Door Mary Van Keuren

IdentityForce Review

IdentityForce biedt uitgebreide identiteits- en kredietbewaking voor zowel particulieren als bedrijven, met 24/7 bewaking van uw online identiteit, financiële transacties en kredietwaardigheid. Het bedrijf zal u snel laten weten of iemand uw informatie illegaal probeert te verkopen en helpt u bij het beheren van uw credit score en online informatie door uw toetsaanslagen, pincodes en creditcardinformatie te beschermen. En als het ergste gebeurt en u slachtoffer wordt van identiteitsdiefstal, zal IdentityForce een gecertificeerde beschermingsexpert inschakelen om u te helpen uw informatie en goede naam te herstellen. Hoogwaardige diensten zoals deze brengen wel een prijs met zich mee, maar de bescherming van IdentityForce, inclusief het kredietbewakingsplan, is meestal vergelijkbaar met vergelijkbare opties van andere bedrijven.

De claim

IdentityForce claimt 'te beschermen wat het be>

Is het waar?

Ja. De vierpijlersstrategie van het bedrijf - bewaken, waarschuwen, beheersen en herstellen - zorgt ervoor dat het elke situatie met betrekking tot uw identiteit of krediet op de hoogte blijft. Het zoekt naar plaatsen die je waarschijnlijk nooit zou willen verkennen, zoals het darknet, om ervoor te zorgen dat er geen spoor van je leven beschikbaar is voor degenen die je schade zouden berokkenen. Die full-spectrum monitoring detecteert snel de illegale verkoop van uw persoonlijke, financiële of kredietinformatie, met een systeem voor vroegtijdige waarschuwing dat u waarschuwingen naar uw smartphone, tablet of computer stuurt. En als u een identiteitsdiefstal ervaart, biedt het bedrijf full-service, 24-uurs herstelservices.

Het is vermeldenswaard dat deze herstelservices alleen van kracht zijn als u een inbreuk heeft gehad terwijl uw contract van kracht was; als je een eerder probleem met identiteitsdiefstal hebt gehad voordat je je aanmeldde bij IdentityForce, sta je er alleen voor. ) only with its slightly more expensive UltraSecure+Credit program. Nog een vermeldenswaardig punt: het bedrijf bewaakt de ratings van uw kredietagentschappen met de Big Three (Experian, Equifax en TransUnion ) alleen met zijn iets duurdere UltraSecure + Credit-programma. Maar voor ongeveer $ 20 per maand krijg je veel voor je geld.

IdentityForce Overzicht

  • In bedrijf sinds: 1978
  • Beveiligingsdiensten: bewaking en herstel van identiteitsdiefstal
  • Opvallende kenmerken: geavanceerde fraudebewaking, darknet-bewaking, identiteitsdiefstalverzekering van $ 1 miljoen, volledig beheerd herstel

IdentityForce-functies

UltraSecure-plan
UltraSecure + kredietplan
Prijs
8.99 $ / mo. of $ 89,90 / jaar
$ 16.99 / mo. of $ 169,90 / jaar
Uitgebreide diensten voor identiteitsdiefstal
Uitgebreide kredietbewakingsdiensten
Identiteitsdiefstalverzekering
$ 1 miljoen
$ 1 miljoen
Ondersteuning
Telefoon, e-mail of livechat
Telefoon, e-mail of livechat

Probeer het gratis

Als u niet zeker weet of IdentityForce het juiste bedrijf voor u is, profiteert u van de gratis proefperiode van 30 dagen. Op die manier kunt u de service ervaren alsof u een echte gebruiker bent voordat u zich tot een betaald lidmaatschap verbindt. Niet alle diensten voor bescherming tegen identiteitsdiefstal bieden een gratis proefversie, waardoor de proefoptie van IdentityForce opmerkelijk is.

Verwijder persoonlijke gegevens online

IdentityForce geeft u een rapport van al uw persoonlijke informatie die openbaar is gemaakt en op internet verschijnt. Als u vindt dat de informatie onjuist is of een bedreiging vormt voor de veiligheid van uw identiteit, helpt IdentityForce u deze te verwijderen, waardoor het voor identiteitsdieven moeilijker wordt om uw informatie te verkrijgen en te gebruiken om ongeautoriseerde aankopen te doen - een service die de meeste andere diensten voor bescherming tegen identiteitsdiefstal worden niet aangeboden.

Online beveiligingssoftware

Naast het bewaken van uw persoonlijke gegevens en kredietrapporten, biedt IdentityForce u anti-keylogging-software om u te beschermen tegen malware die uw persoonlijke gegevens kan stelen. Er is ook antiphishing-software inbegrepen, waarmee u phishing-sites kunt detecteren en vermijden - websites die zijn opgezet om eruit te zien als de website van een echt bedrijf om u te misleiden tot het invoeren van persoonlijke informatie.

Meldingen van ongebruikelijke financiële activiteiten

IdentityForce introduceerde on>

Mogelijke nadelen

Monitoring van kredietagentschappen extra

IdentityForce biedt twee verschillende plannen voor bescherming tegen identiteitsdiefstal, maar alleen het duurdere van de twee, het UltraSecure + Credit-plan, omvat kredietcontrole met drie bureaus. Als u een oplossing voor kredietbewaking wilt, hebt u twee keuzes: betaal voor het UltraSecure + kredietplan of kijk rond voor een meer betaalbare service die zich richt op kredietbewaking.

Middelmatige leermiddelen

Ondanks het feit dat ze een videotheek, brochures over de diensten van het bedrijf en e-boeken bevatten, misten de meeste hiervan bruikbare inzichten om het complexe domein van identiteitsdiefstal en kredietbewaking te demystificeren dat klanten zouden kunnen waarderen, althans in vergelijking met andere toonaangevende providers. Sommige bedrijven bieden een schat aan educatieve informatie en hulpmiddelen om u een kijkje achter de schermen te geven over wat er gebeurt om uw identiteit online op te bouwen en hoe u bijvoorbeeld uw kredietwaardigheid kunt verbeteren. We hadden hier graag meer van gezien bij IdentityForce.

Geen hulp voor bestaande problemen

IdentityForce biedt alleen herstelhulp als het degene is die een inbreuk op uw identiteit heeft ontdekt. Als u te maken hebt met een reeds bestaande situatie van identiteitsdiefstal, kan IdentityForce u niet helpen uw goede kredietwaardigheid en identiteit terug te krijgen. or LifeLock , our only identity theft protection picks to offer retroactive protection services that will guide you through the recovery process for a theft that happened before you were a subscriber. Als dat de situatie is waarmee u te maken heeft, raden we u aan om ID Watchdog of LifeLock te bekijken , onze enige bescherming tegen identiteitsdiefstal om retroactieve beveiligingsservices te bieden die u door het herstelproces leiden voor een diefstal die plaatsvond voordat u een abonnee was . Er zijn kosten aan verbonden voor de service, maar als je merkt dat je te maken hebt met de frustratie van identiteitsdiefstal, ben je misschien blij om te betalen.

De competitie

IdentityForce LifeLock ID Watchdog Identity Guard
Onze review Onze review
Plannen aangeboden
2 3 2 6 (3 individuele plannen en 3 familieplannen)
Prijs
$ 8.99- $ 16.99 / mo. $ 8.99- $ 26.99 / mo. $ 14.95- $ 19.95 / mo. $ 7.50- $ 29.17 / mo.
Gratis uitproberen
30 dagen N / A N / A 30 dagen
Kredietbewaking met drie bureaus
Ondersteuning met terugwerkende kracht van identiteit
Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen Bekijk plannen

IdentityForce vs. LifeLock

is one of the few companies that does both identity monitoring and three-bureau credit checks — although only the most expensive of its three plans includes those credit checks. Net als IdentityForce is LifeLock een van de weinige bedrijven die zowel identiteitscontrole als drie-bureau kredietcontroles uitvoert - hoewel alleen de duurste van zijn drie plannen die kredietcontroles omvat. Dat niveau is een beetje prijzig, met $ 27 per maand, maar het biedt ook een paar functies die IdentityForce mist, zoals 401 (k) en waarschuwingen voor investeringsactiviteiten. Nog een bonus: het Senior-plan van het bedrijf helpt u bij het beschermen van de identiteit van oudere ouders of familieleden, die vaak het doelwit zijn van identiteitszwendel. De app van LifeLock is superieur aan de kale versie van IdentityForce, zodat u het proces kunt starten om problemen rechtstreeks via de app op te lossen. Als u het grootste deel van uw bedrijf doet via uw smartphone, is LifeLock het bekijken waard.

IdentityForce versus ID Watchdog

comes in at a slightly higher price than IdentityForce with many of the same services, but it has one big plus that may appeal to you if you've already sustained an identity breach or theft: Its Platinum Plan gives you retroactive protection against preexisting theft. ID Watchdog wordt geleverd tegen een iets hogere prijs dan IdentityForce met veel van dezelfde services, maar het heeft een groot pluspunt dat u misschien aanspreken als u al een identiteitsbreuk of diefstal hebt opgelopen: het Platinum Plan biedt u retroactieve bescherming tegen reeds bestaande diefstal. LifeLock is onze enige andere keuze voor identiteitsbescherming die dit voordeel biedt, maar de prijs is veel steiler. Als u ontdekt dat uw identiteit is gestolen, kunt u zich achteraf aanmelden bij ID Watchdog en profiteren van de herstelservices.

IdentityForce versus Identity Guard

features a nice range of plans to suit just about everyone, and it uses state-of-the-art Watson AI capabilities to protect you against identity or credit damage. Identity Guard beschikt over een mooie reeks plannen voor zowat iedereen en maakt gebruik van de nieuwste Watson AI-mogelijkheden om u te beschermen tegen identiteits- of kredietschade. Maar het ontbreekt aan enkele leuke details die IdentityForce behandelt, zoals het sturen van een waarschuwing als banken, autodealers of hypotheekbedrijven om uw kredietrapport vragen. Het kan ook niet overeenkomen met IdentityForce om u te helpen als u een diefstal oploopt. Natuurlijk, het heeft een hotline en een verzekering die voor u kan worden geactiveerd, maar in tegenstelling tot IdentityForce, zal het geen beperkte volmacht aannemen om namens u te werken aan de vele taken van identiteitsherstel. Als u op zoek bent naar een breed scala aan beschikbare plannen (inclusief plannen voor gezinnen), is Identity Guard het overwegen waard; voor al het andere raden we echter IdentityForce aan.

Veelgestelde vragen over IdentityForce

Biedt IdentityForce diensten voor bedrijven?

IdentityForce biedt RapidResponse datalekoplossingen om bedrijven te helpen die vertrouwelijke informatie hebben gestolen door identiteitsdieven. Datalekken zijn gevaarlijk, niet alleen voor bedrijven, maar ook voor hun klanten. Als u hebt gelezen over een van de hoogtechnologische hacks die grote Fortune 500-bedrijven hebben getroffen, weet u hoe be>

Wat dekt de identiteitsverzekering van $ 1 miljoen tegen IdentityForce?

Het is be>

Heeft IdentityForce gezinsplannen?

Hoewel er niet veel informatie op de website staat, biedt IdentityForce wel gezinsplannen . Op het niveau van UltraSecure is het plan $ 25 per maand en op het niveau van UltraSecure + Credit komt het uit op $ 36 per maand. Dit geldt voor twee volwassenen en onbeperkte Childwatch-accounts voor kinderen jonger dan 25 jaar. Maar in tegenstelling tot Identity Guard kunt u zich niet aanmelden voor een gezinsplan op de website: u moet een medewerker van de klantenservice bellen op 877- 694-3367.

Het komt neer op

IdentityForce heeft twee aandachtsgebieden - identiteitsbescherming en kredietbewaking - en het werkt goed met beide. Het gebruiksvriendelijke dashboard en de concurrerende prijzen maken het een van de beste honden in beide bedrijven. Als u geïnteresseerd bent in uitgebreide monitoring, controle en bescherming van uw online identiteit en financiële middelen, samen met solide herstelhulp in geval van diefstal, is het de moeite waard om te bekijken.

Misschien vind je dit ook leuk