Anne Dennon Technology and Finance Writer Door Anne Dennon Technology and Finance Writer

Anne heeft twee jaar voor grmajo.net geschreven. Ze is geïnteresseerd in de digitale transformaties van thuis en geld en in technische ethiek.

De beste huwelijksverzekeraars

Trouwverzekeringen zijn eenvoudiger te navigeren dan de meeste verzekeringstypen. Omdat het u dekking op de korte termijn biedt en slechts een eenmalige premiebetaling vereist, hebben we onze zoektocht gericht op bedrijven die duidelijke communicatie, aanpasbare dekking en royale voorwaarden bieden. We vonden 20 aanbieders van huwelijks- en speciale evenementenverzekeringen, maar niet alle drie bereikten die drie punten.

De 4 beste huwelijksverzekeraars


Beste algemene dekking

Markel
Een gespecialiseerde verzekeringsmaatschappij die automatisch toegepaste kortingen, duidelijke dekkingsuitslagen en een leesbare polis aanbiedt.
Pros
Royaal beleid
Gemakkelijke online offertes en claims
Alternatief voor annuleringsdekking
Cons
Geen toegang tot online dekking

Waarom we ervoor kozen

Royaal beleid

is your best best if you are looking for both liability and cancellation protection, not only because it specializes in specialty insurance, but because it offers a 15% discount for bundling. Markel Event Insurance is uw beste beste als u op zoek bent naar zowel aansprakelijkheid als bescherming tegen annulering, niet alleen omdat het zich specialiseert in een specialiteitsverzekering, maar omdat het 15% korting biedt voor bundeling.

Het bedrijf is ook gul met zijn tijdlijn. De aansprakelijkheidsdekking omvat alle repetities tot 48 uur vóór het evenement en alle instellingen / storingen binnen 24 uur in beide richtingen. En de dekking van evenementen eindigt niet wanneer de klok 12 slaat. Als uw feest na middernacht nog steeds volledig van kracht is, zal uw dekking ook nog steeds zijn - Markel specificeert geen avondklok.

Gemakkelijke online offertes en claims

Het offerteproces met Markel is precies op het gelukkige medium tussen aanpasbaar en eenvoudig - u kunt binnen enkele minuten een betaalbare premium genereren en vergrendelen. U kiest uit drie niveaus van aansprakelijkheidsdekking en 10 niveaus van annuleringsdekking, en Markel toont u hoe die totale bedragen zijn verdeeld in samenstellende delen. Een annuleringsbeleid van $ 25.000 biedt bijvoorbeeld $ 2.000 voor fotografie, geschenken, speciale kleding, speciale sieraden, enzovoort.

We gaven de voorkeur aan de voorverpakte individuele limieten boven die van ons. U hoeft geen specifieke cijfers te bedenken voor de waarde van uw sieraden of te beslissen hoeveel van uw aansprakelijkheidstotaal u naar medische dekking wilt.

Het zien van deze complexe vragen op andere sites voor huwelijksverzekeringen gaf ons het gevoel dat we met een agent moesten praten of het risico liepen om een ​​te dure of enorm onvoldoende keuze te maken. Bovendien leverde Markel consistent de laagste premies voor zowel aansprakelijkheid als annuleringsdekking.

Naast online offertes is de Markel-website on>

Alternatief voor annuleringsdekking

Als je het idee hebt om een ​​beetje extra bescherming bij aansprakelijkheid te hebben, maar geen annuleringsbeleid wilt voeren, biedt Markel een uniek alternatief. Voeg de optionele annulering van de annulering toe aan elke standaard aansprakelijkheidsverzekering en je krijgt tot $ 5.000 voor niet-restitueerbare deposito's verloren als gevolg van de annulering. Voor $ 50 is dit een betaalbaar alternatief voor bundelen, dat enkele honderden kan kosten, en niet iets dat je bij een andere trouwverzekeraar zult vinden.

Punten om te overwegen

Geen toegang tot online dekking

Als u Markel kiest voor uw huwelijksverzekering, kunt u uw dekking niet online openen of bewerken. Markel staat geen wijzigingen toe na uw eerste aankoop van het beleid. Hoewel dit niet ongewoon is bij aanbieders van trouwverzekeringen, is het toch iets om te overwegen als u nog steeds besluit over de exacte dekking die u wilt.

Best voor
Bestemming bruiloften

Reizigers
Voor bruiloften ver van huis is Travellers verreweg de beste optie, met uitgebreide overdekte bestemmingen en een 24/7 claimservice die elke tijdzone bedient.
Pros
Help altijd en overal
Uitgebreide dekkingskaart
Nul aftrekbaar
Sterke reputatie
Cons
Niet beschikbaar voor inwoners van alle staten

Waarom we ervoor kozen

Help altijd en overal

is the best option by far, with extensive covered destinations and a rare 24/7 claims service that serves any time zone. Voor bruiloften ver van huis is Travellers Wedding Protector Plan veruit de beste optie, met uitgebreide overdekte bestemmingen en een zeldzame 24/7 claimservice die elke tijdzone bedient. We hebben genoten van complete en snelle reacties van reizigers via zowel telefoon als e-mail.

Uitgebreide dekkingskaart

Verschillende aanbieders van huwelijksverzekeringen (waaronder onze andere drie topkeuzes) dekken evenementen buiten de VS, maar beperken de dekking vaak tot populaire plekken zoals het Caribisch gebied en brengen extra kosten in rekening om op te starten. Reizigers steunen bruiloften in de VS en al haar territoria (Puerto Rico, Amerikaanse Maagdeneilanden, enz.) Evenals Canada, het Verenigd Koninkrijk, Mexico, Bermuda, de Bahama's, Turks- en Caicoseilanden en de Caribische eilanden (met uitzondering van Cuba en Haïti). Bruiloften op cruiseschepen die vertrekken vanaf een van deze locaties vallen ook onder de dekking. En met reizigers betaal je hetzelfde bedrag, of je nu in Alberta, Canada bent of een klein afgelegen atol.

Nul aftrekbaar

Een werkelijk uitzonderlijk kenmerk van reizigers: u betaalt geen eigen risico in geval van een claim. Dit geldt zowel voor de annulerings- / uitsteldekking als de aansprakelijkheidsdekking. De andere bedrijven die we hebben onderzocht, vereisen $ 1.000 voor aansprakelijkheid en $ 25 per sectie van het annulerings- / uitstelbeleid. Het is niet astronomisch, maar helemaal niets betalen is ontegenzeggelijk beter. Natuurlijk betekent geen eigen risico een hogere premie. Kleine bruiloften betalen een hoge premie met reizigers, maar naarmate bruiloften groter worden - en een bestemmingshuwelijk waarschijnlijk een behoorlijke rekening oplevert - belanden de premies in het middensegment.

Sterke reputatie

Hoewel we de bedrijfsreputatie niet zo zwaar wogen voor een huwelijksverzekering als de verzekering voor huiseigenaren , komt Travelers met een erfenis van kwaliteitsdekking. En de eersteklas financiële ratings en betrouwbare service gelden ook voor het Travellers Wedding Protector Plan.

Betrouwbare service is topprioriteit wanneer u een bestemmingshuwelijk organiseert. Er zijn zoveel bewegende stukken om bij te houden dat het de moeite waard is om iets meer uit te geven in ruil voor een ijzersterke provider die altijd beschikbaar is.

Punten om te overwegen

Niet beschikbaar voor inwoners van alle staten

Ironisch genoeg is de huwelijksverzekering die de meeste plaatsen kan kopen in de minste. Als u in Alaska, Hawaii of Louisiana woont, kunnen reizigers u geen verzekering verkopen. Dat gezegd hebbende, als je je bruiloft alleen in een van die staten houdt, maar in een andere woont, zul je geen probleem hebben.

Best voor
Aanpasbaar beleid

Wedsure
Met Wedsure kunt u de dekking van afzonderlijke items aanpassen tot op de dollar, goed als uw uitgaven niet-traditioneel zijn.
Pros
Flexibel beleid
Stel uw eigen risico in
Trouwfoto's gegarandeerd
Dekking van "verandering van hart"
Cons
Duur voor alle trouwmaten
Geen optie om drankaansprakelijkheid te verwijderen

Waarom we ervoor kozen

Flexibel beleid

as a standout provider because of its flexibility. We hebben Wedsure vanwege zijn flexibiliteit gekoppeld aan een opvallende leverancier. Met Wedsure kunt u de dekking van afzonderlijke items aanpassen tot op de dollar, goed als uw uitgaven niet-traditioneel zijn. Elke andere bruiloftverzekeraar die we hebben getest, bevat vooraf ingestelde dekkingsbedragen voor de jurk, sieraden en huwelijksgeschenken zodra u de totale poliswaarde hebt geselecteerd. Met Wedsure kunt u mixen en matchen en precies de dekking kopen die u voor elk item, elke service en elk mogelijk risico van uw bruiloft wilt. Dit is handig als u een uitzonderlijk groot bedrag uitgeeft aan bepaalde items of activiteiten, zoals muzikanten of videografen, meer dan een vooraf ingesteld dekkingsniveau zou veroorloven.

Stel uw eigen risico in

U kunt ook uw premie beheren door een kleiner of groter eigen risico aan te wijzen. Met andere woorden, u kunt de dobbelstenen gooien die u niet daadwerkelijk verzilvert voor claims en een hoog eigen risico instellen om uw premie te verlagen. Speel rond met de bedragen die u onder elke categorie invoert, terwijl u de knop "Dekking toevoegen aan offerte" vernieuwt. Niet elke toename van de dekking wordt geregistreerd als een verhoging van de premie, dus zorg ervoor dat u elke categorie maximaal haalt.

Trouwfoto's gegarandeerd

Een vergoeding voor verloren foto's is één ding, maar een paar providers vallen op door wat ze zullen doen om een ​​probleem op te lossen. Alle vier betalen u bijvoorbeeld terug als foto's verloren zijn gegaan, beschadigd zijn, zich niet goed hebben ontwikkeld, enz. Reizigers en Wedsure gaan zo ver dat ze u betalen om de trouwfoto's een tweede keer te laten zien. Maar Wedsure gaat nog een stap verder en vliegt het huwelijksfeest weer samen om het te laten gebeuren.

Dekking van 'verandering van hart'

Wedsure onderscheidt zich door één ongebruikelijke opname: "annulering van het hart". Dit is allesbehalve ongehoord in de markt voor huwelijksverzekeringen, omdat de strekking van een huwelijksverzekering is dat het dekt wat onbekend is voor de honorees en buiten hun controle. Als de bruiloft wordt afgeblazen om persoonlijke redenen, deze bescherming betekent dat de niet-restitueerbare kosten nog steeds worden gedekt - zo>

Net als een voorloper verwacht niemand deze bescherming nodig te hebben, en kiezen voor de opname ervan kan behoorlijk onromantisch aanvoelen. Maar als uw bruiloft wordt betaald door een derde partij en een aanzienlijke investering vertegenwoordigt, biedt Wedsure een niveau van bescherming dat we nergens anders vonden.

Punten om te overwegen

Duur voor alle trouwmaten

Wedsure is niet de goedkoopste huwelijksverzekeraar. In onze citaten leverde het consequent de grootste rekening op, en in tegenstelling tot Travellers, de andere dure huwelijksverzekeringsmaatschappij, zullen de tarieven niet stijgen naarmate uw dekking groter wordt. Een afweging voor super aanpasbare, super uitgebreide bescherming.

Geen optie om drankaansprakelijkheid te verwijderen

Helaas staat de bruiloftsverzekeraar die het grootste banket aan opties biedt u niet toe om de aansprakelijkheid voor host-liquor te deselecteren. Al onze andere drie picks bieden de optie om de liquor aansprakelijkheidsverzekering voor droge bruiloften te verwijderen. Als u geen alcohol schenkt, kan het nalaten van drankaansprakelijkheid bij die bedrijven ruim $ 50 korting op uw premie (het exacte aantal hangt af van uw dekkingslimiet).

Best voor
Aansprakelijkheid dekking

WedSafe
Een aanzienlijk aansprakelijkheidsbeleid dat kan worden gekocht tot de dag van uw huwelijk.
Pros
Opties voor dekking van aansprakelijkheid
Aankoopdag van
Bundelkorting
Cons
Duur voor grotere bruiloften
Omvangrijk beleid

Waarom we ervoor kozen

Opties voor dekking van aansprakelijkheid

offers lots of coverage for reasonable rates. Als u voornamelijk geïnteresseerd bent in aansprakelijkheidsdekking, waarschijnlijk omdat uw locatie hierom vraagt, biedt WedSafe veel dekking tegen redelijke tarieven. Met het dubbele aantal aansprakelijkheidsniveaus zoals de meeste bedrijven, kunt u met WedSafe kiezen uit zes prijspunten, variërend van de typische low-end van $ 500.000 tot de indrukwekkend high-end van $ 5.000.000. Het management van uw locatie moet u informeren hoeveel ze nodig hebben.

Aankoopdag van

Met WedSafe kun je dekking kopen tot de dag van je bruiloft. De meeste providers hebben een kennisgeving van enkele weken nodig. Als uw locatie u op het laatste moment heeft gewezen op de noodzaak van een aansprakelijkheidsverzekering, heeft WedSafe de planopties, het offerteproces en de flexibele tijdlijn om uw polis op te zetten en per e-mail naar uw locatie te sturen. U krijgt geen dun, last-minute beleid - WedSafe schrijft een contract met substantiële aansprakelijkheid. Voor degenen die haast hebben om de kapel te bereiken, vult het online formulier zelfs automatisch uw locatie-informatie in als het een populaire locatie in uw staat is.

Bundelkorting

Als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van annulering en aansprakelijkheidsdekking, kan WedSafe een goede optie zijn. Voor kleine tot middelgrote bruiloften verschijnen WedSafe-annuleringen en gebundelde dekkingspercentages gelijk of iets hoger dan onze andere picks. Bovendien biedt het dezelfde 15% korting als Markel.

Punten om te overwegen

Duur voor grote bruiloften

Zelfs met de bundelkorting, zullen grotere bruiloften die beide verzekeringstypes willen, meer betalen met WedSafe dan met anderen.

Omvangrijk beleid

We hielden van de eenvoud en assistentie van het offerteproces, maar werden overweldigd door het enorme beleid van het moederbedrijf Nationwide. Aangezien WedSafe geen onafhankelijke, toegewijde trouwverzekeraar is, is haar beleid een enorm document dat probeert alle gebeurtenisomstandigheden te dekken voor de vele specialistische verzekeringen die landelijk worden aangeboden.

Hoe een bruiloftsverzekeraar te kiezen

Bepaal welke verzekering u nodig heeft

U hebt twee basisdekkingsopties als het gaat om een ​​huwelijksverzekering:

  • Een aansprakelijkheidsverzekering wordt steeds vaker gebruikt. Het dekt schade aan de locatie en letsel aan uw gasten. Het is een stuk goedkoper dan een annulerings- / uitstelverzekering, maar als u diensten inhuurt en dure aankopen doet, wilt u waarschijnlijk beide.
  • Annulerings- / uitstelverzekering dekt alle niet-terugbetaalbare kosten als onvoorziene rampen u dwingen te annuleren of uit te stellen. Als een orkaan de vlucht van het bruidsfeest grenst, of als de fotograaf zijn camera in de oceaan laat vallen op je strandhuwelijk, hoef je niet te stresseren. Het is ook de enige vorm van verzekering die je waarschijnlijk nodig hebt als je gaat trouwen op een traditionele, al verzekerde plek (zoals een feestzaal).

Schat uw trouwbudget

Als u niet zeker weet wat uw exacte uitsplitsing van de kosten is, kunt u de schatter van Cost of Wedding gebruiken om gasten, goederen en services te selecteren en wordt een gespecificeerd ontvangstbewijs gegenereerd. Het is be>

Als u uitgebreide dekking wilt, maar uw schatting niet bevalt, is het eerste dat u moet overwegen het aantal gasten te verminderen. Elke naam op je lijst kan honderden toevoegen aan je onderste regel in uitnodigingen, gunsten, catering en bar-tab, maar het zijn die laatste twee - eten en drinken - die echt oplopen.

Vergelijk citaten

Alle vier de providers die we als beste voor huwelijksverzekeringen hebben gekoppeld, bieden eenvoudige online offertetools, dus het is de moeite waard een uur van je tijd door te nemen om het proces met elke te doorlopen en te zien wat terugkomt met de beste deal. Met alle vier kun je je aankoop ook via de website voltooien.

Lees deze vier beleidsgedeelten aandachtig door

Covered Events verwijst naar alle bijeenkomsten die deel uitmaken van een bruiloft: repetitiediner, huwelijksceremonie en receptie. Hoe >

Gedekte redenen voor annulering / uitstel zijn ernstige weersomstandigheden, schade aan de locatie of faillissement, de ziekte of verwonding van een essentieel lid van de bruiloft, militaire inzet van de bruid of bruidegom en transportkwesties - als iemand er niet kan zijn die daar zijn. Al onze topkeuzes hebben bijna dezelfde taal om deze typische oorzaken te beschrijven. Van hen zijn weers- en locatieproblemen de meest voorkomende daders. Maar wat houdt precies "zwaar weer" in? We vroegen Steve Lauro, die suggereerde dat je zwaar weer hebt "als meer dan de helft van de gasten niet naar de bruiloft kan komen."

Extra dekking beschermt tegen verlies en schade die geen einde maakt aan de bruiloft maar een domper voor uw dag vormt. Misschien is de jurk van de bruid beschadigd, zijn geschenken gestolen of zijn je foodtrucks op het laatste moment geannuleerd: problemen die niet behoorlijk catastrofaal genoeg zijn om te bellen voor de bruiloft, maar nog steeds leiden tot een financieel verlies. Al onze vier finalisten bevatten vergelijkbare bepalingen over wat voor soort schade en verlies ze wel en niet dekken, en het komt eigenlijk neer op één enkele vraag: had u het kunnen voorkomen? Gestolen geschenken worden gedekt als ze bij u thuis, op de locatie of onderweg tussen die twee plaatsen zijn, maar ze moeten de hele tijd door u zijn beveiligd. Een ontgrendelde auto op een parkeerplaats is niet veilig; een vergrendelde alarm is ingeschakeld.

Letselschade en schade aan eigendommen verwijst naar alle verwondingen die een gast oploopt tijdens het bijwonen van uw bruiloft en elke schade die een gast of verkoper aan de locatie van de accommodatie toebrengt. De meeste contracten besteden meer tijd aan het beschrijven van wat ze niet dekken dan wat ze in dit gedeelte zullen doen. Algemene vuistregel voor beleid: royale insluitsels versus uitgebreide lijsten met uitsluitingen zorgen voor een beter beleid.

Weet wat praktisch nooit wordt behandeld

Er zijn heel veel bepalingen in zelfs de meest eenvoudige verzekeringspolis. Op de markt voor huwelijksverzekeringen overlappen de meeste bepalingen elkaar. Hier zijn enkele van de grootste lessen die we hebben geleerd van het nemen van een vergrootglas naar de kleine lettertjes.

Vuurwerk is een nee - en dat geldt ook voor sterretjes. Het is waar - sterretjes kunnen je hele dekking verliezen. Een huwelijksverzekeraar vraagt ​​niet veel van je. Het enige dat u krijgt is uw betaling en uw woord dat uw bruiloft net zoveel kost als u zei en dat u geen potentieel risicovolle activiteiten deel van uw dag gaat maken. Dat omvat levende dieren, attracties in het pretpark en pyrotechniek.

Doe uw deel om de show draaiende te houden. Niets kan uw verzekeraar meer kosten dan een geannuleerde bruiloft, dus het is ongeveer net zo scherp als u bent om de bruiloft te zien plaatsvinden. Als u een actie kunt ondernemen om de datum op te slaan die minder dan een volledige annulering kost, haalt u de trekker over. Huur een tent, zoek een nieuwe cateraar - uw verzekering vergoedt. De keerzijde van deze speelruimte voor extra uitgaven is dat als u niet hebt geprobeerd actie te ondernemen, uw beleid ongeldig is. Als u de bloemist binnen 24 uur had kunnen bellen en een volledige terugbetaling had ontvangen en dat niet deed, zal het bedrijf niet betalen.

Je huwelijk veranderen? Wijzig uw beleid. Als uw gastenlijstballonnen of iets anders wezenlijks de statistieken van uw bruiloft veranderen, werkt u uw beleid dienovereenkomstig bij. Als u dit niet doet, komt dit neer op “materiële verkeerde voorstelling van zaken” - legaal voor de prijs klopt niet.

Verandering van hart is bijna nooit bedekt. Dat betekent dat als de bruiloft door een honoree wordt afgeblazen, de annuleringsdekking net is geannuleerd. Maar een van onze keuzes dekt het wel - WedSure. Dit is de deal: WedSure's wijziging van de hartdekking is alleen van toepassing als iemand anders dan de bruid en bruidegom de trouwrekening heeft betaald en geen voorkennis van koude voeten had. Deze bepaling raakt de kern van de reden waarom elk ander bedrijf het niet dekt - u kunt zich niet verzekeren tegen een gebeurtenis die u zelf beheerst. De mogelijkheid voor verzekeringsfraude is te groot.

Veelgestelde vragen over trouwverzekeringen

Wat is een trouwverzekering?

Huwelijksverzekering is een verzekeringsdekking die niet-terugbetaalbare huwelijksaankopen en aanbetalingen kan terugbetalen als u voor een in aanmerking komend evenement uw evenement moet uitstellen of annuleren. Een aantal omstandigheden kan worden gedekt op basis van de verzekeraar en uw specifieke polis.

Is een huwelijksverzekering vereist?

Niet altijd. Uw trouwlocatie kan echter een bewijs van een gebeurtenisverzekering vereisen, of het kan deel uitmaken van het dienstenpakket. Het is het beste om rechtstreeks bij uw leveranciers naar de noodzakelijke verzekering te informeren.

Heb ik een trouwverzekering nodig?

Rapporten over de 'gemiddelde' kosten van een bruiloft in de VS zijn misleidend, omdat bedrijven zoals The Knot vaak dure uitbijters (een extravaganza boven de skyline van Manhattan bijvoorbeeld) in hun berekeningen opnemen. Maar zelfs als uw bruiloft dichter bij $ 10.000 dan $ 35.000 ligt, is het nog steeds een aanzienlijke investering.

Met de beste huwelijksverzekering kun je je geen zorgen meer maken over wat er zal gebeuren als de bruidegom ziek wordt of het weer slechter gaat. En zoals Steve Lauro, vice-president van Aon Affinity (de moedergroep van WedSafe) het uitdrukt, kost de premie voor een huwelijksverzekering vaak 'minder dan de helft van de prijs van een bruidstaart'. Todd Shasha van Travellers geeft een nog betere prijs wijs erop: "Welke andere aankoop van deze maat zou je niet verzekeren?"

Zullen mijn creditcardbetalingen niet verloren gaan bij bruiloftsaankopen?

Sommige van uw huwelijksgerelateerde aankopen en contracten vallen mogelijk onder andere polissen: creditcardaanbieders vergoeden soms gestolen huwelijksgeschenken, terwijl een verkoper haar eigen aansprakelijkheidsverzekering kan bieden. Het voordeel van een trouwverzekering is dat je dit niet allemaal hoeft uit te zoeken. In plaats daarvan hebt u toegang tot één uitgebreide, overkoepelende service. Als u het claimproces moet starten, hoeft u slechts één telefoongesprek te voeren in plaats van tientallen.

Wat zijn de meest voorkomende claims voor een huwelijksverzekering?

In 2016 hebben zowel Travellers als WedSafe statistieken vrijgegeven over de meest voorkomende verzekeringsclaims en oorzaken voor huwelijksproblemen. Hun bevindingen - en de organisatie van bevindingen - lopen enigszins uiteen, maar ze overlappen elkaar in grote lijnen. Verkoperproblemen komen veel voor; je sluier verscheuren is dat niet. We raden u aan er zeker van te zijn dat u de contracttaal met betrekking tot deze topclaims begrijpt voordat u uw contract ondertekent.

Hoeveel kost een huwelijksverzekering?

Huwelijksverzekeringen variëren in prijs afhankelijk van uw individuele omstandigheid. Over het algemeen kost een huwelijksverzekering minder dan $ 500 om uw aanzienlijke investering te verzekeren.

De beste huwelijksverzekeraars: samengevat

Markel
Reizigers
WedSure
WedSafe
Het beste
Algemene dekking
Voor bestemmingshuwelijken
Voor aanpasbaar beleid
Voor aansprakelijkheidsdekking
Aansprakelijkheidslimieten
$ 500.000 - $ 2.000.000
$ 1.000.000 - $ 2.000.000
$ 500.000 - $ 2.000.000
$ 500.000 - $ 5.000.000
Limieten voor annulering en uitstel
$ 7.500 - $ 175.000
$ 7.500 - $ 175.000
$ 1.000 - $ 250.000
$ 7.500 - $ 175.000
Aansprakelijkheid aftrekbaar
$ 1.000
Geen
$ 1.000
$ 1.000
Annulering aftrekbaar
$ 25
Geen
$ 25
$ 25

Misschien vind je dit ook leuk