De beste GED-testvoorbereidingssites

Als je je GED of gelijkwaardigheidsgraad op de middelbare school haalt, kun je je carrière- en opleidingsdoelen veel sneller bereiken. We hebben het internet doorzocht, het onkruid van valse informatie doorzocht en de inhoud van de GED bestudeerd, allemaal om de meest betrouwbare testpreparingsites op de markt te vinden. We hebben ervoor gezorgd dat deze cursussen op grote schaal beschikbaar waren, voldoende ruimte bieden voor oefening, middelen en realtime assistentie, zodat u kunt profiteren van een gestroomlijnd, effectief pad om uw diploma te behalen.

De 3 beste GED-testvoorbereidingssites

Het beste voor drukke schema's

UGO Prep
UGO biedt cursussen op eigen tempo die binnen twee weken kunnen worden afgerond en biedt meer oefenexamens dan enig ander programma.
Pros
Goed om op je eigen voorwaarden te studeren
Ruime hoeveelheid oefentoetsen
Hulpbronnen en hulp
Geldteruggarantie
Cons
Geen full-length oefenexamen
Geen optie voor realtime instructie

Waarom we ervoor kozen

Goed om op je eigen voorwaarden te studeren

De UGO Prep-cursus is ontworpen om je in slechts twee weken voor te bereiden op de GED door de nadruk te leggen op getimede oefening boven lezingen. Deze structuur maakt UGO geweldig voor iedereen die in een time-crunch zit, maar het stelt je ook in staat om in je eigen tempo te bewegen, wat betekent dat het even goed past in beknopte schema's en >

Sommige vakken al onder de knie? Met UGO kunt u de onderwerpen kiezen waarop u zich wilt concentreren, zodat u niet hoeft te betalen voor materiaal dat u al hebt geleerd.

Ruime hoeveelheid oefentoetsen

UGO Prep biedt momenteel ongeveer 35 getimede oefenexamens aan voor alle be>

Hulpbronnen en hulp

Bovenop de verschillende online oefenexamens die de inhoud van de eigenlijke testdag nabootsen, biedt UGO Prep uitgebreide beoordelingsgidsen voor elk onderwerp - inclusief meer dan 200 dia's met schriftelijke uitleg, woordenschat en sleutelconcepten. Bovendien zegt UGO Prep dat het de inhoud regelmatig bijwerkt om eventuele wijzigingen in het examen aan te passen, zodat u volledig kunt worden voorbereid op de nieuwste versie van de test. De cursus biedt ook andere educatieve boeken om u te helpen leren efficiënter te studeren, veel voorkomende fouten te voorkomen, evenals tips over solliciteren naar de universiteit en het vinden van die baan die u altijd al wilde hebben.

Geldteruggarantie

Dit is een van de weinige bedrijven die een volledige geld-terug-garantie bieden. Dus zelfs als u uw GED niet haalt, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u geld verliest.

Het is echter be>

Punten om te overwegen

Geen full-length oefenexamen

UGO Prep biedt geen volledige, getimede oefentest aan die vergelijkbaar is met die u op uw eigenlijke testdag zou kunnen afleggen. Hoewel je misschien geen gelegenheid hebt om uithoudingsvermogen op te bouwen voor een test van zeven uur, is het goede nieuws dat je technisch gezien niet op elk onderwerp op één dag hoeft te testen . Maar als u uw GED-testervaring niet meerdere dagen wilt slepen, wilt u misschien een andere testvoorbereiding overwegen die u zal helpen de mentale kracht te verzamelen voor een veel >

Geen optie voor realtime instructie

Deze cursus biedt een meer hands-off aanpak door studenten zelf door het materiaal te laten navigeren - wat voor sommige mensen goed werkt. Uw vragen blijven echter niet onbeantwoord, aangezien UGO Prep een ondersteuningsteam biedt om uw voortgang te volgen en u te helpen bij het oplossen van problemen. Leerlingen die van een-op-een-instructie houden (en de meeste problemen niet graag via een computerscherm oplossen), zijn beter geschikt voor een instelling in een klaslokaal of bijles - deze opties zijn meestal duurder en minder buigbaar voor uw schema.

Beste budgetkeuze

Kaplan
De traditionele, op curriculum gebaseerde aanpak van Kaplan past uitstekend bij iedereen die diep in de verschillende proefpersonen wil duiken. Het is de enige topkeuze die live testvoorbereidingscursussen aanbiedt.
Pros
Op curriculum gebaseerde aanpak
Live online optie
Breed scala aan middelen
Geldteruggarantie
Cons
Beperkte toegang
Duurder

Waarom we ervoor kozen

Op curriculum gebaseerde aanpak

Kaplan is al 75 jaar toonaangevend op het gebied van testvoorbereiding op zowel middelbare school als universiteit en de GED-voorbereiding illustreert waarom. Het deskundige curriculum en de toonaangevende technologie helpen je gegarandeerd om alle vier GED-vakken te halen. Kaplan-instructeurs houden zich ook aan deze norm , dus u weet dat u instructies krijgt van een gekwalificeerde bron.

Kaplan biedt het sterkste algemene cursuspakket in onze review. Terwijl UGO Prep zich meer richt op repetitieve oefeningen, is Kaplan voorstander van een traditionele, op curriculum gebaseerde aanpak. Met meer dan 150 videolessen waarin be>

Live online optie

Kaplan biedt de enige officiële live online voorbereiding op de GED-test door rechtstreeks samen te werken met GED Testing Services . Je kunt er niet alleen zeker van zijn dat je weet dat je instructies rechtstreeks van de officiële testbron ontvangt, je kunt ook studeren vanuit je slaapkamer en op je eigen tijd. Hulp van instructeurs in realtime helpt u om vragen sneller te beantwoorden en uw instructeur kan u helpen uw zwakkere gebieden te targeten - u krijgt 24/7 e-mailtoegang en beloofde antwoorden door een Kaplan-leraar binnen 24 uur. En als je terug wilt gaan en een les opnieuw wilt bekijken, heb je een complete videotheek op het dek met alle opgenomen lessen.

Breed scala aan middelen

Kaplan biedt zowel een live online-optie als een eigen tempo-optie - en als u echt zelf wilt voorbereiden, kunt u het stand-alone review-boek kopen. Alle opties bieden oefentests, inclusief volledige, getimede tests die echte GED-testomstandigheden simuleren. De optie voor eigen tempo biedt ook uitgebreide diagnostische scoremodellen die uw prestaties analyseren om uw toekomstige studiestrategieën verder te informeren. Naast de volledige tests bevatten de interactieve lessen en het cursusboek honderden voorbeeldvragen om u te helpen oefenen.

Als je weet dat je in een bepaald gebied geen specifieke instructie nodig hebt of dat specifieke gedeelte van de GED al hebt gehaald, biedt Kaplan je een zekere mate van verfijnbaarheid met zijn GED Live-cursus - je kunt een pakket kiezen met alle vier onderwerpen, of je kunt alleen wiskunde- of taalkunsteninstructie selecteren voor een gereduceerde prijs.

Geldteruggarantie

Als u uw GED niet haalt aan het einde van uw prep cursusperiode, laat Kaplan u beslissen of u uw geld terug wilt of een gratis herhaling van de eigen tempo cursus (de Live GED-cursus biedt geen garantie) . Zoals elk garantiebeleid heeft Kaplan een aantal kwalificerende vereisten. U moet bijvoorbeeld alle video's met strategie- en vraaguitleg bekijken, ten minste 300 vragen in uw cursusboek beantwoorden en de oefentoetsen hebben voltooid, inclusief de diagnostische examens voor en na de cursus.

Punten om te overwegen

Beperkte toegang

Het grootste deel van uw bronnen voor de zelfstudie en live online cursusopties duren slechts drie maanden - dit omvat de video's en e-mailondersteuning. Het leerboek is natuurlijk een groenblijvende functie van de programma's en kan afzonderlijk worden gekocht - maar als u na 90 dagen terug wilt naar die interactieve bronnen, moet u ergens anders kijken.

Duurder

Kaplan is een van de duurdere studie-opties voor $ 129 voor 90 dagen toegang voor de opties voor eigen tempo en "GED Live - All 4 Subjects". De GED Live-opties voor wiskunde en taalkunst kosten slechts $ 59, maar je krijgt slechts 45 dagen toegang tot live en opgenomen sessies. Het geld kan echter een waardevolle investering zijn als u bereid bent zich aan het programma te wijden. U betaalt tenslotte voor de naam Kaplan en de bijbehorende GED Testing Service-middelen.

Beste budgetkeuze

Essentieel onderwijs
Essential Education biedt aangepaste programma's voor $ 15 per maand, plus toegang tot andere nuttige bronnen voor het zoeken naar werk.
Pros
Gepersonaliseerde instructie
Kostenbesparende middelen
Cons
Geen realtime ondersteuning

Waarom we ervoor kozen

Gepersonaliseerde instructie

Het cursuspakket van Essential omvat 24 oefentoetsen en twee tot drie studieniveaus voor elk van de GED-vakken; elk niveau wordt vervolgens opgesplitst in meer verteerbare modules. Deze lessen bevatten een "virtuele tutor" die uw voortgang tijdens elke les bijhoudt en uw studieplan aanpast terwijl u verder gaat, waardoor u tijd bespaart door alleen te focussen op uw echt zwakste gebieden. Alleen jij kunt beslissen of je een onderwerp echt onder de knie hebt - een virtuele tutor kan je studieplan slechts tot op zekere hoogte "personaliseren".

Kostenbesparende middelen

Hoewel je geen instructie krijgt van een echte tutor, is GED Academy van Essential Education een van de goedkoopste programma's voor slechts $ 15 per maand. Bovendien kunt u ervoor kiezen om voor een jaar te betalen, uiteraard toegang tot $ 99, wat nog steeds goedkoper is dan sommige concurrenten. Het is be>

Punten om te overwegen

Geen realtime ondersteuning

In tegenstelling tot Kaplan en UGO Prep biedt Essential Education geen ondersteuningsteam of 24/7 e-mailondersteuning voor cursusgerelateerde vragen. Toegegeven, dit is een cursus in eigen tempo, en je hoeft niet per se te betalen om een ​​menselijke expert je dringende algebra en vragen te laten beantwoorden. De functies voor klantenondersteuning zijn ook verouderd - omdat er geen livechat is voor onmiddellijke antwoorden, zult u waarschijnlijk meer dan een dag moeten wachten om een ​​antwoord op een eenvoudige productvraag te ontvangen, als e-mail uw communicatiemethode is.

Hoe u de beste GED-testvoorbereidingssite kiest

Denk na over je leervoorkeuren

Vind je het leuk om dingen zelf uit te zoeken, of hou je van op instructies gebaseerde lay-outs? Als je weet hoe snel je het materiaal wilt leren - en hoeveel tijd je realistisch moet doen - kun je de studiegidsen bepalen die het beste bij je schema passen.

Als je denkt dat je meer baat hebt bij traditionele klassikale lessen dan online leren, bieden veel officiële testcentra, middelbare scholen en non-profitorganisaties persoonlijke GED-voorbereidingscursussen. Veel van de cursussen zijn gratis of goedkoop en maken gebruik van cursusmateriaal dat wordt aangeboden door de testontwikkelaars.

Controleer de GED-kwalificaties in uw staat

De GED is niet alleen een test, het is ook het bedrijf dat de test uitvoert. Elke staat heeft een gelijkwaardigheidsprogramma op de middelbare school en de meeste van hen gebruiken de GED als examen voor de oprichting. Er zijn echter enkele staten die de afgelopen jaren hebben gekozen voor verschillende bedrijven en tests, waaronder Montana, Louisiana, New Hampshire, New York, Indiana en Maine. U kunt controleren of uw staat de GED op zijn website aanbiedt - de test zelf zal nog steeds in die specifieke staten worden herkend als een gelijkwaardigheidsgraad; je kunt het daar gewoon niet meenemen.

U kunt ook controleren om de leeftijdsvereisten van uw staat, taalopties (zowel Engels als Spaans worden in de meeste gevallen) en kosten te zien (die binnen het bereik van $ 30 per onderwerp schommelt). Om in aanmerking te komen voor de test, moet je 18 jaar of ouder zijn - 16 of 17 jaar met gepast papierwerk dat een ontheffing verleent - en niet ingeschreven zijn op de middelbare school.

Stel duidelijke tijdlijndoelen voor jezelf vast

Zoals veel testprep-bedrijven, beperken de prep-sites van GED uw toegang doorgaans tot een bepaalde tijd na uw inschrijving - vaak slechts enkele maanden. Daarom is het be>

Bereid je van tevoren voor

Inzicht in hoe de test eruit ziet en de score die je nodig hebt om te slagen, zal je studiegewoonten beter informeren en je op de grote dag comfortabeler maken. Als je weet dat je specifieke testaccommodaties nodig hebt, zoals een aparte testruimte, extra tijd of een lezer, moet je een verzoek indienen >

Als u testaccommodaties nodig heeft, wees dan specifiek in uw aanvraag.

Nadat je een profiel hebt gemaakt op GED.com en hebt ingevuld of je testaccommodaties nodig hebt, stuurt de GED-testservice je een link om een ​​officieel formulier in te vullen. Nadat u dit formulier hebt ingevuld, moet u ook meer informatie verstrekken die uw handicap aantoont (een briefje van uw arts, psycholoog, enz.), Evenals eventueel passend medisch dossier. Andere documentatie, zoals schoolrecords die deelname aan speciale onderwijsdiensten aantonen, transcripties en Individualised Education Plans (IEP's), helpen ook uw zaak. We raden u aan zo specifiek mogelijk te zijn in uw verzoek - bijvoorbeeld vragen om "25% extra tijd" is duidelijker dan "extra tijd".

Veelgestelde vragen over GED

Welke onderwerpen komen aan bod in de GED?

De test omvat vier kernonderwerpen: wiskundig redeneren, redeneren via taalkunst, sociale studies en wetenschap. Het examenformaat is ontworpen om het begrip, probleemoplossend vermogen en analytische vaardigheden te testen, onder vele andere, die normaal worden ontwikkeld in de loop van een middelbare schoolopleiding. Naarmate de vereisten voor afstuderen op de middelbare school uitdagender worden, wordt de GED dat ook. In feite werd de test in 2014 gereviseerd om deze toenemende nationale normen voor colleges en loopbaanbereidheid beter weer te geven.

Welke score heb ik nodig om de GED te halen?

De GED gebruikt een scoreschaal die varieert van 100-200 punten. De minimale score die nodig is om een ​​gelijkwaardigheidscertificaat voor de middelbare school te behalen, is 145 van de 200 op elk van de vier vakgebieden. Om als "college ready" te worden beschouwd, is een hogere score van 165-174 nodig, en om mogelijk wat college-krediet te ontvangen, moet je een 175 of hoger scoren op een bepaald onderwerp.

Uitsplitsing van de score:

partituur Onderscheid Wat het betekent
145-164 GED Passing Score Je hebt een vaardigheid in academische vakken op middelbare schoolniveau aangetoond.
165-174 GED College Ready Je hebt de vaardigheden aangetoond die nodig zijn om cursussen op college-niveau te starten.
175-200 GED College Ready + Je hebt vaardigheden aangetoond die momenteel worden gegeven in cursussen op universiteitsniveau. Afhankelijk van de school kan een score in dit bereik je universiteitskrediet opleveren.

Welke voordelen heeft de GED voor mij?

Naast de persoonlijke voldoening die het behalen van een diploma met zich meebrengt, is de GED ook jouw ticket voor een betere baan en meer geld. De GED-website beweert dat meer dan 97% van de hogescholen en werkgevers de GED-gegevens accepteren in plaats van een middelbare schooldiploma, en houders van een GED-certificaat verdienen gemiddeld $ 9.000 meer per jaar.

Hoe >

De GED duurt ongeveer zeven en een half uur wanneer hij in één keer wordt ingenomen. U hoeft echter niet elke sectie op één dag te nemen - u kunt de secties spreiden over een tijdsbestek dat het beste bij u past. Sommige testcentra kunnen zelfs niet eens meer dan vier uur testen. Bovendien wordt de hele test op een computer afgenomen en worden uw scores binnen 24 uur verwerkt.

Hoe registreer ik me voor de GED?

U kunt uw GED-test online plannen op GED.com nadat u een account hebt gemaakt. Je kunt ook lokale lessen vinden via de GED Testing Service-website en een verscheidenheid aan studiemiddelen via de GED Marketplace.

De beste prep-sites voor GED: samengevat

UGO Prep
Kaplan Test Prep
Essentieel onderwijs
Het beste voor drukke schema's
Meest uitgebreide bronnen
Beste budgetkeuze
Prijs
$ 25- $ 135
$ 59- $ 129
$ 15 / maand of $ 99 voor 1 jaar
Aantal oefentoetsen
4 gratis tests, 35 tests voor alle aanbevolen onderwerpen
2 volledige lengte
24 proefpersonen, 1 diagnostische test
Ontwerp, stijl
Online
Live Online (met instructeur), Self-Paced (online)
Online
Geldteruggarantie
Toegangstijd
1 maand tot leven, afhankelijk van hoeveel u wilt betalen
90 dagen
Maandelijks of jaarlijks totdat u uw abonnement opzegt

Onze andere onderwijsbeoordelingen

De GED is slechts een stap in het bereiken van uw droombaan of ultieme onderwijsdoelen. We hebben de meest accurate, betrouwbare informatie op de gestandaardiseerde testvoorbereidingsmarkt gevonden om onze lezers te helpen hun doel te bereiken - bekijk onze andere onderwijsrecensies hieronder:

Misschien vind je dit ook leuk