Anne Dennon Technology and Finance Writer Door Anne Dennon Technology and Finance Writer

Anne heeft twee jaar voor grmajo.net geschreven. Ze is geïnteresseerd in de digitale transformaties van thuis en geld en in technische ethiek.

De beste New York huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen

Het weer in de noordoostelijke staten is het afgelopen decennium extreem geweest. Naast de gebruikelijke cycli van sneeuwval en hittegolven, hebben kuststaten schade geleden door orkanen Irma en Superstorm Sandy. Helaas hebben deze evenementen de neiging om de prijs van de verzekering voor huiseigenaren te verhogen - wat een deel is van de reden waarom de premies in New York een paar honderd dollar boven het nationale gemiddelde liggen.

Toch raden we aan om deze informatie met een korreltje zout te nemen. Hogere premies in New York City stijgen het statewide gemiddelde, dus als je niet in de stad bent, zul je waarschijnlijk een betere deal vinden. Kosten zijn ook afhankelijk van de grootte en waarde van uw huis, evenals persoonlijke factoren zoals uw credit score.

We raden u aan offertes van enkele van de beste providers van New York te vergelijken om te zien wie de beste prijs voor uw beleid kan bieden.

Hoe we de beste verzekeringsmaatschappijen voor huiseigenaren in New York hebben gevonden

We hebben de zes grootste aanbieders van woningverzekeringen in New York beoordeeld op marktaandeel, met onze beoordeling van de beste nationale verzekering voor huiseigenaren als leidraad. Allereerst: we hebben de financiële stabiliteit van elk bedrijf gecontroleerd bij het onafhankelijke ratingbureau AM Best . Vervolgens hebben we de beoordelingen van klanten van Consumer Reports en JD Power onderzocht om een ​​idee te krijgen van de servicekwaliteit en claimprocessen van de bedrijven. In tegenstelling tot onze beoordeling van de beste huiseigenaarsverzekeringen landelijk, hebben we leveranciers toegestaan ​​die ten minste twee van de vijf van JD Power scoorden wat betreft de algemene klanttevredenheid. De laatste stap was het vergelijken van dekkingsopties en kortingen om te zien welke bedrijven in het algemeen het meest goed afgeronde beleid bieden.

De 6 beste huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen in New York

Beste bedrijven voor
New York huiseigenaren verzekering
Staatsboerderij

Staatsboerderij

earns a reputation as one of the best insurers in New York (and in the nation). State Farm verdient een reputatie als een van de beste verzekeraars in New York (en in de natie). Dankzij een genereuze dekkingselectie en superieur schadebeheer , zal een huiseigenarenverzekering bij State Farm precies doen wat het zou moeten doen - u gemoedsrust.

Omdat de verzekering voor huiseigenaren complex is - en hoe minder u weet over de dekking, hoe waarschijnlijker het is dat u meer betaalt dan u zou moeten - wij waarderen het educatieve materiaal van State Farm. De eerste keer dat huiseigenaren of voor het eerst winkelen voor een woningverzekering, hebben deze online bronnen nodig om vertrouwd te raken met de dekkingsopties en weloverwogen beleidsbeslissingen te nemen. Naast een snelle en geavanceerde offerte-tool biedt State Farm een ​​gids voor het maken van een huisinventaris , samen met een nuttig leercentrum.

State Farm haalt ook consistent hoge beoordelingen over de hele linie. Het scoorde hoger dan sommige andere bedrijven op deze lijst in de enquête van JD Power, wat duidt op gemiddelde klantondersteuningskanalen, prijzen en beleidsbeheer. State Farm scoort ook hoog bij Consumer Reports, net na Liberty Mutual, wat betekent dat klanten een fatsoenlijke claimafhandeling en eerlijke uitbetalingen kunnen verwachten als ze ooit verliezen moeten terugverdienen.

Beste bedrijven voor
New York huiseigenaren verzekering
Allstate

Allstate

leads the pack when it comes to customer education. Allstate loopt voorop als het gaat om klanteducatie. Naast duidelijke beleidsinformatie biedt het bedrijf geweldige tools. We zijn vooral dol op de Common Costly Claims-zoeker , die u helpt de be>

De kortingen van Allstate zijn ook behoorlijk stellair. Alle zes providers die we hebben geëvalueerd, bieden basiskortingen voor zaken als claimvrij blijven of aanmelden voor meerdere polissen, maar Allstate gaat verder dan dat. Het biedt een welkomstkorting en kortingen voor senioren en het bundelen van een huis- en autoverzekering kan u tot 30% besparen (wat meer is dan de korting van State Farm).

De reputatie van Allstate op het gebied van schadebeheer is redelijk, hoewel het wel het laagst scoort van al onze topkeuzes in het consumentenonderzoek van Consumer Reports. In het bijzonder zijn klanten niet onder de indruk van het bedrag dat aan claims wordt uitbetaald. Toch is Allstate het overwegen waard vanwege zijn uitzonderlijke kortingen en behulpzame klantenbronnen.

Beste bedrijven voor
New York huiseigenaren verzekering
Liberty Mutual

Liberty Mutual

is one of the most competitive all-around insurers. Liberty Mutual is een van de meest competitieve allround verzekeraars. Consumer Reports rangschikt het boven alle andere providers op deze lijst, behalve voor USAA, met dank aan de sterke klantenservice, het soepele claimproces en eerlijke uitbetalingen. Het bedrijf verdient ook een A-rating van AM Best, wat betekent dat uw verzekeringsbelegging in vertrouwde handen is.

Wat Liberty Mutual echter echt onderscheidt, zijn de unieke bronnen. De Emergency Home Repairs-service is bijvoorbeeld 24/7 beschikbaar. Als u een gedekt verlies lijdt, bel dan en het bedrijf zal onmiddellijk professionals sturen om met reparaties te beginnen. Alle huisverzekeraars die we hebben geëvalueerd, hebben een 24/7 claimbeheerservice, maar alleen Liberty Mutual begint meteen met het opknappen van uw huis.

Bovendien werpen de exclusieve groepskortingen van Liberty Mutual een breed net op. Als u deel uitmaakt van een deelnemende groep of vereniging, of werkt voor een van de 14.000 werkgevers die deelnemen aan het programma - inclusief het New York Public Employees Federation Membership Benefit Program en veel SUNY alumnigroepen - zijn de premies waarschijnlijk zeer competitief.

Beste bedrijven voor
New York huiseigenaren verzekering
Reizigers

Reizigers

helps customers cut costs with a wide variety of discounts. Net als Allstate helpt Travellers klanten kosten te besparen met een breed scala aan kortingen. Het bundelen van uw reizigersverzekering thuis met een auto-, paraplu-, boot- of persoonlijke artikelenbeleid kan u bijvoorbeeld tot 15% besparen. U kunt nog eens 5% besparen door u aan te melden voor automatisch betalen. Travellers is ook het enige bedrijf met kortingen voor gecertificeerde groene huizen. Als u zonnepanelen of energiebesparende apparaten hebt, kunt u maar liefst 5% besparen.

Wat dekking betreft, is Travelers vrijwel gelijk aan State Farm en Allstate, met één opmerkelijke uitzondering: het biedt geen verordening en wettelijke dekking voor huizen met een vervangingswaarde van minder dan $ 1 miljoen. Deze goedkeuring helpt de kosten van noodzakelijke upgrades van gebouwen te dekken en is vooral be>

Reizigers verdienen uitzonderlijke financiële scores - A ++ van AM Best - wat betekent dat het volledig vertrouwd kan worden om claims van elke omvang uit te betalen. Al met al is dit een solide aanbieder. We zouden het gewoon niet aanraden als u een oude woning heeft met een waarde van minder dan $ 1 miljoen.

Beste bedrijven voor
New York huiseigenaren verzekering
Chubb-verzekering

Chubb

Op zoek naar witte handschoenen en uitgebreide dekking? is the provider for you. Chubb is de aanbieder voor u. Chubb biedt veel van dezelfde aanbevelingen als de andere topaanbieders van New York, samen met verschillende unieke opties die we nergens anders zagen.

Met het Masterpiece-plan van Chubb bijvoorbeeld, zal een taxateur uw huis persoonlijk bezoeken, de vervangingskosten schatten en u helpen bepalen hoeveel dekking u nodig hebt. Het dekt ook de waardevolle en verzamelobjecten in uw huis: dingen zoals sieraden, beeldende kunst en zelfs bont. Geen van deze dingen vallen onder het beleid van grote leveranciers zoals State Farm, Allstate of Liberty Mutual.

Het is ook vermeldenswaard dat Chubb een van de weinige bedrijven is die particuliere overstromingsverzekeringen aanbiedt , zodat u het niet apart via FEMA hoeft te kopen. Niet alleen dat, maar Chubb kan tot $ 15 miljoen aan totale dekking bieden. Als u een duurder huis in een overstromingsgevoelig gebied bezit, kunnen deze extra niveaus van bescherming u veel geld besparen na een ramp.

Beste bedrijven voor
New York huiseigenaren verzekering
USAA

USAA

was the only other top provider in New York to offer its own flood insurance policy. Samen met Chubb was USAA de enige andere topaanbieder in New York die zijn eigen overstromingsverzekering aanbood. De geadverteerde kortingen van het bedrijf ontbreken echter een beetje, wat jammer is, want USAA staat boven de rest in financiële stabiliteit (A ++) en klanttevredenheid. Afgezien daarvan is de enige grote aanval tegen USAA dat niet iedereen het kan krijgen.

USAA dekt alleen actieve leden van de militaire dienst, veteranen en hun families. Dat, bovenop het feit dat er zo weinig geadverteerde kortingen waren, ertoe leidt dat we het bedrijf net iets lager in onze lijst rangschikken. Dit betekent echter niet dat USAA het niet waard is om te bekijken.

Sterker nog, als je sterke banden hebt met het leger, vind je misschien wat voordelen die je nergens anders kunt krijgen. Er zijn tenslotte niet veel verzekeraars van huiseigenaren die uw uniformen dekken als ze verloren gaan of beschadigd raken. En als u bankiert bij de USAA Bank, kunnen uw claims snel worden beantwoord via directe storting.

Gids voor New York Homeowners Insurance

Zoek naar een overstromingsverzekering van FEMA

In tegenstelling tot wat je zou denken, is de verzekering tegen overstromingen niet opgenomen in de meeste huiseigenarenpolissen. Het merendeel van de thuisverzekeraars biedt zelfs geen dekking tegen overstromingen, maar geeft er de voorkeur aan dat risico door te geven aan andere organisaties. (Chubb en USAA zijn de enige topproviders in New York die intern overstromingsdekking verkopen.)

Als u een overstromingsverzekering nodig heeft, maar deze niet via uw standaardprovider kunt krijgen, raden we het National Flood Insurance Program van FEMA aan. Dit initiatief is ontwikkeld om dekking te bieden in gebieden met een hoog risico, maar met een achterstand.

Versterk uw wind- en waterdekking

Wind- en watergerelateerde schade zijn verreweg de duurste claims voor eigendom aan zee. Als je in de buurt van de kust woont, wil je er zeker van zijn dat je tegen deze dingen wordt beschermd. Standaardbeleid van alle zes providers die we hebben geëvalueerd, omvat windschade, maar u wilt er toch zeker van zijn dat u vertrouwd bent met uw limieten. Het is ook be>“waterschade” betrekking hebben op lekken uit gebarsten leidingen, verstopte afvoeren of andere ongevallen - geen schade door overstromingen. Vergeet niet dat u een afzonderlijk beleid voor bescherming tegen overstromingen moet opstellen.

New York Huiseigenaren Verzekering FAQ

Is verzekering van huiseigenaren verplicht in de staat New York?

Anders dan bij de autoverzekering in New York, bent u niet wettelijk verplicht om een ​​verzekeringsbewijs te hebben om een ​​huis in de Empire State te bezitten. De meeste hypotheken vereisen echter dat u een verzekering voor huiseigenaren hebt als er financiële afspraken worden gemaakt.

Hoe zijn de tarieven voor thuisverzekeringen in New York?

Wonen in New York is kostbaar, en opstalverzekering is geen uitzondering op die regel. De gemiddelde huiseigenaar uit New York betaalt ongeveer $ 1.300 aan jaarlijkse premies, wat het nationale gemiddelde van $ 1.173 overtreft. Dat gezegd hebbende, kan uw eigen prijs er heel anders uitzien - het hangt allemaal af van uw huis, locatie en activa. We raden u aan om meerdere offertes te vergelijken voordat u een provider kiest om ervoor te zorgen dat u de beste deal krijgt voor de dekking die u nodig hebt .

Wat is de beste opstalverzekering voor Long Island?

Een van de beste verzekeringsmaatschappijen in New York zou een goede keuze zijn voor uw Long Island-huis; we raden State Farm, Allstate, Liberty Mutual, Travelers, Chubb en USAA aan. Zorg er alleen voor dat u de juiste balans vindt tussen een lage premie en een uitstekende dekking. De beste manier om dit te doen, is het aanvragen en vergelijken van gepersonaliseerde offertes van alle zes bedrijven.

De beste New Yorkse huiseigenaren verzekeringsmaatschappijen: samengevat

Misschien vind je dit ook leuk