Resultaat resultaten voor
Bedoelde je:
Sorry, er ging iets mis. Vernieuw uw browser en probeer het opnieuw.

grmajo.net

Brett Benningfield

Onderzoeksmedewerker

2 minuten. lezen

Tijdens de jaarlijkse stortvloed aan hardwareaankondigingen van Apple was een van de grootste onthullingen de Apple Watch Series 5, een apparaat dat indrukwekkender lijkt dan het is. Hoewel het typisch is voor Apple om elk jaar een nieuwe versie van zijn smartwatch uit te brengen, brengt de inkomende Apple Watch Series 5 verrassing en enige verwarring met zich mee, vooral voor Series 4-gebruikers.

De Apple Watch Series 4 was een enorme stap voorwaarts ten opzichte van de Series 3, met een groot aantal nieuwe functies waardoor de S4 aanvoelde als een veel beter capabele smartwatch. De grootste verandering was toen een nieuwe vormfactor, met een toename van de grootte van het scherm en een slanker profiel van het apparaat. De Series 4 was ook de eerste Apple Watch op de markt gebracht als een medisch apparaat met extra functionaliteit toegevoegd aan de hartslagmonitor en een nieuwe sensor die ECG / EKG's kan leveren, geïntroduceerd onder auspiciën van de FDA.

Met alle nieuwe functies leek de Apple Watch Series 4 zeker een >

Alle vermelding van de Series 4 lijkt te zijn geschraapt van de website van Apple. Niet alleen dat, zelfs de zoekresultaten van apple.com die verwijzen naar de Series 4-omleiding naar de nieuwe startpagina voor de Series 5. Nog een aanwijzing dat Apple de Series 4 heeft stopgezet: de "Vergelijk" -pagina voor Apple Watch-modellen bevat slechts twee kolommen; één voor de Series 5 en een andere voor de Series 3. Aangezien Apple de Series 4 heeft aangekondigd als draagbare technologie die "de manier waarop je elke dag leeft kan veranderen", is dit soort afscheiding ontmoedigend voor degenen die erin hebben geïnvesteerd.

De investering in Series 4 wordt niet uitbetaald voor gebruikers van dag 1 of mensen die het veel hebben opgepikt nadat de buzz was verdwenen. Ook lijkt de Apple Watch Series 5 in geen enkel opzicht de sprong te zijn die S4 was. Kijk maar eens naar de aangeprezen functies: een altijd zichtbaar display, een kompas en internationale noodoproepen. Voor velen, deze functies, hoewel nuttig, rechtvaardigen gewoon geen upgrade, vooral als ze net de S4 hebben. Misschien hadden ze S4 als een afzonderlijke release helemaal kunnen vergeten en ervoor gekozen hebben om een ​​jaarlijkse iteratie van Apple Watch over te slaan om deze kleine verbeteringen in de kwaliteit van leven aan te brengen.

Apple heeft gereageerd op onze vraag over de toekomst van de Series 4 en het ziet ernaar uit dat het de weg gaat van de iPhone X-serie: totale stopzetting. Apple zei echter dat het nog steeds op voorraad zal zijn in de winkels, tenminste totdat ze hun voorraad opraken, of hun weg vinden naar een prullenbak.

gerelateerde artikelen

Tips voor veilige connectiviteit voor slachtoffers van huiselijk geweld

Internetkosten: uw gids voor verborgen kosten

Streaming Royalties and the Starving Artist: How Musicians Money verdienen

Hoe Shazam Apple Music de straat geeft die het nodig heeft