "USDA-leningen hebben veel voordelen," merkt Phillips op. "Deze omvatten 100% financiering, lagere marktrente, lage maandelijkse premies voor particuliere hypotheekverzekeringen en flexibele kredietkwalificatieregels."

Wat is een FHA-lening?

FHA-leningen worden ondersteund door de overheid, maar uitgegeven door particuliere hypotheekverstrekkers. FHA-leningprogramma's zijn ontwikkeld om kopers te helpen die anders misschien niet in aanmerking komen voor een hypotheek, zoals starters met een kleinere aanbetaling of mensen met een slecht krediet (denk midden 600 en lager). Ze kunnen u ook helpen sneller een huis binnen te komen als u een moeilijke kredietgeschiedenis heeft: "Voor mensen die terugkomen van grote kredietgebeurtenissen, zoals marktafscherming en faillissement, heeft FHA kortere verplichte wachttijden," legt Tizzano uit.

Voordat u een FHA-lening aanvraagt, is het be>hypotheekcalculator van First Internet Bank.

Wat betekent het om vooraf te worden goedgekeurd?

Voorafgaande goedkeuring voor een hypotheek betekent dat de financiële kredietinstelling uw kredietgeschiedenis heeft onderzocht en heeft vastgesteld dat u een levensvatbare kandidaat bent voor een lening. Aangezien alle geldgerelateerde activiteiten (een auto kopen, achterstallige schulden op uw creditcard krijgen, mede-ondertekening van de huurovereenkomst van uw jongere broer) uw score in een of andere richting verplaatsen, is uw goedkeuring een bewegend doelwit. Voorafgaande goedkeuring is meestal geldig voor een periode van drie maanden - daarna moet u het proces opnieuw doorlopen. Houd er rekening mee dat elk verzoek tot goedkeuring uw kredietscore kan beïnvloeden. Met de voorafgaande goedkeuring van een lening kunt u uw zoektocht naar onroerend goed op dat moment of lager aanpassen.

De beste hypotheekverstrekkers: samengevat

Quicken Leningen
Alliant Credit Union
Eerste internetbank
Online pre-goedkeuring offerte
-
Hypotheekberekening
Transparante tarieven
Gewenste credit score
720
740
760
Sterke punten
Beste online tools
Meest ondersteunende klantenservice
Snelste pre-goedkeuringsproces

Onze andere financiële services beoordelingen

We onderzoeken de financiële diensten al vele jaren en blijven onze bibliotheek met recensies over de beste bedrijven en producten op de markt uitbreiden. Bekijk onze topkeuzes hieronder.

Misschien vind je dit ook leuk